2011. július 28. csütörtök

júl. 28
0:15
Franciaország: a 85. percben 3-1 a Lille-nek, a vége 5-4 az OM-nek - videó (She)
Egészen elképesztő végjátékot hozott a francia labdarúgó Bajnokok Trófeája (gyakorlatilag Szuperkupa), amelyet az Olympique Marseille hódított el, miután 5–4-re legyőzte a Lille-t a marokkói Tangerben.
júl. 28
0:19
Felkészülés: Angliában nyert a PSV, Spanyolországban kikapott a Boca Juniors (She)
Idegenben győzte le a Nottingham Forest együttesét a holland PSV, a Boca Juniors pedig kikapott az Espanyol vendégeként.
júl. 28
0:51
Felkészülés: Donecktől Berlinen át Thaiföldig - a szerdai eredmények egy helyen (She)
Kontinenseken átívelő táblázatunkban az érdekesebb szerdai felkészülési mérkőzések eredményeit böngészheti a kedves olvasó.
júl. 28
6:15
Búcsúzunk Bicskei Bertalantól (Infostart)
Ma helyezik örök nyugalomra a Farkasréti temetőben a 66 éves korában elhunyt Bicskei Bertalant, a magyar labdarúgás utóbbi negyedszázadának egyik legnagyobb alakját. Az InfoRádió pályafutása legjelesebb pillanatainak felidézésével emlékezik rá.
júl. 28
6:51
Jó eredmények az úszóselejtezőkben (Infostart)
Helytálltak a magyarok a kínai vizes világbajnokság csütörtöki napjának úszóselejtezőiben: hárman "szólóban" léptek tovább a 16 közé, míg a 4x200 méteres női gyorsváltók viadalában a magyar négyes a harmadik legjobb matinés időeredmény birtokosaként folytathatja a döntőben.
júl. 28
6:51
Férfi vízilabda: sportdiplomáciai siker, hazánk rendezi a 2013-as junior vb-t (She)
Újabb nagyszerű sportdiplomáciai siker született a FINA Büro csütörtöki ülésén: Magyarország rendezheti a 2013-as junior férfi vízilabda-világbajnokságot.
júl. 28
6:51
Pólókvóta abszolválva (Behaviour)
A magyar férfi vízilabda-válogatott drámai csatában 9-8-ra nyert az Egyesült Államok csapata ellen a sanghaji vizes világbajnokság negyeddöntőjében, és sikerével - illetőleg a szerbek továbbjutásának köszönhetően - biztosította részvételét a jövő nyári londoni olimpián is. Az úszók versenyében Biczó Bence és az országos csúcsot javító Kis Gergő remekelt.
júl. 28
6:53
Vizes vb: Bernek a 2., a női váltó a 3., Gyurta a 4. idővel ment tovább (She)
Helytálltak a magyarok a kínai vizes világbajnokság csütörtöki napjának úszóselejtezőiben: hárman – Bernek Péter 200 m háton, valamint Gyurta Dániel és Molnár Ákos 200 m mellen – „szólóban" léptek tovább a 16 közé, míg a 4x200 méteres női gyorsváltók viadalában a magyar négyes a harmadik legjobb matinés időeredmény birtokosaként folytathatja az esti döntőben.
júl. 28
7:09
Aranyeső hullott rájuk (Behaviour)
A magyar kerekesszékes vívó-válogatott nemrég hét Európa-bajnoki címmel tért haza az angliai Sheffieldből. Különösen a hölgyek tettek ki magukért: az újpesti színekben vívó Krajnyák Zsuzsa, Dani Gyöngyi, Pálfi Judit és Juhász Veronika majdnem mindent megnyert, amiben elindult. Szakosztály-igazgatójuk, László Dezső úgy véli, a kontinensen várható volt a magyarok ilyen sikere.
júl. 28
7:11
Jöhet az újabb paksi bravúr az Európa Ligában (Behaviour)
A Paks a Tromsö elleni fantasztikus továbbjutás után újabb bravúrra készül a Hearts ellen (ma 20 óra, DigiSport) a labdarúgó Európa Liga harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén a székesfehérvári Sóstói stadionban.
júl. 28
7:13
Kis Gergő nagyot úszott (Behaviour)
Kis Gergő remek teljesítménnyel bronzérmes lett 800 m gyorson a sanghaji vizes világbajnokságon, ahol Cseh László 200 m vegyesen bejutott a döntőbe. A magyar női vízilabda-válogatott Kuba 12-7-es legyőzésével a 9. helyen végzett, a sportági szövetség elnöke szerint a kapitánynak nem kell a leváltásától tartania.
júl. 28
7:27
Profi ökölvívás: Tudom, hogy mit akarok és elhozom az övet - Balzsay (She)
Augusztus 26-án hosszú kihagyás után lép ismét szorítóba Balzsay Károly, a WBO korábbi nagyközépsúlyú profi ökölvívó világbajnoka szerencsésnek mondhatja magát, hiszen két felhozómérkőzés után ismét a világbajnoki címért szállhat szorítóba, ráadásul csapata, az Universum Box Promotion is új erőre kapott egy tőkeerős befektető révén. Balzsayra azonban nem akármilyen erőpróba vár, hiszen…
júl. 28
7:29
Vizes vb: a japán férfi pólósok legyőzték Romániát a 11. helyért (She)
Két helyosztót rendeztek eddig a mai napon a sanghaji vizes világbajnokság férfi vízilabdatornáján.
júl. 28
7:45
Újabb csata a szerbek ellen (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott csütörtök délelőtt 10:50-től a szerbekkel küzd meg a sanghaji világbajnokság elődöntőjében.
júl. 28
7:45
El: a Paks harmadszor is nekifut, Szélesi, Leandro, Stieber és Somogyi csatasorban - a program (She)
A labdarúgó Európa-liga 3. selejtezőkörének első mérkőzéseit rendezik meg csütörtökön – egy kivétellel, hiszen a Bnei Jehuda (izraeli)–Helsingborg (svéd) (1–0) mérkőzést már kedden lejátszották –, a nemzetközi kupaporondon egyedüli magyar csapatként állva maradt Paks a skót Hearts gárdáját fogadja.
júl. 28
8:03
Tenisz: Del Potro hazai kedvencet vert, Sarapova megizzadt (She)
A Los Angelesben zajló férfi tenisztorna második fordulójában a második kiemelt Juan Martín Del Potro két szettben legyőzte a hazai közönség egyik kedvencét, James Blake-t. A harmadik helyen rangsorolt Markosz Bagdatisz alulmaradt a tajvani Lu Jen-Hszünnel szemben.
júl. 28
8:06
Bernek, Gyurta és a 4x200-as váltó is döntős (Agroinform)
Remekeltek a magyar úszók a sanghaji vizes világbajnokság csütörtöki napjának úszóselejtezőiben.
júl. 28
8:24
Délelőtt jön a szerbek elleni elődöntő (Agroinform)
Az olimpiai kvóta már zsebben van, a szerbek ellen így „csupán” a döntőbe jutás lesz a tét a sanghaji világbajnokság vízilabda tornájának elődöntőjében.
júl. 28
8:39
A Paks tudja, hogyan lehet megfogni a skótokat (Infostart)
A Paks legfontosabb célja az, hogy előnyt szerezzen a - kapus Balogh Jánost is foglalkoztató - skót Hearts ellen a labdarúgó Európa Liga 3. selejtezőkörében.
júl. 28
8:39
MLS: Beckham és Henry sem segített az All Starson, néggyel nyert az MU (She)
Felkészülési mérkőzésen az Egyesült Államokban túrázó angol Manchester United labdarúgócsapata négygólos győzelmet aratott a David Beckham és Thierry Henry által fémjelzett MLS All Star csapat ellen.
júl. 28
8:41
Vizes vb: az amerikaiak legyőzték a németeket, az 5. helyért játszhatnak (She)
Az Egyesült Államok vízilabda-válogatottja 9–8-as győzelmet aratott Németország felett a sanghaji vizes vb helyosztóján, így az amerikaiak játszhatnak az ötödik helyért, míg a németek a hetedik helyért szállhatnak vízbe a vb utolsó napján.
júl. 28
8:42
Az 5. nap döntőinek menetrendje – Cseh, Jakabos és a női gyorsváltó döntőzik (Agroinform)
Magyar szempontból fontos nap következik az úszó világbajnokságon, hiszen több versenyzőnk is éremért úszhat Sanghajban.
júl. 28
8:43
Videoton: Bozsovics meghívót kapott a montenegrói válogatottba (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton kapusa, Mladen Bozsovics meghívót kapott a montenegrói válogatottba Zlatko Kranjcar szövetségi kapitánytól, aki kihirdette 24 fős keretét az Albánia elleni felkészülési mérkőzésre, illetve a Wales elleni Eb-selejtezőre.
júl. 28
8:44
Tizenöt napra börtönbe vonul Nyikolaj Habibulin (Agroinform)
Tizenöt napra börtönbe, és további 15 napra házi őrizetbe kerül Nyikolaj Habibulin, az NHL-ben érdekelt Edmonton Oilers kapusa.
júl. 28
8:46
Szpektikusak a magyar kajakosok Birgit Fischer visszatérése kapcsán (Agroinform)
A magyar kajak-kenu válogatott tagjai tudnak Birgit Fischer újabb visszatérési terveiről, de nehezen képzelik el, hogy a közel 50 esztendős német veszélyes lehet a mieinkre.
júl. 28
8:57
Trófeával kezdte az évet a Barcelona - videó (Infostart)
A Barcelona labdarúgócsapata nyerte a müncheni felkészülési tornát.
júl. 28
8:57
Felkészülés: Beckham és Henry sem segített az MLS All Starson, nyert az MU (She)
Felkészülési mérkőzésen az Egyesült Államokban túrázó angol Manchester United labdarúgócsapata négygólos győzelmet aratott a David Beckham és Thierry Henry által fémjelzett MLS All Star csapat ellen.
júl. 28
8:57
Vizes vb - Bernek a 2., a női váltó a 3., Gyurta a 4. idővel ment tovább (Behaviour)
Helytálltak a magyarok a kínai vizes világbajnokság csütörtöki napjának úszóselejtezőiben: hárman "szólóban" léptek tovább a 16 közé, míg a 4x200 méteres női gyorsváltók viadalában a magyar négyes a harmadik legjobb matinés időeredmény birtokosaként folytathatja az esti döntőben.
júl. 28
8:59
Brazília: Neymar-dupla, Ronaldinho-tripla, kínos Elano-baki - videó (She)
Látványos gólokkal tarkított mérkőzésen a Flamengo 5–4-re nyert a Santos otthonában az országos brazil labdarúgó-bajnokság legutóbbi játéknapján.
júl. 28
9:00
Prince Rajcomar a holland másodosztályba szerződik (Agroinform)
Szerdán Hollandiába utazott Prince Rajcomar, a ZTE FC labdarúgója, ahol a második ligás MVV Maastricht játékosa lehet kölcsönben.
júl. 28
9:15
Manchester United: Chicharito lemaradhat a Szuperkupa-mérkőzésről (She)
A Manchester United labdarúgócsapatának mexikói légiósa, Javier „Chicharito” Hernández együttese keddi edzésén agyrázkódást szenvedett, emiatt kórházba szállították, ahol egy éjszakára megfigyelés céljából bent is tartották.
júl. 28
9:17
Kecskemét: Foxi meghívót kapott a válogatottba, Málta ellen játszhat (She)
Ismét meghívót kapott hazája, a Közép-afrikai Köztársaság válogatottjába Kethevoama Foxi, a Kecskeméti TE támadója.
júl. 28
9:18
A Manchester City játékosa vagyok - Agüero (Agroinform)
Az argentin sztár a Twitter oldalán jelentette be, hogy a Manchester City játékosának tekinthető. Az Atlético Madrid játékmestere 45 millió euróért cserélhet klubot.
júl. 28
9:33
Videó: a Manchester United négyet vágott az MLS legjobbjainak (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy felkészülési mérkőzésen az Egyesült Államokban túrázó angol Manchester United labdarúgócsapata négygólos győzelmet aratott a David Beckham és Thierry Henry által fémjelzett MLS All Star csapat ellen. Nézze meg a találkozó góljait!
júl. 28
9:35
Palermo: a PSG elhappolhatja Pastorét a Chelsea elől (She)
A francia labdarúgó-élvonalban szereplő PSG 42 millió eurós ajánlattal csábítja a Palermo játékosát, Javier Pastorét. Az argentin középpályást a Chelsea szeretné mindenáron megszerezni, azonban olasz lapértesülések szerint immáron a párizsi klub lehet a befutó.
júl. 28
9:36
Fehér Zoltán nagyon meglepődött Egervári meghívóján (Agroinform)
A Győri ETO kőkemény védője reméli, hogy Izland ellen már be is mutatkozhat a címeres mezben.
júl. 28
9:51
NB III: végleges a csoportbeosztás, 93 csapat nevezését fogadták el (She)
A Versenybizottság 2011. július 18-i ülésén 77 sportszervezet nevezését fogadta el, ezt követően azonban a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége – a Versenybizottság és az Amatőr Bizottság javaslatára – a létszám 93 csapatra történő kiegészítésével, feltöltésével kapcsolatos határozatot fogadott el – olvasható az MLSZ honlapján.
júl. 28
9:53
Ferencváros: Liban Adbi megkapta a klub írásos ajánlatát (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata írásos formában elküldte hivatalos szerződéshosszabbítási ajánlatát Liban Adbinak, az együttes szomáliai légiósának. Ezt Kubatov Gábor Fradi-elnök jelentette be Facebook-oldalán.
júl. 28
9:54
Szélesiéket kizárták a görög első osztályból (Agroinform)
Olympiakosz Voloszt és a Kavala nélkül folytatódnak a görög bajnokság küzdelmei, miután a két klubot kizárta a szövetség.
júl. 28
9:56
Gólbíró lehet a 2014-es vb-n? (Agroinform)
Első lépcsőben felkerült a nemzetközi labdarúgás szabályairól döntést hozók asztalára a gólbíró technológia, a szakértők jövő márciusban szavaznak annak bevezetéséről.
júl. 28
9:58
Kolumbia felnőtt világbajnokságot rendezne (Agroinform)
Holnap kezdődik el az U20-as labdarúgó világbajnokság, a rendező Kolumbia már egy lépéssel előrébb gondolkozik – felnőtt vb-t is rendezne.
júl. 28
10:09
Tenisz: Babos második kiemeltként az 1. fordulóban kikapott Vigóban (She)
Az első fordulóban elbúcsúzott a vigói tenisztornától Babos Tímea, aki három játszmában alulmaradt egy hazai versenyzővel szemben.
júl. 28
10:11
Barcelona: a Real Madridban kezd új életet a katalánok tehetsége (She)
A Barcelona labdarúgócsapatából szerződik a nagy honi rivális Real Madridhoz Pol Roigé, a katalánok 17 éves ígérete.
júl. 28
10:12
Sarapova és Bartoli is továbbment (Agroinform)
A második helyen kiemelt orosz Marija Sarapova és a harmadikként rangsorolt francia Marion Bartoli is bejutott szerdán a 721 ezer dollár összdíjazású stanfordi keménypályás női tenisztorna negyeddöntőjébe.
júl. 28
10:13
Man. City: Agüero 6 évre ír alá, idényenként 9 millió euróért - lapértesülés (She)
A spanyol AS című sportnapilap információi szerint Sergio Agüero hatéves szerződést kötött az angol Manchester Cityvel, az argentin támadó szezononként 9 millió eurót kereshet.
júl. 28
10:14
Élesen kritizálják az egoista Britta Steffent (Agroinform)
Nem látjuk többet a medencében úszni Sanghajban az 50 és a 100 méteres gyorsúszó vb-címvédőjét, Britta Steffent.
júl. 28
10:27
Minden olimpikon erre vágyik - videó (Infostart)
Pontosan egy évvel a 2012-es londoni olimpia megnyitója előtt bemutatták a játékok hivatalos érmeit a Trafalgar téren.
júl. 28
10:30
Szkeptikusak a magyar kajakosok Birgit Fischer visszatérése kapcsán (Agroinform)
A magyar kajak-kenu válogatott tagjai tudnak Birgit Fischer újabb visszatérési terveiről, de nehezen képzelik el, hogy a közel 50 esztendős német veszélyes lehet a mieinkre.
júl. 28
10:32
Abdi megkapta a Ferencváros ajánlatát (Agroinform)
Kubatov Gábor, a zöld-fehér klub elnöke bejelentette, hogy a norvég-szomáliai légiós már kézhez kapta a Ferencváros szerződéshosszabbításai ajánlatát.
júl. 28
10:45
Wolfsburg: Diego játéklehetőségre vágyik, Madridba szerződhet (She)
A német labdarúgó-élvonalban szereplő VfL Wolfsburg mellőzött brazil középpályása, Diego hivatalos ajánlatot kapott a spanyol első osztályú Atlético Madridtól. A 26 éves játékos még nem döntött jövőjével kapcsolatban, mivel több klub is szerződtetné.

Keresés