2011. július 23. szombat

júl. 23
0:33
WBA: leendő csapattársa bízik Gera mielőbbi visszatérésében (She)
A West Bromwich Albion labdarúgócsapatába tartó Gera Zoltán leendő klubtársa, Jerome Thomas szerint a magyar játékos érkezésével tovább nő a verseny a csapatba kerülését, ám a 28 éves szélső egyáltalán nem bánja ezt.
júl. 23
6:51
Királyok csatája (Behaviour)
Míg a két kisebb kategória versenyzői a nyári szünetüket töltik, addig a MotoGP legjobbjai az Egyesült Államokban, Laguna Seca-ban mérettetik meg tudásukat. A hírhedt dugóhúzójáról elhíresült amerikai pálya - a bal-jobb kanyarkombináció nemcsak a nézőknek, méga versenyzőknek is igazi motoros csemegét nyújt - a versenynaptár egyik legrövidebb aszfaltcsíkja.
júl. 23
7:09
Brazília: Cafú szerint nagyon kemény munka vár a válogatottra (She)
Cafú, a 2002-ben világbajnokságot nyert brazil labdarúgó-válogatott játékosa szerint a jelenlegi nemzeti csapat csúfos kudarcot szenvedett a Copa Americán.
júl. 23
7:09
Alonso szárnyakat kapott (Behaviour)
Nagyon úgy tűnik, hogy a Brit Nagydíjat megnyerő Fernando Alonso rákapott a győzelem ízére.
júl. 23
7:11
Krkic a Barcát a Romára cserélte (Behaviour)
Amiről már régóta beszéltek, az tegnap valósággá vált: Bojan Krkic, a Barcelona rendkívül tehetséges, fiatal támadója az AS Roma csapatánál folytatja.
júl. 23
7:13
Magyar aranyérem az atlétika EB-n (Behaviour)
A Tallinnban zajló junior atlétikai Európa-bajnokságon szép magyar siker született: 400 méteres síkfutásban aranyérmes lett Deák Nagy Marcell, aki 45.42 másodperces új országos csúccsal, egyben világbajnoki és olimpiai B szinttel diadalmaskodott.
júl. 23
7:15
Andy Schleck vezet a Touron (Behaviour)
A Tour de France kerékpáros körverseny leghíresebb hegyén, az Alpe d,Huezen több kérdés is eldőlni látszott tegnap. Ugyan a szakaszt a francia Pierre Rolland nyerte, a nap győztese a luxemburgi Andy Schleck lett, aki 2 szakasszal a vége előtt átvette az összetettben élen állónak járó sárga trikót.
júl. 23
7:17
a ringművész a brooklyni kemény legény ellen... (Behaviour)
A nagy csalódást hozó Vlagyimir Klicsko-David Haye csatát követően a profi bokszot kedvelő százmilliók most abban reménykednek, hogy az európai idő szerint vasárnap hajnalban rendezendő kisváltósúlyú címegyesítő csatában - Amir Khan a WBA, míg Zab Judah az IBF világbajnoka - végre olyan csatát látnak, amiért megéri bokszmeccset nézni. A Las Vegas-i Mandalay Casino ringjében összecsapó két klasszis…
júl. 23
7:19
Egyre valószínűbb az Erdei-Pascal meccs (Behaviour)
A legutóbbi, Byron Mitchell elleni igencsak meggyőző, idő előtti győzelemmel úgy tűnik, megnyílik végre Erdei Zsolt előtt az az ajtó, ami az amerikai álom beteljesüléséhez vezet.
júl. 23
7:21
Porondon az atomerős Paks (Behaviour)
A Paks a norvég Tromsö elleni parádés idegenbeli 3-0-s győzelemmel kiharcolta a továbbjutást a labdarúgó Európa Liga második selejtezőkörének visszavágóján. A ferencvárosiak hosszabbítás után buktak el a szintén norvég Aalesund otthonában, a Kecskemét idegenben szerzett kevesebb (nulla) gólja miatt esett ki a kazah Aktobéval szemben.
júl. 23
7:27
Női labdarúgó-vb: közel nyolcmillió eurós nyereséget hozott torna (She)
A szervezőbizottság bejelentése szerint 7.6 millió eurós nyereséget hozott a Németországban múlt vasárnap befejeződött női labdarúgó-világbajnokság.
júl. 23
7:29
Vasas: a szlovák kapus már aláírt, Farkas, Simek és Dajic is közel (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas szerződtette Lubos Ilizit, aki kedden már pályára lépett a Maccabi Netanya elleni felkészülési mérkőzésen az angyalföldieknél.
júl. 23
7:45
Tenisz: magabiztosan nyert az első helyen kiemelt Atlantában (She)
Az első helyen kiemelt amerikai Mardy Fish magabiztosan, két játszmában győzött az indiai Somdev Devvarman ellen az Atlantában zajló ATP-torna negyeddöntőjében.
júl. 23
8:03
Férfi kosárlabda: Dirk Nowitzki vállalja az Eb-szereplést (She)
Vállalja a szereplést az augusztus végén sorra kerülő Európa-bajnokságon Dirk Nowitzki, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi szezonjában diadalmaskodó Dallas Mavericks német sztárjátékosa.
júl. 23
8:05
Kaposvár: visszatér az utóbbi két évet a Siófoknál töltő védő (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvár hivatalos honlapján tette közzé, hogy két évre szerződtette Graszl Károlyt.
júl. 23
8:39
FTC: Nem azzal kell foglalkoznunk, hogy ki az ellenfél - Otten (She)
Mark Otten, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros holland játékosa a klub hivatalos honlapjának elmondta, nem szabad azzal foglalkozniuk, hogy ki az ellenfél.
júl. 23
8:41
Vizes vb: Gercsák Csaba bronzérmet szerzett a 25 km-es úszásban (She)
Gercsák Csaba nagyszerű eredményt ért el: a harmadik helyen végzett a hosszútávúszók 25 kilométeres számában a sanghaji vizes világbajnokság szombati versenynapján.
júl. 23
9:00
Nowitzki ott lesz az Európa-bajnokságon (Agroinform)
Vállalja a szereplést az augusztus végén sorra kerülő Eb-n az NBA legutóbbi szezonjában diadalmaskodó Dallas Mavericks német sztárja.
júl. 23
9:02
Nyereséges volt a világbajnokság (Agroinform)
A szervezőbizottság bejelentése szerint 7,6 millió eurós nyereséget hozott a Németországban múlt vasárnap befejeződött női labdarúgó-világbajnokság.
júl. 23
9:18
Gercsák Csaba nagy eredménye - bronzérem 25 kilométeren (Agroinform)
A magyar versenyző az ellenfelek mellett a forró vízzel is megküzdött, amellyel az előző két világbajnok és az 5 km győztese sem bírt.
júl. 23
9:33
Női labdarúgó-vb: csaknem nyolcmillió eurós nyereséget hozott torna (She)
A szervezőbizottság bejelentése szerint 7.6 millió eurós nyereséget hozott a Németországban múlt vasárnap befejeződött női labdarúgó-világbajnokság.
júl. 23
9:35
Vizes vb: Magyarország-Ausztrália - élőben az NSO-n! (She)
A magyar női vízilabda-válogatottnak bravúrra lenne szüksége, hogy bejusson a sanghaji világbajnokságon a legjobb nyolc közé. A csoportküzdelmeket harmadik helyen záró nemzeti együttesünk mai ellenfele Ausztrália lesz. Kövesse a találkozót online közvetítésünk segítségével!
júl. 23
10:09
Megvan az első érem Sanghajban (Infostart)
Bronzérmet szerzett Gercsák Csaba a férfi nyíltvízi úszók 25 km-es számában a sanghaji vizes világbajnokságon.
júl. 23
10:09
Anglia: a Pool menedzsere szerint Gulácsi sokat fejlődhet a Hullnál (She)
A Liverpool ma a Hull Cityvel csap össze felkészülési mérkőzésen, és a Championshipben szereplő együttes kapuját várhatóan Gulácsi Péter védi majd, akit a „vörösök" adtak kölcsön a csapatnak. Az élvonalbeli klub menedzsere, Kenny Dalglish szerint sokat fejlődhet a magyar kapus a következő idényben.
júl. 23
10:11
Női kézilabda: az FTC-t elhagyó Trufán a német másodosztályban folytatja (She)
A német másodosztályú kézilabda-bajnokságban szereplő VfL Wolfsburgban folytatja pályafutását Trufán Noémi.
júl. 23
10:12
Védőt keresünk - Arséne Wenger (Agroinform)
Az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger elismerte, hogy szeretné még megerősíteni csapatának védelmét a szezon kezdete előtt.
júl. 23
10:27
Férfi kosárlabda: Szabó Zsolt nem megy külföldre, marad a Falcónál (She)
Már biztos, hogy a következő szezont a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Falcóban kezdi Szabó Zsolt.
júl. 23
10:45
Nem jutott a negyeddöntőbe a magyar női válogatott (Infostart)
Nem jutott be a legjobb nyolc közé a magyar női vízilabda-válogatott a sanghaji világbajnokságon. Merész András szövetségi kapitány együttese 10-9-re kikapott Ausztráliától. A magyar csapat folytatásban a 9-12. helyért játszhat. Hétfőn Spanyolország vagy Kína lesz az ellenfele.
júl. 23
10:45
Labdarúgás: az NB I-ben 4 meccs lesz, és játszik a Paks El-ellenfele is - program (She)
Négy találkozóval folytatódik a labdarúgó NB I programja, az Újpest győri vendégjátéka mellett az első fordulóban még pihenő Siófok Pápán kezdi el a pontvadászatot. Külföldön is lassan belelendül a futballélet: a skót bajnokság első fordulójában a Paks El-selejtezős ellenfele, a Hearts tévés meccsen szerepel a címvédő Rangers otthonában. Németországban a bajnok Dortmund a kupagyőztes Schalkéval…
júl. 23
10:47
Vizes vb: női vízilabdásaink nem jutottak a legjobb nyolc közé (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 10–9-re kikapott Ausztráliától, így nem jutott a legjobb nyolc közé a sanghaji világbajnokságon.
júl. 23
10:48
A kínai műugró is ember – Csin Kaj rontása – videó (Agroinform)
A sanghaji vizes világbajnokság műugró versenyeit Kína uralja, Csin Kaj látványos rontásáig azt hihettük, az ázsiai ugrók képtelenek hibázni.
júl. 23
10:50
A Vasas építkezik, a Pécs reménykedik (Agroinform)
A Pécs újonc, a Vasas kétarcú, emiatt egyik edző sem tudja, mit várjon pontosan ellenfelétől a két csapat szombat esti mérkőzésén.
júl. 23
10:52
Nem lett meg a bravúr Ausztrália ellen, a 9. helyért játszhatunk (Agroinform)
Bár az első félidőben vezettünk is, végül kijött ellenfelünk fizikai és technikai fölénye, így nem jutottunk a legjobb nyolc közé.
júl. 23
11:03
Ökölvívás: öngyilkos akart lenni a cirkálósúlyú világbajnok? (She)
Gyógyszer-túladagolás következtében kórházba szállították a WBC (Bokszvilágtanács) cirkálósúlyú világbajnokát, Krzysztof Wlodarczykot.
júl. 23
11:03
Nem jutott nyolc közé a női pólóválogatott (Metropol)
A magyar női vízilabda-válogatott szombaton kikapott Ausztráliától, így nem jutott be a negyeddöntőbe a sanghaji vizes világbajnokságon.
júl. 23
11:06
Eltiltották a paraguayi szövetségi kapitányt (Agroinform)
Gerardo Martino a Venezuela elleni botrányos elődöntő után két mérkőzésen nem ülhet le a csapat kispadjára, így a Copa América döntőjét csak a lelátóról figyelheti.
júl. 23
11:24
Berlin Tour de France rajtot szeretne (Agroinform)
Az utóbbi években ugyan csökkent az országban a Tour de France népszerűsége, Berlin azonban mégis Németországba vinné a francia körverseny rajtját.
júl. 23
11:39
DVTK: A Fradi fáradt lehet, de nem ez a legfontosabb - Lippai (She)
Lippai Ákos, a Diósgyőr csapatkapitánya klubja honlapjának elmondta, a Ferencváros fáradt lehet a két együttes holnapi meccse előtt az Európa-liga-szereplés miatt, de nem ez a legfontosabb.
júl. 23
11:41
Vizes vb: Néhány játékosom kishitűen és bután játszott - Merész (She)
Merész András, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya csalódottan nyilatkozott az Ausztrália ellen 10–9-re elveszített mérkőzés után: a szakember szerint nem tudott bravúrt bemutatni csapata a sanghaji világbajnokságon.
júl. 23
11:42
Évtizede nem látott jó hóviszonyok Ausztráliában (Agroinform)
Ausztrália dúskál a hóban, így 21 éve nem látott minőségű pályák fogadják a sízőket és snowboardosokat.
júl. 23
11:43
Ökölvívás: Pascalékat nem érdekli a WBC-torna, amelyen Erdei is bunyózna (She)
A WBC által csütörtökön elrendelt eliminációs tornáról Jean Pascal promótere, Yvon Michel is kifejtette véleményét, és egyre valószínűtlenebbnek tűnik, hogy az eredetileg tervezett szereplőkkel valósuljon meg a szövetség kezdeményezése.
júl. 23
12:00
Német városok is pályázhatnak a rendezésre (Agroinform)
Elég régen rendezett olimpiát Németország, nem véletlen, ha számos nagyvárosuk vezetői gondolkoznak újabb kandidációban.
júl. 23
12:15
Vettel az élen az időmérő előtt (Infostart)
A Red Bull német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Formula-1-es Német Nagydíj utolsó szabadedzésén.
júl. 23
12:15
Légióssors: Bodor a Leedsnél van próbajátékon, ma pályára léphet (She)
Angol lapértesülések szerint Bodor Boldizsár az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Leeds Unitednél szerepel próbajátékon.
júl. 23
12:18
Erdei Zsolt után is van élet az Universumnál (Agroinform)
Sokan úgy vélték, Erdei Zsolt távozása után befellegzett a német profi boksz istállónak, de új pénzügyi források bevonásával az Universum mégis folytatja.
júl. 23
12:20
Fish és Isner is elődöntős (Agroinform)
A két előkelő helyen kiemelt amerikai teniszező egyaránt két szettben tudott nyerni negyeddöntős riválisa ellen pénteken.
júl. 23
12:36
Phelps élvezi az úszást, hét számban indul (Agroinform)
A 14-szeres olimpiai bajnok a 2010-es évvel ellentétben újra jó erőben érzi magát, s várja a világbajnokság úszóversenyeinek vasárnapi nyitányát.
júl. 23
12:51
Milan: a Bale-hez hasonlított Tamás Krisztián a piros-feketéké (She)
Olasz források szerint a Milan labdarúgócsapata szerződtette az Illés Béla Futball Akadémia tehetségét, Tamás Krisztiánt.
júl. 23
12:51
Phelps hét számban indul (Metropol)
A 14-szeres olimpiai bajnok a számára kiábrándító 2010-es év után most újra jó erőben érzi magát, s várja már a vb úszóversenyeinek vasárnapi nyitányát.
júl. 23
12:53
GP3: egy másodpercen belül 25 pilóta, Kiss a 18. rajtkockában (She)
Kiss Pál Tamás a 18. rajtkockát szerezte meg a GP3-as autós sorozat nürburgringi állomásának első versenyére. A magyar pilóta a pénteki edzéseken a 18. és a 17. helyen zárt, azaz a rajtpozíciója reálisnak mondható.

Keresés