2011. július 11. hétfő

júl. 11
0:30
Anzsi: ukrán válogatott játékos a mahacskalaiak újabb kiszemeltje (She)
Mondhatni, naponta repülnek fel újabb és újabb nevek az Anzsi Mahacskala tervezett szerződtetései kapcsán. A legfrissebb információ, hogy a Dinamo Kijev ukrán válogatott középpályása, Olekszandr Alijev is hamarosan Dzsudzsák Balázs csapattársa lehet az orosz labdarúgóklubnál.
júl. 11
0:34
U17-es vb: három szerzett gól kevés volt a braziloknak a bronzmeccsen (She)
Németország végzett a Mexikóban zajló U17-es labdarúgó-világbajnokság harmadik helyén, mivel a bronzmérkőzésen 94 379 néző előtt 4–3-ra legyőzte Brazíliát. A brazilok Adryan vezérletével már 3–1-re is vezettek, miután a német vezető gól után 11 perc alatt háromszor is betaláltak, ám a folytatásban a németek felőrölték riválisukat, és fordítottak.
júl. 11
3:12
Kenesei félti az öccsét (Blikk)
Budapest - A magyarországi focifogadási botrány hét, előzetes letartóztatásba helyezett gyanúsítottja közül talán Kenesei Zoltán (38) van a legnehezebb helyzetben.
júl. 11
6:48
A mexikói fiatalok a világ legjobbjai - videók (Infostart)
A házigazda Mexikó nyerte az U17-es labdarúgó-világbajnokságot, mivel a fináléban 2-0-ra verte Uruguayt.
júl. 11
6:48
U17-es vb: hat év után ismét Mexikó szerezte meg az aranyérmet (She)
A hazai pályán játszó mexikói válogatott nyerte meg az U17-es labdarúgó-világbajnokságot, miután a döntőben majdnem 100 ezer néző előtt 2–0-ra legyőzte Uruguayt. Mexikó 2005 után a második vb-aranyát gyűjtötte be ebben a korosztályban.
júl. 11
7:06
Kis Károly: a Tromsö más szint (Behaviour)
Kis Károly játékban vár előrelépést csapatától a labdarúgó Európa Liga második selejtezőkörében, ahol a Paks ellenfele a norvég Tromsö lesz. A tréner a Népszavának elmondta, az előző szezonhoz hasonlóan idén is az a legfontosabb, hogy a gyengébb riválisokat győzze le a csapata, az erősebbek ellen, pedig próbáljon meg minél többször meglepetést okozni.
júl. 11
7:08
Copán vágottak (Behaviour)
A megannyi európai légióssal fölálló válogatottak képtelenek tudásuk legjavát nyújtani a nyári szünet kellős közepén, a hosszú és fárasztó szezon után a játékosok hiába kaptak némi időt a regenerálódásra, felpörögni még egyszer nem tudtak. Mindez leginkább a nagyokon érződik leginkább. Az argentinok házigazdaként kerültek a kiesés szélére, s ugyanúgy nem nyertek még meccset, mint a brazilok.
júl. 11
7:10
Újra csúcson a Ferrari (Behaviour)
Ha valaki évek múlva fel szeretné idézni a 2011-es Brit Nagydíjat, akkor elsősorban öt dolog jut majd az eszébe. Az FIA elképesztő szerencsétlenkedése, a Red Bull pofátlan csapatutasítása, Michael Schumacher igazságtalan megbüntetése és Jenson Button példátlan pechje. Ja, és a Ferrari visszatérése az élre.
júl. 11
7:24
Davis-kupa: Ferrer elődöntőbe ütötte a Nadalt nélkülöző spanyolokat (She)
David Ferrer 7:5, 7:6, 5:7, 7:6-ra legyőzte Mardy Fisht, ezzel a spanyol csapat idegenben 3:1-re legyőzte az Egyesült Államokat a tenisz Davis-kupa világcsoportjának negyeddöntőjében.
júl. 11
7:42
Örökös eltiltás a bundázóknak (Infostart)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke arra figyelmeztette a fogadási csalások sportági érintettjeit, hogy a jövőben örökös eltiltásra számíthatnak.
júl. 11
7:42
Brazília: a Corinthians Willian, a Flamengo Willians góljával nyert (She)
Willians góljával a Flamengo 1–0-ra megnyerte a Fluminense elleni riói derbit a brazil országos labdarúgó-bajnokság legutóbbi játéknapján.
júl. 11
7:44
Tottenham: Modric dühös, mert nem engedték el a Chelsea-hez (She)
Luka Modric szerint Daniel Levy, a Tottenham labdarúgócsapatának elnöke megszegte ígéretét, amiért nem engedte el a Chelsea-hez.
júl. 11
8:00
Falcao beindult a Copán - videó (Infostart)
Kolumbia 2-0-ra győzött Bolívia ellen a labdarúgó Copa Américán, így csoportelsőként jutott a negyeddöntőbe.
júl. 11
8:00
WNBA: a Shock sokkoló vereséget szenvedett a Phoenix Mercurytól (She)
Tizenegyedik mérkőzésén már a tizedik vereségét szenvedte el a Tulsa Shock az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokságban (WNBA). A Tulsa kispadján a Phoenix Mercury elleni mérkőzésen mutatkozott be az ideiglenes edzőnek kinevezett Teresa Edwards, aki azonban finoman szólva nem tudta felrázni csapatát, amely 102–63-as vereséget szenvedett.
júl. 11
8:02
Labdarúgás: Blatter örökre eltiltaná a fogadási csalásban érintetteket (She)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke arra figyelmeztette a fogadási csalások sportági érintettjeit, hogy a jövőben örökös eltiltásra számíthatnak.
júl. 11
8:42
Először van két női tagja a NOB Végrehajtó Bizottságának (Agroinform)
Újabb női taggal bővült a Nemzetközi Olimpiai Bizottság vezető testülete, a svéd Gunilla Lindberg került be a Végrehajtó Bizottságba.
júl. 11
8:44
Ittas vezetésen érték a Pittsburgh sztárelkapóját, Hines Wardot (Agroinform)
Rutinellenőrzés során ittas vezetésen érték az NFL egyik sztárjátékosát, Hines Wardot. A Pittsburgh elkapója pénzbüntetéssel megúszta az esetet.
júl. 11
8:54
Női kézilabda: szerb válogatott átlövő érkezhet a Ferencvároshoz (She)
A Nemzeti Sport értesülése szerint közel áll a megegyezéshez az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata és a szerb válogatott Jelena Zsivkovics (RK Zajecsar). A húszéves balkezes átlövő Trufán Noémi helyére érkezhet.
júl. 11
8:56
Tenisz: Szávay 26 helyet visszaesett, Arn Gréta a 73. a ranglistán (She)
A női teniszezők legfrissebb világranglistáján Arn Gréta a legmagasabban rangsorolt magyarként a 73. helyen áll, míg Szávay Ágnes 26 pozíciót visszaesett, így csak a 75.
júl. 11
8:58
Videó: Casillas gólja biztosította be a mexikóiak világbajnoki címét (She)
Az U17-es mexikói labdarúgó-válogatott nyerte a saját rendezésű világbajnokságot, miután a döntőben 2–0-ra nyert Uruguay ellen. A közel 100 ezer néző előtt lejátszott meccs első félidejében Antonio Briseno lőtt a kapuba egy önzetlen passz után, majd a 92. percben Giovanni Casillas helyezett a bal alsó sarokba.
júl. 11
9:00
Joseph Blatter örökre eltiltaná a bundázókat (Agroinform)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke arra figyelmeztette a fogadási csalások sportági érintettjeit, hogy a jövőben örökös eltiltásra számíthatnak.
júl. 11
9:00
Ökölvívás: Pascal december 17-én bokszol, de állítólag nem Erdei ellen (She)
Kanadai lapértesülések szerint december 17-én Québecben lép legközelebb ringbe Jean Pascal, de nem Erdei Zsolt ellen.
júl. 11
9:02
Kolumbia győzelmével a legjobb nyolc között - videó (Agroinform)
A Kolumbia–Bolívia mérkőzéssel kezdődött meg a Copa América csoportkörének harmadik fordulója. Radamel Falcaóék már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, ezzel bebiztosították helyüket a legjobb nyolc között.
júl. 11
9:02
Videó: ezzel a Rósa Dénes-góllal nyert a Ferencváros Moszkvában (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata Rósa Dénes tizenegyesgóljával 1–0-ra nyert a Lokomotiv Moszkva vendégeként felkészülési mérkőzésen, illetve az oroszok 75. születésnapján. A 67. percben az egyik orosz játékos kezezett a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. A labda mögé a rutinos középpályás állt és higgadtan a kapu bal oldalába helyezett.
júl. 11
9:04
Tenisz: Djokovics továbbra is az élen, Kellner Ádám 11 helyet javított (She)
Nincs változás a férfi teniszezők legfrissebb világranglistájának élmezőnyében: továbbra is az első helyet a múlt héten megszerző szerb Novak Djokovics vezet a spanyol Rafael Nadal és a svájci Roger Federer előtt.
júl. 11
9:12
Cselgáncs: újabb magyar érem a világkupa venezuelai állomásán (She)
A 100 kg-os Farkas Bálint bronzérmet nyert az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat venezuelai állomásán.
júl. 11
9:14
Kecskemét: Szivics szerint Tököli Attila játszhat az Aktobe ellen (She)
Tomiszlav Szivics, a KTE-Ereco vezetőedzője elmondta, Tököli Attila a combját fájlalta, ezért kellett lecserélni a Videoton elleni Szuperkupa-meccsen, de a szakember bízik benne, hogy a csatár pályára léphet csütörtökön az Aktobe ellen.
júl. 11
9:16
Videó: kontrából és pontrúgásból kapott ki a Paks El-ellenfele (She)
A norvég labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Tromsö 2–0-s vereséget szenvedett a Valerenga vendégeként. A Paks elleni Európa-liga-meccsre készülő Tromsö először Havard Nielsen szögletből szerzett góljával került hátrányba, majd a hajrában Bojan Zajics állította be a végeredményt egy kontratámadás után. A magyar bajnoki ezüstérmes csütörtökön 20 órától Székesfehérváron fogadja a norvég csapatot.
júl. 11
9:18
Így nyert a Ferencváros Moszkvában - videó (Agroinform)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Aalesund elleni Európa Liga-selejtező előtt a Ferencváros a Lokomotiv Moszkvát verte meg 1-0-ra az orosz klub centenáriumi tornáján. Íme a mérkőzés összefoglalója.
júl. 11
9:20
Világcsúcsok a rothi Ironman versenyen (Agroinform)
Új rekordok születtek a rothi Ironman versenyen, ahol a férfiaknál és a hölgyeknél is a valaha volt legjobb idő kellett a győzelemhez.
júl. 11
9:22
A házigazda Mexikó Uruguay legyőzésével lett aranyérmes (Agroinform)
A házigazda Mexikó válogatottja nyerte meg a 17 éven aluliak labdarúgó-világbajnokságát, miután a vasárnapi döntőben 2-0-ra megverte Uruguay alakulatát.
júl. 11
9:36
Végre lánya született Beckhamnek (Agroinform)
Három fiú után végre lánygyermeke született David Beckhamnek. Az MLB-ben futballozó klasszist felesége vasárnap hajnalban ajándékozta meg negyedik gyermekével.
júl. 11
9:48
Kecskemét: Szivics szerint Tököli talán játszhat az Aktobe ellen (She)
Tomiszlav Szivics, a KTE-Ereco vezetőedzője elmondta, Tököli Attila a combját fájlalta, ezért kellett lecserélni a Videoton elleni Szuperkupa-meccsen, de a szakember bízik benne, hogy a csatár pályára léphet csütörtökön az Aktobe ellen.
júl. 11
9:50
Videó: kontrából és pontrúgásból kapott góllal vesztett a Paks El-ellenfele (She)
A norvég labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Tromsö 2–0-s vereséget szenvedett a Valerengától vendégként. A Paks elleni Európa-liga-meccsre készülő Tromsö először Havard Nielsen szögletből szerzett góljával került hátrányba, majd a hajrában Bojan Zajics állította be a végeredményt egy kontratámadás után. A magyar bajnoki ezüstérmes csütörtökön 20 órától Székesfehérváron fogadja a norvég…
júl. 11
9:52
DVSC: Az új igazolások nem játszanak a bajnoki rajton - Kondás (She)
Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának értékelte az FK Szpartak Zlatibor Voda (1–1) és az MFK Kosice (2–2) elleni szombati felkészülési mérkőzést, és elmondta, az új szerzemények várhatóan nem lépnek pályára a Vasas elleni pénteki bajnoki rajton.
júl. 11
9:54
Andy Murrayék ellen bizonyíthat a magyar teniszcsapat (Agroinform)
Az utolsó napon a két egyes győzelemmel megfordítottuk a fehéroroszok elleni párharcot, és az I. csoportba jutásért a britekkel játszunk szeptemberben.
júl. 11
9:56
Kondás Ferenczit dicsérte, de még nincs meg a Vasas elleni kezdőcsapata (Agroinform)
Az új igazolások a bajnoki rajton még valószínűleg nem játszanak, mert kondicionálisan vannak lemaradásaik, de másnap edzőmeccsen bizonyíthatnak.
júl. 11
10:06
Férfi kosárlabda: Wade sem zárja ki, hogy Európában folytassa (She)
Elképzelhető, hogy Dwyane Wade is Európába költözik, ha elmarad az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2011–2012-es szezonja.
júl. 11
10:12
Nicolas Anelkát a PSG szeretné hazacsábítani (Agroinform)
A Chelsea 32 éves támadójáért 9 millió fontot ajánlanának a franciák, Alexet pedig a Bayern München szeretné a soraiban tudni.
júl. 11
10:24
El: az FTC mérkőzésén román, a Paksén portugál játékvezető fúj (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntött az Európa-liga második selejtezőkörének játékvezetőiről: a Ferencváros–Aalesund párharc első mérkőzését a román Marius Avram dirigálja majd, a Paks–Tromsö találkozón pedig a portugál Joao Capela fújja a sípot.
júl. 11
10:30
Tiger Woods fontos bejelentésre készül (Agroinform)
Az amerikai Golf Channel-en tesz fontos nyilatkozatot hétfőn Tiger Woods, aki vélhetően huzamosabb ideig felhagy a versenyzéssel.
júl. 11
10:32
Továbbra is Djokovic vezet, Nadal és Federer előtt (Agroinform)
Nem történt érdemi változás a férfi teniszezők világranglistáján, melynek legfrissebb, hétfői állása szerint a wimbledoni győztes szerb Novak Djokovic magabiztosan áll az élen.
júl. 11
10:42
Golf: a világelső pompás győzelemmel melegített az év versenyére (She)
A világelső Luke Donald utolsó napi remek játékával könnyed győzelmet aratott a hét végén Skóciában, így meglehetősen jó főpróbát tartott a profi golfozók idei harmadik kiemelt (major) versenyére, a csütörtökön kezdődő Brit nemzetközi bajnokságra. A tengerentúlon Steve Stricker meglehetősen furcsa, de a maga nemében történelmi diadalt aratott, a hölgyeknél sötétedés miatt hétfőre maradt a US…
júl. 11
10:48
A németek lemaradtak az olimpiáról is (Agroinform)
Hatalmas csalódás érte a német női labdarúgókat. A negyeddöntőbeli kiesés nem csak a címvédés esélyét vette el Silvia Neid csapatától, de az olimpiai szereplést is.
júl. 11
10:50
Caroline Wozniacki vezet, Babos előreugrott, Szávay nagyot zuhant (Agroinform)
Szávay Ágnes a 49.-ről a 75. helyre esett vissza, míg a budapesti tornán a második körig jutott Babos Tímea a 231.-ről a 176.-ra lépett előre a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
júl. 11
11:00
Európai kupák: négy magyar csapat a pályán, időpontok, bírók, tv - heti program (She)
A héten beindul a nagyüzem a magyar csapatok számára Európában. Szerencsére az FTC és a Paks is sikerrel vette az első  kört az Európa-ligában, ez pedig azt jelenti, hogy a hét közepén már négy magyar csapatért szoríthatunk. A Nemzeti Sport Online az összes találkozóról élő, szöveges tudósítással jelentkezik!
júl. 11
11:06
Bryant apuka Los Angelesben lett edző (Agroinform)
Joe Bryant lesz a Los Angeles Sparks női kosárlabda csapatának edzője, aki korábban két éven keresztül már irányította a csapatot.
júl. 11
11:18
Nem engedi el sztárjait az Arsenal (Infostart)
Francesc Fabregas és Samir Nasri is az Arsenal játékosa marad - mondta az együttes menedzsere.
júl. 11
11:18
Zaragoza: Pintérék ma kezdik meg a felkészülést a következő idényre (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Zaragoza ma kezdi meg a felkészülést a következő idényre.
júl. 11
11:20
Videó: a csel után csúnyán belesült a beadásba a brazil játékos (She)
Szurkolói szemmel nézve humoros jelenet játszódott le a brazil labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában rendezett Coritiba–Figueirense (3–0) mérkőzésen. A hazaiak védője, Maranhao, miután megkapta a labdát a bal szélen, csak bemutatta, hogy beadná azt, ám a valódi mozdulatnál elesett a lábában. A brazil játékos bokája úgy kificamodott, hogy hordágyon kellett levinni.

Keresés