2011. július 2. szombat

júl. 2
0:12
FTC: Nem vagyok olyan technikás, mint Andrezinho, de sokat futok - F. Félix (She)
A csütörtöki Európa-liga-mérkőzésen góllal debütált a Ferencvárosban Felipe Félix. A csereként betaláló brazil támadó az ftc.hu-nak nyilatkozott az első mérkőzéséről.
júl. 2
5:00
Copa América: Argentína pontvesztéssel kezdte a tornát (She)
Az Argentína–Bolívia találkozóval kezdetét vette a 2011-es Copa América. A nyitó mérkőzésen a házigazda argentinok megbotlottak előzetesen esélytelennek vélt ellenfelükkel szemben.
júl. 2
6:51
Bundabotrány: mindig lesznek csalók (Behaviour)
Norbert Schugt, a bochumi rendőrkapitányság helyettes vezetője szerint a fogadási csalásokra szerveződött bandák a drogmaffiához hasonló szervezettséggel dolgoznak, tagjait viszont sokkal nehezebb lebuktatni. Úgy véli, a jelenséget nem lehet megszüntetni, legfeljebb csökkenthető az elkövetők száma.
júl. 2
6:53
Tortúra Franciaországban (Behaviour)
Akármilyen orvtámadást indítanak is saját sportáguk ellen a világ legjobb országúti kerékpárosai, a ma rajtoló 98. Tour de France-viadal presztízsén észrevehető szégyenfolt alig-alig mutatkozik az utóbbi évek megannyi doppingbotránya dacára. A rajongókat mintha az sem érdekelné, hogy "hivatalos" győztese még a tavalyi túrának sincs.
júl. 2
6:55
Mugello: Most eljöhet Rossi ideje (Behaviour)
A múlt hétvégi helyszínről, Assenból egyből Olaszország felé vette az irányt a MotoGP világbajnokság mezőnye. Ezúttal új aszfalt várta a versenyzőket Mugelloban, aminek rendkívül örültek a versenyzők. Az időjárás is végre kedvező a motorozáshoz, ami jó hír a csapatok számára, mert a további fejlesztésekhez nagyon fontos, hogy végre száraz körülményeken körözhessenek a motorosok.
júl. 2
7:09
Nem a "bochumiakat" kapták el (Behaviour)
A labdarúgó-mérkőzések manipulálásával gyanúsított hét előzetes letartóztatásba került személy - három játékos és négy játékvezető - nyomára nem a bochumi hatóságok segítségével jutottak a magyar bűnüldöző szervek.
júl. 2
7:11
Marad a 2006-os bajnoki cím az Internél (Behaviour)
Az Internazionale labdarúgócsapata megtarthatja 2006-os bajnoki címét, miután az olasz bíróság pénteken elutasította a Juventus beadványát, melyben visszakövetelte a tőle elvett scudettót.
júl. 2
7:13
Megmenekült a sérült magyar barlangász (Behaviour)
Kimentették a mentők azt a magyar fiatalembert, aki a romániai Bihar hegységben levő Padis-barlangban, kétszáz méteres mélységben, a bejárattól nyolcszáz méterre szenvedett vállficamot. A hegyi mentőket a barlangkutató három társa értesítette - ők azután egy orvossal érkeztek a helyszínre, aki a sérült végtagot fájdalomcsillapítás mellett látta el. A bihari hegyi mentők ezt követően magyar…
júl. 2
7:15
Még nem bajnok, de világelső (Behaviour)
Elképesztő meccseket hozott az idei wimbledoni nyílt teniszbajnokság férfi egyesének két elődöntője. Az első találkozón a szerb Novak Djokovics azzal a tudattal léphetett pályára, hogyha legyőzi az élete formájában játszó francia Jo-Wilfried Tsongát, akkor a finálé eredményétől függetlenül hétfőtől átveszi a vezetést a világranglistán.
júl. 2
7:17
Paulo Sousa elégedett (Behaviour)
A bajnoki címvédő Videoton labdarúgócsapatának új vezetőedzője, Paulo Sousa elmondta: elégedett az olaszországi edzőtáborban elvégzett munkával, illetőleg az új szerzeményekkel: "Olyan játékosokat igazoltunk, akikre igazán szükségünk van. Együtt tudnak növekedni a csapattal, s így elérhetjük kitűzött céljainkat".
júl. 2
7:19
Almási a legjobb magyar (Behaviour)
Ismét van magyar férfi sakkozó a világranglista első 20 versenyzője között. Ám ezúttal nem Lékó Péter képviseli hazánkat, hanem Almási Zoltán. A nagymester a július 1-jétől érvényes világranglistán a 19. helyet foglalja el, kilenc ponttal előzve Lékót, aki a 25. Almási az elmúlt két hónapban nyolc játszmát vívott, összesen hét Élő-pontot gyűjtött, ezzel jelenleg 2726 pontja van.
júl. 2
7:21
Mind a Paksnál, mind a Fradinál bízakodnak (Behaviour)
Noha nehézkesen indult a játéka, a Ferencváros végül megnyugtató előnyt szerzett csütörtök este az örmény Ulisses ellen, az Európa Liga kvalifikációs sorozatának első körében. A zöld-fehérek fél óra elteltével szereztek vezetést, addig a vendégegylet magabiztosan passzolgatásával telt az idő.
júl. 2
7:24
Videó: elképesztő Banega-hiba, fantasztikus Agüero-bomba (She)
Az Argentína–Bolívia mérkőzéssel elkezdődött a 2011-es Copa América. Az 1–1-es döntetlennel zárult találkozó mindkét gólja emlékezetes marad: az első Edivaldo Rojas remek mozdulata és Banega hatalmas hibája, a második Agüero klasszis megoldása miatt. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
júl. 2
8:00
WNBA: győri és pécsi játékossal a soraiban vert bajnokot a Sun (She)
Elszenvedte harmadik vereségét is a címvédő Seattle Storm az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokságban (WNBA). A bajnok ezúttal a Connecticut Sun otthonában szenvedett 75–70-es vereséget.
júl. 2
8:02
NB II: a REAC 20 éves tehetsége a cseh élvonalban folytathatja (She)
Csehországba igazolhat a legutóbb az NB II-es REAC csapatában futballozó 20 éves Tóth Máté.
júl. 2
8:54
Elébe ment a bajnak a súlyemelő szövetség (Infostart)
A vallási alapú - az adott sportág előírásaival azonban olykor ütköző - öltözködés már több nemzetközi szövetség vezérkarának okozott gondot, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) azonban elébe ment a bajnak: olyan szabályt fogadott el, amely a mohamedán sportolónők versenyzését is lehetővé teszi.
júl. 2
9:00
Anelka pert vesztett a L'Équipe ellen (Agroinform)
A francia labdarúgó-válogatott volt csatára elvesztette azt a pert, amelyet rágalmazásért indított a L'Équipe című sportlap ellen. A Chelsea játékosa 150 ezer eurót és helyreigazítást követelt az újságtól.
júl. 2
9:18
A házigazda Argentína botlott a nyitómérkőzésen (Agroinform)
Az Albicelestes nem tudta győzelemmel megörvendeztetni a Ciudad de La Plata Stadion közönségét: Messiék 1-1-es döntetlent játszottak északi szomszédukkal.
júl. 2
9:30
Férfi kosárlabda: Bukarestből érkező bolgár a Szolnoki Olajban (She)
Bolgár játékossal erősödött a bajnok és kupagyőztes Szolnoki Olaj: a piros-feketék szerződést kötöttek Hriszto Nikolovval.
júl. 2
9:32
NBA: Kobe Bryant térdét valószínűleg műteni kell, Németországban (She)
A nyári szünetben várhatóan kés alá fekszik Kobe Bryant, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers sztárjátékosa.
júl. 2
9:36
Megműtik Kobe Bryant térdét (Agroinform)
A nyári szünetben várhatóan kés alá fekszik Kobe Bryant, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers sztárjátékosa.
júl. 2
9:48
Hollandia: Bodor Boldizsár egyelőre a Rodánál tréningezik (She)
Mint ismeretes, Bodor Boldizsárnak lejárt a szerződése a holland élvonalbeli Rodánál, a középpályásként és védőként is bevethető futballista új csapatot keres, de egyelőre a kerkradei gárdával készül.
júl. 2
10:06
Videó: tökéletes felsősarkos bomba a Dinamo Kijev játékosától (She)
Remek bombagólt szerzett Andrij Jarmolenko, a Dinamo Kijev játékosa az Astra Ploiesti elleni felkészülési mérkőzésen. Jarmolenko nagyjából 25 méterről kilőtte a bal felső sarkot.
júl. 2
10:12
A Real Madrid kész kifizetni az Arsenal által kért árat Fabregasért (Agroinform)
Az angol Sky Sports tévécsatorna értesülései szerint a Real Madrid hivatalos ajánlatot készül tenni a középpályásért, a királyiak több pénzt ajánlanának a Barcelonánál.
júl. 2
10:24
Maradona veje mentette meg az argentin válogatottat (Infostart)
Az argentin válogatottat kísértette az ugyancsak hazai rendezésű, 1978-as Mundial nyitómérkőzésének emléke. Akkor a magyar válogatott Csapó Károly góljával vezetést szerzett, s az argentinok csak nehezen egyenlítettek ki. Sajnos, akkor bepréselték a győztes gólt - most az sem sikerült. A nagy esélyes sokkoló döntetlennel kezdte a Copa Américát az előzetesen lesajnált bolíviai legénység ellen.
júl. 2
10:24
Videó: Erdei Zsolt veretlenül, de vb-címmeccsel vonulna vissza (She)
„Más ember lett belőlem" – vallja Erdei Zsolt profi ökölvívó, korábbi világbajnokunk. Madár nagyon jó véleménnyel van a mostani edzésmódszeréről, szerinte mindig is így kellett volna készülnie. Más lett belőle kinézetben, hitben, kondícióban. Hogy ki lesz a következő ellenfele, még nem tudni, de biztos, hogy visszavonulni veretlenül, világbajnoki címmeccsel a tarsolyában szeretne. Portré.
júl. 2
10:26
Olimpia 2018: Sarkozy személyesen nem kampányol a francia pályázatért (She)
Nicolas Sarkozy francia elnök nem utazik a Dél-afrikábai Köztársaságba, hogy a helyszínen propagálja a 2018-as téli ötkarikás játékokra kandidáló Annecy pályázatát. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság szerdán, Durbanben dönt a hét év múlva sorra kerülő esemény házigazdájáról.
júl. 2
10:30
Contador negyedszer vagy Andy Schleck először (Agroinform)
Különleges bravúrra készül Alberto Contador az idei Tour de France-on. A spanyol kerekes ugyanis az olasz körverseny után a francia háromhetesen is győzne – amire 13 éve nem volt példa.
júl. 2
10:42
Légiósok: Torghelle Sándort Kazahsztánba hívja volt edzője (She)
Német sajtóhírek szerint Torghelle Sándort a kazah Lokomotiv Asztanához csábítja Holger Fach, aki korábban az Augsburgnál dolgozott együtt a magyar csatárral, jelenleg pedig a kazah kupagyőztest irányítja.
júl. 2
10:48
500 mintavétel lesz az idei Touron (Agroinform)
Idén is közel 500 mintavételt hajtanak végre a doppingellenes szervezetek a Tour de France-on.
júl. 2
11:06
Tonga is tagja lett a nemzetközi szövetségnek (Agroinform)
Negyvenkilencedik országként Tonga is csatlakozott a Nemzetközi Szánkó Szövetséghez.
júl. 2
11:18
MotoGP: Sebestyén a 34. helyen végzett a harmadik szabadedzésen (She)
A 125 kcm-esek között szereplő Sebestyén Péter a 34., azaz az utolsó helyen végzett a szombati harmadik szabadedzésen a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei nyolcadik futamán, az Olasz Nagydíjon, Mugellóban.
júl. 2
11:20
Videó: Lionel Messi nézeteltérésbe keveredett Ronald Raldessel (She)
Majdnem összetűzésbe került bolíviai ellenfelével Lionel Messi a Copa Américán lejátszott Argentína–Bolívia nyitó mérkőzésen. A kétszeres aranylabdás klasszis nézeteltérésbe keveredett Ronald Raldessel. Mielőtt bármi komoly történhetett volna, érkezett a kissé túlbuzgónak tűnő Esteban Cambiasso, és arrébb tessékelte a bolíviait.
júl. 2
11:24
Murrayt siratja egész Anglia (Agroinform)
Az angol sajtó siratja az ország első számú férfi teniszezőjét. A skót a pénteki elődöntőben nem bírta követni a világelső Rafael Nadal által diktált színvonalat.
júl. 2
11:42
Jagr a Philadelphiát választotta (Agroinform)
Visszautasította egykori csapata, a Pittsburgh Penguins ajánlatát, és – több pénzért – a Philadelphia Flyershez igazolt a cseh hoki legenda, Jaromir Jagr.
júl. 2
11:44
Sebestyén az utolsó helyen végzett a harmadik szabadedzésen (Agroinform)
A leggyorsabb a spanyol Nicolas Terol volt, mögötte a francia Johann Zarco végzett a második, míg a spanyol Efrén Vázquez a harmadik helyen.
júl. 2
11:46
Lefoglalták a Quick-Step csapat buszát (Agroinform)
Még egyetlen kilométert sem tekert a Tour de France mezőnye, a doppingszerekre vadászó francia rendőrség máris akcióba lépett.
júl. 2
11:54
A Real Madrid beszáll a versenybe Fabregasért (Infostart)
Brit sajtóértesülések szerint a Barcelona mellett immáron a Real Madrid is szeretné leigazolni Cesc Fabregast, az Arsenal labdarúgócsapatának világbajnok spanyol futballistáját.
júl. 2
11:54
Arsenal: a Real Madrid kész 50 milliót fizetni Fabregasért - sajtóhír (She)
Brit sajtóértesülések szerint az FC Barcelona mellett immáron a Real Madrid is szeretné leigazolni Cesc Fabregast, az Arsenal labdarúgócsapatának világbajnok spanyol futballistáját. Mint arról korábban beszámoltunk, a katalánok 38.5 milliót hajlandóak fizetni saját nevelésű középpályásuk visszacsábításáért.
júl. 2
12:12
Felkészülés: a DVSC Bódi góljával legyőzte a Gaz Metant (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC-TEVA nemzetközi felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a román élvonalban szereplő Gaz Metant. A találkozó egyetlen gólját Bódi Ádám szerezte. Mint ismeretes, a debreceniek a múlt héten 3–2-re győzték le a medgyesieket.
júl. 2
12:14
Légiósok: Torghellét Olaszországból, Ausztriából és Ciprusról is hívják (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, német sajtóhírek szerint Torghelle Sándort Kazahsztánba hívja a Lokomotiv Asztana. A futballista egyik menedzsere, Vörösbaranyi József a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, több országból is érkezett már megkeresés, de nem a kazah csapat az első számú célpontjuk.
júl. 2
12:18
Torghellét Kazahsztánba csábítja korábbi edzője (Agroinform)
Holger Fach a Lokomotiv Asztanához hívja a 29 éves csatárt. A kazah klub évi 400 ezer eurós fizetéssel csábítaná a világ második leghidegebb fővárosába a futballistát.
júl. 2
12:30
Doppingolt a brazilok olimpiai bajnok úszója (Infostart)
Tiltott szert találtak Cesar Cielónak, a brazilok olimpiai bajnok úszójának a szervezetében, ennek ellenére nem tiltják el.
júl. 2
12:30
Videó: minőségi összefoglaló a Ferencváros-Ulisses El-mérkőzésről (She)
Korábban már többször is beszámoltunk arról, hogy a Ferencváros hazai pályán 3–0-ra legyőzte az Ulissest az Európa-liga selejtezőjének első mérkőzésén. Korábban már láthatták a gólokat, most az alábbi, kiváló minőségű videón megnézheti a mérkőzés összefoglalóját!
júl. 2
12:32
Győri ETO: cseh válogatott középpályással erősödhetnek a zöld-fehérek (She)
A szlovák webnoviny.sk internetes oldal információi szerint az egyszeres cseh válogatott középpályás, a cseh-szlovák kettős állampolgárságú Marek Strestík a Slovan Bratislava helyett a Győri ETO FC-ben folytatja pályafutását.
júl. 2
12:34
Úszás: doppingolt a brazil világcsúcstartó, mégsem tiltják el (She)
Tiltott szert találtak Cesar Cielónak, a brazilok olimpiai bajnok úszójának a szervezetében, ennek ellenére nem tiltják el.
júl. 2
12:36
500 mintavétel lesz az idei körversenyen (Agroinform)
Idén is közel 500 mintavételt hajtanak végre a doppingellenes szervezetek a Tour de France-on.
júl. 2
12:48
Mallorca: nem hosszabbítottak az olimpiai bajnokkal (She)
Nem tart a továbbiakban igényt a 28 esztendős kapus, Germán Darío Lux szolgálataira a spanyol Real Mallorca.
júl. 2
12:50
Férfi kosárlabda: Franciaországból erősít amerikaival az ASE (She)
Lorenzo Williams után újabb légióssal bővült az előző évad negyedik helyezettje, az Atomerőmű kerete.
júl. 2
12:54
A Debrecen ismét legyőzte a Gaz Metant (Agroinform)
A DVSC-TEVA egy héten belül másodszor is megmérkőzött a román bajnokság hetedik helyezettjével. Múlt szombaton 3-2-re, míg ma 1-0-ra győzött Kondás Elemér együttese felkészülési meccsen.

Keresés