2011. június 29. szerda

jún. 29
0:00
Az uruguayi származású egzotikus színésznő megmutatja bájait - fotó (Agroinform)
A Copa América szépségeit bemutató sorozatunk következő szereplője Uruguay, képviselője ereiben azonban japán és mexikói vér is csörgedez.
jún. 29
6:48
Felkészülés: Peru győzelemmel hangolt a Copa Américára (She)
Peru győzelemmel zárta a felkészülését a hétvégén kezdődő Copa Américára, miután a hamburgi José Paolo Guerrero 90. percben szerzett góljával 1–0-ra megverte Szenegált. A peruiak kettős emberelőnybe kerültek a második félidőben.
jún. 29
6:51
Jótékonysági koncert Ungvári Attiláért (Behaviour)
Vélhetően történelmet írnak jövő csütörtökön Cegléden, ha megrendezésre kerül az a jótékonysági koncert, amivel a doppingvétség miatt eltiltott dzsúdós, Ungvári Attila javára tartanak.
jún. 29
6:53
A Veszprém a Ciudaddal, a Győr a Hypoval egy csoportban (Behaviour)
A férfiaknál a magyar bajnok Veszprém többek között a háromszoros győztes spanyol Ciudad Reallal, míg a nőknél a Győr a Németh András vezette osztrák Hypo NÖ-vel került egy csoportba a kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján.
jún. 29
7:06
Blackpool: a korábbi Vidi-játékos rosszabb feltételekkel írt alá - sajtóhír (She)
Angol lapértesülések szerint a szerződését a labdarúgó NB I-ben szereplő Videotonnal a mögöttünk hagyott szezon végén felbontó Bojan Djordjic aláírt a Premier League-ből kiesett Blackpoolhoz.
jún. 29
7:08
NB II: a Barcs a tartozások miatt egy osztállyal lejjebb indul (She)
Az előző vezetőség által felhalmozott tartozások és a jelenleg is bizonytalan gazdasági helyzet miatt nem indul az NB II-ben a mögöttünk hagyott szezonban a Nyugati csoport 13. helyén végző Barcsi SC.
jún. 29
7:09
Csak jószomszédok találkozhatnak (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) bejelentette, hogy a 2014-es világbajnokság selejtezői során a politikailag feszült viszonyban álló országok, így Oroszország és Grúzia, valamint Örményország és Azerbajdzsán válogatottja nem találkozik majd egymással.
jún. 29
7:11
"Ki fogják játszani a törvényt" (Behaviour)
Török Ferenc ügyvéd, korábbi olimpiai bajnok öttusázó szerint a jószándék vitathatatlan a látványsportágakat (ladbarúgás, kézilabda, kosárlabda, vízilabda, jégkorong) támogató cégek részére társasági adókedvezényt biztosító törvény elfogadásával, ugyanakkor nem biztos benne, hogy a sportvilág szereplői be is tartják majd a rendelkezéseket.
jún. 29
7:13
Lisicki: az új német kedvenc Graf nyomában (Behaviour)
A hétfőn késő este befejeződött férfi nyolcaddöntők után a legnagyobb izgalmat az okozta, hogy a bokasérülést szenvedett Rafael Nadal egyáltalán képes lesz-e tovább játszani a wimbledoni teniszbajnokságon. Mint a tegnapi MRI-vizsgálatból kiderült, nem tört el a csontja a címvédő világelsőnek, így nincs akadálya annak, hogy pályára lépjen a mai negyeddöntőben. A hölgyeknél folytatódtak a…
jún. 29
7:15
Évi 7.5 milliós fizetést kínálnak Agüerónak (Behaviour)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus labdarúgócsapata 35 millió eurót kínál az Atlético Madridnak Sergio Agüeróért, akit a torinóiak évi 7.5 milliós fizetéssel, 2016-ig kötnének magukhoz.
jún. 29
7:17
Gerrard újabb címeket ígér (Behaviour)
Az angol élvonalbeli Liverpool csapatkapitánya, Steven Gerrard bízik benne, a klub most már jó úton halad afelé, hogy újra címeket nyerjen. A "vörösök" legutóbb 2006-ban az FA-kupában végeztek az első helyen.
jún. 29
7:19
1,3 milliárdos nyereség a bajnok Videotonnál (Behaviour)
A tavalyi évben 1,3 milliárd forintos nyereséggel zárt az idén magyar bajnok Videoton labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság. A Menedzsment Fórum című honlap (www.mfor.hu) keddi írása szerint a székesfehérváriak mindezt úgy érték el, hogy 2009-es évet még 846,3 milliós mínusszal zárták.
jún. 29
8:00
NHL: öt évvel hosszabbított védőjével a Vancouver Canucks (She)
Ötéves szerződéshosszabbítást kötött Kevin Bieksa védővel az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) legutóbb döntős Vancouver Canucks csapata.
jún. 29
8:18
Utrecht: Koeman alighogy munkába állt, Dzsudzsák miatt máris elveszítette kulcsjátékosát (She)
Erwin Koeman a hét elején megtartotta az első edzését a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Utrechtnél, ám tegnap este már azzal kellett szembesülnie, hogy két kulcsjátékosa, Dries Mertens és Kevin Strootman is a PSV-hez igazolt.
jún. 29
8:36
Gyorskorcsolya: kerékpárra vált az ötszörös olimpiai bajnok (She)
Pályakerékpárosként szeretne részt venni a jövő évi londoni olimpián Claudia Pechstein ötszörös olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó.
jún. 29
8:42
Merritt mégis ott lehet a világbajnokságon (Agroinform)
Ott lesz a tegui atlétikai világbajnokságon az amerikai LaShawn Merritt, aki eltiltásának lejárta után az amerikai szövetség külön engedélyével versenyezhet.
jún. 29
9:00
Azarenka is a négy között (Agroinform)
Utolsóként a negyedik helyen kiemelt Viktoria Azarenka jutott be az elődöntőbe az angol nyílt teniszbajnokságon.
jún. 29
9:02
Új kerékpárral indul a Team Sky - videó (Agroinform)
Új kerékpárral és nemes ügyet támogatva indul el a Tour de France-on a Bradley Wiggins köré épülő Team Sky.
jún. 29
9:04
Bieksával és Lapierre-rel hosszabbított a Vancouver (Agroinform)
Javában zajlanak a tárgyalások az NHL-ben, hiszen már csak  két napjuk van hátra a menedzsereknek, hogy lejáró szerződésű sztárjaikkal megegyezzenek.
jún. 29
9:12
Mainz: Szalai Ádám nigériai gólvágót kap riválisként Norvégiából (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Mainz szerződtette a norvég Lilleström nigériai támadóját, Anthony Ujah-t. A 20 éves játékos négyéves kötött a Szalai Ádámot és Stieber Zoltánt is foglalkoztató klubbal.
jún. 29
9:18
Barczi Dávid újra edzésben (Agroinform)
A múlt heti Mattersburg elleni felkészülési találkozón sérülést szenvedő Barczi Dávid már elkezdte az edzéseket
jún. 29
9:20
A Schleck-testvérek vezetésével készül a Leopark Trek (Agroinform)
Andy és Fränk Schleck vezetésével készül az idei Tour de France-ra a luxemburgi Leopard Trek csapat, amely már első indulásakor győzni szeretne az összetettben.
jún. 29
9:30
Golf: a sérült Tiger Woods a Brit Opent is kihagyhatja (She)
Tiger Woods lábsérülése még mindig nem jött teljesen rendbe, így elképzelhető, hogy a US Open után kihagyja a golfozók nagy-britanniai úgynevezett major versenyét is.
jún. 29
9:48
Légióssors: az Austria Wien magyar csatára Parndorfba igazolt (She)
A 20 éves, többszörös korosztályos válogatott magyar támadó, Márkus Gábor a következő szezonban az osztrák harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban (Regionalliga) érdekelt SC/ESV Parndorfban szerepel.
jún. 29
9:50
Videó: ovációval és görögtüzekkel fogadták Bölöni Lászlót a PAOK-nál (She)
Kitettek magukért a görög élvonalban szereplő PAOK ultrái: görögtüzekkel fogadták a csapat új vezetőedzőjét, Bölöni Lászlót, akitől rendkívül sokat várnak az Európa-ligában induló együttesnél.
jún. 29
9:52
Paks: Bohner két hónapra kidőlt, három társa is lemarad az El-meccsről (She)
Bohner Rolandot, az MVM Paks huszonkét esztendős támadóját operálni kell, és legalább két hónapos kihagyás vár rá, így biztosan lemarad a csütörtöki Európa-liga-selejtezőről az UE Santa Coloma ellen. Kis Károly vezetőedző a Nemzeti Sportnak elmondta, a csatáron kívül még három játékos nem utazott el a találkozóra.
jún. 29
9:54
A Schleck-testvérek vezetésével készül a Leopard Trek (Agroinform)
Andy és Fränk Schleck vezetésével készül az idei Tour de France-ra a luxemburgi Leopard Trek csapat, amely már első indulásakor győzni szeretne az összetettben.
jún. 29
9:56
Forlán jobb formában van mint, a vb-n volt (Agroinform)
Az uruguayi támadó saját bevallása szerint jobb formában van pillanatnyilag, mint volt a tavalyi dél-afrikai világbajnokságon.
jún. 29
10:06
Olympiakosz: úgy néz ki, megszületett a döntés, kölcsönadják Némethet (She)
Görög lapértesülések szerint az Olympiakosz Pireusz labdarúgócsapata a következő szezonban is kölcsönadja egy másik együttesnek magyar támadóját, Németh Krisztiánt.
jún. 29
10:12
Messi-gól a argentin válogatott edzésén - videó (Agroinform)
Lionel Messi az argentin válogatott tréningjén is betalált. Az egymás elleni játék folyamán egy ideig jó kedélyűen sétálgatott a társak között, majd a semmiből szerzettt látványos találatot.
jún. 29
10:24
FIFA: a magyar válogatott hét helyet előrelépett a világranglistán (She)
A magyar labdarúgó-válogatott hét helyet előrelépve a 45. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyen továbbra is a világ- és Európa-bajnok spanyolok állnak az élen.
jún. 29
10:26
Fogadási csalás: robbanhat a bomba, a nyomozók ma beszámolnak (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) és a Központi Nyomozó Főügyészség több, mint egyéves nyomozás után nagy bejelentésre készül a fogadási csalások ügyében.
jún. 29
10:42
Videoton: Présinger hazatér, a Lombard Pápában folytatja - hivatalos (She)
A Videoton labdarúgócsapata hivatalos honlapján, a vidi.hu-n jelentette be – megerősítve a Nemzeti Sport információját –, hogy fiatal balhátvédje, Présinger Ádám szülővárosában, Pápán folytatja pályafutását.
jún. 29
10:44
PMFC: egyelőre négyen jöttek Nyíregyházáról, Bajzát még nincs köztük (She)
Ma délelőtt befutott a Pécsi MFC-hez a nyíregyházi különítmény, de a vártnál egyelőre kevesebben, négyen érkeztek.
jún. 29
10:46
MTK: Tischler Patrik célja a feljutás és az NB II-es gólkirályi cím (She)
Tischler Patrik, a labdarúgó NB I-ből idén kieső MTK 19 éves támadója az mtkhungaria.hu-nak adott interjúban elmondta, célja az azonnali visszajutás, valamint az NB II-es gólkirályi cím begyűjtése.
jún. 29
10:48
Hamarabb fogunk trófeákat nyerni, mint hinnék - Gerrard (Agroinform)
A Liverpool csapatkapitánya úgy véli, hogy a Vörösök hamarosan újra trófeákért szállhatnak majd harcba.
jún. 29
11:00
Kecskemét: a holland Maynard a kupagyőztesnél folytatja (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a kupagyőztes KTE-Ereco labdarúgócsapata megegyezett a holland Kelvin Maynarddal, így a védő Kecskeméten folytatja pályafutását.
jún. 29
11:02
Videó: Meglepetéseket tartogat a magyar válogatott - Bartalis (She)
A magyar jégkorong-válogatott tagja, Bartalis István néhány éven belül a legjobbak között szerepelne klubszinten, a válogatottal pedig meglepetésekre készül. A kétrészes portré második része az NSO Tv-n.
jún. 29
11:04
DVSC: a Loki szerződtette a holland és az észt próbajátékost (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a DVSC-TEVA hároméves szerződést kötött a holland Adnan Alisiccsel és az észt Vjatseslav Zahovaikóval.
jún. 29
11:06
Válogatott játékossal erősített az Olaj (Agroinform)
Válogatott játékost igazolt a férfi kosárlabda magyar bajnokság legutóbbi győztese, a Szolnoki Olaj együttese.
jún. 29
11:18
FIFA-világranglista: hét helyet javított a magyar válogatott (Infostart)
A magyar válogatott hét helyet javítva 45. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul a világ- és Európa-bajnok spanyolok vezetnek.
jún. 29
11:18
Férfi kosár: távozik az őskörmendi Trummer, nem kap szerződést (She)
A Vas Népe információi szerint az MJUS-Fortress Körmend férfi kosárlabdacsapata nem hosszabbít szerződést a saját nevelésű Trummer Rudolffal, aki így 14 szezont követően távozik a vasi együttestől.
jún. 29
11:18
Hét helyet javított a magyar válogatott (Metropol)
A magyar válogatott hét helyet javítva 45. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul a világ- és Európa-bajnok spanyolok vezetnek.
jún. 29
11:24
Guardiola Barcelona és Katar között félúton (Agroinform)
Pep Guardiola a világ jelenlegi legjobb csapatának vezetőedzője. Azonban a kihívás, na és persze a pénz elszólíthatja szeretett klubjától. Hogy hová? Naná, hogy Katarba.
jún. 29
11:26
Magyarország a 45. a legfrissebb FIFA világranglistán (Agroinform)
A magyar válogatott hét helyet javítva a FIFA legújabb rangsorában a 45.helyen áll, a 2014-es vb-sorsoláson a harmadik kalapban kaphat helyet.
jún. 29
11:36
Chelsea: a klub korábbi játékosa lett André Villas-Boas segítője (She)
Megnevezte első számú segítőjét André Villas-Boas, a Chelsea újdonsült menedzsere. A portugál szakember a klub korábbi játékosát, Roberto Di Matteót kérte fel az asszisztensi pozíció betöltésére.
jún. 29
11:54
Szaúd-Arábia: Rijkaard 11 millió dolláros szerződéssel lesz kapitány (She)
A szaúdi labdarúgó-szövetség a holland Frank Rijkaardot nevezte ki a válogatott szövetségi kapitányának.
jún. 29
12:00
Di Matteo visszatér a Stamford Bridge-re (Agroinform)
A korábbi Chelsea középpályás visszatér egykori sikerei helyszínére. Roberto Di Matteo az újonnan kinevezett Andre Villas-Boas asszisztense lesz.
jún. 29
12:02
Obama Messinek képzeli magát - videó (Agroinform)
Barack Obama a Fehér Házban fogadta az MLS 2010-es bajnokát, a Colorado Rapids csapatát, akik egy mezt nyújtottak át az amerikai elnöknek.
jún. 29
12:12
MU: David de Gea hivatalosan is a „vörös ördögöké” (She)
A Manchester United hivatalos honlapján jelentette be David de Gea átigazolását, aki ötéves szerződést kötött a klubbal.

Keresés