2011. június 8. szerda

jún. 8
0:30
NBA: Ray Allen a következő szezonban is a Bostonban pattogtat (She)
Ray Allen döntött: a következő idényben is a Boston Celtics kosárlabdacsapatát erősíti.
jún. 8
0:30
Olaszország vereséget szenvedett Írországtól (Agroinform)
Norvégia legyőzte Litvániát, Ausztria a három pirosat begyűjtő Lettországot, míg az Oroszország-Kamerun találkozó nem hozott gólt.
jún. 8
0:34
A spanyolok hármat lőttek Venezuelának (Agroinform)
A világ- és Európa-bajnok ibériai válogatott két szabadrúgás- és egy megpattanó akciógóllal simán legyőzte a dél-amerikai együttest.
jún. 8
0:48
Siófok: Hrepka és Szabó Á. érkezhet, Tóth Bencét is szívesen látnák (She)
A Siófok bravúros szerepléssel maradt bent a labdarúgó NB I-ben, és az egyik legkisebb költségvetésű hazai klub háza táján a következő szezonban sem lehet más a cél, mint a bennmaradás. Horváth Károly szakmai igazgató beszélt a Nemzeti Sportnak az erősítési tervekről.
jún. 8
0:52
Felkészülés: Spanyolország 3-0-ra legyőzte Venezuelát (She)
A világbajnok spanyol labdarúgó-válogatott 3–0-ra legyőzte Venezuelát idegenben felkészülési mérkőzésen. Az ibériaiak már a szünetre kialakították a végeredményt az ünnepi hangulatú összecsapáson.
jún. 8
6:12
NBA: megint a hajrában dőlt el, nyert és újra egyenlített a Dallas (She)
Rendkívül kiélezett csata roppant izgalmas hajráját követően a Dallas Mavericks 86–83-ra legyőzte a Miami Heatet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) döntőjének negyedik, magyar idő szerint szerda hajnalban véget érő mérkőzésén, ezzel újra kiegyenlítette az összesített állást.
jún. 8
6:48
Azerbajdzsán: Mindehol vannak idióták, maradok - a megtámadott Berti Vogts (She)
Az őt ért támadás ellenére ki szeretné tölteni szerződését Azerbajdzsánban Berti Vogts, a helyi labdarúgó-válogatott német szövetségi kapitánya.
jún. 8
7:06
Azerbajdzsán: Mindenhol vannak idióták, maradok - a megtámadott Vogts (She)
Az őt ért támadás ellenére ki szeretné tölteni szerződését Azerbajdzsánban Berti Vogts, a helyi labdarúgó-válogatott német szövetségi kapitánya.
jún. 8
7:06
Különleges alkalom: kötelező győznünk (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatottnak kötelező feladat San Marino legyőzése a ma 20.30 órakor kezdődő Európa-bajnoki selejtezőn, még akkor is, ha Egervári Sándor szövetségi kapitány együttese vendégként lép pályára. A kontinensen további öt meccset rendeznek a jövő évi kontinenstorna kvalifikációja keretében.
jún. 8
7:08
Brazília: Ronaldo nem tudott betalálni a búcsúmeccsén Románia ellen (She)
A brazil labdarúgó-válogatott 1–0-ra megverte Romániát felkészülési mérkőzésen Sao Paulóban. A találkozó a kétszeres aranylabdás Ronaldo búcsúmeccse is volt egyben, aki a 30. percben állt be, és negyedórát játszott, de nem tudott betalálni, pedig három helyzete is volt. A szurkolók ennek ellenére hatalmas tapsvihar keretében búcsúztatták a selecaótól a Fenomént.
jún. 8
7:08
Euro 2012: nagy a lengyel lemaradás (Behaviour)
Történt előrelépés a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság előkészületeiben, de az elmaradás több területen olyan jelentős, hogy ez veszélyeztetheti a rendezvény zavartalan lebonyolítását - állapította meg kedden nyilvánosságra hozott jelentésében a lengyel Legfelsőbb Ellenőrzési Kamara (NIK).
jún. 8
7:10
Arany-kupa: az Egyesült Államok Kanada legyőzésével kezdte a tornát (She)
Az Egyesült Államok 2–0-ra legyőzte Kanadát Detroitban az Arany-kupa C-csoportjának első fordulójában, míg Panama Guadeloupe ellen nyert 3–2-re magyar idő szerint szerda hajnalban.
jún. 8
7:10
Bűncselekmény lehet a sporthuliganizmus (Behaviour)
Bűncselekmény lesz a sporthuliganizmus, ha a parlament megszavazza az ezzel kapcsolatos törvénymódosítást; az erről szóló javaslatot keddi ülésén elfogadta a kormány, és hamarosan az Országgyűlés elé terjeszti - közölte a kormányzati kommunikációs államtitkárság.
jún. 8
7:12
Ősztől új stadion épülhet (Behaviour)
Csányi Sándor MLSZ-elnök szerint októberben megkezdődhet a Puskás Ferenc Stadion bontása, jóllehet jelen állás szerint azt se tudni, a meglévő arénát átalakítják vagy helyén teljesen újat építenek. Ami biztosnak tetszik: a létesítményből elköltöznek az atléták. Hogy hova, az megint más kérdés.
jún. 8
7:42
Videoton: három magyar szakember is lesz Paulo Sousa szakmai stábjában (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, magyar edzők is lesznek Paulo Sousának, a labdarúgó NB I-et megnyerő Videoton vezetőedzőjének a stábjában.
jún. 8
8:18
Sepp Blatter: dicsőség nélkül övé a győzelem (Metropol)
A FIFA belső gondjainak megoldása a legfőbb feladata. Egyfajta bölcsek taná­csát hoz létre. Vissza akarja állítani a szer­vezet és a foci becsületét.
jún. 8
8:36
Ferencváros: a Fradi tehetsége az újonc Pécshez igazolhat (She)
Elképzelhető, hogy a nyáron klubot vált Fülöp Noel, az FTC fiatal védője.
jún. 8
8:38
Ferencváros: Grúz itt edz, de még nem a mi játékosunk - Prukner (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője, Prukner László az ftc.hu-nak adott interjúban elmondta, Grúz Tamás csapata, a Kaposvár engedélyével ugyan a fővárosiakkal készül a következő idényre, azonban még nem szerződtették.
jún. 8
8:40
Argentína: Carlos Tévez a közönségnek köszöni kerettagságát (She)
Carlos Tévez egy interjújában elmondta: a közönségnek köszönheti, hogy bekerült az argentin labdarúgó-válogatott bő keretébe, amely a július 1-jén rajtoló Copa Américára készül.
jún. 8
8:42
Újpest: Kovács Zoltán sportigazgatónak kezd elege lenni (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC sportigazgatója, Kovács Zoltán az ujpestfc.hu-nak adott interjújában elmondta, lassan kezd elege lenni abból, hogy mindenféle átigazolási pletykákat és találgatásokat kell megcáfolnia.
jún. 8
8:44
Hércules: Trezeguet nem akar a spanyol másodosztályban játszani (She)
Szerződése felbontását kéri a 33 éves David Trezeguet, aki nem akar a másodosztályban szerepelni a spanyol Hérculesszel.
jún. 8
8:54
Vasas: a második vonalból tesztel középpályást Komjáti András (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas-Híd teszteli Gulyás Mátét, a második vonalbeli REAC középpályását. A 22 éves játékos 26 bajnokin lépett pályára a 2010–2011-es idényben, melyeken három gólt szerzett.
jún. 8
8:54
Ronaldo a románok ellen végleg elköszönt - videó (Agroinform)
Kedden húzta magára a labdarúgó-válogatott mezét utoljára Ronaldo, a brazilok februárban visszavonult futballsztárja.
jún. 8
8:56
Amerikai győzelem Kanada ellen (Agroinform)
A házigazda amerikai válogatott 2-0-ra győzte le Kanadát, míg Panama 3-2-re nyert Guadeloupe ellen az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Arany Kupa C csoportjának nyitófordulójában, magyar idő szerint szerda hajnalban.
jún. 8
9:12
NBA: Bosszant, hogy vesztes meccsen történt ez velem - LeBron James (She)
Dirk Nowitzki betegen nyújtott hasznos játéka és LeBron James négyéves mélypontot jelentő dobóteljesítménye a fő téma az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) döntőjének ma hajnali negyedik mérkőzése után.
jún. 8
9:30
Válogatott: értékelje Dzsudzsákék tegnapi teljesítményét! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott tegnap Eb-selejtezőn 3–0-ra győzött San Marinóban. Osztályozza a mieink teljesítményét csapatértékelő szavazásunkban, míg a cikk alján találhat szavazásban az elmúlt két mérkőzésen mutatott játékról formálhat véleményt.
jún. 8
9:30
A beteg Nowitzkival is egyenlíteni tudott a Dallas (Agroinform)
A texasiak német sztárja magas lázzal lépett pályára, ám a hajrában szerzett 10 pontjával így is döntő szerepet játszott a 86-83-as győzelem kiharcolásában.
jún. 8
9:32
Liverpool: húsz millió fontért érkezik a Sunderland középpályása (She)
Egybehangzó angol lapértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Liverpool húsz millió fontért – melyben David Ngog játékjoga is benne lehet – szerződteti a Sunderland középpályását, Jordan Hendersont. A hírt a sunderlandi klub szóvivője is megerősítette.
jún. 8
9:34
WNBA: a Minnesota Lynx villámrajttal verte meg Amber Holtékat (She)
Az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokság (WNBA) alapszakaszában a Minnesota Lynx villámrajtot vett hazai pályán a Tulsa Shock ellen, a 16 ponttal megnyert első negyed kiváló alap volt a győzelemhez.
jún. 8
9:36
Profi ökölvívás: Prescott jöhet, Maidana és McCloskey nem - Khan (She)
Amir Khan bejelentette, hogy a hosszú távú tervei között szerepel egy visszavágó az őt kiütő Breidis Prescott ellen, de nem sok értelmét látja egy újabb Maidana vagy McCloskey elleni csatának, mert ezeket az embereket egyszer már tisztán legyőzte.
jún. 8
9:48
Videó: Dwyane Wade harminckét pontja sem volt elég a Heat-nek (She)
A Dallas Mavericks–Miami Heat NBA nagydöntő negyedik mérkőzésén a vendégektől Dwyane Wade elképesztő formában játszott. A pálya minden részén feltűnt, 32 pontot dobott, lepattanózott, zsákolást blokkolt, de ez sem volt elég ahhoz, hogy legyőzzék a Dirk Nowitzkivel ezúttal szárnyaló Mavericks-et. Zsákoló párbaj, a végsőkig kiélezett csata, utolsó másodperces triplakísérlet. Vagyis volt minden, ami…
jún. 8
9:48
Grúz már a zöld-fehérekkel edz, Prukner 22 fős keretben gondolkozik (Agroinform)
Kedden mindössze 15 játékos vett részt az edzésen, több zöld-fehér légiós még nem érkezett meg, de Andrezinho már szerdán csatlakozik a kerethez.
jún. 8
10:06
Liverpool: húszmillió fontért érkezik a Sunderland középpályása (She)
Egybehangzó angol lapértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Liverpool húszmillió fontért – amelyben David Ngog játékjoga is benne lehet – szerződteti a Sunderland középpályását, Jordan Hendersont. A hírt a sunderlandi klub szóvivője is megerősítette.
jún. 8
10:06
Zseniális jamaicai találat az Arany Kupán (Agroinform)
Omar Daley a Jamaica - Grenada mérkőzésen szerzett bombagólt egy szemet gyönyörködtető támadás után. Alighanem már előre ki lehet osztani a torna legszebb találatának járó díjat.
jún. 8
10:08
UEFA: az európai szövetség az Aranymez-díj megalapítását tervezi (She)
A Mundo Deportivo értesülései szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) új elismerést alapítana Aranymez néven. Az elismerés az idény legjobb mezőnyjátékosát illetné meg az újságírók szavazatai alapján.
jún. 8
10:10
Izland: a volt Videoton-csatár betalált, csapata 2-1-re győzött (She)
Az izlandi élvonal (Úrvalsdeild) 7. fordulójának keddi meccsén a Thór otthon 2–1-re győzött a Vestmannaeyar ellen. A hazaiak első gólját a korábbi Videoton-csatár, Disztl Dávid szerezte.
jún. 8
10:24
Ma kiderül, fellebbez-e a szövetség Ungvári Attila eltiltása ellen (Infostart)
Ma délelőtt dönt a Magyar Judo Szövetség arról, hogy fellebbez-e az olimpiai éremesélyesnek tartott Ungvári Attila eltiltása ellen. A magyar szövetség szeretné, ha egyik legjobb versenyzője indulhatna a jövő nyári londoni olimpián, ahol a 73 kilósok között egyértelműen éremesélyesnek számítana.
jún. 8
10:24
Videó: két hatalmas spanyol gól született szabadrúgásból Venezuela ellen (She)
Már az első félidőben eldöntötte Venezuela elleni barátságos mérkőzését az Európa- és világbajnoki címvédő spanyol válogatott. David Villa előbb 35 méterről bombázott a kapu jobb oldalába, majd Pedro góljához asszisztált. Xabi Alonso elirigyelte a barcelonai távoli találatát, így hasonlóan messziről vette be Vega kapuját az első játékrész legutolsó pillanatában.
jún. 8
10:24
Nagyon fontos győzelmet szereztünk - Lipták Zoltán (Agroinform)
A Videoton védője szerint érződött a két csapat közti különbség, de végig koncentrálniuk kellett hátul is, főleg a csúszós talaj miatt.
jún. 8
10:42
Videó: két hatalmas spanyol gól született szabadrúgásból Venezuela ellen (She)
Már az első félidőben eldöntötte Venezuela elleni barátságos mérkőzését az Európa- és világbajnoki címvédő spanyol válogatott. David Villa előbb 35 méterről bombázott a kapu jobb oldalába, majd Pedro góljához asszisztált. Xabi Alonso elirigyelte a barcelonai távoli találatát, így hasonlóan messziről vette be Vega kapuját az első játékrész legutolsó pillanatában.
jún. 8
10:44
PSV: Dzsudzsák Balázs megegyezett az Anzsi Mahacskalával - sajtóhír (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Dzsudzsák Balázs megegyezett az Anzsi Mahacskalával. Információnkat az orosz Szport Ekszpressz napilap is megerősítette. A szélsőn ma Olaszországban végzik el az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokat.
jún. 8
10:46
Videó: 30 ezer szurkoló előtt búcsúzott el Ronaldo, a Fenomén (She)
Elképesztő fogadtatásban részesült Ronaldo, aki a brazil válogatott Románia elleni felkészülési meccse után „akasztotta szögre″ a stoplist. 15 percet játszott, ezalatt többször is helyzetbe került, de betalálni nem tudott. A helyszínen harmincezer ember és rengeteg transzparens, de amúgy a brazil futballt szerető világ búcsúztatta a Fenomént.
jún. 8
10:48
Kajak-kenu: három hajó is kihívta a kapitányi négyest (She)
A csütörtöki válogatón három férfi kajaknégyes is megpróbálja legyőzni a Storcz Botond felnőtt kapitány által összeállított kvartettet, a győztes jutalma a belgrádi Eb-részvétel.
jún. 8
11:00
Légióssors: Dzsudzsák menedzsere elismerte az orvosi vizsgálatot (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Dzsudzsák Balázs megegyezett az orosz Anzsi Mahacskalával és ma Olaszországban végzik el rajta az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokat.  A futballista menedzsere, Vörösbaranyi József nem kommentálta a megegyezésről szóló információnkat, de azt megerősítette, hogy valóban orvosi vizsgálaton vannak Rómában.
jún. 8
11:00
A francia Christophe Lemaitre 9.96-ra javította rekordját 100 méteren (Agroinform)
A háromszoros Európa-bajnok francia Christophe Lemaitre egy századdal, 9.96 mp-re javította egyéni csúcsát, amely fehér bőrű ember által valaha futott legjobb 100 méteres időeredmény.
jún. 8
11:18
Egervári örül a sima győzelemnek (Infostart)
Biztos és kötelező győzelmet aratott a magyar labdarúgó-válogatott kedden San Marinóban, Európa-bajnoki selejtezőn, s 3-0-ás sikerének köszönhetően esélyes arra, hogy a világbajnoki selejtezők sorsolásakor a harmadik kalapba kerüljön.
jún. 8
11:18
Dzsudzsák Balázs megegyezett az Anzsi Mahacskalával - sajtóhír (Agroinform)
A magyar válogatott szélsőt egy orvosi vizsgálat választja el az oroszországi szerződésétől, amelyre ezekben az órákban kerülhet sor.
jún. 8
11:36
Dzsudzsák az Anzsi Mahacskalához igazol (Infostart)
Orosz és magyar sajtóértesülések szerint Dzsudzsák Balázs megegyezett az orosz élvonalban szereplő Anzsi Mahacskalával, s a 37-szeres magyar válogatott futballista jelenleg Olaszországban vesz részt az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.
jún. 8
11:54
Milan: Gattuso is elgondolkodott az Anzsi ajánlatán, de nemet mondott (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala Gennaro Gattusót, a Milan középpályását is szerette volna megszerezni a nyáron, de a 33 éves világbajnok futballista visszautasította az ajánlatot.
jún. 8
11:54
Andreas Suborics lovagolja Overdose-t Ascottban (Agroinform)
Andreas Suborics lesz a lovasa Overdose-nak a jövő keddi, Royal Ascot-i versenyen is.

Keresés