2011. június 7. kedd

jún. 7
0:12
Videó: különös röppálya - alaposan megtréfálta a labda a francia kapust (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a csereként beálló Marvin Martin két góljával Franciaország labdarúgó-válogatottja fordított Ukrajna ellen, és 4–1-re győzött a két csapat hétfő esti donecki felkészülési mérkőzésén. Most nézze meg a találkozó góljait!
jún. 7
0:16
Tenisz: a koppenhágai WTA-tornán máris kiesett a második kiemelt (She)
Nemcsak Halléban, hanem Londonban is ütnek ezen a héten a legjobb férfiteniszezők, míg a hölgyek Birminghamben és Koppenhágában ragadtak ütőt.
jún. 7
5:18
NHL: a Boston kiütötte a Vancouvert és szépített a nagydöntőben (She)
A második harmadban elért 4–0-s részsikerének köszönhetően szépíteni tudott a Boston Bruins az észak-amerikai profi hokiliga nagydöntőjében. Nyolc egyes veresége ellenére a Vancouver Canucks három meccs után 2–1-re vezet a párharcban, de a következő összecsapást is Bostonban rendezik meg – magyar idő szerint csütörtök hajnalban.
jún. 7
6:30
Nyolc góllal válaszolt a Boston (Infostart)
Megnyerte első meccsét a Boston az észak-amerikai profi jégkorongliga nagydöntőjében, nem is akárhogyan: a Bruins 8-1-re verte a Vancouvert.
jún. 7
6:48
Vasas: Már csak a fizetésemen megy a vita a Fradival - Lázok János (She)
Lázok János hétfőn a Vasassal kezdte meg a felkészülést a labdarúgó NB I új szezonjára, ám a Nemzeti Sportnak elismerte: klubja megegyezett a Ferencvárossal, már csak neki kell dűlőre jutnia a fizetéséről a zöld-fehérekkel.
jún. 7
6:48
Jövőre veletek ugyanitt... (Behaviour)
Kevés magyar sportolónak adatik meg, hogy élete talán legfontosabb versenyén ötvenezren biztassák tombolva. Michelisz Norbert meghálálta a határtalan szeretetet, és ragyogó teljesítménnyel második lett a túraautó-világbajnokság magyarországi első futamán. Sőt, rátett egy lapáttal, és összetört, majd szigetelő szalaggal összerakott BMW-jével a második verseny leggyorsabb körét teljesítette.
jún. 7
7:06
Vb 2022: négy év múlva készül el az első hűtött stadion Katarban (She)
A tervek szerint 2015-re készül el Katar első stadionja a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra – jelentette be hétfőn a szervezőbizottság.
jún. 7
7:06
Erdei kiütötte Mitchellt (Behaviour)
Európai idő szerint vasárnapra virradóra Erdei Zsolt tejesítette, amiért húsz hete keményen készült: simán, hatodik menetes KO-val legyőzte az egykori nagyközépsúlyú világbajnokot, Byron Mitchellt az Atlantic City-ben rendezett gálán. A magyar öklöző e sikerével bejelentkezett egy igazi, nagy meccsre, amit promótere, Lou DiBella ígért neki.
jún. 7
7:08
A legnagyobbak várnak már Madárra (Behaviour)
Úgy tűnik, Erdei Zsolt végre elérheti a nagy álmát, azaz végre összecsaphat egy olyan ellenféllel, aki a félnehézsúly nagyon szűk elitjéhez tartozik. A veretlen magyar bunyós fantasztikus teljesítménnyel, idő előtt megsemmisítette az egykori nagyközépsúlyú világbajnokot, Byron Mitchellt, és az Atlantic Cityben mutatott forma elég volt ahhoz, hogy a WBC volt világbajnoka, Jean Pascal is szívesen…
jún. 7
7:42
Jégkorong: Kangyal Balázs a MAC új szakmai igazgatója, edzősködik is (She)
Kangyal Balázs szakmai igazgatói pozíciót kap a MAC jégkorongcsapatánál – olvasható a machoki.hu honlapon.
jún. 7
8:00
Hosszú szabadságra vonul Ancelotti (Infostart)
Egy évig pihen Carlo Ancelotti, akit májusban menesztettek a Chelsea-től.
jún. 7
8:00
Nyíregyháza: a Galatasaray várja próbajátékra a szabolcsi kapust (She)
Próbajátékra várja Drasko Vojinovicsot, a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Nyíregyháza kapusát a patinás török klub, a Galatasaray.
jún. 7
8:36
Arany-kupa: jamaicai gólrekord, pontmentés kettős emberhátrányban (She)
Jamaica 4–0-ra legyőzte Grenadát, míg Honduras és Guatemala mérkőzése gól nélküli döntetlennel zárult az Arany-kupa B-csoportjának magyar idő szerint kedd hajnali programjában. Észak- és Közép-Amerika, valamint a karibi térség legjobb labdarúgó-válogatottjainak tornáját az Egyesült Államokban rendezik.
jún. 7
8:54
NHL: Mocskos egy ütközés volt - mondja a Boston edzője a sérülésről (She)
A bostoni Nathan Horton súlyos sérülése az egyik fő beszédtéma az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) döntőjének kedd hajnali Boston Bruins–Vancouver Canucks mérkőzése (8–1) után.
jún. 7
8:54
Jamaica kiütötte Grenadát, Guatemala kettős emberhátrányban mentett pontot (Agroinform)
A jamaicai válogatott 4-0-ra győzte le Grenadát, míg a hondurasi és a guatemalai csapat gólnélküli döntetlent játszott az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Arany Kupa B csoportjának nyitófordulójában, magyar idő szerint kedd hajnalban.
jún. 7
8:56
8 gólt vágott a Boston (Agroinform)
Gázolásra gázolás volt a válasz: Rome csúnyán kiütötte Hortont, a Bruins pedig 8-1-re verte a Vancouvert a Stanley Kupa döntőjének 3. meccsén.
jún. 7
8:58
Lázokért Kulcsárt és Fitost adja a Ferencváros (Agroinform)
Az angyalföldi klubból mindenképpen távozni kívánó Lázok János a zöld-fehéreknél folytatja a pályafutását, cserébe viszont két ferencvárosi fiatal is érkezik a Fáy utcába.
jún. 7
9:12
Női válogatott: a mieink Kanadával csapnak össze Telkiben (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott kedden 17 órakor Telkiben felkészülési mérkőzésen lép pályára a világbajnokságra készülő kanadai együttes ellen.
jún. 7
9:14
Videó: pazar egyérintőzés után lőtt bombagólt a jamaicai középpályás (She)
A labdarúgó Arany-kupa B-csoportjában Jamaica 4–0-ra legyőzte Grenadát. A Reggae Boyz Luton Shelton szép pörgetésével szerzett vezetést, majd Ryan Johnson lőtt közelről az üres kapuba az első félidő végén. A fordulás után egy remek egyéni akcióból Demar Phillips is betalált, a negyedik gól pedig parádésra sikerült. Egy gyors támadás befejezéseként Omar Delay az egyik csapattársa által…
jún. 7
9:30
Tenisz: az egy évet kihagyó Serena Williams a jövő héten visszatér (She)
Közel egyéves kihagyás után ismét versenyez Serena Williams: az amerikai teniszsztár a jövő heti eastbourne-i tornán hangolódik rá a wimbledoni Grand Slam-viadalra.
jún. 7
9:30
Federer visszalépett (Metropol)
Roger Federer visszalépett a hétfőn kezdődött, 750 ezer euró összdíjazású hallei füvespályás tenisztornától.
jún. 7
9:30
Mark Jackson veszi át a Golden State irányítását (Agroinform)
A korábbi kiváló játékost, Mark Jacksont nevezték ki az NBA-ben szereplő Golden State Warriors vezetőedzőjének.
jún. 7
9:32
PSV: Érdekel a Hamburg ajánlata, de most az Eb-selejtező a fontos - Dzsudzsák (She)
Mint vasárnap este beszámoltunk róla, német lapértesülések szerint a Hamburg is bejelentkezett Dzsudzsák Balázsért a PSV-nél. A magyar válogatottal a San Marino elleni Eb-selejtezőre készülő szélső a Nemzeti Sport helyszínen tartózkodó tudósítójának elmondta, semmi konkrétumról nem tud, de a mai meccs után beszél a menedzserével a jövőről.
jún. 7
9:32
A Williams-nővérek a jövő héten visszatérnek (Metropol)
Közel egyéves kihagyás után ismét versenyez Serena és Venus Williams: az amerikai teniszsztárok a jövő heti eastbourne-i tornán hangolódnak rá a wimbledoni Grand Slam-viadalra.
jún. 7
9:48
Videó: durvulás, provokáció, kilenc gól - az NHL-döntő harmadik meccse (She)
Kiütéses, 8–1-es győzelmet aratott a Boston Bruins a Vancouver Canucks ellen az észak-amerikai jégkorongliga nagydöntőjének harmadik összecsapásán. A mérkőzésen a hatalmas bostoni fölény mellett az indulatok többször is elszabadultak. A harmadik harmadban egy nagy verekedés közben a kanadaiak játékosát, Alex Burrowst provokálta Milan Lucic azzal, hogy a szája felé tartotta az ujjait – mint ismert,…
jún. 7
9:50
NBA: a New York 12 000 pont feletti hátvédje a Warriors új edzője (She)
A korábbi kiváló játékost, Mark Jacksont nevezték ki az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Golden State Warriors vezetőedzőjének.
jún. 7
10:06
1860 München: a német klub kapust igazolt Király Gábor mögé (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő 1860 München kapust igazolt: a 2004 és 2006 között a klubot erősítő Timo Ochs került a csapathoz, aki Király Gábor helyettese lesz.
jún. 7
10:06
Hiddink érkezik, és Sneijder köré építené a csapatot (Agroinform)
A Chelsea leendő menedzsere mindennap szeretne dolgozni, és bajnokságokat, esetleg Bajnokok Ligáját nyerni, ebben pedig Wesley Sneijder lehet a segítségére.
jún. 7
10:24
Premier League: Martin Jolt nevezték ki a Fulham menedzserének (She)
A Premier League-ben szereplő Fulham a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Martin Jolt nevezték ki a labdarúgócsapat új menedzserének. A holland szakember a távozó Mark Hughes munkáját veszi át.
jún. 7
10:24
Közellenség lett a Bahreini Nagydíj (Agroinform)
A Bahreini Nagydíj körül a hullámok nem csitulnak: egyre több és több prominens személyiség emeli fel a szavát a sivatagi futam megrendezése ellen.
jún. 7
10:26
Futsal NB I: drámai hajrában harcolta ki a bennmaradást a Rubeola (She)
A Rubeola FC Csömör hétfő esti győzelmével megőrizte tagságát a futsal NB I-ben, a másik osztályozón ellenben az alacsonyabban rangsorolt csapat, az Újszegedi TC diadalmaskodott összesítésben, így feljutott az élvonalba.
jún. 7
10:42
Anglia: Még nem tudom, mi lesz, de jól éreztem magam a West Bromnál - Gera (She)
Továbbra is kérdéses, hol folytatja a pályafutását Gera Zoltán, akinek június végén lejár a szerződése az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Fulhamnél. A jelenleg sérüléssel bajlódó középpályás a Birmingham Mailnek is hasonlóan nyilatkozott a jövőjéről, mint néhány napja a Nemzeti Sportnak: még nem tudja, melyik csapatnál kezdi meg a felkészülést a következő idényre.
jún. 7
10:42
A játékosok szerint jók lehetünk az Eb-selejtezőkön (Agroinform)
A fiatalok kiemelték, hogy a franciák ellen igazi csapatként küzdöttünk, ami jó jel lehet az őszi Eb-selejtezők előtt.
jún. 7
10:44
Női kézilabda: Pastrovics és Mayer újra a válogatott keretben (She)
Mátéfi Eszter szövetségi kapitány ígéretének megfelelően a vasárnapi vb-selejtezőről lemaradó Pastrovics Melinda és Mayer Szabina újra csatlakozott a női kézilabda-válogatott keretéhez, amely a Németország elleni csata visszavágójára készül.
jún. 7
10:44
Federer nem indul Halléban (Agroinform)
Nem indul el a hallei tornán Roger Federer, aki így füves pályás mérkőzés nélkül érkezik majd a wimbledoni Grand Slam- versenyre.
jún. 7
10:46
A holland Martin Jol lett a Fulham menedzsere (Agroinform)
A legutóbb az Ajaxnál dolgozó szakember kétéves szerződést kötött a londoni egyesülettel, és nagy várakozással tekint a munka elé.
jún. 7
11:00
Serena Williams visszatér (Agroinform)
Eastbourneben tér vissza a nemzetközi mezőnybe az amerikaiak tizenháromszoros Grand Slam győztes teniszezője, Serena Williams.
jún. 7
11:18
Videó: Egy módon lehet Berki Krisztián olimpiai bajnok - Csollány (She)
A 2000-es sydneyi olimpián győzelmet arató tornászunk, Csollány Szilveszter szerint egészen egyszerű a recept az újabb magyar torna-aranyérem megszerzésére az ötkarikás játékokon, és mindezt az NSO Tv-vel is megosztotta! A Csollány Szilveszter-portré második része holnaptól látható a Nemzeti Sport Online Tv-n!
jún. 7
11:18
Martin Jol a Fulham új vezetőedzője (Metropol)
A holland Martin Jol lett az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő, a magyar válogatott Gera Zoltánt is foglalkoztató Fulham vezetőedzője.
jún. 7
11:18
Pastrovics Melinda és Mayer Szabina újra a keretben (Agroinform)
Kijavítani a hibákat és javulni - ez a jelmondata a női kézilabda-válogatottnak a németek elleni világbajnoki selejtező szombati visszavágója előtt.
jún. 7
11:36
Nagyszerűen éreztem magam a WBA-nál - Gera Zoltán (Agroinform)
"Amikor a Fulham játékosaként visszatértem Birminghambe, a szurkolók csodálatosan fogadtak" - mondta a West Bromwich Albionba tartó középpályás.
jún. 7
11:38
A svéd foci legenda szobrát gyalázták (Agroinform)
A svéd labdarúgás történetének egyik legjobbja Gunnar Gren volt, az ő szobrát gyalázták meg a múlt héten – vélhetően egy diákcsíny szereplői.
jún. 7
11:54
Két támadóval San Marino ellen - a kezdőcsapat (Infostart)
Két csatárral, Szabics Imrével és Németh Krisztiánnal áll fel kedd este a magyar labdarúgó-válogatott a San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
jún. 7
11:54
Videó: Gera-mesterhármas, kiütés a Puskásban - magyar gólok San Marino ellen (She)
Labdarúgó-válogatottunk kedden a negyedik Európa-bajnoki selejtezőjét játssza San Marino ellen. Az eddigi három találkozó alkalmával csak magyar siker született összesen 16 góllal, míg a miniállam csapata egyszer sem talált be. Tekintse meg a legutóbbi, 8–0-s kiütést, Lisztes Krisztián parádés emelését és Gera Zoltán pazar ollózását!
jún. 7
11:54
Két csatárral kezdünk San Marino ellen (Metropol)
Két csatárral, Szabics Imrével és Németh Krisztiánnal áll fel ma (kedd) este a magyar labdarúgó-válogatott a San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
jún. 7
11:54
A svéd focilegenda szobrát gyalázták (Agroinform)
A svéd labdarúgás történetének egyik legjobbja Gunnar Gren volt, az ő szobrát gyalázták meg a múlt héten – vélhetően egy diákcsíny szereplői.
jún. 7
11:56
Válogatott: Szabics és Németh a két csatárunk San Marino ellen - kezdőcsapat (She)
A San Marino elleni labdarúgó Eb-selejtezőn két csatárral áll fel a magyar válogatott, Egervári Sándor ígéretéhez híven több helyen is változtatott a pénteki kezdőcsapaton. Az mlsz.hu tájékoztatása szerint ezúttal Szabics Imre és Németh Krisztián lesz a frontvonalban.
jún. 7
11:56
Veszélybe kerülhet a Pécs feljutása Lovrencsics szereplése miatt? (Agroinform)
Egy rejtélyes telefonáló szerint a PMFC hibázott, mert nem nyújtott be az MLSZ-be egy új Lovrencsiccsel kötött szerződést, így a támadó jogosulatlanul játszott az SZTK ellen.
jún. 7
11:58
A Szabics-Németh támadóduóval kezd Egervári San Marino ellen (Agroinform)
A San Marino elleni Eb-selejtezőn két csatárral áll fel a magyar válogatott, Egervári Sándor ígéretéhez híven több helyen is változtatott a pénteki kezdőcsapaton.
jún. 7
12:12
Férfi kézilabda: elfogyott a pénz, megszűnik a debreceni klub (She)
Nincs tovább, elfogyott a pénz: úgy döntött a DKSE elnöksége, hogy megszünteti a legutóbbi szezonban a férfi kézilabda NB I/B-ben szereplő klubot – olvasható a Dehir regionális portálon.

Keresés