2011. június 10. péntek

jún. 10
6:12
NBA: a Dallas legyőzte a Miamit, 3-2-re vezet a nagydöntőben (She)
A Dallas Mavericks kosárlabdacsapata átvette a vezetést az NBA-nagydöntőben, miután hazai pályán a finálé 5. mérkőzésén 112–103-ra legyőzte a Miami Heatet. A Mavs 3–2-es előnyben van, igaz, „bajnoki labdáit" idegenben kellene értékesítenie.
jún. 10
7:06
Arany-kupa: öt mexikói eltiltottra öt mexikói gól volt a válasz (She)
Öt játékost felfüggesztettek az Arany-kupán résztvevő mexikói labdarúgó-válogatott tagjai közül, mivel tiltott szert mutatott ki a doppingvizsgálat a mintájukban. A mexikói csapat később 5–0-ra legyőzte Kubát második csoportmérkőzésén – ezzel biztosította helyét a negyeddöntőben –, míg Costa Rica 1–1-es döntetlent játszott Salvadorral.
jún. 10
7:06
Dzsudzsák Dagesztánba igazol (Behaviour)
Orosz és magyar sajtóértesülések szerint Dzsudzsák Balázs megegyezett az orosz élvonalban szereplő Anzsi Mahacskalával, s a 37-szeres magyar válogatott futballista tegnap Olaszországban részt vett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, melyeken meg is felelt.
jún. 10
7:08
Floys Mayweather visszatér szeptemberben (Behaviour)
Úgy tűnik, napjaink egyik legjobb profi ökölvívója, Floyd Mayweather Jr. (41-0, 25 KO) szeptember 17-én visszatér a ringbe, és Dallas külvárosában, Arlingtonban lép ismét szorítóba. Ellenfele a WBC váltósúlyú világbajnoka, Victor Ortiz (29-2-2, 22 KO) lesz
jún. 10
7:10
Egymilliárddal indul újra a Bozsik-program (Behaviour)
Az OTP Bank, valamint a MOL is támogatja az újraindított Bozsik-programot, amelynek éves költségvetése összesen 1,16 milliárd forint. Ebből 400 millió az állami támogatás, a fennmaradó összeget a két cég állja.
jún. 10
7:12
Maximális izgalom előtt (Behaviour)
A Montrealban rendezendő Kanadai Nagydíj sokak szerint talán az idei évad legizgalmasabb és leglátványosabb versenye lehet. A hétvégére ismét a monacói aszfalton parádésan teljesítő szuperlágy és lágy gumikat hozza a Pirelli Kanadába, ugyanakkor az eddigi egy helyett most két olyan része is lesz a pályának, ahol az előzéseket elősegítő mozgatható hátsó szárnyakat használhatják a pilóták.
jún. 10
7:24
Női kosárlabda Eb: vallási előírások miatt hiányozhat az egyik izraeli (She)
Vallási előírások miatt hiányozhat a jövő szombaton elrajtoló női kosárlabda Európa-bajnokságról az izraeli válogatott egyik meghatározó játékosa.
jún. 10
8:00
WNBA: hosszabbításban kapott ki Mazzante és McCoughtry csapata (She)
Az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokság (WNBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Washington Mysticks hosszabbítás után 98–90-re legyőzte idegenben az Atlanta Dream csapatát. A hazaiaknál a korábbi soproni légiós, Angel McCoughtry két pontot szerzett, míg az ex-pécsi Kelly Mazzante nem volt eredményes.
jún. 10
8:00
Nem utaznak Hamburgba a britek a hasmenésjárvány miatt (Agroinform)
A németországi hasmenésjárvány miatt a brit evezős válogatott lemondta a részvételt a június 17-19-én sorra kerülő Világkupa-versenyen.
jún. 10
8:18
Kosárlabda: Iverson a török kaland után visszavágyik az NBA-be (She)
Ismét az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) szeretne játszani Allen Iverson.
jún. 10
8:18
Mezvita robbant ki az izraeli nők körül is (Agroinform)
Vallási előírások miatt hiányozhat a jövő szombaton elrajtoló női kosárlabda Eb-ről az izraeli válogatott egyik meghatározó játékosa.
jún. 10
8:20
Autósport: elmarad a show, Vettelék nem parádéznak Budapesten (She)
Az előzetes tervekkel ellentétben mégsem tartják meg a jövő hét végén a Formula–1-es utcai parádéval egybekötött budapesti repülőnapot, amelyen többek között az aktuális világbajnok Sebastian Vettel is bemutatózott volna a pesti alsó rakparton.
jún. 10
8:20
Ha nem kap szerződést, visszavonul a Red Wings csatára (Agroinform)
Ha nem kap a következő tíz napban szerződési ajánlatot a Detroittól, visszavonul Kris Draper, az NHL egyik legjobb védekező csatára.
jún. 10
8:22
NB III: a korábbi válogatott kapus szabadon igazolható lesz (She)
Szabadon igazolható lesz a hét végi fordulót követően Posza Zsolt, a labdarúgó NB III Dráva csoportjában szereplő Balatonlelle SE 34 esztendős kapusa.
jún. 10
8:24
Liverpool: fogadási botrány miatt elmarad az FC Szöul elleni mérkőzés (She)
Dél-koreai lapértesülések szerint a K-League-et érintő fogadási botrány miatt marad el a Liverpool és az FC Szöul barátságos összecsapása.
jún. 10
8:36
Ferguson a nyaralást is lerövidíti az új igazolásokért (Infostart)
Néhány napon belül mintegy 30 millió fontot költhet el új igazolásokra a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere.
jún. 10
8:54
Evezés: a britek a járvány miatt nem utaznak a hamburgi világkupára (She)
A németországi hasmenésjárvány miatt a brit evezős válogatott lemondta a részvételt a június 17-19-én, Hamburgban sorra kerülő Világkupa-versenyen.
jún. 10
8:54
Az Audié a pole pozíció a le mansi 24 órás versenyen (Agroinform)
Az Audi csapat két autója indulhat majd az első sorból a szombaton délutánkezdődő legendás le mansi 24 órás autóversenyen.
jún. 10
8:56
NBA: Úgy tűnik, a nehezebb utat választottuk a célba érésre - Spoelstra (She)
Erik Spoelstra csalódottan vette tudomásul, hogy csapata, a Miami Heat LeBron James tripla duplája ellenére ismét kikapott a Dallas Maverickstől az NBA nagydöntőjében, ezzel 3–2-es hátrányba került. Persze így is bízik abban, hogy az övék lesz a bajnoki cím.
jún. 10
9:12
Vasas: akár tíz labdarúgó is távozhat, eddig senki sem érkezett (She)
Nem lehetnek túl nyugodtak a Vasas labdarúgócsapatának szurkolói, hiszen kedvenceik közül akár tízen is távozhatnak, érkezőkről viszont jelenleg még nincs hír.
jún. 10
9:12
Szafina nem indul Wimbledonban (Agroinform)
Nem indul a wimbledoni tornán a 2009-es elődöntős Dinara Szafina, akit hátsérülése akadályoz meg abban, hogy részt vegyen a füves pályás Grand Slam tornán.
jún. 10
9:14
Öt hiányzója ellenére öt góllal verte Mexikó Kubát - videó (Agroinform)
A címvédő Mexikó 5-0-ra győzött Kuba ellen az Egyesült Államokban zajló Arany Kupán, ezzel biztosította helyét a negyeddöntőben.
jún. 10
9:16
A Dallas-triplák semmissé tették James tripla dupláját (Agroinform)
Hiába javult sokat James az előző meccshez képest, ez kevés volt, mivel a Mavericks hárompontos kísérleteinek kétharmadát bedobta.
jún. 10
9:30
MU: Ashley Young orvosira érkezik, 16 millió font az ára - sajtóhír (She)
Úgy tűnik már a nyár elején szeretné véglegesíteni keretét Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere: szerdán a Blackburn fiatal védője, Phil Jones esett át sikeres orvosi vizsgálatokon, a Mirror információi szerint pedig jövő hét pénteken az Aston Villa kiválóságának, Ashley Young egészségi állapotáról is meggyőződhetnek a klub orvosai.
jún. 10
9:32
NHL: Kris Draper visszavonul, ha nem kap ajánlatot a Detroittól (She)
Amennyiben nem kap a következő tíz napban szerződési ajánlatot a Detroit Red Wingstől, akkor visszavonul Kris Draper, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) egyik legjobb védekező csatára.
jún. 10
9:48
Videoton: Farkas Balázs körön kívül került, Alves még nem tért vissza (She)
Mint arról csütörtökön beszámoltunk, a Videoton labdarúgócsapatánál megkezdték a felkészülést a 2011–2012-es idényre. Az első edzésen a bajnoki aranyérmes gárda több fontos játékosa, például Farkas Balázs és André Alves sem volt ott a többiekkel.
jún. 10
9:48
Az Audié a pole pozíció a Le Mans-i 24 órás versenyen (Agroinform)
Az Audi csapat két autója indulhat majd az első sorból a szombaton délután kezdődő legendás Le Mans-i 24 órás autóversenyen.
jún. 10
9:50
Stirling Moss 81 évesen végleg visszavonul (Agroinform)
Nem ülök többet versenyautóba - jelentette be az egykori Forma-1-es legenda, Stirling Moss, aki 81 esztendősen hozta meg a visszavonulásról szóló döntést.
jún. 10
9:52
Nadalnak és Cilicnek is három szett kellett a negyeddöntőhöz (Agroinform)
Hetedikként Marin Cilic jutott be a negyeddöntőbe a 700 ezer euró összdíjazású, londoni füvespályás férfi tenisztornán.
jún. 10
10:24
Nem lesz Formula-1-es Bahreini Nagydíj az idén (Infostart)
Nem rendezik meg az idén a márciusról elhalasztott Forma-1-es Bahreini Nagydíjat, miután a szervezők csütörtök éjjel bejelentették, elfogadják, hogy a csapatok ebben az évben már nem szeretnének versenyezni Szahírban.
jún. 10
10:24
FTC: erdélyi csapat is vinné a holland próbajátékost - sajtóhír (She)
Holland lapértesülések szerint a román élvonalban szereplő Targu Mures labdarúgócsapata is érdeklődik a Ferencváros tegnapi edzésén részt vevő holland védő, Mark Otten iránt.
jún. 10
10:24
Nem lesz Forma-1-es Bahreini Nagydíj az idén (Metropol)
Nem rendezik meg az idén a márciusról elhalasztott Forma-1-es Bahreini Nagydíjat, miután a szervezők csütörtök éjjel bejelentették, elfogadják, hogy a csapatok ebben az évben már nem szeretnének versenyezni Szahírban.
jún. 10
10:26
Barcelona: Xavi, Cesc és én képesek vagyunk együtt játszani - Iniesta (She)
Újabb nyári nap, újabb hír Cesc Fabregas esetleges Barcelonába igazolásáról. Miközben a Marca szinte kész tényként kezeli, hogy az Arsenal labdarúgója szóban már megegyezett a katalán vezetőkkel, addig Andrés Iniesta szerint Fabregas érkezése csak emelné a Barca játékának színvonalát.
jún. 10
10:28
Barcelona: a Bolton ötmillió fontért viheti a fiatal középpályást (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Bolton ajánlatot tett a Barcelona középpályására, Thiago Alcántarára. A Bogdán Ádámot is foglalkoztató klub ötmillió fontért szerződtetné a 20 éves futballistát.
jún. 10
10:30
Haladás: Gustavo Kuerten földijét teszteli a szombathelyi klub (She)
Jövő kedden próbajátékra érkezik a Haladás labdarúgócsapatához a brazil Fábio Augusto Machado – adta hírül a szombathelyi klub honlapja.
jún. 10
10:42
Ciprus: Kovács Zoltán aláírt az újonc Ariszhoz - sajtóhír (She)
Ciprusi lapértesülések szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi kapusa, Kovács Zoltán elfogadta a helyi élvonal újonca, az Arisz Limassol ajánlatát, és a mediterrán szigetre költözik.
jún. 10
10:42
Görögországból szerződtetne középpályást a Haladás (Agroinform)
A Szombathelyi Haladás teszteli a görög másodosztályból érkező brazil Fábio Augusto Machadót, művésznevén Fabinhót.
jún. 10
11:00
Spanyolország: Trezeguet egy lépéssel közelebb a Napolihoz (She)
David Trezeguet, az Hércules labdarúgócsapatának játékosa korábban kijelentette, hogy távozni szeretne a másodosztályba visszacsúszó együttestől, az olasz élvonalban szereplő Napoli pedig szívesen látná a soraiban. A hírt Antonio Caliendo, a francia csatár ügynöke is megerősítette.
jún. 10
11:00
Immár hivatalos, hogy elmarad a Bahreini Nagydíj (Agroinform)
A szervezők elfogadták, hogy a csapatok idén nem akarnak ellátogatni az arab országba, és lemondtak a rendezésről.
jún. 10
11:18
Vízválasztó lehet a Kanadai Nagydíj (Infostart)
Péntek délután az első szabdedzéssel megkezdődik a Formula-1-es Kanadai Nagydíj versenyhétvégéje. A csapatoknak ezt követően valószínűleg át kell majd építeniük autóikat.
jún. 10
11:18
Portugália: a Sporting megszabadulna a korábbi Vidi-játékostól (She)
A portugál abola.pt értesülései szerint a Sporting CP felbontaná a hétszeres montenegrói válogatott és korábban a Videotonban is megforduló labdarúgó, Milan Purovics szerződését.
jún. 10
11:18
A mexikóiak is a sült húst vádolják klenbuterol-terjesztéssel (Agroinform)
Csakúgy mint Alberto Contador, a doppingellenőrzésen fennakadt öt mexikói játékos is szennyezett hús elfogyasztásával magyarázza a pozitív mintákat.
jún. 10
11:20
Arsenal: Wenger nyerte az Anglia legnagyobb ígéretéért folytatott versenyt - sajtóhír (She)
A Mirror értesülései szerint az Arsenal 12 millió font ellenében szerződtette a Southampton 17 esztendős szélsőjét, Alex Oxlade-Chamberlaint.
jún. 10
11:22
Juventus: Matri Torinóban folytatja a pályafutását - lapértesülés (She)
Lapértesülések szerint Alessandro Matri átigazolásának ügyében megegyezett az olasz labdarúgó-élvonalban szereplő Juventus és a Cagliari, így a 26 éves csatár Torinóban folytatja a pályafutását.
jún. 10
11:36
Női kézilabda: Szűcs Gabriella kétéves szerződést kötött a DVSC-vel (She)
Amit korábban már sejteni lehetett, ma hivatalossá vált: Szűcs Gabriella háromesztendei légióskodás után hazatér, és a DVSC-Korvex kézilabdacsapatában folytatja a pályafutását. Az átlövő kétéves szerződést írt alá a hajdúsági klubbal.
jún. 10
11:36
Ilyen nője lehet Oroszországban Dzsudzsáknak, ha Zimány Linda nem tart vele (Agroinform)
Irina Voronina orosz modell, korábban a Playboy címlapján is szerepelt, és amellett hogy szereti a focit, még szőke is. Balázs, hát kell ennél több?
jún. 10
11:38
Paulo Sousa megtartotta az első edzését Fehérváron (Agroinform)
A játékosok orvosi vizsgálattal kezdték a napot, az első foglalkozáson pedig erőnléti és koordinációs gyakorlatokat végeztek.
jún. 10
11:54
Webber marad a Red Bullnál vagy visszavonul (Agroinform)
A következő szezonban is a Red Bull Forma-1-es istálló pilótája akar maradni az ausztrál Mark Webber.
jún. 10
11:56
Szűcs Gabriella újra a Debrecen játékosa (Agroinform)
Három év légióskodás után visszatért a Debrecen női kézilabdacsapatához Szűcs Gabriella, válogatott balátlövő.
jún. 10
12:12
PSG: tizenkétmillió euróért jöhet a Valencia által is figyelt csatár (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő PSG tizenkétmillió eurót ajánlott a Lorient támadójáért, Kévin Gameiróért. A 24 éves csatár iránt korábban a Valencia és a Tottenham Hotspur is érdeklődött.

Keresés