2011. június 17. péntek

jún. 17
6:12
Tíz éremre számít Storcz Botond (Infostart)
Kozák Danuta négy, Kovács Katalin és Csipes Tamara pedig három-három számban indul a pénteken kezdődő belgrádi Európa-bajnokságon. A viadalon összesen 35 magyar versenyző száll vízre. Az elmúlt évekhez hasonlóan női vonalon várható kiemelkedő szereplés, de Storcz Botond szövetségi kapitány a férfi kajak, illetve a kenu szakágtól is remél győzelmet, érmeket.
jún. 17
6:54
Akiket sosem izgatott a pöttyös labda (Behaviour)
Az ember mindig tátott szájjal és hitetlenkedve nézi, amikor egy gyerek némileg elüt a társadalmi normáktól. Amikor az egészen kölök nem a plüssmaci vagy éppen a gumicukor bűvöletében él, hanem mondjuk motorberregést utánoz; vagy ha fapaci helyett igazi póni hátán mutat be látványos attrakciókat. Ezek a gyerekek tinédzseréveikre egészen különlegesek lesznek, mint piros pöttyös labdáért vagy a…
jún. 17
6:56
Ankarai sikersztoriban reménykednek (Behaviour)
Mától kezdetét veszi Ankarában a férfi amatőr ökölvívó Európa-bajnokság, amelyen a magyar válogatott több érem megszerzésére is esélyes. Összesen 40 nemzet 262 ökölvívója nevezett az eseményre, tavaly ezzel szemben csupán 230 bokszoló vett részt a moszkvai kontinensbajnokságon.
jún. 17
6:58
A Bostoné a Stanley Kupa (Behaviour)
A Boston Bruins nyerte a Stanley Kupát, az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) győztesének trófeát, miután a döntő hetedik mérkőzésére átmentette kiváló formáját és idegenben 4-0-ra legyőzte a Vancouver Canucksot. Ez a Boston fennállásának hatodik bajnoki címe, legutóbb 1972-ben ért fel a csúcsra.
jún. 17
7:00
Németország kétszer mattolt (Behaviour)
A magyar női kézilabda-válogatott után a kosarasok is elbuktak a Németország elleni selejtezős párharcban. Nagy különbség azonban, hogy míg a kéziseknél egy korábbi sikersportág zuhanórepülésének voltunk szemtanúi az elmúlt évben, addig a kosarasok felszálló ágban vannak, és csak bízni lehet benne, hogy ez a folyamat nem törik meg a szerdai kiesés után.
jún. 17
7:06
A Barcelona a kapcsolatok megszakításával fenyegeti a Real Madridot (Infostart)
A kapcsolatok megszakításával fenyegette meg ősi riválisát, a Real Madridot a spanyol bajnok Barcelona.
jún. 17
7:06
Ferencváros: Lisztes Krisztián visszatérhet a zöld-fehérekhez (She)
A Nemzeti Sport információi szerint elképzelhető, hogy Lisztes Krisztián visszatér a Ferenc városhoz.
jún. 17
7:24
A szurkolók is beszállnának a Standard Liege-be (Infostart)
Internetes felhívást tettek közzé a Standard Liege szurkolói a labdarúgóklub részvényeinek részleges átvételére.
jún. 17
7:24
Belgium: Kouemaha ismét Czvitkovics Péter csapattársa lehet (She)
Belga sajtóértesülések szerint Czvitkovics Péter csapatához, a helyi labdarúgó élvonalban szereplő Kortrijkhez szerződhet Dorge Rostand Kouemaha, az FC Bruges kameruni válogatott csatára.
jún. 17
8:18
Chelsea: jövő héten már kinevezhetik az új menedzsert (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea keresi a megfelelő menedzsert Carlo Ancelotti menesztése után, és az ügyvezető igazgató, Ron Gourlay szerint akár már a jövő héten megszülethet a megállapodás.
jún. 17
8:18
Ecclestone megvédte Hamiltont (Metropol)
Megvédte Lewis Hamiltonnak a vasárnapi Kanadai Nagydíjon is tapasztalt, agresszív vezetési stílusát Bernie Ecclestone, a Forma-1 első számú vezetője.
jún. 17
8:36
WNBA: Montgomery remekelt, a Connecticut Washingtonban nyert (She)
Az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Connecticut Sun idegenben 79–71-re legyőzte a Washington Mysticset.
jún. 17
8:54
Copa América: a MU ecuadori szélsője is bekerült a keretbe (She)
Kihirdette keretét Reinaldo Rueda, a július 1-jén kezdődő Copa Américára készülő ecuadori labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A 23 fős keretben helyett kapott Antonio Valencia, a Manchester United 25 esztendős szélsője is.
jún. 17
9:00
Kajak-kenu Eb - Harminchét országból érkeztek versenyzők (Behaviour)
Harminchét ország több mint 400 versenyzője készülődik a rajtra a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokságon, ahol a 35 fős magyar küldöttség számít a legnépesebb csapatnak.
jún. 17
9:00
Ecclestone megvédte Hamiltont (Agroinform)
"Ayrton Senna is vakmerő pilóta volt" - nyilatkozta csütörtökön a 80 éves üzletember.
jún. 17
9:12
Golf, US Open: vezet a nagy vesztes; kínlódnak az európai nagyágyúk (She)
Az északír Rory McIlroy áll az élen az első nap után a férfi golfozók idei második kiemelt (major) versenyén, az egyesült államokbeli Bethesdában zajló, 7.5 millió dollár összdíjazású US Openen.
jún. 17
9:14
Autósport: Kiss Pál Tamásnak a délután hozta meg a javulást Valenciában (She)
Tegnap reggel megkezdődött a GP3 Series hivatalos tesztje Spanyolországban. A kétnapos teszt után a jövő hétvégén szintén Valenciában rendezik a versenysorozat következő futamát. Kiss Pál Tamás saját elmondása szerint egy kevésbé jó délelőttön és egy jobban sikerült van túl.
jún. 17
9:16
Videó: kétgólos hátrányból állt fel a Real a Barca ellen, de végül kikapott (She)
A 2010–211-es szezonban öt alkalommal került össze a Real Madrid és a Barcelona labdarúgócsapata különböző sorozatokban. Csütörtökön ezúttal az U17-es klubvilágbajnokságonon is a két spanyol óriás korosztályos gárdája csapott össze. Bár a katalánok gyorsan kétgólos előnyre tettek szert, a fővárosiak azonban kiegyenlítettek. A meccset végül a büntetők döntötték el, amelyeket a Barca lőtte jobban.
jún. 17
9:18
Labdarúgó NB I: félmilliárdos költségvetése lesz a Diósgyőrnek (She)
Hozzávetőleg félmilliárd forintos költségvetéssel vág neki a következő bajnoki idénynek a labdarúgó élvonalba az NB II Keleti csoportjának megnyerésével visszajutott Diósgyőr.
jún. 17
9:18
Eltitkolta sérülését, így megbüntették a junior világbajnokot (Agroinform)
Nem szólt sérüléséről a szövetség vezetőinek, ezért pénzbüntetést kapott az amerikai műkorcsolyázó, Rachael Flatt.
jún. 17
9:20
Sohasem fogjuk eladni Modricot - Redknapp (Agroinform)
A Chelsea jelenlegi fizetésének háromszorosát kínálta fel a horvát középpályásnak, de klubja elutasította a londoniak 22 millió fontos ajánlatát.
jún. 17
9:30
El: kőkemény feltételekkel játszhat csak otthon a KTE a selejtezőben (She)
A delmagyar.hu beszámolója szerint tucatnyi észrevétel érkezett az UEFA-tól a Széktói Stadionnal kapcsolatban. A KTE csak abban az esetben játszhat majd hazai pályán az Európa-ligában, ha minden kifogásnak megfelel.
jún. 17
9:32
Videó: zsonglőrmutatvánnyal edzett az amerikai fociválogatott (She)
Az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja vasárnap este Jamaicával játszik a hazai rendezésű Arany-kupa negyeddöntőjében. A csapat legutóbbi edzése jó hangulatban telt, ugyanis az egyik feladat az volt, hogy a labda leesése nélkül passzoljanak egymáshoz. Ez több mint egy percig sikerült, volt, aki remek technikai megoldást is választott.
jún. 17
9:36
Blatter extrém kérése miatt építik át a frankfurti stadion díszpáholyát (Agroinform)
A FIFA-elnök Sepp Blatter különös kérése borzolja a női világbajnokság szervezőinek életét, aki a felező vonal magasságából akarja a döntőt nézni.
jún. 17
9:38
Joris Mathijsen a Hamburgból a Málagába szerződött - hivatalos (Agroinform)
Ruud van Nistelrooy után Joris Mathijsen is elhagyta a Hamburgot a Málaga kedvéért. A hírt a spanyol klub hivatalos honlapján jelentette be.
jún. 17
9:40
Dzsudzsák a temetőbe került! - utca embere (Agroinform)
A Hathárom TV ismét kivonult az utcára, hogy megismerje az emberek véleményét Dzsudzsák Balázs Oroszországba szerződéséről.
jún. 17
9:48
Arany-kupa: a doppingolással vádolt mexikóiak helyére új játékosok jöhetnek (She)
A FIFA engedélyezte az Arany-kupán szereplő mexikói labdarúgó-válogatottnak, hogy öt doppingolás vádja miatt eltiltott játékosa helyére új futballistákat hívjon be.
jún. 17
9:50
Vasas: Kulcsár végleg az angyalföldieké, Lisztes visszatér a Fradihoz - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas hivatalos honlapján jelentette be, hogy a tavasszal a csapatnál szereplő Kulcsár Dávidot végleg megszerezte a Ferencvárostól, míg az üzlet részeként Lisztes Krisztián visszatér az Üllői útra.
jún. 17
10:12
A biztos bennmaradás a cél a hétvégi csapat Európa-bajnokságon (Agroinform)
A harmadik alkalommal kiírt, négy szakágat rajthoz állító csapat Eb - az Európa Kupa utódaként - az országok atlétikájáról közös férfi-női pontverseny alapján ad képet.
jún. 17
10:14
Herbert Gábor távozik a Pick-Szegedtől (Agroinform)
A Pick-Szeged péntek reggel hivatalos honlapján adta hírül, hogy Herbert Gábor távozik a csapattól, közös megegyezéssel szerződést bontott az egyesülettel.
jún. 17
10:24
Premier League: a West Brom otthonában kezd a címvédő MU (She)
Megtörtént az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2011–2012-es idényének sorsolása. A címvédő Manchester United a West Bromwich otthonában kezd augusztus 13-án.
jún. 17
10:24
Távozik a Pick Szegedtől a válogatott Herbert Gábor (Metropol)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Pick Szegeddel Herbert Gábor válogatott kézilabdázó.
jún. 17
10:26
NB I: Posza és Sebők is jelölt a kapus posztra a Kaposvárnál (She)
Kapust keres a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvár, és két játékos is a klub látókörébe került. Az egyik Posza Zsolt, aki legutóbb Balatonlellén védett, együtt is edz a csapattal, míg a másik jelölt Sebők Zsolt, a Videoton FC volt kapusa.
jún. 17
10:42
Videó: remek hangulatban telt a makói E.ON Családi Foci (She)
Makóra is ellátogatott az E.ON nagy sikerű rendezvény-sorozata, a Családi Foci. Az NB II-ben szereplő csapat vezetőedzője, Kolozsvári János az NSO Tv-nek elmondta, nemcsak a városi, hanem a kistérségi gyerekekkel is foglalkozni akartak. Sikerült.
jún. 17
10:42
Lisztes Krisztián visszatér az FTC-hez (Metropol)
Lisztes Krisztián visszatér nevelőegyesületéhez, a labdarúgó NB I-ben legutóbb bronzérmes Ferencvároshoz.
jún. 17
10:44
Jégkorong: 12 csapattal, közte a DAB-bal indulhat a Nationalliga (She)
12 csapattal, közte a Dab.Doclerrel indulhat a következő szezonban az osztrák másodosztályú jégkorong-bajnokság, a Nationalliga. A csapatok képviselői csütörtökön Salzburgban ültek össze, három EBEL-es klub farmcsapata keddig kapott haladékot az indulás eldöntésére.
jún. 17
10:46
Játékossors: légiósnak állhat a Pécstől távozott Stark Péter (She)
Győrben, de nem az ETO-nál edz a Pécsi MFC-től szezon közben távozó 32 esztendős védő, Stark Péter. Információink szerint a tizenkilencszeres válogatott hátvéd iránt élénk érdeklődést mutat a romániai FC Bihor Oradea.
jún. 17
10:48
Lisztes Krisztián visszatér az FTC-hez (Behaviour)
Lisztes Krisztián visszatér nevelőegyesületéhez, a labdarúgó NB I-ben legutóbb bronzérmes Ferencvároshoz.
jún. 17
10:48
Alex McLeish az Aston Villa új menedzsere - hivatalos (Agroinform)
A Villánál Gerrard Houllier helyét veszi át, aki szívbetegsége miatt távozott az Oroszlánoktól.
jún. 17
11:06
Lisztes Krisztián visszatér a Ferencvároshoz (Agroinform)
A tavasszal kölcsönjátékosként a Vasast erősítő Kulcsár Dávidot végleg megvásárolta a piros-fehér klub a Fraditól, az üzlet részeként Lisztes visszatér nevelőegyesületéhez.
jún. 17
11:18
Játékossors: Gera szívesen játszana Olaszországban - Filipovics (She)
Gera Zoltán ügynöke, Filipovics Vladan a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, van egy külföldi csapat, amelyik ragaszkodik a magyar válogatott játékoshoz, Gera pedig szívesen játszana Olaszországban. Juhász Roland Angliában vagy Németországban folytatná, míg Laczkó marad a Sampdoriában.
jún. 17
11:18
Sax Gyula hatvanéves (Metropol)
A szombaton 60. születésnapját ünneplő Sax Gyula olimpiai bajnok sakkozó saját bevallása szerint még mindig élvezi a sakkot, ezért aktívan játszik továbbra is, s tervei között szerepel többek között egy önéletrajzi könyv írása.
jún. 17
11:24
Botos Antal lett a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia új igazgatója (Agroinform)
A hírt Horváth Miklós, Kaposvári Rákóczi elnöke jelentette be csütörtökön, és a többek között Siófokon és Pécsen is dolgozó pro licences szakembert be is mutatta a korosztályos csapatok edzőinek.
jún. 17
11:36
Kajak-kenu Eb: hat magyar egység már a döntőben 1000 m-en (Infostart)
A péntek délelőtti előfutamok után hat magyar egység már készülődhet a szombati döntőkre 1000 m-en a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokságon.
jún. 17
11:42
Ki lehet a kihívó? - Hamilton kontra Button (Agroinform)
A McLaren két pilótája a tavalyi idény során úgy tűnt, remekül kiegészítik egymást. Mostanra azonban úgy tűnik, ketyeg az időzített bomba…
jún. 17
11:44
Hat magyar egység már a döntőben 1000 m-en (Agroinform)
A péntek délelőtti előfutamok után hat magyar egység már készülődhet a szombati döntőkre 1000 m-en a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokságon.
jún. 17
11:46
A legdögösebb ringlány pózol a júliusi UFC-gála promó videójában (Agroinform)
A július 2-án Las Vegasban megrendezésre kerülő MMA-gála, az UFC 132, na meg a főszponzor nyári sörének beharangozására látványos videó készült, Arianny Celeste, az UFC legismertebb grid girljének főszereplésével.
jún. 17
11:54
Speciális olimpia: hetvenhat magyar sportoló utazik Athénba (She)
Tizenhárom sportágban 31 egyesület 76 sportolója képviseli Magyarországot a Speciális Olimpia 13. nyári világjátékán, Athénban.
jún. 17
11:54
Gera és Juhász is más országban focizna (Metropol)
Gera Zoltán Anglia mellett Olaszországban, Juhász Roland pedig Angliában vagy Németországban játszana szívesen, s menedzserük, Filipovic Vladan ennek megfelelően próbál csapatot találni a két válogatott labdarúgónak.
jún. 17
11:56
Kajak-kenu Eb: öt egységünk futamgyőztesként máris döntős Belgrádban (She)
Megkezdődtek a küzdelmek Belgrádban a kajak-kenu Európa-bajnokságon. A péntek reggeli műsorban az 1000 méteres távokon hét versenyszám előfutamaira került sor. A magyar egységek kivétel nélkül továbbjutottak, öten futamgyőztesként azonnal a fináléba kerültek, ketten a középdöntőből még megtehetik ugyanezt.

Keresés