2011. június 23. csütörtök

jún. 23
0:12
Fogadási botrány: kilenc letartóztatott Görögországban (She)
Az egész világon végigsöprő fogadási csalási hullám a görögöket sem kímélte, ahol kilenc embert is őrizetbe vettek bundagyanúval.
jún. 23
3:30
Kiprichék feltámasztják a Tatabányát? (Blikk)
Tatabánya - Újra összeállt a legendás csatártrió Tatabányán. Kiprich József (47), Plotár Gyula (49) és Vincze István (43) a 80-as években együtt rohamozta az ellenfelek kapuit, most pedig azért dolgoznak, hogy a városnak újra élvonalbeli csapata legyen.
jún. 23
6:54
Még várnak a támogatók (Behaviour)
Kökény Beatrix, korábbi kiváló válogatott játékos, a KEK-győztes FTC női kézilabdacsapatának ügyvezetője szerint az együttes hírnevét jelentősen növelte az európai porondon elért hatalmas siker, a lehetséges szponzorok azonban a látványsportágak támogatóinak járó társasági adókedvezményről szóló törvényjavaslat elfogadására várnak.
jún. 23
6:56
Két év börtön a huligánoknak (Behaviour)
Szeptembertől akár két év szabadságvesztéssel büntethetik azokat, akik megzavarnak egy sportrendezvényt.
jún. 23
6:58
Hetényi elhagyja a várost (Behaviour)
Az elsőszámú kapus, Hetényi Zoltán távozik a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatától, és még hárman biztosan követik őt, ugyanakkor az osztrák élvonalban (EBEL) is érdekelt magyar bajnokhoz érkezik egy kanadai center és három válogatott játékos.
jún. 23
7:00
Száguldás a városban (Behaviour)
Az idei F1-es világbajnoki szezon visszaérkezett az öreg kontinensre, és éppen az Európa Nagydíjjal folytatódik. A tavalyi versenyen volt itt minden: repülés, balhé, pazar előzések még az utolsó körben is.
jún. 23
7:02
Itt lesz Campbell-Brown (Behaviour)
A női 200 m kétszeres olimpiai bajnoka, a jamaicai Veronica Campbell-Brown is elfogadta a szervezők meghívását, és részt vesz július 30-án a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon.
jún. 23
7:04
Mourinho II. a Chelsea-ben (Behaviour)
Megszerezte a legfontosabb fegyverét a Chelsea labdarúgócsapata a következő idény nagy csatáihoz: egy nappal azt követően, hogy kifizette a Portónak André Villas-Boas 15 millió eurós lelépti díját, tegnap három éves szerződést kötött a portugál szakemberrel.
jún. 23
8:42
Az Egyesült Államok és Mexikó jutott a fináléba - videó (Agroinform)
A házigazda Egyesült Államok és a címvédő Mexikó jutott be a szombati fináléba a labdarúgó Arany Kupán.
jún. 23
9:12
Dzsudzsák a legjobb (Metropol)
Magyarországon össznépi vita lett abból, hogy Dzsudzsák Balázs az Anzsit választotta. Az orosz klub kommunikációs igazgatójával, Gyenisz Udalcovval beszélgettünk.
jún. 23
9:18
Svájc lesz Spanyolország ellenfele a döntőben - videó (Agroinform)
A Dániában zajló U-21-es Európa-bajnokság második elődöntőjében Svájc hosszabbítás után 1-0-ra legyőzte Csehországot, így bejutott a szombati fináléba.
jún. 23
9:30
Videó: Chicharito combbal szerzett gólt, Egyesült Államok-Mexikó döntő lesz (She)
Az Észak- és Közép-Amerika, valamint a karibi térség (CONCACAF) labdarúgó-válogatottjait felvonultató Arany-kupán 2011-ben a térség hagyományosan két legjobbnak számító válogatottja, a házigazda Egyesült Államok és Mexikó játssza a döntőt június 25-én, Pasadenában. Tekintse meg a két elődöntő összefoglalóját!
jún. 23
9:36
Moratti találkozott Gasperinivel, de még Leonardo is maradhat (Agroinform)
Az Inter első embere szerint Gasperini egy igazi profi, de még Leonardo maradására is van esély, hiszen él a szerződése a klubbal.
jún. 23
9:48
Videó: Chicharito combbal talált be, Dempsey döntőt érő gólja (She)
Az Észak- és Közép-Amerika, valamint a karibi térség (CONCACAF) labdarúgó-válogatottjait felvonultató Arany-kupán 2011-ben a zóna hagyományosan két legjobbnak számító válogatottja, a házigazda Egyesült Államok és Mexikó játssza a döntőt június 25-én, Pasadenában. Tekintse meg a két elődöntő összefoglalóját!
jún. 23
9:54
Tovább erősödött az EBEL-re készülő SAPA Fehérvár (Agroinform)
Az AV19-nek sikerült megállapodnia Sikorcin Ladislavval, Magosi Bálinttal, Láda Balázzsal, valamint a ponterős center Derek Ryannal.
jún. 23
10:06
Újpest: 250 ezer eurót kaphat a klub a Viditől Mitrovicsért (She)
Ahogy arról beszámoltunk, az Újpest szerb középpályása, Nikola Mitrovics a Videotonban folytatja pályafutását, amennyiben megegyezik szerződésének részleteiről a fehérváriakkal – információink szerint a futballista 250 ezer euróért válthat klubot.
jún. 23
10:12
Intim piercingje miatt állították ki a labdarúgót Ausztráliában - videó (Agroinform)
Intim testékszer viselése miatt állítottak ki vasárnap egy ausztrál amatőr labdarúgót.
jún. 23
10:24
Real Madrid: a Lens elnöke megerősítette Varane érkezését (She)
Gervais Martel, a francia labdarúgó-élvonalban szereplő Lens elnöke hivatalosan is megerősítette, hogy a 18 éves védő, Raphaël Varane a következő idényt a Real Madridban kezdi.
jún. 23
10:26
Videó: óriási verekedés tört ki a Libertadores-kupa döntője után (She)
Mint arról már beszámoltunk, a brazil Santos hazai pályán 2–1-re győzött az uruguayi Penarol ellen a Libertadores-kupa döntőjének visszavágóján, így a gól nélküli első meccs után megnyerte a legrangosabb dél-amerikai kupasorozatot – 1962 és 1963 után harmadszor. A vendégek nem tudták elviselni a kudarcot, óriási verekedés tört ki a gyepen, a rendőröknek kellett elsimítaniuk a felgyülemlett…
jún. 23
10:30
Hihetetlen baleset! Két motor piruettje a pályán - videó (Agroinform)
A franciaországi Magny-Cours-i versenypályán bizarr baleset történt a Promosport bajnoki futamon.
jún. 23
10:32
Granát Balázs az NB I helyett, az osztrák alacsonyabb osztályt választja (Agroinform)
A támadó rendkívül jó ajánlatot kapott a DVTK-tól, azonban párja miatt nem marad Diósgyőrben, hanem nyugatra költözik.
jún. 23
10:34
A Santos harmadszor nyerte meg a Libertadores Kupát - videó (Agroinform)
A hatvanas években még Pelével szárnyaló Santos nyerte meg a Libertadores Kupát, a visszavágón a brazil csapat 2-1-re győzött az uruguayi Penarol ellen.
jún. 23
10:36
Roberto Carlosnak banánt dobtak be a Mahacskala meccsén - videó (Agroinform)
Az Anzsi Mahacskalában játszó Roberto Carlosnak a Szamara elleni idegenbeli bajnokin egy szurkoló banánt dobott be. A brazil világszárnak nem az első ilyen esete, korábban a Zenit elleni találkozón is hasonló incidensben volt része.
jún. 23
10:42
Női kézilabda: nem vállalja az indulást az NB I-ben a Mohács (She)
Ugyan megnyerte a női kézilabda NB I B Nyugati csoportját a Mohácsi TE, de nem vállalja az indulást a legjobbak között.
jún. 23
10:44
ZTE: „Egy NB II-es balbekk 20 millió, ne csodálkozzanak, hogy külföldieket hozunk” (She)
Az  utolsó esélyt próbálja megragadni a Zalaegerszeg menedzsmentje szerdán, az élvonalbeli csapatok Magyar Labdarúgó-szövetségben sorra kerülő tulajdonosi tanácsát megelőzően – avagy követően. Az ülésen – Nagy Ferenc elnök külföldi üzleti útja miatt – Dézsi Attila képviseli a kék-fehéreket, így az ügyvezető igazgató próbál egyezségre jutni Bérczy Balázzsal, a Pécsi MFC ügyvezetőjével…
jún. 23
10:48
Életfogytiglant kapott a Cozma-gyilkosság első- és másodrendű vádlottja (Agroinform)
Legkorábban harminc év múlva szabadulhat a Marian Cozma-gyilkosság első- és másodrendű vádlottja, Raffael Sándor és Németh Győző a bíróság elsőfokú ítélete szerint.
jún. 23
11:00
Vízilabda: a nagy jövés-menés után már csak kapust keres a PVSK (She)
Szinte minden távozót sikerült pótolnia a Pécsi VSK-Füszért vízilabdacsapatánál.
jún. 23
11:02
Vitorlázás: Balatonfüred vb-t rendez az F18-as katamarán hajóosztályban (She)
A vitorlássport egyik leglátványosabb ágában, az F18-as katamarán hajóosztályában rendeznek világbajnokságot július 1. és 8. között Balatonfüreden.
jún. 23
11:04
NHL: Corey Perry a szezon legjobbja Daniel Sedin előtt (She)
Kisebb meglepetésre az alapszakasz gólkirálya, az Anaheim Ducksot erősítő Corey Perry nyerte az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legértékesebb játékosának járó Hart Memorial Trophyt.
jún. 23
11:18
Barcelona: a fénymásolópatronokon is spórol a katalán sztáralakulat (She)
Fénymásolópatronokon is spórol a spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-címvédő FC Barcelona labdarúgóklub.
jún. 23
11:18
Ismét banánt kapott Roberto Carlos (Metropol)
Négy hónap alatt másodszor volt szenvedő alanya az orosz szurkolók rasszista megnyilvánulásának Roberto Carlos, a magyar válogatott Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala világbajnok brazil labdarúgója.
jún. 23
11:20
MotoGP: Sebestyén Péter 19. lett az első asseni szabadedzésen (She)
Sebestyén Péter a 19. időt érte el a gyorsaságimotoros-világbajnokság asseni futamának első szabadedzésén a 125 köbcentiméteres kategóriában. A leggyorsabb a német Jonas Folger volt, Sebestyén majd’ négy másodperccel maradt el tőle.
jún. 23
11:24
Nikola Mitrovics nem akart hosszabbítani Újpesten, ezért adták el (Agroinform)
"Ennél az üzletnél tehát a gazdasági érdekeket is figyelembe kellett vennünk, már csak azért is, mert ingyen igazolható játékosként érkezett hozzánk" - nyilatkozta Kovács Zoltán.
jún. 23
11:26
Nowitzki még nem döntött az Európa-bajnokságról (Agroinform)
Szívesen jönne az Európa-bajnokságra a német válogatott Dirk Nowitzki, de a fárasztó – igaz győztes - NBA idény után még nem hozott végső döntést a szereplésről.
jún. 23
11:36
Cozma-ügy: Raffael és Németh életfogytiglani fegyházbüntetést kapott (She)
Raffael Sándor és Németh Győző első- és másodrendű vádlottakat bűnösnek ítélték, életfogytig tartó fegyházbüntetést szabott ki rájuk a Veszprém Megyei Bíróság a Marian Cozma elleni gyilkosság ügyében. Sztojka Iván szintén bűnös, 20 év fegyházbüntetést kapott. Sztojkát rosszullét miatt kivezették a tárgyalásról – tudósít róla a naplo-online.hu.
jún. 23
11:42
A Boston Bruins kesztyűsét választották a liga legjobb kapusának (Agroinform)
Csütörtök hajnalban a Las Vegas-i díjkiosztón döntöttek az újságírók, hogy kik érdemelték ki az egyéni NHL-trófeákat a 2010-2011-es szezonban.
jún. 23
11:44
Áll a bál az Európán kívüli légiósok ügyben (Agroinform)
A Serie A-ban szereplő klubok nem értenek egyet az olasz szövetség döntésével, amely korlátozza az újonnan igazolható, Európán kívüli játékosok számát.
jún. 23
11:54
BL: nem lesz teltház a Videoton Sturm Graz elleni selejtezőjén (She)
Biztosan nem lesz teltház a Videoton Sturm Graz elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-selejtezőjén, a 32 ezer férőhelyes klagenfurti Wörthsee Stadion felső, 18 ezres részét ugyanis lezárták – adta hírül a vidi.hu.
jún. 23
11:56
Kerékpár: Longo 52 évesen megszerezte 58. bajnoki címét is (She)
Bár januárban még a visszavonuláson gondolkodott, Jeannie Longo az idén is elindult a francia országútikerékpáros-bajnokságon, és ha már így tett, megvédte címét a női időfutamversenyben. Az 52 éves versenyző ebben a műfajban a 11., összesen pedig már az 58. francia bajnoki aranyát nyerte meg.
jún. 23
11:58
Torna: Csillag nem akar a tokiói vb-n versenyezni, fegyelmit kap (She)
A Magyar Tornaszövetség elnöke, Magyar Zoltán fegyelmi eljárást indított Csillag Tünde és edzői, Rácz Gábor és Vizer Erzsébet ellen, mivel a válogatott tornásznő nem kíván indulni a tokiói világbajnokságon, biztonsági okokra hivatkozva – adta hírül a Vas Népe.
jún. 23
12:00
Tizenöt éve nem sok minden változott az Üllői úton - Lisztes (Agroinform)
A Ferencvárosba visszatérő középpályás a hathárom.hu-nak elmondta, ha jól van kommunikálva, akkor a szurkolók elfogadják, hogy csak epizódszerepet kap.
jún. 23
12:12
DVSC: Nem érdekelt az eredmény a KTE ellen - Kondás Elemér (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-TEVA vezetőedzője, Kondás Elelmér a dvsc.hu-nak elmondta, a Kecskemét elleni 0–0-val végződő felkészülési mérkőzésen nem érdekelte az eredmény, a játékosok mérkőzésterhelése volt a legfőbb cél.
jún. 23
12:14
Európa-liga: szlovén és ukrán játékvezetők az FTC mérkőzésein (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kijelölte az Európa-liga első selejtezőkörének játékvezetői küldését. A Ferencváros meccsein szlovén és ukrán, míg a Paksén örmény és montenegrói játékvezetők fújják a sípot.
jún. 23
12:18
Borkai hat kórházban különleges ellátást ígér az olimpikonok (Agroinform)
Négy egyetemi klinikán, valamint Miskolcon és Győrben, a megyei kórházakban a jövőben különleges sportegészségügyi ellátásban részesülhetnek a jövő nyári, londoni ötkarikás játékokra készülő magyar olimpikonok.
jún. 23
12:30
Videó: elképesztő gólt lőtt saját térfeléről a kanadai kapus a vb-n (She)
Az U17-es világbajnokságon a kanadai kapus, Quillan Roberts a 87. percben egyenlített ki az angol válogatott ellen (2–2). De hogy! A hálóőr szinte a felezővonalig vezetgette a labdát, majd felívelése egy pattanás után az ellenfél kapujában kötött ki.
jún. 23
12:32
Udinese: növelték Sánchez árát, már 50 millió eurót kérnek érte (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Udinese tulajdonosa, Giampaolo Pozzo az AS-nek elmondta, a Barcelona és a Manchester City által keresett Alexis Sánchezért ötvenmillió eurót kell fizetnie annak, aki szerződtetni akarja.
jún. 23
12:34
DVTK: visszatért a kölcsönadott kapus, de bizonytalan a jövője (She)
Lejárt a kölcsönadási szerződése a diósgyőri Giák Tamásnak, így a 21 esztendős kapus visszatért a Bőcs-Sporttól az NB I-be feljutott DVTK-hoz.
jún. 23
12:48
Videó: kanadai iksz az angolok ellen a vb-n - a kapus 70 méterről egyenlített! (She)
Az U17-es világbajnokságon a kanadai kapus, Quillan Roberts a 87. percben egyenlített az angol válogatott ellen (2–2). De hogyan! A hálóőr szinte a felezővonalig vezetgette a labdát, majd felívelése egy pattanás után az ellenfél kapujában kötött ki.
jún. 23
12:54
Vívó baleset Spanyolországban – Jaime Martinak mázlija volt (Agroinform)
Szerencsés kimenetelű vívó balesetet szenvedett a spanyol válogatott kardvívó, Jaime Marti, akinek a kesztyűjét szakította át ellenfele pengéje.
jún. 23
13:06
Videó: sohasem látott motorbaleset, toporzékoló pilóták a köröző gépeknél (She)
Sohasem látott jelenet tanúi lehettek a francia Promosport kategória negyedik, magny-cours-i futamának nézői: egy baleset után a földön összeragadtak a motorok, a toporzékoló pilóták pedig tehetetlenül vártak. Kabaré a köbön.

Keresés