2011. június 26. vasárnap

jún. 26
0:12
Profi ökölvívás: Felix Sturm tizedszer védte meg a címét (She)
Felix Sturm, a Bokszvilágszövetség (WBA) középsúlyú világbajnoka Kölnben lépett ringbe az ír Matthew Macklin ellen, és látványos mérkőzésen tizedszer is megvédte címét. A 32 éves német bunyós (36–2–1, 15 K. O.–T. K. O.) megosztott pontozással múlta felül 29 esztendős ellenfelét, aki a hajrára elfáradt, és kis híján a kiütés sorsára jutott.
jún. 26
2:54
Crespo: Barátság vagy pénz? (Blikk)
Székesfehérvár ‒ Sikerül világsztárt csábítani az NB I-be? Ez a kérdés a Videotonnál, a focibajnok ugyanis Hernán Crespót (35) szerződtetné.
jún. 26
8:00
Tenisz: a jövő évtől Szófia lesz a női mini világbajnokság házigazdája (She)
A női viadalokat szervező WTA bejelentése szerint 2012-től Baliról a bolgár fővárosba, Szófiába költözik a Bajnokok tornája elnevezésű teniszverseny.
jún. 26
8:02
WNBA: Taurasi győzelemre vezette a Phoenix Mercuryt Chicagóban (She)
Az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) legutóbbi játéknapján a Phoenix Mercury a 23 pontos Diana Taurasi vezérletével 86–78-ra győzött a Chicago Sky otthonában, míg az Indiana Fever hazai pályán nyert 75–70-re a Connecticut Sun ellen.
jún. 26
9:00
Mexikó nyerte a hatgólos döntőt (Agroinform)
Mexikó kétgólos hátrányból fordítva 4-2-re legyőzte a házigazda Egyesült Államokat, ezzel megvédte címét az Arany Kupán.
jún. 26
9:18
A jövő évtől Szófia lesz a mini WTA-vb házigazdája (Agroinform)
A női viadalokat szervező WTA bejelentése szerint 2012-től Baliról a bolgár fővárosba, Szófiába költözik a Bajnokok tornája elnevezésű teniszverseny.
jún. 26
9:30
Kakát eladja a Real Madrid (Metropol)
Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid a nyári átigazolási szezonban megválik Kakától, az együttes aranylabdás brazil labdarúgójától.
jún. 26
9:36
Vereség a házigazda hollandoktól (Agroinform)
A sanghaji világbajnokságra készülő magyar női vízilabda-válogatott két góllal kikapott a házigazdák csapatától a Hollandiában zajló nemzetközi felkészülési tornán.
jún. 26
9:48
Kinek kell Kaká? A Madridnak már nem! (Infostart)
José Mourinho végleg lemondott Ricardo Izecson dos Santos Leitéről, azaz Kakáról. Közölte, hogy nem szerepel a brazil játékos a 2011-2012-es szezonra tervezett keretében. A végső szó Florentino Péreznek kell kimondania, de sokat elárul a Real Madridhoz mindig nagyon közel áll sportnapilap, a Marca címe: Abszolút elsőbbség: Kaká eladása. Prioridad absoluta: dar salida a Kaká
jún. 26
9:48
Manchester United: Nani szívesen dolgozna José Mourinhóval (She)
Szívesen dolgozna honfitársával, José Mourinhóval a Zöld-foki-szigeteken született, de portugál válogatott labdarúgó, Nani, akinek pozíciója nem tűnik stabilnak az angol bajnoki címvédő, BL-döntős Manchester Unitedben.
jún. 26
9:48
Hanga Ádám San Antonióba utazik (Metropol)
Vasárnap (ma) délben San Antonióba utazik Hanga Ádám, akit a pénteki játékosbörzén kiválasztott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő San Antonio Spurs.
jún. 26
9:54
Spanyolország ült fel a kontinens trónjára (Agroinform)
A spanyoloknak nem kell aggódniuk utánpótlásuk miatt, az U21-es válogatott is a felnőttcsapatra jellemző játékstílussal utasította maga mögé Európát.
jún. 26
10:06
Bundabotrány: kizárhatnak öt görög klubot, köztük a bajnok Olympiakoszt (She)
Amennyiben bebizonyosodik, hogy érintve volt a görög klubfutballt is megrázó bundabotrányban, úgy egy osztállyal alacsonyabb bajnokságba kerül besorolásra a bajnoki címvédő Olympiakosz, illetve további három élvonalbeli csapat, a Volosz, a Kavala, a Kerkyra, valamint az első osztálytól kiesőként amúgy is búcsúzó Aszterasz Tripolisz.
jún. 26
10:12
Ronaldinho bombagólt szerzett a Flamengóban - videó (Agroinform)
A brazil "szambakirály" május vége óta nem talált a kapuba, most viszont egy zseniális találattal segítette csapatát a győzelemhez.
jún. 26
10:14
Hanga Ádám San Antonióba utazik (Agroinform)
A texasiak szeretnék, hogy Hanga körbenézzen a városban, találkozzon az egyesület dolgozóival és vezetőivel, akik személyesen is meg akarják ismerni.
jún. 26
10:24
Inter: rossz papír került a borítékba, Viviano a fekete-kékeké (She)
Az Internazionale játékosa lett Emiliano Viviano, a hatszoros olasz válogatott kapus, miután a közös tulajdonban álló futballisták helyzetének rendezésére kihirdetett árverésen a Bologna sportigazgatója rossz papírt tett az üres borítékba.
jún. 26
10:26
Vívás: nem jutott a legjobb 16 közé magyar kardozó a New York-i GP-n (She)
Sem a nőknél, sem a férfiaknál nem került a legjobb 16 közé magyar vívó a kardozók szombati, New York-i Grand Prix-versenyén.
jún. 26
10:30
Djokovics dührohamát az ütője bánta - videó (Agroinform)
A szerb nem bírta féken tartani indulatait a Bagdatisz ellen meccsen, az idegességében széttörte a rakettjét.
jún. 26
10:42
Tour de France: csaknem 500 doppingtesztet végeznek el az idén (She)
Csaknem ötszáz doppingtesztet terveznek a júliusi Tour de France-on.
jún. 26
10:44
Vívás: ötödik a magyar női párbajtőrcsapat a sydneyi világkupán (She)
Az Antal Edina, Békefi Edina, Szász Emese összeállítású magyar válogatott az ötödik helyen végzett vasárnap a női párbajtőrözők ausztráliai világkupa-versenyén, Sydneyben.
jún. 26
10:48
Neymar 19 évesen apa lesz (Agroinform)
A Santos tinisztárjának alkalmi kapcsolatából fogant gyermeke, de gondoskodni szeretne a kicsiről.
jún. 26
10:50
Zsolt István játékvezető idén lenne 90 éves (Agroinform)
Az első "nagy" magyar játékvezető idén ünnepelné 90. születésnapját. Három vb-n és négy olimpián is fújta a sípot Zsolt István.
jún. 26
11:18
Vívás: ötödik a magyar női párbajtőrcsapat a sydney-i világkupán (She)
Az Antal Edina, Békefi Edina, Szász Emese összeállítású magyar válogatott az ötödik helyen végzett vasárnap a női párbajtőrözők ausztráliai világkupa-versenyén, Sydney-ben.
jún. 26
11:20
Profi ökölvívás: az Erdeivel is hírbe hozott Cloud T.K.O.-val védte meg vb-övét (She)
A papírformának megfelelően harmadízben is megvédte félnehézsúlyú IBF profi világbajnoki címét az utóbbi időben Erdei Zsolttal is többször szóba hozott Tavoris Cloud.
jún. 26
11:24
A női rúdugrás korábbi világcsúcstartója nyert Szczecinben (Agroinform)
A lengyelországi Janusz Kusocinski Memorial névre hallgató nemzetközi versenyen Szvetlana Feofanova meglepetésre legyőzte a hazaiak világbajnokát, Anna Rogowskát.
jún. 26
11:26
Vucinic nem hajlandó kiscsapatban futballozni (Agroinform)
Mirko Vucinic ügynöke szerint a montenegrói csatár csak a Romához hasonló nagy klub kedvéért hajlandó elhagyni az olasz fővárost.
jún. 26
11:42
Kevés a szponzor – Madridba költözhet a Ciudad Real (Agroinform)
Székhelyet válthat az utóbbi évek egyik legsikeresebb férfi kézilabda együttese, a szponzorhiányban szenvedő Ciudad Real.
jún. 26
11:44
Dos Santos előtt öten álltak, mégis a kapuba emelt - videó (Agroinform)
Giovanni Dos Santos szerezte a mexikói válogatott negyedik gólját az Arany Kupa fináléjában -  nem is akárhogyan.
jún. 26
11:54
Udinese: az elnök Cristiano Ronaldóhoz hasonlította Sánchezt (She)
Még mindig nem született végleges megállapodás Alexis Sánchez átigazolásával kapcsolatban, bár olasz, spanyol és angol sajtóértesülések korábban már többször konkrét megállapodásokról számoltak be. Az olasz Udinese labdarúgócsapatának tulajdonosa, Giampaolo Pozzo mégsem türelmetlen: nem akarja a chilei légióst áron alul „elkótyavetyélni".
jún. 26
11:56
Férfi vízilabda: magyar tornagyőzelem a Szamarcidisz-kupán (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott nyerte meg a Szamarcidisz-kupát, miután a korfui négyes torna harmadik, utolsó fordulójában hét góllal (12–5) nyert a házigazda görög együttes ellen. Kemény Dénes vb-re készülő gárdája korábban a spanyolokat (8–5) és az oroszokat (10–6) verte meg.
jún. 26
12:00
Tornagyőztes a magyar válogatott (Agroinform)
A világbajnokságra készülő magyar férfi vízilabda-válogatott megnyerte a Korfun rendezett nemzetközi viadalt.
jún. 26
12:02
Felix 400-on is nyert, történelmi triplázást hajtott végre (Agroinform)
A 200 méter világbajnoka karrierje során már megnyerte a 100 és 200 métert, most 400-on diadalmaskodott az amerikai bajnokságán.
jún. 26
12:18
Vucinics nem hajlandó kiscsapatban futballozni (Agroinform)
Mirko Vucinics ügynöke szerint a montenegrói csatár csak a Romához hasonló nagy klub kedvéért hajlandó elhagyni az olasz fővárost.
jún. 26
12:20
Buzsáky Ákos csapattársa lehet Cannavaro (Agroinform)
A Premier Leauge újonca szemet vetett az olaszok 2006-os világbajnok védőjére, a jelenleg Katarban légióskodó Fabio Cannavaróra.
jún. 26
12:30
U21: másodosztályú spanyol lett az U21-es Eb legjobbja és gólkirálya (She)
Adrián Lópezt, az aranyérmes spanyol labdarúgó-válogatott futballistáját választották meg az U21-es Európa-bajnokság legjobb játékosának, nem mellékesen öt találattal a torna gólkirályi címe is az övé lett.
jún. 26
12:30
Tizedszer is megvédte vb-címét Felix Sturm (Metropol)
Felix Sturm sorozatban tizedszer is megvédte a Boksz Világszövetségnél (WBA) középsúlyban őrzött világbajnoki övét, miután a szombat éjszakába nyúló, kölni gálán megosztott pontozással jobbnak bizonyult kihívójánál, az ír Matthew Macklinnél.
jún. 26
12:32
GP3: Kiss Pál Tamás szerzett pont nélkül zárta a valenciai hétvégét (She)
Kiss Pál Tamás a 13. helyen ért célba a GP3-as sorozat valenciai hétvégéjének második futamán. A magyar pilóta hat verseny után a bajnoki pontverseny 11. helyén áll.
jún. 26
12:36
Vucsinics nem hajlandó kiscsapatban futballozni (Agroinform)
Mirko Vucsinics ügynöke szerint a montenegrói csatár csak a Romához hasonló nagy klub kedvéért hajlandó elhagyni az olasz fővárost.
jún. 26
12:38
Felix Sturm tizedszer védte meg a vb-övét (Agroinform)
Felix Sturm sorozatban tizedszer is megvédte a Boksz Világszövetségnél (WBA) középsúlyban őrzött világbajnoki övét.
jún. 26
12:48
Irány Európa! (Blikk)
BUDAPEST ‒  Nagy utazások előtt állnak labdarúgó-kupacsapataink: összesen 12.631 kilométert kell megtenniük az ellenfelek városaiba. A légi vonal sem jobb, átszállással, hosszú várakozással lehet csak eljutni a meccsek színhelyére, a különgépek pedig legalább tízmillió forintba kerülnek.
jún. 26
12:54
A Machester 20 millió fontot kínál Samir Nasriért (Agroinform)
Az angol értesülések szerint a Manchester United kész 20 millió fontos ajánlatott tenni az Arsenalnak a francia Samir Nasriért.
jún. 26
13:12
A Manchester United 20 millió fontot kínál Samir Nasriért (Agroinform)
Angol értesülések szerint a Manchester United kész 20 millió fontos ajánlatot tenni az Arsenalnak a francia Samir Nasriért.
jún. 26
13:30
Rudisha a világ idei legjobbjával tért vissza 800-on (Agroinform)
A 2010-es év férfi atlétájának választott Rudisha sokáig bajlódott lábsérüléssel, de úgy tűnik, sikerült visszanyernie formáját.
jún. 26
13:32
A franciák bajnoknője, Laure Manaudou visszatér (Agroinform)
A londoni olimpia rajtja előtt bő egy évvel újabb, már visszavonult úszósztár jelentette be visszatérését. Laure Manaudou.
jún. 26
13:48
Visszatér a franciák bajnoknője, Laure Manaudou (Agroinform)
A londoni olimpia rajtja előtt bő egy évvel újabb, már visszavonult úszósztár jelentette be visszatérését. Laure Manaudou.
jún. 26
14:00
Roma: Sacchi szerint Luis Enrique ötlete nehezen kivitelezhető (She)
Arrigo Sacchi szerint Luis Enrique nagy fába vágja a fejszéjét, ha a Roma labdarúgócsapatánál a barcelonai stílust szeretné meghonosítani.
jún. 26
14:00
U21-es labdarúgó Eb: spanyol diadal (Metropol)
A spanyol válogatott nyerte a Dániában rendezett U21-es labdarúgó Európa-bajnokságot, miután a szombat késő esti, aarhusi döntőben 2-0-ra legyőzte a svájci együttest.
jún. 26
14:02
Diósgyőr: Pál Szabolcs talpcsontja nem tört el, csak megzúzódott (She)
A diósgyőri Pál Szabolcs számára talpsérülés miatt csak húsz percig tartott a szombati, Rimavská Sobota elleni felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Ma már tudjuk, hogy nem nagy a baj.
jún. 26
14:06
A barcelonai Thiago 40 méterről talált be a fináléban - videó (Agroinform)
A Barcelona középpályása 40 méterről emelt egy szabadrúgást a kapuba, amivel bebiztosította a győzelmet Spanyolország számára.
jún. 26
14:08
Valenciában is a Red Bull lesz az úr? - élő közvetítés (Agroinform)
Vettel ismét a verseny fő esélyese, idei hatodik győzelmében márkatársa, no meg a McLaren és a Ferrari pilótái akadályoznák meg.

Keresés