2011. június 28. kedd

jún. 28
0:12
Golf: Kovács „Kokó” István védnökségével meghódítanák a fővárost (She)
A három budapesti golfpálya közös rendezésében a hétvégén nagy hagyományúnak megálmodott versenysorozat indul útjára.
jún. 28
0:48
Golf: meghódítanák a fővárost Kovács „Kokó” István védnökségével (She)
A három budapesti golfpálya közös rendezésében a hétvégén nagy hagyományúnak megálmodott versenysorozat indul útjára.
jún. 28
0:52
Törökország: Lázár Pált kitörő lelkesedéssel fogadták - fotó! (She)
A török labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Samsunspor szurkolói a hétfőn készült fotó tanúsága szerint nagy örömmel köszöntötték Lázár Pált.
jún. 28
1:06
Videoton: Ghánában úgy tudják, az U20-as világbajnok három évre jön (She)
Ghánai médiainformációk szerint a 21 éves Ransford Osei három évre írhat alá a labdarúgó NB I legutóbbi bajnokának, a Videotonnak.
jún. 28
1:24
Észak-Európa: nagyon teker a Helsingborg, Disztlék döntetleneztek (She)
Tartja ötpontos előnyét a svéd labdarúgó-bajnokság tabellájának tetején a Helsingborg, amely hétfő este a sereghajtó Halmstad vendégeként győzött 2–1-re.
jún. 28
6:48
Nem játszhatnak egymással a politikai riválisok (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség bejelentette, hogy a 2014-es világbajnokság selejtezői során a politikailag feszült viszonyban álló országok, így Oroszország és Grúzia, valamint Örményország és Azerbajdzsán nem találkozik majd egymással.
jún. 28
6:48
Belgium: mesterhármassal döntötte el a meccset a magyar csatár (She)
Kovács Péter háromszor talált a kapuba csapata, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Lierse legutóbbi előkészületi mérkőzésén.
jún. 28
6:50
Liverpool: a világbajnok spanyol kapust nem érdekli az Atlético (She)
Pepe Reina, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool spanyol válogatott kapusa kijelentette, hogy a „vörösöknél" képzeli el a jövőjét, és egyelőre nem szándékozik hazatérni Spanyolországba.
jún. 28
6:51
Triplázó aranyos armada (Behaviour)
A spanyol labdarúgó-válogatott nyerte az U21-es Európa-bajnokságot, miután a dániai torna döntőjében 2-0-ra felülmúlta Svájc együttesét. Az ibériai gárda története során harmadszor hódított a kontinensen, ennél azonban nagyobb szó, hogy totálissá vált a spanyolok dominanciája: a felnőttek ugyebár az Eb- és a vb-címet is őrzik, nem mellékesen spanyol alakulaté (a Barcelonáé) a földrész legrangosabb…
jún. 28
6:53
Ferenczi elhagyta a Vasast, Pápán folytatja (Behaviour)
Immáron biztosra vehető, hogy a Vasas több meghatározó játékosa után a tavalyi évad csapatkapitányát és házigólkirályát is elveszítette, ugyanis Ferenczi István távozik a klubtól: a 33 esztendős csatár a Pápánál szerepel a továbbiakban.
jún. 28
7:09
Katalán klubcsúcs (Behaviour)
Amikor az FC Barcelona szóba kerül, az ember hajlamos rögvest az Iniesta, Messi és Xavi fémjelezte labdarúgóegyletre gondolni. Holott a klub további szakosztályai mára hasonlóan sikert sikerre halmozó ágazattá avanzsáltak.
jún. 28
7:11
Botrány Argentínában, kiesett a River (Behaviour)
A futballt manapság talán Argentínában övezik a legszélsőségesebb emóciók. Az ottani szurkolók számára egy-egy klubcsapat nem szimplán imádat tárgya, a sanyarú mindennapok egyetlen mentsvára. A bajnoki cím megszerzése a világ legfelemelőbb pillanata, a kudarcok pedig a poklok poklát hozzák felszínre. Már egyetlen vereség alkalmával is.
jún. 28
7:13
Hopkins október 15-én bokszol Dawsonnal (Behaviour)
Internetes források szerint nagyon közel a megegyezés egy október 15-én rendezendő Bernard Hopkins-Chad Dawson WBC félnehézsúlyú világbajnoki összecsapásról - írta a profiboksz.hu szakportál.
jún. 28
7:15
Női esélyesek fekete napja Wimbledonban (Behaviour)
Szégyenkezve kell bevallanunk, hogy a női egyes végkimenetelére tett tippünk totális csőd lett, persze senki sem számíthatott arra, hogy a tegnapi nyolcaddöntők során egyszerre hullik ki a mezőnyből a dán világelső Caroline Wozniacki, illetve a két Williams: a címvédő Serena és az ötszörös bajnok Venus.
jún. 28
7:17
Vettel, aki mindent visz (Behaviour)
Sebastian Vettel simán nyert Valenciában. Ebben a mondatban benne van a lényeg, a Red Bull világbajnoka újabb, idén már a hatodik versenyét nyerte meg - mindezt 8 futamból -, és utcahosszal vezet a világbajnoki pontversenyben. Szinte senki sincs a szakmában vagy a sportágban, aki csak egy forintot vagy eurót feltenne arra, hogy 2011 végén ne Vettel legyen a világbajnok.
jún. 28
7:19
Kiss egyéni csúcsokat vár (Behaviour)
Kiss László, a magyar úszó-válogatott szövetségi kapitánya szerint az európaiak számára hátrányt jelent egy ázsiai helyszínen megrendezésre kerülő világbajnokság, ennek ellenére azt szeretné, ha versenyzői megismételnék a római vb-n nyújtott szenzációs teljesítményüket, és 35 olimpiai ponttal térnének haza Sanghajból. És ahogy az úszóink formáját elnéztük a bajnokságon - különösen Biczó Bence…
jún. 28
7:42
Dinamo Kijev: a Monacóból érkezik erősítés az ukrán sztárcsapathoz (She)
Az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Kijev szerződtette a francia bajnokságból kieső Monaco 20 éves nigériai válogatott játékosát, Haruna Lukmant.
jún. 28
8:18
Videoton: belga helyett szlovák ellenfél az első hazai meccsen (She)
Noha a belga Lokeren elleni, szombatra tervezett mérkőzés technikai okok miatt elmarad, szurkolói láthatják a héten hazai felkészülési találkozón a labdarúgó NB I bajnokát, a Videotont – adta hírül a székesfehérvári klub hivatalos honlapja.
jún. 28
8:18
Wimbledon: Federer a negyeddöntőben (Metropol)
A hatszoros wimbledoni bajnok svájci Roger Federer négy játszmában nyert az orosz Mihail Juzsnyij ellen hétfőn és ezzel bejutott a negyeddöntőbe az angol nyílt teniszbajnokságon.
jún. 28
8:36
Visszavonult a brazil világbajnok (Infostart)
Bejelentette visszavonulását Juliano Belletti, a Barcelona és a Chelsea korábbi labdarúgója.
jún. 28
8:36
Zenit: Huszti Szabolcs kalauzolta körbe az ETO szakmai küldöttségét (She)
A Győri ETO FC szakmai stábja június végén néhány napon át betekintést nyerhetett Huszti Szabolcs együttese, az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Zenit mindennapjaiba – adta hírül az NB I-es klub honlapja.
jún. 28
8:42
Evan Lysacek egy év kihagyás után visszatér (Agroinform)
Egy év kihagyás után ősztől ismét láthatjuk versenyezni az amerikaiak világ- és olimpiai bajnok műkorcsolyázóját, Evan Lysaceket.
jún. 28
8:54
Videó: a triplázó Kovács Péter kapásból is betalált az edzőmeccsen (She)
Mint arról már beszámoltunk, a belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Lierse magyar támadója, Kovács Péter mesterhármast szerzett a negyedosztályú Lyra elleni felkészülési mérkőzésen. A korábbi válogatott csatár az első félidőben fejjel talált be, a másodikban pedig előbb egy, az ellenfél védője által odafejelt labdát lőtt kapásból a kapuba, majd szintén egy elé pattanót értékesített. A Lierse…
jún. 28
8:56
Anglia: Bármikor megszülethet a megállapodás Gera ügyében - Filipovics (She)
Gera Zoltán ügye hamarosan végre lezárulhat. A  Premier League-ben szereplő Fulhamnél június végén lejáró szerződésű légiós menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sportnak elmondta, tűzközelben járnak az egyeztetésekkel.
jún. 28
8:58
Arsenal: Wilshere-ék tradicionális idegenbeli mezben játszanak majd - videó (She)
Bemutatta idegenbeli mezét a 2011–2012-es idényre az angol élvonalbeli Arsenal. A sötét- és világoskék árnyalatú szerelés a klub alapításának 125. évfordulója alkalmából a londoniak történelme előtt tiszteleg.
jún. 28
9:00
Még bizonytalan a jövő évi divízió-I-es vb helyszíne (Agroinform)
Jövőre újra a szlovéniai Ljubljana rendezheti meg a divíziós-I-es jégkorong világbajnokságot, a torna konkrét helyszíne ugyanakkor még bizonytalan.
jún. 28
9:12
Genoa: Criscito a Napolihoz akart menni, ám a Zenit több pénzt kínált (She)
Enrico Preziosi, az olasz élvonalban szereplő Genoa elnöke elárulta, hogy Domenico Criscito miért került végül Huszti Szabolcs csapatához, a Zenithez – annak ellenére, hogy a labdarúgó a Napolihoz szeretett volna szerződni...
jún. 28
9:18
Háborúzó országok nem fociznak egymással (Agroinform)
A FIFA bejelentette, hogy a 2014-es világbajnokság selejtezői során a politikailag feszült viszonyban álló országok válogatottai nem találkoznak majd egymással.
jún. 28
9:20
Csizmadia három évig hosszabított (Agroinform)
További három évig a Ferencváros együttesénél folytatja pályafutását a 12-szeres magyar válogatott védő, Csizmadia Csaba.
jún. 28
9:30
Argentína: Úgy érzem magam, mintha elgázolt volna egy vonat - Crespo (She)
Az utóbbi hetekben a Videotonnal is hírbe hozott Hernán Crespo mélységesen szomorú, hogy első klubja, a River Plate kiesett az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból.
jún. 28
9:36
River Plate - a kiesés után a pénzügyi válság jöhet (Agroinform)
A kiesés miatt a pénzügyi válság szélére sodródhat az argentin futball kirakat csapata, a rekordbajnok River Plate.
jún. 28
9:38
Balajtinál lábközépcsonttörést diagnosztizáltak (Agroinform)
Balajti Ádámnál az orvosok a röntgen felvételek alapján lábközépcsonttörést diagnosztizáltak, a fiatal játékosnak egy hétig fekvőgipszet kell "hordania".
jún. 28
9:48
Marseille: az elnök nem zárja ki Didier Drogba visszatérését (She)
Vincent Labrune, a francia élvonalbeli Olympique Marseille elnöke nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a Chelsea támadója, Didier Drogba visszatérjen a klubhoz.
jún. 28
9:50
NB II: a Makó vállalja az indulást, a Kaposvölgye duplán zuhan (She)
A korábbi hírekkel ellentétben a Makó FC indul a labdarúgó NB II következő idényében, ellenben a Nyugati csoportból kieső Kaposvölgye az NB III-as szereplés jogával sem él.
jún. 28
9:54
Horvát csatár és egy montenegrói kapus szerződött Angyalföldre (Agroinform)
Azután, hogy Ferenczi István a Pápa együtteségbe igazolt, a Vasas labdarúgó csapata szerződést kötött Markos Simic-el és Ivan Janjusevic-el.
jún. 28
10:06
Sérülése miatt visszaléphet Nadal (Infostart)
Sérülése és a nemzetközi szövetség (ITF) versenynaptára miatt is keserűen nyilatkozott hétfői nyolcaddöntős győzelme után Rafael Nadal. A wimbledoni nyílt teniszbajnokság címvédője nem biztos, hogy pályára lép a következő fordulóban.
jún. 28
10:06
Barcelona: az Eb-győztes spanyol középpályás megműttette az orrát (She)
A Barcelona U21-es Európa-bajnok labdarúgója, Thiago Alcántara kés alá feküdt orrsövényferdülése miatt. Az orvosok szerint körülbelül tíz napot vesz majd igénybe a gyógyulás.
jún. 28
10:08
Tenisz: Nadal sérült és dühös, kétséges a folytatás Wimbledonban (She)
Sérülése és a nemzetközi szövetség (ITF) versenynaptára miatt is keserűen nyilatkozott hétfői nyolcaddöntős győzelme után Rafael Nadal. A wimbledoni teniszbajnokság címvédője nem biztos, hogy pályára lép a következő fordulóban.
jún. 28
10:12
Djibril Cissé elsírta magát a búcsúbuliján - videó (Agroinform)
A többszörös gólkirály távozik a görög csapattól, de hogy nem volt könnyű számára az elválás, azt a videó is alátámasztja.
jún. 28
10:24
NB II: Szlovákia helyett a BKV Előre kispadján a csepeli edző (She)
Gálhidi György irányítja vezetőedzőként a labdarúgó NB II-ben szereplő BKV Előrét a következő szezonban – tudta meg a Nemzeti Sport.
jún. 28
10:26
Női labdarúgó-vb: kizárt spanyol játékos az egyenlítői-guineaiaknál (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kizárta a németországi női világbajnokságról Egyenlítői-Guinea egyik labdarúgóját.
jún. 28
10:30
A hölgyeknél is van bombagól - videó (Agroinform)
Hétfőn Mexikó és Anglia is bemutatkozott a Németországban zajló női labdarágó világbajnokságon.
jún. 28
10:32
Nadal visszaléphet a Fish elleni negyeddöntőtől (Agroinform)
Sérülése miatt elképzelhető, hogy a spanyol címvédő nem lép pályára a negyeddöntőben az amerikai Mardy Fish ellen.
jún. 28
10:42
Videó: Beckhamék kapusa bénázott, majd durva hibát követett el (She)
Nem a kapusok meccse volt az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban rendezett San Jose Earthquakes–Los Angeles Galaxy találkozó (0–0). A 24. percben a vendégek jamaicai válogatott játékosa, Donovan Ricketts megsérült, a helyére beálló Josh Saunders pedig az első félidő vége előtt hatalmasat hibázott. Felvette a labdát, melyet azonban a hazaiak csatára, Steven Lenhart kifejelt a kezéből, de nem…
jún. 28
10:44
Bajnokok Ligája: két selejtező meccsel megkezdődik a szezon - program (She)
Kedd este hivatalosan is kezdetét veszi a labdarúgó Bajnokok Ligája 2011–2012-es idénye. A mai, első selejtezőkörben két mérkőzést rendeznek, és pályára lép többek közt a Paks Európa-ligás ellenfelének helyi riválisa, az FC Santa Coloma is.
jún. 28
10:46
NB II: ősztől mégis lesz csapata Szegednek a második vonalban (She)
Sajtótájékoztatón jelentette be Botka László, Szeged város polgármestere, hogy a Makó FC jogán Szeged 2011 néven indul csapat a labdarúgó NB II következő idényében. Az új együttes vezetője Bozóky Imre korábbi MLSZ-elnök. A makóiak a KITE-Szeged átköltözése révén az NB III-ban rajtolnak – jelentette a délmagyar.hu.
jún. 28
10:48
A szerb férfi csapat olimpiai kvótát szerzett (Agroinform)
A Világliga firenzei döntőjének megnyerésével Szerbia szerzett elsőként olimpiai kvótát vízilabdázásban.
jún. 28
10:48
BL: eligazolhat a Sturm egyik kulcsembere a Vidi elleni selejtező előtt (She)
Gordon Schildenfeld, az osztrák bajnok Sturm Graz egyik kulcsembere légiósnak állhat – még a Videoton elleni BL-selejtezők előtt, ha megegyezik a kérőivel.
jún. 28
11:00
Fortuna Düsseldorf: a sportigazgató minél előbb megválna Torghellééktől (She)
Wolf Werner, a német másodosztályú bajnokságban szereplő Fortuna Düsseldorf sportigazgatója elmondta, minél előbb fel akarják bontani Torghelle Sándor és még két másik futballista szerződését, akikre nem számít a szakmai stáb.
jún. 28
11:02
Santos: Neymar végül Dzsudzsák Balázs csapattársa lehet - sajtóhír (She)
A brazil Santos közleménye szerint eddig öt európai klub tett ajánlatot Neymarért. A Sky Sports értesülései szerint a már korábban is ismert Real Madrid és Chelsea mellett most a Barcelona, a Manchester City és a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala jelentkezett be a 19 esztendős ígéretért.

Keresés