2011. június 24. péntek

jún. 24
0:48
Videoton: egy negyedik spanyol játékos is érkezhet - lapértesülés (She)
Spanyol lapértesülések szerint elképzelhető, hogy a Videoton szerződteti Manuel Redondót, a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságból a mögöttünk hagyott idényben kiesett Ponferradina védőjét.
jún. 24
1:06
FTC: Morales ismét kölcsönbe érkezett, de 1 millió dollárért megveheti a Fradi (She)
Az argentin Diario Hoy napilap beszámolója szerint Héctor Morales ismét kölcsönbe érkezett a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvároshoz az Estudiantestől.
jún. 24
3:30
Crespót érdekli a Vidi (Blikk)
Székesfehérvár - Felkeltette a Videoton ajánlata Hernán Crespo (35) érdeklődését. Az olasz Parma focicsapatának argentin sztárja jelenleg hazájában vakációzik, azonban információink szerint menedzsere, Fernando Hidalgo már tárgyalt a székesfehérvári klub vezetőivel.
jún. 24
5:42
Puskás: baklövés a bontás? (Behaviour)
Teljes mértékben egyetért azzal a nyílt levéllel Kévés György Kossuth- és Ybl-díjas építész, amelyet mára csaknem 150 szaktársa írt alá. Nem érti, miért nincs kulcsfontosságú beruházások esetében (debreceni aréna, Puskás Ferenc Stadion) nyílt tervpályázat, pedig az éppen a megrendelők érdekeit szolgálja.
jún. 24
6:54
Pályázat nélküli pályák (Behaviour)
A debreceni labdarúgó stadion, illetőleg a Puskás Ferenc Stadion építése egyaránt megannyi kérdést fogalmaztatott meg az építész szakma körében. A szakemberek nyílt levelet tettek közzé, melytől remélik, választ kapnak például arra: ezen országos kulcsprojekteknél miért nem írtak ki nyílt tervpályázatot?
jún. 24
6:56
A Santosé a Libertadores Kupa (Behaviour)
A Santos nyerte a Libertadores Kupát, a dél-amerikai labdarúgócsapatok legelőkelőbb klubtrófeáját, miután a finálé visszavágóján - a gól nélküli első felvonást követően - 2-1-re nyert az uruguayi Penarol ellen.
jún. 24
6:58
Fegyelmit kap a tokói vb-t kihagyó tornász (Behaviour)
A Magyar Tornaszövetség elnöke, Magyar Zoltán fegyelmi eljárást indított Csillag Tünde és edzői, Rácz Gábor és Vizer Erzsébet ellen, mivel a válogatott tornásznő nem kíván indulni a tokiói világbajnokságon, biztonsági okokra hivatkozva - adta hírül a Vas Népe.
jún. 24
7:00
Abramovicsnak azonnal kell a siker (Behaviour)
Roman Abramovics, a Chelsea labdarúgócsapatának orosz tulajdonosa azonnal sikereket vár el az együttes szakvezetőjétől - erre figyelmeztette Avram Grant, a londoniak új vezetőedzőjét, az Európa Liga-győztes FC Portótól átcsábított André Villas-Boast.
jún. 24
7:06
Blackburn: Christopher Samba távozna, ha kapna egy jó ajánlatot (She)
A Premier League-ben szereplő Blackburn Rovers kongói játékosa, Christopher Samba kijelentette, hogy ha kap egy jó ajánlatot, akkor szeretné elhagyni a Roverst.
jún. 24
7:08
NBA: Hanga Ádámot draftolta a San Antonio Spurs (She)
Hanga Ádám 59. választottként elkelt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság 2011-es játékosbörzéjén. A magyar sportolót a San Antonio Spurs választotta. Az 1/1-es idén Kyrie Irving lett, akit a Cleveland Cavaliers draftolt.
jún. 24
7:12
Újra indul a Williams-henger? (Behaviour)
Pár héttel ezelőtt még komolyan aggódott minden teniszbarát Serena Williams életéért, hogy valamiféleképpen kilábaljon a tüdőembóliából. Az amerikai klasszis Wimbledonra szerencsésen felépült egy éven át tartó sérüléssorozatából, és a szintén rengeteget kihagyó nővérével, Venus-szal együtt már a legjobb 32 között járnak, miközben bizonyítják, ha kell, kiütik az ellenfelüket, ha kell, akkor…
jún. 24
8:00
Brazília: Messinek több mint 1283 gól kell ahhoz, hogy a legjobb legyen - Pelé (She)
Pelé, a brazilok futball-legendája szerint a kétszeres aranylabdás argentin Lionel Messinek ahhoz, hogy minden idők legjobbjaként emlegessék, több gólt kellene lőnie, mint annak idején neki.
jún. 24
8:36
Felkészülés: Uruguay sikerrel zárta edzőmeccsei sorát a Copa Américára (She)
Uruguay hazai pályán 3–0-ra legyőzte Észtországot a Copa América előtti utolsó felkészülési mérkőzésén. A világbajnoki 4. csapat góljait Martín Cáceres, Nicolás Lodeiro szerezte kiegészülve egy észt öngóllal.
jún. 24
8:42
NBA - Hanga Ádámot kiválasztotta a San Antonio (Behaviour)
Hanga Ádámot kiválasztotta az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) szereplő San Antonio Spurs, a magyar kosaras a második kör 29. helyezettjeként kelt el a játékosbörzén.
jún. 24
8:54
Férfi kézilabda: Bajorhegyi Ádám egy évvel hosszabbított Szegeden (She)
A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetése és Bajorhegyi Ádám megegyezett a folytatásról. A Pick saját nevelésű játékosa így újabb egyéves szerződést kötött a kétszeres magyar bajnokkal.
jún. 24
9:00
Hanga Ádámot kiválasztotta a San Antonio Spurs! (Agroinform)
A 22 éves bedobó a második kör 29. helyezettjeként kelt el a játékosbörzén.
jún. 24
9:12
Magyar kosarasra vetett szemet az NBA sztárcsapata (Infostart)
Hanga Ádámot kiválasztotta az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) szereplő San Antonio Spurs, a magyar kosaras a második kör 29. helyezettjeként kelt el a játékosbörzén.
jún. 24
9:12
Videó: Djokovics edzés előtt más sportágban is kipróbálta magát (She)
A wimbledoni teniszbajnokság férfi egyes mezőnyének harmadik körébe jutó Novak Djokovics csütörtöki edzése előtt egy kis futball-bemutatót tartott. A szerb játékos néhány dekázás után egy hát mögötti sarokpasszal zárt.
jún. 24
9:12
Button egyre derűlátóbb (Metropol)
Két héttel pályafutásának legnagyobb győzelme után még mindig letörölhetetlen Jenson Button arcáról a mosoly.
jún. 24
9:18
Bajorhegyi Ádám hosszabbított Szegeden (Agroinform)
A Tisza-parti egyesület újabb egyéves szerződést kötött a saját nevelésű, idén válogatott kerettagságig jutó játékossal.
jún. 24
9:20
Federer könnyedén jutott a harmadik fordulóba (Agroinform)
A hatszoros wimbledoni bajnok Roger Federer magabiztosan lépett túl a francia Adrian Mannarinón az angol nyílt teniszbajnokság második fordulójában, 6:2, 6:3, 6:2-re győzött.
jún. 24
9:22
Közel 500 doppingtesztet terveznek (Agroinform)
A háromszoros Tour-győztes spanyol Alberto Contador úgy vesz részt az idei versenyen, hogy a nemzetközi Sportdöntőbíróság törölheti eredményét, akárhol is végez.
jún. 24
9:30
Videó: a szerb teniszsztár edzés előtt más sportágban is kipróbálta magát (She)
A wimbledoni teniszbajnokság férfi egyes mezőnyének harmadik körébe jutó Novak Djokovics a csütörtöki edzése előtt egy kis futballbemutatót tartott. A szerb játékos néhány dekázás után egy hát mögötti sarokpasszal zárt.
jún. 24
9:36
Uruguay háromgólos győzelemmel zárta a felkészülést (Agroinform)
A szintén a dél-amerikai kontinenstornára készülő Paraguay és Chile gólnélküli döntetlent játszott egymással.
jún. 24
9:54
Jenson Buttonnal erősít válogatottunk (Agroinform)
A magyar férfi vízilabda-válogatott jövő csütörtöki edzésén illusztris vendég száll vízbe: a Forma-1 2009-es világbajnoka fogja a Kemény-legényeket erősíteni.
jún. 24
10:06
Videó: a későn felhúzott sort után bombagóllal nyertek a brazilok (She)
Ausztrália elleni 1–0-s győzelmével hibátlan maradt a brazil U17-es labdarúgó-válogatott a mexikói világbajnokságon. A dél-amerikaiak Adryan pazarul elvégzett 22 méteres szabadrúgásával szerezték meg a három pontot. Egy érdekes esemény is történt a meccsen, amikor a 60. percben a kettős brazil cserénél beálló Nathan későn húzta fel a sortját, amit pont rögzített a kamera.
jún. 24
10:12
Djokovics focival melegített Anderson ellen (Agroinform)
A szerb csillag a dél-afrikai Kevin Anderson elleni meccs előtti edzést egy kis focival fűszerezte meg Wimbledonban.
jún. 24
10:14
Portugáliába utazik selejtezni az MTK (Agroinform)
A magyar bajnok MTK-t a portugál selejtezőcsoportba sorsolták, a házigazda Dezembrón kívül az izraeli bajnok Tel-Aviv és a lett bajnok Metalurg lesz a mieink ellenfele augusztusban.
jún. 24
10:24
Győri ETO: csak a teljes felmentő határozatot fogadnák el az UEFA-tól (She)
A Győri ETO FC csak a teljes felmentő határozatot tartja elfogadhatónak az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) által kiszabott 50 ezer eurós pénzbüntetés és a nemzetközi kupákból való három évre szóló kizárás ügyében.
jún. 24
10:30
Fapados Monaco avagy Valenciába érkezik az F1 mezőnye (Agroinform)
Két utcai verseny után a valenciai rakparton körözgetnek a hétvégén a világ legjobb versenyzői.
jún. 24
10:32
Ezúttal a Valenciából erősített a Málaga (Agroinform)
Megvan a Málaga hatodik nyári igazolása: az andalúziai egyesület a Valencia spanyol válogatott szélsőjét, Joaquín Sánchezt szerződtette.
jún. 24
10:42
Győri ETO: Liverpool és Rotterdam után hazatér az U20-as vb-bronzérmes (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Győri ETO FC szerződteti a legutóbb az Excelsiorban, korábban pedig a Liverpoolban futballozó Simon Andrást.
jún. 24
10:42
Hanga Ádámot draftolta a San Antonio (Metropol)
Hanga Ádámot kiválasztotta az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) szereplő San Antonio Spurs, a magyar kosaras a második kör 29.helyezettjeként kelt el a játékosbörzén.
jún. 24
10:44
Férfi kosárlabda: Bódi Ferenc is hosszabbított az Albacomppal (She)
Dzunics Braniszlav vezetőedző és Keller Ákos után Bódi Ferenccel is megegyezett a legutóbbi idényben bajnoki és kupaezüstöt szerző Albacomp férfi kosárlabdacsapatával.
jún. 24
11:00
Elismerés: Ferdinand Martinengo-díjat kapott Borkai Zsolt (She)
Ferdinand Martinengo-díjat kapott pénteken Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Győr polgármestere.
jún. 24
11:02
Siófok: korábban Újpesten is futballozó 22 éves játékost tesztelnek (She)
A kapust kereső NB I-es BFC Siófokkal kezdte el a felkészülést az alacsonyabb osztályból érkező Ambrus Xavér.
jún. 24
11:06
Hallgad online a Magaslabdát Lisztes Krisztiánnal és Lénárt Ágotával! (Agroinform)
A Magaslabda június 22-i adásának vendége volt Lisztes Krisztián, a Ferencvárosba a Vasasból visszatérő középpályás és dr. Lénárt Ágota, sportpszichológus.
jún. 24
11:24
Hallgasd online a Magaslabdát Lisztes Krisztiánnal és Lénárt Ágotával! (Agroinform)
A Magaslabda június 22-i adásának vendége volt Lisztes Krisztián, a Ferencvárosba a Vasasból visszatérő középpályás és dr. Lénárt Ágota, sportpszichológus.
jún. 24
11:26
Lampard és Drogba is egyidős az új menedzserrel (Agroinform)
André Villas-Boas mindössze 33 esztendősen vette át Európa egyik legmeghatározóbb futballklubjának irányítását, így nem meglepő, hogy van nála idősebb játékosa a Chelsea-nek.
jún. 24
11:36
Férfi kosárlabda: kongói játékossal „erősít” a spanyol válogatott (She)
A kongói származású Serge Ibaka is tagja a spanyol férfi kosárlabda-válogatott Európa-bajnoki keretének.
jún. 24
11:38
DVSC: történelmi pillanat - ünnepélyes kerítésbontás Debrecenben (She)
A DVSC labdarúgócsapata honlapjának beszámolója szerint ma lebontják a debreceni Oláh Gábor utcai stadionban a nézőteret a pályától elválasztó kerítést.
jún. 24
11:40
Újpest FC: Tajthy Tamás megkötötte első profi szerződését (She)
Első profi szerződését kötötte meg az Újpest FC 19 esztendős labdarúgója, Tajthy Tamás.
jún. 24
11:42
A női 100 méter olimpiai és világbajnoka is kihagyja a jamaicai bajnokságot (Agroinform)
Shelly Ann Fraser-Pryce előtt már a férfiak százas szupersztárja, Usain Bolt is lemondta indulását.
jún. 24
11:54
Videó: Magyarországra is megérkezett az Európát átszelő kerékpáros (She)
Hodei Orueta baszk hobbikerékpáros az év elején a fejébe vette, hogy Norvégia legészakibb pontjától, a Nordkapptól (az Északi-foktól) indulva Dél-Spanyolországig teker. Az extrém kerékpárossal budapesti tartózkodása alatt az NSO Tv munkatársaival is találkozott, akiknek mesélt az úti, illetve korábbi magyarországi élményeiről.
jún. 24
11:56
Arsenal: visszautasították a 30 millió eurós ajánlatot Fabregasért - sajtóhír (She)
A The Daily Telegraph című angol lap információi szerint az Arsenal visszautasította a Barcelona 30 millió eurós ajánlatát Cesc Fabregasért. A megkeresés állítólag a hét elején érkezett a spanyol világbajnok labdarúgóért az „ágyúsok” asztalára, ám a londoniak vezetői nem foglalkoztak vele érdemben.
jún. 24
12:00
A rohamrendőrök vitték földre a csókolózó párt - videó (Agroinform)
Miután a kivezényelt rohamrendőrök elsodorták a menekülő párt, a fiú egy csókkal próbálta megnyugtatni a szemmel láthatóan felzaklatott lányt.
jún. 24
12:12
Tragédia: autóbalesetben elhunyt a fiatal Costa Rica-i válogatott hátvéd (She)
Dennis Marshall, a Costa Rica-i labdarúgó-válogatott 25 éves hátvédje a csütörtöki nap folyamán életét vesztette egy autóbalesetben.
jún. 24
12:14
Evezés: 23 ország evezősei közt a magyarok az ifjúsági Eb-n (She)
Az evezősök a lengyelországi Kruswicában versengenek június 25–26-án az ifjúsági korosztály Európa-bajnokságán. A regattán 23 ország több mint 130 csapatának 400-nál is több fiatal evezőse ül hajóba.
jún. 24
12:16
Atlétika: Tyson Gay és Justin Gatlin is biztosan jutott tovább az ob-n (She)
A világ második leggyorsabb sprinterének számító Tyson Gay és a négyéves eltiltása óta az első országos bajnokságán szereplő olimpiai és világbajnok Justin Gatlin is magabiztosan lépett tovább előfutamából férfi 100 méteren az Egyesült Államok atlétáinak világbajnoki válogatóval egybekötött versengésén.
jún. 24
12:18
Az Arsenal visszadobta a Barca 27 millió fontos ajánlatát Fabregasért (Agroinform)
A katalánok elnöke a középpályás sérüléseire hivatkozva alkudná lejjebb a vételárat.

Keresés