2011. június 24. péntek

jún. 24
12:36
Az NHL uborkaszonjában repkednek a dollármilliók (Agroinform)
A Philadelphia Flyers elcserélte Jeff Cartert és Mike Richardsot draftjogokért és játékosokért, de a kapus, Ilja Brizsgalovval is sikerült megállapodniuk.
jún. 24
12:38
Gay és Gatlin is magabiztosan jutott túl az előfutamon az ob-n (Agroinform)
A világ második leggyorsabb embere és az athéni olimpiai bajnok is magabiztosan jutott túl a 100 méter előfutamán az Egyesült Államok országos bajnokságán, ami egyben válogató a tegui vb-re.
jún. 24
12:48
Női kézilabda: eldőlt, hogy Juhász Gabriella távozik a Debrecenből (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő DVSC-Korvex a hivatalosan honlapján jelentette be, hogy távozik a csapattól Juhász Gabriella, miután nem sikerült megállapodni vele a szerződése meghosszabbításáról.
jún. 24
12:50
Játékossors: Fülöp maradhat Angliában, Carson megy a törökökhöz (She)
Angol sajtóhírek szerint Fülöp Márton valószínűleg nem szerződik a 2010-es török bajnok Bursasporhoz, ugyanis a csapatnak sikerült megegyeznie első számú kiszemeltjével, Scott Carsonnal.
jún. 24
12:54
Webber volt a leggyorsabb az első szabaedzésen (Agroinform)
A címvédő és az idei pontversenyt is vezető Sebastian Vettel elsőre halovány teljesítménnyel rukkolt elő, csak a 16. lett.
jún. 24
13:06
Aston Villa: „kockás zászlóba” öltöznek a játékosok idegenben - fotók (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Aston Villa bemutatta a 2011–2012-es szezonra elkészült új idegenbeli mezét. A fehér és világosszürke kockás szerelésen a nyakrész és a feliratok bordó színűek.
jún. 24
13:12
Webber volt a leggyorsabb az első szabadedzésen (Agroinform)
A címvédő és az idei pontversenyt is vezető Sebastian Vettel elsőre halovány teljesítménnyel rukkolt elő, csak a 16. lett.
jún. 24
13:14
Győr megpályázza a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált (Agroinform)
A település közgyűlése egyhangú szavazással, vita nélkül hozta meg döntését pénteken.
jún. 24
13:24
Ausztrália: a válogatott védő perelné a magyar származású riportert (She)
Perrel fenyegeti Les Murray magyar származású televíziós kommentátort Lucas Neill, az ausztrál labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, mert nemrég megjelent könyvében hamis vádakat hozott fel a játékosról. Murray meg nem nevezett forrásra hivatkozva azt írta, hogy Neill a tavalyi világbajnokságon a Németország elleni mérkőzés előtt kiküldte az öltözőből Pim Verbeek szövetségi kapitányt, és azt…
jún. 24
13:42
NBA: Rudy Fernández Portlandből a bajnok Dallashoz szerződött (She)
Az NBA-bajnok Dallas Mavericks megszerezte a Portlandtől Rudy Fernándezt. A spanyolok 2006-os világbajnoki sikerében és 2009-es Eb-diadalában kulcsszerepet vállaló irányító megszerzése érdekében a texasiak a magyar idő szerint péntek hajnalban megtartott játékosbörzén több fiatal kosaras játékjogáról lemondtak a 26 éves európaiért cserébe.
jún. 24
13:44
Olaszország: Kovácsik, riválisa távozásával nagy lehetőséget kaphat (She)
A Reggina első számú kapusa, Christian Puggioni valószínűleg távozik az olasz másodosztályú csapattól, és sajtóhírek szerint az együttes fiatal magyar játékosa, Kovácsik Ádám veheti át a helyét.
jún. 24
13:46
Videó: zseniális mozdulattal húzta a kapuba a labdát a finn védő (She)
Pazar góllal egyenlített a svéd élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Djugarden az Örebro elleni idegenbeli mérkőzésen. A vendégek védője, Joona Toivio egy szöglet után elöl maradt, s pont felé pattant a röviden felszabadított labda, amelyet 10 méterről, háttal állva a kapuba húzott. A Djugarden végül 2–1-re nyert.
jún. 24
14:00
Kézilabda: Vetési Ivánt választották a szövetség új elnökének (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség Budapesten összehívott rendkívüli közgyűlése csütörtökön a 39 éves Vetési Ivánt, az egyedüli jelöltet választotta meg a szervezet új elnökévé.
jún. 24
14:00
Webber az 1. szabadedzés legjobbja (Metropol)
A Red Bull ausztrál pilótája, Mark Webber volt a leggyorsabb a Forma-1-es világbajnoki sorozat Valenciában zajló Európa Nagydíjának pénteki első szabadedzésén.
jún. 24
14:06
Az NHL uborkaszezonjában repkednek a dollármilliók (Agroinform)
A Philadelphia Flyers elcserélte Jeff Cartert és Mike Richardsot draftjogokért és játékosokért, de a kapus, Ilja Brizsgalovval is sikerült megállapodniuk.
jún. 24
14:08
Vetési István lett az MKSZ elnöke (Agroinform)
Vetési Iván miniszteri biztost, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának elnökét választották meg a szövetség elnökének.
jún. 24
14:10
Távozik Debrecenből Juhász Gabriella (Agroinform)
A játékos nem tudott megállapodni a vezetőséggel a szerződéshoszabbításról.
jún. 24
14:12
Serena Williams kiakadt a szervezőkre (Agroinform)
Serena Williams megnyerte második találkozóját is Wimbledonban, majd pörölt egy jót a szervezőkkel, akik a centerpálya helyett egy alacsonyabb presztízsű pályára tették mérkőzését.
jún. 24
14:18
NHL: Brizgalov 51 millióért 9 évre írt alá a Philadelphia Flyershez (She)
Az NHL, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legjobb, s legtöbbet kereső kapusai között jegyzett Ilja Brizgalov 51 millió dolláros és kilenc évre szóló megállapodást kötött új csapatával, a Philadelphia Flyersszel.
jún. 24
14:20
Anglia: Tímár Krisztián nem hallott a Charlton érdeklődéséről (She)
Angol sajtóhírek szerint Tímár Krisztián biztosan nem marad a harmadosztálytól búcsúzó Plymouthnál, és a Charlton Athletichez tart. Érdeklődésünkre a védő elmondta, ő még nem értesült róla, hogy a Charlton szerződtetné.
jún. 24
14:36
MotoGP: Sebestyén Péter a 27. helyről rajtolhat Assenben (She)
Sebestyén Péter a 27. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es géposztályának asseni időmérő edzésén. A Holland Nagydíjon a spanyol Maverick Vinales indulhat az élről a francia Johann Zarco és a német Sandro Cortese előtt.
jún. 24
14:42
Kétszeres édesanyaként tér vissza magasugrás olimpiai bajnoka (Agroinform)
A belga Tia Hellebaut másodszor jelentette be visszatérést. Februárban megszületett második kislánya, áprilisban kezdett el újra edzeni.
jún. 24
14:44
Adebayor visszatérhet Franciaországba (Agroinform)
A 27 éves Adebayor iránt állítólag a Bajnokok Ligája-főtáblás francia Olimpique Marseille élénken érdeklődik.
jún. 24
15:00
Kétszeres édesanyaként tér vissza a magasugrás olimpiai bajnoka (Agroinform)
A belga Tia Hellebaut másodszor jelentette be visszatérést. Februárban megszületett második kislánya, áprilisban kezdett el újra edzeni.
jún. 24
15:02
Az extravagáns Ron Artest nevet változtatna (Agroinform)
Szeretet világbéke – ez lenne Ron Artest új neve, amennyiben az illetékes Los Angeles-i bizottság elfogadja az NBA klasszis névváltozásra irányuló kérelmét.
jún. 24
15:04
Egyiptomból igazolt védőt a ZTE (Agroinform)
A ZTE szerződtette az eddig Kairóban futballozó Sherif Sameh Sadek Mohamed El Sadek Solimant.
jún. 24
15:12
Videoton: Megdolgoztam azért, hogy itt játszhassak - Mitrovics (She)
A felek még nem írták alá a szerződést, de már biztosra vehető, hogy a szerb Nikola Mitrovics lila-fehér helyett piros-kék szerelésben fut ki a pályára a következő idényben. Az Újpestből a Videotonba igazoló 24 esztendős középpályás már az Olaszországban edzőtáborozó Videotonnál tartózkodik. Mitrovics az elutazás előtt nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
jún. 24
15:14
Hertha: az Eintracht középső védőjével erősítettek a berliniek (She)
A Hertha Berlin labdarúgócsapata szerződtette Maik Franzot, az Eintracht Frankfurt középhátvédjét, a hesseniek korábbi csapatkapitányát. A 29 éves labdarúgónak lejárt a szerződése, így ingyen érkezett a fővárosiakhoz, akikhez három esztendőre kötelezte el magát.
jún. 24
15:18
Sebestyén a 27. helyről indulhat Assenben (Agroinform)
A KTM magyar versenyzője a 27. rajtokockát szerezte meg a 125 kcm-es kategóriában a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíjának időmérő edzésén.
jún. 24
15:20
Ügynöke szerint Hulk nem megy a Chelseahez (Agroinform)
A Porto brazil támadójának ügynöke cáfolta azokat a híreket, melye szerint a csatár követné Andre Villas-Boast az angol Chelseahez.
jún. 24
15:30
MLSZ: drasztikusan csökkenhet az amatőr klubok működési költsége (She)
A látványsportokat segítő társasági adókedvezmény várható bevezetésével az amatőr labdarúgásban drasztikusan csökkenhetnek a klubokat terhelő versenyeztetési költségek.
jún. 24
15:36
Drasztikusan csökkenhetnek az amatőr futballklubok költségei (Agroinform)
A látványsportokat segítő társasági adókedvezmény várható bevezetésével az amatőr labdarúgásban drasztikusan csökkenhetnek a klubokat terhelő versenyeztetési költségek.
jún. 24
15:54
Garayt akarja a Lyon új trénere (Agroinform)
A Real Madridtól távozó Ezequiel Garay iránt a Lyon nemrégiben kinevezett edzője, Remi Garde vetett szemet.
jún. 24
15:56
Falcao megegyzett a Chelsea-vel - sajtóhír (Agroinform)
A kolumbiai csatárért 26.5 millió fontot fizethet a londoni klub a Portónak. Falcao állítólag csúcsfizetést, évi 5 millió fontos gázsit harcolt ki magának.
jún. 24
16:06
Szétszedik a McLarent? (Blikk)
Buttont és Hamiltont a riválisok csábítják
jún. 24
16:08
Wimbledoni Czink-parádé (Blikk)
Wimbledon - Czink Melinda (28) a nem hivatalos füves pályás világbajnokság, a wimbledoni Grand Slam-tenisztorna eddigi legnagyobb meglepetése.
jún. 24
16:12
Elkezdték a pályat körbevevő kerítés lebontását (Agroinform)
Az ígéreteknek megfelelően elbontják a debreceni futballpályát körülvevő kerítést.
jún. 24
16:24
Samsunspor: hétfőn Törökországba várják Lázár Pált - médiaértesülés (She)
Lázár Pált, a Videoton védőjét hétfőn Törökországba várják a Samsunspor vezetői, s akkor akár alá is írhat a helyi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság újoncához – adta hírül pénteken a Dogan News Agency török hírügynökség.
jún. 24
16:24
Európa Nagydíj: Alonso nyerte a 2. szabadedzést (Metropol)
Fernando Alonso, a Ferrari kétszeres világbajnok spanyol pilótája érte el a leggyorsabb időt a Forma-1-es világbajnoki sorozat Valenciában zajló Európa Nagydíjának péntek délutáni második szabadedzésén.
jún. 24
16:26
Inter: Gian Piero Gasperini a milánóiak új edzője - hivatalos (She)
Ahogy azt Massimo Moratti, az Internazionale elnöke korábban ígérte, ezen a héten megtalálták a fekete-kékek új vezetőedzőjét: a legutóbb a Genoát irányító Gian Piero Gasperini egy plusz egy éves szerződést ír alá a milánói labdarúgóklubbal.
jún. 24
16:28
Kajak-kenu: Kovács Katalin, Vajda, Kammerer és sokan mások a Duna Partyn (She)
Nagyszabású rendezvénnyel búcsúzik hétvégén Magyarország az EU-elnökségtől. A szegedi kajak-kenu világbajnokságra készülő olimpiai és világbajnok sportolókkal, Kovács Katalinnal, Kammerer Zoltánnal és Vajda Attilával is találkozhatnak a nézők a budapesti sárkányhajóversenyen.
jún. 24
16:30
Alonso az élre száguldott a délutáni szabadedzésen (Agroinform)
A Ferrari spanyol pilótája mögött Lewis Hamilton és a délelőtt csak 16. Sebastian Vettel következett, de az első hat helyezett hat tizedmásodpercen belül végzett.
jún. 24
16:42
Teljesül Hanga amerikai álma? (Blikk)
Az NBA-ben szereplő San Antonio felfigyelt Hangára
jún. 24
16:42
Gasperini az Internazionale új edzője (Metropol)
Gian Piero Gasperini lesz az Internazionale labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
jún. 24
16:48
Czinkre Peng-Su vár, Wozniacki nem kegyelmezett (Agroinform)
A 20. helyen kiemelt kínai versenyző lesz a magyar lány ellenfele a tizenhatba kerülésért.
jún. 24
16:50
Gian Piero Gasperini az Inter új vezetőedzője - hivatalos (Agroinform)
A szakemberrel kétéves szerződést kötnek. A kontraktust még a délután folyamán aláírják, ezután mutatják be a sajtó képviselői előtt az új vezetőedzőt.
jún. 24
17:00
Légiósok: Bodor még vár a Sturm válaszára, Angliából is keresik (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy osztrák sajtóhírek szerint Bodor Boldizsár a próbajáték után valószínűleg nem tér vissza az osztrák bajnok Sturmhoz, ám a futballista a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, még nincs lefutva a grazi lehetőség, de máshonnan is vannak érdeklődők.
jún. 24
17:02
Kosárlabda: Welcome in Texas, üzent Tony Crocker Hanga Ádámnak (She)
Tony Crockertől, az élvonalbeli Albacomp 24 éves amerikai légiósától, székesfehérvári csapattársától kapta az első gratuláló üzenetet a magyar válogatott egyik kulcsembere, Hanga Ádám, aki péntek hajnalban a második körben, 59. választottként kelt el az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2011-es játékosbörzéjén (draft). A magyar sportolót, aki a spanyol élvonalbeli Manresához…
jún. 24
17:06
Czinkre Peng Su-ajj vár, Wozniacki nem kegyelmezett (Agroinform)
A 20. helyen kiemelt kínai versenyző lesz a magyar lány ellenfele a tizenhatba kerülésért.
jún. 24
17:08
Hanga Ádám szerint nem reális még az NBA (Agroinform)
A Spanyolországba szerződött játékos szerint a Spurs kiválasztása csak egy lépés a hosszú úton.

Keresés