2011. július 3. vasárnap

júl. 3
0:00
Győzelmével negyeddöntős a amerikai válogatott (Agroinform)
Az amerikai válogatott háromgólos győzelmet aratott szombaton Kolumbia felett a németországi női labdarúgó-világbajnokság C csoportjának 2. fordulójában.
júl. 3
0:12
Videó: díjeső a Nemzeti Sportnak a sportújságírók világnapján (She)
Mint arról beszámoltunk, díjátadással, futballtornával és könyvbemutatóval ünnepelte a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) a sportújságírás világnapját.
júl. 3
1:06
Profi ökölvívás: Erdei Zsolt többet várt a Klicsko-Haye csatától (She)
Az ukrán Vladimir Klicsko nyerte meg a hamburgi profi ökölvívógála főmérkőzését, miután egyhangú pontozásos győzelmet aratott a brit David Haye ellen. Erdei Zsolt többet várt a mérkőzéstől, amelyet viszont így is az utóbbi évek legszínvonalasabb nehézsúlyú meccsének tart.
júl. 3
1:10
Profi ökölvívás: A Klicskóknak nem lehet ellenfelet találni - Kovács István (She)
Az ukrán Vladimir Klicsko nyerte meg a hamburgi profi ökölvívógála főmérkőzését, miután egyhangú pontozásos győzelmet aratott a brit David Haye ellen. A gálát hivatalos minőségben a helyszínen megtekintő Kovács István szerint immár egyértelművé vált: a Klicsko fivéreknek nincs ellenfele nehézsúlyban!
júl. 3
1:48
A horvátok az ötödik, a litvánok a hetedik helyen végeztek (Agroinform)
Horvátország Montenegrót, Litvánia Lettországot győzte le a női kosárlabda Eb helyosztó mérkőzésein.
júl. 3
6:48
NHL: Nem a pénz miatt szerződtem Philadelphiába - Jágr (She)
Jaromír Jágr saját bevallása szerint jobb ajánlatokat is visszautasított, mint amit végül aláírt az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Philadelphia Flyers csapatával.
júl. 3
7:24
DVSC: a román légiós bokája eltört tegnap, lemaradhat az őszi idényről (She)
Nemcsak a tegnapi felkészülési mérkőzést veszítette el a DVSC-TEVA az FC Bihor ellen (1–2), hanem román védőjét, Stefan Mardarét is, akinek eltörött a bokája.
júl. 3
8:00
Bayer Leverkusen: Vidal csak külföldre mehet, német klubhoz nem (She)
Rudi Völler, a német labdarúgó-bajnoki ezüstérmes Bayer Leverkusen sportigazgatója kijelentette: hiába a csábítás, a klub nem adja el Arturo Vidalt a Bayern Münchennek, sőt egyetlen Bundesliga-csapatnak sem.
júl. 3
8:02
Siófok: legutóbb Ausztriában játszó magyar középpályást tesztel a klub (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő BFC Siófoknál próbajátékon szerepel a legutóbb Ausztriában, a másodosztályú St. Pöltennél futballozó középpályás, Horváth Bence.
júl. 3
8:36
Videó: kettőt dekázott a kipattanóval, majd kilőtte a jobb felső sarkot (She)
Zseniális gólt szerzett Darlington Nagbe, a Portland Timber labdarúgója a Sporting Kansas City elleni mérkőzésen az észak-amerikai profi labdarúgó bajnokságban (MLS). Az amerikai Nagbe egy szabadrúgás utáni kipattanóval dekázott kettőt, majd nyíl egyenesen a jobb felsőbe lőtt. Parádés találat volt!
júl. 3
8:42
Klicskónak a végig hátráló Haye sem jelentett akadályt (Agroinform)
Az ukrán óriás legyőzte a brit David Haye-t a hamburgi Imtech-Arenában tartott mérkőzésen, így a WBA bajnoki címét is megszerezte eddigi három öve mellé.
júl. 3
8:54
Honvéd: Volt más lehetőségem, de nem volt kérdés, hol folytatom - Németh (She)
Mint beszámoltunk róla, Németh Norbert visszatért a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédhoz, és a középpályás elmondta, nem volt kérdés, hogy elfogadja-e a kispestiek ajánlatát.
júl. 3
9:00
Nem volt kérdéses, hogy hol folytatom - Németh Norbert (Agroinform)
A Budapest Honvéd régi-új középpályása elmondta, a régi arcokat még meg lehet találni a pálya szélén, akiket jó volt újra látni.
júl. 3
9:12
Tenisz: Babos Tímea bejutott a stuttgarti torna döntőjébe (She)
Babos Tímea szombaton bejutott a 25 ezer dollár összdíjazású stuttgarti tenisz challengertorna fináléjába.
júl. 3
9:30
Cselgáncs: Nagysolymosi Sándor bronzérmes lett Miamiban (She)
A 81 kg-os súlycsoportban szereplő Nagysolymosi Sándor bronzérmet szerzett a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának Miamiban rendezett viadalán.
júl. 3
9:30
Klicsko nyerte az óriások csatáját (Metropol)
Az ukrán Vlagyimir Klicsko legyőzte a brit David Haye-t a hamburgi Imtech-Arenában szombaton tartott mérkőzésen, így a Nemzetközi Bokszföderáció, a Boksz Világszervezet és Nemzetközi Bokszszervezet nehézsúlyú világbajnoki címe mellé megszerezte a Boksz Világszövetség (WBA) bajnoki címét is.
júl. 3
9:32
Videó: kőkemény ütések - így nyert Vladimir Klicsko Haye ellen (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az ukrán Vladimir Klicsko nyerte meg a hamburgi profi ökölvívógála főmérkőzését, miután egyhangú pontozásos győzelmet aratott a brit David Haye ellen. Most nézze meg az ütközet leglátványosabb pillanatait!
júl. 3
9:34
Női kézi-vb: Norvégia Montenegróval és Németországgal egy csoportban (She)
Az olimpiai bajnok norvég női kézilabda-válogatott három európai válogatottal, Montenegróval, Németországgal, Izlanddal, illetve Kínával és Angolával került egy csoportba az év végi brazíliai világbajnokság sorsolásán.
júl. 3
9:36
Mirko Vucinic ügynöke Londonban tárgyal (Agroinform)
A Tottenham Hotspur 15 millió eurót szánna a transzferre, a Roma azonban 20 milliót kér a montenegrói csatárért.
júl. 3
9:38
Nagysolymosi bronzérmet szerzett a Világkupán Miamiban (Agroinform)
A 81 kg-os súlycsoportban szereplő Nagysolymosi Sándor bronzérmet szerzett a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs Világkupa-sorozatának Miamiban rendezett viadalán.
júl. 3
9:48
Kolumbiáé az első győzelem a Copa Américán (Infostart)
Az Argentínában zajló Copa Américán, az A csoport második mérkőzésén a kolumbiai válogatott 1-0-ra nyert a 23 éven aluli játékosokkal felálló Costa Rica-i csapat ellen. A találkozó sorsát alapvetően befolyásolta, hogy a chilei játékvezető a 23. percben kiállított egy futballistát a közép-amerikaiak közül.
júl. 3
9:48
Férfi kosárlabda: Kellert marasztalták a szlovénok, de el kellett jönnie (She)
Keller Ákos, a férfi NB I-ben szereplő Albacomp centere szerdától péntekig az Olimpija Ljubljanánál járt próbajátékon, és ugyan a szakmai stáb szerint a tesztelés jól sikerült, a szlovénok azt szerették volna, hogy a 22 éves kosaras hosszabb ideig maradjon.
júl. 3
9:54
Jagr nem a pénz miatt szerződött Philadelphiába (Agroinform)
Jaromir Jagr saját bevallása szerint jobb ajánlatokat is visszautasított, mint amit végül aláírt az NHL-ben szereplő Philadelphia Flyers csapatával.
júl. 3
10:06
Vlagyimir Klicsko simán nyert (Infostart)
Az ukrán Vlagyimir Klicsko legyőzte a brit David Haye-t a hamburgi Imtech-Arenában szombaton tartott mérkőzésen, így a Nemzetközi Bokszföderáció, a Boksz Világszervezet és Nemzetközi Bokszszervezet nehézsúlyú világbajnoki címe mellé megszerezte a Boksz Világszövetség (WBA) bajnoki címét is.
júl. 3
10:06
Videó: „Becsület kérdése, hogy részt vegyek a nehéz döntésekben" (She)
Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke az NSO Tv-nek adott interjújában kifejtette, egy klubelnöknek az a dolga, hogy a nehéz döntésekben részt vegyen. Napi 12 órát dolgozik, bár igazából munkarendje nincs is, hiszen pihenésre fél napja van egy héten. Kubatov elmondta, néhány hónapon belül el kell dőlnie, képes-e új stadiont építeni magának a Fradi. Ha nem, akkor a régit rakják rendbe.
júl. 3
10:24
Papíron még élnek a remények (Metropol)
Kisorsolták a Brazíliában december 3. és 18. között sorra kerülő, olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság csoportbeosztását. A hatosok kialakítása után a vb-ről lemaradt magyar válogatottnak továbbra is maradt halvány esélye arra, hogy jövő tavasszal indulhasson az ötkarikás selejtezőn.
júl. 3
10:30
A Chelsea ellopná Pepét a Real Madridtól (Agroinform)
A portugál védő megállapodott ugyan a Real Madriddal a hosszabbításról, de Abramovics még az aláírás előtt nagyobb fizetést kínálna neki.
júl. 3
10:42
Birkózás: Módos Péter megsérült, lemarad a Golden GP döntőjéről (She)
Módos Péter hosszú kihagyás után mégsem Bakiban tér vissza: az 55 kg-os birkózó ugyanis bordasérülés miatt hazatért a magyar kötöttfogásúak edzőtáborából, és nem vesz részt a Golden Grand Prix azerbajdzsáni döntőjén a jövő hét végén.
júl. 3
10:48
Babos Tímea döntőbe jutott Stuttgartban (Agroinform)
A 25 ezer dollár összdíjazású ITF teniszverseny, a Stuttgarter Stadtpokal elődöntőjében Babos Tímea két játszmában legyőzte az olasz Evelyn Mayrt.
júl. 3
11:00
Férfi vízilabda: a görögöké a második hely a Vodafone-kupán (She)
A görög férfi vízilabda-válogatott 7–3-ra legyőzte Németországot a Margitszigeten zajló Vodafone-kupán, így megszerezte a második helyet a tornán. A viadal első helyét magának már korábban bebiztosító magyar csapat az utolsó mérkőzését 11 órától játssza Oroszország ellen.
júl. 3
11:06
Még élnek a magyar olimpiai remények (Agroinform)
Kisorsolták a Brazíliában december 3. és 18. között sorra kerülő, olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság csoportbeosztását. A hatosok kialakítása után a vb-ről lemaradt magyar válogatottnak továbbra is maradt halvány esélye arra, hogy jövő tavasszal indulhasson az ötkarikás selejtezőn.
júl. 3
11:24
Haye félt küzdeni ellenem - Klicsko (Agroinform)
Az ukrán szerint a brit bunyós csak a védekezéssel foglalkozott, Haye azzal mentegetőzött, hogy három hete, edzés közben megsérült az egyik lábujja.
júl. 3
11:36
Ipswich: a menedzser szerint a Bursaspor hivatalosan nem érdeklődött Fülöp iránt (She)
Paul Jewell, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ipswich Town menedzsere elmondta, a török Bursaspor Fülöp Márton iránti érdeklődéséről csak a médiában hallott, hivatalos megkeresés nem történt az ügyben.
júl. 3
11:42
Fülöp Mártont hivatalosan nem keresték Törökországból (Agroinform)
Az Ipswich Town menedzsere elégedett a két kapusával, Fülöp Mártonnal és Arran Lee-Barrett-tel, de sohasem mondja azt, hogy soha.
júl. 3
12:12
Visszavághat Nadal Djokovicnak (Infostart)
A wimbledoni nyílt teniszbajnokság férfi egyes küzdelmeinek vasárnapi fináléjában az első helyen kiemelt, címvédő Rafael Nadal, valamint a másodikként rangsorolt szerb Novak Djokovic találkozik egymással. A két játékos már 27 mérkőzést játszott egymással, az összesített állás 16-11 Nadal javára.
júl. 3
12:15
Vodafone Kupa - Sima görög siker (Behaviour)
A görög válogatott magabiztosan nyert a német csapat ellen a Margitszigeten zajló Vodafone Kupa férfi vízilabdatorna vasárnapi zárónapjának első mérkőzésén, s ezzel - a két forduló után már biztos győztes magyarok mögött - megszerezte a második helyet.
júl. 3
12:18
Módos Péter megsérült, nem indulhat a Golden GP-döntőn (Agroinform)
A jövő hét végén rendezik Bakuban a birkózó Golden Grand Prix-sorozat döntőjét. A hazai szövetség vasárnapi tájékoztatása szerint a magyar kötöttfogásúak a helyszínen edzőtáboroznak, az 55 kg-os Módos Péter azonban bordasérülés miatt máris hazaérkezett, hosszú kihagyás után mégsem az azeri fővárosban tér vissza a versenyszőnyegre.
júl. 3
12:20
Komjáti András nem számít Végh Zoltánra a kapuban (Agroinform)
A kapuban Janjusevic lesz az elsőszámú jelölt, mögötte a vecsési Gyenes Dávid vagy az MTK-s Horváth András lesz a helyettese.
júl. 3
12:30
Veretlenül tornagyőztes a Kemény-csapat (Infostart)
Harmadik mérkőzését is magabiztosan nyerte meg a magyar férfi vízilabda-válogatott a Margitszigeten zajló felkészülési tornán. Kemény Dénes szövetségi kapitány együttese a zárónapon 14-6-ra verte az oroszokat, ezzel a viadal élén végzett.
júl. 3
12:30
MotoGP: Terol nyert a 125 kcm-eseknél, Sebestyén Péter bukott (She)
A spanyol Nicolás Terol – idei ötödik futamgyőzelmét megszerezve – nyerte meg a 125 kcm-es kategória mai versenyét a gyorsaságimotoros-vb Olasz Nagydíján, megelőzve a francia Johann Zarcót és a spanyol Maverick Vinalest.
júl. 3
12:36
Terol ötödik futamgyőzelmét aratta a 125 kcm-eseknél, Sebestyén bukott (Agroinform)
A spanyol Nicolás Terol – idei ötödik futamgyőzelmét megszerezve – nyerte meg a 125 kcm-es kategória mai versenyét az Olasz Nagydíjon, megelőzve a francia Johann Zarcót és a spanyol Maverick Vinalest.
júl. 3
12:38
Hibátlan teljesítménnyel nyerte meg a Kemény-csapat a Vodafone Kupát (Agroinform)
A magyar válogatott százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a Margitszigeten rendezett Vodafone Kupa férfi vízilabdatornát, miután a vasárnapi zárómérkőzésén 14-6-ra jobbnak bizonyult az orosz csapatnál.
júl. 3
12:48
Óriási károkat okozhat a bundabotrány (Infostart)
A bundabotrány miatt megkérdőjeleződik a futball hitelessége, a szurkolók egy nem szándékos hiba után is gyanakodhatnak a játékosokra - vélekedett Szabados Gábor sportközgazdász. Hozzátette: akár szponzorok is visszaléphetnek.
júl. 3
12:48
Férfi kézilabda: a Veszprémmel hírbe hozott Ghionea távozik Kolozsvárról (She)
Több játékosa mellett a volt szegedi Valentin Ghioneától is megválik a kolozsvári „U" Transilvania kézilabdacsapata.
júl. 3
12:51
Módos ismét megsérült, nem indulhat a birkózó Golden GP-döntőn (Behaviour)
A jövő hét végén rendezik Bakuban a birkózó Golden Grand Prix-sorozat döntőjét. A hazai szövetség vasárnapi tájékoztatása szerint a magyar kötöttfogásúak a helyszínen edzőtáboroznak, az 55 kg-os Módos Péter azonban bordasérülés miatt máris hazaérkezett, hosszú kihagyás után mégsem az azeri fővárosban tér vissza a versenyszőnyegre.
júl. 3
13:06
Anglia: Kurucz Péter Gera csapattársa lehet a West Bromnál - sajtóhír (She)
Angol lapértesülések szerint a Premier League-ben szereplő West Bromwich Albion meg akarja szerezni Kurucz Pétert, az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból kiesett West Ham United magyar kapusát.
júl. 3
13:12
Jobb a kemény edzőmeccs, mint a tingli-tangli foci - Sándor György (Agroinform)
A Videoton középpályása tisztában van azzal, hogy még közel sem volt tökéletes a játékuk a Besztercebánya ellen, voltak hibák, melyeket ki kell küszöbölniük.
júl. 3
13:24
MotoGP: Márquez nyert, Bradl második lett a Moto2-es kategóriában (She)
A világbajnoki pontverseny második helyén álló spanyol Marc Márquez nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Olasz Nagydíját a Moto2-es kategóriában, megelőzve a német Stefan Bradlt és a brit Bradley Smith-t.
júl. 3
13:30
Hamarabb kellett volna keretet szűkítenem - Kemény Dénes (Agroinform)
A magyar férfi vízilabda válogatott szövetségi kapitánya szerint folyamatosan javul a csapata, de már előbb is kialakulhatott volna a keret.
júl. 3
13:45
Olasz Nagydíj - Sebestyén feladta, Terol újabb sikere (Behaviour)
A 125 kcm-esek között szereplő Sebestyén Péter a 11. körben bukott, és kiesett a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei nyolcadik futamán, a vasárnapi Olasz Nagydíjon, Mugellóban.

Keresés