2011. július 3. vasárnap

júl. 3
13:48
Márquez nyert Bradl és Smith előtt az Olasz Nagydíjon (Agroinform)
A világbajnoki pontverseny második helyén álló spanyol Marc Márquez nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Olasz Nagydíját a Moto2-es kategóriában, megelőzve a német Stefan Bradlt és a brit Bradley Smith-t.
júl. 3
14:00
Tereptriatlon: négy magyar érem az első Európa-bajnokságon Visegrádon (She)
Négy aranyérmet szereztek a magyar sportolók az első alkalommal megrendezett tereptriatlon Európa-bajnokságon, Visegrádon.
júl. 3
14:02
Súlyemelés: a mezőny egyharmadát ellenőrzik a juniorok világbajnokságán (She)
A Magyar Antidopping Csoport (MACS) két szakembere végzi a doppingellenőrzést a junior súlyemelők idei világbajnokságán, amelynek a malajziai Penang ad otthont kilenc napon át, csütörtökig.
júl. 3
14:03
Vodafone Kupa - Tornagyőzelem százszázalékos teljesítménnyel (Behaviour)
A júliusi, sanghaji világbajnokságra készülő magyar válogatott százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a Margitszigeten rendezett Vodafone Kupa férfi vízilabdatornát, miután a vasárnapi zárómérkőzésen nyolc góllal jobbnak bizonyult az orosz csapatnál.
júl. 3
14:04
Videó: elöl és hátul is maradt bennünk az oroszok ellen - Kiss Gergely (She)
„Nem lehetünk mindig annyira maximalisták, hogy ne tudjunk örülni a szépnek" – mondta Kiss Gergely a oroszok elleni győztes meccs után, amellyel a magyar férfi vízilabda-válogatott megnyerte a Vodafone-kupát. A háromszoros olimpiai bajnok elmondta, úgy érzi, hogy még maradt benne, és hogy a csapat is tud még fejlődni.
júl. 3
14:06
Stefan Mardare bokáját törte, az egész őszt kihagyhatja (Agroinform)
A román védő lábát begipszelték, amit legalább hat hétig hordania kell, csak utána kezdheti el a rehabilitációs munkát.
júl. 3
14:06
Túraautó-vb: Michelisz Norbert 8. lett az első portói versenyen (She)
A svájci Alain Menu vezérletével hármas Chevrolet-győzelem született a túraautó-világbajnokság portói állomásának első felvonásán. Michelisz Norbert a rajtpozíciójának megfelelő 8. helyezést szerezte meg a városi pályán, és az összetett pontversenyben is a 8. helyen áll.
júl. 3
14:08
Autósport: két nap alatt kétszer nyert a francia Red Bull-tanonc (She)
A francia Jean-Eric Vergne megismételte a szombati remeklését, és vasárnap is nyert a Renault-világsorozat magyarországi állomásán. A Red Bull pilótaneveldéjéhez tartozó versenyző a hungaroringi hétvége előtt csak egyszer győzött az idén, de most már élen áll a pontrangsorban.
júl. 3
14:18
BL: már ötezer jegy elkelt a Sturm Graz-Videoton selejtezőre (She)
Már ötezer jegy elkelt elővételben a Sturm Graz–Videoton labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőre (július 13., 20.30).
júl. 3
14:21
A mezőny egyharmadát ellenőrzik a junior súlyemelők világbajnokságán (Behaviour)
A Magyar Antidopping Csoport (MACS) két szakembere végzi a doppingellenőrzést a junior súlyemelők idei világbajnokságán, amelynek a malajziai Penang ad otthont kilenc napon át, csütörtökig.
júl. 3
14:24
Michelisz Norbert 8. helyen végzett az első portói futamon (Agroinform)
A Zengő Dension Team magyar pilótája a rajtpozíciójának megfelelő 8. helyezést szerezte meg a városi pályán, és az összetett pontversenyben is a 8. helyen áll.
júl. 3
14:36
Törökország: robbant a bundaügy, elvitte a rendőrség a Fener elnökét (She)
A török rendőrség több mint negyven embert állított elő – köztük a Fenerbahce elnökét, Ali Yildirimet – a fogadási csalásokkal és bundákkal kapcsolatos vizsgálat során.
júl. 3
14:42
Ha Van Persie megy, Benzema pótolhatja az Arsenalnál (Agroinform)
Amennyiben a holland támadó távozik az Ágyúsoktól, Arsene Wenger honfitársát igazolná le helyette.
júl. 3
15:00
Őrízetbe vették a Fenerbahce elnökét (Agroinform)
A török rendőrség mérkőzések manipulálásának gyanújával őrizetbe vette Aziz Yildirimet, a Fenerbahce labdarúgóklub elnökét.
júl. 3
15:12
Őrizetbe vették a Fenerbahce elnökét (Infostart)
A török rendőrség mérkőzések manipulálásának gyanújával őrizetbe vette Aziz Yildirimet, a Fenerbahce labdarúgóklub elnökét.
júl. 3
15:12
MotoGP: Lorenzo és Dovizioso is elkapta Casey Stonert (She)
Szezonbeli második – karrierje kategóriabeli 16. – győzelmét aratta a spanyol Jorge Lorenzo a gyorsaságimotoros-világbajnokság Olasz Nagydíján, Mugellóban. A Moto GP-géposztály 2. helyére az olasz Andrea Dovizioso jött be, aki a hajrában előzte meg a vb-éllovast, a futamon sokáig vezető ausztrál Casey Stonert.
júl. 3
15:14
Videó: kapufás bombagól 40 méterről az ázsiai vb-selejtezőn (She)
Nem mindennapi gólt szerzett Aidil Zafuan a Tajvan–Malajzia labdarúgó-világbajnoki selejtezőn. A vendégek játékosa körülbelül 40 méterről bombázott a kapuba szabadrúgásból – a labda a keresztlécet is érintette.
júl. 3
15:18
Stoner elbukta a hajrát, csak harmadik lett Lorenzo és Dovizioso mögött (Agroinform)
A spanyol Jorge Lorenzo nyert a gyorsaságimotoros-világbajnokság Olasz Nagydíján, Mugellóban. A királykategória 2. helyére az olasz Andrea Dovizioso jött be, aki a hajrában előzte meg a vb-éllovast, a futamon sokáig vezető ausztrál Casey Stonert.
júl. 3
15:30
Gyeplabda: magyar első hely a hazai rendezésű Pannónia-kupán (She)
A magyar férfi gyeplabda-válogatott nyerte meg a Pozsonyban rendezett Pannónia-kupát.
júl. 3
15:32
Videó: így győzte a Videoton két góllal a Banská Bystricát (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a bajnok Videoton labdarúgócsapata győztesen zárta első nyári, magyarországi felkészülési mérkőzését: Paulo Sousa együttese 3–1-re nyert a Banská Bystrica (Besztercebánya) ellen. Most nézze meg a vidi.hu összefoglalóját a mérkőzésről!
júl. 3
15:36
Hamilton és Vettel - a verhetetlen páros? (Agroinform)
A pletykák szerint Lewis Hamilton elégedetlen helyzetével a McLarennél, és már meg is kezdte a tárgyalásokat a Red Bulllal. Összeáll a Dream Team?
júl. 3
15:38
A válogatott Herbert Gábor két évre írt alá a Csurgóhoz (Agroinform)
Bár a beállósnak voltak külföldi ajánlatai, nem voltak jobbak a Csurgó által nyújtott feltételeknél, így Bakó Botond csapatát választotta.
júl. 3
15:48
Werder Bremen: a bajnoki rivális csapatkapitánya érkezett (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Werder Bremen szerződtette a szintén első osztályú 1. FC Nürnberg csapatkapitányát, Andreas Wolfot. A rutinos játékos két évre szóló megállapodást írt alá, amelyet opciós joggal egy esztendővel meghosszabbíthatnak.
júl. 3
15:48
Dzsudzsák kezd a Mahacskalánál (Blikk)
BAD WALTERSDORF – Hétfő este Ausztriában megkezdődik Dzsudzsák Balázs (24) oroszországi kalandja. A magyar válogatott labdarúgó Bad Waltersdorfban csatlakozik új csapatához, az Anzsi Mahacskalához.
júl. 3
15:51
Magyar aranyérmek a visegrádi tereptriatlon Eb-n (Behaviour)
Négy aranyérmet szereztek a magyar sportolók az első alkalommal megrendezett tereptriatlon Európa-bajnokságon, Visegrádon.
júl. 3
15:54
Óriási öngól lett a felszabadításból az MLS-ben (Agroinform)
A DC United védője, Perry Kitchen sokáig emlékezni fog a Philadelphia Union elleni mérkőzésre az MLS-ben. A mindössze 19 éves játékos ugyanis egy beadás után védhetetlenül lőtt saját kapujába.
júl. 3
16:24
Kína: az argentin Darío Conca lesz az 5. legjobban fizetett labdarúgó (She)
A kínai Kvangcsu Evergrande labdarúgócsapata szerződteti az argentin Darío Concát. A hírben eddig semmi meglepő nincs, ám rögtön felértékelődik, ha hozzátesszük: lapértesülések szerint a középpályás három éven át 10.6 millió eurót fog keresni – szezononként. Ezzel Conca lesz a világ ötödik legjobban fizetett futballistája.
júl. 3
16:30
Álmaim négyesében ülhetek, az egyes nem érdekel - Kucsera Gábor (Agroinform)
A 28 éves kajakos nagyon jól érzi magát az új négyessel, amihez nagy reményeket fűz a jövő heti válogatóversenyen.
júl. 3
16:48
Kézbe vették a labdát, de Gaál Gyöngyi "nem vette észre" - videó (Agroinform)
A játékvezető Gaál Gyöngyi nagyot hibázott vasárnap a németországi női labdarúgó-világbajnokság D csoportjának 2. fordulójában az Ausztrália - Egyenlítői-Guinea mérkőzésen.
júl. 3
17:00
Videó: ritkán látható tömegverekedés a közel-keleti felkészülési meccsen (She)
Botrányos körülmények között ért véget a Libanon–Kuvait felkészülési labdarúgó-mérkőzés (0–6). Több hazai és vendégjátékos a meccs lefújása után egymásnak esett, és ott rúgták-ütötték egymást, ahol érték. A katonaság közbeavatkozott, de a látszólagos béke csak pár pillanatig tartott, mivel a libanoniak ismét rátámadtak a kuvaitiakra.
júl. 3
17:02
Atlétika: Pars Krisztián 77.90-es dobással nyert Oroszországban (She)
Pars Krisztián győzött vasárnap a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) kalapácsvető-sorozatának oroszországi állomásán, Zsukovszkijban.
júl. 3
17:04
Tenisz: Jani Réka Luca nyert a selejtező második fordulójában (She)
Jani Réka Luca három játszmában nyert vasárnap egy bosnyák játékos ellen a Római Teniszakadémián zajló, 220 ezer dollár összdíjazású Poli-Farbe Budapest Grand Prix salakpályás női tenisztorna selejtezőjének második fordulójában.
júl. 3
17:06
Fogynak a nagy nevek a szabadügynök-piacon (Agroinform)
A megnyitás másnapján jóformán az összes nagyobb név elkelt a csatárok és a kapusok közül, védők terén is már csak Tomas Kaberle játékjogaira lehet licitálni.
júl. 3
17:06
Real Madrid: a nagy tehetség Sarabia a Getafe játékosa lett - hivatalos (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Getafe megszerezte a Real Madrid egyik legnagyobb tehetségének tartott Pablo Sarabia játékjogát. A 19 éves szélső 2016 nyaráig kötelezte el magát új klubjához.
júl. 3
17:08
Meglepődtem, hogy én lettem a csapatkapitány - Lipták (Agroinform)
A Videoton válogatott védője annak külön örül, hogy a játékosok választották meg, és mindent megtesz azért, hogy megfeleljen ennek a pozíciónak.
júl. 3
17:24
Rijkaardot bemutatták mint Szaúd-Arábia kapitányát (Agroinform)
A szaúdi szövetség hivatalosan is kinevezte a válogatott szövetségi kapitányává Frank Rijkaardot, a hollandok korábbi futballsztárját.
júl. 3
17:36
Videó: nagy öngól lett a szerencsétlen mozdulatból Amerikában (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában a DC United 2–2-es döntetlent játszott a Philadelphia Unionnal. A washingtoniak szerezték meg a vezetést, ám a második félidő elején saját játékosuk, Perry Kitchen nagy öngólt vétett. A védő egy jobb oldali beadást akart tisztázni, de olyan szerencsétlenül találta el a labdát, hogy az a saját kapujába hullott.
júl. 3
17:42
Pars Krisztián gyengébb dobással is versenyt nyert (Agroinform)
Pars Krisztián győzött vasárnap a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) kalapácsvető sorozatának oroszországi állomásán, Zsukovszkijban.
júl. 3
17:54
Djokovic diadalmaskodott Wimbledonban (Infostart)
A szerb Novak Djokovic nyerte a férfi egyes döntőjét a wimbledoni teniszbajnokságon.
júl. 3
17:54
Wimbledon: Djokovics négy szettben legyőzte Nadalt a döntőben (She)
Novak Djokovics megszerezte az első wimbledoni címét, miután a döntőben 6:4, 6:1, 1:6, 6:3-ra legyőzte a címvédő, első helyen kiemelt Rafael Nadalt. A szerb teniszező a harmadik Grand Slam-diadalát aratta.
júl. 3
18:00
Luis Suárez a Barcelonáról álmodozott (Agroinform)
A Liverpool uruguayi játékosa szerint, ha Pep Guardiola szeretné szerződtetni, az nem azért lesz, mert a katalán tréner öccse az ügynöke.
júl. 3
18:12
Hatalmasat hibázott a magyar játékvezető - videó (Infostart)
Gaál Gyöngyi játékvezető nagyot hibázott vasárnap a németországi női labdarúgó-világbajnokság D csoportjának 2. fordulójában az Ausztrália - Egyenlítői-Guinea mérkőzésen.
júl. 3
18:18
Djokovics fantasztikus kezdés után nem hagyta, hogy Nadal felőrölje (Agroinform)
Nadalt néhány apró hibája komoly hullámvölgybe taszította, és később hiába küzdött, a szerb nem hagyta, hogy elvegye tőle a wimbledoni győzelmet.
júl. 3
18:30
Túraautó-vb: Michelisz a 2. portói versenyen a 4. helyen ért célba (She)
Michelisz Norbert három helyezést javított a 7. rajtpozícióján, és a 4. helyen ért célba a túraautó-világbajnokság portói állomásának második versenyén. A privát BMW-vel szereplő magyar pilótát csak két gyári Chevrolet és egy Sunred (Seat) előzte meg. Michelisz az első viadalon a 8. helyen ért célba.
júl. 3
18:33
Wimbledon - Novak Djokovic nyerte a férfi egyest (Behaviour)
A szerb Novak Djokovic nyerte a férfi egyest az angol nyílt teniszbajnokságon, miután a vasárnapi döntőben négy játszmában győzött a címvédő spanyol Rafael Nadal ellen Wimbledonban.
júl. 3
18:35
Buruczki és Dósa nyerte a hegyikerékpáros Duna Maratont (Behaviour)
Buruczki Szilárd és Dósa Eszter győzelmével zárult a hegyikerékpáros Intersport Duna Maraton, a Top Maraton-sorozat második állomása, mely idén egyben a maratoni szakág országos bajnoksága is volt.
júl. 3
18:48
Djokovic nyerte a férfi egyest (Metropol)
A szerb Novak Djokovic a vasárnapi döntőben négy játszmában győzött a címvédő spanyol Rafael Nadal ellen Wimbledonban. Az összecsapás 2 óra 48 percig tartott.
júl. 3
19:06
Pars győzött a kalapácsvetők oroszországi versenyén (Metropol)
A szombathelyi dobónak ezúttal 77,90 méter is elég volt a győzelemhez annak ellenére, hogy a mezőnyben ott volt többek között a világranglistát 81,73 méterrel vezető orosz Alekszej Zagornyij is.
júl. 3
19:12
Új Ironman világcsúcs Klagenfurtban, Csomor Erika második (Agroinform)
Minden idők legjobb Ironman eredményét érte el a belga Marino Vanhoenacker, aki majdnem öt percet javított a korábbi legjobb eredményen.
júl. 3
19:14
Jani Réka Luca túl a selejtező második körén (Agroinform)
Marosi Katalin és Babos Tímea kedden kezdenek, Janinak hétfőn még egy selejtezős, Lukács Vandának főtáblás mérkőzése lesz.

Keresés