2011. július 20. szerda

júl. 20
0:00
Íme, Neuer potyája a Hamburg ellen - videó (Agroinform)
A Bayern München a Hamburg elleni Ligakupa-elődöntőn vetődött árnyékra egy baloldali beadás után, amelyből gól született.
júl. 20
0:04
Fél napra eltűnt a Nemzet Bombázója (Agroinform)
Gerd Müllerért aggódtak a Bayern München vezetői, aki a csapat edzőtáborában fél napra eltűnt, majd az olasz rendőrség talált rá.
júl. 20
0:51
Liverpool: a francia utánpótlás-válogatott védő a Rennes-ben folytatja (She)
A francia élvonalbeli Rennes labdarúgócsapata szerződtette a Liverpool utánpótlás válogatott védőjét, Chris Mavingát – jelentette be a francia klub a hivatalos honlapján.
júl. 20
0:54
Giorgio Armani tervezi az olasz sportolók ruháit (Agroinform)
Az Olasz Olimpiai Bizottság úgy döntött, hogy a világszerte ismert Giorgio Armani tervezheti meg az olasz csapat ruha kollekcióját a londoni olimpiára
júl. 20
0:58
Magyarország a második helyre jött fel a női rangsorban (Agroinform)
Megváltozik az európai kézilabda kupák lebonyolítási rendszere a 2012/13-as évtől kezdve. A magyar hölgyek a második helyre jöttek fel a rangsorban, így kedvezőbb helyzetbe kerültek.
júl. 20
1:09
Debrecen: a korábbi pályaedző a jövőben az U16-os csapatot irányítja (She)
A Debreceni VSC labdarúgócsapatának korábbi játékosa, majd pályaedzője, Bücs Zsolt az U16-os csapatot irányítja a jövőben – adta hírül a hajdúsági klub hivatalos honlapja, a dvsc.hu.
júl. 20
1:13
Felkészülés: Lázok Bozsics oldalán játszott az Asdodban, még tesztelik (She)
Ahogy arról a délután folyamán beszámoltunk, a Vasastól távozó kétszeres válogatott támadó, Lázok János az izraeli élvonalban szereplő MS Asdodhoz utazott próbajátékra.
júl. 20
4:45
Copa América: Luis Suárez duplájával jutott döntőbe Uruguay (She)
Peru és Uruguay játszotta a Copa első elődöntőjét. A gól nélküli első félidő után az uruguayi Luis Suárez öt perc alatt kétszer is betalált, és innen Peru már nem tudott fordítani.
júl. 20
6:51
Lemondott Tévezről a Corinthians (Infostart)
Elállt Carlos Tévez szerződtetésétől a Corinthians labdarúgócsapata. A brazil klub honlapján bejelentette, hogy nem tudott megegyezni a Manchester Cityvel az argentin támadó vételáráról.
júl. 20
6:51
Keményen küzdő Kemény-legények (Behaviour)
A magyar férfi vízilabda-válogatott első mérkőzésén a négy gólt szerző Biros Péter vezérletével 11-10-re nyert a 2008-as Európa-bajnok Montenegró ellen a sanghaji vizes világbajnokságon.
júl. 20
6:53
Rolleres szaltó Csikai-módra (Behaviour)
Nemrég olvashattak lapunkban olyan fiatalokról, akiknek csak és kizárólag az extrém sportok jelentik az adrenalin szintjük normális értéken tartását. Akkor mutattuk be Csikai Bencét, aki immáron ötödik alkalommal "adott be" olyan trükköt, amelyet rajta kívül senki nem tud a hazai mezőnyben.
júl. 20
6:55
Nem lehetetlen, de nem is valószínű (Behaviour)
Továbbjutásban reménykedik a Videoton labdarúgócsapata a mai Sturm Graz elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező székesfehérvári visszavágója (20:30) előtt. A két együttes múlt szerdán Klagenfurtban már összecsapott egymással - a Sturm pályáján amerikaifutball-világbajnoki mérkőzést rendeztek, ezért kellett költöznie -, és a gólt is szerző válogatott Szabics Imrét a soraiban tudó osztrákok simán…
júl. 20
6:57
Partra vetett lányok (Behaviour)
Tegnap nem sok babér termett a magyar sportolóknak a sanghaji vizes világbajnokságon. A női vízilabda-válogatott súlyos, 16-7-es vereséget szenvedett a címvédő amerikaiaktól, míg a nagy reményekkel vízbe ugró Risztov Évát féltávnál kizárták a 10 km-es nyíltvízi versenyből, így nem sikerült kvalifikálnia magát egyenes ágon a londoni olimpiára. A kínaiak aranyhalmozása tovább folytatódott, miután a…
júl. 20
7:09
Döntőt ért Suarez duplája (Infostart)
Uruguay 2-0-ra győzött Peru ellen a labdarúgó Copa Américán, ezzel bejutott a vasárnapi döntőbe.
júl. 20
7:09
Sevilla: Diego Capel 3.5 millióért a Sporting játékosa lesz - lapértesülés (She)
Spanyol és portugál lapértesülések szerint a portugál Sporting Lisszabon szerződteti a spanyol Sevilla válogatott balszélsőjét, Diego Capelt. Az U21-es válogatott tagjaként a nyáron Eb-t nyert, villámgyors, jól cselező játékos ötéves szerződést írna alá a portugálokkal.
júl. 20
7:09
Fogadási botrány: vallomást tett az FTC kapusa (Behaviour)
A Nemzeti Sport internetes kiadásának értesülése szerint tavaly a Videoton-PFLA-Ferencváros U19-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés eredményét is befolyásolni próbálta a fogadási maffia.
júl. 20
7:11
Már festik Vettelék rajthelyét (Behaviour)
Noha a Formula 1 szerelmesei egyelőre a német futamra koncentrálnak ezen a hétvégén, a Hungaroringen már valóban az utolsó simításokat végzik a július 31-i 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíjra.
júl. 20
7:13
Elszúrták a végét (Behaviour)
Sem a női párbajtőrcsapat, sem a férfi kardozók nem tudtak bejutni a legjobb négy közé a sheffieldi vívó Európa-bajnokság záró napján. Mindkét magyar együttes a hatodik helyen fejezte be a kontinensvetélkedőt.
júl. 20
7:27
Skócia: az északír válogatott játékos hosszabbított a Rangersszel (She)
A Rangers labdarúgócsapata új ötéves szerződést kötött a 46-szoros északír válogatott középpályással, Steven Davisszel.
júl. 20
7:27
Copa America: Uruguay a döntőben (Metropol)
Elsőként Uruguay jutott be az Argentínában zajló labdarúgó Copa America vasárnapi döntőjébe, miután közép-európai idő szerint szerda hajnalban győzött Peru ellen.
júl. 20
7:29
WNBA: a győri játékos pontjai is kellettek a Connecticut sikeréhez (She)
A Connecticut Sun 85–79-re győzött a New York Liberty ellen az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) legutóbbi játéknapján.
júl. 20
7:45
Vasas: Balog továbbra is a klubnál edz, ciprusi és bolgár ajánlatai vannak (She)
Továbbra is a Vasassal tréningezik Balog Zsolt. A rutinos védő szerződése lejárt az angyalföldi klubnál, s nincs kizárva, hogy külföldön folytatja pályafutását.
júl. 20
8:03
Brazília: Neymar még nem fogadja el sem a Real, sem a Barca ajánlatát (She)
Habár több európai élcsapat, többek között a Real Madrid és az FC Barcelona is szeretné megszerezni Neymart, a brazil válogatott futballista saját bevallása szerint véget vetett a klubváltásával kapcsolatos találgatásoknak.
júl. 20
8:06
Kormos Villő és az Európa-bajnok is kiesett (Agroinform)
Nem sikerült a továbbjutás Kormos Villőnek a női toronyugrók selejtezőjében, aki a 29. helyen végzett.
júl. 20
8:21
Danny Green ismét nagy skalpra vadászik (She)
Helyi idő szerint szerda este Sydneyben csap össze a hazaiak kedvence, Danny Green, ellenfele nem más, mint Antonio Tarver, a mérkőzést a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) cirkálósúlyú világbajnoki címéért vívják.
júl. 20
8:24
Középmezőnyben a férfiak 10 km-en (Agroinform)
Gercsák Csaba a 35., Kutasi Gergely pedig a 44. helyen végzett a nyíltvízi úszók 10 km-es számában a sanghaji vizes világbajnokság szerdai versenynapján.
júl. 20
8:39
Vizes vb: szerb, horvát és japán siker a 2. fordulóban a férfi pólósoknál (She)
A Sanghajban zajló vizes világbajnokságon a férfi vízilabdatorna második fordulójának reggeli meccsein Szerbia, Horvátország és Japán is győzött.
júl. 20
8:41
Vasas: Farkassal és Simekkel tárgyal a klub, Sütő László már aláírt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas tárgyal két, szabadon igazolható középpályással: a Videotontól távozó Farkas Balázzsal és az Újpestet elhagyó Simek Péterrel.
júl. 20
8:42
Dagesztán a sportból merítene erőt (Agroinform)
Hét év múlva ifjúsági olimpiát rendezne a dagesztáni Mahacskala városa, amely a sporton keresztül szeretne ismertséget szerezni.
júl. 20
8:43
Videó: Suárez brillírozott, Uruguay simán legyőzte Perut a Copán (She)
Diego Forlán óriási erejű bombája után lőtte be a kipattanót, majd Álvaro Pereira zseniális passza után szerezte a második gólt Luis Suárez Uruguaynak Peru ellen a Copa América első elődöntőjében. Ezzel az uruk 2–0-val masíroztak a fináléba. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
júl. 20
8:45
Vizes vb: a középmezőnyben végeztek a magyarok férfi 10 km-en (She)
Gercsák Csaba a 35., Kutasi Gergely a 44. helyen végzett a nyílt vízi úszók 10 km-es számában a sanghaji vizes világbajnokság szerdai versenynapján. A győzelmet a görög Janniotisz Szpirosz harcolta ki.
júl. 20
8:57
Tenisz: két kiemelt is búcsúzott egyesben az atlantai tornától (She)
Két kiemelt búcsúzott a további küzdelmektől a keddi játéknapon az 531 ezer dollár összdíjazású, egyesült államokbeli férfi tenisztornán.
júl. 20
8:59
Vizes vb: Kormos Villő nem jutott tovább toronyugrásban Sanghajban (She)
Kormos Villő Gyöngyvér a 29. helyen végzett a női toronyugrás selejtezőjében, így nem jutott be a 18-as középdöntőbe a sanghaji vizes világbajnokságon.
júl. 20
9:00
Uruguay a fináléban (Agroinform)
Elsőként Uruguay jutott be az Argentínában zajló labdarúgó Copa America vasárnapi döntőjébe, miután közép-európai idő szerint szerda hajnalban győzött Peru ellen.
júl. 20
9:01
Videó: kifüstölték a játékosokat a pályáról a Feyenoord meccsén (She)
A kedden lejátszott FC Dordrecht–Feyenoord (0–4) felkészülési mérkőzésen a játékosoknak egy időre le kellett vonulniuk a játéktérről (persze a játékvezetővel és az asszisztensekkel együtt), a szurkolók ugyanis erős füstbombákat dobtak be, és ettől semmit sem lehetett látni a pálya egyik felén.
júl. 20
9:18
Suárez-dupla, Vargas-kiállítás - így győzték le az uruguayiak Perut (Agroinform)
Uruguay Luis Suárez góljaival 2-0-ra legyőzte Perut a dél-amerikai kontinenstorna keddi elődőntőjében, így készülhet története 21. Copa-döntőjére.
júl. 20
9:20
Már most több az előzés, mint tavaly (Agroinform)
A szabályváltoztatásoknak köszönhetően az idei kilenc Forma-1-es futamon máris több előzést láthattak a nézők, mint a teljes tavalyi szezonban.
júl. 20
9:33
Hamburg: a magyar középpályás 20 évesen bemutatkozott tétmeccsen (She)
Nagy Dániel tegnap tétmérkőzésen is bemutatkozott a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburgnál: ahogy beszámoltunk róla, a 20 éves támadó középpályás az 55. percben állt be csereként a Bayern München ellen 2–1-re megnyert Ligakupa-mérkőzésen.
júl. 20
9:35
Vizes vb: ismét kikaptak a dél-afrikai pólósok, ezúttal a németektől (She)
Németország 16–8-ra legyőzte a Dél-afrikai Köztársaságot a sanghaji vizes világbajnokságon a férfi vízilabdatorna második fordulójában. A németek így két győzelemmel, míg a dél-afrikaiak két vereséggel készülnek a D-csoport harmadik fordulójára.
júl. 20
9:36
Végh Zoltán 40 évesen szögre akasztja a kesztyűt (Agroinform)
Befejezi aktív sportolói pályafutását a Vasas labdarúgócsapatának kapusa, Végh Zoltán, aki 569 fellépésével a magyar élvonal rekordere.
júl. 20
9:37
Genk: Köteles nem érez feszültséget, csak a győzelemre tör (She)
Nagy kapuskiáramlás volt a belga élvonalban szereplő Racing Genk labdarúgócsapatánál, az elmúlt néhány napban – ahogy arról beszámoltunk – Thibaut Courtois a Chelsea-hez, Koen Casteels pedig a Hoffenheimhez szerződött. Ennek következtében jelenleg Köteles László a BL-selejtezőre készülő együttes első számú kapuvédője.
júl. 20
9:51
Játékossors: a korábbi francia válogatott Dabo befejezi pályafutását (She)
Bejelentette visszavonulását Ousmane Dabo, a háromszoros francia válogatott futballista. A 34 éves labdarúgó sorozatos sérülései miatt fejezi be pályafutását.
júl. 20
9:54
Az Eurosport közvetíti az atlétikai világbajnokságot (Agroinform)
Aláírta azt a két évre szóló megállapodást a Nemzetközi Atlétikai Szövetség és az Eurosport, amely szerint 2013-ig minden nagyobb atlétikai világversenyt a csatorna közvetít, kezdve az idei világbajnoksággal.
júl. 20
10:09
Manchester City: Carlos Tévez mégsem szerződik a Corinthianshoz (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City argentin csatára, Carlos Tévez a 40 millió fontos ajánlat elfogadása ellenére sem szerződik a brazil első osztályú Corinthianshoz. A transzfer a brazil átigazolási időszak lejárta miatt hiúsult meg.
júl. 20
10:11
Játékossors: Bajner és Zsolnai együtt edz, mindketten csapatot keresnek (She)
Csapat nélkül, személyi edzővel tréningezik két, szabadon igazolható játékos, Bajner Bálint és Zsolnai Róbert.
júl. 20
10:27
FIFA: Blatter levélben fejezte ki részvétét Bicskei Bertalan iránt (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke, Sepp Blatter levélben fejezte ki őszinte részvétét a nemrég elhunyt Bicskei Bertalan libériai szövetségi kapitány iránt.
júl. 20
10:29
BL: állítsa össze a Vidi kezdőjét a Sturm elleni visszavágóra! (She)
A Videoton ma 20.30 órakor lép pályára a Sturm Graz ellen a Bajnokok Ligája-selejtező második mérkőzésén. A fehérváriak az első találkozón kétgólos hátrányba kerültek Ausztriában. Paulo Sousa helyében ön milyen összeállításban küldené pályára a magyar együttest? Állítsa össze a Videoton kezdőcsapatát!
júl. 20
10:30
A műfüves pályára nem lehet felkészülni - Prukner (Agroinform)
A norvégok műfüves pályán fogadják csütörtökön a Ferencváros, Prukner szerint erre nem is tudtak külön készülni.
júl. 20
10:31
Juventus: Rossi érkezését ma bejelenthetik, az ára 25 millió - sajtóhír (She)
Az olasz Studio Sport szerint a Serie A előző kiírásában hetedik helyen végző Juventus ma bejelentheti Giuseppe Rossi érkezését, akiért állítólag 25 millió eurót fizetnek a torinóiak a Villarrealnak.
júl. 20
10:32
Magabiztos szerb és horvát győzelem (Agroinform)
A címvédő szerbek és a végső győzelemre szintén esélyes horvátok is magabiztosan nyertek a férfi vízilabdatorna második csoportfordulójában szerdán, a sanghaji vizes világbajnokságon.

Keresés