2011. július 26. kedd

júl. 26
0:18
Dobogós helyezés az álmom - Kozmann György (Agroinform)
A tavaly novemberben visszatért kétszeres ötkarikás bronzérmes kenus, Kozmann György a Hathárom TV-nek elmondta, éremről álmodik a szegedi világbajnokságon.
júl. 26
0:51
Tenisz: egy kiemelt hazai versenyző búcsúzott az umagi férfitornán (She)
A meccs közben bokasérülést szenvedő horvát Ivan Dodig a harmadik szettben már nem volt képes jelentős ellenállást kifejteni, így nyolcadik kiemelt létére alulmaradt az argentin Albert Ramosszal szemben az umagi férfi teniszverseny hétfői játéknapján.
júl. 26
1:09
Eurofutball: a magyar támadó két góllal járult hozzá a kiütéshez (She)
Disztl Dávid két góllal segítette kiütéses győzelemhez a Thórt az izlandi labdarúgó-bajnokság hét végi 12. fordulójában.
júl. 26
4:09
Vizes vb: Biczó a 3., Cseh a 8. idővel elődöntős 200 pillangó (She)
Biczó Bence és Cseh László is sikerrel vette az első akadályt 200 méteres pillangóúszásban a Sanghajban zajló vizes világbajnokságon, mindketten bejutottak az elődöntőbe.
júl. 26
4:27
Vizes vb: Biczó a 3., Cseh a 8. idővel elődöntős 200 pillangón (She)
Biczó Bence és Cseh László is sikerrel vette az első akadályt 200 méteres pillangóúszásban a Sanghajban zajló vizes világbajnokságon, mindketten bejutottak az elődöntőbe.
júl. 26
4:31
Vizes vb: Mutina és Verrasztó is sikerrel vette az első kört 200 gyorson (She)
Mutina Ágnes és Verrasztó Evelyn is bejutott az elődöntőbe 200 méteres gyorsúszásban a Sanghajban zajló vizes világbajnokságon.
júl. 26
4:45
Vizes vb: Biczó szerint még sohasem úszott ilyen jó időt délelőtt (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Biczó Bence a 3. legjobb idővel jutott be a 200 méteres pillangó elődöntőjébe a vizes vb-n. A felnőttek között bemutatkozó magyar úszó szerint még sohasem úszott ilyen jó időt délelőtt. Cseh László szeretett volna jobb időt úszni, de a végére elfáradt, míg Phelps kapcsán megjegyezte, valószínűleg lazábban vette az előfutamot.
júl. 26
5:39
Vizes vb: Kis Gergő országos csúccsal elődöntő 800 gyorson, Gyurta kiesett (She)
Kis Gergő új országos csúcsot elérve (7:48.33) bejutott az elődöntőbe 800 méteres gyorsúszásban a Sanghajban zajló vizes világbajnokságon. Ugyanebben a számban Gyurta Gergely kiesett.
júl. 26
5:57
Vizes vb: Kis Gergő országos csúccsal döntős 800 gyorson, Gyurta Gergely kiesett (She)
Kis Gergő új országos csúcsot elérve (7:48.33) bejutott a döntőbe 800 méteres gyorsúszásban a Sanghajban zajló vizes világbajnokságon. Ugyanebben a számban Gyurta Gergely kiesett.
júl. 26
6:15
Vizes vb: Kis Gergő a hajrában már tudta, hogy nem úszik rossz időt (She)
Mint beszámoltunk róla, Kis Gergő országos csúcsot ért el 800 méteres gyorsúszásban, ezzel jutott be a döntőbe a vizes vb-n. A magyar versenyző a hajrához érve már tudta, hogy jó időt fog úszni. A kiesett Gyurta Gergely 1500-on javítana.
júl. 26
6:51
Monaco: Giuly után Trezeguet is a hercegségbeli csapatnál edz (She)
Ludovic Giuly után egy másik korábbi játékosa, a szintén francia válogatott David Trezeguet is a francia labdarúgás egyik kirakatcsapatánál, a Monacónál edz.
júl. 26
6:51
El se kezdődött, mégis rekordokat dönt a vb (Behaviour)
Eddig 92 ország adta le a nevezését az augusztus 17. és 21. esedékes szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságra, amelyen a négy paraversenyzővel együtt 48 fős magyar válogatott indul - mindkét szám rekord a vb-k történetében.
júl. 26
6:53
Vizes vb: kazah 13. és kínai 15. hely a férfi vízilabdásoknál (She)
Az alsóházi helyosztókkal folytatódott a sanghaji vizes világbajnokság férfi vízilabdatornája. A 13. helyért rendezett mérkőzésen Kazahsztán 9–7-re győzte le Brazíliát, míg a 15. helyet Kína szerezte mg, miután 9–4-re nyert Dél-Afrika ellen.
júl. 26
7:09
Triatlon: féléves eltiltással sújtották az ellenfelére fekvő britet (She)
Durva sportszerűtlenség miatt féléves eltiltást kapott Harry Wiltshere brit triatlonos. A 28 éves versenyző június 25-én, a pontevedrai Európa-bajnokságon többször is szándékosan akadályozta a világbajnok spanyol Javier Gomezt. Az úszás során többször is ráfeküdt, rácsapott a fejére, majd amikor kijöttek a vízből, kétszer is direkt eléállt.
júl. 26
7:09
Tizenketten a Paks ellen (Behaviour)
Nem volt esélye a győzelemre a Paksnak a címvédő Videoton vendégeként a labdarúgó NB I. 2. fordulójában. Az európai porondon egyedül állva maradt atomvárosiak a 35. perctől tíz emberrel küzdve 4-0-s vereséget szenvedtek. A forduló másik rangadóján a Ferencváros és a Diósgyőr egy igencsak tüzes találkozón 1-1-re végzett egymással.
júl. 26
7:11
Vizes vb: „magyaros” elődöntők az úszóknál, magyar-amerikai vízilabda negyeddöntő (She)
Magyar idő szerint délben kezdődik az úszóversenyek harmadik napjának "délutáni programja" a Sanghajban zajló vizes világbajnokságon. Öt finálét is rendeznek, de magyar szempontból az elődöntők lesznek az érdekesebbnek, ahol négy versenyzőnkért is szoríthatunk.
júl. 26
7:11
Stoner-siker Kaliforniában (Behaviour)
Magyar idő szerint vasárnap este 23 órakor startolt a MotoGP mezőnye az Egyesült Államokbeli Laguna Secaban, ahol a gyorsasági motoros-világbajnoki sorozat 10. futamát rendezték a királykategóriában résztvevők számára.
júl. 26
7:13
NB II: főszponzorra találhat az egri klub, ma lesz a bejelentés (She)
Kedden jelenthetik be, melyik vállalat lesz az NB II-ben szereplő Egri FC új fő támogatója, amely a klub működtetésében is szerepet vállalna – jelentette a heol.hu.
júl. 26
7:13
Uruguya csapata Argentínában vált rekorderré (Behaviour)
Akármennyire is förtelmes meccsek jellemezték többségében, az idei Copa América a dél-amerikai futball hagyományaihoz méltó meccsekkel, egy remek sztorival, szóval végeredményben szépen zárult.
júl. 26
7:15
Halálozás: Rónai Sándort gyászolja a bajai futball-társadalom (She)
Hatvannégy esztendős korában elhunyt Rónai Sándor, a bajai futball legendás alakja, aki játékosként és edzőként is segítette a város klubját.
júl. 26
7:15
Dupla hatos úszásban (Behaviour)
Gyurta Dániel 100 m mellen, Hosszú Katinka 200 m vegyesen szerezte meg a 6. helyet a sanghaji vizes világbajnokságon. Risztov Éva nem jutott döntőbe 1500 m gyorson, sikerrel vette az akadályt ellenben a magyar női vízilabda-válogatott, amely a spanyolokat múlta felül, így Kubával játszik majd a 9. pozícióért.
júl. 26
7:27
Női labdarúgó-vb: nyereséggel zárták a német szervezők a tornát (She)
A szervezőbizottság bejelentése alapján 7.6 millióeurós plusszal zárta a rendező Németország a női labdarúgó-világbajnokságot. A teljes bevétel 50.6 millió euró volt.
júl. 26
7:29
Porto: újabb brazilról egyezett meg a portugál bajnok és a Santos (She)
A portugál bajnok és kupagyőztes Porto megszerezte Alex Sandrót a Santostól.
júl. 26
7:30
Biczó Bence és Cseh László is lenyomta Phelpset (Agroinform)
A hat magyar indulóból öt továbbjutott a Sanghajban zajló vizes világbajnokság úszóversenyének kedd délelőtti programjából.
júl. 26
7:48
Bélyegsorozat is jelzi, egy év múlva Londonra figyel a világ (Agroinform)
Újabb tíz bélyegből álló sorozatot bocsát ki a Brit Királyi Posta a londoni olimpia alkalmából, amely szerdán, napra pontosan egy évvel a megnyitó előtt jelenik meg.
júl. 26
8:03
Uruguay: hatvanezren ünnepelték a Copa-győztes válogatottat (She)
Közel 60 ezer ember ünnepelte meg a Buenos Airesből hazatérő Copa América-győztes uruguayi válogatott játékosait a montevideói Centenario-stadionban.
júl. 26
8:03
Orosz és amerikai hokilegendák jótékonysági meccse New Yorkban (Behaviour)
Mintegy 20 ezer dollár gyűlt össze azon az orosz-amerikai jótékonysági jégkorongmérkőzésen, amelyet a 2001. szeptember 11-i New York-i terrortámadásban elhunyt tűzoltók hozzátartozóit segítő alapítvány kapott.
júl. 26
8:05
Vizes vb: Románia a 11. helyért játszhat, kikapott Kanadától (She)
A 11. helyért játszhat a sanghaji vizes világbajnokság férfi vízilabdatornáján a román válogatott, miután kikapott Kanadától. A tornán már elkelt a 13. és a 15. hely, előbbit a kazahok, utóbbit a rendező kínaiak csípték meg.
júl. 26
8:06
Magyarország-Egyesül Államok, negyeddöntő - ÉLŐ (Agroinform)
Kemény Dénes együttese a pekingi olimpiai döntős ellenfelével, az Amerikai Egyesült Államok csapatával mérkőzik a négy közé jutásért.
júl. 26
8:07
Kézilabda: egykori szövetségi kapitány lett a váci férficsapat edzője (She)
Egyéves szerződést kötött a Váci KSE második ligás férficsapata Csík János volt szövetségi kapitánnyal.
júl. 26
8:08
Katar 2016-ban szeretne rendező lenni (Agroinform)
Katar is érdeklődik a 2016-os Tour de France francia kerékpáros körverseny rajtja iránt.
júl. 26
8:09
Vizes vb: Magyarország-Egyesült Államok - élőben az NSO-n! (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott a sanghaji világbajnokság negyeddöntőjében az Egyesült Államok ellen száll vízbe. Kövesse az összecsapást folyamatosan bővülő cikkünk és online közvetítésünk segítségével!
júl. 26
8:21
Kézilabda: minden adott a 2015-ös női Eb-rendezés pályázatához (She)
Az utolsó akadály is elhárult a 2015-ös női kézilabda Európa-bajnokság megrendezésére való pályázat benyújtása elől, miután a kormány vállalta az állami garancia biztosítását.
júl. 26
8:24
Magyarország-Egyesült Államok, negyeddöntő - ÉLŐ (Agroinform)
A harmadik negyedben fordítottunk, majd az amerikaiak visszavették az előnyt. Végül a Varga-testvérek révén egyenlítettünk, felőrölhetjük a hajrában az ellenfelet. (7-7)
júl. 26
8:39
Már nem Batista az argentinok futball szövetségi kapitánya (Infostart)
A jövőben nem Sergio Batista irányítja szövetségi kapitányként az argentin labdarúgó-válogatottat.
júl. 26
8:39
London 2012: az amerikai számláló szerint 8 magyar aranyérem lesz (She)
Egy évvel a londoni olimpia előtt nyolc magyar aranyérmet jósol a USA Today internetes kiadásában elindított Olympic Medal Tracker-program. A sportolók formáját és eddigi eredményeit összesítő éremfigyelő hetente változtatja a virtuális éremtáblázat állását és a versenyszámok első nyolc helyezettjeit, annak függvényében, hogy a versenyeken ki hogyan szerepel. A rendszer a 8 arany mellé 6 ezüstöt…
júl. 26
8:39
London 2012: 8 magyar arany várható (Metropol)
London készen áll a jövő évi nyári ötkarikás játékok július 27-én sorra kerülő megnyitó ünnepségére, a 2012-es olimpia „a Föld legnagyobb showműsorát hozza majd”. Eddig 36 magyar kvóta van.
júl. 26
8:42
Már nem Batista az argentinok kapitánya (Agroinform)
A jövőben nem  Sergio Batista irányítja szövetségi kapitányként az argentin labdarúgó-válogatottat.
júl. 26
8:57
Argentína: a gyenge szereplés miatt menesztették Batistát - hivatalos (She)
Az Argentin Labdarúgó-szövetség (AFA) – mint ahogy azt már sejteni lehetett korábban – hivatalosan is menesztette Sergio Batista szövetségi kapitányt a saját rendezésű Copa Américán való gyenge szereplésért.
júl. 26
8:57
Cadel Evans nemzeti hős (Metropol)
Felmerült, hogy a hétfőt nemzeti ünneppé nyilvánítják, hogy hidat neveznek el róla, tegnap pedig szűkebb szülőföldjén, Barwon Headsben sárga trikóba mentek az emberek munkába.
júl. 26
9:00
Válogatott csatárt igazoltak a miskolciak (Agroinform)
A Miskolc jégkorongcsapatában folytatja pályafutását az 53-szoros válogatott, kétszeres magyar bajnok csatár, Fodor Szabolcs.
júl. 26
9:15
A legjobb négy között a férfi vízilabda válogatott (Infostart)
Az amerikaiak 9-8-as legyőzésével bejutott az elődöntőbe a magyar férfi vízilabda-válogatott a sanghaji vizes világbajnokságon, ahol a szerbekkel csap majd össze a fináléért.
júl. 26
9:15
Newcastle: Kádárnak két hete maradt a bizonyításra klubjánál (She)
Kádár Tamás, a Newcastle United hátvédje még nem tudja, melyik együtteshez kerül az őszi szezonra. A csapat az Egyesült Államokban alapoz, míg az egyszeres válogatott a tartalékokkal utazott Hollandiába. Kádárnak két hete maradt a felkészülésből arra, hogy meggyőzze a szakmai stábot: helye van az első csapatnál, különben kölcsönadják.
júl. 26
9:17
Málaga: az Eb-győztes Cazorla lehet Pellegrini következő igazolása (She)
A Marca információi szerint már csak a hivatalos bejelentés választja el Santiago Cazorlát, a Villarreal Európa-bajnok középpályását, hogy a Málaga játékosa legyen.
júl. 26
9:18
Magyarország-Egyesült Államok, 9-8 - vége (Agroinform)
Jobban kezdtek az amerikaiak, de erővel jobban bírtuk a mérkőzést, és ha nehezen is, de bejutottunk az elődöntőbe.
júl. 26
9:19
Vizes vb: az amerikaiakat legyőzve elődöntős a vízilabda-válogatott (She)
Hatalmas csatában, háromgólos hátrányból fordítva 9–8-ra legyőzte az Egyesült Államok válogatottját a magyar férfi vízilabda-válogatott a sanghaji vizes világbajnokság negyeddöntőjében. Kemény Dénes együttese az elődöntőben a Szerbia–Németország mérkőzés győztesével csap össze csütörtökön.
júl. 26
9:33
Kosárlabda: minden adott a 2015-ös női Eb-rendezés pályázatához (She)
Az utolsó akadály is elhárult a 2015-ös női kosárlabda Európa-bajnokság megrendezésére irányuló pályázat benyújtása elől, miután a kormány vállalta az állami garancia biztosítását.
júl. 26
9:33
Olimpiai résztvevő a férfi vízilabda-válogatott (Metropol)
Az amerikaiak 9-8-as legyőzésével bejutott az elődöntőbe a magyar férfi vízilabda-válogatott a sanghaji vizes világbajnokságon. A szerbek sikerével olimpiai résztvevő a magyar csapat, és ellenük játszunk a fináléban.
júl. 26
9:35
NB I: Kassai az ETO-Halin fúj pénteken - a 3. forduló játékvezetői (She)
Pénteken 19 órakor a Kassai Viktor által vezetett Győri ETO–Haladás mérkőzéssel kezdetét veszi az NB I 2011–2012-es szezonjának harmadik fordulója. Íme az MLSZ által kirendelt játékvezetők listája a hétvégére!
júl. 26
9:36
Íme, a 2011-2012-es Real-mezek, bearanyozódtak Ronaldóék (Agroinform)
Bemutatták a 2011/2012-es szezonra szóló új Real Madrid mezeket.

Keresés