2011. július 5. kedd

júl. 5
0:12
U17-es vb: Anglia felállt a padlóról, mégis Németország a négy között (She)
Németország válogatottja 3–2-re legyőzte Angliát a Mexikóban zajló U17-es labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében, amivel bejutott a legjobb négy közé.
júl. 5
1:06
Tenisz: a kiemeltek eddig jól haladnak a newporti férfitornán (She)
A hétfőn pályára lépő három kiemelt győzelemmel tudta le mérkőzését a newporti férfi tenisztorna 1. fordulójában.
júl. 5
1:24
Észak-Európa: győzött a Paksra váró Tromsö, és újra második (She)
Megnyerte hétfő esti mérkőzését a Tromsö a norvég labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában, és feljött a második helyre.
júl. 5
2:18
Copa América: a két nagy esélyes után Uruguay is megbotlott (She)
A C-csoport két mérkőzésével folytatódtak a küzdelmek a Copa Américán. Az elsőn a torna titkos esélyesének kikiáltott Uruguay 1–1-et játszott Peruval, így Argentínához és Brazíliához hasonlóan döntetlennel kezdte a Copát.
júl. 5
5:00
Copa América: legyőzték a chileiek a mexikói fiatalokat (She)
A C-csoport két mérkőzésével folytatódtak a küzdelmek a Copa Américán. Az elsőn a torna titkos esélyesének kikiáltott Uruguay 1–1-et játszott Peruval, így Argentínához és Brazíliához hasonlóan döntetlennel kezdte a Copát, a másodikon Chile legyűrte Mexikót.
júl. 5
6:30
U17-es vb: csupán egy európai csapat jutott a legjobb négy közé (She)
A házigazda Mexikó válogatottja 2–1-re legyőzte Franciaországot az U17-es labdarúgó-világbajnokság magyar idő szerint keddre virradóra megrendezett negyeddöntőjében, így bejutott a legjobb négy közé, ahol csupán egy európai csapat található: az Angliát kiejtő Németország.
júl. 5
6:48
Premier League: Bodnár László próbajátékra készül Angliába (She)
Bodnár László, a tavaszt az osztrák bajnoki ezüstérmes Salzburgban eltöltő magyar válogatott labdarúgó a Nemzeti Sportnak elmondta: nem kizárt, hogy hamarosan az angol élvonal egyik csapatához utazik próbajátékra.
júl. 5
6:51
Nem csitul a korrupciós botrány (Behaviour)
Továbbra sem csitul a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnökválasztása és a 2018-as, valamint a 2022-es világbajnokság helyszínkijelölése kapcsán felkorbácsolt korrupciós botrány. A Süddeutsche Zeitung német lap tényfeltáró riportjából kiderül: a szervezet vezetésében alig akad valaki, aki ne lenne érintett zavaros pénzügyi manőverekben.
júl. 5
7:09
Szerb a csúcson (Behaviour)
A cseh tenisz nagy sikerével zárult az idei wimbledoni bajnokság, ugyanis a hölgyek igencsak kitettek magukért: Petra Kvitova parádésan játszva nyerte a női egyest, Kveta Peschke női párosban nem talált legyőzőre, míg Iveta Benesova vegyes párosban emelhette a magasba a győztesnek járó trófeát. A férfiaknál párosban a Bryan-fivérek a 11. Grand Slam-trófeájukat nyerték meg, míg egyesben a…
júl. 5
7:11
Hozzájut az álllami támogatáshoz a MÚSZ (Behaviour)
Megkaphatja visszatartott állami támogatásait a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ), mivel igazolta, hogy megfizette tartozásait - olvasható abban a jelentésében, amelyet az elszámoltatási kormánybiztos, Budai Gyula készített, és amelyet hétfőn juttatott el az MTI-hez.
júl. 5
7:13
A Williams és a Renault ismét egymásra talált (Behaviour)
Mintha csak a 90-es évek térnének vissza a Formula-1-be. Legalábbis abban a tekintetben, hogy a Williams akkoriban a Renault motorjaival volt fölszerelve, s a frigy ismét létrejön. De hogy eredményesség tekintetében is visszatérnek-e a szép idők, az erősen kérdéses. A brit istálló tudniillik a francia meghajtással egyértelműen uralta azt a korszakot.
júl. 5
7:15
Brazil blama, avagy góltalanság a Copán (Behaviour)
Két nap és négy meccs után mindössze egyetlen győztest avattak a labdarúgó Copa Américán, ám ennél elszomorítóbb, hogy a gólátlag (egyelőre) az egyet sem éri el: mindössze három találat született eleddig.
júl. 5
7:24
Diósgyőr: továbbra sem tettek le a két szenegáli szerződtetéséről (She)
A korábbi hírekkel ellentétben a labdarúgó NB I rajtjára készülő Diósgyőri VTK nem tett le egyik szenegáli próbajátékosa szerződtetéséről sem.
júl. 5
8:00
Mark Cavendish: Nem vagyunk robotok (Metropol)
Óriási lendülettel és önbi­za­lommal vá­gott neki a Tour de France-nak Mark Cavendish. A sportoló nehéz küzde­lemre számít az Alpok miatt, de nem riad meg tőle.
júl. 5
8:18
Uruguay sem tudott nyerni a Copán (Infostart)
Nincs új sem a Nap alatt, sem a Copa Américán: az esélyes csak döntetlent játszott, a tulajdonképpen utánpótlás-válogatottal érkező meg kikapott. Uruguay-Peru 1-1, Chile-Mexikó 2-1. A mezőny túl van az első teljes körön, a hat mérkőzésből négy döntetlennel végződött, csak a két U23-as legénység ellen játszó tudott nyerni. Szombaton Kolumbia verte Costa Ricát, most pedig a chileiek szerezték meg a…
júl. 5
8:18
Vasas: az angyalföldiek rutinos védője is Ciprus felé kacsingat (She)
A ciprusi labdarúgó-bajnokságból is van ajánlata Balog Zsoltnak, akinek június végén lejárt a szerződése a Vasasnál – tudta meg a Nemzeti Sport.
júl. 5
8:36
Videoton: Horváth Gábor iránt jelenleg nincs komoly érdeklődő (She)
Bár a holland sajtó hírbe hozta az Utrechttel, a Videoton védője, Horváth Gábor iránt jelenleg nincs komoly külföldi érdeklődés.
júl. 5
8:38
Paks: Böde Dániel nem kapkod, a Rapid és a többi kérő még várhat (She)
Bár a legutóbbi idény végén azt nyilatkozta, eljött a váltás ideje, Böde Dániel továbbra sem biztos abban, hogy ezen a nyáron elhagyja az MVM Paks labdarúgócsapatát.
júl. 5
9:12
FTC: Nem állnak messze az álláspontok, de még beszélni kell - Tímár (She)
Az angol Plymouth Argyle-tól távozó Tímár Krisztián a Nemzeti Sportnak elmondta: korrekt ajánlatot kapott a Ferencvárostól, de szükség van további egyeztetésre ahhoz, hogy visszaszerződjön korábbi csapatához, a labdarúgó NB I legutóbbi bronzérmeséhez.
júl. 5
9:14
Videoton: 1050 fehérvári szurkoló kísérheti a csapatot Ausztriába (She)
A Videotont 1050 szurkoló kísérheti el a jövő heti, Sturm Graz elleni BL-selejtezőre Klagenfurtba.
júl. 5
9:18
Uruguay döntetlent játszott, Mexikó vereséget szenvedett - videó (Agroinform)
Az Arany Kupát megnyerő Mexikó a Chilétől elszenvedett vereséggel kezdte meg szereplését a labdarúgó Copa América hétfői játéknapján.
júl. 5
9:20
Kizárták Egyenlítői-Guineát az olimpiai selejtezőről (Agroinform)
A világbajnokságon még időben észlelték a bajt a szervezők, de az olimpiai selejtezőn játszott Sade Bohu Sayu, aki miatt Egyenlítői-Guineát kizárták a londoni kvalifikációból.
júl. 5
9:22
Valencia bokasérülést szenvedett (Agroinform)
Valószínűleg nem játszhat csapata következő csoportmérkőzésen Antonio Valencia, a Copa Americán szereplő ecuadori válogatott szélsője.
júl. 5
9:30
Video-összeállítás: Suárez pontmentése és a chilei fordítók (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a C-csoport első fordulójával folytatódtak a 2011-es Copa América küzdelmei. A korábbi napok gólínsége kissé alábbhagyott, hiszen az Uruguay–Peru és a Chile–Mexikó találkozón ötször is betaláltak a felek – ez még mindig elmarad a gólparádétól, de a B-csoport két 0–0-ja után felüdülés a dél-amerikai labdarúgás szerelmeseinek.
júl. 5
9:30
Tévez a lányai miatt hagyná el a Manchester Cityt (Metropol)
Lányai miatt távozna a Manchester Citytől Carlos Tévez, az angol klub argentin labdarúgója.
júl. 5
9:33
Magyar arany és ezüst a kombinációs triatlon vb-n (Behaviour)
A címvédő Harsányi Zsuzsanna aranyérmes lett a Prágában megrendezett Big Man kombinációs triatlon világbajnokságon, amelyen Vatai Miklós ezüstérmet nyert.
júl. 5
9:36
Győztek a kiemeltek az első napon (Agroinform)
Az egyesült államokbeli Newportban zajló füvespályás férfi tenisztorna első fordulójának hétfői játéknapján győzelemmel kezdett a második kiemelt.
júl. 5
9:38
Magyar sikerek a kombinációs világbajnokságon (Agroinform)
A címvédő Harsányi Zsuzsanna aranyérmes lett a Prágában megrendezett Big Man kombinációs triatlon vb-n, amelyen Vatai Miklós ezüstérmet nyert.
júl. 5
9:40
Új snowboardos és síakrobata szakágak mutatkoznak be Szocsiban (Agroinform)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hétfői döntése értelmében három új szakág mutatkozhat be a 2014-es téli játékokon Szocsiban.
júl. 5
9:42
Prukner László a Sport7-nek nyilatkozott (Agroinform)
Prukner László a Sport7-nek nyilatkozott az Európa Liga mérkőzésről és a Ferencváros felkészüléséről.
júl. 5
9:48
Szocsi 2014: a NOB három új szakág olimpiai bemutatkozásáról döntött (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hétfői döntése értelmében három új szakág mutatkozhat be a 2014-es téli játékokon Szocsiban.
júl. 5
9:48
Szocsi 2014: három új szakág mutatkozhat be (Metropol)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hétfői döntése értelmében három új szakág mutatkozhat be a 2014-es téli játékokon Szocsiban.
júl. 5
9:50
Triatlon: magyar arany és ezüst a kombinációs világbajnokságon (She)
A címvédő Harsányi Zsuzsanna aranyérmes lett a Prágában megrendezett Big Man kombinációs triatlon-világbajnokságon. Vatai Miklós ezüstérmet nyert.
júl. 5
9:54
Mike Powell örökös eltiltást szeretne a doppingolóknak (Agroinform)
Szigorítana a doppingvétséget elkövetők büntetésén a távolugrás világrekordere, Mike Powell, aki örökre eltiltaná a tiltott szerekhez nyúlókat.
júl. 5
10:12
Tízezrek ünnepeték Djokovicsot Belgrádban - videó (Agroinform)
Valóságos népünnepély fogadta hétfőn este Belgrádban a wimbledoni tenisztornát megnyerő és ezzel a világranglista élére kerülő Novak Djokovicsot. "Ezt a trófeát nektek, a szerb népnek nyertem meg." - ezekkel szavakkal érkezett haza a férfi tenisz új szupersztárja, aki idén 49 mérkőzéséből 48-at megnyert.
júl. 5
10:14
Redknapp ragaszkodik Modrichoz, kinevette a Chelsea ajánlatát (Agroinform)
A Tottenham menedzsere bajnoki címet akar szerezni csapatával, és tisztában vele, hogy ehhez erősítenie kell a gárdát, nem gyengíteni.
júl. 5
10:24
Liverpool: a nagy reményekkel igazolt Jovanovicsot nem marasztalják (She)
Az angol élvonalban szereplő Liverpool megválna szerb válogatott labdarúgójától, Milan Jovanovicstól. Ezt maga a játékos árulta el egy görög lap érdeklődésére válaszolva.
júl. 5
10:42
Vasas: Honmának a napokban már összejött, amire Tévez vágyik (She)
Honma Kazuo, a Vasas új szerzeménye a szakmai és anyagi okok mellett családi motívummal is magyarázza, miért igazolt a labdarúgó NB I rajtjára készülő angyalföldiekhez.
júl. 5
10:44
Real Madrid: Coentrao már megérkezett a spanyol fővárosba - sajtóhír (She)
A Benfica védőjének, Fábio Coentraónak a Real Madridhoz szerződése hetek óta téma a portugál és a spanyol sajtóban. A legfrissebb hírek szerint a 23 éves futballista már Madridban tárgyal.
júl. 5
10:48
Tízezrek ünnepelték Djokovicsot Belgrádban - videó (Agroinform)
Valóságos népünnepély fogadta hétfőn este Belgrádban a wimbledoni tenisztornát megnyerő és ezzel a világranglista élére kerülő Novak Djokovicsot. "Ezt a trófeát nektek, a szerb népnek nyertem meg." - ezekkel szavakkal érkezett haza a férfi tenisz új szupersztárja, aki idén 49 mérkőzéséből 48-at megnyert.
júl. 5
10:50
Újpesten kívül sehol nem játszottam volna szívesen - Rajczi Péter (Agroinform)
A támadóval hétfőn kötött új, egy plusz egy évre szóló szerződést a klub annak ellenére, hogy korábban voltak nézeteltérések.
júl. 5
11:24
Suárez behúzott egyet ellenfelének - videó (Agroinform)
Az uruguayiak csatára, Luis Suárez a Peru elleni, 1-1-gyel végződő hétfői Copa América-meccsen ököllel hátracsapott egyet ellenfelének.
júl. 5
11:26
Gratulált a magyar hatóságoknak bundaszakértő (Agroinform)
Gratulált a magyar hatóságok eredményes munkájához a nemzetközi labdarúgásban zajló bundabotrány egyik legismertebb szakértője, a kanadai Declan Hill.
júl. 5
11:36
Labdarúgás: pályán a DVTK, a Honvéd, a Pécs, lesz BL - mai program (She)
Tovább folytatódnak a labdarúgó NB I jövő heti rajtjára melegítő csapatok felkészülési mérkőzései: ma este külföldön lép pályára a Diósgyőr, a Honvéd, a Pécs és a Kaposvár, míg a Kecskemét román (besztercei) ellenfelet fogad a Széktói Stadionban.
júl. 5
11:38
Bundabotrány: a kanadai szakértő gratulált a magyar hatóságoknak (She)
Gratulált a magyar hatóságok eredményes munkájához a nemzetközi labdarúgást mérgező bundabotrány egyik legismertebb szakértője, a kanadai Declan Hill, akinek „Bunda – Futball és szervezett bűnözés" című könyve pénteken jelenik meg magyar nyelven.
júl. 5
11:42
Nyitva az ajtó a fiatalok előtt - Aczél Zoltán (Agroinform)
A Haladás vezetőedzője a nyugat.hu-n vezetett blogjának hétfői bejegyzésében a csapat utánpótlásából kikerülő játékosokról írt, egyes fiatalokra jövőjére külön is kitérve.
júl. 5
11:54
Női vízilabda: magyar válogatott centerrel erősödik a BVSC (She)
Az előző szezonban ötödik helyezett BVSC-ben folytatja karrierjét a női vízilabda-válogatottal a sanghaji világbajnokságra készülő Tóth Ildikó.
júl. 5
11:56
DVSC: erősít a csapat, három légióssal is szerződést kötöttek (She)
Stevo Nikolic négyéves, míg Vjatseslav Zahovaiko és Adnan Alisic hároméves szerződést kötött a DVSC-TEVA labdarúgócsapatával – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
júl. 5
11:58
Országgyűlés: jövő ősztől mindennap lesz testnevelés az órarendben (She)
Jövő ősztől bevezetik a kötelező mindennapi testnevelést az általános iskolákban, s ennek megvalósítását létesítményfejlesztési programokkal kívánja segíteni a kormány – jelentette be Bardóczy Gábor, a sportért felelős államtitkárság főosztályvezetője az Országgyűlés sport- és turizmusbizottságának keddi ülésén.
júl. 5
12:00
Minden nap lesz testnevelésóra az általános iskolákban (Agroinform)
Jövő ősztől bevezetik a kötelező mindennapos testnevelést az általános iskolákban - jelentette be Bardóczy Gábor, a sportért felelős államtitkárság főosztályvezetője.

Keresés