2011. július 4. hétfő

júl. 4
0:12
Vb 2014: az Amerikai Virgin-szigetek legyőzte a Brit Virgin-szigeteket (She)
Az Amerikai Virgin-szigetek labdarúgó-válogatottja hazai pályán 2–0-ra győzött a Brit Virgin-szigetek ellen a 2014-es vb-selejtezők CONCACAF-zónabeli előselejtezőjének első mérkőzésén.
júl. 4
1:42
Copa América: nem bírt egymással Paraguay és Ecuador (She)
A gól nélküli döntetlenre végződő Paraguay–Ecuador mérkőzéssel folytatódott a Copa América B-csoportjában a küzdelem. A találkozó győztese nagy lépést tehetett volna a továbbjutás felé, mivel a csoport másik összecsapásán a brazilok nagy meglepetésre nem tudták legyőzni a venezuelaiakat.
júl. 4
6:30
Gólszegény brazilok, eseménytelen Copa (Infostart)
Unalmas mérkőzésen, rosszul kezdődött a Copa America a címvédő braziloknak, akik képtelenek voltak betalálni, és csak 0-0-ás döntetlent játszottak Venezuelával.
júl. 4
6:48
Brazília: Ronaldo szerint Neymarnak külföldre kellene szerződnie (She)
Ronaldo szerint Neymarnak, a Santos brazil válogatott csatárának Európába kell szerződnie, ha klasszis labdarúgó akar lenni.
júl. 4
6:51
A Klicsko-család uralja a nehézsúlyt (Behaviour)
Óriási várakozás, hatalmas feszültség, elképesztő bírói hibák, és a profi ökölvívás királykategóriájának valamennyi világbajnoki címének Ukrajnába vándorlása - röviden így foglalható össze a hamburgi Vladimir Klicsko (56-3-0, 49 KO) szombat éjszakai szuperderbijét David Haye (25-2, 23 KO) ellen. A fiatalabbik Klicsko egyhangú pontozásos győzelmével a családhoz került valamennyi nagy szervezett…
júl. 4
7:09
Messi messze önmagától (Behaviour)
Óriási meglepetéssel kezdődött Argentínában a labdarúgó Copa America, amelynek nyitó mérkőzésén a házigazdák együttese a Barcelona világklasszisával, Lionel Messivel a soraiban csupán 1-1-es döntetlenre volt képes Bolívia ellen.
júl. 4
7:11
Csaták vízen és szárazon (Behaviour)
Hétvégén rendezték a MotoGP világbajnokság következő futamát Mugellóban. A versenyzők dolgát az időjárás is nehezítette, ez azonban a fő esélyeseket nem zavarta meg, hisz például Nico Terol újabb futamgyőzelmével szinte már az F1-es Sebastian Vettel fölényét idézi. A királykategóriában a címvédő Lorenzo is a legjobbkor lépett rá ismét a győzelem ösvényére.
júl. 4
7:13
Kupagyőztes Kemény-csapat (Behaviour)
Százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a Vodafone Kupa nemzetközi tornát a hónap végi sanghaji világbajnokságra készülő magyar férfi vízilabda-válogatott.
júl. 4
7:24
Felkészülés: kétgólos Vidi-siker a Gloria Bistrita ellen (She)
A bajnoki címvédő Videoton vasárnap Felcsúton felkészülési mérkőzésen 2–0-s győzelmet aratott a román bajnokságban 14. helyen végző Gloria Bistrita ellen.
júl. 4
7:26
NB II: Urral és Hamarral erősítettek az ezüstérmes mezőkövesdiek (She)
Megvan az első két érkezője az előző szezonban az NB II Keleti csoportjában ezüstérmet szerző Mezőkövesd labdarúgócsapatának.
júl. 4
8:18
Milan: tizenkilenc éves dán csodafiúval erősítene a rossoneri (She)
Újabb ifjú futballista szerződtetésével fiatalítaná keretét a Milan labdarúgócsapata, amely a 19 éves Christian Eriksennel erősítene.
júl. 4
8:36
Vitorlázás: ma indul Balatonfüreden az F18-as katamaránok vb-je (She)
Hétfőtől péntekig zajlik Balatonfüreden az F18-as katamarán hajóosztály világbajnoksága.
júl. 4
8:38
Triatlon: Csomor Erika második lett a klagenfurti Ironman-viadalon (She)
Csomor Erika második lett az ausztriai Klagenfurtban rendezett triatlon Ironman-viadalon.
júl. 4
8:42
Ronaldo szerint Neymarnak külföldre kellene szerződnie (Agroinform)
Ronaldo szerint Neymarnak, a Santos brazil válogatott csatárának Európába kell szerződnie, ha klasszis labdarúgó akar lenni.
júl. 4
8:54
Tenisz: először kezdődik szerb névvel a férfi-világranglista (She)
A tenisz-világranglisták 1973 óta íródó történetében először fordult elő, hogy szerb teniszező nevével kezdődik a férfiak listája. A friss wimbledoni bajnok Novak Djokovics már akkor biztossá tette mostani első helyét, amikor múlt héten bejutott a füves pályás Grand Slam-torna fináléjába.
júl. 4
8:56
WNBA: Lauren Jackson nélkül is nyert idegenben a Seattle Storm (She)
A műtét után lábadozó Lauren Jackson nélkül is tíz ponttal nyert a Washington Mystics otthonában a Seattle Storm csapata. A Stormban az előző idény fináléjának MVP-je hiányában Swin Cash vitte a prímet 19 pontjával, míg Tanisha Wright és Sue Bird 17-17 egységgel járult hozzá a sikerhez.
júl. 4
9:00
A PSV leigazolta Dzsudzsák utódját - videó (Agroinform)
A holland sztárklub megszerezte a belga válogatott Dries Mertenst, aki tökéletesen pótolhatja a Dagesztánba igazoló magyart.
júl. 4
9:12
Vasas: Honma Kazuóval megegyeztek - ma már Angyalföldön edz (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a japán Honma Kazuo Siófokról a Vasashoz szerződik – a hírt a klub hivatalos Facebook-oldala is megerősítette.
júl. 4
9:18
Novak Djokovics az első szerb listavezető (Agroinform)
A tenisz világranglista történetében először fordult elő, hogy szerb teniszező nevével kezdődik a férfiak listája.
júl. 4
9:20
Nem született gól a Paraguay-Ecuador mérkőzésen (Agroinform)
A címvédő Brazília Venezuela elleni mérkőzéséhez hasonlóan a B csoport másik találkozóján, a Paraguay-Ecuador összecsapáson sem született gól a 43. labdarúgó Copa America vasárnapi játéknapján.
júl. 4
9:30
Video-összeállítás: gól nélküli meccsek a Copa América harmadik napján (She)
A dél-amerikai futball szerelmesei gólpárbajt várnának az idei Copa Américán, a kontinens labdazsonglőrei azonban eddig négy mérkőzésen háromszor tudtak csak a kapuba találni. A torna harmadik napján a B-csoport küzdelmei is elkezdődtek.
júl. 4
9:48
DVTK: Benczés Miklós elégedett a két szenegáli próbajátékossal (She)
Benczés Miklós, a labdarúgó NB I-be feljutó Diósgyőr vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának elmondta, elégedett a két próbajátékossal, a szlovák-szenegáli Mohamadou Seye, és a francia-szenegáli l'Imam Seydi jó teljesítményt nyújtott.
júl. 4
9:54
Íme a Serie A szabad játékosainak a listája (Agroinform)
Az olasz bajnokságban is tart a szünet, ami azt jelenti, hogy az átigazolások jelentik a legfőbb beszédtémát. A legjobb helyzetben a szabad játékosok vannak, akiknek lejárt a szerződésük a klubjukkal, mert így az érdeklődőknek csak velük kell megegyezni.
júl. 4
10:06
Kajak-kenu: 13 érmet szerzett a magyar csapat a korosztályos Eb-n (She)
Tizenhárom érmet gyűjtött a magyar csapat a hétvégi kajak-kenu korosztályos Európa-bajnokságon Zágrábban. Az U23-as csapat mérlege 3 arany-, 2 ezüst- és 4 bronzérem, az ifjúságiaké pedig 1, 1, 2.
júl. 4
10:08
Vasas: hosszabbított a szerb védő, Honma érkezését megerősítették (She)
A Vasas labdarúgócsapata hivatalos Facebook oldalán megerősítette a Nemzeti Sport értesülését – szerződést kötöttek a japán Honma Kazuóval. A klub azt is bejelentette, hogy meghosszabbították a szerb Dusan Mileusznics szerződését.
júl. 4
10:12
Marihuánát termesztett az egykori NBA sztár (Agroinform)
Anyagi gondjai enyhítésére marihuána termesztéssel foglalkozott José Ortiz. Az egykori puerto ricói NBA sztár komoly börtönbüntetésre számíthat.
júl. 4
10:14
Homma Kazuo 2+1 évre a Vasasé (Agroinform)
A japán támadó sokáig mérlegelt a döntése előtt, ám végül a Vasas-HÍD által meghatározott és kitűzött célok bizonyultak számára a legszimpatikusabbnak.
júl. 4
10:16
Ronaldo és mennyaszonya a portugáliai tengerparton - fotók (Agroinform)
Cristiano Ronaldo és mennyaszonnya, Irina Shayk portugáliai Algarvé tengerpartján való nyaralásáról készültek a következő fényképek.
júl. 4
10:24
Bp. Honvéd: a horvát és a montenegrói játékos szerződtetésével végleges a keret (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos honlapján tette közzé, hogy hároméves szerződést kötött két próbajátékon lévő labdarúgóval: a horvát Boris Bjelkanoviccsal és a montenegrói Radiszlav Szekuliccsal.
júl. 4
10:27
Tizenhárom éremmel zártak a magyarok a korosztályos kajak-kenu Eb-n (Behaviour)
A szombatiakhoz hasonlóan a vasárnapi döntőkben is két aranyérmet szerzett a zágrábi ifjúsági és U23-as kajak-kenu Európa-bajnokságon a magyar csapat, amely összesen 13 dobogós helyezéssel zárta a viadalt.
júl. 4
10:30
Ronaldo és menyasszonya a portugáliai tengerparton - fotók (Agroinform)
Cristiano Ronaldo és menyasszonya, Irina Shayk a portugáliai Algarvé tengerpartján való nyaralásáról készültek a következő fényképek.
júl. 4
10:32
Tizenhárom dobogós helyezéssel, közte négy arannyal zárt a magyar csapat (Agroinform)
A szombatiakhoz hasonlóan a vasárnapi döntőkben is két aranyérmet szerzett a zágrábi ifjúsági és U23-as kajak-kenu Európa-bajnokságon a magyar csapat, amely összesen 13 dobogós helyezéssel zárta a viadalt.
júl. 4
10:34
Szüleit perelte a tini úszó, hogy olimpiai bajnok szerelmével úszhasson (Agroinform)
A tinédzser korú Justin Wright saját szüleivel is szembeszállt, hogy olimpiai bajnok kedvesével úszhasson.
júl. 4
10:36
Romario és Bebeto ismét a pályán parádéztak - videó (Agroinform)
Az 1994-ben világbajnoki címet nyerő brazil válogatott ismét összeállt, és elutazott Manausba, ahol a helyi csapat ellen léptek pályára. A találkozó vége 5-2 lett Dungáéknak, akik megmutatták, még nem felejtettek el futballozni.
júl. 4
10:42
Atlétáink jók - a harmadik vonalban (Infostart)
A magyar férfi válogatott megnyerte az atlétikai összetett csapat Európa Kupa harmadik vonalának számító II. osztály küzdelmeit.
júl. 4
10:42
Atlétika: a férfi csapat nyert a II. osztályú összetett Európa-kupán (She)
A magyar férfi válogatott megnyerte az atlétikai összetett csapat Európa-kupa harmadik vonalának számító II. osztály küzdelmeit.
júl. 4
10:48
Tiger Woods újra reklámban szerepelt - videó (Agroinform)
Közel másfél év után szerepelt ismét reklámfilmben Tiger Woods, aki magánéleti botránya után már nem annyira keresett a hirdetők között.
júl. 4
11:00
Atlétika: a férficsapat nyert a II. osztályú összetett Európa-kupán (She)
A magyar férfiválogatott megnyerte az atlétikai összetett csapat Európa-kupa harmadik vonalának számító II. osztály küzdelmeit.
júl. 4
11:02
Ferencváros: Tímár Krisztián szívesen jönne, a klub válaszára vár (She)
A Nemzeti Sport már hetekkel ezelőtt beszámolt róla, hogy Tímár Krisztián visszatérhet a Ferencvároshoz. A védő menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, tárgyaltak a klubbal, jelenleg a zöld-fehérek válaszára várnak.
júl. 4
11:04
Sturm Graz: az edző elégedett a csapattal, grúz válogatott érkezhet (She)
Összességében elégedetten értékelte a Sturm Graz labdarúgócsapatának edzőtáborát Franco Foda vezetőedző, aki a Videoton elleni BL-selejtezőkig elvesztheti egyik kulcsjátékosát – viszont szerződtethet közben egy grúz válogatott játékost.
júl. 4
11:06
Játékosai után Wenger is a távozásról beszélt (Agroinform)
Az Arsenal francia menedzserét kifejezetten érdekli a PSG újraépítése, és azt sem tagadta, hogy kapcsolatban áll a francia klubbal.
júl. 4
11:06
NHL: a San Jose Sharks elcserélte Dany Heatleyt Martin Havlátért (She)
A holt szezon eddigi egyik legmeglepőbb átigazolását produkálta a San Jose Sharks csapata azzal, hogy Dany Heatley játékjogát elcserélte a Minnesota Wilddal Martin Havlátéért. A 30 éves olimpiai bajnok kanadai szélső így két szezon után távozik a kaliforniaiaktól.
júl. 4
11:18
Videoton: a spanyol támadó Sousa miatt fogadta el a fehérváriak ajánlatát (She)
Walter Fernández, a Videoton nyáron igazolt 21 éves spanyol támadója a vidi.hu-nak elmondta, azonnal elfogadta a fehérváriak ajánlatát, amikor megtudta, hogy Paulo Sousa a csapat vezetőedzője.
júl. 4
11:20
Golf: világbajnoki ugrás - egyszerre három fronton az első helyen! (She)
A férfiaknál British Open, a nőknél US Open lesz a következő két hétben, mégsem az a bizonyos vihar előtti csend jellemzi a profi golfozók körversenyeit. A tengerentúlon Nick Watney egyszerre három első helyet ünnepelhetett a hét végén, Európában a franciák hazai győztest köszönthettek, a hölgyek mezőnyében pedig egyre lendületesebben tör magának utat egy fiatal svéd.
júl. 4
11:22
Győr: Simon András és a cseh válogatott játékos is aláírt (She)
A Győri ETO FC vezetői ma két futballista szerződtetését jelentették be sajtótájékoztató keretében.
júl. 4
11:24
A dán Wozniacki vezet, Czink közel 100 helyet ugrott előre (Agroinform)
Szávay Ágnes maradt a 49., Arn Gréta viszont 25 helyet rontva csak a 72. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.
júl. 4
11:24
Tenisz: Czink Melinda 93 helyet javított a női világrannglistán (She)
A wimbledoni női tenisztornán a 3. fordulóig jutó Czink Melinda produkálta az egyik legnagyobb ugrást a női teniszezők világranglistáján: a magyar lány a 262. helyről egészen a 169. pozícióig ugrott előre. A magyarok közül a Wimbledonban sérülés miatt nem induló Arn Gréta 25 helyet rontva a 72., míg Szávay Ágnes továbbra is a 49.
júl. 4
11:36
Tenisz: Czink 93 helyet javított a női világranglistán, Szávay 49., Arn 72. (She)
A wimbledoni női tenisztornán a 3. fordulóig jutó Czink Melinda produkálta az egyik legnagyobb ugrást a női teniszezők világranglistáján: a magyar lány a 262. helyről egészen a 169. pozícióig ugrott előre. A magyarok közül a Wimbledonban sérülés miatt nem induló Arn Gréta 25 helyet rontva a 72., míg Szávay Ágnes továbbra is a 49. Babos Tímea nagyot lépett előre, jelenleg a 231., és a stuttgarti…
júl. 4
11:38
Videó: Neymar összeverekedett a venezuelai szövetségi kapitánnyal (She)
Rendkívül csalódott volt a teljes brazil válogatott, miután egy gól nélküli döntetlenre futotta csak tőlük Venezuela ellen. Neymar azonban nem tudott túllendülni a letörtségen, és összeakaszkodott az öltözőbe vezető folyosón César Faríasszal, a venezuelai szövetségi kapitánnyal.
júl. 4
11:40
Copa América: a magyar származású venezuelai szerint bárkit meglephetnek (She)
A venezuelai labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott Brazíliával a Copa América tegnapi meccsén, és a magyar származású Nicolás Fedor, becenevén Miku úgy nyilatkozott, bárkinek képesek meglepetést okozni a tornán.

Keresés