2011. július 6. szerda

júl. 6
0:54
Három város harca a téli olimpiáért (Agroinform)
Szerdán kora estére eldől, hogy a három kandidáló város (Annecy, München, Pjongcsang) közül melyik nyeri el a 2018-as téli olimpia rendezési jogát.
júl. 6
1:06
Tenisz: Dudi Szelának Newportban megmutatták, ki a Yani (She)
Az első helyen kiemelt John Isner a viszonylag nehéz sorsolás ellenére könnyedén vette az első fordulót a newporti tenisztornán: az amerikai égimeszelő két játszmában győzte le a szlovák Karol Becket. A játéknap utolsó mérkőzésén az izraeli Dudi Szela meglepetésre kikapott Michael Yanitól. A 30 éves szingapúri-amerikai játékos legjobb helyezése a világranglistán egy 143. hely még tavalyról,…
júl. 6
6:48
Tenisz: a következő három évben jelentősen nő a férfi tornák díjazása (She)
A hivatásos férfi teniszezők versenyeit szervező ATP úgy döntött, a következő három esztendőben jelentősen emeli a tornák díjazását, amely így 2014-ben összességében már meghaladja a kilencvenmillió dollárt.
júl. 6
7:06
"Mindig ezért edzettem" (Behaviour)
A tavaly decemberi Davis Kupa megnyerése óta elképesztő produkciót nyújt a szerb Novak Djokovics. Nem kevesebb, mint 48 meccset nyert, és csak egyet veszített - Roger Federer győzte le őt a Roland Garros elődöntőjében -, ez idő alatt két Grand Slam-torna bajnoka (Australian Open és Wimbledon) lett, és tegnaptól ő vezeti a férfi világranglistát.
júl. 6
7:08
Chile: Mexikó elcsitítva (Behaviour)
Lezárult az első kör a három csoportos Copa Américán, és a kontinenstorna legnagyobb hagyományú együttesei közül egyik se tudott győzni: magyar idő szerint tegnapra virradóra a viadalt 14-szer megnyerő, a dél-afrikai világbajnokságon jókora meglepetést okozva a négy közé jutott Uruguay nem bírt Peru válogatottjával.
júl. 6
7:10
Bozsik Stadion: feljelent a Jobbik (Behaviour)
Feljelentést tesz a Jobbik ismeretlen tettesek ellen kedden a rendőrségen, mert szerintük a kispesti Bozsik-stadion magánosítása ügyében felvetődik a csalás, valamint a hűtlen és hanyag kezelés gyanúja.
júl. 6
7:12
Haye visszavágóban bízik (Behaviour)
Óriási meglepetésre egy egészen más David Haye nyilatkozgat a szombat esti veresége óta. Most már nem akarja letépni Vlagyimir Klicsko fejét, hanem a világ legjobb nehézsúlyú ökölvívójának nevezi, és abban reménykedik, hogy az extra bevételt hozó meccsnek létrejön a visszavágója is. Az ukrán óriás még nem reagált, egyelőre annak örül, hogy sikerével elhallgattatta kritikusait.
júl. 6
7:24
Liverpool: a megműtött Gerrard kihagyja a „vörösök” ázsiai túráját (She)
Nem tart az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpoollal az együttes vasárnap kezdődő, Kínát, Malajziát és Szingapúrt érintő ázsiai túrájára Steven Gerrard csapatkapitány.
júl. 6
7:26
WNBA: hiába a soproni játékos pontjai, csapata tovább gyengélkedik (She)
Hiába volt 14 pontjával csapata legeredményesebb játékosa Marissa Coleman, aki a Sopron kosarasa, a Washington Mystics 78–65-re kikapott a 34 pontig és 16 lepattanóig jutó Sylvia Fowles vezette Chicago Skytól az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság (WNBA) legutóbbi játéknapján.
júl. 6
7:42
Atlétika: a tavalyi év legjobbjai is ott lesznek Monacóban (She)
A tavalyi év női és férfi atlétája, a horvát Blanka Vlasic és a kenyai David Rudisha is ott lesz július 22-én a Gyémánt Liga-sorozat monacói állomásán.
júl. 6
8:00
Hegyikerékpár: Parti András a 47. helyen végzett Kanadában (She)
A pekingi olimpikon Parti András a 47. helyen végzett a kanadai Mount Saint Anne-ben rendezett hegyikerékpáros-világkupa olimpiai krossz számában, s ezzel 21 ranglistapontot szerzett.
júl. 6
8:02
NB II: a Szeged 2011 szerződtetné a külföldre is csábított Buborit (She)
Szerződtetné a labdarúgó NB II-ben induló Szeged 2011 Bubori Kornélt, aki az előző idényben a REAC-ban futballozott.
júl. 6
8:18
Röplabda: az utánpótlást fejlesztő egyesület alakult Kaposváron (She)
Az országban elsőként mindkét nemet érintő, a röplabda-utánpótlást fejlesztő klub alakult Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely Sportegyesület néven.
júl. 6
8:20
QPR: Buzsáky csapattársa családja hiánya miatt válthat klubot (She)
A Premier League-be feljutó Queens Park elveszítheti legértékesebb játékosát, a marokkói Adel Taarabtot.
júl. 6
8:36
Újpest: a lila-fehérek profi szerződést kötöttek Popovics Bertolddal (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy profi szerződést kötött Popovics Bertolddal.
júl. 6
8:42
A tavalyi év legjobbjai is ott lesznek Monacóban (Agroinform)
A tavalyi év női és férfi atlétája, a horvát Blanka Vlasic és a kenyai David Rudisha is ott lesz július 22-én a Gyémánt Liga-sorozat monacói állomásán.
júl. 6
8:54
Vasas: a Baja védőjét tesztelik, a kapusok küzdhetnek a helyükért (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas hivatalos Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a próbajátékon szereplő, a legutóbbi szezonban Baján játszó 25 éves védő, Forgács András is elutazik a csapattal az MFK Ruzomberok elleni felkészülési meccsre, amelyet ma 17 órakor rendeznek a szlovákiai Gyűgyön.
júl. 6
9:00
Roguy Meyé négy évre írhat alá a ZTE-nél (Agroinform)
Erősít a ZTE FC, méghozzá egy korábbi játékosával. A gaboni Roguy Meyé, aki kedden már a csapattal edzett, 4 évre kötelezi el magát a zalaiakhoz.
júl. 6
9:12
Ligue 1: korábbi francia válogatott játékossal erősített az újonc Évian (She)
Sidney Govou, a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Panathinaikosz francia játékosa kétéves szerződést kötött a francia élvonalba feljutott Évian Thonon Gaillard együttesével.
júl. 6
9:18
2014-ben már több mint 90 millió dollárt osztanak szét az ATP-tornákon (Agroinform)
A hivatásos férfi teniszezők versenyeit szervező ATP úgy döntött, a következő három esztendőben jelentősen emeli a tornák díjazását.
júl. 6
9:20
Modric és Bale nem a pénz, hanem a trófeák miatt távozhat - Van der Vaart (Agroinform)
A Tottenham Hotspur holland középpályása úgy véli, aki távozni szeretne a klubtól, azt nehéz megállítani, márpedig Bale-lel és Modriccsal ez a helyzet.
júl. 6
9:30
FTC: Lisztesnek részleges izomszakadása van, 1-2 hetet még kihagy (She)
Rossz hír a ferencvárosiak számára: Lisztes Krisztián lába lassan javul, így a középpályás nem utazott el Jerevánba a csapattal. A rutinos játékos az egyik edzésen sérült meg, balszerencséjére így már az Ulisses elleni első mérkőzésen sem léphetett pályára. Hiába tért vissza a nyáron az Üllői útra, az újbóli bemutatkozásra várnia kell.
júl. 6
9:32
NBA: a 68 triplát szerző játékos marad a Miami Heatnél (She)
Ugyan keveset játszott, mégis a maradás mellett döntött Eddie House, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) legutóbb döntős Miami Heat hátvédje.
júl. 6
9:34
Fulham: a Swansea segítheti szerződéshez a magyar kapust Londonban (She)
A Wales Online értesülései szerint a Premier League-be feljutó Swansea City ajánlatot tett a Fulhamnek a londoni csapat második számú kapusáért, David Stockdale-ért.
júl. 6
9:48
Fulham: a Swansea segítheti szerződéshez a magyar kapust (She)
A Wales Online értesülései szerint a Premier League-be feljutó Swansea City ajánlatot tett a Fulhamnek a londoni csapat második számú kapusáért, David Stockdale-ért.
júl. 6
9:50
Aston Villa: keveslik a Pool 15 milliós ajánlatát a válogatott játékosért (She)
A BBC értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool tizenötmillió fontot ajánlott az Aston Villa válogatott középpályásáért, Stewart Downingért. Az ajánlatot a birminghami klub rögtön vissza is utasította.
júl. 6
9:52
Videoton: Mitrovics a fehérváriaktól szeretne újra válogatott lenni (She)
Nikola Mitrovics, a Videoton nyáron igazolt 24 éves szerb középpályása a vidi.hu-nak elmondta, milyen kapcsolat fűzi Mladen Bozsovicshoz, melyik poszton szeret igazán játszani, illetve azt is, hogy szeretne újra szerepelni a szerb válogatottban.
júl. 6
9:54
Továbbra is kérdéses a döntő helyszíne (Agroinform)
Komoly gondban vannak az Argentínában zajló labdarúgó Copa America szervezői, mivel a döntő színhelyének szánt Buenos Aires-i Monumental Stadion jelenleg nincs olyan állapotban, hogy ilyen szintű mérkőzést lehessen benne játszani.
júl. 6
10:06
FTC: A felújítás közel annyiba kerül, mint egy új stadion építése - Kubatov (She)
A facebook-oldalán kimondottan aktív tevékenységet kifejtő Fradi-elnök, Kubatov Gábor a zöld-fehér szurkolók több, a labdarúgó csapatot érintő aktuális kérdésére válaszolt, illetve kapcsolódott be a párbeszédbe. Ezek egyike az Üllői úti stadionban tapasztalható, nem éppen EU-konform állapotokra való hivatkozással a klubvezető korábbi, stadion-felújításra vonatkozó ígéretét kérte számon.
júl. 6
10:12
Tévez 50 millió font alatt nem eladó (Agroinform)
Az argentin hiába írt "megható" közleményt arról, hogy miért akar távozni Manchesterből, a City keményen megkéri az árát.
júl. 6
10:24
Kecskemét: a sérült holland légiós a Szuperkupán már játszana (She)
A nyáron holland védőt szerződtetett a KTE-Ereco labdarúgócsapata. Az előző idényben portugál klubjában jobbára mellőzött Kelvin Maynard játéka azonban egyelőre kérdéses a szezon első tétmeccsén, a pénteki Szuperkupán, ahol a kupagyőztes kecskemétiek ellenfele a bajnoki címvédő Videoton lesz, amelyet az MK-fináléban legyőztek a Puskás Ferenc Stadionban.
júl. 6
10:26
Siófok: Tusorinak több ajánlata is volt, mégis hosszabbított (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő BFC Siófok több hete húzódó tárgyalások után mindenben megegyezett a lejáró szerződésű Tusori Richárddal, aki így egy évvel meghosszabbította kontraktusát.
júl. 6
10:30
Eddie House marad, James Jones távozik a Miamiból (Agroinform)
Marad eddigi klubjában Eddie House, az NBA legutóbb döntős Miami Heat hátvédje, James Jones viszont távozik.
júl. 6
10:42
Pályaíjász-vb: Torinóban már nem szerezhetünk olimpiai kvótát (She)
Az előzetes várakozásoknak megfelelően az olimpiai kategóriában szereplő magyar férficsapat nem jutott tovább a selejtezőből, így a Torinóban zajló pályaíjász-világbajnokságon nem szerezhet londoni indulási jogot.
júl. 6
10:44
Videoton: Elek Ákos megtiszteltetésnek veszi Bölöni László érdeklődését (She)
Amint arról a Nemzeti Sport Online korábban beszámolt: francia, belga és holland klubok mellett a görög PAOK labdarúgócsapatának figyelmét is felkeltette Elek Ákos. Az együttes vezetőedzője, Bölöni László tárt karokkal várná a Videoton válogatott középpályását, de elmondása szerint eddig még nem tárgyaltak a fehérvári játékos megvételéről. Az érintett futballista megtiszteltetésnek veszi már a…
júl. 6
10:46
Anzsi: megvan Dzsudzsák mezszáma, a klub fiatal játékosa átengedte neki (She)
Az orosz élvonalbeli Anzsi Mahacskala hivatalos honlapján közölte, hogy eldőlt: Dzsudzsák Balázsnak 22-es lesz a mezszáma az Anzsiban is, tehát ugyanaz, mint a holland PSV-nél.
júl. 6
10:48
Mitrovics a Videotonból kerülne vissza a szerb válogatottba (Agroinform)
A szerb középpályást a Videoton kapusa, Mladen Bozsovics győzte meg, hogy érdemes igent mondani a fehérváriak hívó szavára.
júl. 6
10:50
Az Anzsinál is marad Dzsudzsák 22-es mezszáma (Agroinform)
Az Anzsi Mahacskala hivatalos honlapján közölte, hogy eldőlt, Dzsudzsák Balázs melyik mezszámban játszik majd a klubnál.
júl. 6
11:00
Videoton: Megtiszteltetés Bölöni László érdeklődése - Elek Ákos (She)
Amint arról a Nemzeti Sport Online korábban beszámolt: francia, belga és holland klubok mellett a görög PAOK labdarúgócsapatának figyelmét is felkeltette Elek Ákos. Az együttes vezetőedzője, Bölöni László tárt karokkal várná a Videoton válogatott középpályását, de elmondása szerint eddig még nem tárgyaltak a fehérvári játékos megvételéről. Az érintett futballista megtiszteltetésnek veszi már a…
júl. 6
11:02
Atlétika: Tyson Gay váltóban sem vesz részt a tegui világbajnokságon (She)
Biztosan nem vesz részt az idei atlétikai világbajnokságon Tyson Gay, minden idők második leggyorsabb sprintere. Az amerikai szövetség kedden hirdette ki bő keretét a négy váltószámra, s mivel Gay neve nem szerepel a 4x100-as listán, biztossá vált, hogy nem lesz ott az augusztus 27-én kezdődő vb-n.
júl. 6
11:04
Felkészülés: pályán a Győr, az Újpest, a Vasas és a ZTE is - program (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő csapatok gőzerővel készülnek az előttünk álló szezonra, a 2011–2012-es idény jövő hét végi rajtjára. Ma hat gárda lép pályára felkészülési mérkőzésen, mindannyian külföldi ellenfelet választottak maguknak – tekintse meg a kínálatot!
júl. 6
11:18
Videó: aggasztó felvételek a Manchester United védőjének lábáról (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Copa Américán szereplő ecuadori válogatott labdarúgója, Antonio Valencia a Paraguay elleni mérkőzésen megsérült, így már a szünetben le kellett cserélni. A Manchester United védője a bal bokáját fájlalta, amelyet ősszel egy törés után megműtöttek. Az egyik szurkoló által készített felvételen jól látszik, hogy a hátvéd még mindig sántít, amely aggasztó lehet a…
júl. 6
11:24
Kilencvenöten döntenek a 2018-as játékok helyszínéről (Agroinform)
A kedden jelzetthez képest végül is eggyel kevesebb, 95 NOB-tag szavaz az első körben szerdán, a 2018-as téli ötkarikás játékok kijelölésekor.
júl. 6
11:26
Már 650 Forintért meg lehet nézni a Fradit Moszkvában (Agroinform)
A Ferencváros a 75 éves Lokomotiv Moszkva jubileumi tornáján fog részt venni, az időpont azonban pont a norvég Aaslund elleni első Európa Liga-találkozó előtt lesz.
júl. 6
11:36
Videó: aggasztó felvételek a Manchester United játékosának lábáról (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Copa Américán szereplő ecuadori válogatott labdarúgója, Antonio Valencia a Paraguay elleni mérkőzésen megsérült, így már a szünetben le kellett cserélni. A Manchester United középpályása a bal bokáját fájlalta, amelyet ősszel egy törés után megműtöttek. Az egyik szurkoló által készített felvételen jól látszik, hogy a játékos még mindig sántít, amely aggasztó…
júl. 6
11:38
Atlétika: Gatlin kikapott, Robles széllel szemben is gyors volt Reimsben (She)
A hosszú évek után első rangos európai versenyén szerepelt olimpiai és világbajnok sprinter Justin Gatlin „csak” második lett kedden férfi 100 méteren a franciaországi Reimsben.
júl. 6
11:42
A Jobbik feljelentést tett a Bozsik Stadion "odaajándékozása" miatt (Agroinform)
Feljelentést tesz a Jobbik ismeretlen tettesek ellen a rendőrségen kedden, mert szerintük a kispesti Bozsik Stadion magánosítása ügyében felvetődik a csalás, valamint a hűtlen és hanyag kezelés gyanúja.
júl. 6
11:54
Profi ökölvívás: a WBA vizsgálja a Barros-Caballero meccs pontozását (She)
Hazai terepen meglehetősen vitatható végeredménnyel védte meg Celestino Caballero ellenében a pehelysúlyú WBA profi ökölvívó világbajnoki címét Jonathan Barros. A vitatható végeredmény miatt a WBA vizsgálatot indít.
júl. 6
12:12
Jégkorong: Svédországból érkezett az új miskolci vezetőedző (She)
A Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapatának vezetősége megegyezett Kjell G. Lindqvisttel, így a következő szezonban a svéd szakember lesz az együttes vezetőedzője – adta hírül a klub honlapja. A tréner július végén érkezik ismét Miskolcra, hogy átvegye a csapat irányítását.
júl. 6
12:14
Videó: megkerülős csele után lőtt védhetetlen gólt a svéd futballista (She)
Remek gólt láthattak a nézők a harmadosztályú svéd labdarúgó-bajnokságban rendezett Väsby United–Syrianska IF (5–2) mérkőzésen. A hazaiak szerezték meg a vezetést Bryan Massa találatával, aki előbb megkerülte védőjét, majd a tizenhatoson belülről, nagy erővel lőtt a jobb felső sarokba.

Keresés