2011. július 12. kedd

júl. 12
0:33
Finnország: Gruborovics adta meg a kegyelemdöfést a Rovanieminek (She)
A finn élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Veikkausliiga) 14. fordulójában a Jyvaskyla JK hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a RoPS Rovaniemi ellen, a találkozó utolsó gólját a vendéglátó együttes magyar légiósa, Gruborovics Tamás szerezte.
júl. 12
4:45
Copa América: Argentína magabiztosan győzött és továbbjutott (She)
Az Argentína–Costa Rica mérkőzéssel zárultak a küzdelmek az A-csoportban a Copa Américán. A házigazda argentinok győzelmi kényszerben léptek pályára, és meg is szerezték a továbblépéshez szükséges három pontot. Costa Rica csoportharmadikként még továbbjuthat.
júl. 12
6:51
Atlétika: Usain Bolt 200 méteren áll rajthoz Stockholmban (She)
Az idén 200 m-en indul Usain Bolt a stockholmi atlétikai Gyémánt Liga-versenyen.
júl. 12
6:51
Magyar remeklés Brno-ban (Behaviour)
A hétvégén a magyar motorosok számára hazai pályának számító Brno adott otthont a Superbike világbajnokság futamának. Az öt magyar indulóból ketten pontot szereztek, négyen célba értek, míg egy versenyzőnket a kórházba kellett szállítani. A kilátogató magyar szurkolók fantasztikus versenyeket láthattak a cseh ringen.
júl. 12
6:53
Lékóék éremben bíznak a kínai sakk-vb előtt (Behaviour)
Éremszerzés reményében utazik el Kínába a magyar sakkválogatott, amely vasárnaptól a csapat-világbajnokságon szerepel Lékó Péter, Almási Zoltán, Polgár Judit, Balogh Csaba és Erdős Viktor összeállításban.
júl. 12
6:55
Paulo Sousa: Nem félünk a Sturm Graztól (Behaviour)
Jó csapat a Sturm Graz, de nincs mitől félnünk - szögezte le Paulo Sousa, a Videoton labdarúgócsapatának portugál vezetőedzője csapata szerdai, Bajnokok Ligája-selejtezős ellenfélével kapcsolatban.
júl. 12
6:57
Szigorúbban büntetik a futballhuliganizmust (Behaviour)
Két évig tartó szabadságvesztéssel sújthatók szeptembertől a futballhuligánok, a sportrendezvényekről nemcsak a helyszínen, hanem az odautazás, illetve a hazaút alatt randalírozókat is kitilthatják - döntött az Országgyűlés hétfőn, bűncselekménnyé nyilvánítva a sporthuliganizmust.
júl. 12
6:59
Webber kontra Vettel (Behaviour)
Úgy tűnik, nem telhet el úgy egy nap, hogy a Formula-1-ben ne robbanjon ki vita. Most ugyan a csapatok közös nevezőre jutottak a kipufogó-diffúzor ügyében - így talán kevésbé vált röhejessé az FIA -, erre a sportág legjobb csapatánál tört ki belháború. Mark Webber bejelentette, nem érdeklik a csapatutasítások, és innentől kezdve nem foglalkozik Sebastian Vettellel.
júl. 12
7:09
Siófok: Sowunmi és a legutóbb Ausztriában játszó középpályás is aláírt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Siófok szakmai igazgatója, Horváth Károly elmondta, szerződést kötöttek a csapat korábbi játékosával, Sowunmi Thomasszal és a legutóbb Ausztriában futballozó Horváth Bencével is.
júl. 12
7:27
Siófok: Sowunmi visszatért, Ausztriából érkezett középpályás (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Siófok szakmai igazgatója, Horváth Károly elmondta, szerződést kötöttek a csapat korábbi játékosával, Sowunmi Thomasszal és a legutóbb Ausztriában futballozó Horváth Bencével is.
júl. 12
7:29
Copa America: Lúcio elkötelezettséget vár a brazil fiataloktól (She)
Elkötelezettséget vár fiatalabb társaitól Lúcio, az Argentínában zajló Copa Americán szereplő brazil labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.
júl. 12
7:45
NB II: az Ajka szombathelyi nevelésű játékosokkal pótolja a távozókat (She)
A ZTE-hez távozó Gaál Bálint után Gyűrüsi Gábor, Hegyi László és Kottán Krisztián is elhagyja az NB II Nyugati csoportjában szereplő FC Ajkát.
júl. 12
8:03
Női vízilabda: a magyar csapat sima győzelemmel hangolt Sanghajra (She)
A Perthben edzőtáborozó női válogatott felkészülési mérkőzésen 14–3-ra győzte le Új-Zélandot.
júl. 12
8:21
Werder Bremen: Angliába igazolhat a német válogatott védő (She)
Noha szerződése szerint egy évig még a Werder Bremen játékosa, a nyáron Angliába szerződhet a csapat 26 éves német válogatott védője, Per Mertesacker.
júl. 12
8:23
NB II: átalakul a Békéscsaba kerete, de a vezetőedző marad (She)
Alaposan átalakul az NB II Keleti csoportjában szereplő Békéscsaba kerete.
júl. 12
8:39
Férfi vízilabda: a mieinkre két meccs vár Szingapúrban a vb előtt (She)
A világbajnokságra készülő férfi vízilabda-válogatott Sanghaj előtt megállt Szingapúrban, ahol két felkészülési mérkőzést játszik.
júl. 12
8:42
A pjongcsangi olimpia békét hozhat a Koreai-félszigeten (Agroinform)
A 2018-as pjongcsangi olimpia fordulópontot hozhat Észak- és Dél-Korea feszült politikai viszonyában, az egyezkedésre még hat és fél éve van a feleknek.
júl. 12
8:44
Ki volt a Brit Nagydíj legjobbja? - szavazás (Agroinform)
Izgalmas verseny, kiszámíthatatlan utolsó kör, tengernyi remek egyéni teljesítmény - így lehetne röviden jellemezni a vasárnapi Brit Nagydíjat. De vajon ki volt a legjobb?
júl. 12
8:57
Kecskemét: Tököli még érzi a combját, de nincs izomszakadása (She)
A Videoton elleni Szuperkupa-mérkőzésen Tököli Attila sérülés miatt csak fél órát játszhatott. A Kecskemét csatára még mindig nincs százszázalékos állapotban, de a kazah Aktobe elleni csütörtöki Európa-liga-selejtezőn feltétlenül pályára kíván lépni.
júl. 12
8:59
Argentína: Maradona közúti balesetet szenvedett Buenos Aires közelében (She)
Hírügynökségi beszámolók szerint Diego Maradona autóbalesetet szenvedett Buenos Aires közelében.
júl. 12
9:00
Harry herceg is kipróbálná a versenyautót (Agroinform)
Harry hercegnek is tetszett a silverstone-i Formula-1-es hétvége, ha lenne rá lehetősége, ő maga is kipróbálná a versenyautókat.
júl. 12
9:01
Videó: Messi két gólpasszt adott, Agüero két gólt lőtt; Argentína nyert (She)
Az Argentína–Costa Rica mérkőzéssel zárultak a küzdelmek az A-csoportban a Copa Américán. A házigazdák győzelmi kényszerben léptek pályára, és meg is szerezték a továbblépéshez szükséges három pontot – többek között Messi két gólpasszának és Agüero két góljának köszönhetően.
júl. 12
9:18
Sérülés miatt nem indulhat a legjobb európai sprinter (Agroinform)
Nem lehet ott a tegui atlétikai világbajnokságon a 100 méteren Európa-bajnoki címvédőnek számító Verena Sailer.
júl. 12
9:20
Argentína legyőzte Costa Ricát, negyeddöntőbe jutott (Agroinform)
A hazai közönség előtt szereplő Albiceleste megszerezte első győzelmét a tornán. Sergio Agüero duplázott, már három találatnál jár a tornán.
júl. 12
9:22
Lúcio beolvasott a brazil fiataloknak (Agroinform)
Elkötelezettséget vár fiatalabb társaitól Lúcio, az Argentínában zajló Copa Americán szereplő brazil labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.
júl. 12
9:33
Messi most barcelonai formában vezényelt - Copa, videóval (Infostart)
Ez az igazi argentin válogatott! Vagy csak az ellenfelet kell tudni jól "megválasztani"? A korábban erején felül teljesítő Costa Rica-i utánpótlás-válogatott ellen óriási lelkesedéssel, s jól játszott Sergio Batista válogatottja. A 3-0 még nem is fejezi ki igazán a két csapat közötti különbséget. Argentína fellélegezhet: az Albiceleste továbbjutott a Copa Américán a negyeddöntőbe!
júl. 12
9:51
NB III: a Tatabányától távozó edző a Bicskénél folytatja (She)
P. Nagy Lászlót nevezték ki a labdarúgó NB III Duna-csoportjában szereplő Bicskei TC vezetőedzőjének.
júl. 12
9:53
Videó: Détári szerint nem lett ütőképesebb a Honvéd a tavalyinál (She)
Július 15-én ismét útjára indul a labda a hazai első osztályú pontvadászatban, azaz rajtol az OTP Liga! Az NSO Tv sorozatában minden csapat felkészülését figyelemmel követjük, ezúttal Détári Lajos, a klub korábbi labdarúgója elemzi, mire is lehetnek képesek a piros-feketék.
júl. 12
9:54
Birgit Fischer újra visszatér? (Agroinform)
Jövőre már ötven esztendős lesz Birgit Fischer, a nyolcszoros olimpiai bajnok német kajak legenda ugyanakkor újra visszatérne – a londoni olimpiára vágyik.
júl. 12
9:55
Anglia: Ferguson szerint Nasri elhagyja az Arsenalt, de nem lesz az MU-é (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere elmondta, Samir Nasri, az Arsenal francia középpályása minden bizonnyal nem lesz a „vörös ördögök" labdarúgója.
júl. 12
9:56
Bolt rajthoz áll 200-on Stockholmban (Agroinform)
A 100 és 200 méteres síkfutás világrekordere, olimpiai és világbajnoka tavaly ugyanitt veszítette el veretlenségét a rövidebb távon, idén 200-on áll rajthoz a svéd fővárosban.
júl. 12
9:57
Labdarúgás: Bajnokok Ligája, Copa, vb-selejtező - a mai program (She)
Ma megkezdődnek a küzdelmek a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében – pályára lép többek között a cseh, a szlovák, a szlovén és a bolgár bajnok.
júl. 12
10:09
Zaragoza: Javier Aguirre elmondta, Pintér Ádám alapemberré válhat (She)
Javier Aguirre, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Zaragoza vezetőedzője elmondta, úgy véli, Pintér Ádám a következő idényben az aragóniai együttes fontos játékosává válhat. A mexikói szakember kijelentette, teljesen megbízik magyar futballistájában.
júl. 12
10:11
Monaco: a válogatott kapus a másodosztály helyett a zöldekhez megy (She)
Stéphane Ruffier személyében kapust igazolt a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Saint-Étienne.
júl. 12
10:12
Balajti Ádám újabb egy évig az Újpestet fogja erősíteni (Agroinform)
A 20 éves támadó köécsönszerződésének ügyében egyezségre jutott a Debrecen és az Újpest: Balajti Ádám a következő szezonban is a lila-fehérek játékosa lesz.
júl. 12
10:27
Női vízilabda: a mieink öt góllal kikaptak az ausztráloktól (She)
Öt góllal kikapott a vendéglátó ausztráloktól a magyar női vízilabda-válogatott, amely Perthben edzőtáborozással összekötött felkészülési meccsekkel készül a sanghaji vizes világbajnokság hétvégi nyitányára.
júl. 12
10:30
Maradona kisebb közúti balesetet szenvedett (Agroinform)
Az argentinok legendás futballistája kisebb sérüléseket szenvedett, amikor autójával busznak ütközött hétfőn.
júl. 12
10:45
Monaco: a másodosztály helyett a zöldekhez megy a válogatott kapus (She)
Stéphane Ruffier személyében kapust igazolt a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Saint-Étienne.
júl. 12
10:48
Keresd a nőt! - videó (Agroinform)
A Hathárom.hu rádiós műsora, a Magaslabda vizualizálódik. Riporterpárosunk első magazinműsorában a női sportolók lelkivilágának kifürkészésére tesz kísérletet.
júl. 12
10:50
Sneijder a héten aláírhat a Manchester Unitedhez (Agroinform)
A holland középpályás napokon belül aláírhat a Vörös Ördögökhöz, heti 220 ezer fontos fizetésért.
júl. 12
11:03
Közúti balesetet szenvedett Maradona (Infostart)
Diego Maradona, az argentinok legendás futballistája kisebb sérüléseket szenvedett, amikor autójával busznak ütközött hétfőn.
júl. 12
11:03
Copa América: Valencia kihagyja a brazilok elleni sorsdöntő mérkőzést (She)
Ecuador labdarúgó-válogatottja egyik kulcsembere, Antonio Valencia nélkül kényszerül kiállni a brazilok elleni sorsdöntő összecsapásra a Copa América csoportkörének utolsó fordulójában.
júl. 12
11:03
Berlusconi megválna AC Milan-részesedésétől (Metropol)
Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök azt tervezi, hogy eladja az AC Milan labdarúgó klubban lévő kisebbségi részesedését, miután egy bírósági döntés értelmében 560 millió euró kártérítést kell fizetnie egy médiacégnek - értesült az Il Sole 24 Ore meg nem nevezett forrásokból.
júl. 12
11:05
Milan: Berlusconi a bírósági döntés után megválna a részesedésétől (She)
Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök azt tervezi, hogy eladja az AC Milan labdarúgóklubban lévő kisebbségi részesedését, miután egy bírósági döntés értelmében 560 millió euró kártérítést kell fizetnie egy médiacégnek – értesült meg nem nevezett forrásokból az Il Sole 24 Ore.
júl. 12
11:06
Pólós vereség Perth-ben az ausztráloktól (Agroinform)
Öt góllal kikapott a vendéglátó ausztráloktól a magyar női vízilabda-válogatott, amely Perth-ben edzőtáborozással összekötött barátságos meccsekkel készül a sanghaji vizes világbajnokság hétvégi nyitányára.
júl. 12
11:07
Videó: így vágott négy gólt az Anzsi a cseheknek, majd kapott egy bombát (She)
Mint arról beszámoltunk, az orosz Anzsi Mahacskala felkészülési mérkőzésen 4–3-ra legyőzte a cseh élvonalbeli bajnokságban szereplő Baník Ostravát. Dzsudzsák Balázs a második félidő közepén, csereként lépett pályára.
júl. 12
11:24
Mégis távozhat a német válogatott éléről Silvia Neid (Agroinform)
Bár a szövetség támogatja, elképzelhető, hogy mégis távozik a német női válogatott kispadjáról Silvia Neid.
júl. 12
11:39
Megyei labdarúgás: a Harc sem küzd tovább, hat csapattal kevesebb Tolnában (She)
Hat csapattal kevesebb szerepel Tolna megye augusztus végén rajtoló labdarúgó-bajnokságaiban; az egyesületek pénzügyi problémák miatt nem neveztek.
júl. 12
11:41
Chelsea: a feleslegessé váló Anelkát várja New York és Los Angeles (She)
Francia lapértesülés szerint már folynak a tárgyalások a szerződésbontásról Nicolas Anelka, illetve klubja, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Chelsea között.
júl. 12
11:42
Sneijder a héten aláírhat a Manchester Unitedhoz (Agroinform)
A holland középpályás napokon belül aláírhat a Vörös Ördögökhöz, heti 220 ezer fontos fizetésért.

Keresés