2011. július 29. péntek

júl. 29
0:15
El: Stieber gólpasszt adott, de így sem tudott nyerni a Mainz - videó (She)
A Stieber Zoltánt végig a soraiban tudó Mainz 1–1-es döntetlent játszott a romániai Gaz Metannal a labdarúgó Európa-liga-selejtező 3. fordulójának csütörtöki játéknapján.
júl. 29
0:19
Újpest: Beenhakker megérkezett, a pénteki sajtótájékoztatón mutatják be (She)
Nagy bejelentésekre készül az Újpest. A lila-fehérek pénteken bemutatják az új sportigazgatójukat, és a klubnak új szponzora is lesz.
júl. 29
0:33
Videó: Iszonyatosan nehéz volt minden labdáért küzdeni - Csernyánszki (She)
A Paks labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent ért el Székesfehérváron a skót Hearts ellen az Európa-liga selejtezőjében. A mérkőzés után a gólszerző Sipeki István, Csernyánszki Norbert és a skótok magyar kapusa, Balogh János nyilatkozott az NSO Tv-nek.
júl. 29
0:36
Parádás Sipeki emelés - videó (Agroinform)
Az Európa Liga 3. selejtezőkörének első, hazai mérkőzésén a Paks a 32. percben szerzett vezetést: Bartha László lövése után a labda Sipeki István elé pattant, és a középpályás 20 méterről okosan emelt a kapu bal felső sarkába.
júl. 29
1:09
Tenisz: máris kiesett a hetedik helyen kiemelt Los Angelesben (She)
A hetedik helyen kiemelt bolgár Grigor Dimitrov máris kiesett a Los Angelesben zajló ATP-tornáról, miután két szettben kikapott az amerikai Alex Bogomolovtól a második fordulóban.
júl. 29
1:30
Parádés Sipeki-emelés - videó (Agroinform)
Az Európa Liga 3. selejtezőkörének első, hazai mérkőzésén a Paks a 32. percben szerzett vezetést: Bartha László lövése után a labda Sipeki István elé pattant, és a középpályás 20 méterről okosan emelt a kapu bal felső sarkába.
júl. 29
2:06
Nem akarok Platininek üzengetni, de ez a bíráskodás tűrhetetlen - Vayer Gábor (Agroinform)
Vayer Gábor és Bartha László, a Paks-Hearts (1-1) Európa Liga-selejtező első mérkőzése után a 63.hu kamerája előtt értékelte a látottakat.
júl. 29
3:18
Simán partiban voltunk - Kis Károly (Agroinform)
A Paks trénere a Hearts elleni Európa Liga-selejtező első mérkőzése után a 63.hu kamerája előtt értékelte a látottakat.
júl. 29
3:22
A Hearts edzője szerint is nevetséges volt a Paks ellen befújt büntető - videó (Agroinform)
Jim Jefferies sokatmondóan nyilatkozott a magyar bajnoki ezüstérmes és a skót csapat mérkőzésén megítélt büntetőről.
júl. 29
5:03
Vizes vb: Dara Eszter nem jutott tovább 50 m pillangón (She)
Nem sikerült továbbjutnia Dara Eszternek a női 50 méteres pillangóúszás délelőtti előfutamaiból a sanghaji úszó-világbajnokságon.
júl. 29
5:05
Vizes vb: Takács Krisztián továbbjutott, Kozma Dominik kiesett 50 m gyorson (She)
Takács Krisztián bejutott az elődöntőbe, míg Kozma Dominik kiesett a férfi 50 méteres gyorsúszás előfutamai során a Sanghajban zajló úszó-világbajnokságon.
júl. 29
5:07
Vizes vb: Cseh Lászlónak sikerült továbbjutnia 100 pillangón (She)
Cseh László a 11. helyen bejutott a férfi 100 méteres pillangóúszás elődöntőjébe a sanghaji úszó-világbajnokságon.
júl. 29
5:09
Vizes vb: Verrasztó Evely nem állt rajthoz 200 m háton (She)
Verrasztó Evely nélkül rendezték meg a női 200 méter hátúszás délelőtti előfutamait a Sanghajban zajló úszó-világbajnokságon.
júl. 29
5:21
Vizes vb: Verrasztó Evelyn nem állt rajthoz 200 m háton (She)
Verrasztó Evelyn nélkül rendezték meg a női 200 méter hátúszás délelőtti előfutamait a Sanghajban zajló úszó-világbajnokságon.
júl. 29
6:15
Gyulai: Nem baj, ha esik a Magyar Nagydíj idején (Infostart)
Nem okoz problémát, ha az előrejelzéseknek megfelelően lesz némi eső a mogyoródi Formula-1-es versenyhétvégén - mondta az InfoRádiónak a Hungaroring elnök-vezérigazgatója. Gyulai Zsolt arról is beszélt, hogy a rendezés összköltsége nem fedezhető a jegybevételekkel.
júl. 29
6:15
Vizes vb: Kapás Boglárka hatalmas egyéni csúccsal döntős 800 gyorson (She)
Kapás Boglárka majdnem öt másodpercet javítva saját egyéni csúcsán, a hatodik helyen kvalifikálta magát a női 800 méteres gyorsúszás szombati döntőjébe a sanghaji úszó-világbajnokságon.
júl. 29
7:09
Vizes vb: Lassú voltam, a döntőhöz több kell - Cseh László (She)
Ahogy arról beszámoltunk, Cseh László a 11. helyen bejutott a férfi 100 méteres pillangóúszás elődöntőjébe a sanghaji úszó-világbajnokságon. Cseh 52.40 perc alatt úszta le a 100 métert, ezzel a saját futamában a negyedik helyet sikerült megszereznie. Kiválóságunk úgy érzi, lassú volt, a döntőhöz több kell tőle.
júl. 29
7:09
Overdose nem megy Amerikába (Behaviour)
Overdose már javában készül következő versenyére, vagy Angliában fut egy yorki Group I-es versenyben, vagy egy cseh-német túra vár rá augusztusban. Utóbbi könnyebb mezőnyöket jelent, hiszen kevésbé jelentős futamok, kisebb pénzdíjjal, de a költségek is szerényebbek.
júl. 29
7:11
Michelisz: nehéz lesz előzni a hétvégén (Behaviour)
Ezen a hétvégén a nyolcadik állomására érkezik Michelisz Norbert és a Túraautó Világbajnokság (WTCC) mezőnye. A németországi Oscherslebenben rendezendő nagydíj az előző, Donnington Parkban rendezett versenyhétvégével ellentétben nem ismeretlen terep a magyar versenyző számára, hiszen az elmúlt három esztendő során mindig versenyzett itt, sőt, tavaly már a WTCC mezőnyének tagjaként a pole pozíciót…
júl. 29
7:13
Tényleg ránk figyel a világ szombaton (Behaviour)
Vélhetően nem sokan vannak azok, akik tudják azt, hogy Magyarországon még soha senki nem futotta 10 másodpercen belül 100 métert, holott olyan sprinterek jártak már nálunk, mint a brit Linford Christie - 10.03 mp, 1987. július 6. - vagy éppen az amerikai sprinterkirály Carl Lewis - 10.05 mp, Budapest, 1985. augusztus 20. -, ám a bűvös határt egyikük sem tudta áttörni.
júl. 29
7:15
Itthon is bizonyítana Kiss Pál Tamás (Behaviour)
Az idei GP3-as szezon számára legfontosabb versenyhétvégéjére készül a Tech 1 Racing magyar versenyzője. Kiss Pál Tamás lapunknak elárulta, ugyan nem izgul, hogy hazai pályán száll harcba a pontokért, de hatalmas bizonyítási vágy feszül benne. Még mindig szokja a sorozat légkörét, és bízik abban, hogy most vasárnap, a nyolcadik rajthelyről vághat neki a második futamnak...
júl. 29
7:17
Hamilton triplázni akar (Behaviour)
Amíg a 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíj főszereplői javában készülődnek a hétvégi futamra, addig a múlt vasárnap Nürburgringen győztes Lewis Hamilton a magyar főváros szépségeivel ismerkedett. Pontosan úgy érezhette magát, mint a ködös Albionban, mert az időjárás egy cseppet sem volt tekintettel, hogy az F1 2008-as világbajnoka Budapesttel szeretne megismerkedni.
júl. 29
7:27
Felkészülés: a Juventus Quagliarella góljával nyert a Chivas ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen az Egyesült Államokban turnézó olasz Juventus Fabio Quagliarella 12. percben szerzett találatával nyert a mexikói Guadalajara Chivas ellen.
júl. 29
7:45
Légisóssors: Szélesi Zoltán szabadon távozhat a kizárt Voloszból (She)
Szélesi Zoltán szabadon távozhat klubjából. Amint arról tegnap a Nemzeti Sport Online is beszámolt: a Görög Labdarúgó-szövetség (EPO) Fegyelmi Bizottsága kizárta az élvonalból az Olympiakosz Voloszt, a magyar légiós szerződősében azonban információink szerint van egy olyan kitétel, hogy az másodosztályú tagság esetén automatikusan érvényét veszti.
júl. 29
7:45
Kapás, Cseh és Takács továbbjutott (Metropol)
A medencébe szólított hat magyar úszóból három folytathatja az esti elődöntőben, illetve a szombati döntőben a sanghaji vizes világbajnokságon, a pénteki versenynap délelőtti selejtezői nyomán.
júl. 29
7:47
Vizes vb: a női pólósoknál Ausztrália az 5., Hollandia a 7. (She)
Újabb két helyosztót rendeztek meg a Sanghajban zajló vizes világbajnokság női vízilabdatornáján.
júl. 29
8:06
Kapás Boglárka döntős 800 méter gyorson (Agroinform)
Takács Krisztián, Cseh László és Kapás Boglárka is továbbjutott a sanghaji úszó-világbajnokság hatodik napjának előfutamaiból.
júl. 29
8:21
WNBA: McCoughtry ismét vezér volt, Taurasi 27 pontja kevésnek bizonyult (She)
Az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokság (WNBA) alapszakaszának 38. játéknapján Angel McCoughtry vezérletével hengerelt az Atlanta, a Phoenixen Diana Taurasi 27 pontja sem segített, mert ellenfele száz pont fölé jutott.
júl. 29
8:23
Brazília: a Vasco egy, a Ceará két pontot mentett a végjátékban (She)
Az élvonalbeli brazil labdarúgó-bajnokság (Campeonato Brasileiro) 12. fordulójában csütörtökön két mérkőzést játszottak, mind a két találkouzón a végjátékban változott meg az állás.
júl. 29
8:24
Az 6. nap döntőinek menetrendje – Gyurta Dániel ma úszik 200 mellen (Agroinform)
Magyar szempontból ismét fontos nap következik az úszó világbajnokságon, hiszen fél kettő után nem sokkal a címvédő Gyurta Dánielért szurkolhatunk a 200 méteres mellúszás fináléjában
júl. 29
8:39
Döntetlen a Paks hazai mérkőzésén (Metropol)
A kizárólag magyar játékosokkal felálló MVM Paks 1-1-es döntetlent játszott a csütörtöki első mérkőzésen a skót Hearts együttesével a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének 3. fordulójában, Székesfehérváron.
júl. 29
8:41
Interjú Mark Webberrel (Metropol)
"Még meg lehet állítani a 2010-es világbajnokot."
júl. 29
8:42
Az edzők a Bayern Münchent várják bajnoknak (Agroinform)
Az edzők véleménye szerint a Bayern München nyeri a német labdarúgó Bundesliga augusztus 5-én rajtoló 2011/12-es idényét.
júl. 29
8:57
Vizes vb: Gyurta 200 m mellen döntőzik, aranycsata női pólóban - program (She)
A sanghaji vizes világbajnokságon pénteken a 12 órától kezdődő úszóprogramban a férfi 200 m mellúszás döntőjében (13.30) láthatjuk majd Gyurta Dánielt. A nap folyamán véget érnek és gazdára találnak az érmek a női vízilabdatornán: a bronzmeccset 10, az aranycsatát 15 órától rendezik.
júl. 29
9:00
Oross biztosan kimarad a Győr ellen (Agroinform)
Oross Márton biztos, Korolovszky Gáborra valószínűleg nem számíthat Aczél Zoltán a Győr elleni bajnoki mérkőzésen.
júl. 29
9:15
Tenisz: Azarenka és Stosur is csomagolhatott Stanfordban (She)
Az egyesült államokbeli Stanfordban zajló WTA-torna második fordulójában az első és a negyedik kiemelt is búcsúzott: a fehérorosz Viktorija Azarenka három-, az ausztrál Samantha Stosur kétjátszmás mérkőzésen szenvedett vereséget.
júl. 29
9:18
Ferguson szerint el kell engedni Fabregast az Arsenalnak (Agroinform)
Sir Alex Ferguson szerint itt az ideje, hogy Cesc Fabregast elengedje az Arsenal, mivel a játékos már nem akar Londonban maradni.
júl. 29
9:33
Real Madrid: mégis a Valencia viheti a tehetséget? - sajtóhír (She)
Ahogyan az várható volt, a Real Madrid labdarúgócsapata kölcsönadja ifjú tehetségét, Sergio Canalest, ám a korábbi forgatókönyvvel ellentétben most nagyon úgy tűnik, hogy nem külföldi csapathoz, hanem a Valenciához kerül a 20 éves támadó.
júl. 29
9:35
Argentína: Libertadores-kupa-győztes edző az új kapitány (She)
Az Argentin Labdarúgó-szövetség (AFA) Alejandro Sabellát nevezte ki a válogatott új szövetségi kapitányának. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, elődjének, Sergio Batistának a gyenge Copa América-szereplés miatt kellett távoznia.
júl. 29
9:36
Mardy Fish Gilles Muller legyőzésével került a negyeddöntőbe (Agroinform)
Bejutott a negyeddöntőbe az első helyen kiemelt amerikai Mardy Fish, miután két szettben legyőzte a luxemburgi Gilles Mullert csütörtökön, a 619.500 dollár összdíjazású Los Angeles-i keménypályás férfi tenisztornán.
júl. 29
9:37
NB II: Edouard Ndjodo közel a tatabányai visszatéréshez (She)
A másodosztályú Tatabánya labdarúgócsapatában folytathatja pályafutását a 26 éves kameruni légiós, a jó felépítésű Edouard Ndjodo, aki a felkészülési időszakban több mérkőzésen is pályára lépett, és kedvező benyomást tett a klubvezetőkre.
júl. 29
9:39
Skócia: német válogatott szélsővel erősíthet a Juhászt is csábító Rangers (She)
Német válogatott szélsővel erősíthet a skót élvonalban szereplő Rangers labdarúgócsapata.
júl. 29
9:51
Hatalmas bukással indult a Magyar Nagydíj hétvégéje (Infostart)
Hatalmas bukás történt a Formula-1-es Magyar Nagydíj egyik betétfutama, a Kiss Pál Tamást is soraiban tudó GP3-as versenysorozat első szabadedzésén: az angol Luciano Bacheta a gyakorlás kilencedik percében elvesztette az uralmát az autó fölött és a gumifalnak csapódott.
júl. 29
9:51
Ökölvívás: ha minden jól alakul, Kótai Mihály orvos lesz (She)
A korábban a WBF és az IBO nagyváltósúlyú világbajnoki övét is birtokló Kótai Mihály sikeresen felvételizett az Orvosi Egyetemre.
júl. 29
9:53
GP3: Mogyoródon hatalmas bukással indult a hétvége, Kiss Pál a 25. (She)
Hatalmas bukás történt a Formula-1-es Magyar Nagydíj egyik betétfutama, a Kiss Pál Tamást is soraiban tudó GP3-as versenysorozat első szabadedzésén: az angol Luciano Bacheta a gyakorlás kilencedik percében elvesztette az uralmát az autó fölött és a gumifalnak csapódott.
júl. 29
9:54
Alejandro Sabella az új argentin kapitány (Agroinform)
Sabella az argentin válogatott előtt az Estudiantesnél dolgozott, ahol Libertadores Kupát nyert, valamint 2010-ben a bajnokságban is az élen zárt.
júl. 29
10:09
Dzsudzsák csapata húszmilliós fizetéssel csábítja az Inter világklasszisát (Infostart)
Az orosz bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala hajlandó lenne akár évi 20 millió eurót fizetni Samuel Eto'ónak, ha az Inter kameruni sztárja a csapathoz igazol. A Sky Sports 24 értesülései szerint az Anzsi képviselői már Milánóban vannak, hogy tárgyaljanak az olasz klubbal, illetve Claudio Vigorellivel, Eto'o ügynökével.
júl. 29
10:09
GP3: hatalmas baleset az első edzésen, Kiss a 25. helyen zárt (She)
Kiss Pál Tamás a 25. helyen zárta a Formula–1-es Magyar Nagydíj betétprogramjában szereplő GP3-as sorozat első hungaroringi szabadedzését. A tréningen látványos, de szerencsés kimenetelű balesetet szenvedett a brit Luciano Bacheta.
júl. 29
10:11
Futsal: brazil próbajátékos érkezett a győri csapathoz (She)
Az etofutsal.hu tájékoztatása szerint Jeferson Cardozo de Lima személyében brazil próbajátékos érkezik a győri futsalcsapathoz.
júl. 29
10:12
Vettel lesz a világbajnok, de Alonso a legjobb pilóta - Dávid Sándor (Agroinform)
Múlt hétvégén Hamilton diadalmaskodott a Nürnburgringen,de a Magyar Nagydíjon erre nagyobb esélye van Vettelnek és Alonsónak Dávid Sándor szerint.

Keresés