2011. július 10. vasárnap

júl. 10
0:00
Döntetlen és bordatörés Diósgyőrben (Agroinform)
A szombati találkozón bordatörést szenvedett Szavo Rakovics, a DVTK szerb védője, aki saját kifutó kapusával, Ivan Radossal ütközött.
júl. 10
0:04
A Zalaegerszeg is döntetlent játszott (Agroinform)
Ahogy szinte minden magyar érdekeltségű mérkőzés a szombati napon, a ZTE Belupo elleni felkészülési találkozója is döntetlennel ért véget.
júl. 10
0:12
Női labdarúgó-vb: bombameglepetés, Japán kiejtette a címvédőt! - videó (She)
Bombameglepetés született a Németországban zajló női labdarúgó-világbajnokság második szombati negyeddöntőjében: a címvédő, házigazda együttes hosszabbításos találkozón vereséget szenvedett Japántól – és kiesett.
júl. 10
0:16
Videó: így menekültek meg az utolsó pillanatban a brazilok a Copán (She)
Mint arról beszámoltunk, a brazil labdarúgó-válogatott a Copa América csoportkörének második fordulójában második döntetlenjét érte el, ezúttal Paraguay ellen. Brazília a 90. percben mentett meg egy pontot a már elveszni látszó találkozón.
júl. 10
0:20
Barcelona: Milánóból csábítják a brazil balhátvédet, Maxwellt (She)
A két milánói gigász, a Milan és az Inter is szívesen látná spanyol lapértesülések szerint a Barcelona brazil bal oldali védőjét, Maxwellt.
júl. 10
0:30
Profi ökölvívás: Bute brutális K. O.-val védte meg világbajnoki címét (She)
Látványos, együtéses K. O.-val védte meg nyolcadik alkalommal az IBF-nél jegyzett nagyközépsúlyú profi ökölvívó-világbajnoki címét Lucian Bute.
júl. 10
1:42
Copa América: González bombája a csoport élére repítette Venezuelát (She)
A Copa América csoportkörének második fordulójában Venezuela megérdemelt győzelmet aratott Ecuador ellen, így kétpontos előnnyel áll a csoport első helyén, megelőzve Brazíliát és Paraguayt, a 2010-es vb dél-amerikai résztvevői közül kettőt.
júl. 10
1:48
Venezuela a B csoport élén González szép lapos lövése után - videó (Agroinform)
A dél-amerikai futball legkisebbjének számító Venezuela elsőként került közel a továbbjutáshoz a Copa América csoportkörében.
júl. 10
7:24
Tour de France: megműtik a pénteken hatalmasat bukó Wigginst (She)
Megműtik Bradley Wiggins brit országúti kerékpárost, aki pénteken egy hatalmas bukásban eltörte a kulcscsontját, s emiatt kénytelen volt feladni a Tour de France-t.
júl. 10
7:42
Újpest: Mészöly Géza javasolta a montenegrói próbajátékos szerződtetését (She)
Mészöly Géza, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője a szlovákiai DAC elleni felkészülési találkozó után javasolta a montenegrói Darko Markovics szerződtetését.
júl. 10
7:44
Téli olimpia 2018: Rogge visszautasítja Beckenbauer kritikáját (She)
Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke visszautasította azt a bírálatot, amelyet Franz Beckenbauer fogalmazott meg a 2018-as téli játékok szerdai helyszínkijelölésével kapcsolatban.
júl. 10
8:18
Werder Bremen: jövőre ingyen távozhat a német válogatott kapus (She)
A német válogatott kapus, Tim Wiese nem tudott megegyezni a Werder Bremennel szerződése meghosszabbításáról, így jövő nyáron szabad státusú játékosként távozhat a zöld-fehérektől.
júl. 10
8:20
MLS: David Beckham szögletből szerzett győztes gólt - videó (She)
A Los Angeles Galaxy David Beckham szögletből a kapuba csavart góljával 2–1-re legyőzte a Chicago Fire-t az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján.
júl. 10
8:36
WNBA: Colemanék sem tudták megállítani a menetelő Indianát (She)
Az Indiana Fever sorozatban a hatodik mérkőzését megnyerve 68–57-re győzött a Washington Mystics ellen az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) legutóbbi játéknapján. A soproni Marissa Coleman 11 pontig jutott a vesztes csapatban.
júl. 10
8:38
Amerikaifutball Interliga: a Győr nyerte meg a finálét a Szőnyi úton (She)
A Győr Sharks nyerte meg az amerikaifutball Interligát, miután a Szőnyi úti stadionban rendezett fináléban 27–21-re legyőzte a szerb Pancsevo Panthers együttesét.
júl. 10
8:54
DVTK: Benczés szerint a Tatran Presov örülhet a tegnapi döntetlennek (She)
A labdarúgó NB I-be feljutott Diósgyőr tegnap 3–3-as döntetlent játszott a Tatran Presov ellen, és Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzője a klub honlapjának elmondta, győzelmet érdemelt volna csapata.
júl. 10
9:00
Megműtik a pénteken nagyot bukó Wigginst (Agroinform)
Megműtik Bradley Wiggins brit országúti kerékpárost, aki pénteken egy hatalmas bukásban eltörte a kulcscsontját, s emiatt kénytelen volt feladni a Tour de France-t.
júl. 10
9:02
Rogge elutasítja Beckenbauer kritikáját (Agroinform)
Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke visszautasította azt a bírálatot, amelyet Franz Beckenbauer fogalmazott meg a 2018-as téli játékok szerdai helyszínkijelölésével kapcsolatban.
júl. 10
9:04
19 éves argentint szerződtetett az AS Roma (Agroinform)
Az augusztus 3-án Budapesten pályára lépő AS Roma labdarúgócsapata leigazolta az argentin Erik Lamelát.
júl. 10
9:12
Újpest: a lila-fehérek szerződtették a montenegrói próbajátékost (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján jelentette be, hogy 1+2 éves szerződést kötött a montenegrói próbajátékossal, Darko Markoviccsal.
júl. 10
9:30
Videó: „A lehetőségei ellenére az Anzsi megpróbál a földön maradni!" (She)
Dzsudzsák Balázs és új edzője, Gadzsi Gadzsijev mesélt az orosz Anzsi Mahacskala terveiről: az Európa-liga, az álomgázsik, a Bajnokok Ligája és a mesés lehetőségek is szóba kerültek. Az biztos, fizikailag jól felkészített a társaság, a támadások pedig a magyar légióstól (is) függenek.
júl. 10
9:32
Copa América: a magyar származású Miku szerint Venezuela rászolgált a sikerre (She)
A venezuelai labdarúgó-válogatott magyar származású támadója, Nicolás Fedor – ismertebb nevén Miku – úgy véli, csapata megérdemelte a győzelmet Ecuador ellen, és nagy kedvvel készül Paraguay ellen.
júl. 10
9:36
Montenegrói válogatottal erősített az Újpest (Agroinform)
Szerződtette az Újpest csapata a montenegrói Darko Markovicsot, aki hétfő óta szerepelt próbajátékon Mészöly Géza csapatánál.
júl. 10
9:48
Szabics: Nem terítem ki a kártyáinkat! (Infostart)
Szabics Imre elégedett előző szezonbeli teljesítményével: a futballista a válogatottba góllal tért vissza, grazi csapatával pedig erősebb riválisokat megelőzve szereztek bajnoki címet az osztrák ligában. A 30 éves támadó az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy esélyesnek érzi csapatát a Videoton ellen a Bajnokok Ligája selejtezőjében
júl. 10
9:54
Beckham szögletből csavart győztes gólt - videó (Agroinform)
A 36 éves angol mindig is kivételes rúgótechnikájáról volt híres, csapata legutóbbi bajnokiján ezt most újra bizonyította.
júl. 10
10:06
Cselgáncs: Gáspár ezüst-, Karakas bronzérmes lett Venezuelában (She)
A 63 kg-os Gáspár Eszter ezüst-, míg az 57 kg-ban érdekelt Karakas Hedvig bronzérmet nyert szombaton az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat venezuelai állomásán.
júl. 10
10:08
Tenisz: Olivier Rochus ezúttal Isnerrel találkozik a newporti döntőben (She)
Érdekes összecsapásra van kilátás a newporti tenisztorna döntőjében, ahol a 168 centiméter magas Olivier Rochus a 206 centis, első helyen kiemelt John Isnerrel találkozik.
júl. 10
10:12
Gáspár ezüst-,Karakas bronzérmet nyert Venezuelában (Agroinform)
A 63 kg-os Gáspár Eszter ezüst, míg az 57 kg-ban érdekelt Karakas Hedvig bronzérmet nyert szombaton az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Világkupa-sorozat venezuelai állomásán.
júl. 10
10:14
John Isner és Olivier Rochus játssza a finálét (Agroinform)
A 206 centis, hazai közönség előtt szereplő John Isner és a 168 centis belga Olivier Rochus jutott be az egyesült államokbeli Newportban zajló, 442.500 dollár összdíjazású, füvespályás férfi tenisztorna döntőjébe.
júl. 10
10:16
Kikapott a Győr, Csertői értékel - videó (Agroinform)
Csertői Aurél, a győriek vezetőedzője értékelte csapata idei utolsó felkészüléisé mérkőzését.
júl. 10
10:30
Lipcsei öt éven belül átvenné a nagycsapatot (Agroinform)
A Ferencváros ikonikus alakja jelenleg a másodosztályban szereplő FTC II vezetőedzője, de öt éven belül átvenné a "nagycsapat" irányítását is.
júl. 10
10:42
Eljött a nap, amikor Brazília egy döntetlent is ünnepel - videók (Infostart)
Tovább tart az esélyesek vergődése a labdarúgó Copa Américán. A B csoport két mérkőzése után a brazilok két szerzett ponttal a második-harmadik helyen állnak, a négyest az Ecuadort 1-0-ra legyőző Venezuela vezeti.
júl. 10
10:42
Úszás: hat év után ismét lesznek vértesztek a vizes világbajnokságon (She)
Hat év szünet után az idei, július 16–31. közötti sanghaji vizes világbajnokságon ismét lesznek vértesztek a doppingellenőrzések keretében.
júl. 10
10:44
Brazília: a 39 éves Rivaldo kezdő volt, és győzelemre vezette a Sao Paulót (She)
A Sao Paulo 2–1-re legyőzte a Cruzeirót a brazil labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában, és a győztes együttes kezdőcsapatában helyet kapott a 39 éves Rivaldo is.
júl. 10
10:48
Közelebb vagyunk, mint valaha - Alonso (Agroinform)
A kétszeres világbajnok Fernando Alonso a Brit Nagydíj időmérő edzése után úgy nyilatkozott, csapata közelebb áll az éllovas Red Bullhoz, mint bármikor ebben a szezonban.
júl. 10
11:00
Videó: pazar gólt rúgott a másodedző, Dennis Bergkamp az Ajax edzésén (She)
A holland bajnok Ajax frissen kinevezett másodedzője, Dennis Bergkamp beszállt a tréningen az egymás közti játékba. Ha már ott volt, rúgott is egy zseniális gólt!
júl. 10
11:06
Bemutatták az Inter 2011/2012-es hazai mezeit (Agroinform)
Milánóban bemutatták az olasz élvonal legutóbbi kiírásában ezüstérmet szerző Internazionale 2011-2012-es szezonjának hazai mezeit.
júl. 10
11:18
Anzsi: Dzsudzsák Balázs az orosz csapat leggyorsabb játékosa (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala ausztriai edzőtáborában tegnap fizikai teszteken vettek részt a játékosok, amelyeken kiderült, hogy Dzsudzsák Balázs az együttes leggyorsabb labdarúgója.
júl. 10
11:18
Volt doppingbűnösök sprintje Madridban (Metropol)
Justin Gatlin legyőzte Dwain Chamberst 100 m-en a volt doppingbűnösök csatájában a madridi atlétikai versenyen.
júl. 10
11:20
Videó: csak kapufáig jutott a Győri ETO az orosz sereghajtó ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, a Győri ETO 2–0-ra kikapott az orosz labdarúgó-bajnokság élvonalának utolsó helyén álló Krilja Szovjetovtól a két csapat szombat esti ausztriai felkészülési mérkőzésén.
júl. 10
11:24
A csalódott Hamilton bizakodó a futam előtt (Agroinform)
Csak tizedik lett hazai versenyének időmérő edzésén Lewis Hamilton - a 2008-as világbajnok nem is tudta leplezni csalódottságát.
júl. 10
11:36
Atlétika: Gatlin legyőzte Chamberst a volt doppingbűnösök sprintjében (She)
Justin Gatlin legyőzte Dwain Chamberst 100 m-en a volt doppingbűnösök csatájában a madridi atlétikai versenyen.
júl. 10
11:36
Női labdarúgó-vb - Gyász Németországban (Behaviour)
Dávid legyőzte Góliátot, a "kis" japánok két vállra fektették a "nagy" németeket. Bekövetkezett az, amire senki nem számított: a kétszeres világbajnok, házigazda Németország már a negyeddöntőben búcsúzni kényszerült a női labdarúgó-világbajnokságon, s a határtalan eufóriát mélységes csalódás váltotta fel.
júl. 10
11:42
A vereségük után gyászolnak a németek (Agroinform)
Hatalmas a csalódottság Németországban a házigazda és egyben címvédő negyeddöntőbeli veresége után.
júl. 10
11:44
Gatlin legyőzte Chamberst Madridban (Agroinform)
Justin Gatlin legyőzte Dwain Chamberst 100 m-en a volt doppingbűnösök csatájában a madridi atlétikai versenyen.
júl. 10
12:00
Dennis Bergkamp mesteri gólt szerzett az Ajax edzésén (Agroinform)
A holland válogatott legendája az amszterdami csapat tréningjén egy gyönyörű, fineszes találattal örvendeztette meg a kilátogató nézőket.
júl. 10
12:02
Hatodik a Simon,Juhász duó Luzernben (Agroinform)
A kormányos nélküli kettesek között versenyző Simon Béla, Juhász Adrián duó a hatodik helyen végzett a szám vasárnapi A döntőjében az evezősök idei utolsó Világkupa-viadalán, Luzernben.
júl. 10
12:12
Evezős-vk: Simon Béla és Juhász Adrián kettese hatodik lett Luzernben (She)
A kormányos nélküli kettesek között versenyző Simon Béla, Juhász Adrián duó a hatodik helyen végzett a szám vasárnapi A döntőjében az evezősök idei utolsó világkupa-viadalán, Luzernben.
júl. 10
12:12
Agassit beiktatták a tenisz Hírességek Csarnokába (Metropol)
A korábbi világelső, nyolcszoros Grand Slam-győztes Andre Agassit beiktatták a tenisz Hírességek Csarnokába.
júl. 10
12:14
Samsunspor: Lázár már részt vett az edzésen, de a lábteniszből kimaradt (She)
Lázár Pál csatlakozott a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Samsunsporhoz, és részt vett a következő idényre készülő együttes tegnapi edzésén.

Keresés