2011. július 10. vasárnap

júl. 10
12:16
Olympiakosz: Megyeri sérülése súlyosabb a vártnál, sínbe tették a kezét (She)
A görög aek365.gr hírportál értesülései szerint Megyeri Balázs sérülése súlyosabb a vártnál, az Olympiakosz kapusának eltört egy csont a jobb kezében, ezért sínbe tették a sérült testrészt, és a futballista három hétig harcképtelen lesz.
júl. 10
12:18
40 millióért nem vesszük meg Hamsíkot - Galliani (Agroinform)
Adriano Galliani úgy véli, ha nápolyiak 40 millió eurót kérnek Marek Hamsíkért, a szlovák középpályás nem lesz a Milan futballistája.
júl. 10
12:30
Olympiakosz: Németh Krisztiánnak Angliában keresnek csapatot - sajtóhír (She)
Görög lapértesülések szerint Németh Krisztián menedzserei azon dolgoznak, hogy Angliában találjanak csapatot a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympiakosz magyar csatárának.
júl. 10
12:32
Fulham: a kapusedző szerint Somogyi nagyon jó benyomást tett rá (She)
Mint beszámoltunk róla, a Fulham ötnapos próbajáték után szerződtette Somogyi Csabát. A legutóbb az NB II-es REAC-ban játszó futballista átigazolását a londoni klub kapusedzője, Hans Segers is megerősítette, és elárulta, Somogyi nagyon jó benyomást tett rá.
júl. 10
12:36
Az Espanyol múzeumában állítják ki Iniesta vb-győztes trikóját (Agroinform)
A városi rivális Espanyol múzeumába került az FC Barcelonát erősítő Andres Iniesta trikója, amelyet a meze alatt viselt tavaly a labdarúgó-világbajnokság döntőjében.
júl. 10
12:48
GP3: Kiss Pál Tamás nem szerzett pontot a silverstone-i hétvégén (She)
Kiss Pál Tamás a szombati kiesése után a GP3-as sorozat vasárnap délelőtti futamán már végig tudott menni, és a 26. rajtkockából indulva a 20. helyen ért célba a silverstone-i F1-es Brit Nagydíj betétprogramjában szereplő viadalon. Kiss többet várt a hétvégétől azon a pályán, amelyet tavaly a brit Formula–Renault-sorozat pilótájaként megismerhetett.
júl. 10
12:54
Az Espanyol múzeumába kerül Iniesta vb-győztes trikóját (Agroinform)
A városi rivális Espanyol múzeumába került az FC Barcelonát erősítő Andres Iniesta trikója, amelyet a meze alatt viselt tavaly a labdarúgó-világbajnokság döntőjében.
júl. 10
13:06
Férfi vízilabda: elhunyt Körtvélyessy Péter, a Szeged Beton elnöke (She)
Vasárnap hajnalban, rövid, súlyos betegség után, életének 61. évében elhunyt Körtvélyessy Péter, a Szeged Beton vízilabdacsapatának elnöke.
júl. 10
13:08
Wolfsburg: kartörést szenvedett a frissen igazolt Salihamidzic (She)
Nem indult túl jól Hasan Salihamidzic wolfsburgi karrierje, új csapata szombati felkészülési mérkőzésén ugyanis eltört az egyik csontja a bal alkarjában.
júl. 10
13:10
Videoton: Nikolics szerint a Sturm ellen a helyzetkihasználás lesz a döntő (She)
Nikolics Nemanja, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton támadója a klub hivatalos honlapjának elmondta, a Sturm Graz a védekezésre építi a játékát, ezért a helyzetkihasználás döntő lesz a Bajnokok Ligája selejtezőjében.
júl. 10
13:12
Agassit beiktatták a Hírességek Csarnokába (Agroinform)
A korábbi világelső, nyolcszoros Grand Slam-győztes Andre Agassit beiktatták a tenisz Hírességek Csarnokába.
júl. 10
13:24
Birkózás: Hatos arany-, Ligeti bronzérmet szerzett (She)
Két érmet is szereztek a magyar szabadfogású birkózók a Spanyol Nagydíjon.
júl. 10
13:26
Espanyol: a klub múzeumába került Iniesta világbajnoki trikója (She)
A városi rivális Espanyol múzeumába került az FC Barcelonát erősítő Andres Iniesta trikója, amelyet a meze alatt viselt tavaly a labdarúgó-világbajnokság döntőjében.
júl. 10
13:42
Mexikó: Bizonyosan fertőzött élelmiszer állhat a háttérben - Blatter (She)
A nemzetközi szövetséget (FIFA) irányító Joseph Blatter kiállt azok mellett a mexikói labdarúgók mellett, akiket júniusban tiltottak el pozitív doppingtesztjük miatt.
júl. 10
14:00
NB II: A Nyugati csoport kiegyensúlyozottabb - Garami (She)
Az MTK labdarúgócsapatát irányító Garami József szerint az NB II Nyugati csoportja kiegyensúlyozottabb, mint a keleti, ám ezzel együtt továbbra is a feljutás a céljuk.
júl. 10
14:06
Gatlin legyőzte Chamberst Madridban - videó (Agroinform)
Justin Gatlin legyőzte Dwain Chamberst 100 m-en a volt doppingbűnösök csatájában a madridi atlétikai versenyen.
júl. 10
14:08
62. Brit Nagydíj - ÉLŐ (Agroinform)
Esős időben rajtolnak a versenyzők a Silvertoneban zajló Brit Nagydíjon. Kövesd az eseményeket ÉLŐ szöveges tudósításunk segítségével!
júl. 10
14:18
Férfi kézilabda: Katzirz Dávid és Simon Bence is Csurgón folytatja (She)
A Csurgó férfi kézilabdacsapata egyéves szerződést kötött Katzirz Dáviddal, valamint kölcsönvette a következő idényre Simon Bencét – tudatta a Nemzeti Sporttal a Med-Sport menedzseriroda.
júl. 10
14:36
Tenisz: Balázs óriási csatában legyőzte a „terminátort”, egyenlítettünk (She)
Balázs Attila háromórás csatában 7:6, 6:3, 7:6-ra legyőzte az első két nap két fehérorosz győzelméből oroszlánrészt vállaló Uladzimir Ignatikot, így 2:2-re egyenlített a magyar válogatott a Davis-kupa Euro-Afrikai-zónájának II. csoportja rájátszásba jutásért zajló mérkőzésén.
júl. 10
14:36
Katarban folytatja Zé Roberto (Metropol)
Katarban folytatja pályafutását a korábbi brazil válogatott Zé Roberto, aki májusban távozott a Hamburg labdarúgócsapatától.
júl. 10
14:38
Labdarúgás: a Hamburgot elhagyó Zé Roberto Katarba szerződött (She)
A brazil labdarúgó-válogatott korábbi szélsője, Zé Roberto minden bizonnyal Katarban fejezi be pályafutását, kétéves szerződést kötött ugyanis az al-Gharafával.
júl. 10
14:42
Csapata vesztét okozta hatalmas bakijával az ukrán kapus (Agroinform)
Óriásit bakizott a Volyn Lutsk kapusa, Vitaliy Nedilko, aki a Kryvbas elleni mérkőzésen, miután egy hazaadást nem sikerült levennie, ami így bepattogott a hálóba. Ezzel a góllal szenvedett 1-0-s vereséget a csapata.
júl. 10
14:54
Női labdarúgó-vb: Svédország az ausztrálok legyőzésével elődöntős (She)
Svédország 3–1-re legyőzte Ausztráliát a negyeddöntőben a Németországban zajló női labdarúgó-világbajnokságon, így készülhet az elődöntőre, amelyben a házigazdákat búcsúztató Japán lesz az ellenfele.
júl. 10
14:56
Videó: egy okos gól és egy laza büntető - lengyeleket vert a Honvéd (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I-re hangoló Bp. Honvéd szombat délután felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a lengyel második ligás GKS Katowicét.
júl. 10
15:00
Balázs Attila győzelmével 2-2-re állunk a fehéroroszok ellen (Agroinform)
Balázs Attila három játszmában nyert vasárnap Uladzimir Ignatyik ellen és ezzel a magyar férfi teniszválogatott 2-2-re kiegyenlített a vendég fehérorosz csapattal szemben.
júl. 10
15:02
Váratlanul kerültünk a Nyugati csoportba - Garami József (Agroinform)
Az MTK szakmai igazgatója szerint kiegyensúlyozottabb a mezőny az NB II Nyugati csoportjában, de ez nem változtat céljaikon, melyeknek szeretnének megfelelni.
júl. 10
15:12
Videó: Sisáék jobb bajnoki hajrában bíznak Kaposvárott a Rákóczinál (She)
Július 15-én ismét útjára indul a labda a hazai első osztályú pontvadászatban, azaz rajtol az OTP Liga! Az NSO Tv sorozatában minden csapat felkészülését figyelemmel követtük, elsőként a Kaposvár terveiről, reményeiről lebbentjük fel a fátylat.
júl. 10
15:18
Elhunyt Körtvélyessy Péter, a Szeged Beton elnöke (Agroinform)
Hatvan éves korában szombat éjszaka elhunyt Körtvélyessy Péter üzletember, a Szeged Beton férfi vízilabdacsapatának elnöke.
júl. 10
15:30
Labdarúgás: Paul Scholes szerint az angol játékosok nagyon önzőek (She)
Paul Scholes, a Manchester United korábbi angol válogatott játékosa nem rejtette véka alá véleményét, amikor a Telegraphnak adott interjújában azt mondta, az angol játékosok túlságosan önzőek.
júl. 10
15:30
Beckham szögletből rúgott gólt (Metropol)
A Los Angeles Galaxy 36 éves angol középpályása a Chicago Fire ellen 2-1-re megnyert meccsen állt a zászlóhoz, és félmagas ívelése egy pattanás után a hálóban kötött ki.
júl. 10
15:36
A Kecskemét meccsdömpingre készül - európai kitekintéssel (Agroinform)
Az NB I-es szezon rajtja előtt górcső alá vesszük a csapatokat. A kupagyőztes Kecskemét idénye már el is startolt a Szuperkupa döntőjével.
júl. 10
15:48
Alonso megtörte a Red Bull hegemóniáját (Infostart)
A Ferrari spanyol pilótája, Fernando Alonso nyerte a Formula-1-es Brit Nagydíjat.
júl. 10
15:48
Schalke: százezer szurkolójuk előtt nyitották az évet a királykékek (She)
A Schalke 04 labdarúgócsapata százezer néző előtt, a Berger Felden nyitotta meg hivatalosan 2011–2012-es idényét.
júl. 10
15:54
Alonso idei első sikerével ért véget a Brit Nagydíj (Agroinform)
Fernando Alonso idén először állhatott a dobogó legfelső fokára, a Ferrari pilótája mögött Vettel és Webber ért célba.
júl. 10
15:56
Zé Roberto Katarba szerződött (Agroinform)
Katarban folytatja pályafutását a korábbi brazil válogatott Zé Roberto, aki májusban távozott a Hamburg labdarúgócsapatától.
júl. 10
16:06
Videó: az ausztrál bombára egy egészen pimasz svéd gól volt a válasz (She)
Mint arról beszámoltunk, Svédország 3–1-re legyőzte Ausztráliát a negyeddöntőben a Németországban zajló női labdarúgó-világbajnokságon, így készülhet az elődöntőre, amelyben a házigazdákat búcsúztató Japán lesz az ellenfele. Az ausztrálok bombagólja kevésnek bizonyult a svédek ellen, akiknek harmadik találata egészen pimaszra sikeredett.
júl. 10
16:06
Brit Nagydíj: Alonso győzött (Metropol)
Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája nyerte vasárnap a Forma-1-es Brit Nagydíjat, Silverstone-ban. Alonso mögött a világbajnoki címvédő és az idei pontversenyben is élen álló német Sebastian Vettel (Red Bull) lett a második, csapattársa, az ausztrál Mark Webber pedig a harmadik.
júl. 10
16:12
Sneijderről kedden megegyezhet az Inter és az MU (Agroinform)
A Manchester United 35 millió fontos ajánlatát elfogadhatja az Internazionale, ahol már felkészültek a holland távozására.
júl. 10
16:24
Davis-kupa: Tipszarevics sikerével a szerbek elődöntőbe jutottak (She)
Janko Tipszarevics három játszmában legyőzte Michael Ryderstedtet, így az utolsó mérkőzés eredményétől függetlenül a szerb válogatott megnyerte a svédek elleni párharcát a tenisz Davis-kupa világcsoportjának negyeddöntőjében.
júl. 10
16:26
Kerékpár: Szalontay 200 méteren megdöntötte a Millenáris rekordját (She)
Szalontay Sándor, a KSI Schwinn-Csepel SE pályakerekese új rekordot állított fel a 200 méteres sprint számban vasárnap, a 13. alkalommal kiírt Vasló-kupa pályakerékpár-verseny alkalmával.
júl. 10
16:30
Az Espanyol múzeumába kerül Iniesta vb-győztes trikója (Agroinform)
A városi rivális Espanyol múzeumába került az FC Barcelonát erősítő Andres Iniesta trikója, amelyet a meze alatt viselt tavaly a labdarúgó-világbajnokság döntőjében.
júl. 10
16:48
A Vasasnál kiürült az öltöző, de nem telt be a pohár (Agroinform)
Az NB I rajtja előtt sorra vesszük a csapatokat, visszatekintünk az előző szezonra, összefoglaljuk, hogyan készültek a bajnoki rajtra, hol tart a keretkialakítás. Sorozatunkat a Vasassal folytatjuk, ahol nagy változások történtek nyáron.
júl. 10
16:50
Katzirz a Csurgóba igazol (Agroinform)
A Csurgói KK-ban folytatja pályafutását a magyar válogatott balátlövője, Katzirz Dávid. A 31 éves játékos egyéves szerződést kötött a klubbal.
júl. 10
17:00
Rali-ob: Herczig Norbert győzött a veszprémi viadalon (She)
Herczig Norbert nyerte meg vasárnap a Veszprém-ralit, a hatfutamos országos bajnokság negyedik versenyét.
júl. 10
17:02
Videó: megrohanták a brazil szabadrúgás-speciálistát a meccs előtt (She)
Először lépett pályára hazai közönség előtt a Juninho Pernambuncano a Vasco da Gama labdarúgócsapatának mezében a brazil bajnokságban. Európában a francia Olympique Lyonnál nagy kedvencé váló középpályást az Internacional elleni meccs előtt több tucat kisgyerek rohamozta meg, akik közül egy páran el is estek. Juninho alig bírt mozdulni a rajongóktól.
júl. 10
17:06
Hatalmas bukott Győrfi Alen Brnóban (Agroinform)
Az Adrenalin H-Moto Team motorosa nagyot bukott a 10. körben, így helyezetlenül zárta a brnói hétvégét a Superstock 1000-es kategóriában.
júl. 10
17:18
Davis-kupa: Kellner Ádám győzött, 15 év után először fordítottunk (She)
A mindent eldöntő ötödik mérkőzésen simán, 6:2, 6:0, 6:2-re nyert Kellner Ádám Szergej Betau ellen, így a magyar válogatott 3:2-es összesítéssel legyőzte Fehéroroszországot. A szombati páros után még 1:2-re álló Davis-kupa-csapatnak 15 év után először sikerült fordítania.
júl. 10
17:20
Videó: a Ferencváros focistái zenélni kezdtek a moszkvai főtéren (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata Moszkvában, a Lokomotiv ellen játszik felkészülési mérkőzést. A zöld-fehérek két légiósa, a brazil Felipe Félix és a szomáliai Liban Abdi a városi séta alkalmával zenélésbe fogtak a Vörös téren és rapelőadással múlatták az időt.
júl. 10
17:24
Chicharito új szerződést kaphat a Manchester Unitedtől (Agroinform)
A Vörös Ördögöknek az a céljuk, hogy a 23 éves mexikói csatárt hosszú távra az Old Traffordhoz kössék.
júl. 10
17:26
Jővőre a Real lesz a bajnok - Beckham (Agroinform)
David Beckham szerint a Real Madrid José Mourinho irányításával minden lehetséges címet megnyerhet.

Keresés