2011. július 9. szombat

júl. 9
0:00
Rochus és Yani csatlakoztak Isnerékhez (Agroinform)
Az Egyesült Államokban zajló füvespályás férfi tenisztorna pénteki negyeddöntőiben három amerikai és egy belga versenyző lépett pályára.
júl. 9
0:12
Videó: Lipták szerint jogtalan volt a Szuperkupa-döntőn kapott piros lap (She)
A 2011-es Szuperkupa-döntőn a Videoton csapata a hazai pályán játszó Kecskemétet győzte le 1–0-ra, ezzel elhódítva a trófeát. Ráadásul a bajnoki címvédő fehérváriak emberhátrányban játszottak Lipták Zoltán kiállítását követően. A mutatott játék alapján mindkét félnek van még min javítania a jövő heti nemzetközi találkozójuk előtt. Az NSO Tv-nek a kiállított csapatkapitány elmondta, mindenki…
júl. 9
0:30
Tenisz: a hazaiak csatája után Larsson jutott a döntőbe (She)
Sofia Larsson nyerte meg a hazai pályán játszó teniszezők csatáját, miután két szettben megverte honfitársát, Sofia Arvidssont a svédországi Bastadban.
júl. 9
0:48
Felkészülés: Stieber csak lesgólig jutott, a Mainz veszített (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Mainz 2–0-ra kikapott az osztrák másodosztályú Grödigtől. A Mainz magyar légiósa, Stieber Zoltán végigjátszotta a második félidőt, és betalált a 81. percben, de a játékvezető les miatt nem adta meg a találatot.
júl. 9
2:36
Copa América: pontosztozkodás az Uruguay-Chile rangadón (She)
Uruguay és Chile labdarúgó-válogatottja találkozott egymással a Copa América második körében a C jelű csoportban. A két válogatott közül az előbbit nyílt, utóbbit titkos esélyesként emlegették a torna előtt.
júl. 9
4:42
Copa América: Peru egy góllal legyőzte a mexikói fiatalokat (She)
Uruguay és Chile labdarúgó-válogatottja döntetlenre végzett egymással a Copa Américán a C jelű csoportban, a Peru–Mexikó találkozó résztvevői így azzal a tudattal léphettek utánuk pályára, hogy a győztes nagy lépést tesz a továbbjutás felé.
júl. 9
7:06
Olimpia 2018: Beckenbauer szerint az európaiak elárulták Münchent (She)
Franz Beckenbauer szerint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) európai tagjai számításból Pjongcsang pályázatát támogatták Münchenével és Annecyével szemben a 2018-as téli játékok szerdai helyszínkijelölése során.
júl. 9
7:06
Meccsenként vagyonokat hozott a fogadási csalás (Behaviour)
Labdarúgó mérkőzésenként százmillió forintos kárt okoztak a fogadási irodáknak a meccsek manipulálásának gyanújával elkapott magyar csalók. Lapunk úgy tudja, ennek az összegnek tíz százalékát kapták azok, akik a mérkőzéseken gondoskodtak a kívánt eredmény eléréséről vagy az előre megrendelt esemény(ek) bekövetkezéséről.
júl. 9
7:08
Siófok: Vaszilics, Katanec és Mester szerződtetéséről még nem döntöttek (She)
A Siófok labdarúgócsapatánál az elmúlt napokban tesztelt játékosok közül Nikola Vaszilics, Matija Katanec és Mester Tamás szerződtetéséről még nem döntött a szakmai stáb.
júl. 9
7:08
Costa Rica, Copa-siker (Behaviour)
Az eddigieknél is nagyobb bajba kerültek a házigazdák a Copa Américán: a labdarúgó kontinenstorna A csoportjában Costa Rica válogatottja - magyar idő szerint - tegnapra virradóra 2-0-ra felülmúlta azokat a bolíviaiakat, akik az argentinok elleni 1-1-gyel kezdték a tornát.
júl. 9
7:10
Veszprém Rally: száguldás és hőség (Behaviour)
Ma és holnap Veszprém lesz a ralisok fővárosa, ugyanis most rendezik az országos bajnokság idei negyedik futamát, a Veszprém Rally-t. A nagy kérdés csak az, hogy a címvédő Aschenbrenner György és Pikó Zsuzsa (HELL Racing Team) képesek lesznek-e visszaverni az ellenfelek támadásait, vagy ismét át kell engedniük a győzelmet valaki másnak.
júl. 9
7:12
Történelmi pillanatok két keréken (Behaviour)
Brno szinte mindig is hazai pályának számított a magyar motorosok számára, bármelyik világbajnokság keretein belül száguldjanak is a cseh ringen. Volt, amikor egy magyar világbajnok, Talmácsi Gábor kedvéért borult piros-fehér-zöldbe a lelátó, míg a hétvégén nem kevesebb, mint öt versenyzőnk áll rajthoz, hogy a Superbike világbajnokság különböző sorozataiban bizonyítsa tehetségét. Többen a…
júl. 9
7:24
Sturm Graz: rutinos argentinnal erősíthet a Vidi BL-ellenfele (She)
Sajtóhírek szerint az osztrák bajnok Sturm Grazban folytathatja pályafutását a svájci Young Boys 29 éves argentin védője, Emiliano Dudar.
júl. 9
8:00
Vizes-vb: hat év után ismét vértesztek a doppingellenrőzésen (She)
Hat év szünet után az idei, július 16. és 31. között, Sanghajban rendezendő úszó-, vízilabda-, műugró-, műúszó- és nyílt vízi úszóvilágbajnokságon ismét lesznek vértesztek a doppingellenőrzések keretében – közölte a nemzetközi szövetség, a FINA.
júl. 9
8:18
WNBA: Amber Holték otthon szenvedtek vereséget, kikapott a Stars is (She)
Az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokságban (WNBA) zsinórban másodszor szenvedett vereséget a San Antonio, ezúttal hazai pályán a New Yorktól. A Stars idénybeli harmadik fiaskója ellenére vezeti a Nyugati főcsoportot. A Tulsa is otthon kapott ki a Phoenixtől, a hazaiaknál az elmúlt években Sopronban pattogtató Amber Holt 25 perc alatt négy pontig jutott.
júl. 9
8:42
Undorító, hogy az európaiak nem támogattak minket - Beckenbauer (Agroinform)
Franz Beckenbauer szerint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság európai tagjai számításból Pjongcsang pályázatát támogatták Münchenével és Annecyével szemben a 2018-as téli játékok szerdai helyszínkijelölése alkalmával.
júl. 9
8:54
Video-összeállítás: lesgyanús perui gól, mesteri Sánchez-egyenlítés a Copán (She)
A Copa América közép-európai idő szerint ma hajnalban lejátszott találkozóiról már korábban beszámoltunk. A C-csoport kiemelt mérkőzésén, Uruguay és Chile találkozóján döntetlenre végeztek a felek, miután Suárez megharcolt Álvaro Pereira góljáért, Alexis Sánchez viszont mesterien pontos találattal egyenlített Chilének. Az erősen tartalékos mexikói válogatottnak Peru ellen sem volt valódi esélye,…
júl. 9
9:00
Alves zseniális góllal döntötte el a Szuperkupát - videó (Agroinform)
A Videoton péntek este megnyerte a Szuperkupát, miután André Alves emberhátrányban szerzett góljával 1-0-ra felülmúlta a Kecskemétet.
júl. 9
9:12
Video: lesgyanús perui gól, mesteri Sánchez-egyenlítés a Copán (She)
A Copa América közép-európai idő szerint ma hajnalban lejátszott találkozóiról már korábban beszámoltunk. A C-csoport kiemelt mérkőzésén, Uruguay és Chile találkozóján döntetlenre végeztek a felek, miután Suárez megharcolt Álvaro Pereira góljáért, Alexis Sánchez viszont mesterien pontos találattal egyenlített Chilének. Az erősen tartalékos mexikói válogatottnak Peru ellen sem volt valódi esélye,…
júl. 9
9:14
Olimpia: golfozóként térne vissza a teniszben aranyérmes Kafelnyikov (She)
Golfozóként szeretne visszatérni az olimpiára Jevgenyij Kafelnyikov, az oroszok korábbi világranglista-vezető teniszezője, aki 2000-ben, Sydneyben megnyerte a férfi egyest az ötkarikás játékokon.
júl. 9
9:16
Videó: nem sikerült a genki győzelem Köteles Lászlóval a kapuban (She)
A belga bajnok Genk csapata a Rapid Bucuresti-vel találkozott a felkészülés keretében. Tőzsér Dániel ezúttal csak csereként kapott szerepet, Köteles László azonban végig védte a mérkőzést. Ám a magyar hálóőr sem tudta megmenteni klubját a vereségtől: a románok két góljára csak eggyel tudtak válaszolni a kék-fehérek. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
júl. 9
9:18
Újabb riválist kapott Rudolf a Genoánál (Agroinform)
A magyar válogatott támadójának ezentúl a 23 éves Lucas David Prattóval is meg kell küzdenie a csapatba kerülésért.
júl. 9
9:30
Felkészülési mérkőzések: pályán az Újpest, a DVSC és a KTE is (She)
Egy héttel a bajnoki rajt előtt a labdarúgó NB I-ben szereplő csapatok többsége felkészülési meccsen lép pályára szombaton (még a tegnap a Szuperkupáért játszó Kecskemét is). Tekintse meg a programot!
júl. 9
9:36
Uruguay Chile elleni döntetlenjével lépéshátrányba került - videó (Agroinform)
Uruguay és Chile döntetlenre végzett egymással a Copa Américán a C-csoportban, Peru pedig 1-0-ra verte a mexikói fiatalokból álló válogatottat.
júl. 9
9:48
Videó: nem sikerült győznie a Genknek Köteles Lászlóval a kapuban (She)
A belga bajnok Genk csapata a Rapid Bucuresti-tel találkozott a felkészülés keretében. Tőzsér Dániel ezúttal csak csereként kapott szerepet, Köteles László azonban végigvédte a mérkőzést, ám a magyar hálóőr sem tudta megmenteni klubját a vereségtől: a románok két góljára csak eggyel tudtak válaszolni a kék-fehérek. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
júl. 9
9:50
Felkészülés: pályán az Újpest, a DVSC és a KTE is - program (She)
Egy héttel a bajnoki rajt előtt a labdarúgó NB I-ben szereplő csapatok többsége felkészülési meccsen lép pályára szombaton (még a tegnap a Szuperkupáért játszó Kecskemét is). Tekintse meg a programot!
júl. 9
9:52
Vasas: kameruni válogatottal egyeztetnek, egy másikkal tárgyalnak (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Makadji Boukar a Vasas-Hídnál folytathatja pályafutását. A 27 éves kameruni jobbhátvéd sorsáról az Admira Wacker elleni szombati felkészülési mérkőzés után dönt az angyalföldiek vezetőedzője, Komjáti András.
júl. 9
9:54
Részvételi rekord a világbajnokságon (Agroinform)
A július közepén kezdődő sanghaji világbajnokságon 181 ország sportolói szerepelnek, ami új részvételi rekord.
júl. 9
9:56
Argentína most Maradona édesanyjáért aggódik (Agroinform)
Válságos állapotban van Diego Maradona édesanyja, aki szívproblémákkal került kórházba Buenos Airesben.
júl. 9
10:06
Vasas: kameruni válogatottal egyeztetnek, honfitársát tesztelik (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy Makadji Boukar a Vasas-Hídnál folytathatja pályafutását. A 27 éves kameruni jobbhátvéd sorsáról az Admira Wacker elleni szombati felkészülési mérkőzés után dönt az angyalföldiek vezetőedzője, Komjáti András.
júl. 9
10:06
Majthényiék simét világbajnokok (Metropol)
A péntek esti utolsó futam kiváló taktikájának köszönhetően a címvédő Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős aranyérmes lett az olaszországi vitorlázó Repülőhollandi-világbajnokságon.
júl. 9
10:08
Twente: kettőre nőtt a halálos áldozatok száma, a csapat megszakítja túráját (She)
Mint csütörtökön beszámoltunk róla, beomlott a holland labdarúgó-bajnokságban szereplő Twente stadionjának egy része, aminek következtében egy ember meghalt, tovább 16 pedig megsérült. Péntek este újabb áldozatról érkezett hír, egy 24 éves férfi belehalt sérüléseibe.
júl. 9
10:12
Befejezi a kosárlabdát Jao Ming (Agroinform)
Sorozatos lábsérülései miatt befejezi pályafutását az NBA valaha volt legjobb ázsiai kosárlabdázója, Jao Ming.
júl. 9
10:14
Fabregas nem utazik el az Arsenallal Ázsiába (Agroinform)
Arsene Wenger, az Ágyúsok menedzsere szerint a csapatkapitány izomsérüléssel bajlódik, de a Barcelona is lehet az otthon maradás hátterében.
júl. 9
10:24
Anglia: Futács iránt az első és a másodosztályból is van érdeklődő (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Werder Brementől távozni készülő Futács Márkó szeretne Angliába szerződni. A futballista menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, az első és a másodosztályból is van érdeklődő Futács iránt.
júl. 9
10:26
Vitorlázás: Majthényiék jól taktikáztak, ezzel világbajnokok (She)
A péntek esti utolsó futam kiváló taktikájának köszönhetően a címvédő Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős aranyérmes lett az olaszországi vitorlázó repülőhollandi-világbajnokságon.
júl. 9
10:30
Hargreaves az Interneten keres új klubot (Agroinform)
Különös módon, az Internet segítségével szeretne új klubot találni magának a Bayern München és a Manchester United egykori profi labdarúgója, Owen Hargreaves.
júl. 9
10:42
Videoblog: Détári szerint a Fradi és a Paks is sokra lehet képes (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el a véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Az egykori világválogatott játékos ezúttal a Paks és a Ferencváros Európa-liga-mérkőzéséről mondja el véleményét.
júl. 9
10:44
Videó: a Lombard Pápa 4-0-ra kikapott a Levszkitől Ausztriában (She)
A Lombard Pápa labdarúgócsapata tegnap, utolsó ausztriai felkészülési mérkőzésen Lindabrunnban 4–0-vereséget szenvedett a 26-szoros bolgár bajnok Levszki Szófiától. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját.
júl. 9
10:46
Davis-kupa: a spanyolok 2-0-ra vezetnek az amerikaiak ellen (She)
Rafael Nadal nélkül is nagyon meggyőzően játszik eddig a spanyol csapat, amely a két pénteki egyes után 2–0-ra vezet a házigazda amerikaiak ellen a tenisz Davis-kupa világcsoportjának negyeddöntőjében.
júl. 9
10:48
Majthényiék óriási csata után világbajnokok (Agroinform)
A péntek esti utolsó futam kiváló taktikájának köszönhetően a címvédő Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős aranyérmes lett az olaszországi vitorlázó Repülőhollandi-világbajnokságon.
júl. 9
11:00
Női kézilabda: Juhász külföldi és hazai klubok ajánlatát is várja (She)
Alig két hete, hogy kiderült, a Debrecen női kézilabdacsapatánál nem hosszabbítják meg Juhász Gabriella szerződését (a klub honlapján azt közölték, a DVSC-Korvex állt el a megállapodástól). Ennek részleteiről akkor egyik fél sem kívánt bővebben beszélni, de a háttérben állítólag az állt, hogy a december óta folyó tárgyalások végső szakaszában Gellén András klubtulajdonos nem tudta elfogadni a…
júl. 9
11:02
DVSC: Zahovaiko úgy érzi, profi klubhoz, remek csapathoz kerül (She)
A DVSC labdarúgócsapata ezen a héten szerződtette három évre a harminckilencszeres észt válogatott támadót, Vjatseslav Zahovaikót. A 29 éves labdarúgó a debreceni klub hivatalos honlapjának nyilatkozott először.
júl. 9
11:06
Manuel Neuer ellen tiltakoztak a bajor szurkolók (Agroinform)
Drapérián üzentek Manuel Neuernek a Bayern München szurkolói. A bajor drukkerek egy olaszországi edzőmeccsen üzentek a Schalke 04-től érkező kapusnak: "Mindegy, hány labdát hárítasz, akkor sem fogadunk el a mezünkben!"
júl. 9
11:08
Három új taggal bővül a NOB (Agroinform)
Újabb három taggal bővült a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, így a szervezetnek most már 113 döntéshozó tagja van.
júl. 9
11:18
Alexis Sánchez megmutatta, miért kell a Barcelonának - Copa videókkal (Infostart)
Peru legyőzte a néhány túlkorossal megerősített mexikói utánpótlás-válogatottat, Uruguay és Chile pedig döntetlenre játszott a Copa Américán. Emberemlékezet óta nem fordult elő a dél-amerikai kontinens-bajnokságon, hogy még nem is teljes két csoportkör után már egyik csapat sem százszázalékos.
júl. 9
11:18
DVSC: Zahovaiko úgy érzi, profi klubhoz, remek csapathoz került (She)
A DVSC labdarúgócsapata ezen a héten szerződtette három évre a harminckilencszeres észt válogatott támadót, Vjatseslav Zahovaikót. A 29 éves labdarúgó a debreceni klub hivatalos honlapjának nyilatkozott először.
júl. 9
11:20
Újpest: három próbázó bizonyíthat, a cseh futballistától elköszöntek (She)
Szombaton két edzőmeccset is játszik az Újpest FC, a találkozókon a korábban érkező próbajátékosok közül hárman bizonyíthatnak – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
júl. 9
11:24
Kameruni válogatott védőt igazolhat a Vasas (Agroinform)
A szakmai stáb a következő napokban teszteli a Nyíregyháza 27 éves kameruni védőjét, Makadji Boukart, a bekk megszerzéséről folynak a tárgyalások.
júl. 9
11:42
NB II-ből a Premier League-be igazolt a magyar kapus (Agroinform)
A Fulham együttese kétéves szerződést kötött az NB II-es REAC kapusával, Somogyi Csabával.

Keresés