2011. június 27. hétfő

jún. 27
0:00
Soha ennyi autó nem volt még a célban (Agroinform)
Új Forma-1-es rekordot hozott az idei Európa Nagydíj – soha még nem volt példa arra, hogy 24 autó érjen célba a kategória egy versenyén.
jún. 27
0:04
Csoknyai és Bor is ötödik lett Sao Paulóban (Agroinform)
A 81 kilós Csoknyai László és a plusz 100 kg-os Bor Barna is ötödik lett a Sao Pauló-i olimpiai kvalifikációs cselgáncs Világkupa-versenyen.
jún. 27
0:18
Először esett ki az élvonalból a River Plate - videó (Agroinform)
Nem tudta elkerülni a csúfos kudarcot a 33-szoros bajnok River Plate, amely az osztályozó elvesztése után története során először esett ki az élvonalból.
jún. 27
6:51
Hanga Ádám: "Ez hihetetlen!" (Behaviour)
Ha valaki úgy másfél hónappal ezelőtt azt mondja Hanga Ádámnak, hogy előbb egy spanyol csapat szerződteti, majd rá egy hónappal az NBA-ben 1999-ben, 2003-ban, 2005-ben és 2007-ben is bajnoki címet nyert San Antonio Spurs draftolja, vélhetően kineveti az illetőt. Tegnap óta viszont már a valóság kategóriájába tartozik a fent leírt tény, így lassan eljátszadozhatunk a gondolattal, hogy Hanga…
jún. 27
6:53
Mexikó újabb aranya az Arany Kupán (Behaviour)
Sorozatban harmadszor vívta egymással a CONCACAF régió kétévente esedékes kontinenstornájának, az Arany Kupának a döntőjét Mexikó és az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja.
jún. 27
6:55
Texasba rendelték Hanga Ádámot (Behaviour)
Vasárnap délben San Antonióba utazott Hanga Ádám, akit a pénteki játékosbörzén (draft) kiválasztott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő San Antonio Spurs.
jún. 27
6:57
Czink Melinda és a kínai nagy falat (Behaviour)
Egy héttel ezelőtt a sorsolást látva egyáltalán nem reménykedtünk abban, hogy az év harmadik Grand Slam-tornáján, Wimbledonban a hagyományos vasárnapi szünnap alkalmából még magyar versenyző meccséről írhatunk. Azonban Czink Melinda rácáfolt minden előzetes esélylatolgatásra, és szettveszteség nélkül eljutott a harmadik fordulóig, ahol a verseny 20. kiemeltje, a kínai Peng Su-aj várt rá.
jún. 27
6:59
MOTOGP (Behaviour)
Vasárnap helyett szombaton tartották meg a gyorsasági motoros-világbajnokság hetedik futamát. A Holland Nagydíjon, Assenben az időjárás döntően befolyásolta a versenyek kimenetelét.
jún. 27
7:01
Vettelnek nincs ellenszere (Behaviour)
A nyolcadik futamon hatodik győzelmét aratta a vb-címvédő Sebastian Vettel a Formula-1-es autós sorozatban: ezúttal Valenciában, az Európa Nagydíjon diadalmaskodott, s immár hetvenhét ponttal vezet Jenson Button előtt.
jún. 27
7:06
Női labdarúgó-vb: Egyenlítői-Guinea már történelmet írt (She)
A női világbajnokságon szerdán bemutatkozó Egyenlítői-Guinea a legkisebb ország, amelynek válogatottja kijutott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) égisze alá tartozó világversenyre.
jún. 27
7:24
WNBA: Marissa Coleman 13 pontja szerencsét hozott a Washingtonnak (She)
Hiába dobott 15 pontot a volt soproni légiós, Angel McCoughtry, csapata, az Atlanta Dream hazai pályán vereséget szenvedett a San Antonio Silver Stars ellen az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján.
jún. 27
7:42
Brazília: a Corinthians tönkreverte a listavezető Sao Paulót (She)
A Corinthians hazai pályán 5–0-ra legyőzte a listavezető, a mérkőzés előtt még százszázalékos Sao Paulót a brazil labdarúgó-bajnokság élvonalának 6. fordulójában. A találkozó 53. és 78. perce között Liédson mesterhármast szerzett.
jún. 27
8:00
Atlétika: Bolt és Powell jamaicai fölényt vár a vb-n (She)
Usain Bolt és Asafa Powell egyformán úgy véli, hogy a jamaicaiak fölénye várható a 100 méteres síkfutásban az augusztusi-szeptemberi atlétikai világbajnokságon, a dél-koreai Teguban.
jún. 27
8:06
Elkezdődött a jegyértékesítés második fázisa (Agroinform)
Továbbra is nagy az érdeklődés a londoni olimpia belépőjegyei iránt, most az első körben a sorsolásban lemaradók ismét próbálkozhattak.
jún. 27
8:18
Fulham: Somogyi Csaba már elutazott Londonba próbajátékra (She)
Próbajátékra és orvosi vizsgálatra utazott az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Fulhamhez Somogyi Csaba, a REAC 26 esztendős kapusa.
jún. 27
8:24
Del Bosque aggódik a Real-Barca ellentét miatt (Agroinform)
A spanyol válogatott láthatja kárát annak, ha túlságosan élessé válik a Barcelona – Real Madrid rivalizálás – legalábbis a szövetségi kapitány, Vicente Del Bosque szerint.
jún. 27
8:42
Song nem békült ki Eto'o-val, ezért megbüntették (Agroinform)
A Kameruni Labdarúgó Szövetség pénzbüntetést szabott ki Alexander Songra, mert a válogatott játékos nem volt hajlandó kezet nyújtani csapattársának, Samuel Eto'o-nak.
jún. 27
8:44
Tajvani golfozó döntötte meg Tiger Woods rekordját (Agroinform)
Vasárnap ért véget az esztendő második major versenye a női golfozóknál, az LPGA Championshipen a 22 éves Yani Tseng győzött.
jún. 27
8:54
Videó: a triplázó Coulibaly remek ollózással vette be a brazil kaput (She)
Parádés teljesítményt nyújtott az U17-es elefántcsontparti válogatott Souleymane Coulibaly, aki mesterhármast lőtt Brazíliának a mexikói korosztályos labdarúgó-világbajnokságon. A fiatal csatár először pazar gólt lőtt külsővel, majd egyet higgadt érintéssel, végül egy szöglet után ollózós mozdulattal vette be a brazilok kapuját. A végeredmény 3–3 lett.
jún. 27
8:56
Nürnberg: két évvel meghosszabbították Dieter Hecking szerződését (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Nürnberg hivatalos honlapján jelentette be, hogy Dieter Hecking két évvel, 2014-ig meghosszabbította a szerződését a klubbal.
jún. 27
9:18
Koman Vladimir a Bundesligába igazolna, ahol a teljesítmény számít (Agroinform)
A magyar válogatott középpályás szerint a Serie A-ban csak elvétve kapnak lehetőséget a fiatalok, ezért Németországba menne, ahol szinte minden csapatnál hemzsegnek a fiatalok.
jún. 27
9:30
Kiesett a River Plate, törtek-zúztak a szurkolók (Metropol)
Száztíz éves története során először kiesett az első osztályból Argentína egyik legsikeresebb csapata, a River Plate, a szurkolók pedig a Monumental Stadionban és azon kívül is fékezhetetlen dühvel törtek-zúztak a búcsút jelentő vasárnapi meccs után.
jún. 27
9:36
Angliába költözhet Juan Mata (Agroinform)
Az Arsenal 18 millió fontot kínál a Valenciának a szélsőért, korábbi csapattársa, David Silva a Manchester Citybe csábítja, míg a játékos a Liverpoolt választaná.
jún. 27
9:38
Magyar bronzérem az ifjúsági Eb-n (Agroinform)
Polyák Krisztina bronzérmet nyert a Máltán rendezett ifjúsági cselgáncs Európa-bajnokságon.
jún. 27
9:48
Kétezer rendőr fékezte meg a kiesett River szurkolóit (Infostart)
A rendőrség vízágyúkkal locsolta a tribünt, hogy megfékezze a pályára tódulók rohamát. Mindkét csapatot kimenekítették e gyepről, miközben a hazai szurkolók vérben forgó szemekkel folyamatosan különböző tárgyakat dobáltak a futballisták felé. Körülbelül kétezer rendőr próbálta megfékezni az indulatokat a stadionon belül és kívül. A "harcok" a Monumentalon kívül is folytatódtak, felfegyverzett…
jún. 27
9:48
Videoton: Lázár menedzsere megerősítette, a játékos ma utazik a törökökhöz (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Lázár Pál ma Törökországba utazik, és holnap szerződést is köthet a Samsunsporral.
jún. 27
10:12
Ferguson fizetésmegvonással bünteti Giggset (Agroinform)
A walesi szélsőre kínos beszélgetés vár Sir Alex Fergusonnal, és bankszámlája is alaposan megcsappant botrányai miatt.
jún. 27
10:24
Vívás: ötödik lett a magyar férfi csapat New Yorkban a kard-vk-n (She)
A magyar férfi válogatott ötödik helyen végzett a New York-i kard-világkupaversenyen.
jún. 27
10:26
Olaszország: Koman Vladimir leginkább Németországba igazolna (She)
Koman Vladimir, a Sampdoria huszonkét éves magyar válogatott középpályása leginkább Németországban szeretné folytatni pályafutását. A légiós erről a vasnepe.hu-nak nyilatkozott.
jún. 27
10:30
Gay sérülése után Walter Dix duplázott az amerikai bajnokságon (Agroinform)
Walter Dixnek sikerült a 100-200 dupla az amerikai atlétikai bajnokságon, Carmelita Jetert viszont meglepték a hosszabbik távon.
jún. 27
10:32
Elhunyt a PSV korábbi kiváló kapusa (Agroinform)
Hatvanhárom éves korában elhunyt Houstonban Jan van Beveren, a PSV Eindhoven korábbi kapusa. 1970 és 1980 között szolgálta a klubot.
jún. 27
10:42
Fallabda: Krajcsák Márk bronzérmet nyert a réunioni versenyen (She)
Krajcsák Márk bronzérmet szerzett a fallabdázók Réunion Open elnevezésű versenyén. A magyar játékos eddig egyszer lépett pályára a Madagaszkártól keletre található szigeten rendezett versenyen, akkor az első körben kiesett, így most sokat lépett előre a rangos viadalon.
jún. 27
10:44
Cselgáncs: Polyák bronzérmes az ifjúsági cselgáncs Eb-n (She)
Polyák Krisztina bronzérmet nyert a Máltán rendezett ifjúsági cselgáncs Európa-bajnokságon.
jún. 27
10:46
Tottenham: Gareth Bale távozna, ha a klub eladja Luka Modricot (She)
A Mirror értesülései szerint az angol élvonalbeli Tottenham labdarúgója átadólistára tetetné magát, amennyiben a londoni klub képtelen lenne megtartani a horvát Luka Modricot.
jún. 27
10:48
Videó: Andorrai csapatot álmunkból felkeltve is le kell győzni - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Az egykori világválogatott játékos ezúttal az Európa-ligában szereplő csapatok esélyeiről mondja el a véleményét. Elsőként a Paksról.
jún. 27
10:50
Golf: a tajvani golfkirálynő már Tiger Woodsot is felülmúlta (She)
Cseng Ja-ni rekordhalmozásba torkolló rochesteri győzelme mellett a svéd Fredrik Jacobson átoktöréséről, egy fantasztikus amatőr eredményről, két spanyol ritkán láthatóan hosszú playoffharcáról, valamint a világranglista eddig példátlan konfigurációjáról marad emlékezetes a profi golfozók mögöttünk hagyott hétvégéje.
jún. 27
11:06
Győzelemmel tért vissza sérüléséből a kétszeres olimpiai bajnok gerelyhajító (Agroinform)
A norvég Andreas Thorkildsen 84.33 méteres dobásával megnyerte szombaton a finnországi Kuortane-ben rendezett nemzetközi versenyt.
jún. 27
11:08
Jótékonysági koncertet tartanak Ungvári Attiláért (Agroinform)
Jótékonysági koncertet tartanak jövő csütörtökön a doppingvétség miatt eltiltott dzsúdós, Ungvári Attila javára Cegléden.
jún. 27
11:18
FTC: Csizmadia fizetését felére csökkentenék, ma tárgyalnak (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Ferencváros vezetői ma tárgyalnak Csizmadia Csaba menedzserével a védő fizetésének csökkentéséről.
jún. 27
11:20
Anglia: az Arsenal Matát, a MU Thiagót vinné Spanyolországból (She)
Angol lapértesülések szerint az Arsenal és a Manchester United is az U21-es Európa-bajnok spanyol csapatból igazolni. Az „ágyúsok" a Valencia szélsőjét, Juan Manuel Matát, míg a „vörös ördögök" Thiago Alcántarát, a Barcelona fiatal középpályását szerződtetnék.
jún. 27
11:24
Csank elégedett a ZTE első felkészülési mérkőzésével (Agroinform)
"Jó iramú, gyors és pörgős volt a mérkőzés, de felvettük a ritmust, számunkra ez volt a legfontosabb" - nyilatkozta az ukránok elleni győzelem után a ZTE mestere.
jún. 27
11:42
Sergio Ramos elhagyhatja a Real Madridot (Agroinform)
A királyi klub még nem kezdeményezte a védő szerződésének meghosszabbítását, emiatt tárt karokkal várná őt a Chelsea.
jún. 27
11:54
Videó: ritkán látható mozdulattal lepte meg a cápa a szörfösöket (She)
Nagy meglepetés érte Jacob Langstont, az Orlando Sentinel fotósát, a floridai New Smyrna Beachen készített felvételei után. A fotós éppen szörfösöket videózott, amikor hirtelen egy cápa ugrott ki a vízből, és az egyik szörföst átugrotta. Langston csak a műteremben vette észre az ijesztő pillanatot.
jún. 27
12:00
Ferenczi István Pápára igazolt (Agroinform)
A Vasas támadójának tartozott az angyalföldi egyesület, minden bizonnyal ezt használta ki a Lombard Pápa.
jún. 27
12:12
Genoa: Domenico Criscito Huszti Szabolcs csapatársa lett - hivatalos (She)
Az orosz élvonalbeli Zenit Szentpétervár hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Domenico Criscitót az olasz Genoától.
jún. 27
12:18
Japán tehetséget vett kölcsön a Bayern München (Agroinform)
A 19 éves, szélsőként bevethető Uszami Takasi kölcsönben fél évig a Bayern Münchent fogja erősíteni.
jún. 27
12:30
Videó: védhetetlen rabonás gólt szerzett az argentin játékos (She)
Parádés találat született a Cruz del Sur–San Jorge de Tucuman alsó osztályú argentin labdarúgó-mérkőzésen. A hazaiak játékosa, Leopold Cisneros a tizenhatos vonaláról, jobb lábbal, rabonás mozdulattal talált a bal felső sarokba.
jún. 27
12:36
Campbell-Brown duplázott a jamaicai bajnokságon (Agroinform)
A szám kétszeres olimpiai bajnoka, Veronica Campbell-Brown nyerte a 200 méteres női síkfutást a jamaicai bajnokságon, ezzel duplázott, a 100 után a hosszabbik sprinttávot is megnyerte.
jún. 27
12:48
Genoa: Domenico Criscito Huszti Szabolcs csapattársa lett - hivatalos (She)
Az orosz élvonalbeli Zenit Szentpétervár hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Domenico Criscitót az olasz Genoától.
jún. 27
12:48
Magyar Derby: Overdose a „díszvendég” (Metropol)
Overdose lesz a "díszvendége" vasárnap a 89. Magyar Derbynek, az év legnagyobb hazai galoppversenyének.

Keresés