2011. június 21. kedd

jún. 21
0:12
Újpest: Kabát Péter hétfőn aláírt, két évre hivatalosan a liláké (She)
Bár a megállapodás ténye már a múlt héten nyilvánossá vált, sőt Kabát Péter a szombati, balatonszepezdi mérkőzésen mesterhármast ért el régi csapata színeiben, újpesti visszatérése csak hétfőn vált hivatalossá: a 33 éves támadó aláírta két évre szóló szerződését – olvasható a lila-fehérek hivatalos honlapján.
jún. 21
0:18
Befejeződtek a csoportmérkőzések, szerdán a középdöntők következnek (Agroinform)
Véger értek a csoportküzdelmek a lengyel rendezésű női kosár Eb-n, szerdán 12 csapattal folytatódnak a középdöntők.
jún. 21
0:22
A gyönyörű Miss Costa Rica dél-amerikai győzelmét a válogatott is megirigyelheti (Agroinform)
Miss Costa Rica 2009-ben elnyerte a Dél-Amerika szépe címet, hazája válogatottja pedig lemásolná a gyönyörű Johanna teljesítményét a Copán.
jún. 21
1:24
Felkészülés: Messi barcelonai formában, Argentína négyet vágott (She)
A rövidesen kezdődő labdarúgó Copa Américára hangoló Argentína Lionel Messi vezérletével 4–0-ra legyőzte Albániát a magyar idő szerint hétfőről keddre virradó éjszaka lejátszott Buenos Aires-i felkészülési mérkőzésen.
jún. 21
4:06
Feczesin Róbert és Dukai Regina Balin nyaral (Blikk)
A focista és a modell elefánton lovagolt, valamint kipróbálta a vadvízi evezést
jún. 21
6:36
Örökös bajnok lenne Kozák Danuta (Behaviour)
A múlttal nem kíván foglalkozni, a jövővel is csak annyiban, hogy egyhetes pihenésre vonul, mivel a szegedi világbajnokságon legjobb formájában szeretne rajhoz állni. A belgrádi Eb-n érezte az elmúlt hetek viszontagságait, ám a K-1 200-as 9. helyezésén kívül megszerzett két arany- és egy ezüstérmével abszolút elégedett. Interjú Kozák Danutával sikerekről, problémákról.
jún. 21
6:48
Kerékpár: egy ausztrál lap tudja, kik segítik Contadort a Touron (She)
Egyetlen kiadó hely maradt a címvédő Alberto Contador spanyol kerékpáros Tour de France-ra készülő Saxo Bank-csapatában, a többit egy mérvadó ausztrál lap szerint betöltötték.
jún. 21
6:54
Fűre lépni kötelező! (Behaviour)
Ma délután, amikor a férfi egyes címvédője, Rafael Nadal a centerpályára lép, megkezdődik az idei harmadik Grand Slam-torna. A szakemberek között nagy a vita a végső győztes személyét illetően mindkét nemnél: a férfiaknál ugyan csak három esélyest emlegetnek - Nadal, Federer és Djokovics, valamint az örök hazai ígéret, Murray - míg a hölgyeknél szinte megjósolhatatlan, hogy ki fogja két hét múlva…
jún. 21
6:56
Nem szívesen látogat a Videoton a sógorokhoz (Behaviour)
Felemás eredménnyel zárult a magyar együttesek számára az UEFA nyoni sorsolása, ahol a Bajnokok Ligája és az Európa Liga 2011/12-es szezon első és második selejtezőkörének párosítását tartották meg tegnap.
jún. 21
7:06
Vasas: ha Komjáti András távozik, Horváth Ferenc lehet az új edző (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint elképzelhető, hogy nem maradnak következmény nélkül Komjáti András vezetőedzőnek a lap hétfői számában megjelent szavai, és a labdarúgó NB I rajtjára készülő Vasas edzőt cserél.
jún. 21
8:36
U17-es vb: a multikulti németek hatot hintettek, a brazilok hármat (She)
Az E- és az F-csoport két-két mérkőzésével, gólzáporos német és brazil győzelemmel ért véget magyar idő szerint keddre virradóra a Mexikóban zajló U17-es labdarúgó-világbajnokság csoportkörének első fordulója.
jún. 21
8:36
Materazzi elhagyja az Internazionalét (Metropol)
Felbontotta 2012 júniusáig szóló szerződését hétfőn Marco Materazzi, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Internazionale 2006-ban világbajnokságot nyert védője.
jún. 21
8:38
Bolton: a menedzser szerint ha al-Habszi marad, nem lesz könnyű megelőznie Bogdánt (She)
Owen Coyle, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bolton menedzsere elmondta, elengedik Ali al-Habszit a Wiganhez, ha kifizetik az érte kért összeget. Abban az esetben azonban, ha az ománi kapus marad, keményen meg kell küzdenie Jussi Jääskeläinennel és Bogdán Ádámmal a csapatba kerülésért.
jún. 21
8:42
Nicklas Lidström visszatér a Red Winghez (Agroinform)
Nicklas Lidström nem vonul vissza és visszatér az NHL Detroit Red Wings csapatához.
jún. 21
9:12
Könnyed sikerrel készültek az argentinok - videó (Infostart)
A július 1-én kezdődő Copa Americára házigazdaként készülő argentin labdarúgó-válogatott Lionel Messi vezetésével 4-0-ra legyőzte az albán csapatot.
jún. 21
9:12
Győri ETO: Strasbourgig is készek elmenni az UEFA-val szemben (She)
A Kisalföld beszámolója szerint a Győri ETO akár a strasbourgi nemzetközi bíróságig is hajlandó elmenni annak érdekében, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) visszavonja a klub három évre szóló kupakizárására vonatkozó döntését.
jún. 21
9:18
Újra tárgyalóasztalnál az amerikai futball csapatok vezetői (Agroinform)
Kedden ismét folytatódnak az egyeztetések az NFL játékosai és a klubtulajdonosok között, az új kollektív szerződést illetően.
jún. 21
9:20
Messi vezetésével négyet lőttek az argentinok - videó (Agroinform)
A július 1-én kezdődő Copa Americára házigazdaként készülő argentin labdarúgó-válogatott hétfőn Lionel Messi vezetésével 4-0-ra legyőzte az albán csapatot.
jún. 21
9:30
Messi vezetésével könnyed argentin győzelem (Metropol)
A július 1-én kezdődő Copa Americára házigazdaként készülő argentin labdarúgó-válogatott hétfőn Lionel Messi vezetésével 4-0-ra legyőzte az albán csapatot.
jún. 21
9:36
Újabb válogatott kézilabdázót igazolt a Pick Szeged (Agroinform)
A szerb válogatott rajko Prodanovics 2013-ig kötelezte el magát a szegedi csapathoz.
jún. 21
9:38
Ferguson Diarrát nézte ki magának Pak helyett (Agroinform)
A Vörös Ördögök menedzsere mindig is híres volt arról, hogy a legjobb ütemben adta el játékosait, most a dél-koreai középpályás távozhat az Old Traffordról.
jún. 21
9:48
Arsenal: az üzbég üzletember tovább növelte a részesedését (She)
Közel harmincszázalékosra növelte a részesedését Aliser Uszmanov az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Arsenalban. Az üzbég üzletember így a londoni csapat részvényeinek már a 29 százalékát birtokolja.
jún. 21
9:50
Düsseldorf: Torghelle is edzhet, de csak hogy találjon magának új csapatot (She)
Torghelle Sándor is bevonult a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Fortuna Düsseldorf edzőtáborába, ám a csapat ennek ellenére továbbra sem akarja megtartani a magyar támadót.
jún. 21
9:52
MLSZ: a jogi igazgató aránytalanul súlyosnak tartja a Győr büntetését (She)
Borbély Zoltán, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) jogi és sajtóirodájának kommunikációs igazgatója aránytalanul súlyosnak tartja az európai szövetség (UEFA) fegyelmi bizottságának a Győri ETO-t és az MLSZ-t sújtó büntetését.
jún. 21
10:06
Férfi kézilabda: szerb válogatott szélsővel erősített a Szeged (She)
A Pick-Szeged kézilabdacsapata szerződtette Rajko Prodanovicsot – adta hírül a delmagyar.hu. A szerb válogatott jobbszélső 2013-ig írt alá, s a hírt Mezei Richárd vezérigazgató is megerősítette.
jún. 21
10:08
NB II: Gyirmóton folytathatja a Nyugati csoport gólkirálya (She)
A kisalfold.hu információi szerint a Gyirmót labdarúgócsapatában folytathatja pályafutását Csopaki István, az NB II Nyugati csoportjának gólkirálya.
jún. 21
10:12
Torghelle Sándor edzőtáborba vonult, de csapatot keres (Agroinform)
Torghelle Sándor is bevonult a német másodosztályban szereplő Fortuna Düsseldorf edzőtáborába, ám csapata nem számol vele a továbbiakban.
jún. 21
10:24
Sion: a Samsunspor sportigazgatója szerint túl sokat kérnek Vanczákért (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Samsunspor sportigazgatója, Isa Turan elismerte, hogy meg akarják szerezni Vanczák Vilmost a Siontól, de kijelentette, a svájci klub túl sokat kér a magyar védőért.
jún. 21
10:26
Videó: a pályára rohanó szurkolók gyorsak voltak Messiék meccsén (She)
Néhány szurkoló berontott a pályára az Argentína–Albánia felkészülési mérkőzés után. Az elkapásukra kijelölt biztonságiak pár embert utolértek , másokkal szemben viszont esélyük sem volt, egyszerűen nem bírták a tempót.
jún. 21
10:28
NB I: az FTC Kaposváron, a DVSC otthon, a Vidi Siófokon kezd (She)
Jelenleg is folyik a Magyar Labdarúgó-szövetség központjában a 2011–2012-es NB I-es bajnoki idény sorsolása. Az már biztos, hogy a Ferencváros Kaposváron, a DVSC-TEVA pedig otthon kezd. Mindkét újonc (DVTK, PMFC) hazai pályán rajtol, csakúgy, mint az Újpest, míg a bajnok Videoton megkapta a „hagyományos” siófoki idénynyitót.
jún. 21
10:30
A Pécs egyelőre csak másodosztályú labdarúgókat igazolt, Bárányosról lemaradtak (Agroinform)
Petrók Viktor, Tóth Zoltán valmint Frőhlich Roland az eddigi érkezők, bár utóbbival még nem sikerült megállapodniuk.
jún. 21
10:32
A Ferencváros Kaposváron, a Videoton Siófokon kezd (Agroinform)
A Ferencváros Kaposváron, a DVSC-TEVA otthon kezd. Mindkét újonc hazai pályán rajtol, csakúgy, mint az Újpest, a bajnok Videoton kapta a „hagyományos” siófoki idénynyitót.
jún. 21
11:00
Siófokon kezd a bajnok, Kaposváron az FTC (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség székházában elkészítették az NB I következő idényének sorsolását. A bajnoki címvédő Videoton Siófokon kezd.
jún. 21
11:18
Autósport: sikertelensége miatt a Red Bull kiszáll a NASCAR-ból (She)
A Red Bull energiaital-gyártó vállalat tulajdonosa azt tervezi, hogy a szezon végén kiszáll az amerikai NASCAR autós versenysorozatból.
jún. 21
11:20
Moto GP: Aojama Hirosi helyettesítheti a hétvégén Pedrosát (She)
A Gresini Honda versenyzője, a japán Aojama Hirosi helyettesítheti a kulcscsonttörése miatt még mindig nem teljesen egészséges Dani Pedrosát a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának asseni futamán a hétvégén.
jún. 21
11:24
Haye szerint a nézők unatkoznak Klicsko meccsein (Agroinform)
A brit bunyós szerint leendő ellenfele nem szórakoztatja az embereket, hanem legtöbben unatkoznak a mérkőzései alatt.
jún. 21
11:42
Párizsban vagy Budapesten is futhat Overdose az idén (Agroinform)
Két út áll a magyar ló előtt: Group I-es versenyeken indítják továbbra is, vagy szerényebb színvonalú biztosan nyerhető futamokon.
jún. 21
11:44
Egy meccsen két szenzációs kosár a félpályáról - videó (Agroinform)
A spanyol válogatott centere, Laia Palau a házigazdák elleni Eb-csoportmérkőzésen kétszer is a dudaszó elhangzása előtt dobott a félpályáról kosarat.
jún. 21
11:54
Bundesliga: a Hamburggal kezd a címvédő a következő idényben (She)
Kedd délelőtt megtartották a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) és a másodosztály 2011–2012-es idényének sorsolását. Az első fordulóban a hagyományokhoz híven a bajnokcsapat mérkőzése nyitja a szezont, a Borussia Dortmund augusztus ötödikén a Hamburgot fogadja.
jún. 21
11:56
Profi ökölvívás: Pavliknak fel kell majd kötnie a gatyáját Bute ellen (She)
Mivel úgy fest, hogy Mikkel Kessler a WBO és Robert Stieglitz felé orientálódik, az IBF nagyközépsúlyú profi ökölvívó-világbajnoka, Lucian Bute csapata így a másik elérhető sztár, a korábbi középsúlyú világbajnok Kelly Pavlik skalpját célozta be magának.
jún. 21
12:00
Az Üllői úton kezdi a párharcot a Ferencváros az örmények ellen (Agroinform)
Mivel a Banants Jereván is ugyanazt a stadiont használja, mint a zöld-fehérek ellenfele, így az Üllői úton kezdik a párharcot.
jún. 21
12:12
Videoton: a fehérvári klub Hernán Crespót szeretné megszerezni - lapértesülés (She)
Az olasz Gazzetta di Parma napilap megerősítette a Nemzeti Sport korábbi értesüléseit, melyek szerint a Videoton érdeklődik Hernán Crespo iránt.
jún. 21
12:12
A labdarúgó NB I idei programja (Metropol)
A címvédő Videoton FC a Siófok otthonában lép pályára, az ezüstérmes Paks pedig a kupagyőztes Kecskemétet fogadja a labdarúgó Monicomp Liga 2011/12-es szezonjának július közepén sorra kerülő első fordulójában.
jún. 21
12:18
Íme az első hét forduló pontos időpontjai, TV-közvetítései (Agroinform)
Az MLSZ egyelőre csak az első hét forduló pontos menetrendjét határozta meg, a továbbiakról augusztus végén születik döntés. A sokak által várt FTC–Újpest derbit a 13. fordulóban, október 22-én rendezik.
jún. 21
12:30
Barcelona: már ma aláírhat Sánchez, csak a szignó hiányzik a szerződésről (She)
A marca.com spanyol internetes oldal szerint szóban már mindenben megegyezett egymással Alexis Sánchez és a spanyol Barcelona labdarúgócsapata, valamint a katalán klub és az olasz Udinese, így már csak egyetlen lényeges dolog hiányzik az átigazolás lezárásához: az érintett chilei légiós aláírásra.
jún. 21
12:36
Hernán Crespóval robbantana a Videoton (Agroinform)
A magyar bajnokcsapat a korábbi 64-szeres argentin válogatott labdarúgóval erősítené meg a támadósorát.
jún. 21
12:48
Videoton: az olaszok szerint igen kicsi az esély Crespo érkezésére (She)
A Nemzeti Sport Online olasz sajtóforrásból úgy tudja, igen kicsi az esélye annak, hogy Hernán Crespo a Videoton játékosa legyen.
jún. 21
12:54
Fabregas mindent megtesz, hogy Barcelonába szerződjön - Rossel (Agroinform)
A katalánok első embere szerint nem ér 40 millió eurót az Arsenal középpályása, és ezt Josep Guardiola is pontosan tudja.
jún. 21
13:06
Villas-Boas lemondott Portóban, aláírhat a Chelsea-hez (Infostart)
A portugálok lapok szerint Chelsea kiszemeltje, Andre Villas-Boas lemondott a Porto vezetőedzői posztjáról. Ezt nem sokkal később a klub is megerősítette.
jún. 21
13:06
Videó: földhöz vágta a teniszütőjét, az kipattant a kerítésen túlra (She)
Nem tudott uralkodni az idegein Alex Bogomolov a wimbledoni tornán az első fordulóban lejátszott mérkőzésén honfitársa, Donald Young ellen. Az amerikai teniszező az egyik labdamenet végén mérgében földhöz vágta az ütőjét, amelyet a rendezők szolgáltattak vissza neki, ugyanis átpattant a kerítésen túlra.

Keresés