2011. június 11. szombat

jún. 11
0:12
Olympiakosz Pireusz: megvették a svájci bajnok argentint Megyeri elé (She)
Franco Costanzo személyében tapasztalt kapus szerződtetését jelentette be pénteken a görög labdarúgó-bajnokság legutóbbi kiírását megnyerő Olympiakosz Pireusz.
jún. 11
1:06
Lyon: négy év után távozik az argentin támadó, célállomás Mexikó (She)
Négy év után távozik a francia labdarúgó-bajnokság legutóbbi bronzérmese, a Lyon kötelékéből az argentin támadó középpályás, César Delgado.
jún. 11
5:18
NHL: Luongo magára talált, egy győzelemre a Stanley-kupától a Canucks (She)
Roberto Luongo kiheverte az észak-amerikai profi hokiliga döntőjének legutóbbi két meccsén kapott 12 gól sokkját, és a Stanley-kupa fináléjának ötödik mérkőzésén hibátlan teljesítményt nyújtva segítette fontos győzelemhez a Vancouvert. A Canucks Maxim Lapierre góljával 1–0-ra nyert a Boston ellen, és már csak egy győzelemre van fennállása első bajnoki címétől.
jún. 11
6:48
NHL: Luongo újra a régi, a Canucks egy győzelemre a Stanley-kupától (She)
Roberto Luongo kiheverte az észak-amerikai profi hokiliga (NHL) döntőjének legutóbbi két meccsén kapott 12 gól sokkját, és a Stanley-kupa fináléjának ötödik mérkőzésén hibátlan teljesítményt nyújtva segítette fontos diadalhoz a Vancouvert. A Canucks Maxim Lapierre góljával 1–0-ra nyert a Boston ellen, és már csak egy győzelemre van fennállása első bajnoki címétől.
jún. 11
6:50
Sportdiplomácia: a magyar és a tádzsik olimpiai bizottság együttműködése (She)
Több területet is érintő együttműködési megállapodást kötött Magyarország és Tádzsikisztán olimpiai bizottsága Budapesten.
jún. 11
7:06
Sportdiplomácia: magyar–tádzsik együttműködés az olimpia jegyében (She)
Több területet is érintő együttműködési megállapodást kötött Magyarország és Tádzsikisztán olimpiai bizottsága Budapesten.
jún. 11
7:06
Pénz beszél, menedzser hallgat (Behaviour)
Noha Dzsudzsák Balázs, a PSV Eindhoven magyar válogatott balszélsője szerdán, Rómában az orvosi vizsgálatokon is átesett már, a legfrissebb információk szerint ezen a héten még nem ír alá a dagesztáni Anzsi Mahacskala együtteséhez. Ettől függetlenül minden jel arra mutat, hogy a brazil Roberto Carlost is foglalkoztató orosz alakulatnál folytatja karrierjét.
jún. 11
7:08
Ciprus: Kovács Zoltán egy évre szerződik az Ariszhoz - sajtóhír (She)
Egyéves szerződést köt a ciprusi labdarúgó-élvonal újoncával, az Arisz Limassollal a legutóbb a Kaposvári Rákócziban szereplő kapus, Kovács Zoltán – írják a jól értesült helyi internetes oldalak.
jún. 11
7:08
Kozák másodszor is legyőzte Kovácsékat (Behaviour)
Női K-1 500 méteren Kozák Danuta, férfi C-1 1000 méteren pedig Vajda Attila nyerte tegnap a kajakosok és kenusok válogatójának második fordulóját Szegeden, s mivel az első körben is ők bizonyultak a legjobbnak, újabb sikerükkel bekerültek a jövő heti, belgrádi Európa-bajnokságon és az augusztusi, szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon induló magyar csapatba.
jún. 11
7:10
Mégsem lesz idén Bahreini Nagydíj (Behaviour)
Úgy tűnik, a bahreini szervezők észlelték, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) azon döntése, miszerint október 30-án mégis bepótolják az arab államban márciusban a zavargások miatt elmaradt F1-es versenyt, hatalmas vihart kavart. Így okosabb enged alapon, egyszerűen visszaléptek a 2011-es futam megrendezésétől. A mezőny már Montrealban "hangol", a lapzártánk után befejeződött…
jún. 11
7:12
Kétszer kétfelvonásos germán dráma (Behaviour)
Két fronton rendeznek magyar-német pótselejtezőt a hétvégén. Szombaton a női kézilabdázók a brazíliai olimpiai kvalifikációs világbajnoki részvétel jogáért csatáznak egymással Győrben (17:30), ennek a mérkőzésnek már van "előzménye", múlt vasárnap Balingenben 26-24-re nyertek a germánok. A kosarasok vasárnap (18:30) Oberhausenben kezdik el "kétfelvonásos drámájukat" (visszavágó június 15-én 18…
jún. 11
7:42
Kosárlabda: Szolnok, Atom, Győr, Sopron biztos, Pécs és Szeged talán (She)
A szövetség arról határozott, hogy a férfiaknál a Szolnok (Európa-kupa vagy Eurochallenge) és az Atomerőmű (Eurochallenge), a nőknél a Sopron (Euroliga) és a Győr (Európa-kupa)  indulhat a kontinens kosárlabdakupáiban a következő idényben.
jún. 11
8:00
Arany-kupa: már hét gól a tornarekord, Jamaica a nyolc között (She)
Honduras 7–1-re legyőzte Grenadát, Jamaica pedig 2–0-ra megverte Guatemalát az Egyesült Államokban zajló Arany-kupa szombatra virradóra megtartott játéknapján. A jamaicaiak már el is foglalták helyüket az Észak- és Közép-Amerika, valamint a karibi térség (CONCACAF) labdarúgó-válogatottjait felvonultató torna negyeddöntőjében.
jún. 11
8:18
Vasas: szerb légiósaik elküldésével takarékoskodnának Angyalföldön (She)
Felbontaná Csedomir Pavicsevics és Goran Arnaut szerződését a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas.
jún. 11
8:36
WNBA: nem segített a Győr, Pécs együttműködés a Connecticuton (She)
Elveszítette idénybeli veretlenségét a két magyar érdekeltségű játékost felvonultató Connecticut Sun az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság (WNBA) szombatra virradóra megrendezett játéknapján.
jún. 11
8:36
Vettel az újabb áldozata a Bajnokok Falának (Agroinform)
Belecsaptak a lecsóba a versenyzők Kanadában: Vettel máris falnak ment, Alonso letette a névjegyét, Hamilton megbújt a mezőnyben, Rosberg pedig meglepetést okozott.
jún. 11
8:38
Nadalt Tsonga verte ki a negyeddöntőben (Agroinform)
A világelső Rafael Nadal a negyeddöntőben búcsúzott a 700 ezer euró összdíjazású, londoni füvespályás férfi tenisztornán.
jún. 11
8:54
Paks: a sikeres próbajáték után visszavárják Finnországba a csatárt (She)
Sikeres próbajátékon vett részt Palásthy Norbert, az NB I-ben ezüstérmes Paksi FC labdarúgója az Inter Turkunál.
jún. 11
9:12
Videó: Bármilyen a helyzet, muszáj bíznom az Universumban - Balzsay (She)
Balzsay Károllyal készített portré-videónk második, egyben befejező részéből kiderül, hogy miért is áll ki Karesz a jelenlegi csapata mellett, milyen utakat járhat be a jövőben, valamint hogy mélységesen tiszteli ugyan az édesapját, de soha nem tudná az ő életét élni.
jún. 11
9:12
Otthoni jégen támadt fel Luongo és a Canucks (Agroinform)
Roberto Luongo shutouttal oszlatta el a vele kapcsolatban felmerülő kételyeket, és csapatát egy győzelemmel közelebb vitte a Stanley Kupa elhódításához.
jún. 11
9:14
Szafin és Ivanisevic nyitja a legendák tornáját (Agroinform)
A közelmúlt két klasszis játékosának, Marat Szafinnak és Goran Ivanisevicnek az összecsapásával kezdődik vasárnap Moszkvában a "Teniszlegendák" elnevezésű torna.
jún. 11
9:30
Kaposvár: Németországba utazik próbajátékra a bosnyák védő (She)
Sok labdarúgó neve felvetődött távozóként az NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczinál. A klub hivatalos honlapja, a rakoczifc.hu szerint a Milinte Árpád kapus biztosan távozik, Boris Gujic egy másodosztályú német csapathoz utazott próbajátékra, míg Zahorecz Krisztiánnal folynak a tárgyalások a hosszabbításáról.
jún. 11
9:48
Törökország: az újonc vezetőedzője kinézte magának Vanczákot (She)
Török lapértesülések szerint a Samsunspor szívesen megszerezné Vanczák Vilmost, a svácji Sion magyar válogatott védőjét. A klub új edzője, Vladimir Petkovic az elmúlt három évben a svájci bajnokságban dolgozott a Young Boys szakvezetőjeként, és a labdarúgó játéka elnyerte a boszniai tréner tetszését.
jún. 11
10:24
Videó: kilökték, ezért győztes góllal büntetett a Vancouver hokisa (She)
Csupán egy győzelemre van első Stanley-kupájától a Vancouver Canucks jégkorongcsapata, amely a nagydöntő ötödik mérkőzésén 1–0-ra legyőzte hazai pályán a Boston Bruinst. A mindent eldöntő találatot Maxime Lapierre ütötte a harmadik harmad elején. A támadó, miután a plexifalhoz nyomták a kapu mögött, őrizetlenül maradt, így a kipattanó korongot higgadtan lőhette a Bocsok kapujába.
jún. 11
10:24
Schumacher legalább 2014-ig akar maradni? (Agroinform)
A rekordbajnok német versenyző szerint a Mercedes még nem késett le semmiről, hiszen öt év is kellhet egy vb-cím megszerzéséhez.
jún. 11
10:26
Birkózás: titokzatosan előkerült levél, kavar a kifizetések körül (She)
A birkózóliga újabb kellemetlen meglepetést szerzett a Magyar Birkózószövetségnek: Kacsó Tibor, az erős ellenzékként működő birkózóliga elnöke a pénteki közgyűlésen egy olyan kormánybiztosi levéllel állt elő, amely a birkózószövetségnek szánt kifizetések leállítását kéri.
jún. 11
10:42
Birkózás: titokzatosan előkerült levél, újabb átvilágítás készül (She)
A birkózóliga újabb kellemetlen meglepetést szerzett a Magyar Birkózószövetségnek: Kacsó Tibor, az erős ellenzékként működő liga elnöke a pénteki közgyűlésen egy olyan kormánybiztosi levéllel állt elő, amely a szövetségnek szánt kifizetések leállítását kéri.
jún. 11
10:44
NHL: Valami megszállta Luongót a meccs előtt, mondja játékostársa (She)
Az előző két mérkőzésen nem éppen csúcsformában védő vancouveri kapus, Roberto Luongo kiváló teljesítménye a fő beszédtéma a szombat hajnalban lejátszott Vancouver Canucks–Boston Bruins találkozó (1–0) után. A vancouveriek összesítésben 3–2-re vezetnek az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) döntőjében.
jún. 11
10:46
Fulham: Gera a sérülése miatt nem megy vissza a WBA-hoz - lapinformáció (She)
A Daily Mail információi szerint Gera Zoltán nem felelt meg a West Bromwich Albion orvosi vizsgálatán, így a Fulham lejáró szerződésű magyar középpályása nem tér vissza a birminghami együtteshez.
jún. 11
11:00
Fulham: Gera a sérülése miatt nem megy a WBA-hoz - lapinformáció (She)
A Daily Mail információi szerint Gera Zoltán nem felelt meg a West Bromwich Albion orvosi vizsgálatán, így a Fulham lejáró szerződésű magyar középpályása nem tér vissza a birminghami együtteshez.
jún. 11
11:18
Kajak-kenu: a Kökény, Dombi duóé a kajak páros, kenuban ráadás következik (She)
Férfi K–2 1000 m-en a Kökény Roland, Dombi Rudolf duó, C–2 1000 m-en a Sáfrán testvérek, női K–2 500 m-en pedig a Szabó Gabriella, Kozák Danuta kettős nyerte szombaton a kajakosok és kenusok Eb- és vb-válogatójának második fordulóját Szegeden.
jún. 11
11:18
Oláht a Fradi mellett még három csapat vinné Kaposvárról (Agroinform)
Kovács Zoltán nem írta még alá az Arisz által küldött szerződést, de lehet, hogy távozik. Sisa Tibor megkezdte a csapat felkészítését az őszre.
jún. 11
11:20
Jamaica is a legjobb nyolc közé jutott (Agroinform)
A címvédő Mexikó után Jamaica nemzeti együttese jutott be a negyeddöntőbe az Egyesült Államokban zajló Arany Kupán azzal.
jún. 11
11:36
Kajak-kenu: a Kökény, Dombi duóé a kajak páros, kenuban ráadás jön (She)
Férfi K–2 1000 m-en a Kökény Roland, Dombi Rudolf duó, C–2 1000 m-en a Sáfrán testvérek, női K–2 500 m-en pedig a Szabó Gabriella, Kozák Danuta kettős nyerte meg szombaton a kajakosok és kenusok Eb- és vb-válogatójának második fordulóját Szegeden.
jún. 11
11:36
Gera térdszalagszakadással bajlódik (Agroinform)
Brit lapértesülés szerint meghiúsulhat Gera Zoltán visszatérése a West Bromhoz, a térdszalagjában ugyanis részleges szakadásra bukkantak.
jún. 11
11:38
Videó: a grenadai meglepetésből megsemmisítő hondurasi siker lett (She)
Honduras labdarúgó-válogatottja kiütéses, 7–1-es győzelmet aratott Grenada ellen az Egyesült Államokban zajló Arany-kupán. A 19. percben még a kis szigetország gárdája szerzett vezetést, ám a 26. perctől beindult a hondurasi henger, amely tizenegy perc alatt háromszor is bevette ellenfele kapuját. A második játékrészben a teljesen széthulló grenadai védelem még négyszer kapitulált, így eddig…
jún. 11
11:40
MLS: Thierry Henry jó tempóban rugdossa a gólokat a tengerentúlon (She)
Egy öngóllal és Thierry Henry találatával a New York Red Bulls 2–1-re legyőzte a New England Revolutiont az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) pénteki játéknapján, s ezzel átvette a vezetést a Keleti csoportban.
jún. 11
11:42
Győri ETO: segítője után Csertői Aurél is balti játékoslesre készül (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Csertői Aurél, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO vezetőedzője Lettországba készül játékost megfigyelni.
jún. 11
11:54
Videó: Henry pazarul becsapta a védőjét, majd eldöntötte a meccset (She)
Thierry Henrynak köszönhetően a New York Red Bulls labdarúgócsapata 2–1-re legyőzte a New England Revolutiont az észak-amerikai profi bajnokságban (MLS). A francia csatár egy gyors támadás után középre adott, ahol egy védő a saját kapujába passzolta a labdát, később ismét a szélről indulva előbb hintába ültette az ellenfelét, aztán kilőtte a bal alsó sarkot. Ez volt Henry hetedik gólja ebben a…
jún. 11
11:56
ZTE: Kocsárdi Gergely és Vlaszák Géza egy évet hosszabbított (She)
Kocsárdi Gergely és Vlaszák Géza egy évet hosszabbított a Zalaegerszeg labdarúgócsapatával – olvasható a kék-fehér klub hivatalos honlapján, a ztefc.hu-n.
jún. 11
12:12
Haladás: Aczél Zoltán szívesen látná csapatában Tököli Attilát (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője a Nemzeti Sportnak beszélt Tököli Attila esetleges szerződtetéséről.
jún. 11
12:12
New Yorkban is a 100 méter lesz a középpontban (Agroinform)
Bár Usain Bolt nem áll rajthoz, a szombati, New York-i Gyémánt Liga-versenyen is a 100 méteres férfi síkfutás lesz a fő attrakció.
jún. 11
12:14
MotoGP: a 28. idő Sebestyéné a harmadik szabadedzésen (She)
Sebestyén Péter a 28. legjobb időt érte el a 31 fős mezőnyben a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentis géposztályának szombat délelőtti, harmadik szabadedzésén Silverstone-ban. A leggyorsabb az Aprilia spanyol versenyzője, Nicolás Terol volt.
jún. 11
12:14
Kolumbia legyőzte Franciaországot a döntőben (Agroinform)
Kolumbia csapata nyerte meg touloni utánpótlástornát: a dél-amerikai együttes a döntőben tizenegyesekkel múlta felül a házigazdák alakulatát.
jún. 11
12:30
Kaposvár: a kirajzó kapusok pótlására Vecsésről jön próbajátékos (She)
A Nemzeti Sport információja szerint a jövő héten Gyenes Dávid, a másodosztályú Vecsési FC 25 esztendős kapusa érkezik próbajátékra az NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczihoz.
jún. 11
12:30
A kenu párosoknál szétlövésre lesz szükség (Agroinform)
Az első válogatón Széles Gábor és Nagy Péter nyert, míg ezúttal Sáfrán Mátyás és Sáfrán Mihály, így hétfőn újabb forduló következik.
jún. 11
12:48
Videoton: Sousa döntött, Farkas és két légiós a fakóba szorult (She)
Farkas Balázs játékstílusa nem passzol az elképzeléseibe, ezért a tapasztalt középpályás csak a második csapattal készülhet a jövőben – jelentette be a Videoton szombati sajtónyilvános edzése alkalmával Paulo Sousa, a fehérvári labdarúgócsapat kinevezett vezetőedzője.
jún. 11
12:48
Sebestyén visszaesett a harmadik szabadedzésen, 28. lett (Agroinform)
A 125 kcm-esek között szereplő Sebestyén Péter a 28. időt érte el a harmadik szabadedzésen, a Moto GP idei hatodik futamán, Siverstone-ban.
jún. 11
13:24
Videó: a könnyed lövésből borzalmas kapushiba lett Szaúd-Arábiában (She)
Hatalmas kapushibával szerzett vezetést a labdarúgó Szaúdi Kupában az Al-Hilal az Al-Fejszali ellen. A negyeddöntő visszavágóján – az első mérkőzést az Al-Hilal nyerte meg 2–1-re hazai pályán – a 48. percben a vendégek játékosa, Essza al-Mehjani indult meg, majd 20 méterről laposan kapura lőtt. A kísérlet könnyedén védhető lett volna, ám Avidah al-Amri kapus olyan szerencsétlenül ért bele a…
jún. 11
13:26
Súlyemelés: június 24-én vesznek végső búcsút Veres Győzőtől (She)
A magyar súlyemelés első világbajnoka, a 74 éves korában február elsején Melbourne-ben elhunyt Veres Győző hamvait június 24-én 15 órakor a Szent István-bazilika altemplomának urnatemetőjében helyezik el.

Keresés