2011. június 15. szerda

jún. 15
0:12
Juventus: Agüero menedzserei Torinóban tárgyalnak - lapértesülés (She)
Az olasz Corriere dello Sport információi szerint Torinóban ül tárgyalóasztalhoz José Seguí és Hernán Reguera, az argentin labdarúgó, Sergio Agüero két menedzsere, hogy az Atlético Madrid klasszisának esetleges Juventusba történő szerződéséről tárgyaljanak a torinói klub képviselőivel.
jún. 15
6:48
Lewis Hamilton: őrült vagy zseni (Behaviour)
A hétvégi, Montrealban rendezett Kanadai Nagydíjon ismét kimutatta foga fehérjét Lewis Hamilton: 2008 világbajnoka monacói "akciója" után a brit pilóta ezúttal csak azért nem "öregbítette" a hírnevét, mert a verseny elején már csattant csapattársával a versenyt később megnyerő Jenson Buttonnal. Niki Lauda, az F1 háromszoros világbajnoka speciel őrültnek titulálta.
jún. 15
7:06
Tour de France: a NOB-elnök, Rogge helyesli Contador indulását (She)
Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint helyes, hogy Alberto Contador rajthoz áll a Tour de France országúti kerékpáros körversenyen annak ellenére, hogy a korábbi háromszoros győztest augusztusban hallgatják meg doppingügyében.
jún. 15
7:06
Elsüllyedt hajó, nincs kapitány (Behaviour)
A magyar női kézilabda-válogatott a Németország elleni világbajnoki selejtező győri visszavágóján 27-22-re kikapott Németországtól, ezzel eldőlt, hogy nem lesz ott a decemberi brazíliai olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, és lemarad a 2012-es londoni nyári olimpiáról is. Mátéfi Eszter szövetségi kapitány lemondott, de nem szerepel többet a nemzeti együttesben Pálinger Katalin sem.
jún. 15
7:08
Döntetlent játszottak az újságírók (Behaviour)
A pünkösdi hétvégén a megyei 2. osztályban szereplő Balatonkenese Katica Pékség L.C. együttese látta vendégül az újságíró válogatottat.
jún. 15
7:10
"Ilyen e sportágban még nem történt" (Behaviour)
Horváth Gábor, a Domino Honvéd kajak-kenu szakosztályának igazgatója fontolgatja, hogy Borkai Zsolt MOB-elnökhöz, illetőleg az állami sportirányítás prominenseihez fordul, amiért klubja versenyzőjétől, Kozák Danutától annak dacára elvettek egy olimpiai számot, hogy a hétvégi, Maty-éren rendezett válogatón ő szerzett indulási jogot 200 méter egyesben.
jún. 15
7:12
A nap embere: Storcz Botond magyar kajak-válogatott szövetségi kapitánya. (Behaviour)
Szakmai érvekkel igyekezett magyarázni a magyarázhatatlant Sotrcz Botond kajakos kapitány, akinek döntése nyomán Kozák Danuta a vb-n nem indulhat egyik legerősebb számában.
jún. 15
7:14
Nyert a Boston, jöhet a döntő döntője (Behaviour)
A hazai pályán ellenállhatatlan Boston Bruins nyerte a Stanley Kupa-finálé hatodik mérkőzését a Vancouver Canuks ellen a tengerentúli profi hokiligában (NHL). A Boston szó szerint elgázolta az alapszakasz-győztes ellenfelét, amint az 5-2-vel végződött találkozó első harmadában 4:14 perc alatt négy gólt szerzett, amire soha korábban nem volt példa a nagydöntők történetében.
jún. 15
7:24
E-mailje miatt került ki a válogatottból a Real sztárja (Infostart)
Egy rossz helyre küldött e-mail miatt kikerült a brazil labdarúgó-válogatottból Marcelo.
jún. 15
7:24
Arany-kupa: hatalmas Altidore-bomba után amerikai továbbjutás (She)
Az Egyesült Államokban zajló Arany-kupa C-csoportjában, Kansas Cityben az utolsó fordulóban Panama ikszelt Kanadával, míg a házigazda amerikaiak Jozy Altidore bombagóljával 1–0-ra legyőzték Guadeloupét. Ezzel kialakult a legjobb nyolc mezőnye, a C-csoportból Panama és az Egyesült Államok jutott tovább.
jún. 15
8:18
Olimpia 2020: Prága gazdasági okok miatt lemondott rendezési szándékáról (She)
Gazdasági okok miatt Prága véglegesen lemondott arról, hogy pályázzon a 2020-as nyári olimpia megrendezésére.
jún. 15
8:20
Sportközvetítés: kiemelkedő nézettséget értek el a júniusi események az MTV-ben (She)
Kiemelkedő nézettséget ért el sportműsoraival az m1 – derül ki a televízió sajtóközleményéből.  Június második hetében négy magyar érdekeltségű sporteseményt közvetített élőben a Magyar Televízió: a női kézilabda tétmérkőzések mellett a labdarúgó Európa-bajnokság soron következő selejtezőjét és a férfi kézilabda-válogatott Eb-selejtezőjét is a köztévén láthatták a sportrajongók. Az MTV-nek…
jún. 15
8:36
Olympiakosz: Németh Krisztián ügyében még minden bizonytalan (She)
Tegnap beszámoltunk róla, hogy a görög sajtóban felvetődött – az élvonalban újonc PASZ Jannina kölcsönvenné Németh Krisztiánt a bajnok Olympiakosz Pireusztól. A labdarúgó menedzsmentje szerint azonban még semmi nem dőlt el.
jún. 15
8:38
Ferencváros: a 25 éves szerb Jovanoviccsal is megállapodtak (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros vezetői információink szerint megállapodtak a holland védővel, Mark Ottennel, míg a legfrissebb hírek szerint a boszniai szerb Alekszandar Jovanovics is a zöld-fehéreknél folytatja.
jún. 15
8:54
Afrika: Dunga és Klinsmann is algériai szövetségi kapitány lehet (She)
Jürgen Klinsmann és Dunga is a jelöltek között van az algériai szövetségi kapitányi posztra. Az afrikai ország labdarúgó-szövetsége öt szakvezetőt is kiszemelt, köztük a német és a brazil trénert is.
jún. 15
8:54
Beckham: nem tudom, mi lesz a vége (Metropol)
Talán a Premier League-ben fejezi majd be pályafutását. Usain Boltra kíváncsi a londoni olimpián.
jún. 15
9:12
Videó: kapitális kanadai kapushiba, győztes bomba az amerikai csatártól (She)
A labdarúgó Arany-kupa C-csoportjának utolsó fordulójában a rendező, Egyesült Államok a Villarreal játékosának – jelenleg a Bursasporban kölcsönben lévő – Jozy Altidore-nak köszönhetően 1–0-ra legyőzték Guadeloupét, így továbbjutottak. A 21 éves csatár 25 méterről lőtt nagy erővel a bal felső sarokba. A kvartett másik meccsén Kanada a 91. percig továbbjutásra állt, ám egy szöglet utáni kavarodás…
jún. 15
9:12
Amerikai győzelem és továbbjutás (Agroinform)
Az amerikai válogatott Guadeloupe egygólos legyőzésével biztosította a helyét a negyeddöntőben az Egyesült Államokban zajló Arany Kupán.
jún. 15
9:14
Újpest: Mészöly még egy csatárt szeretne és az élmezőnybe kerülni (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője, Mészöly Géza Kabát Péter után még egy csatárt szerződtetne, és azt szeretné, ha minél előbb összeállna a csapat 24 fős kerete, és megkezdhetnék a felkészülést a következő idényre.
jún. 15
9:14
Tatai Pétert megműtötték, őszre rendben lesz (Agroinform)
A válogatott kapus elmondása szerint már régóta fájt a bokája, így nem halogathatta tovább a műtétet, ami után egy hónapig pihen.
jún. 15
9:30
Újpest: Mészöly szeretne még egy csatárt és az élmezőnybe kerülni (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője, Mészöly Géza a tegnap bejelentett Kabát Péter után még egy csatárt szerződtetne, és azt szeretné, ha minél előbb összeállna a csapat 24 fős kerete, és megkezdhetnék a felkészülést a következő idényre.
jún. 15
9:30
Nagyon örülök annak, Kabát és Fehér is visszatér! - Mészöly (Agroinform)
Mészöly Géza szerint jó fogás volt a két ex-újpesti futballista leigazolása, mindkét játékosra kulcsszerep hárulhat a következő szezonban.
jún. 15
9:32
Arany-kupa: a mexikói labdarúgók B próbája már negatív lett (She)
A második, úgynevezett B próba már nem mutatott ki klenbuterolt annak az öt mexikói labdarúgónak a szervezetében, aki az első, pozitív eredménnyel zárult doppingteszt miatt nem léphetett pályára a jelenleg is zajló Arany-kupa csoportkörének második és harmadik fordulójában.
jún. 15
9:32
Hat kiállással is az élen - hogyan tudott nyerni Button? (Agroinform)
Visszatekintünk a szezon versenyének kikiáltott Kanadai Nagydíjra, és megkíséreljük megfejteni a nagy talányt: hogyan lehet versenyt nyerni hat boxkiállással?
jún. 15
9:48
Videó: Gera csapattársa óriási üreskapus ziccert ügyetlenkedett el (She)
Az amerikai labdarúgó-válogatott támadója, Clint Dempsey hatalmas helyzetet hibázott el csapata Guadeloupe elleni Arany-kupa mérkőzésen. A Fulham támadójának egy tizenhatoson belül bepasszolt labdát kellett volna az üres kapuba lőnie, ám addig cipelte azt, amíg a visszaérő védő szerelte. Gera Zoltán csapattársának szerencséjére az amerikaiak akkor már megszerezték a vezetést egy nagy bombagóllal.
jún. 15
9:48
Mikóczy: nem lehet probléma Overdose Group I-es versenyeztetése (Behaviour)
Mikóczy Zoltán az M1 szerda reggeli műsorában telefonon elmondta, óriási erkölcsi siker Overdose negyedik helye a Royal Ascoton, a King,s Stand Stakes futamban."Tulajdonosként minden versenyhez úgy állok hozzá, hogy a ló nyerni fog, de természetesen nekem is szembesülnöm kell a tényekkel - nyilatkozta Mikóczy. - Meg kell erősítenem, hogy egy óriási erkölcsi siker, amit Overdose elért, ezért…
jún. 15
9:50
Győri ETO: Bőven lesznek távozók és érkezők is - Csertői (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO vezetőedzője, Csertői Aurél a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, a nyári átigazolási időszakban több posztra is szerződtetnének játékosokat, de bőven lesznek olyanok is, akik távoznak a csapattól.
jún. 15
10:06
Kerékpár: műtét vár a háromszoros világbajnok spanyol sprinterre (She)
Orrpolip miatt meg kell műteni Oscar Freirét, a spanyolok háromszoros világbajnok országúti kerékpárosát. A 35 éves sprinter jelenleg a svájci körversenyen szerepel, ám tervei szerint visszalép, mert olyan szakaszok jönnek, amelyek amúgy sem feküdnének neki.
jún. 15
10:06
Félóra verekedési szünet a perui bajnokságban - videó (Agroinform)
Egy játékvezetői ítéletet nem tudtak megemészteni az UTC játékosai a regionális bajnokságban, és hatalmas bunyót robbantottak ki.
jún. 15
10:08
DVTK: sérülése után visszatér a korábbi ferencvárosi középpályás (She)
Az NB I-be feljutott DVTK labdarúgója, Halgas Tibor a teljes tavaszi szezonban a lelátóra kényszerült. A Ferencvárosban nevelkedett középpályása elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, és felépülése csaknem fél évet vett igénybe.
jún. 15
10:08
Sousa hamar megtalálta a közös hangot a játékosokkal - Videoton (Agroinform)
A Videoton portugál trénerének nincsenek nyelvi nehézségei, hamar megtalálta a közös hangot a csapattal.
jún. 15
10:10
Videó: a Ferencváros új szerb játékosa BEK-győztesnek is betalált (She)
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros labdarúgócsapata a szerb Alekszandar Jovanoviccsal erősítette meg keretét. A középpályás legutóbb hazája bajnokságában, a Hajduk Kulában szerepelt, huszonöt meccsen kétszer volt eredményes. Utoljára éppen az 1991-ben BEK-et nyerő Crvena zvezda kapuját vette be. Íme, Alekszandar Jovanovics!
jún. 15
10:12
Atlétika: ismét visszatér a női magasugrás olimpiai bajnoka (She)
Tia Hellebaut, a női magasugrás olimpiai bajnoki címvédője kevesebb mint egy évvel második visszavonulása után bejelentette, hogy ismét versenyezni fog.
jún. 15
10:14
PMFC: rendőrök a stadionban - helyén marad a B-közép, emelni kell a kerítést (She)
Megtörtént a rendőrségi bejárás a Pécsi MFC immár NB I-es stadionjában.
jún. 15
10:24
Női vízilabda: Drávucz Rita a LEN-kupa-győzteshez igazolt (She)
A Szegedtől távozó Drávucz Rita a LEN-kupa-győztes, olasz bajnoki ezüstérmes, Györe Anettet is foglalkoztató Rapallónál folytatja pályafutását. (A csapat a következő szezonban Recco néven szerepelhet.)
jún. 15
10:24
Fucsovics is kiesett (Agroinform)
Fucsovics is búcsúzott a férfi egyes selejtezőben, idén sem lesz magyar a főtáblán Wimbledonban.
jún. 15
10:26
Kaposvár: 19 éves váci tehetséget hívtak próbajátékra a somogyiak (She)
Tányéros Ádámot, a Vác 19 éves középső védőjét próbajátékra invitálta a Kaposvári Rákóczi.
jún. 15
10:42
Ferencváros: Marek Heinz elmondta, a Olomouchoz szerződik (She)
Marek Heinz hiába csatlakozott a héten a Ferencvároshoz, a cseh csatár hazatér, elmondása szerint a Sigma Olomoucban folytatja pályafutását.
jún. 15
10:42
Az MU rálicitálna a többiekre Alexis Sánchezért (Agroinform)
David Gill Barcelonában találkozott az Udinese tulajdonosával, és egymillióval többet kínált a csatárért, mint korábban a Manchester City.
jún. 15
10:44
29 milliót kaszált az első magyar döntős az idei WSOP-n (Agroinform)
Frdivalszki "Friciricsi" Richárd az 1000 dollár nevezési díjú No Limit Holdem versenyen a 4. helyen zárt, nyereménye 156 246 dollár.
jún. 15
11:00
Ferencváros: Marek Heinz elmondta, az Olomouchoz szerződik (She)
Marek Heinz hiába csatlakozott a héten a Ferencvároshoz, a cseh csatár hazatér, elmondása szerint a Sigma Olomoucban folytatja pályafutását.
jún. 15
11:00
Marek Heinz nem marad a Fradiban (Agroinform)
Elhagyja a Ferencvárost a klub 33 éves cseh támadója, Marek Heinz. A többszörös cseh válogatott labdarúgó az Olomouc futballistája lesz.
jún. 15
11:02
Dopping: a WADA a jövő héten egyeztet a klenbuterolos szabályról (She)
A fertőzött ételekben előforduló, ám tiltott teljesítmény fokozásra is alkalmas klenbuterolról tart a jövő héten tanácskozást a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA).
jún. 15
11:04
Brazília: börtönbüntetésre ítélték a korábbi válogatott támadót (She)
Négy és fél év börtönbüntetésre ítélte a Brazil Nemzeti Bíróság Edmundót, a selecao korábbi támadóját. A 2008-ban visszavonult csatár 1995-ben, Rióban okozott balesetet, amelynek következtében három ember vesztette életét.
jún. 15
11:18
Labdarúgás: a családbarát ETO összes hazai meccse tv-s lesz (She)
A Győri ETO FC nyerte a Sport Televízió által kezdeményezett, az MLSZ és a Nemzeti Sport segítségével megvalósult „Családbarát Stadionok” versenyt, megelőzve a Budapest Honvédot és a Lombard Pápát.
jún. 15
11:20
Női röplabda: Liliom Rita sérülés miatt nem játszhat a pénteki El-meccsen (She)
Nem szerepelhet Liliom Rita a Csehország elleni pénteki és szombati röplabda Európaliga-mérkőzésen.
jún. 15
11:22
Ausztria: magyar válogatott védővel erősödhet a bajnok Sturm - sajtóhír (She)
Osztrák internetes források szerint a holland élvonalbeli Roda 24-szeres magyar válogatott játékosa, Bodor Boldizsár a héten az osztrák bajnok Sturm Graz edzéseit látogatja.
jún. 15
11:24
Videó: tömegverekedés volt a válasz a büntetőre és a piros lapra Peruban (She)
Hatalmas botránnyal ért véget a labdarúgó Perui Kupában rendezett Municipal–UTC mérkőzés. A kiváltó ok a játékvezető által megítélt büntető és egy piros lap volt, amely után nemcsak a pályán, a lelátón is elszabadultak az indulatok. A meccs hosszú percek után folytatódhatott, végül a hazaiak 2–1-re nyertek.
jún. 15
11:26
Győr: szlovák és orosz élvonalbeli csapat az ellenfelek között (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO FC hivatalos honlapján tette közzé nyári felkészülési mérkőzéseinek időpontját. Csertői Aurél legénysége többek között megmérkőzik a szlovák első osztályú Slovan Bratislavával és Zlaté Moravcével, valamint az orosz élvonalbeli Krilja Szovjetovval is.
jún. 15
11:28
Misleny: Nagy Erik a Twentéhez, Tóth Pécsre szerződhet, Márton maradhat (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában 8. helyen záró Kozármislenyt a jövőben is Márton Gábor irányíthatja, a játékoskeretben azonban várhatók változások.

Keresés