2011. június 16. csütörtök

jún. 16
0:12
Schalke: a német válogatott balhátvéd tíz év után távozik (She)
A Schalke labdarúgócsapata nem hosszabbít szerződést Christian Panderrel, így a kétszeres német válogatott balhátvéd június 30-tól szabadon igazolhatóvá válik. A 27 éves Pander 2001 óta tartozott a gelsenkircheniek kötelékébe és 2004 óta volt tagja az első csapatnak. A játékos állítólag a Hannoverbe tart.
jún. 16
1:06
Torino: korábbi edzője Koman Vladimirrel erősítené meg a csapatot (She)
A Datasport információi szerint a Torino érdeklődik a Sampdoria magyar válogatott középpályása, Koman Vladimir iránt. A „bikákat” az a Giampiero Ventura készíti fel a következő szezonra, aki korábban Koman edzője volt a Barinál.
jún. 16
2:54
Vb 2014: a Montserrat-Belize mérkőzéssel elkezdődtek a selejtezők (She)
Bár megközelítőleg még három év van a 2014-es labdarúgó-világbajnokság kezdetéig (a brazíliai torna első mérkőzését 2014. június 13-án rendezik), a legcsekélyebb haderőt képviselő válogatottak a napokban máris megkezdik az előselejtezőket. Sőt az éjszaka folyamán már meg is született az első végeredmény: a 2014-es szereplést aligha célul kitűző két CONCACAF-zónabeli ország, Montserrat és…
jún. 16
5:00
NHL: a Boston Vancouverben is hozta hazai formáját, övé a Stanley-kupa (She)
A Boston Bruins 4–0-ra győzött Vancouverben a tengerentúli profi hokiliga nagydöntőjének 7. mérkőzésén, és 4–3-as összesítéssel megszerezte története 6. Stanley-kupáját.
jún. 16
6:30
Mocsai: Kár sopánkodni a sorsolás miatt (Infostart)
Az Európa-bajnokságot felkészülési állomásnak tekinti az olimpiai kvalifikációs torna előtt a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Mocsai Lajos.
jún. 16
6:32
A Boston az NHL bajnoka (Infostart)
A Boston nyerte a Stanley Kupát az észak-amerikai profi jégkorongligában, miután a döntő utolsó, hetedik mérkőzésén 4-0-ra legyőzte a Vancouver csapatát. A rájátszás legértékesebb játékosa a bajnok kapusa, Tim Thomas lett.
jún. 16
7:06
Székely: Egységben az erő (Behaviour)
Székely Norbert, a magyar női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya nyugodtan és bizakodva várja a Németország elleni Európa-bajnoki pótselejtező rájátszásának mai, soproni visszavágóját (18 óra, Sport TV). A párharc első felvonását a németek nyerték 59-53-ra.
jún. 16
7:08
Temetkezés helyett építkezést! (Behaviour)
Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség június 24-án leköszönő elnöke szerint a sportág léte nem került, nem is kerülhetett veszélybe a németek ellen elbukott világbajnoki selejtező után. A sportvezető szerint a női szakágban összefogásra és az értékek megtartása mellett építkezésre van szükség.
jún. 16
7:10
A NOB-elnök kiáll Contador mellett (Behaviour)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, Jacques Rogge helyesli, hogy Alberto Contador rajthoz áll a Tour de France országúti kerékpáros körversenyen, annak ellenére, hogy a korábbi háromszoros győztest augusztusban hallgatják meg doppingügye kapcsán.
jún. 16
7:24
Libertadores-kupa: a Penarol nem tudott előnyt szerezni a döntőben (She)
Az uruguayi Penarol hazai pályán csak 0–0-s döntetlent játszott a Santosszal a Libertadores-kupa döntőjének első mérkőzésén.
jún. 16
7:42
Ferencváros: Schembri iránt a Chievo is érdeklődik - lapértesülés (She)
A korábban már több csapattal hírbe hozott André Schembri iránt a Corriere dello Sport értesülései szerint a Chievo is érdeklődik. A hét elején megírtuk, hogy a Ferencváros labdarúgócsapatának máltai csatára nem kíván a zöld-fehéreknél maradni.
jún. 16
7:42
A Boston kapusa ismét lehúzta a rolót, a Bruinsé a Stanley-kupa (Agroinform)
Az NHL nagydöntőjének hetedik meccsén a Boston Bruins kapusa, Tim Thomas tökéletes teljesítényével idegenben verte 4-0-ra a Vancouver Canucksot, ezzel elhódítva a Stanley-kupát.
jún. 16
8:00
NHL - A Boston nyerte a Stanley Kupát (Behaviour)
A Boston Bruins nyerte a Stanley Kupát az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL), miután a döntő utolsó, hetedik mérkőzésén 4-0-ra legyőzte a Vancouver Canucks csapatát. A rájátszás legértékesebb játékosa a bajnok kapusa, Tim Thomas lett.
jún. 16
8:18
Törtek-zúztak a szurkolók Vancouverben csapatuk veresége után - videó (Agroinform)
Kanadai szurkolók csapatuk NHL-döntőbeli veresége után randalíroztak Vancouver belvárosában, felgyújtottak egy kocsit, kirakatokat törtek be.
jún. 16
8:36
Pécs: mehet a pluszpénz, Petrók és Simonfalvi pedig érkezhet (She)
A Gyirmóttól elszenvedett vereséget követően a Pécs labdarúgócsapatának vezetősége megfelezte a játékosok és a szakmai stáb fizetését azzal a kitétellel, hogy feljutás esetén hozzájuthatnak a teljes összeghez. Nos, a gárda megnyerte az NB II Nyugati csoportját, így most utalhatják a különbözetet a játékosoknak.
jún. 16
8:36
Az autósportban is erősödik a doppingellenes küzdelem (Agroinform)
Az FIA levélben emlékezteti a különböző kategóriákban, így a Forma-1-ben szereplő versenyzőket a doppingellenes harc fontosságára.
jún. 16
8:54
NHL: felgyújtott autók, betört kirakatok, tomboló Canucks-drukkerek (She)
A Vancouver Canucks szurkolóinak egy csoportja nehezen emésztette meg, hogy csapatuk hazai pályán 4–0-ra kikapott a Boston Bruinstól az NHL döntőjének hetedik, mindent eldöntő mérkőzésén. A meccs után a belvárosban törni-zúzni kezdtek, több autót is felgyújtottak, kirakatokat törtek be, a rendőrség könnygáz és hanggránátok bevetésével próbálta megfékezni a megvadult tömeget.
jún. 16
8:56
DVTK: Struhár Diósgyőrben is együtt dolgozhat Szentessel - sajtóhír (She)
A boon.hu értesülései az FK DAC futballistája, Peter Struhár lehet az NB I-be feljutó DVTK labdarúgócsapatának egyik nyári igazolása.
jún. 16
9:12
Videoton: a Legia szerb védőjének ügynöke megerősítette a tárgyalásokat (She)
Lengyel források szerint a Videoton labdarúgócsapatával hírbe hozott Szrdja Knezevics ügynöke, Sztanko Szvitlics megerősítette, hogy a magyar bajnok tárgyalásokat kezdett a Legia Warszawa szerb védőjének ügyében.
jún. 16
9:12
Alex McLeish elfogadta az Aston Villa ajánlatát (Agroinform)
A skót szakember ellen már tüntetnek a Villa szurkolói, ugyanis a legnagyobb rivális, Birmingham City menedzsere volt eddig.
jún. 16
9:30
Videoton: a Legia szerb védőjének ügynöke megerősítette, hogy tárgyalnak (She)
Lengyel források szerint a Videoton labdarúgócsapatával hírbe hozott Szrdja Knezevics ügynöke, Sztanko Szvitlics megerősítette, hogy a magyar bajnok tárgyalásokat kezdett a Legia Warszawa szerb védőjének ügyében.
jún. 16
9:30
Zavargások Vancouverben az elveszített hokidöntő után (Metropol)
A rendőrség könnygáz bevetésével próbálta megfékezni a randalírozó szurkolókat, akik autókat borítottak és gyújtottak fel a mérkőzés után.
jún. 16
9:32
Videó: Ez a csapat a múlt évhez képest előrébb lépett - Székely (She)
A magyar női kosárlabda-válogatott hazai pályán is kikapott a németektől, így nem jutott ki a lengyelországi Európa-bajnokságra. A mérkőzés után a szövetségi kapitány, Székely Norbert az NSO Tv-nek elmondta, a soproni találkozón támadásban gyenge volt a csapat, elmaradtak a könnyed kosarak, és bár borzalmasan fáj a vereség, a jövő évben az ideihez hasonló teljesítményre készülnek a lányok.
jún. 16
9:48
Videó: ezzel a győzelemmel lett Stanley-kupa győztes a Boston Bruins (She)
A Boston Bruins hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Vancouver Canucksot az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) nagydöntőjének hetedik meccsén, így története során hatodszor nyerte meg a Stanley-kupát. Tekintse meg a mérkőzés góljait!
jún. 16
9:48
Doppingellenes tájékoztató a pilótáknak (Agroinform)
A Nemzetközi Automobil Szövetség levélben emlékezteti a különböző kategóriákban, így a Forma-1-ben szereplő versenyzőket a doppingellenes harc fontosságára.
jún. 16
10:06
Videó: ezzel a diadallal lett Stanley-kupa-győztes a Boston Bruins (She)
A Boston Bruins 4–0-ra legyőzte idegenben a Vancouver Canucksot az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) nagydöntőjének hetedik meccsén, így története során hatodszor nyerte meg a Stanley-kupát. Tekintse meg a mérkőzés góljait!
jún. 16
10:06
Koman Vladimirt Torinóba csábítja egykori edzője (Agroinform)
A Sampdoria magyar válogatott játékosa mindenképpen távozni szeretne a Sampdoriától, így kapóra jöhet számára a Serie B-ben szereplő Torinó ajánlata.
jún. 16
10:24
NB I: az exkaposvári portugál több „magyarra” is felhívta a figyelmet (She)
A Kaposvár labdarúgócsapatától nyáron távozó André Cabete Portulez az NB I-ben szereplők közül több játékosra is felhívta a portugál klubok figyelmét.
jún. 16
10:24
A pénz egyik meghatározója volt Dzsudzsák döntésének (Agroinform)
A magyar szélső menedzsere, Vörösbaranyi József a hathárom.hu-nak nyilatkozva elmondta, ha Dzsudzsák az Anzsinál megállja a helyét, fog még európai nagycsapatban játszani.
jún. 16
10:26
Sportpolitika: Czene Brüsszelben bemutatta az Uniós Sport Munkatervet (She)
Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) sportért felelős államtitkára szerda este bemutatta Brüsszelben az első Uniós Sport Munkatervet, amely az elkövetkezendő három évre határozza meg az uniós fellépések irányvonalait.
jún. 16
10:28
Labdarúgás: az Angliából hazatért Gróf Dávid magyar klubokkal tárgyal (She)
Újra itthon van Gróf Dávid, az angol ötödosztályban szereplő Mansfield Town volt kapusa.
jún. 16
10:42
Labdarúgás: az Angliából hazatérő Gróf Dávid magyar klubokkal tárgyal (She)
Újra itthon van Gróf Dávid, az angol ötödosztályban szereplő Mansfield Town volt kapusa.
jún. 16
10:44
Videó: autókat borítottak és gyújtottak fel a Canucks-szurkolók az utcákon (She)
Óriási randalírozással vezették le a feszültséget a Vancouver Canucks jégkorongcsapatának szurkolói, miután a kanadai gárda a Stanley-kupa fináléjának hetedik meccsén kikapott hazai pályán a Boston Bruinstól, így nem tudta megszerezni története első trófeáját. A drukkerek a vancouveri utcákon több autót borítottak és gyújtottak fel, és több tonnányi szemetet halmoztak fel.
jún. 16
10:46
Lósport: a társtulajdonos szerint Overdose nem futott jelzálog alatt (She)
Mikóczy Zoltán szerint a keddi angliai futás után nem lehet gond Overdose Group I-es viadalokon való versenyeztetése.
jún. 16
11:00
Ökölvívás: Margarito megkapta az engedélyt, szembenézhet Cottóval (She)
Szemműtéte után megkapta az orvosi engedélyt a teljes értékű edzések elkezdésére a korábbi váltósúlyú világbajnok, Antonio Margarito, aki a tervek szerint december 3-án, Miguel Cotto ellen lép szorítóba, a meccs pedig a két fél 2008-as találkozójának visszavágó mérkőzése lesz.
jún. 16
11:00
Női kajakosainktól várja a legtöbbet a tíz éremben bízó kapitány (Agroinform)
Belgrád ad otthont a kajakosok és kenusok idei Európa-bajnokságának, amely a magyar csapat számára az augusztusi, olimpiai selejtezős szegedi világbajnokság főpróbájának is tekinthető.
jún. 16
11:02
Szavazás: a Bild olvasói szerint Schumacher minden idők legjobbja (She)
A hétszeres Formula-1-es világbajnok Michael Schumachert választották minden idők legnagyobb német sportolójának a Bild című napilap olvasói.
jún. 16
11:36
Olympiakosz: Németh a nyári „nagytakarítás” áldozata lehet (She)
A görög Nova és Newpost értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy Németh Krisztián hat társával együtt keretszűkítés „áldozata” lesz a bajnok Olympiakosznál.
jún. 16
11:36
Szabadulna légiósaitól a Zalaegerszeg (Agroinform)
A ZTE-nél fiatalitásba kezdtek, ennek esik áldozatul a csapattól távozó Matej Miljatovic és Leon Panikvar, valamint az eladásra kínált Prince Rajcomar.
jún. 16
11:38
DVSC: a francia élvonal újoncának 19 éves csatárát teszteli a Loki (She)
Próbajátékra érkezett a Debrecen labdarúgócsapatához Hermann Kabasele, aki a francia másodosztályú bajnokságot idén megnyerő Evian Thonon Gaillard FC játékosa – olvasható a DVSC honlapján.
jún. 16
11:38
Czene Brüsszelben bemutatta az Uniós Sport Munkatervet (Agroinform)
Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára szerda este bemutatta Brüsszelben az első Uniós Sport Munkatervet.
jún. 16
11:40
Serie A: svéd válogatott hátvédet igazolt a Genoa Hollandiából (She)
Az olasz élvonalban szereplő Genoa együtteséhez szerződött Andreas Granqvist, a holland Groningen csapatkapitánya, aki megállapodása szerint a következő négy idényt tölti el a piros-kékeknél.
jún. 16
11:42
Chelsea: a Tottenham 22 millió fontért sem engedi Modricot - sajtóhír (She)
Lapértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapata 22 millió fontért szerette volna megszerezni a Tottenham középpályását Luka Modricot – azonban a Spurs ezt az ajánlatot visszautasította.
jún. 16
11:54
Bundesliga: dán válogatott csapattársat kap Hajnal a Stuttgartnál (She)
A magyar válogatott Hajnal Tamást is foglalkoztató VfB Stuttgart labdarúgócsapatában folytatja pályafutását William Kvist, a dán nemzeti együttes középpályása.
jún. 16
11:54
Dán válogatott riválist kap Hajnal a Stuttgartban (Agroinform)
A Hajnal Tamást is foglalkoztató VfB Stuttgart labdarúgócsapatában folytatja pályafutását William Kvist, a dán nemzeti együttes középpályása.
jún. 16
12:12
Chelsea: a Tottenham 22 millió fontért sem engedi el Modricot - sajtóhír (She)
Lapértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapata 22 millió fontért szerette volna megszerezni Luka Modricot, a Tottenham középpályását, azonban a Spurs visszautasította az ajánlatot.
jún. 16
12:12
Íme a női és férfi kiemeltek Wimbledonban (Agroinform)
Elkészítették az angol nyílt teniszbajnokság, Wimbledon kiemelését férfi egyesben és párosban is. A listát a világranglista-vezető Rafael Nadal vezeti, őt Novak Djokovics követi, a dobogó harmadik fokán pedig a tavalyi első számú kiemelt, Roger Federer áll.
jún. 16
12:14
Németország: Ballack válogatott karrierje 99-nél véget ér (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) hivatalos honlapján Joachim Löw szövetségi kapitány bejelentette: a jövőben nem számít Michael Ballack szolgálataira a válogatottban.
jún. 16
12:16
Arsenal: Gervinho 10.6 millió fontért, négy évre érkezik - sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint a Premier League-ben szereplő Arsenal még a héten szerződteti a Lille elefántcsontparti labdarúgóját, Gervinhót.
jún. 16
12:18
Videó: elszabadult a pokol az egyiptomi focimeccs 91. percében (She)
Hatalmas botránnyal ért véget az egyiptomi labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában rendezett al-Ittihad–Wadi Degla (1–2) mérkőzés. A bennmaradásért vívott csata 91. percében a vendégek megszerezték a vezetést, ám örömüket hamar elrontották a hazai szurkolók, akik megdobálták a kispadot, sőt néhány fiatalabb drukker beszaladt a pályára, ahol aztán a rendezők többször is durva módon állították meg…

Keresés