2011. június 30. csütörtök

jún. 30
0:12
Paks: A játékunk közelít a látványos spanyol futballhoz - Vayer (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks támadója, Vayer Gábor szerint csapata játékstílusa közelít a látványos spanyol futballhoz, és úgy véli, nem jelenthet gondot az andorrai UE Santa Coloma legyőzése az Európa-liga selejtezőjében. A futballista erről a paksifc.hu-nak beszélt.
jún. 30
0:48
Női kézilabda, ifjúsági Eb: a magyar válogatott bejutott az elődöntőbe (She)
A magyar női válogatott egy góllal legyőzte Hollandiát az ifjúsági kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében, így csoportmásodikként bejutott a torna elődöntőjébe.
jún. 30
1:42
Felkészülés: Kovács ismét betalált, Köteles két gólt kapott - eredmények (She)
A belga labdarúgó-élvonalban szereplő Genk felkészülési mérkőzésen 2–0-s vereséget szenvedett a Genttől. Köteles László, a Genk kapusa kezdőként lépett pályára és végigjátszotta a találkozót, míg Tőzsér Dániel a 62. percben állt be csereként. Kovács Péter ismét eredményes volt a Lierse-ben, a Heist ellen 2–1-re megnyert felkészülési mérkőzésen kezdőként lépett pályára, és a 43. percben talált a…
jún. 30
6:48
UEFA: Michel Platini a fővédnöke az első borász futball Eb-nek (She)
Első alkalommal rendeznek a borászok számára labdarúgó Európa-bajnokságot. A csütörtöktől vasárnapig tartó magyarországi esemény nemzetközi védnöke Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke lesz.
jún. 30
6:51
"Dr. Klicsko a nevem, én leszek a terapeutád" (Behaviour)
Noha a nagy összecsapás csak szombaton lesz a WBA nehézsúlyú világbajnok David Haye és a WBO/IBF/IBO világbajnok Vlagyimir Klicsko között, a tegnapi sajtótájékoztatón már kezdtek tetőfokára hágni a címegyesítő szuperderbi indulatai.
jún. 30
6:53
EURO-2012: együtt a rassziszmus ellen (Behaviour)
A lengyel és ukrán házigazdák célja erőszakos és rasszista megnyilvánulások nélküli labdarúgó Európa-bajnokságot rendezni jövő nyáron. Ennek megvalósítása érdekében egyeztető fórumot tartottak Varsóban, melyen lengyel politikai vezetők mellett részt vettek az európai szövetség (UEFA) képviselői, a "futballal a rasszizmus ellen Európában" (FARE) szervezet irányítói, illetve partnercégük, a "NEVER…
jún. 30
7:06
Parma: a tulajdonos megtette ajánlatát Crespónak, az argentin válaszára vár (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Parma szeretné meghosszabbítani Hernán Crespo a héten lejáró szerződését, és a klub elnöke, Tommaso Ghirardi már megtette az ajánlatát az argentin klasszisnak.
jún. 30
7:08
Brazília: Ronaldinho izgalmas meccsen vezette sikerre a Flamengót (She)
A Flamengo 3–2-re megverte az América Mineirót idegenben a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában. Ronaldinho két góllal vezette győzelemre a vendégeket.
jún. 30
7:09
Roger Federer: negyeddöntő, végállomás (Behaviour)
Kedden az eső megakadályozta a fehérorosz Azarenkát, hogy esélyeshez méltóan bejusson Wimbledonban a legjobb négy közé az osztrák Paszek ellen. Ám tegnap egyszerűen begyalulta őt: 6:3, 6:1-re nyert Azarenka úgy, hogy ütött 30 nyerőt - 8 hiba ellenében - és 86 százalékosan hálózott.
jún. 30
7:11
Onyewu a Sportingnál (Behaviour)
Elhagyta az olasz AC Milant, és hároméves szerződést kötött a lisszaboni Sporting csapatával Oguchi Onyewu amerikai válogatott labdarúgó.
jún. 30
7:13
Kemény-keret (Behaviour)
Keretet hirdetett Kemény Dénes, az olimpiai bajnok magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a július 16. és 31. között esedékes sanghaji vb-re készülve.
jún. 30
7:15
Negyvenharmadszor is Kékszalag (Behaviour)
Július 14-én reggel 9 órakor rajtol el a 43. Kékszalag mezőnye Balatonfüredről - hangzott el az esemény sajtótájékoztatóján, ahol kiderült, több mint félezer hajót várnak a szervezők a legnagyobb honi vitorlásversenyre.
jún. 30
7:42
Samsunspor: Ezzel a szerződéssel megalapozhatom a jövőmet - Lázár (She)
Lázár Pál már hazaérkezett Törökországból, miután aláírta a szerződését a Samsunsporral. A magyar válogatott védő elmondta, lenyűgözte őt a törökök fanatizmusa, és olyan ajánlatot fogadott el, amellyel megalapozhatja a jövőjét.
jún. 30
7:42
Kezdődik az első borász futball Eb (Metropol)
Első alkalommal rendeznek a borászok számára labdarúgó Európa-bajnokságot. A csütörtöktől vasárnapig tartó magyarországi esemény nemzetközi védnöke Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség elnöke lesz.
jún. 30
8:00
El: ma 10 órától lehet jegyet venni a Fradi Ulisses elleni meccsére (She)
A Ferencváros hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint ma délelőtt 10 órától lehet jegyet venni a zöld-fehérek Ulisses elleni Európa-liga-selejtezőjére, amelyet ma 19 órakor rendeznek meg az Albert-stadionban.
jún. 30
8:18
Kecskemét: Mohl Dávidról nem tudtak megegyezni a DVSC-vel - sajtóhír (She)
Lapértesülések szerint a KTE-Ereco nem tudott megegyezni a DVSC-TEVA-val Mohl Dávidról, aki így távozik a kecskemétiektől.
jún. 30
8:36
MTK: belső védőt szerződtetett a klub, német és szerb kapust tesztelnek (She)
Az MTK hivatalos honlapján jelentette be, hogy három évre szerződtette a Hajdúböszörmény belső védőjét, Póti Krisztiánt.
jún. 30
8:54
Toronto FC: 79-szeres német válogatott középpályás érkezett (She)
Nem sokáig maradt klub nélkül a rutinos német középső középpályás, Torsten Frings: a 34 éves labdarúgóval nem hosszabbította meg szerződését a Werder Bremen, de az MLS-ben talált magának új csapatot.
jún. 30
8:56
Kerékpár: szombaton reggel Máriafürdőről indul a Tour de Balaton (She)
Szombaton reggel indul az idei Tour de Balaton kerékpáros teljesítménytúra, amelynek során a résztvevők egy napon belül kerülik meg Magyarország legnagyobb tavát.
jún. 30
8:58
Újpest: Terveztük, hogy fáradt lesz a csapat, de a gólkülönbség sok - Mészöly (She)
Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzője a szlovákiai MSK Zilina ellen elveszített felkészülési meccs (0–4) után elmondta, számítottak rá, hogy most lesz a legfáradtabb a csapat az alapozás során.
jún. 30
9:00
Kariya és Marchant bejelentették visszavonulásukat (Agroinform)
Paul Kariya és Todd Marchant hosszú karrierjük lezárását jelentették be a szerdai napon.
jún. 30
9:00
Videó: pazar szabadrúgása után Ronaldinho ziccerben sem hibázott (She)
Izgalmas meccsen, idegeben aratott 3–2-es győzelmet a Flamengo labdarúgócsapata az América Mineiro ellen a brazil bajnokság hetedik fordulójában. A vendégeknél sikerében nagy részt vállalt Ronaldinho, aki előbb egy remekül elvégzett szabadrúgásból talált be, majd 14 méterről okosan helyezett a kapuba.
jún. 30
9:02
Olympiakosz: elképzelhető, hogy Megyerit mégsem adják kölcsön (She)
Bár valószínűleg újabb riválist kap, görög lapértesülések szerint elképzelhető, hogy az Olympiakosz mégsem adja kölcsön magyar kapusát, Megyeri Balázst.
jún. 30
9:04
Marseille: ötmillió eurót fizetett az OM a válogatott csapatkapitányáért (She)
Ötmillió euróért megvette az Olympique Marseille a Girondins Bordeaux-tól a francia válogatott védekező középpályást, Alou Diarrát.
jún. 30
9:12
DVTK: Pál Szabolcs sérült, kihagyja a bükfürdői edzőtábort (She)
A labdarúgó NB I-be idén feljutó Diósgyőri VTK csütörtökön megkezdi hatnapos bükfürdői edzőtáborát. A boon.hu tájékoztatása szerint nem tart a csapattal a talpsérüléssel bajlódó Pál Szabolcs.
jún. 30
9:14
Videó: zseniális és szerencsés gól is van japánok kiütésében (She)
A japán U17-es labdarúgó-válogatott 6–0-ra kiütötte Új-Zélandot a mexikói világbajnokság nyolcaddöntőjében. Az ázsiaiak semmi esélyt sem adtak óceániai ellenfelüknek. A meccsen duplázó Hideki Isige például egy pazar emeléssel szerzett vezetést, születtek gólok szépen kijátszott akciók végén, de még a az új-zélandi védők is „besegítettek” az egyik találatnál.
jún. 30
9:16
WNBA: hiába Taurasi pontjai, kikapott a Phoenix az Indianától (She)
Az Indiana Fever a 26 pontig jutó Katie Douglas vezetésével 91–86-ra megverte a Phoenix Mercuryt az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján. Diana Taurasi 15 pontig jutott a phoenixiektől.
jún. 30
9:18
Pénzmosás gyanúja miatt őrizetbe vették a Birmingham City tulajdonosa (Agroinform)
Pénzmosás gyanújával őrizetbe vették szerdán az angol Birmingham City labdarúgócsapatának hongkongi tulajdonosát.
jún. 30
9:30
U17-es vb: Uruguay fordított Kongó ellen, Japán hat gólt vágott (She)
A Mexikóban zajló U17-es labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében Uruguay egygólos hátrányt ledolgozva nyert 2–1-re Kongó ellen, míg a japánok hatszor zörgették meg Új-Zéland hálóját.
jún. 30
9:32
Európa-liga: Bakiban kezdődik az idény, pályán az FTC és a Paks (She)
Délután öt órakor elkezdődnek a 2011–2012-es labdarúgó Európa-liga küzdelmei az AZAL Baki–FK Minszk és a Bananc–Rusztavi találkozókkal. A magyar csapatok közül az 1. selejtezőkörben a Paks és az FTC érintett, a paksiak 19 órakor Andorrában, az UE Santa Coloma ellen lépnek pályára, a Ferencváros pedig hazai pályán próbál előnyt szerezni az örmény Ulisses ellen, szintén 19 órakor. A magyar…
jún. 30
9:34
Anglia: pénzmosással vádolják a Birmingham City tulajdonosát (She)
Pénzmosás gyanújával őrizetbe vették szerdán az angol Birmingham City labdarúgócsapatának hongkongi tulajdonosát.
jún. 30
9:36
Az oroszok és a csehek jutottak a négy közé (Agroinform)
Elsőként az orosz válogatott jutott a legjobb négy közé a lengyelországi kontinenstornán, miután a szerdai negyeddöntőben legyőzte a lett csapatot.
jún. 30
9:48
DVSC: Fodor másfél hét kihagyás után újra a csapattal edz (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-TEVA játékosa, Fodor Marcell másfél hét kihagyás után csatlakozott a kerethez, és újra a csapattal edz. A balhátvéd arcüreggyulladása miatt kényszerült kihagyásra – adta hírül a dvsc.hu.
jún. 30
9:48
Egy nappal előbb lesz a Kékszalag rajtja az idén (Metropol)
Két hét múlva, július 14-én rajtol a 43. Kékszalag Telekom Nagydíj vitorlásverseny mezőnye Balatonfüredről. Európa legnagyobb tókerülő versenyére a szervezők több mint ötszáz résztvevőt várnak – közölték a rendezvény budapesti sajtótájékoztatóján.
jún. 30
9:54
A megszűnés szélén a dunaújvárosi férfi kézilabda (Agroinform)
A bő évtizede még bajnok Dunaferr SE kiesett az első osztályból, és úgy tűnik, alsóbb osztályokban sem tudja vállalni a szereplést az anyagi gondok miatt.
jún. 30
10:06
Videó: zseniális és szerencsés gól is van japánok kiütéses győzelmében (She)
A japán U17-es labdarúgó-válogatott 6–0-ra kiütötte Új-Zélandot a mexikói világbajnokság nyolcaddöntőjében. Az ázsiaiak semmi esélyt sem adtak óceániai ellenfelüknek. A meccsen duplázó Hideki Isige például egy pazar emeléssel szerzett vezetést, születtek gólok szépen kijátszott akciók végén, de még a az új-zélandi védők is „besegítettek” az egyik találatnál.
jún. 30
10:08
Videó: Nehezebb helyzetben vagyunk, mert kezdeményeznünk kell - Prukner (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata csütörtök este az örmény Uliessest fogadja az Európa-liga selejtezőjének 1. körében. A szerda esti edzés után a zöld-fehérek vezetőedzője, Prukner László az NSO Tv-nek elmondta, hogy milyen taktikával lépnek pályára, illetve mi lehet az ellenfél erőssége.
jún. 30
10:10
Újpest: két játékos is megsérült a Zilina elleni mérkőzésen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest két játékosa is megsérült a Zilina ellen 4–0-ra elveszített nemzetközi felkészülési mérkőzésen: Fehér Csaba és Litauszki Róbert is kisebb sérülést szenvedett, mindkettejüket le kellett cserélnie Mészöly Géza vezetőedzőnek.
jún. 30
10:24
Európa-liga: állítsa össze az FTC kezdőcsapatát az Ulisses ellen! (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata csütörtökön este megkezdi szereplését az Európa-liga 2011–2012-es szezonjában. A zöld-fehérek az Albert Flórián Stadionban fogadják az örmény Ulissest. Prukner László helyében Ön kiket jelölne a kezdőcsapatba? A Paks is pályára lép ma este a második számú európai kupasorozatban. Állítsa össze Kiss Károly kezdőcsapatát is az UE Santa Coloma ellen!
jún. 30
10:26
Európa-liga: állítsa össze a Paks kezdőtizenegyét az UE Santa Coloma ellen! (She)
A Paks labdarúgócsapata csütörtökön este megkezdi szereplését az Európa-liga 2011–2012-es szezonjában. A tolnaiak Andorrában, az UE Santa Coloma ellen lépnek pályára. Kis Károly helyében Ön kiket jelölne a kezdőcsapatba?
jún. 30
10:48
Pénzmosás gyanúja miatt őrizetbe vették a Birmingham City tulajdonosát (Agroinform)
Pénzmosás gyanújával őrizetbe vették szerdán az angol Birmingham City labdarúgócsapatának hongkongi tulajdonosát.
jún. 30
10:50
Frings mégis folytatja a pályafutását - Kanadában (Agroinform)
Az MLS-ben szereplő Toronto FC szerdán leigazolta a korábbi német válogatott Torsten Fringst és a holland Danny Koevermanst.
jún. 30
11:18
Pápa: Bali már csomagol, Németországban várják próbajátékra (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Pápa szerződést bontott a komoly sérüléséből visszatérő Bali Péterrel, aki így Németországba megy próbajátékra. A 27 éves futballistával egyik csapattársa tudatta a hírt – írja a delmagyar.hu.
jún. 30
11:36
Videó: pimasz kötény után kíméletlen volt az argentin játékos (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában a Cruzeiro idegenben 3–0-ra legyőzte a Vasco da Gamát. A vendégek a 88. percben biztosították be győzelmüket, amikor az argentin Walter Montillo egy finom köténnyel otthagyta védőjét, majd higgadtan a bal alsó sarokba lőtte csapata második találatát.
jún. 30
11:38
NHL: az 1035 mérkőzésen játszó Paul Kariya befejezte pályafutását (She)
Paul Kariya olimpiai bajnok jégkorongozó, aki 1035 mérkőzést játszott az észak-amerikai profi ligában (NHL), bejelentette, hogy befejezi pályafutását.
jún. 30
11:40
Sturm Graz: se futás, se jó hozzáállás, elégedetlen az edző (She)
Franco Foda, a Sturm Graz labdarúgócsapatának vezetőedzője rendkívül elégedetlen volt a Metaliszt Harkiv elleni, elvesztett (1–2) felkészülési mérkőzés után.
jún. 30
11:42
Újabb sérülések, de sokkal pozitívabb hangulat az Újpestnél (Agroinform)
A lila-fehérek az ősszel BL-résztvevő Zilinától szenvedtek sima vereséget, de Mészöly Géza szerint tanulságos volt a jó hangulatú találkozó.
jún. 30
11:44
Sanya Richards szerint nem jó az amerikai válogatási rendszer (Agroinform)
Megreformálná az amerikai válogatási rendszer Sanya Richards-Ross, aki sajnálja, hogy a vb-n nem jön létre a Usain Bolt – Tyson Gay párharc.
jún. 30
11:46
Minden idők legnagyobb szólógóljai - videó (Agroinform)
Minden idők legszebb szólógóljait gyűjtöttük össze a teljesség igénye nélkül a következő válogatásunkban. Szavazzatok, szerintetek melyik volt a legszebb!
jún. 30
11:54
Mérföldkő előtt a Fradi (Infostart)
Elkezdődnek az Európa Liga küzdelmei, a selejtező első körében két magyar csapat is pályára lép csütörtök este. A Paks története első nemzetközi kupameccsére készül, a Ferencváros pedig hat év után tér vissza az európai porondra.

Keresés