2011. június 6. hétfő

jún. 6
0:30
NB III: a Soproni VSE a Bakony-csoport bajnoka - eredmények (She)
A labdarúgó NB III 29. fordulójában újabb bajnokcsapatot ünnepelhettek a hétvégén: a Soproni VSE – soraiban rutinos játékosok sorával (Szmiljanics, Lazics, Bausz) a Balatonfüred elleni 1–0-s győzelmével az első helyen végzett a Bakony-csoportban. Mivel az SVSE már megkapta a licencet, így Sopron városának ismét NB II-es csapata lesz a 2011–2012-es szezontól.
jún. 6
1:24
Serie B: a Padova és a Novara játszhat az élvonalbeli tagságért (She)
A Padova vagy a Novara juthat fel a 2011–2012-es olasz élvonalbeli bajnokságba (már ha az újabb bundabotrány fel nem forgat mindent...), miután előbbi csapat 3–3-at játszott a feljutásért folytatott osztályozó elődöntőjének visszavágóján a Varesével, utóbbi pedig 2–2-t a Regginával.
jún. 6
1:42
PSV: a Hamburg kihasználná a pénzhiányt, és rohamot indít Dzsudzsákért (She)
Német és holland lapértesülések szerint a Hamburg labdarúgócsapata mindent megtesz Dzsudzsák Balázs megszerzéséért, és szeretné kihasználni, hogy a támadó klubjának, a PSV-nek azonnal pénzre van szüksége.
jún. 6
5:18
NBA: a Miami nagy csatában nyert Dallasban, újra nála a pályaelőny (She)
A Miami Heat szinte végig vezetve, mégis óriási csatában 88–86-ra győzött a Dallas Mavericks vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének harmadik, magyar idő szerint hétfő hajnalban véget érő mérkőzésén, így összesítésben újra vezet.
jún. 6
6:48
Ismét előnyben a Miami - videó (Infostart)
A Miami 88-86-ra nyert a Dallas vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság nagydöntőjének harmadik mérkőzésén. A floridai együttes 2-1-re vezet a négy sikerig tartó párharcban.
jún. 6
7:06
A három testőr: Terol, Bradl és Stoner (Behaviour)
A gyorsaságimotoros-vb ötödik futamát Barcelonában rendezték, ahol vizes pálya fogadta a pilótákat, ezzel is nehezítve a mezőny dolgát. A fő esélyeseket azonban ez sem zavarta.
jún. 6
7:08
Nadal hatodszor, kínai először (Behaviour)
Elképesztő döntőket hozott a női és férfi egyéni az idei Roland Garroson. Mindkét fináléban ott volt a címvédő - a hölgyeknél az olasz Schiavone, míg az uraknál ugyebár Nadal - így akár az is előfordulhatott volna, hogy mindkét esetben régi bajnokot avatnak újra.
jún. 6
7:10
Ennél több kell (Behaviour)
A magyar női kézilabda-válogatott 26-24-es vereséget szenvedett Balingenben a Németország elleni világbajnoki selejtező párharc első felvonásán, és bizakodva várhatja a jövő szombaton 17.30 órakor kezdődő győri visszavágót. A továbbjutáshoz azonban sokkal jobban kell játszania.
jún. 6
7:24
Arany-kupa: Chicharito triplázott, Mexikó és Costa Rica is ötöt vágott (She)
Tíz gólt hozott az Arany-kupa első fordulója, pedig csak két mérkőzést rendeztek az A-csoportban. Mexikó és Costa Rica is repülőrajtot vett: mindkét válogatott 5–0-ra nyerte meg első összecsapását.
jún. 6
7:42
Euro 2012: Cristiano Ronaldo nem hallotta, hogy kifütyülték (She)
Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott támadója, akit a nézők kifütyültek a szombati, Norvégia elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtező vége felé, utóbb azt nyilatkozta, ebből semmit sem hallott.
jún. 6
8:00
Videoton: kétmillió eurót kérnek Alvesért a gólkirályokra vadászó Wislától (She)
A lengyel gwizdek24.se.pl sportportál szerint a Wisla Kraków már ajánlatot tett a Videotonnak André Alvesért, de a fehérvári klubnál keveslik a lengyel bajnok által kínált egymillió eurót, ennek a kétszeresét kérik az NB I gólkirályáért.
jún. 6
8:18
Tenisz: Li Na a 4., Szávay a 44., Arn a 46. helyen áll a ranglistán (She)
Ahogy várható volt, a Roland Garrost egyesben megnyerő kínai Li Na három helyet előrelépve a negyedik helyen áll a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.
jún. 6
8:36
Tenisz: hiába nyert Nadal, Djokovics közelebb került hozzá a ranglistán (She)
Továbbra is Rafael Nadal vezeti a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáját, aki tegnap este megnyerte a Roland Garrost. A döntőben Roger Federert legyőző spanyol teniszezőnek azonban csökkent az előnye a második helyen álló szerb Novak Djokoviccsal szemben, aki az elődöntőig jutott a francia nemzetközi teniszbajnokságon.
jún. 6
8:54
Michelisz: Fantasztikus volt látni a tomboló szurkolókat - képek (Infostart)
Nem hallottam a nézőket, de láttam minden egyes körben, hogy felállnak, tombolnak - mondta az InfoRádiónak Michelisz Norbert, aki második helyen ért célba a túraautó-világbajnokság hungaroringi első versenyén. A magyar versenyző ezzel idei legjobb eredményét érte el. Arról is beszélt, hogy mi okozta a második futam rajtja utáni balesetét.
jún. 6
8:54
NBA: Egyértelmű, hogy mi szúrtuk el - Dirk Nowitzki (She)
A Miami Heat 88–86-ra megnyerte az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) döntőjének harmadik mérkőzését a Dallas Mavericks ellen. A dallasiak vezére, Dirk Nowitzki nem keresett kifogásokat a vereség után.
jún. 6
8:54
A világbajnokság előtt nem fut Európában Liu Hsziang (Agroinform)
Liu május 15-én nagyszerű idővel győzött a sanghaji Gyémánt Liga-versenyen, majd az elmúlt szombaton egy hajszállal kapott ki az amerikai David Olivertől.
jún. 6
8:56
Videó: pazar zsákolások az NBA-nagydöntő dallasi összecsapásán (She)
Ismét előnybe került a Miami Heat kosárlabdacsapata a Dallas Mavericks ellen az észak-amerikai profi liga (NBA) nagydöntőjének harmadik mérkőzésén. (88–86) Bár a texasiak felálltak 14 pontos hátrányból, a floridaiak sztárja azonban megállíthatatlanok voltak. A meccsen több remek zsákolást is láthattak a nézők, amelyeket most megmutatunk. Íme, a mérkőzés összefoglalója!
jún. 6
8:56
Dallasban szerezte vissza előnyét a Miami (Agroinform)
A Miami Heat nagy küzdelemben 88-86-ra verte a Dallas Maverickset az NBA nagydöntőjének harmadik mérkőzésén, így 2-1-re vezet a párharcban.
jún. 6
9:12
Majdnem elaludtak a brazil drukkerek (Infostart)
Egyre nehezebben viselik a brazil szurkolók, hogy labdarúgó-válogatottjuk jó ideje nyeretlen erős csapatokkal szemben.
jún. 6
9:12
Videó: pazar zsákolások az NBA-nagydöntő dallasi meccsén (She)
Ismét előnybe került a Miami Heat kosárlabdacsapata a Dallas Mavericks ellen az észak-amerikai profi liga (NBA) nagydöntőjének harmadik mérkőzésén. (88–86) Bár a texasiak felálltak 14 pontos hátrányból, a floridaiak sztárja azonban megállíthatatlanok voltak. A meccsen több remek zsákolást is láthattak a nézők, amelyeket most megmutatunk. Íme, a mérkőzés összefoglalója!
jún. 6
9:14
Atlétika: a világbajnokság előtt nem fut Európában Liu Hsziang (She)
A dél-koreai Teguban augusztus végén-szeptember elején sorra kerülő atlétikai világbajnokság előtt nem jön Európába versenyezni Liu Hsziang, a 110 méteres gátfutás korábbi világcsúcstartója, 2004-es olimpiai bajnoka.
jún. 6
9:30
WNBA: vereséggel kezdett a New York ellen a tavalyi nagydöntős (She)
A tavalyi nagydöntős Atlanta Dream vereséggel kezdett az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokságban (WNBA). A New York Liberty hosszabbítás után 94–88-ra nyert az Atlanta otthonában.
jún. 6
9:32
Anglia: Gera már tárgyalt a West Brommal, a héten aláírhat - lapértesülés (She)
A brit Birmingham Mail napilap információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich Albion már tárgyalt Gera Zoltánnal, aki ezen a héten aláírhat korábbi csapatához.
jún. 6
9:34
Videó: a Milan sztárjának kisfia is remekül bánik a labdával (She)
A Románia elleni szerdai mérkőzésre készülő brazil labdarúgó-válogatott legutóbbi edzésén nemcsak a keret tagjai vettek részt. A Milan támadójának, Robinhónak kisfia, Robson Junior is a labdát kergette a tréningen, sőt a papáját „kicselezve” még gól is lőtt.
jún. 6
9:48
NBA: Egy dolgom volt, útjára engedni a labdát - Chris Bosh (She)
A Miami Heat 88–86-ra megnyerte az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) döntőjének harmadik mérkőzését a Dallas Mavericks ellen. A Heat győztes pontjait szerző Chris Bosh szerint azért talált be, mert bíztak benne a társak.
jún. 6
9:50
Vízilabda: Kásás Zoltánnal nem hosszabbítanak szerződést Szegeden (She)
A Szeged Beton VE vezetősége úgy határozott, hogy nem hosszabbítja meg Kásás Zoltán vezetőedző lejárt szerződését – olvasható a delmagyar.hu regionális hírportálon.
jún. 6
9:52
Golf: a skót újonc kétszer talált be 193 méterről ugyanabba a lyukba (She)
Elliot Saltman kétszer talált be a lyukba elütésből a walesi nemzetközi bajnokságon, de ezen kívül is tartogatott érdekességeket a profi golfozók hétvégéje: a tengerentúlon Steve Stricker átlendült a 30 millió dolláros kereseti határon, és volt egy autót érő hole in one a hölgyek rotterdami versenyén is.
jún. 6
9:54
Videó: Kassai Viktor a BL-döntő után újabb finálén bíráskodott (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjén bíráskodó Kassai Viktor és csapata a Wembley után a tatabányai stadionban is finálét vezethetett. A Komárom-Esztergom megyei kupadöntő előtt az NSO Tv magát a játékvezetőt és kollégáját, Erős Gábort kérdezte a két döntő nagy különbségeiről.
jún. 6
10:06
Előrelépett a Roland Garros győztese (Infostart)
A francia nyílt teniszbajnokságon győztes kínai Li Na párizsi sikerének köszönhetően a hetedikről a negyedik helyre jött fel a női teniszezők világranglistáján. Ez pályafutása eddigi legjobbja.
jún. 6
10:06
Tottenham: Joe Cole visszatérhet Londonba, közel a Spurshöz (She)
Angol lapértesülések szerint a Tottenham Hotspur és a Liverpool labdarúgócsapata megállapodott Joe Cole átigazolási díjáról, így a „vörösökhöz” tavaly nyáron érkező középpályás hamarosan a londoniak labdarúgója lesz.
jún. 6
10:06
Asafa Powell megsérült Rabatban (Agroinform)
A 100 méter korábbi világcsúcstartójának a legrosszabbkor jött a sérülés, három hét múlva a jamaicai vb-válogatón kell rajthoz állnia.
jún. 6
10:08
Videó: fantasztikus kapásgól az olasz másodosztály rájátszásából (She)
A másodosztályú olasz labdarúgó-bajnokság rájátszásának visszavágóján a Novara hazai pályán játszott 2–2-es döntetlent a Regginával. A vendégek a 90. percig vezettek, amikor egy röviden kifejelt labdára Marco Rigoni érkezett, és 18 méterről kapásból hatalmas gólt ragasztott a bal felső sarokba. Az első mérkőzésen ugyan 0–0-s döntetlen született, ám mégis a Novara játszhat a Padovával az…
jún. 6
10:24
Atlétika: Asafa Powell megsérült a rabati 100 méteren (She)
A vasárnap Rabatban rendezett atlétikai verseny legnagyobb sztárját, Asafa Powellt csak bicegni láthatta a marokkói közönség, miután a jamaicai futó a 100 m rajtja után 20 méterrel megsérült.
jún. 6
10:24
Csökkent Nadal előnye, Li a 4. helyre ugrott (Agroinform)
A Roland Garroson vasárnap hatodik diadalát arató spanyol csillag előnye már csak minimális a szerb Novak Djokovics előtt. A nőknél a Párizsban didalmaskodó kíni Li Na a hetedikről a negyedik helyre lépett előre.
jún. 6
10:26
Videó: A második félidőben sok eltervezett dolog nem sikerült - Mátéfi (She)
A magyar női kézilabda-válogatott kétgólos vereséget szenvedett Németországban világbajnoki selejtezőn. Az NSO Tv-nek a szövetségi kapitány, Mátéfi Eszter értékelte a mérkőzést.
jún. 6
10:42
Barcelonából igazol a Videoton (Infostart)
Munkába állt a Paulo Sousa vezette szakmai stáb a Videotonnál.
jún. 6
10:42
Németország: Khedira és Rolfes kidőlt, Holtby és Rudy a keretben (She)
Sami Khedira és Simon Rolfes sérülés miatt kihagyja a német labdarúgó-válogatott Azerbajdzsán elleni keddi Európa-bajnoki selejtezőjét.
jún. 6
10:42
Már csak 45 pont Nadal előnye (Metropol)
Változatlanul a Roland Garroson vasárnap hatodik diadalát arató Rafael Nadal vezeti a férfi teniszezők világranglistáját, előnye azonban most már csak minimális a második helyen álló, szerb Novak Djokoviccsal szemben.
jún. 6
10:42
Csökkent Nadal előnye, Li Na a 4. helyre ugrott (Agroinform)
A Roland Garroson vasárnap hatodik diadalát arató spanyol előnye már csak minimális Novak Djokovics előtt. A nőknél a Párizsban didalmaskodó Li Na a hetedikről a negyedik helyre lépett előre.
jún. 6
10:44
Mexikó és Costa Rica könnyed nyitánya (Agroinform)
A CONCACAF régió kontinenstornájának vasárnapi nyitónapján a mexikói együttes Javier Hernandez mesterhármasának köszönhetően simán győzött Salvador ellen.
jún. 6
10:46
San Marinó-i tétlap, luxemburgi hozzávalókkal (Agroinform)
A pénteki luxemburgi edzőmérkőzés után kedden Eb-selejtező mérkőzés vár a mieninkre.  San Marino ellen a három pont csupán a minimum.
jún. 6
11:00
Eddig háromból három San Marino ellen (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott eddig három alkalommal találkozott a San Marinó-i nemzeti tizeneggyel, s mindháromszor győzött. Egervári szerint jó értékmérő volt a luxemburgi meccs, a szakvezető ugyanis hasonló futballra számít San Marinótól a keddi Európa-bajnoki selejtezőn.
jún. 6
11:00
Kásás Zoltán távozik Szegedről (Agroinform)
Szeged Beton férfi vízilabdacsapata közleményben tudtatta, hogy nem hosszabbítja meg Kásás Zoltán vezetőedző szerződését, a következő szezonnak új szakember irányításával vág neki a gárda.
jún. 6
11:18
Egervári: Jó értékmérő volt a luxemburgi meccs (Infostart)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint jó értékmérő volt a múlt pénteken játszott Luxemburg elleni barátságos mérkőzés (1-0), a szakvezető ugyanis hasonló futballra számít San Marinótól a keddi Európa-bajnoki selejtezőn.
jún. 6
11:18
Törökország: a Chelsea a héten hivatalos ajánlatot tehet Hiddinkért (She)
A brit Guardian értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea a héten hivatalosan is kikéri Guus Hiddinket a Török Labdarúgó-szövetségtől.
jún. 6
11:20
Aranycipő: Beckham, Buffon és Raúl is a 2011-es jelöltek között (She)
Nyilvánosságra hozták a 2011-es Aranycipő-díj tíz jelöltjét, a szurkolók így október 7-ig választhatnak és szavazhatnak arra a játékosra a listából, akik labdarúgó-pályafutásuk és személyiségük alapján a leginkább megérdemlik a kitüntetést.
jún. 6
11:22
DVSC: a Loki játékosai már csak egy hétig élvezhetik a nyári szabadságot (She)
A labdarúgó NB I ötödik helyén végző DVSC-Teva játékosai számára június 13-án kezdődik a felkészülés a következő idényre. Kondás Elemére, a Loki vezetőedzője a klub honlapjának elmondta, július elején már mérkőzések várnak a csapatra.
jún. 6
11:24
Tömegsport: Szirmai és Csatári nyerte meg a félmaraton sorozatot (She)
Június 5-én, sorrendben negyedik alkalommal rendezték meg a Keszthelyi Kilométerek elnevezésű utcai futóversenyt, egyben az idén indult, három versenyből álló 4Run félmaraton sorozat utolsó állomását. A Balaton-parti esemény maraton és félmaraton számaira összesen 824-en neveztek.
jún. 6
11:36
Tömegsport: Szirmai és Csatári nyerte meg a félmaratoni sorozatot (She)
Június 5-én sorrendben negyedik alkalommal rendezték meg a Keszthelyi kilométerek elnevezésű utcai futóversenyt, egyben az idén induló, három versenyből álló 4Run félmaratoni sorozat utolsó állomását. A Balaton-parti esemény maratoni és félmaratoni számaira összesen 824-en neveztek.
jún. 6
11:38
Videó: zseniális Butrageno-és Paulo Sergio-gól a Real-Bayern gáláján (She)
Vasárnap este a Santiago Bernabéu Stadionban fogadta a Real Madrid labdarúgócsapata a Bayern Münchent. Ám nem egy Bajnokok Ligája-mérkőzés, hanem egy jótékonysági gálameccs keretein belül. A hazaiaknál korábbi madridi világsztárok – többek között Zinedine Zidane, Emilio Butrageno, Fernando Morientes, Luis Figo, Fernando Redondo, Davor Suker – léptek pályára, míg a német rekordbajnoknál Roy Makaay,…

Keresés