2011. június 12. vasárnap

jún. 12
0:12
Segunda División: a Granada jutott tovább, a Celta Vigo marad a másodosztályban (She)
A Granada jutott a spanyol labdarúgó-másodosztály feljutásért zajló rájátszásának döntőjébe, miután az elődöntő második mérkőzésén 1–0-s rendes játékidő, majd a kétszer tizenöt perces hosszabbítás után, tizenegyesekkel legyőzte a Celta Vigót.
jún. 12
7:06
Arany-kupa: az Egyesült Államok zavarba ejtő vereséget szenvedett Panamától (She)
Az Egyesült Államok hatalmas meglepetésre 2–1-re kikapott Panamától az Arany-kupa C-csoportjának második fordulójában. A kvartett másik meccsén Kanada 1–0-ra győzött Guadeloupe ellen.
jún. 12
7:42
Felkészülés: Paraguaynak fél óra sem kellett Románia ellen a sikerhez (She)
A paraguayi labdarúgó-válogatott 2–0-ra győzött Románia ellen felkészülési mérkőzésen. A dél-amerikaiak már a második percben vezetést szereztek Nelson Haedo Valdez góljával Asunciónban, majd Roque Santa Cruz a 28. percben beállította a végeredményt.
jún. 12
7:44
NBA: gimnáziumi edzője megvédte a kritizált LeBron Jamest (She)
Gimnáziumi edzője megvédte a kritikákkal szemben korábbi tanítványát, LeBron Jamest, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) egyik legnagyobb sztárját.
jún. 12
8:00
Manchester City: Jerome Boateng a válogatottság miatt a Bayernbe vágyik (She)
A Bayern Münchenbe vágyódik a német válogatott Jerome Boateng, aki szerint a Manchester City játékosaként kevesebb esélye van a válogatottságra, mert az angol csapatban nem a védelem közepén, hanem jobbhátvédként számolnak vele.
jún. 12
8:02
Anglia: Van Persie a bulizgató angol játékosok életstílusát kritizálta (She)
Az Arsenalt erősítő Robin van Persie az angol játékosok életstílusát kritizálta, szerinte a hajnalig bulizó futballisták karrierje idő előtt véget ér.
jún. 12
8:18
Táncsport: ezüstérmes lett a László, Mikes kettős a világkupán (She)
A magyar bajnok ezüstérmes lett a 2011-es IDSF tíztánc-világkupán: a 46. Savaria Nemzetközi Táncversenyen László Csaba és Mikes Anna az orosz Jurij Szimacsev, Anasztaszija Klokotova páros mögött lett második.
jún. 12
8:18
Középiskolai edzője védi a hajrákban gyengécske Jamest (Agroinform)
Gimnáziumi edzője megvédte a kritikákkal szemben korábbi tanítványát, LeBron Jamest, az NBA egyik legnagyobb sztárját.
jún. 12
8:20
Carl Lewis megkezdte a kampányát (Agroinform)
Noha nincs végleges döntés arról, hogy indulhat-e a választásokon, minden idők egyik legeredményesebb amerikai atlétája javában kampányol.
jún. 12
8:36
Atlétika: még nem biztos, hogy indulhat, de Carl Lewis már kampányol (She)
Noha még nincs végleges döntés arról, hogy indulhat-e a választásokon, Carl Lewis, minden idők egyik legeredményesebb amerikai atlétája már javában kampányol.
jún. 12
8:36
Szavo Milosevics nagyapja lelőtte a saját fiát (Agroinform)
A több mint százszoros szerb válogatott csatár, Szavo Milosevics nagyapja egy vita hevében lelőtte a fiát, a 37 éves Szavo apját.
jún. 12
8:38
Videó: Siker esetén is el kellett volna gondolkozni egyes dolgokon - Mátéfi (She)
A magyar női kézilabda-válogatott a Németország elleni kettős vereséggel maradt le a világbajnokságról és a 2012-es londoni olimpiáról. A győri visszavágó után a szövetségi kapitány, Mátéfi Eszter az NSO Tv-nek összegezte az előző két találkozót.
jún. 12
8:54
Olaszország: a Sky Italia kemény fellépést követel a fogadási botrányban (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság közvetítési jogait birtokló Sky Italia azt követeli a hatóságoktól, hogy tegyenek határozott lépéseket a fogadási csalások ellen.
jún. 12
9:12
WNBA: hiába hajrázott kiválóan a soproni Coleman, a Mystics kikapott (She)
A Washington Mystics 84–77-re kikapott a Chicago Skytól az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság (WNBA) vasárnapra virradóra megrendezett játéknapján.
jún. 12
9:12
Mullings így verte meg Gayt a New York-i 100 méteren - videó (Agroinform)
A két edzőpartner, jamaicai Mullings és az amerikai Gay szembeszélben, három rossz rajt után küzdöttek meg a Gyémánt Liga-versenyen.
jún. 12
9:30
Svájc: Vanczák Vilmos nem szívesen hagyná el a Siont (She)
Mint arról beszámoltunk, török lapértesülések szerint a Samsunspor szívesen megszerezné Vanczák Vilmost, a Sion védőjét, ám a magyar válogatott futballista nem szeretne távozni a svájci klubtól.
jún. 12
9:30
Pálinger visszavonul a válogatottól (Metropol)
A németek elleni szombati vb-selejtezős vereség után Pálinger Katalin bejelentette, hogy nem játszik többet a válogatottban.
jún. 12
9:30
Románia önmagát verte Paraguay ellen - videó (Agroinform)
A Copa Americára készülő paraguayi válogatott simán nyert Románia legjobbjai ellen a hazai környezetben rendezett barátságos mérkőzésen.
jún. 12
9:48
Hollandia: McClaren válthatja a Barca és a Chelsea korábbi hátvédjét (She)
Távozik a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Vitessétől Albert Ferrer vezetőedző.
jún. 12
9:50
Videó: a remek csukafejes ellenére szégyenben maradtak az amerikaiak (She)
Óriási meglepetésre 2–1-es vereséget szenvedett az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja Panamától az Arany-kupán. A karibi csapat egy szerencsés gól és egy tizenegyesből szerzett találat után kétgólos előnyre tett szert az első félidőben, míg a másodikban Clarence Goodson szép fejessel szépített. Ezután is nagy mezőnyfölényben játszottak a hazaiak, de a legnagyobb helyzeteiket is elpuskázták.
jún. 12
10:06
Panama alaposan meglepte az Egyesült Államokat - videó (Agroinform)
2-1-re kikapott az Egyesült Államok Panama nemzeti csapatától az Arany Kupán, a magyar idő szerint vasárnap hajnali mérkőzésen.
jún. 12
10:24
Bp. Honvéd: az új-zélandi csatár és a szlovákiai középpályás is távozott (She)
Supka Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd vezetőedzője a Nemzeti Sportnak elmondta, újabb két játékos távozik a kispesti klubtól: a télen szerződtetett új-zélandi csatártól, Kris Brighttól és a szlovákiai középpályástól, Fieber Pétertől is elbúcsúztak a piros-feketék.
jún. 12
10:26
Videó: a 94. percben kapufás bombagóllal sokkolták Beckhaméket (She)
A Toronto FC labdarúgócsapata sokat köszönhet támadójának, Alan Gordonnak, aki a Los Angeles Galaxy ellen idegenben szerzett duplájával egy ponthoz segítette együttesét az észak-amerikai bajnokság legutóbbi fordulójában. David Beckham csapata hiába szerezte meg másodszorra is a vezetést a 90. percben, Gordon a tizenhatoson belül lefejelt labdát kapásból lőtte a kapufa segítségével a bal felső…
jún. 12
10:42
Videoton: a Crvena zvezda érdeklődik Alves iránt, de sokallja az árát (She)
A szerb zurnal.rs internetes oldal értesülései szerint a Crvena zvezda szeretné megszerezni André Alvest a Videotontól, de a brazil csatár magas vételára megakadályozhatja az üzlet létrejöttét.
jún. 12
11:18
Ökölvívás: elkezdődtek a tárgyalások az Erdei-Pascal mérkőzésről (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a korábbi WBC-félnehézsúlyú világbajnok Jean Pascal következő ellenfele akár Erdei Zsolt is lehetne, amennyiben nem sikerül tető alá hozni a kanadai bunyós által óhajtott Tavoris Cloud IBF-címvédő elleni összecsapást. Az esetleges Erdei–Pascal találkozóról már elkezdődtek a tárgyalások, amit a magyar öklöző amerikai tanácsadója, Greg Leon is megerősítetett…
jún. 12
11:20
Espanyol: a vezetőedző megérti, hogy segítője a Videotonhoz igazolt (She)
Mauricio Pochettino, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Espanyol vezetőedzője megköszönte a Videotonhoz szerződő Joan Carrillo munkáját, akinek megérti a döntését.
jún. 12
11:22
Videó: a Tottenham korábbi kapusa esélytelen volt a briliáns gólnál (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban a szombati nap a bombagóloké volt. Korábban már megmutattuk a torontói Alan Gordon kapufás találatát a Los Angeles Galaxy ellen, most ismét egy egyenlítő gól következik. A Seattle Sounders–Vancouver Whitecaps (2–2) meccsen a vendégek francia támadója, Eric Hassli a 85. percben egy védőtől elpattanó labdát felpörgetett a tizenhatoson belül, majd a vonalról…
jún. 12
11:54
Úszás: Evans 400 m gyorson 20 mp-cel lassabb volt szöuli idejénél (She)
Újrakezdte úszókarrierjét Janet Evans, az amerikaiak négyszeres olimpiai bajnok, 39 éves klasszisa.
jún. 12
11:56
Kajak-kenu: Bozsik duplázott, újabb két számban szétlövés a válogatón (She)
A kenus Bozsik Attila vasárnap begyűjtötte második sikerét 200 méteren a kajakosok és kenusok Eb- és vb-válogatójának második fordulójában, Szegeden, így biztosította a helyét a jövő hétvégi, belgrádi kontinensviadalon, illetve az augusztusi, szintén Szegeden sorra kerülő, olimpiai kvalifikációs világbajnokságon induló magyar csapatban.
jún. 12
12:12
Vasas: a két szerb légióstól nem az anyagiak miatt váltak meg (She)
Komjáti András, a Vasas labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint nem a magas fizetésük miatt váltak meg Csedomir Pavicsevicstől és Goran Arnauttól.
jún. 12
12:12
Mosolygós kézilabdázó lányokat akarok! (Agroinform)
Nem jött össze a világbajnoki és az olimpiai szereplés a magyar női kézilabda-válogatottnak, most gyógyírt ajánlunk a lányoknak és magunknak is.
jún. 12
12:14
Videó: zseniális sarkazós találat született a Szaúdi Kupában (She)
A szombaton már bemutatott kapitális kapushiba után most jöjjön egy pazar találat a labdarúgó Szaúdi Kupa negyeddöntőjében rendezett Al-Fejszali–Al-Hilal meccsről. A 3–0-ra nyerő vendégek második gólját Ahmed al-Frajdi szerezte, miután egy jobb oldali beadást fantasztikus mozdulattal, a háta mögül sarkazta a hazaiak kapujába.
jún. 12
12:16
ZTE: az osztrák játékos távozott, három légióst kölcsönadnának (She)
Dézsi Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg ügyvezető igazgatója elmondta, az osztrák középpályás Emre Okatan távozott a klubtól, és három légióst valószínűleg kölcsönadnak.
jún. 12
12:30
Siófok: szlovák élvonalbeli csapatok a nyári ellenfelek között (She)
Két szlovák élvonalbeli gárdával már biztosan megmérkőzik a felkészülési időszakban a BFC Siófok labdarúgócsapata – olvasható a klub honlapján.
jún. 12
12:48
Omán: honfitársát váltja a kapitányi poszton a francia szakember (She)
A francia Paul Le Guen honfitársát, Claude LeRoy-t váltja az ománi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján.
jún. 12
12:48
Kovács Katalin és Csipes Tamara egymás ellen a szétlövésben (Agroinform)
A kenus Bozsik Attila vasárnap begyűjtötte második sikerét 200 m-en a kajakosok és kenusok Eb- és vb-válogatójának második fordulójában.
jún. 12
13:06
Jégkorong: a DAB vezetőit az EBEL2 ligaülésére várják (She)
Az Osztrák Jégkorongszövetség ligaülésre hívja a formálódó EBEL2-re jelentkező 11 klub, köztük a Dab.Docler vezetőségét.
jún. 12
13:06
15 év után jutna ki olimpiára a 39 éves úszóklasszis (Agroinform)
Újrakezdte úszókarrierjét Janet Evans, az amerikaiak négyszeres olimpiai bajnok, 39 éves klasszisa.
jún. 12
13:24
MotoGP: a listavezető Bradl a Brit Nagydíjat is megnyerte a Moto2-ben (She)
A német Stefan Bradl a múlt heti spanyolországi verseny után a Brit Nagydíjat is megnyerte a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában, így tovább növelte az előnyét a világbajnoki pontversenyben.
jún. 12
13:24
Ronaldo 21 millió fontért menne Manchesterbe (Metropol)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid futballcsapatának portugál világsztárja átigazolása fejében egy évre 20.8 millió angol fontos fizetést kér a Manchester Citytől - legalább is a londoni Sunday Mirror szerint.
jún. 12
14:00
Gyirmót: Kiprichtől egy festménnyel búcsúztak az NB II-es klub vezetői (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Gyirmót hivatalos honlapján tette közzé, hogy a Kiprich Józseffel történt egyeztetést követően közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy nem hosszabbítják meg a vezetőedző június végén lejáró szerződését.
jún. 12
14:02
Férfi kézilabda: hibátlan mérleggel zártuk az Eb-selejtezőt (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 34–27-re győzött Észtország ellen, így százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg Európa-bajnoki selejtezőcsoportját. A vendégek a szünetben még két góllal vezettek a gyöngyösi mérkőzésen, ám a fordulás után már nem tudták feltartóztatni a mieinket.
jún. 12
14:04
Videó: éjszaka is brutális baleset történt a Le Mans-i versenyen (She)
Allan McNish hatalmas balesete után – a skót pilóta sértetlenül szállt ki autójából – újabb óriási bukás történt a Le Mans-i 24 órás versenyen. Az Audival versenyző Mike Rockenfeller és a ferraris Robert Kauffman autója összeakadt, majd előbbi kicsúszott a pályáról, és a falnak ütközve darabokra törte a versenygépet. Rockenfellert kórházba kellett szállítani.
jún. 12
14:18
Málaga: Van Nistelrooy után Toulalant is megszerezheti a klub (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lyon megerősítette, hogy tárgyal a Málagával Jérémy Toulalan eladásáról.
jún. 12
14:18
Hiddink tagadja, hogy a Chelsea-hez megy, a törökök fenyegetőznek (Agroinform)
A török szövetség vezetője nem nyeli le csak úgy, ha a Chelsea elcsábítja tőlük a világjáró holland szakembert.
jún. 12
14:20
Videoton: Présinger a Vasasból nem Fehérvárra, hanem Pápára térhet vissza (She)
A tavaszi szezonban kölcsönben a Vasasnál játszó Présinger Ádám szülőhelyén, Pápán folytathatja a pályafutását.
jún. 12
14:36
Fölényes siker az észtek ellen (Infostart)
A már biztos Európa-bajnoki résztvevő és csoportelső magyar férfi kézilabda-válogatott 34-27-re győzött az észt csapat ellen a vasárnapi gyöngyösi selejtezőn.
jún. 12
14:36
Vidics marad az Old Traffordon (Agroinform)
Bár sokan csábítják a legutóbbi Premier League-szezonban az év játákosának választott szerb védőt, Nemanja Vidicsnek nem áll szándékában elhagyni a Manchester Unitedet.
jún. 12
14:54
Női kézilabda: Mátéfi Eszter lemondott a válogatott éléről (She)
Lemondott tisztéről Mátéfi Eszter, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
jún. 12
14:54
Férfi kézilabda Eb-selejtező: hétgólos siker (Metropol)
A már biztos Európa-bajnoki résztvevő, s csoportelső magyar férfi kézilabda-válogatott hét góllal győzött az észt csapat ellen a vasárnapi gyöngyösi selejtezőn.

Keresés