2011. június 12. vasárnap

jún. 12
14:54
Ijesztő kezdés után szép győzelem Észtország ellen (Agroinform)
A már biztos Európa-bajnoki résztvevő, s csoportelső férfi kézilabda-válogatott hét góllal győzött az észt csapat ellen a selejtezőn.
jún. 12
14:56
Kiprich József távozik Gyirmótról (Agroinform)
Az NB II Nyugati csoportjában második helyen végzett Gyirmót vezetősége nem hosszabbította meg a vezetőedző lejáró szerződését, közös megegyezéssel a szakember távozása mellett döntöttek.
jún. 12
14:58
Mátéfi Eszter bejelentette a lemondását (Agroinform)
A magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya egy napot várt a bejelentéssel Németország elleni hazai vereséget követően.
jún. 12
15:12
Le Mans-i 24 órás: az egyetlen versenyben maradt Audi győzött (She)
A 2-es rajtszámú Audi ért célba elsőként a 79. alkalommal megrendezett Le Mans-is 24 órás autóversenyen. A győztes autót a svájci Marcel Fässler, a német André Lotterer és a francia Benoît Tréluyer vezette. Az Audi másik két autója kiesett még a vasárnapi napfelkelte előtt.
jún. 12
15:12
Mátéfi Eszter lemondott (Metropol)
Lemondott tisztéről Mátéfi Eszter, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
jún. 12
15:12
Mátéfi Eszter lemondott (Behaviour)
Lemondott tisztéről Mátéfi Eszter, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
jún. 12
15:30
MotoGP: Casey Stoner nyerte az esős silverstone-i versenyt (She)
Az ausztrál Casey Stoner nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíját a királykategóriában. Mögötte az olasz Andrea Dovizioso és a kulcscsonttöréséből még csak lábadozó amerikai Colin Edwards végzett a dobogós helyeken a szakadó esőben megrendezett futamon.
jún. 12
15:30
Ronaldo elfogadja a Manchester City ajánlatát? (Agroinform)
A Sunday Mirror szerint Cristiano Ronaldo nem zárkózik el a Manchesterbe Citybe való igazolástól. A Real Madrid sztárja a klubváltást heti 400 ezer fontos fizetéshez köti!
jún. 12
15:32
Kohlschreiber nyerte a hallei tornát (Agroinform)
Philipp Kohlschreiber nyerte a vasárnapi német házidöntőt Philipp Petzschner ellen a 750 ezer euró összdíjazású, füvespályás tenisztornán.
jún. 12
16:06
Tenisz: Petzschner feladta a döntőt, Kohlschreiber nyert Halléban (She)
A német Philipp Kohlschreiber nyerte meg a hallei füves pályás tenisztornát, miután a döntőben feladta ellene a küzdelmet a szett- és brékhátrányban lévő honfitársa, Philipp Petzschner.
jún. 12
16:06
A Manchester City hazaengedi Tévezt, ha egy kicsit még marad (Agroinform)
Angol források szerint Carlos Tévez néhány éven belül hazatérhet Argentínába, ha addig csak a Manchester Cityt szolgálja Európában.
jún. 12
16:08
A szakadó esőben Stoner nyert Silverstone-ban (Agroinform)
Az ausztrál mögött az olasz Andrea Dovizioso és az amerikai Colin Edwards állhatott fel a dobogóra. Moto2-ben a német Stefan Bradlt intették le elsőként.
jún. 12
16:24
Dzsudzsák négy évig az Anzsi Mahacskaláé (Infostart)
Négy évre szóló szerződést írt alá Dzsudzsák Balázs az Anzsi Mahacskala csapatával. A labdarúgó ezt vasárnap délutáni, budapesti sajtótájékoztatóján jelentette be. A klub honlapján tette közzé a magyar játékos leigazolásának hírét.
jún. 12
16:24
Átigazolás: Dzsudzsák Balázs aláírt az Anzsi Mahacskalához (She)
Dzsudzsák Balázs vasárnap délután, a Four Seasons Hotelben tartott sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy aláírt az orosz élvonalbeli Anzsi Mahacskala együtteséhez.
jún. 12
16:42
Dzsudzsák aláírt az Anzsi Mahacskalához (Agroinform)
Amint az elmúlt hét fejleményei alapján várható volt, Dzsudzsák Balázs a PSV Eindhovenből az orosz labdarúgó élvonalban szereplő Anzsi Mahacskalához igazolt.
jún. 12
17:00
MotoGP: a 17 éves Folger sikere 125 kcm-ben, Sebestyén kiesett (She)
A 17 éves német Jonas Folger sikerével végződött a gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíja a 125 kcm-es kategóriában. A második helyen a francia Johann Zarco, míg a harmadikon a spanyol Héctor Faubel végzett.
jún. 12
17:00
Dzsudzsák aláírt az Anzsi Mahacskalához (Behaviour)
Amint az elmúlt hét fejleményei alapján várható volt, Dzsudzsák Balázs a PSV Eindhovenből az orosz labdarúgó élvonalban szereplő Anzsi Mahacskalához igazolt.
jún. 12
17:00
James ellen szurkolnak a Cleveland hívei (Agroinform)
Egykori kedvencük, LeBron James ellen szurkolnak a Cleveland hívei, akik a Dallas sikerét várják az NBA döntőjében.
jún. 12
17:02
Tenisz: Arn Gréta megsérült, veszélyben a wimbledoni szereplés (She)
Arn Gréta kiesett a 618 ezer dollár összdíjazású, eastbourne-i füves pályás tenisztorna selejtezőjének második fordulójában: a magyar játékos sérülése miatt játék nélkül feladta az osztrák Tamira Paszek elleni vasárnapi mérkőzését.
jún. 12
17:02
A Liverpool Cazorlát és Adamet is akarja a középpályára (Agroinform)
Bár a napokban leigazolták Jordan Hendersont, Kenny Dalglish tovább akarja erősíteni a csapat középpályáját a Villarrealból vagy a Blackpoolból.
jún. 12
17:04
Real Madrid: A 10-es mez Agüerónak van félretéve - Mesut Özil (She)
Úgy tűnik, a Real Madrid labdarúgócsapatánál már kész tényként kezelik Sergio Agüero érkezését. Legalábbis Mesut Özil Spaniens Allgemeine Zeitungnak adott interjújából erre lehet következtetni...
jún. 12
17:18
PSV: „Váratlan választás volt az Anzsi” - Marcel Brands (She)
Az Anzsi Mahacskala után a PSV labdarúgócsapata is bejelentette hivatalos oldalán: Dzsudzsák Balázs elköszönt az eindhoveni klubtól, és Oroszországban folytatja karrierjét. Marcel Brands sportigazgató szerint remek és hatékony játékost veszített az anyagi gondokkal küszködő PSV.
jún. 12
17:18
Dzsudzsák négy évre írt alá (Metropol)
Amint az elmúlt hét fejleményei alapján várható volt, Dzsudzsák Balázs a PSV Eindhovenből az orosz labdarúgó élvonalban szereplő Anzsi Mahacskalához igazolt.
jún. 12
17:18
"Dzsudzsák már a miénk" (Behaviour)
Nagyon úgy tűnik, véget ért a Dzsudzsák-saga, ráadásul úgy, hogy igazából el sem kezdődött. A magyar válogatott középpályása az Anzsi Mahacskala vezetőedzője, Gadzsi Gadzsijev szerint az orosz - vagy inkább dagesztáni - kirakatcsapathoz szerződött. A tréner elárulta, sok mindent egyeztetett már telefonon a játékossal, aki tavaly ilyenkor azt állította országnak-világnak, hogy azért nem igazol el…
jún. 12
17:18
Mourinho mindenáron Fabregast akarja - rajzfilm (Agroinform)
A Marca rajzfilmkészítői megálmodták, hogy mi történne, ha Josep Guardiola mellett José Mourinho is pályázna a középpályásra.
jún. 12
17:20
Franciaország: négy évre aláírt a válogatott csatár a PSG-hez (She)
A Paris Saint-Germain bejelentette, hogy négy évre szerződtette Kevin Gameirót, a Lorient 24 éves válogatott csatárát. A korábban a Newcastle és a Valencia által is megkörnyékezett játékos négy évre írt alá a fővárosiakhoz – sajtóhírek szerint a PSG 12 millió eurót fizetett érte a Lorient-nak.
jún. 12
17:20
Arn részleges térdszalag-szakadást szenvedett, veszélyben wimbledoni indulása (Agroinform)
A magyar játékos sérülése miatt játék nélkül feladta az osztrák Tamira Paszek elleni második fordulós mérkőzését.
jún. 12
17:22
Az Audi nyerte a 24 órás Le Mans-i versenyt (Agroinform)
Ismét az Audi versenyautója győzött a legendás 24 órás Le Mans-i autóversenyen, ahol két hatalmas bukás is borzolta a kedélyeket.
jún. 12
17:24
Giggs teherbe ejtette sógornőjét (Agroinform)
Natasha Giggs újabb családi szennyest teregetett ki: sógora, Ryan Giggs nyolc évig tartó titkos viszonyuk alatt teherbe ejtette a hölgyet, majd kifizette az abortuszt.
jún. 12
17:36
Átigazolás: A családomat bántották, ez fájt igazán - Dzsudzsák (She)
Dzsudzsák Balázs vasárnap sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az orosz élvonalbeli Anzsi Mahacskala labdarúgócsapatához igazol – a nagy vihart kiváltó klubcsere a szélső szerint nem küldi őt a süllyesztőbe.
jún. 12
17:38
Cselgáncs: Joó Abigél ezüstérmes a Világkupa lisszaboni állomásán (She)
A 78 kg-os Joó Abigél ezüstérmet nyert vasárnap a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs Világkupa-sorozatának lisszaboni állomásán.
jún. 12
17:40
Kerékpár: a brit Wiggins nyerte meg a Critérium du Dauphinét (She)
A hetedik, egyben utolsó szakaszt a spanyol Joaquim Rodríguez nyerte meg a Criterium du Dauphiné elnevezésű egyhetes franciaországi kerékpáros versenyen, összetettben pedig a brit Bradley Wiggins végzett az élen.
jún. 12
17:54
Dzsudzsák a "vad hadosztály" 14. légiósaként próbálja meghódítani Dagesztánt (Agroinform)
Bár mindössze négy idényt töltött az orosz élvonalban, mégis mesés költségvetésével az egyik legcsábítóbb futballklubnak számít az Anzsi.
jún. 12
18:12
Női kard: nyolcadik a magyar csapat a genti világkupán (She)
A nyolcadik helyen végzett vasárnap a magyar válogatott a női kardozók belgiumi világkupa-versenyén, Gentben.
jún. 12
18:12
Wozniacki hazai sikere (Agroinform)
A hazai közönség előtt szereplő, világelső két játszmában győzött a cseh Lucie Safarova ellen.
jún. 12
18:14
Birmingham City: McLeish lemondott, lehet, hogy a Villához megy (She)
Lemondott posztjáról Alex McLeish, a Birmingham City menedzsere – a „kékek” trénere e-mailben jelezte a klub vezetőségének, hogy nem kívánja folytatni a munkát.
jún. 12
18:30
Tenisz: Wozniacki szettveszteség nélkül nyerte meg a koppenhágai tornát (She)
A világranglista első helyén álló dán Caroline Wozniacki két játszmában nyert a negyedik helyen rangsorolt cseh Lucie Safárová ellen a 220 ezer dollár összdíjazású, koppenhágai WTA-torna döntőjében.
jún. 12
18:30
Cselgáncs Vk - Joó Abigél ezüstérmes Lisszabonban (Behaviour)
A 78 kg-os Joó Abigél ezüstérmet nyert vasárnap a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs Világkupa-sorozatának lisszaboni állomásán.
jún. 12
18:30
Sebestyén feladta a silverstone-i versenyt (Agroinform)
Sebestyén Péter műszaki hiba miatt feladta a 125 kcm-es géposztály versenyét a gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíján.
jún. 12
18:48
Düsseldorf: Ambrusics Róbert a Torghellét is alkalmazó csapattal edz (She)
A magyar U19-es labdarúgó-válogatott kapus, Ambrusics Róbert próbajátékon szerepel a német másodosztályú (Torghelle Sándort is alkalmazó) Fortuna Düsseldorfnál – adta hírül az RP Online.
jún. 12
18:48
Kreml Kupa - Kasza harmadik, Marosi negyedik (Behaviour)
Kasza Róbert a harmadik, Marosi Ádám pedig a negyedik helyen végzett vasárnap a Kreml Kupa meghívásos öttusaversenyen.
jún. 12
18:48
Alex McLeish távozik a Birmingham Citytől (Agroinform)
A menedzser a Peter Pannu ügyvezető elnöknek küldött e-mailben mondott le.
jún. 12
18:50
Női kosárlabda: Németország-Magyarország élőben az NSO-n (She)
Németországban kezdi meg az Európa-bajnoki pótselejtező rájátszását a magyar női kosárlabda-válogatott, amely soproni tornagyőzelmével jutott a kontinenstorna küszöbére. Kövesse nyomon a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
jún. 12
18:52
Esztétikus gimnasztika: orosz siker a vb-n, a magyar csapat a 20. (She)
Először vett részt magyar csapat – az MTK-Gradex – az esztétikusgimnasztika-világbajnokságon. Az Ercsei Tünde, Fejes Bernadett, Grenitzer Nóra, Krajczár Petra, Konkolyi Szilvia, Szőke Kinga, Török Viktória összeállítású csapat az észtországi viadal 20. helyén végzett.
jún. 12
19:06
Anzsi: az edző azt várja, hogy Dzsudzsák kreativitást hozzon a támadójátékba (She)
Gadzsi Gadzsijev, a Dzsudzsák Balázst szerződtető Anzsi Mahacskala vezetőedzője a támadójáték feldobását várja a magyar szélsőtől. Dzsudzsák az Anzsi ausztriai edzőtáborában áll munkába, augusztus elsejétől nevezhetik bajnoki meccsekre.
jún. 12
19:06
Súlyos bukásai ellenére az Audi nyerte a 24 órás Le Mans-i versenyt - videó (Agroinform)
Ismét az Audi versenyautója győzött a legendás 24 órás Le Mans-i autóversenyen, ahol két hatalmas bukás is borzolta a kedélyeket.
jún. 12
19:08
Van Persie szerint a Premier League sztárjait csak a bulik érdeklik (Agroinform)
Keményen bírálta a Premier League angol labdarúgóit a The Sunnak adott interjújában Robin van Persie, az Arsenal csatára.
jún. 12
19:24
Mit üzent Roberto Carlos Dzsudzsáknak? (Infostart)
Nagy motivációval vág neki az oroszországi útnak az Anzsi Mahacskalához igazoló Dzsudzsák Balázs. A magyar válogatott szélső elmondta, hogy meggyőzte a klub profizmusa és ambiciózus tervei. A 24 éves játékos szerint a hollandnál erősebb bajnokságba kerül, ahol fizikálisan fejlődhet. Dzsudzsák Balázs arról is beszélt, mennyire felzaklatta, hogy a kritikák a családját sem kímélték.
jún. 12
19:24
Kajak-kenu: Csipes Tamara 1000 és 5000 méteren is legyőzhetetlen volt (She)
Csipes Tamara 1000 és 5000 méteren is legyőzhetetlen volt a kajak-kenusok második válogatóján Szegeden vasárnap délután.
jún. 12
19:42
Button felkente Hamiltont a falra - videó (Agroinform)
A Kanadai Nagydíj nyolcadik körében Jenson Button, a McLaren pilótája ráhúzta az autót az őt megelőzni próbáló csapattársára, Hamiltonra, aki a betonfalnak ütközött.

Keresés