2011. június 18. szombat

jún. 18
0:30
Haladás: Aczél Zoltán döntött, egyik próbajátékosra sem tart igényt (She)
A Haladás labdarúgócsapatánál az utóbbi napokban tesztelt labdarúgók nem győzték meg Aczél Zoltán vezetőedzőt, így egyikük sem marad a szombathelyieknél – adta hírül a klub honlapja.
jún. 18
4:06
Pénz áll a házhoz a Fradinál (Blikk)
Budapest - Pénz áll a házhoz az Üllői úton! A játékoskerettel együtt - ahogy a Blikk korábban megírta, a legújabb erősítést Lisztes Krisztián(34) jelenti - az anyagi háttér is kezd erősödni, stabilizálódni a ferencvárosi labdarúgócsapatnál.
jún. 18
6:48
Férfi kézilabda: horvát szupertehetséget szerződtetett a Veszprém (She)
A világ egyik legtehetségesebb irányító-átlövőjét, Vedran Hudjot (Ivano Balic utódjának tartják) szerződtette az MKB Veszprém. A húszéves horvát jobbkezes játékos a Nemzeti Sportnak mondta el, hogy a szlovéniai Ormosd csapatából, a Jeruzalemből átigazolt a magyar bajnokhoz.
jún. 18
6:54
Tíz éremért mennek Belgrádba (Behaviour)
Storcz Botond szövetségi kapitány tíz érmet vár versenyzőitől a ma kezdődő - és vasárnapig tartó - belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokságon, ahol összesen 35 sportoló képviseli a magyar színeket.
jún. 18
6:56
A diffúzorban megegyeztek, motorkérdésben áll a bál (Behaviour)
Úgy tűnik, hogy sosem lesz béke a száguldó cirkuszban. Holott a fújt, kipufogó-diffúzor ügyében döntés született, és a csapatok is elfogadták a változásokat. Ám a 2013-as szezontól bevezetendő motorkérdésben messze van az egyetértés, most éppen a diffúzor-ügyben is vesztesnek látszó Renault már kiszállással fenyegetőzik, ha nem változnak meg az aggregátorokat érintő szabályok.
jún. 18
6:58
Az a fontos, hogy jöjjenek az eredmények (Behaviour)
Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke szerint elmúltak azok az idők, amikor a magyar sportolók 8-10-12 aranyérmet szereztek a nyári játékokon. A sportvezető a Népszavának adott interjúban elmondta, úgy véli, a jelenlegi körülmények között a 2008-as pekingi szereplés (3 arany-, 5 ezüst-, 2 bronzérem) megismétlésében lehet reálisan bízni.
jún. 18
7:00
Csúcsra járnak a pilóták, irány az Akropolisz (Behaviour)
A tegnapi nappal megkezdődött az idei rali-világbajnokság legnehezebbnek tartott futama, az Akropolisz-rali. A verseny nagy kérdése, hogy a címvédő finn Mikko Hirvonen (Ford) képes lesz-e megtörni a Citroën két klasszisának, Sebastien Loebnek és Sebastien Ogiernek a lendületét. A versenynek magyar résztvevői is vannak: a Ford Fiesta S2000-essel szereplő Turán Frigyes és navigátora, Zsiros Gábor…
jún. 18
7:24
AS Roma: Higuaín a Realtól, Krkic a Barcelonától érkezhet (She)
Az AS Roma labdarúgócsapata szeretné megszerezni Gonzalo Higuaínt, a Real Madrid és Bojan Krkicet, az FC Barcelona csatárát.
jún. 18
7:42
Ferencváros: 200 millióval támogathatja a klubot egy biztosító - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége szóban többszázmilliós támogatásról állapodott meg a Groupama biztosítóval.
jún. 18
8:00
FTC: 200 millióval támogathatja a klubot egy biztosító - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége szóban többszázmilliós támogatásról állapodott meg a Groupama biztosítóval.
jún. 18
8:18
WNBA: a volt soproni McCoughtry álomjátéka; 200 pont Phoenixben (She)
Az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) legutóbbi játéknapján hiába játszott álomszerűen, és dobott 27 pontot a korábbi soproni Angel McCoughtry, csapata az Atlanta Dream vereséget szenvedett. A bajnok Seattle hazai pályán győzött, míg Phoenixben női meccsen ritkán látható 200 pont és vendégsiker született.
jún. 18
8:36
MLSZ: nyílt nap keretében ismertették az új Bozsik-programot (She)
Nyílt napot tartott pénteken az újságírók számára a Magyar Labdarúgó-szövetség Telkiben.
jún. 18
8:54
Győr: valószínűleg az MLSZ is fellebbez az UEFA-büntetés ellen (She)
Súlyos büntetést kapott a Győri ETO és a Magyar Labdarúgó-szövetség az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA). Nem egyedi eset, hogy az UEFA ilyen eréllyel csap le a szabályok ellen vétő klubokra. Berzi Sándor, az MLSZ nemzetközi igazgatója még nem tudja, mi áll a súlyos ítélet hátterében.
jún. 18
9:00
Verrasztó Dávid ezüsttel mutatkozott be Rómában (Agroinform)
A magyar versenyző 400 m gyorson végzett ezüstérmesként a péntek esti döntőben.
jún. 18
9:12
Videó: Megyeri élvezte az első évet az Olympiakosznál, nem akar távozni (She)
Az Olympiakosz Pireusz Megyeri Balázzsal a soraiban megnyerte a görög labdarúgó-bajnokságot. A korosztályos magyar válogatott kapus az NSO Tv-nek elmondta, élvezte az első évet, és egyáltalán nem gondolkozott el a váltáson.
jún. 18
9:18
Aczél Zoltánnak nem kellenek a próbajátékosok (Agroinform)
A klub négy próbajátékost tesztelt: a brazil középpályást, Fabinho-t, a szerb támadót, Nenad Panic-ot, a Costa Rica-i belső védőt, Chinchilla-Vega Pablo-t és a román csatárt, Spectu Romeo-t.
jún. 18
9:20
Elmarad a ZTE grúz Dinamo Tbilisi elleni mérkőzése (Agroinform)
A grúz Dinamo Tbilisi az írásos megállapodáse ellenére lemondta a szombaton 17 órára tervezett felkészülési mérkőzést.
jún. 18
9:30
Úszás: Verrasztó Dávid ezüsttel mutatkozott be a római versenyen (She)
Verrasztó Dávid második helyet érő idővel kezdett az olasz főváros hagyományos nemzetközi úszóversenyének nyitó napján: a viadal honlapja szerint a magyar versenyző 400 m gyorson végzett ezüstérmesként a péntek esti döntőben.
jún. 18
9:30
Verrasztó Dávid ezüstérmes Rómában (Metropol)
Verrasztó Dávid második helyet érő idővel kezdett az olasz főváros hagyományos nemzetközi úszóversenyének nyitónapján: a viadal honlapja szerint a magyar versenyző 400 m gyorson végzett ezüstérmesként a péntek esti döntőben.
jún. 18
9:48
Nyíregyháza: Sziky Gyula kiszállhat, minden bizonytalan (She)
Nagy a várakozás – s talán ennél is nagyobb a bizonytalanság. A Nyíregyháza néhány hónapja még biztos hátterű, erős játékoskeretű, feljutó klubnak számított. Mára változott a helyzet, a szurkolók, a játékosok, sőt talán maguk a vezetők sem tudják, merre tovább, Szpari.
jún. 18
9:54
Az UEFA három évre kizárta az európai kupákból a Győri ETO-t (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) pénteken licencproblémák miatt három évre kizárta a Győri ETO FC labdarúgócsapatát az európai kupasorozatokból.
jún. 18
9:54
Di María előnyösebb szerződést akar (Agroinform)
Új kontraktust szeretne kötni a Real Madriddal a csapat argentin szélsője jól sikerült bemutatkozó szezonja után.
jún. 18
9:56
Phelps nyert is, veszített is (Agroinform)
Phelps egy arany- és egy ezüstéremmel gazdagodott a Santa Clara International Grand Prix elnevezésű hagyományos egyesült államokbeli viadal nyitónapján.
jún. 18
10:06
Úszás: Phelps 100 m gyorson kikapott dél-koreai ellenfelétől (She)
A világ első számú férfi úszójaként jegyzett Michael Phelps egy arany- és egy ezüstéremmel gazdagodott a Santa Clara International Grand Prix elnevezésű hagyományos egyesült államokbeli viadal nyitó napján.
jún. 18
10:06
Phelps nyert is, veszített is (Metropol)
A világ első számú férfiúszójaként jegyzett Michael Phelps egy arany- és egy ezüstéremmel gazdagodott a Santa Clara International Grand Prix elnevezésű hagyományos egyesült államokbeli viadal nyitónapján.
jún. 18
10:08
Golf, US Open: amerre a fiatal északír lép, dőlnek a rekordok (She)
Rory McIlroy folytatta kiváló szereplését a golfozók idei második kiemelt (major) versenyén az egyesült államokbeli Bethesdában: a 22 éves északír játékos két forduló után 131 ütéssel, a US Open történetének eddigi legjobb félidei eredményével áll az élen.
jún. 18
10:12
Kiváló eredményt ért el a magyar úszó (Behaviour)
Verrasztó Dávid második helyet érő idővel kezdett az olasz főváros hagyományos nemzetközi úszóversenyének nyitónapján: a viadal honlapja szerint a magyar versenyző 400 m gyorson végzett ezüstérmesként a péntek esti döntőben.
jún. 18
10:42
Inter: Villas-Boashoz Falcaón át vezethet a fekete-kékek útja (She)
Továbbra is a vezetőedzőt kereső Internazionale tartja lázban az olasz sportsajtót. A PSG-hez távozó Leonardo helyére Marcelo Bielsát, majd Szinisa Mihajlovicsot nézte ki a milánói klub, a legújabb kiszemelt pedig a portói André Villas-Boas.
jún. 18
10:48
Drogba és Buffon is megnősült - fotó (Agroinform)
A Chelsea elefántcsontparti támadója 500 fős lagzit csapott Monacóban, a Juventus világbajnok kapusa kedvese szülőhazájában mondta ki a boldogíó igent.
jún. 18
10:50
McIlroy rekordokat döntve vezet a US Openen (Agroinform)
Továbbra is szenzációsan játszik a US Openen az észak-ír Rory McIlroy, aki az évad második major versenyének felénél hat ütés előnnyel vezet.
jún. 18
11:00
Videó: Ronaldo cselezett, Figo kettőt vállalt, Polster pazar gólt lőtt (She)
Remek hangulatú jótékonysági mérkőzésen ünnepelte fennállása századik évfordulóját az Austria Wien labdarúgócsapata. Az ellenfél a többek között Ronaldóval, Paulétával, Vítor Baiával, Dejan Sztankoviccsal felálló Luis Figo és barátai elnevezésű csapat volt. Bár a klasszisokkal felálló gárda került előnybe, a bécsiek zsinórban hat gólt szerezve elhúztak. Egy gyanús büntető és egy remek Figo-lövés…
jún. 18
11:02
Kecskemét: a lilák kölcsönvették a Videoton játékosát - hivatalos (She)
A Kecskemét labdarúgócsapata a honlapján megerősítette a Nemzeti Sport Online-on pár napja megjelenő hírt, mely szerint Gyurcsó Ádám, a Videoton támadó középpályása kölcsönben a KTE-nél folytatja pályafutását.
jún. 18
11:06
200 millióval támogathatja a Ferencvárost egy szponzor - sajtóhír (Agroinform)
A Blikk információi szerint egy komoly támogatóval sikerült szóban megállapodnia a klub vezetőségének, hamarosan aláírás is kerülhet a több százmillió forintot biztosító szerződésre.
jún. 18
11:18
Ballack nem kér a búcsúmeccsből (Infostart)
Michael Ballack nagyon csalódott, hogy Joachim Löw szövetségi kapitány a jövőben nem számít rá a német labdarúgó-válogatottban, ezért nem kér a számára felajánlott búcsúmeccsből.
jún. 18
11:18
Ferencváros: Rotterdamból érkezik német futballista a csapathoz (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a 27 esztendős német Benjamin Baltes csatlakozik a Ferencvároshoz, néhány napos tesztelésre érkezik Budapestre  – erről a legutóbb az Excelsiorban játszó 27 éves védő ügyét intéző menedzser, Georgi Attila számolt be.
jún. 18
11:24
Gyurcsó Ádám kölcsönjátékosként Kecskeméten folytatja - hivatalos (Agroinform)
A 20 éves játékos hétfőn csatlakozik a KTE-hez, és a kerettel együtt elutazik a mezőkövesdi edzőtáborba. A kölcsönszerződés időtartama még egyeztetés alatt áll.
jún. 18
11:54
Kecskemét: igényt tartanak a holland Kelvin Maynardra (She)
Mint arról a Nemzeti Sport Online már korábban beszámolt, a labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Ereco az elmúlt napokban tesztelte a holland védőt, Kelvin Maynardot. Információink szerint a futballista meggyőzte a kecskeméti szakmai stábot, és szeretnék szerződtetni a legutóbb a portugál élvonalban szereplő játékost.
jún. 18
12:00
A női páros döntős, a többiek középfutamoznak 200 m-en (Agroinform)
Csak a Kovács Katalin, Kozák Danuta kajakos duónak sikerült egyenes ágon a vasárnapi döntőbe jutnia 200 m-en.
jún. 18
12:02
Modric távozni akar, trófeákat nyerne - a Chelsea-vel (Agroinform)
A horvát középpályás szívében mindig lesz helye a Spursnek, de nagy győzelmekre vágyik, erre pedig a Chelsea-ben lát biztosítékot.
jún. 18
12:12
Franciaország: az eddigi alelnök lett a futballszövetség új elnöke (She)
Noël Le Graëtet választották meg szombat délelőtt a Francia Labdarúgó-szövetség (FFF) elnökévé.
jún. 18
12:14
Felkészülés: Ferenczi három gólt és gólpasszt jegyzett esküvője előtt (She)
A Fáy utcában megrendezett felkészülési mérkőzésen a Vasas labdarúgócsapata 4–1-re győzött a Kecskemét ellen.
jún. 18
12:16
Felkészülés: a „nagy” Loki Klucsár vezérletével megverte a „kicsit” (She)
A DVSC-TEVA felkészülési mérkőzésen a kétgólos Kulcsár Tamás vezérletével 3–2-re győzött a második csapat ellen.
jún. 18
12:30
Felkészülés: a „nagy” Loki Kulcsár vezérletével megverte a „kicsit” (She)
A DVSC-Teva felkészülési mérkőzésen a kétgólos Kulcsár Tamás vezérletével 3–2-re győzött a második csapat ellen.
jún. 18
12:36
Négy gólt lőtt a Vasas a Kecskemétnek (Agroinform)
A Vasas és Kecskemét egymással játszotta első nyári felkészülési mérkőzését, a Fáy utcában a hazaiak 4-1-re nyertek.
jún. 18
12:48
Három aranyat szereztek a magyarok az Eb-n (Infostart)
Három aranyérmet szereztek a magyarok az 1000 méteres futamokban a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokságon. Női kajak egyesben Kovács Katalin, kajak párosban a Szabó Gabriella, Csipes Tamara kettős győzött, és szintén első lett a férfi kenunégyes.
jún. 18
12:48
Videó: az elkapó ügyetlen mozdulatát bánta a baseballjátékos feje (She)
Kellemetlen meglepetés érte a Philadelphia Phillies baseballcsapatának játékosát, Shane Victorinót a Florida Marlins elleni mérkőzésen. Victorino nem találata el a labdát, amely az elkapó kezében landolt, ám amikor az vissza akarta dobni csapattársának, pontosan fejbe találta a philadelphiai ütőt.
jún. 18
12:54
Kovács Katalin nyerte az első aranyérmet Belgrádban (Agroinform)
A "kajakkirálynő" végig fölényesen vezetve nyerte a női 1000 métert, és 23. Európa-bajnoki aranyérmet szerezte. Az olimpiai címvédő Vajda Attila csak a 8. lett C-1 1000 méteren.
jún. 18
12:56
Veszélyben Pizarro játéka (Agroinform)
Megsérült a perui válogatott egyik legjobb csatára, Claudio Pizarro, így kérdéses, hogy játszhat-e a hamarosan kezdődő Copa Américán.
jún. 18
13:06
Videó: a baseballjátékos feje bánta az elkapó ügyetlen mozdulatát (She)
Kellemetlen meglepetés érte a Philadelphia Phillies baseballcsapatának játékosát, Shane Victorinót a Florida Marlins elleni mérkőzésen. Victorino nem találta el a labdát, amely az elkapó kezében landolt, ám amikor az vissza akarta dobni csapattársának, pontosan fejbe találta a philadelphiai ütőt.
jún. 18
13:12
Kajak-kenu Eb - Kovács Katalin aranyérmes (Behaviour)
Kovács Katalin aranyérmes lett K-1 1000 méteren a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokságon szombaton.

Keresés