2011. június 19. vasárnap

jún. 19
0:30
KTE: Foxi távolabb a Hajduk Splittől, André Alves az új kiszemelt - sajtóhír (She)
A horvát Sportske novosti értesülései szerint a Hajduk Split felügyelő bizottsága egyelőre nem adott engedélyt a kecskeméti Foxi Kethevoama szerződtetésére. A horvát csapat inkább a Videoton játékosát, André Alvest szeretné megszerezni.
jún. 19
0:34
DVSC: holland futballista érkezik próbajátékra az Excelsiortól (She)
A Nemzeti Sport információi szerint az Excelsior holland futballistája, Adnan Alisic a jövő héttől próbajátékon vesz részt a magyar labdarúgó-élvonalban szereplő DVSC-nél.
jún. 19
1:42
Bartók nyomában: Újra elindult a Bozsik-program (Blikk)
TELKI – Bartók Bélaként (†64) alkotna Both József (65). Az újjáalakult Bozsik-program vezetője úgy gyűjtené az ország tehetséges focipalántáit, ahogyan a kiváló zeneszerző a kallódó népdalokat.
jún. 19
2:42
Akropolisz-rali - Loeb vezet a 2. nap után, Turánék a 12. helyen (Behaviour)
A második nap után a sorozatban hétszeres világbajnok, a pontversenyben jelenleg vezető francia Sébastien Loeb vezet a Görögországban zajló Akropolisz-ralin, a világbajnoki sorozat 7. futamán, melyen a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős jelenleg a 12. helyen áll.
jún. 19
7:06
Al-Vaszl: Maradona után Nuno Gomes is Dubaiba kerülhet (She)
A dubai al-Vaszl labdarúgócsapata Diego Maradona szerződtetése után Diego Forlánt is kiszemelte magának, de ez az üzlet aligha jön létre, ezért most a portugál támadó, Nuno Gomes iránt érdeklődik.
jún. 19
7:24
Arany-kupa: Chicharito az elődöntőbe sarkazta Mexikót, Costa Rica kiesett (She)
Mexikó és Honduras bejutott az Arany-kupa elődöntőjébe, miután megnyerte mérkőzését a legjobb nyolc között magyar idő szerint szombat éjjel.
jún. 19
7:42
Arany-kupa: Chicharito az elődöntőbe sarkazta Mexikót, Costa Rica kiesett - videó (She)
Mexikó és Honduras bejutott az Arany-kupa elődöntőjébe, miután megnyerte mérkőzését a legjobb nyolc között magyar idő szerint szombat éjjel.
jún. 19
8:18
NHL: Jágr 39 évesen is népszerű, öt klub is szeretné megszerezni (She)
Öt, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt klub érdeklődik Jaromír Jágr cseh sztár iránt.
jún. 19
8:20
Kaposvár: a Rákóczi megegyezett Posza Zsolttal, a jövő héten ír alá (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi hivatalos honlapján jelentette be, hogy szóban megállapodott Posza Zsolttal.
jún. 19
8:42
Öt klub is szerződtetné a 39 éves Jagrt (Agroinform)
Öt, NHL-ben érdekelt klub érdeklődik Jaromir Jagr cseh sztár iránt.
jún. 19
8:54
Vívás: Imre Géza kilencedik a Buenos Aires-i párbajtőr vk-n (She)
Legjobb magyarként Imre Géza a kilencedik helyen végzett szombaton a férfi párbajtőrözők Buenos Airesben rendezett Világkupa-versenyén.
jún. 19
9:00
A Ferencváros brazil csatára góllal nyitott, a zöld-fehérek győztek a DAC ellen (Agroinform)
A brazil Felipe Félix szerezte meg a Ferencváros első gólját a Dunaszerdahely elleni felkészülési mérkőzésen, ahol Prukner László csapata 2-1-re győzött.
jún. 19
9:12
Újpest: az izraeli újonccsapat Vermes helyett Takács Zoltánt akarja (She)
Izraeli lapértesülések szerint a Hapoel Rishon Le Zion tárgyal az Újpesttel Takács Zoltán átigazolásáról.
jún. 19
9:14
Bp. Honvéd: a Szolnokról távozó kamerunit teszteli a szakmai stáb (She)
A Budapest Honvéddal készül Christian Hervé Tchami, az eddig a labdarúgó NB I-ből kieső Szolnoknál futballozó kameruni középpályás.
jún. 19
9:16
Videó: „Sajnálom, hogy el kellett mennem, így hozta az élet” (She)
A Ferencváros KEK-győztes női kézilabdacsapatának több játékosa új együttesben kezdi meg a következő szezont. A válogatott beállós Balogh Barbara Metzingenbe igazolt, míg a saját nevelésű Németh Csilla Siófokra teszi át székhelyét. Az érintettek az NSO Tv-nek nyilatkoztak.
jún. 19
9:18
Villas-Boas kikosarazta az Intert és a Chelsea-t is (Agroinform)
A portugál O Jogo úgy tudja, a Porto trénere maradni szeretne a Sárkányok kispadján, ez azonban nem csak rajta múlik.
jún. 19
9:36
Imre Géza kilencedik lett a Buenos Aires-i Világkupán (Agroinform)
Legjobb magyarként Imre Géza a kilencedik helyen végzett szombaton a férfi párbajtőrözők Buenos Airesben rendezett Világkupa-versenyén.
jún. 19
9:48
Vidi: Osei és U. Nikolics vélhetően érkezik, három új próbajátékossal utaztak Trentóba (She)
Huszonhat labdarúgóval utazott el az olaszországi edzőtáborba a Videoton labdarúgócsapata, a bajnoki címvédő névsorából azonban egyelőre csak 23 játékos neve publikus.
jún. 19
9:54
Honduras büntetőkkel, Mexikó zseniális góllal lett elődöntős - videó (Agroinform)
Honduras és címvédő Mexikó bejutott a legjobb négy közé az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Arany Kupán.
jún. 19
10:06
Kajak-kenu Eb: a női kenu páros ezüstérme indította az 500-as döntőket (She)
A Belgrádban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon az 500 méteres döntők során a női C–2-es egység – benne Obermayer Dorinával és Takács Kincsővel – szerezte a magyar válogatott első érmét, méghozzá egy ezüstérmet.
jún. 19
10:24
Kajak-kenu Eb: három arany az utolsó napon (Infostart)
Négy érmet, köztük két aranyat nyertek a magyar versenyzők a vasárnap délelőtti 500 m-es döntőkben a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokságon. A 200 m fináléinak mérlege: 1 arany, 1 ezüst, 1 bronz.
jún. 19
10:30
Ezüstérmet nyert a magyar női kenukettes (Agroinform)
Ezüstérmes lett C-2 500 méteren a Takács Kincső, Obermayer Dorina kenus duó a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokságon vasárnap.
jún. 19
10:32
Kozák Danuta nagy fölénnyel nyert 500 méteren (Agroinform)
Kozák Danuta aranyérmes lett, ezzel megvédte címét K-1 500 méteren a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokságon.
jún. 19
10:42
Elhunyt Litkey Bence olimpikon vitorlázó (Infostart)
Elhunyt Litkey Bence többszörös magyar bajnok vitorlázó, aki egy balatoni vitorlásversenyen lett rosszul Csopak közelében.
jún. 19
10:42
Videó: két méterről lőtt az üres kapu fölé a Dinamo Moszkva játékosa (She)
Nagy helyzetet hibázott el Alekszandr Kokorin, a Dinamo Moszkva játékosa a Tom Tomszk elleni mérkőzésen az orosz bajnokságban. Kokorin a 30. percben hagyta ki a kihagyhatatlant.
jún. 19
11:00
Kajak-kenu Eb: a Kovács, Csipes páros remek hajrával aranyérmes (She)
A Belgrádban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon 500 méteren aranyérmes lett női K–2-ben – tehát ismét egy olimpiai számban – a Kovács Katalin, Csipes Tamara összeállítású magyar páros.
jún. 19
11:02
Női kézilabda: Vincze Melinda nem hosszabbított Fehérváron (She)
Nem hosszabbította meg lejáró szerződését Vincze Melinda az Alcoa FKC Right-Phone női kézilabdacsapatával – olvasható a Fehér Megyei Hírlap internetes oldalán.
jún. 19
11:06
Felejtsük el az elmúlt szezont - Fernando Torres (Agroinform)
A spanyol támadó mindössze 12 gólt szerzett, amit maga sem tart elfogadható teljesítménynek, de úgy véli, a Chelsea a 2011-12-es bajnoki cím legnagyobb esélyese.
jún. 19
11:08
A Kovács-Csipes duó remek hajrával nyert aranyérmet (Agroinform)
A Belgrádban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon 500 méteren aranyérmes lett a Kovács Katalin, Csipes Tamara összeállítású magyar páros.
jún. 19
11:18
Hegyikerékpár: Buruczki Szilárd nyerte a Crosskovácsi maratont (She)
A Magellan Kőbánya TC kerekese, Buruczki Szilárd nyerte meg szombaton a Nagykovácsi térségében megrendezett Crosskovácsi elnevezésű hegyikerékpáros maratonverseny hosszútávját. A női középtávon Dósa Eszter volt a leggyorsabb.
jún. 19
11:18
Lisztes volt a kapitány (Blikk)
Lisztes Krisztiánt (34) éltették az FTC szurkolói a csapat első, nyári felkészülési mérkőzésén. A zöld-fehérek ikonja másodjára tért vissza nevelőegyesületéhez, s ugyan a szerződését még nem írta alá, de a Dunaszerdahely elleni találkozón pályára lépett.
jún. 19
11:20
Golf, US Open: Rory McIlroy szenzációs, aligha állítja meg bárki is (She)
Újabb rekord megdöntésével növelte előnyét az északír Rory McIlroy a férfi profi golfozók idei második kiemelt (major) versenyén, az egyesült államokbeli Bethesdában zajló Amerikai nemzetközi bajnokságon, a US Openen.
jún. 19
11:20
Michelisz titkos fegyvere (Blikk)
Michelisz Norbertre (26) a túraautóvilágbajnokság Cseh Nagydíja előtt. A Zengő Dension Team pilótája két hete a Hungaroringen felállhatott a dobogóra, most megismételné remek teljesítményét.
jún. 19
11:22
Vasas: Komjáti András szerződtetné a dunaszerdahelyi védőt (She)
Komjáti András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas vezetőedzője szeretné szerződtetni Radvány Dávidot, s szándékát már jelezte is a menedzsmentnek.
jún. 19
11:24
A Kovács-Csipes duó nagy hajrával lett aranyérmet (Agroinform)
A Belgrádban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon 500 méteren aranyérmes lett a Kovács Katalin, Csipes Tamara összeállítású magyar páros.
jún. 19
11:26
Kaká elkapóként nem válna be az NFL-ben (Agroinform)
A brazil válogatott és a Real Madrid sztárja Orlandóban járt, ahol NFL-játékosok segítségével ismerkedett meg az amerikai futballal. A videót elnézve, jobb ha marad a hagyományos labdarúgásnál.
jún. 19
11:36
Lezuhant és meghalt az ismert műrepülő (Infostart)
A Visztulába zuhant gépével egy légibemutatón az egyik legtapasztaltabb lengyel műrepülő, Marek Szufa, akinek életét minden erőfeszítés ellenére sem sikerült megmenteni.
jún. 19
11:36
Kajak-kenu Eb: a női négyes ezüstérme zárta a belgrádi délelőttöt (She)
Ezüstérmes lett a Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kárász Anna, Benedek Dalma összeállítású női K–4-es egység a Belgrádban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon 500 méteren, tehát olimpiai számban. Az 500 méteres döntőket a magyar csapat négy éremmel – két-két arannyal, illetve ezüsttel – zárta. Első helyen végzett Kozák Danuta egyesben, valamint Kovács Katalin és Csipes Tamara női kajak párosban, míg…
jún. 19
11:38
Lengyelország: Visztulába zuhant gépével az egyik legismertebb műrepülő (She)
A Visztulába zuhant gépével egy légibemutatón az egyik legtapasztaltabb lengyel műrepülő, Marek Szufa, akinek életét minden erőfeszítés ellenére sem sikerült megmenteni.
jún. 19
11:42
Kajak-kenu Eb - Négy érem, köztük két arany 500 m-en (Behaviour)
Négy érmet, köztük két aranyat nyertek a magyar versenyzők a vasárnap délelőtti 500 m-es döntőkben a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokságon.
jún. 19
11:42
A Kovács-Csipes duó nagy hajrával lett aranyérmes (Agroinform)
A Belgrádban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon 500 méteren aranyérmes lett a Kovács Katalin, Csipes Tamara összeállítású magyar páros.
jún. 19
11:44
Ezüstérmet szerzett a magyar női kajak négyes (Agroinform)
Ezüstérmes lett K-4 500 méteren a Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kárász Anna, Benedek Dalma összeállítású magyar egység a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokságon vasárnap.
jún. 19
12:00
Négy éremmel, közte két arannyal zártuk az 500 méteres döntőket (Agroinform)
A győzelem a címvédő Kozák Danuta, valamint a Csipes Tamara-Kovács Katalin duó nevéhez fűződött, míg a Szabó Gabriella, Kozák, Kárász Anna, Benedek Dalma összeállítású kajaknégyes és a Takács Kincső-Obermayer Dorina kenus páros ezüstérmet szerzett.
jún. 19
12:12
Sunderland: svéd válogatott szélső érkezett a „fekete macskákhoz” (She)
A Sunderland csapott le a Birmingham Cityt elhagyó svéd válogatott játékosra, Sebastian Larssonra.
jún. 19
12:18
Négy éremmel, köztük két arannyal zártuk az 500 méteres döntőket (Agroinform)
A győzelem a címvédő Kozák Danuta, valamint a Csipes Tamara-Kovács Katalin duó nevéhez fűződött, míg a Szabó Gabriella, Kozák, Kárász Anna, Benedek Dalma összeállítású kajaknégyes és a Takács Kincső-Obermayer Dorina kenus páros ezüstérmet szerzett.
jún. 19
12:20
A Granada lett a harmadik feljutó az első osztályba - videó (Agroinform)
A Granada a másodosztály rájátszásának szombati visszavágóján 1-1-es döntetlent játszott az Elche otthonában, így idegenben lőtt góljának köszönhetően nyerte meg a párharcot.
jún. 19
12:30
Tre Pennétől a Partizanig - kik várnak a kupacsapatokra? (Infostart)
Hétfőn tartják Nyonban a labdarúgó Bajnokok Ligája és az Európa Liga első és második selejtezőkörének sorsolását. Ekkor kiderül, milyen ellenfelet kap a Videoton, a Paks, a Ferencváros és a Kecskemét.
jún. 19
12:48
Újpest: a korábbi Fradi- és Vasas-középpályás jövő héten aláírhat (She)
Jövő héten aláírhatja szerződését az Újpest labdarúgócsapatához Nagy Patrik – írja a klub hivatalos honlapja, az ujpestfc.hu.
jún. 19
12:50
Videoton: Osei és U. Nikolics nem írt alá, öt próbajátékos az edzőtáborban (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton sajtóosztályától kapott tájékoztatás szerint jelenleg öt próbajátékos vesz részt a fehérváriak olaszországi edzőtáborában, akik közül két futballista, Ransford Osei és Uros Nikolics nevét hozta nyilvánosságra a klub.
jún. 19
12:54
Dzsudzsák után Riquelme lehet az Anzsi következő igazolása (Agroinform)
A dagesztáni egyesület a Boca Juniors sztárja mellett az izraeli Avram Grantet szeretné megnyerni technikai igazhatónak.

Keresés