2011. június 25. szombat

jún. 25
0:12
Barcelona: Villa reméli, hogy a katalánoktól vonul majd vissza (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona csatára, David Villa a legutóbbi nyilatkozatában elárulta, hogy semmi sem igaz a távozásáról szóló hírekből, és elmondta azt is, legszívesebben a katalán klubban maradna pályafutása végéig.
jún. 25
0:30
Pécs: Lantos Levente és Sólyom Csaba két évvel hosszabbított (She)
A PMFC két labdarúgója, Lantos Levente és Sólyom Csaba két évvel meghosszabbította az eredetileg június végén lejáró szerződését – adta hírül a pécsi csapat honlapja.
jún. 25
3:00
Venus Williams kezd belemelegedni, két játékot veszítve jutott tovább (Agroinform)
Venus Williams csupán két játékot veszítve jutott a legjobb 16 közé a wimbledoni teniszbajnokság pénteki versenynapján.
jún. 25
3:04
Sérülések mellé háromgólos újpesti vereség (Agroinform)
Mészöly Géza csapata háromgólos vereséget szenvedett az osztrák Mattersburg elleni felkészülési találkozón, Kabát, Balajti és Barczi megsérült.
jún. 25
3:30
Fradista is szívesen látná Crespót (Blikk)
Budapest - Csodát várunk a magyar futballban. Sokan úgy tartják, álomszerű lenne, ha Hernán Crespo (35) a Videotonhoz szerződne.
jún. 25
6:54
Új elnök, új irány a kézilabdázóknál? (Behaviour)
Tisztújító közgyűlést tart ma a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ), melyen előreláthatólag Vetési Iván miniszteri biztos, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának elnöke veszi át Sinka László leköszönő elnöktől az MKSZ vezetését.
jún. 25
6:56
Jön a női futballünnep (Behaviour)
Gaál Gyöngyi játékvezető személyében magyar résztvevője is lesz a vasárnap kezdődő németországi női labdarúgó-világbajnokságnak. Elbert Gábor a 2006-os férfi vb-hez hasonló csodálatos hangulatú tornára számít. A korábbi sportszakállamtitkár, egykori MLSZ-főtitkár jelenleg női futballisták menedzselésével foglalkozik. Elbert a Népszavának elmondta: Németországban a férfiakéhoz hasonlóan a női…
jún. 25
6:58
Hallgatag biztosító az Üllői úton (Behaviour)
Bár több helyen megjelent, hogy három nagy cég - MVM, T-Mobile és a Groupama Biztosító - is támogatója lesz a következő szezonban a labdarúgó Európa Ligában szereplő ferencvárosi csapatnak, a klubtól kapott tájékoztatás szerint végül csak a biztosítóval született eddig megállapodás, a másik két céggel (idézzük szó szerint a zöld-fehérek írásos válaszát kérdéseinkre) "a Ferencváros nem folytat…
jún. 25
7:00
Esélyesek búcsúja Wimbledonban (Behaviour)
Czink Melinda felemás napon van túl, ugyanis az elmúlt 24 órában előbb szettveszteség nélkül bejutott egyesben a harmadik fordulóba - a fehérorosz Jekimovát verte 7:5, 6:3 arányban -, míg párosban a román Irina-Camelia Begu oldalán búcsúzott, miután 6:1, 6:2 arányban kikapott a hatodik helyen kiemelt Nagyja Petrova, Anastasia Rodionova orosz-ausztrál kettőstől.
jún. 25
7:02
Alonso volt a leggyorsabb Valenciában (Behaviour)
A tegnap megrendezett két szabadedzéssel elfoglalta a Valenciát a Formula-1. Amíg délelőtt Mark Webber (ausztrál, Red Bull) bizonyult a leggyorsabbnak - őt a Reanult orosz pilótája, Vitalij Petrov követte -, addig délután a Ferrari spanyolja, Fernando Alonso (képünkön) érte el a legjobb időt, ráadásul a kétszeres világbajnok volt az egyetlen, aki 1:38 alatt teljesítette a gyors körét.
jún. 25
7:04
Száguldás a Katedrálison (Behaviour)
A hétvégén Hollandiába, a híres Assenbe látogatnak a MotoGP világbajnokság motorosai. Egyelőre még mindig az időjárás a pilóták legnagyobb ellenfele, ugyanis hol kisüt a nap, hol pedig elered az eső. A csütörtöki második szabadedzést törölni kellett, mert a heves eső és a kifolyt olaj a pályán balesetveszélyesnek bizonyult.
jún. 25
7:06
Vetési Iván nem fog unatkozni (Behaviour)
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) rendkívüli tisztújító közgyűlésén a küldöttek egyhangúlag Vetési Iván miniszteri biztost, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának 39 éves elnökét bízták meg 2013-ig, a következő tisztújításig a szervezet vezetésével. A korábbi elnök, Sinka László alelnökként dolgozik tovább a sportágban. Az új vezető a Népszavának adott interjúban…
jún. 25
7:06
NBA: 62 millió forint értékben „bulizott” a bajnok Dallas (She)
Pontosan 340 947 dollárba került a Dallas Mavericks múlt szerdai diadalmenete a város utcáin, miután a csapat megnyerte az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2010–2011-es idényét.
jún. 25
7:08
NHL: az 56 éves Claude Noel lett az új csapat, a Winnipeg edzője (She)
Claude Noel lett az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) új csapatnak számító Winnipeg vezetőedzője.
jún. 25
7:10
NHL: a kanadai Ryan Nugent-Hopkins a draftelső - az Oilersben folytatja (She)
A 18 esztendős kanadai Ryan Nugent-Hopkins lett az 1/1-es, vagyis az elsőként kiválasztott játékos az idei NHL-drafton. A fiatal centert az elsőként sorra kerülő Edmonton Oilers draftolta.
jún. 25
7:12
Nowitzki végezte el a kezdődobást - videó (Agroinform)
Dirk Nowitzki végezte el a kezdődobást a Texas Rangers – New York Mets találkozón, a német a szezon végén is jó erőben volt.
jún. 25
7:30
Wozniacki is elégedetlen a pályabeosztással (Agroinform)
Caroline Wozniacki is elégedetlen a wimbledoni szervezők pályabeosztásával, a dán Serena Williamshez hasonlóan a center pályán szeretne csillogni.
jún. 25
7:32
Claude Noel lett a Winnipeg új edzője (Agroinform)
Claude Noel lett az észak-amerikai profi jégkorongligában régi-új csapatnak számító Winnipeg vezetőedzője.
jún. 25
7:48
Ladányi Balázs 2013-ig marad Fehérváron (Agroinform)
Két évvel meghosszabbította szerződését a Sapa Fehérvár AV19 együttesénél Ladányi Balázs.
jún. 25
8:06
Wozniacki is elégedetlen a pályabeosztással (Agroinform)
Caroline Wozniacki is elégedetlen a wimbledoni szervezők pályabeosztásával, a dán Serena Williamshez hasonlóan a center pályán szeretne csillogni.
jún. 25
9:30
Kerékpár: a belga szövetséget a 108-as rajtszám miatt kritizálták (She)
A Belga Kerékpáros-szövetség (KBWB) számos kritikát kapott versenyzőktől, szurkolóktól és klubvezetőktől, amiért a vasárnapi országúti bajnokságon kiadta a 108-as rajtszámot, ugyanis Wouter Weylandt ezzel a számmal szerepelt, amikor halálos balesetet szenvedett a májusi Giro d'Italián.
jún. 25
9:48
Olimpia 2012: Noé 90 méteres bárkája állatokkal úszik majd a Temzén (She)
A Temzén csorog le Noé bárkája a 2012-es olimpia előtt. Természetesen nem az eredeti hajóról van szó, hanem egy másolatáról – vagy inkább „prototípustestvéréről” –, amelyet egy holland férfi, Johan Huibers épít, és nevében is eltérő a jármű: Johan bárkája lesz ráírva.
jún. 25
9:50
KTE: négy légióst tovább tesztel a kecskeméti szakmai stáb (She)
Továbbra is a KTE-Ereco csapatával készül a boszniai balhátvéd, Ninoslav Milenkovic, az elefántcsontparti középpályás, Youssuf Konate, a boszniai irányító középpályás, Jovica Stokic, valamint a német támadó, Félix Luz.
jún. 25
10:06
Videó: a félpályához közelről ívelt a kapuba az argentin játékos (She)
Az U17-es világbajnokságon lejátszott Japán–Argentína mérkőzésen nagyszerű gólt szerzett Brian Ferreira. Az argentinok labdarúgója kihasználta, hogy az ellenfél játékosai a csere után még nem „rendeződtek", és a félpályához közelről a kapuba emelt. Ezzel együtt a japánok örülhettek, hiszen 3–1-re győztek.
jún. 25
10:08
WNBA: McCoughtry elhalványította Taurasit, a Phoenix az Atlantát (She)
Az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) alapszakaszának 16. játéknapján Angel McCoughtry (Atlanta Dream) hiába fogott ki jó napot, a Diana Taurasi vezette Phoenix Mercury vendégként is győzni tudott.
jún. 25
10:30
Gay visszalépett, Dix nyert 100-on az amerikai bajnokságon (Agroinform)
Súlyosbodott a sérülése a világ második leggyorsabb vágtázójának számító Tyson Gaynek, aki gyaníthatóan az augusztusi, dél-koreai vb-n sem fog tudni rajthoz állni.
jún. 25
10:42
Ligue 1: francia középpályás a Bordeaux első nyári szerzeménye (She)
A 26 éves Nicolas Maurice-Belay lett a Bordeaux első nyári szerzeménye. Az egykori korosztályos francia válogatott játékos szerződése lejárt a Sochaux-nál, így ezután szabadon igazolt a bajnokságot a 7. helyen záró, s ezzel az európai kupaszereplésről lemaradó gárdához.
jún. 25
10:44
Győr: Simon András a csapattal edz, szerződést még nem kötött (She)
Egyelőre nem tudni, mi lesz Simon András sorsa – annyi bizonyos, hogy a futballista a Győri ETO FC edzésein vesz részt. Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a támadó az ETO-val tárgyal, és ezt ő is megerősítette.
jún. 25
11:00
Tereprali: Korda Erik dobogós az ob lengyel futamának prológján (She)
Három kör az egy kilométernél alig hosszabb, kemény talajú, homokos pályán – ezt szánták bemelegítésnek az ob lengyel futama, a Baja Carpathia rendezői a mezőny számára, amelyben igencsak kitettek magukért a magyar pilóták.
jún. 25
11:02
Atlétika: Veronica Campbell-Brown és Carmelita Jeter volt a leggyorsabb (She)
Veronica Campbell-Brown, a női 200 m kétszeres olimpiai bajnoka bizonyult a leggyorsabbnak 100 méteren a jamaicai atléták világbajnoki válogatóversenyén.
jún. 25
11:18
Atlétika: doppingvétség miatt egy évre eltiltották az Eb-győztes gátfutót (She)
Egy évig nem versenyezhet a fedett pályás Európa-bajnok Gregory Sedoc.
jún. 25
11:20
Sportlövészet: Palkovics András egyéni csúccsal lett ötödik Mariborban (She)
Egyéni csúccsal, 186 koronggal (az alapversenyben: 141-gyel) ötödik lett a maribori Grand Prix-versenyen a dupla traposok között Palkovics András.
jún. 25
11:24
A Sochaux-ból igazolt a Bordeaux (Agroinform)
Nicolas Maurice-Belay a Sochaux-ból a Bordeaux-ba szerződött. A 26 évea középpályás szerződése lejárt, ingyen került a Girondins-hez.
jún. 25
11:36
Ökölvívás: Haye lecserélné a Vladimir Klicsko elleni meccs bíróját (She)
A WBA nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnokának, David Haye-nek nincs ínyére a július másodikán sorra kerülő, Vladimir Klicsko elleni címegyesítő összecsapás kijelölt mérkőzésvezetője, és hivatalos kérést nyújtott be Genaro Rodriguez lecserélése érdekében.
jún. 25
11:36
Verrasztó Evelyn is indulhat Londonban (Metropol)
A Debrecenben zajló úszó országos bajnokság zárónapjának délelőttjén újabb versenyző szerzett londoni kvótát: Verrasztó Evelyn a 200 méteres női vegyesúszás előfutamában 2:13. 29 perc alatt ért célba, így ő a 11. magyar úszó, aki valamilyen számban teljesítette az olimpiai A szintet.
jún. 25
11:38
FTC: Gárdos nem tudja, mit hoz a jövő, szeretne Angliában maradni (She)
A Ferencváros húszéves középpályása, Gárdos András remekül érezte magát az Angliában eltöltött féléves kölcsönjátéka során, így szívesen maradna a szigetországban, még akkor is, ha a másodosztálytól búcsúzó Sheffield Unitedtől biztosan távozik.
jún. 25
11:54
Női kosárlabda: Zseljko Djokics még nem tudja, marad-e Pécsen (She)
Zseljko Djokics vezetőedzőként a Pécs női kosárlabdacsapatát az elmúlt szezonban a bajnokságban és a kupában is ezüstéremig vezette, és még két évig érvényes a szerződése, de nem tudja, hogy marad-e a baranyai klubnál, amellyel kapcsolatban tegnap eldőlt: adósságai miatt nem indulhat az Euroligában.
jún. 25
11:56
Felkészülés: Uruguay legyőzte az észteket, Paraguay nem bírt Chilével (She)
A jövő héten kezdődő Copa Américára való felkészülés jegyében a vb-negyedik uruguayi labdarúgó-válogatott háromgólos győzelmet aratott Észtország ellen. A dél-amerikaiak a 12. percben szereztek vezetést, majd a második félidő elején és közepén tovább növelték előnyüket.
jún. 25
11:58
Real Madrid: Mourinho közölte Kakával, hogy nem számít rá - lapértesülés (She)
A Marca című spanyol napilap információi szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál vezetőedzője, José Mourinho négyszemközt közölte az együttes brazil aranylabdásával, Kakával, hogy nem számít rá a 2011–2012-es idényre tervezett keretben.
jún. 25
12:00
Egyéves eltiltást kapott a holland Eb-győztes gátfutó (Agroinform)
Egyéves eltiltást kapott a holland Gregory Sedoc a doppingellenőrzés sorozatos elmulasztása miatt.
jún. 25
12:02
Verrasztó Evelyn is kvótát szerzett Londonra (Agroinform)
Verrasztó Evelyn a 11. magyar úszó, aki valamilyen számban teljesítette az olimpiai A szintet.
jún. 25
12:12
Úszás: Verresztó Evelyn is teljesítette az olimpiai A-szintet (She)
A Debrecenben zajló úszó országos bajnokság zárónapjának délelőttjén újabb versenyző szerzett londoni kvótát: Verrasztó Evelyn a 200 méteres női vegyes úszás előfutamában 2:13.29 perc alatt ért célba, így ő a 11. magyar úszó, aki valamilyen számban teljesítette az olimpiai A-szintet.
jún. 25
12:36
Powell és Campbell-Brown nyerte a100 métert a jamaicai bajnokságon (Agroinform)
A jamaicai sztáratléták közöl Campbell-Brown biztosan indul a július 30-i, budapesti Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon, Powell részvétele még szervezés alatt áll.
jún. 25
12:48
Újpest: „Rémálom volt a Matterburg elleni meccs” - Mészöly Géza (She)
Mint arról tegnap beszámoltunk, az Újpest felkészülési meccsen tegnap 3–0-ra kikapott az osztrák Mattersburgtól. Hárman – Barczi Dávid, Kabát Péter és Balajti Ádám – megsérültek a mérkőzésen a magyar együttesből, és Mészöly Géza vezetőedző szerint ezen kívül a játékvezető ítéletei is alaposan megnehezítették csapata dolgát.
jún. 25
12:50
Profi ökölvívás: Kali Meehannek egy menet is elég volt (She)
Mindössze egy menetet töltött a ringben az ausztráliai Queenslandben megrendezett bokszgálán Kali Meehan, a korábbi nehézsúlyú világbajnoki kihívó. A helyi bunyós jó formát mutatva könnyedén állította meg a szerény képességű Michael Kirbyt, és ezzel 38–4, 31 K.O.-ra hízlalta a rekordját.
jún. 25
12:52
MotoGP: Sebestyén Péter a 20. Assenben, ez az idei legjobb helyezése (She)
Sebestyén Péter a 20. helyen zárt a gyorsaságimotoros-világbajnokságon a 125 kcm-esek hollandiai viadalán. A KTM magyar versenyzője az idei legjobb helyezését érte el.
jún. 25
12:54
Powell és Campbell-Brown nyerte a 100 métert a jamaicai bajnokságon (Agroinform)
A jamaicai sztáratléták közöl Campbell-Brown biztosan indul a július 30-i, budapesti Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon, Powell részvétele még szervezés alatt áll.
jún. 25
12:54
Felkészülés: a Kecskemét négy gólt kapott a Gaz Metantól (She)
A KTE-Ereco labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen, Hajdúböszörményben 4–1-es vereséget szenvedett a román élvonalbeli Gaz Metan Mediastól.
jún. 25
12:56
Vettel bejelentkezett a pole pozícióért a harmadik szabadedzésen (Agroinform)
A Red Bull német pilótája mögött Alonso és Massa végeztek, a további sorrend Webber, Button, Rosberg, Hamilton és Schumacher volt.
jún. 25
13:42
Videó: A Videoton, a Fradi és a Paks is esélyes - Lipcsei Betta (She)
Lipcsei Betta a blogjában női szemmel tekint a labdarúgó NB I és a focivilág egyéb történéseire. Mostani bejegyzésében a magyar labdarúgócsapatok európai kupasorsolásával kapcsolatban mondja el a véleményét. Betta a Fradit és a Paksot is esélyesnek tartja az Európa-ligában, akárcsak a BL-ben érdekelt Videotont, de utóbbinak nehezebb dolga lesz a nagy múltú Sturm Graz ellen.

Keresés