2011. június 22. szerda

jún. 22
0:48
NB I: sorsolás, meccsek, igazolások, pletykák - ez történt kedden az élvonalban (She)
Sűrű napot tudhat maga mögött a labdarúgó NB I-es mezőny, hiszen amellett, hogy elkészítették a bajnokság sorsolását – benne az első hét forduló pontos menetrendjével – és négy együttes is nemzetközi felkészülési mérkőzésen lépett pályára, temérdek átigazolási hír és pletyka látott napvilágot. Ebből szemezgettünk ki a legfontosabbakat.
jún. 22
6:36
Coughlan: "Bizonyítanék mindenkinek az F1-ben!" (Behaviour)
Ki ne emlékezne arra a kémbotrányra, ami 2007-ben remegtette meg a Formula-1-t. Akkor a Ferrari fejlesztésért felelős mérnöke, Nigel Stepney titkos adatokat szivárogtatott ki a nagy rivális McLaren-Mercedesnek, azon belül is volt kollégájának, Mike Coughlannek.
jún. 22
6:48
Atlétika: Gatlin célja, hogy sérülten is kiverekedje magát a vb-re (She)
Justin Gatlin, az amerikaiak olimpiai bajnok sprintere (Athén, 2004, 100 m) amondó, képes lesz három nap alatt kipihenni sérülését és betegségét, és kiharcolja az indulást a dél-koreai világbajnokságra.
jún. 22
6:54
Jó könyvelés eltiltást vonz (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség várhatóan nem fogadja el, a Győr ellenben máris föllebbezett az UEFA határozata ellen, amely szerint a zöld-fehér klub licencproblémák miatt három évig nem szerepelhet a kontinentális kupaporondon, ezen kívül az MLSZ-nek 100 ezer eurót kell fizetnie, mert az európai futballszervezet szerint szabálytalanul adott nemzetközi rajtengedélyt a győrieknek.
jún. 22
6:56
Elena nagy esélye (Behaviour)
Amikor Julian Simon súlyos sérülést szenvedett, csapata, a Mapfre Aspar Team a múltkori Silverstone-i versenyre még senkit nem ültetett a Moto2-es gépére, és sokáig úgy tetszett, hogy a 2007-ben éppen ezzel a csapattal világbajnoki címet nyerő Talmácsi Gábor lesz a sérült motoros helyettese. Ám Jorge Aspar Martinez mindenkit meglepett a döntésével, és Talma helyett a 2008-as női Európa-bajnokság…
jún. 22
6:58
Crespo Fehérváron? (Behaviour)
A magyar labdarúgó élvonal bajnoka, a Videoton megkörnyékezte az argentin Hernán Crespót - adta hírül tegnap a távirati iroda olasz lapértesülésekre hivatkozva. Az MTI a tuttomercatoweb.com internetes site-tól, az pedig a Gazzeta di Parma honlapjától vette át az információt.
jún. 22
7:24
Siófok: Huszák Tamás és Milinte Árpád is a Balaton partján folytatja (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Siófok szerződtette Huszák Tamást és Milinte Árpádot.
jún. 22
7:30
NHL - 157 ezer dollárért ittak a bajnokcsapat tagjai (Behaviour)
Közel 157 ezer dollárért ittak az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) friss Stanley Kupa-győztes Boston Bruins játékosai a múlt szombati csapatpartin.
jún. 22
7:42
Kecskemét: Sadjo Haman mellett német és nigériai próbajátékos érkezhet (She)
Sadjo Hamanra is kíváncsi Tomiszlav Szivics, a KTE-Ereco vezetőedzője, ezért a DVTK, az Újpest és a Honvéd korábbi védője a kupagyőztes edzéseit látogathatja.
jún. 22
8:18
Egervári a válogatott elmúlt évéről: Nincs hiányérzetem (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya bízik abban, hogy a meghatározó játékosok eltiltása ellenére sikerrel túl leszünk a szeptemberi, svédek elleni Eb-selejtezőn. Egervári Sándor szerint Szabics Imre és Németh Krisztián is bizonyította, hogy hosszú távon is számíthat rájuk. Egervári Sándor az elmúlt egy évet értékelte az InfoRádiónak.
jún. 22
8:18
Paks: új néven szerepel a jövőben a bajnoki ezüstérmes együttes (She)
Névhasználati megállapodás született a Magyar Villamos Művek Zrt. és a labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC között, így a bajnoki ezüstérmes MVM Paks néven szerepel a jövőben.
jún. 22
8:42
A Dallas másodedzőjét nevezték ki a Toronto élére (Agroinform)
A címvédő Dallas Mavericks másodedzőjét, Dwane Caseyt nevezték ki az NBA-ben szereplő Toronto Raptors vezetőedzőjévé.
jún. 22
8:54
Férfi kosárlabda: megműtik a Kecskemét játékosának szemét (She)
Július 8-án szemműtétet hajtanak végre Csorvási Milánon, a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Kecskemét centerén.
jún. 22
9:00
Foxi nyaralása miatt a Hajduk visszavonta az ajánlatát (Agroinform)
Bár szinte biztosnak tűnt, hogy Foxi Kethevoama a Hajduk Splitnél folytatja pályafutását, a hírek szerint az üzlet meg fog hiúsulni.
jún. 22
9:12
Barcelona: a katalán klub és a Roma megálapodott Bojan Krkicről (She)
Több spanyol lap is egybehangzóan állítja, hogy Bojan Krkic, a Barcelona 20 esztendős spanyol támadója az AS Romához szerződik. A hírek szerint az olasz klub 10-12 millió eurót fizet a jelenleg a dániai U21-es labdarúgó Eb-n szereplő csatárért.
jún. 22
9:14
Vecsés: csoportot váltott a középpályás, a Gyirmótnál folytatja (She)
Két évre szóló szerződést írt alá Lannert Bence a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában ezüstérmes gyirmótiakhoz.
jún. 22
9:16
Videó: meglepetés, Hollandia nem tudta legyőzni Észak-Koreát (She)
Döntetlennel ért véget a Hollandia–Észak-Korea mérkőzés az U17-es labdarúgó-világbajnokságon. Az ázsiai alakulat szerezte meg a vezetést a 48. percben Kang Nam Gvan révén, majd a hollandok a 75. percben egyenlítettek Danzell Graveberch találatával.
jún. 22
9:18
Alexis Sánchez nem hagyja el a válogatott edzőtáborát (Agroinform)
Bár az Udinese támadója engedélyt kapott, hogy Barcelonába utazzon, tovább készül a chilei csapattal a Copa Americára.
jún. 22
9:36
29 millió forintot ittak el a bajnok Boston játékosai (Agroinform)
Közel 157 ezer dollárért ittak az NHL-ben friss Stanley Kupa-győztes Boston Bruins játékosai a múlt szombati csapatpartin.
jún. 22
9:48
Lyon: házon belül oldották meg a váltást, Rémi Garde az új edző (She)
Szerda délelőtti sajtótájékoztatójával Rémi Garde megkezdi vezetőedzői munkáját a Lyonnál, a francia labdarúgó-bajnokság legutóbbi bronzérmesénél – jelent meg a francia médiában, így a L'Équipe sportnapilapban.
jún. 22
9:50
Atlétika: nem kell futnia, ezért nem áll rajthoz Usain Bolt Jamaicában (She)
Nem vesz részt a hétvégén sorra kerülő jamaicai atlétikai országos bajnokságon Usain Bolt, a 100 és a 200 méter világbajnoka.
jún. 22
9:52
Férfi röplabda: Kántor prémiumelosztási tervét felülbírálta az elnökség (She)
Körön kívülre került a Fino-Kaposvár férfi röplabdacsapatánál Kántor Sándor, aki bajnoki címet nyert az együttessel. A volt tréner feszültséggel teli nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
jún. 22
9:54
Isten keze után jött az évszázad gólja - Maradona 25 évvel ezelőtt intézte el az angolokat (Agroinform)
1986. június 22-én a mexikói világbajnokság negyeddöntőjében Anglia alulmaradt a Maradona vezette argentinokkal szemben. Nem akármilyen gólokkal.
jún. 22
9:56
Mégsem három, csak egy évre tiltották el az ETO-t (Agroinform)
A győriek számára is kiderült, hogy a határozat nem 3 évre vonatkozik, hanem az elkövetkezendő 3 évben egy résztvételre.
jún. 22
10:06
Vízilabda: Tóth László örül, hogy Nagyváradon csak szakmáznia kell (She)
Amint arról tegnap beszámoltunk: a legutóbbi szezonban a Bodrogi Bau-Szentes férfi pólócsapatát irányító Tóth László lett a romániai Digi Oradea új edzője, aki örül, hogy új állomáshelyén csak szakmáznia kell.
jún. 22
10:08
Videó: „Apának egyre jobban a zsebébe kellett nyúlnia" - Sebestyén (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokságon a 125 kcm-ben szereplő Sebestyén Péterről hamar kiderült, hogy tehetséges versenyző. Az NSO Tv kétrészes riportjában pályafutásáról beszél.
jún. 22
10:10
Haladás: a Diósgyőr is meghívást kapott a hagyományos Király-kupára (She)
Nyolcadik alkalommal rendezik meg július 2-án a Király-kupát, a Diósgyőr mellett két külföldi csapat lesz a vendég – olvasható a Haladás honlapján.
jún. 22
10:24
Vízilabda: Gyarmati Dezső a II. kerület díszpolgára lett (She)
Gyarmati Dezső háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónak, a Nemzet Sportolójának a képviselő-testület határozata alapján díszpolgári címet adományozott Láng Zsolt, a II. kerület polgármestere.
jún. 22
10:30
Gyarmati Dezső a II. kerület díszpolgára lett (Behaviour)
Gyarmati Dezső háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónak, a Nemzet Sportolójának a képviselő-testület határozata alapján díszpolgári címet adományozott Láng Zsolt, a II. kerület polgármestere.
jún. 22
10:30
Bojan Krkic az AS Romához szerződött - sajtóhír (Agroinform)
Az olaszok 10-12 millió euró körüli összeget adnak a barcelonai támadóért, aki ötéves szerződést írhat alá a Romához.
jún. 22
10:32
Gyarmati Dezső a II. kerület díszpolgára lett (Agroinform)
Gyarmati Dezső háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónak, a Nemzet Sportolójának a képviselő-testület határozata alapján díszpolgári címet adományozott Láng Zsolt, a II. kerület polgármestere.
jún. 22
10:42
Férfi röplabda: az elnökség felülbírálta Kántor prémiumelosztási tervét (She)
Körön kívülre került a Fino-Kaposvár férfi röplabdacsapatánál Kántor Sándor, aki bajnoki címet nyert az együttessel. A volt tréner feszültséggel teli nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
jún. 22
10:44
Siófok: Honmát megtartaná a klub, de a japánnak más ajánlatai is vannak (She)
Honma Kazuo szerződése június 30-án lejár a labdarúgó NB I-ben szereplő Siófoknál, de a Balaton-partiak szeretnék megtartani a 31 esztendős támadót. A játékos még nem tudja, hol folytatja.
jún. 22
10:48
Egy gyerek kergette meg a bírót Kínában (Agroinform)
A Dalian Shide-Tienjin Teda kínai bajnokin a hazaiak egyik fiatal szurkolója bement a pályára és megpróbálta bántalmazni a játékvezetőt.
jún. 22
11:00
El: a KTE ellenfelénél a legrosszabbul kereső is havi 4 millió forintot kap (She)
Az első reakciók után keddre sem változott a KTE szakmai stábjának véleménye: az FK Aktobe rendkívül kellemetlen ellenfél lesz az Európa-ligában.
jún. 22
11:00
Jagr a Detroittal és Pittsburgh-gel tárgyal (Metropol)
Jaromir Jagr és képviselője eddig két észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt klubbal tárgyalt.
jún. 22
11:02
Barcelona: Lionel Messi újabb egyéni rekordját döntheti meg (She)
Lionel Messi, a Barcelona és az argentin válogatott labdarúgója ismét megdöntheti egyik rekordját: a gólerős támadó már 62 mérkőzésen lépett pályára a 2010–2011-es szezonban, a bő egy hét múlva kezdődő Copa Américán így nagy valószínűséggel megdönti a 64 mérkőzéses saját egyéni csúcsát.
jún. 22
11:06
Ismeretlen magyartól kapott ki Stosur - Herald Sun (Agroinform)
Nagy döbbenet fogadta Ausztráliában Samantha Stosur első fordulós kiesését Czink Melinda ellen.
jún. 22
11:08
Rémi Garde lett a Lyon edzője (Agroinform)
A klub korábbi játékosa, Rémi Garde lett szerdán a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympique Lyon vezetőedzője.
jún. 22
11:18
Jégkorong: amerikai center Fehérváron, Vaszjunyin, Fekete és Holéczy távozik (She)
Derek Ryan személyében új amerikai centere is lesz a bajnoki címvédő Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának a 2011–2012-es idényben.
jún. 22
11:24
Bojan Krkic az AS Romához szerződik - sajtóhír (Agroinform)
Az olaszok 10-12 millió euró körüli összeget adnak a barcelonai támadóért, aki ötéves szerződést írhat alá a Romához.
jún. 22
11:26
Kijött rajtam a fáradtság, nem volt több bennem - Vajda Attila (Agroinform)
A kenus olimpiai bajnoknak megfordult a fejében, hoy idén is kihagyja az Eb-t, hogy addig is a vb-re tudjon készülni.
jún. 22
11:36
Primera División: négymeccses eltiltás az újonc Granada edzőjének (She)
Az első négy fordulóban csak a lelátóról nézheti csapatát az ősszel Fabriciano González Penelas, a spanyol labdarúgó-élvonalba frissen feljutott Granada vezetőedzője.
jún. 22
11:38
Videoton: nevetséges az Erasmusért kínált pénz, vélik Dél-Afrikában (She)
Visszatért fehérvári próbajátékáról dél-afrikai klubjához Kermit Erasmus, és a jelek szerint nem lesz a magyar labdarúgó-bajnokcsapat játékosa.
jún. 22
11:42
Felébresztették a kómából a kolumbiai kerekest (Agroinform)
Túl van az életveszélyen Juan Mauricio Soler kolumbiai kerékpáros, aki múlt csütörtökön szenvedett súlyos balesetet a svájci körversenyen.
jún. 22
11:44
Ricky Rubio a Minnesota csapatában folytatja pályafutását - hivatalos (Agroinform)
Két évvel azután, hogy draftolta a Minnesota Timberwolves, a spanyol kosárlabda legnagyobb ígéretének tartott Ricky Rubio aláírta élete első NBA-szerődését.
jún. 22
11:46
Így kapott ki az Újpest az ukrán nyolcadiktól - videó (Agroinform)
Az Újpest az ukrán bajnokság legutóbbi kiírásának nyolcadik helyezettjétől, a Metalurg Donyeck csapatától szenvedett 2-0-s vereséget az ausztriai Bad Tatzmannsdorfban.
jún. 22
11:54
Chelsea: André Villas-Boas az új menedzser - hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea hivatalos közleményben tudatta, hogy a Portótól távozó André Villas-Boas lesz a csapat új menedzsere. A portugál szakember hároméves szerződést írt alá szerdán.
jún. 22
12:00
Isner és Mahut ezúttal rövidre fogta (Agroinform)
John Isner idén is győzött Wimbledonban a francia Nicolas Mahut ellen. Az amerikai tavaly maratoni meccsen győzött, idén két órára sem volt szüksége a továbbjutáshoz.
jún. 22
12:02
André Villas-Boas hivatalosan is a Chelsea új menedzsere (Agroinform)
Az idén portugál bajnokságot, Portugál Kupát és Európa Ligát nyerő tréner három évre szerződik a londoni csapathoz.

Keresés