2011. december 1. csütörtök

dec. 1
0:00
Videó: pokoli nagy gól és erős fejes lett az MU veszte a Ligakupában (She)
Óriási meglepetésre a másodosztályú Crystal Palace 2–1-re legyőzte az Old Traffordon a Manchester Unitedet a labdarúgó angol Ligakupa negyeddöntőjében. A vendégek Darren Ambrose hatalmas bombagóljával szerzetek vezetést a 66. percbe, ám Macheda két perccel később büntetőből egyenlített. A rendes játékidő után is maradt az eredmény, így hosszabbítás következett. A 98. percben a bal oldali…
dec. 1
0:00
A másodosztályú Crystal Palace kiejtette a Manchester Unitedet (Agroinform)
Manchester United bombameglepetésre szerdán kiesett az angol Ligakupából, mivel hazai pályán hosszabbításban 2-1-re kikapott a másodosztályú Crystal Palace-tól a negyeddöntőben.
dec. 1
1:30
Férfi kosárlabda Euroliga: sikerével továbblépett a Panathinaikosz (She)
A férfi kosárlabda Euroliga csoportkörének hetedik fordulójában a Panathinaikosz hazai pályán legyőzte a horvát KK Zagrebet, és ezzel a CSZKA Moszkva mögött másodikként már biztosan továbbjutott a B-csoportból.
dec. 1
6:54
Formula-1: Kimi Räikkönen visszatér (Behaviour)
A hétvégén befejeződött Formula-1-es világbajnoki szezon a 2000-es évek elejének ferraris dominanciáját idézte. Akkor is, most is egy német pilóta "alázta meg" a mezőnyt, és félő, akárcsak anno, ezúttal is uralja majd a sportágat. Michael Schumacher örökébe Sebastian Vettel lépett, s bizonyos szempontból túl is szárnyalta. Egy biztos, lassan minden csúcsot ketten tartanak.
dec. 1
7:12
Bayern München: Beckenbauer már fiatalon milliós fizetést kapott - Rummenigge (She)
Karl-Heinz Rummenigge szerint Franz Beckenbauer már fiatalon milliós fizetést kapott a Bayern München labdarúgócsapatánál.
dec. 1
7:12
Harkiv, Atletico a két továbbjutó (Behaviour)
Az Atlético Madrid és a Metaliszt Harkiv is bebiztosította továbbjutását a labdarúgó Európa Liga csoportkörének ötödik fordulójának lapzártánkig befejeződött mérkőzésein.
dec. 1
7:14
U17: csehek elleni döntetlennel zárta az évet Pisont István együttese (She)
Döntetlennel zárta az esztendőt a magyar U17-es labdarúgó-válogatott. Pisont István szövetségi edző együttese 1–1-et játszott Csehország korosztályos válogatottjával. A magyar csapat gólját Berecz Zsombor lőtte.
dec. 1
7:30
NHL: parádés novembert produkált a címvédő; kiütéssel nyert a Colorado (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 54. játéknapján a Boston Bruins 6–3-ra nyert a Toronto ellen, ezzel a 13 novemberben lejátszott meccséből 12-t nyert meg az egyre inkább belelendülő címvédő. Hiába szakította meg rossz sorozatát az Anaheim, leváltották a csapat vezetőedzőjét. A Colorado kiütéses, 6–1-es győzelmet aratott a New Jersey ellen, míg a Minnesota…
dec. 1
7:32
Copa Sudamericana: először döntőzhet a Vascót búcsúztató chilei csapat (She)
A chilei Universidad de Chile játssza a  Copa Sudamericana döntőjét az ecuadori LDU Quitóval, miután a később rendezett elődöntőben 2–0-ra legyőzte hazai pályán a brazil Vasco de Gamát, ezzel pedig 3–1-es összesítéssel lépett tovább. A chileiek első fináléjukat vívhatjáka sorozatban.
dec. 1
7:48
Copa Sudamericana: először döntőzhet a Vascót búcsúztató chilei csapat - videó (She)
A chilei Universidad de Chile játssza a  Copa Sudamericana döntőjét az ecuadori LDU Quitóval, miután a később rendezett elődöntőben 2–0-ra legyőzte hazai pályán a brazil Vasco de Gamát, ezzel pedig 3–1-es összesítéssel lépett tovább. A chileiek első fináléjukat vívhatjáka sorozatban.
dec. 1
7:50
Kézilabda: nincs elnöke a Tatai Honvéd Atlétikai Clubnak (She)
Nincs elnöke csütörtöktől a Tatai Honvéd Atlétikai Clubnak (THAC), miután az eddigi elnök november utolsó napján lemondott, az egyesület közgyűlése pedig az elnökválasztáson egyenlő számú szavazatot adott  a lemondott elnökre és az önkormányzat jelöltjére – tájékoztatta a polgármester csütörtökön az MTI-t.
dec. 1
7:52
Bundesliga: két renitenst is kizárt a keretéből a Hoffenheim (She)
A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) kilencedik helyén álló Hoffenheim szakmai stábja Roberto Firminót és Chinedu Obasit is kizárta a keretből, mert késve érkeztek meg az edzésre.
dec. 1
7:54
Futsal: Szlovéniában zárja a vb-selejtezőkre való felkészülést a válogatott (She)
Futsalválogatottunk december 15-18. között Gyöngyösön játssza le világbajnoki selejtezőit, a mieink az orosz, a kazah és a lett válogatottal mérkőznek meg a továbbjutást jelentő első két hely megszerzéséért. A gyöngyösi tornára való felkészülés utolsó állomásaként a válogatott hétvégén kétszer is megmérkőzik a szlovénokkal, az első meccset szombaton 17 órakor rendezik Podcetrtek városában, a…
dec. 1
7:56
WBA: Gerát senki sem engedik nyilatkozni a szombati műtétig (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a West Bromwich Albion magyar válogatott légiósa, Gera Zoltán számára véget ért az idény, miután elszakadt a keresztszalagja. A klubnál pedig nem engedik nyilatkozni a szombati operációig.
dec. 1
8:06
WBA: Gerát senki sem engedi nyilatkozni a szombati műtétig (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a West Bromwich Albion magyar válogatott légiósa, Gera Zoltán számára véget ért az idény, miután elszakadt a keresztszalagja. A klubnál pedig nem engedik nyilatkozni a szombati operációig.
dec. 1
8:08
Jégkorong: Kóger hiába volt csapata legjobbja, vereség lett a vége (She)
Kóger Dániel bizonyult a Cincinnati Cyclones legjobbjának a Greenville Road Warriors elleni hazai ECHL-mérkőzésen.
dec. 1
8:24
Beckenbauer már fiatalon milliós fizetést kapott (Agroinform)
Karl-Heinz Rummenigge szerint Franz Beckenbauer már fiatalon milliós fizetést kapott a Bayern München labdarúgócsapatánál.
dec. 1
8:42
Európa-liga: Juhászék Athénban, Szabicsék Moszkvában - program (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének ötödik fordulójában a Juhász Rolandot foglalkoztató belga Anderlecht a görög AEK vendégeként lép pályára Athénban, míg a Szabics Imrét soraiban tudó osztrák Sturm Graz az orosz Lokomotivhoz látogat Moszkvába.
dec. 1
8:42
Nyert és edzőt váltott az Anaheim - videó (Agroinform)
Edzőt váltott az Anaheim Ducks azok után, hogy a csapat megszakítva hét vereségből álló sorozatát szerdán legyőzte a vendég Montreal Canadienst az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
dec. 1
8:44
Videó: Szuper, hogy így fejlődik a magyar tenisz - Szávay Ágnes (She)
Hosszú évek ígérgetése, kútba esett tervei után végre otthon kaptak a magyar teniszválogatottak. A Mikoviny utcai Nemzeti Edzésközpont három pályája a szövetség vezetői szerint csak az út kezdetét jelenti, a végcél egy nagyobb budapesti bázis kialakítása.
dec. 1
8:44
A 98. percben kapott góllal esett ki a Manchester United a Crystal Palace ellen - videó (Agroinform)
A rendes játékidőben 1-1-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás első félidejében Murray fejesével a vendégek harcolták ki a továbbjutást.
dec. 1
9:00
Profi ökölvívás: Margarito bűnözőnek és kislánynak nevezte Cottót (She)
Meglehetősen feszült hangulatú sajtótájékoztató keretében vezették fel a hétvégi Miguel Cotto–Antonio Margarito profi ökölvívó világbajnoki visszavágó mérkőzést.
dec. 1
9:00
Hazai siker várható a sevillai salakon (Metropol)
Argentína és Spanyolország régi ismerős: legutóbb a Davis-kupa 2008-as döntőjében találkoztak. A Mar del Plata-i finálé esélyese a hazai csapat volt, de végül a salakkirály Rafael Nadal nélkül felálló spanyoloké lett a trófea.
dec. 1
9:00
Nincs elnöke a Tatai Honvéd Atlétikai Clubnak (Agroinform)
Nincs elnöke csütörtöktől a Tatai Honvéd Atlétikai Clubnak (THAC), miután az eddigi elnök november utolsó napján lemondott.
dec. 1
9:02
Tenisz: már nem Keller László a Fed-kupa-csapat kapitánya (She)
Már nem Keller László a Federation-kupa-csapat szövetségi kapitánya. A tavaly ősszel vitatható körülmények között megválasztott (a játékosok véleményét figyelmen kívül hagyták) szakembertől csendben elköszönt a Magyar Teniszszövetség.
dec. 1
9:18
Man. United: Ferguson elnézést kért, és szurkol a Crystal Palace-nak (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere elnézést kért a szurkolóktól azután, hogy a Crystal Palace 2–1-re legyőzte klubját az angol Ligakupa negyeddöntőjének szerdai mérkőzésén, és ezzel kiejtette a „vörös ördögöket" – a skót szakember ugyanakkor sok szerencsét kíván a másodosztályú csapatnak a kupasorozatban.
dec. 1
9:18
Szombathelyen bíznak Aczél Zoltán ártatlanságában (Agroinform)
Mint ismert, szerda kora este a rendőrség őrizetbe vette Aczél Zoltánt, a Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
dec. 1
9:36
Magyar Kupa: A továbbjutáshoz jobb teljesítmény kell - Mészáros (She)
Az élvonalbeli Pécs egygólos győzelmet (1–0) aratott a másodosztályban listavezető MTK vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán. Mészáros Ferencet, a pécsiek vezetőedzőjét nem téveszti meg a továbbjutás szempontjából ígéretes eredmény.
dec. 1
9:36
Az orvos szerint Terzic februárban térhet vissza a pályára (Agroinform)
A Füchse Berlin ellen kézközépcsonttörést szenvedő Mirsad Terzic, a veszprémiek orvosa szerint 2-3 hónap múlva lehet ismét bevethető állapotban.
dec. 1
9:54
Magyar Kupa: edzője szerint a DVTK a Győr ellen megmutatta a másik arcát (She)
Döntetlent (1–1) játszott a Diósgyőr és a Győr labdarúgócsapata a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán előbbi gárda pályaválasztása mellett. A győriek honlapján olvasható edzői értékelésekből kiderül: a továbbjutást mindkét szakember továbbra is teljesen nyíltnak látja.
dec. 1
9:54
Szerdáig kaptak haladékot az amerikai Forma-1-es szervezők (Agroinform)
Szerdáig kaptak haladékot a pénzügyi problémák rendezésére az Egyesült Államok Nagydíjának szervezői a Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone-tól.
dec. 1
9:56
Újpest: Nincs mit szépíteni: ez szégyen - Kabát az MK-búcsúról (She)
Érthető módon az Újpestnél önkritikusan nyilatkoztak a Kaposvár II elleni Magyar Kupa-vereség után. Kabát Péter, a lila-fehérek támadója szégyennek nevezte, hogy kikaptak egy NB III-as csapattól.
dec. 1
9:58
Magyar Kupa: az újpesti edzőt nagyon megviselte a kaposvári vereség (She)
Egygólos (2–1) vereséget szenvedett az Újpest labdarúgócsapata a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első, kaposvári mérkőzésén. A lilák számára nem lefutott a párharc, viszont a vereség miatt okkal szégyenkezhetnek, hiszen legyőzőjük nem a kaposvári első, hanem a második csapat volt, így nem élvonalbeli, hanem harmadosztályú ellenféltől kaptak ki.
dec. 1
10:12
Újpest: Nincs mit szépíteni: ez szégyen - Kabát az MK-vereségről (She)
Érthető módon az Újpestnél önkritikusan nyilatkoztak a Kaposvár II elleni Magyar Kupa-vereség után. Kabát Péter, a lila-fehérek támadója szégyennek nevezte, hogy kikaptak egy NB III-as csapattól.
dec. 1
10:12
Diego Forlán hamarosan visszatérhet (Agroinform)
Akár már a hétvégi Udinese elleni rangadón visszatérhet az Internazionale csapatába Diego Forlán, aki még október elején szenvedett izomsérülést.
dec. 1
10:14
Videó: Beckham összeveszett, majd mezt cserélt az indonéz labdarúgóval (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) aranyérmet szerző Los Angeles Galaxy megnyerte első mérkőzését az ázsiai túrán: David Beckhamék 1–0-ra legyőzték Indonézia All Star-csapatát. A meccs egyetlen gólját Robbie Keane szerezte. A meccsen David Beckham szabálytalankodott Andik Vermansyahhal, de utána élő adásban bocsánatot kért ellenfelétől,…
dec. 1
10:16
Fogadási botrány: Sütőt megdöbbentette, hogy kapcsolatba hozták Aczél előállításával (She)
Mint ismeretes, Aczél Zoltánt, a Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzőjét tegnap a fogadási csalásokkal összefüggésben előállította a rendőrség Székesfehérváron, majd Budapestre szállították, ma délelőtt hallgatják ki. Sajtóhírek szerint Sütő László korábbi vallomása alapján állították elő a szakembert, a futballista erről megdöbbenve értesült.
dec. 1
10:30
Profi ökölvívás: Wlodarczyk maradt a WBC cirkálósúlyú bajnoka (She)
A lengyel Krzysztof Wlodarczyk maradt a Bokszvilágtanács (WBC) cirkálósúlyú világbajnoka, miután szerdán Perthben legyőzte az ausztrál Danny Greent.
dec. 1
10:30
Wlodarczyk maradt a WBC cirkálósúlyú bajnoka (Metropol)
A lengyel Krzysztof Wlodarczyk maradt a Boksz Világtanács (WBC) cirkálósúlyú világbajnoka, miután szerdán Perth-ben legyőzte az ausztrál Danny Greent.
dec. 1
10:30
Wlodarczyk maradt a WBC cirkálósúlyú bajnoka (Agroinform)
A lengyel Krzysztof Wlodarczyk maradt a Boksz Világtanács (WBC) cirkálósúlyú világbajnoka, miután szerdán Perth-ben legyőzte az ausztrál Danny Greent.
dec. 1
10:32
DVSC-Teva: Korhut a kupában szerezte első gólját felnőtt játékosként (She)
Korhut Mihály góllal vette ki a részét a DVSC-Teva kecskeméti győzelméből a labdarúgó Magyar Kupában. A balhátvéd a meccs után elmondta, ez volt az első találata felnőtt játékosként.
dec. 1
10:48
Lemondott Keller László, a női válogatottunk kapitánya (Agroinform)
Lemondott posztjáról Keller László, a női teniszezők Fed Kupa-kapitánya, mivel elfogadott egy külföldi állásajánlatot.
dec. 1
10:50
Jobban vizsgáztak az olimpiai sportok, mint az NB I-es csapatok (Agroinform)
A szövetségek nagy része átment a hatharom.hu szűrőjén, igaz vannak még hiányosságok a sportolni vágyók kiszolgálásában.
dec. 1
11:06
Vietnam: Tímár hamarosan aláírhat a kétszeres bajnokcsapathoz (She)
A Nemzeti Sport Online korábban már beszámolt róla, hogy a legutóbb Angliában futballozó, nyár óta szabadon igazolható Tímár Krisztián néhány hete Vietnamban tárgyalt több élvonalbeli klubbal is. Információink szerint a futballista a napokban visszatért az Indokínai-félszigetre, hogy szerződést kössön a kétszeres bajnok és kétszeres kupagyőztes Da Nang FC-vel.
dec. 1
11:06
Détári szerint benne volt a lábakban a Diósgyőr elleni meccs (Agroinform)
Csak 0-0-s döntetlen ért el a másodosztályú Békéscsaba otthonában a Ferencváros szerdán, a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
dec. 1
11:08
Fogadási botrány: az ügyvéd szerint 120 órás őrizetbe vételről van szó Aczél esetében (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, előállították a rendőrök Aczél Zoltánt, a Haladás vezetőedzőjét a Videoton elleni Magyar Kupa-mérkőzés után, meghallgatását ma tartják Budapesten. Dr. Czeglédy Csaba, az edző jogi képviselője a nyugat.hu-nak elmondta, egyelőre nem tudja, pontosan mivel vádolják védencét, de elvileg százhúsz órás őrizetbe vételről van szó, amelyet csak kiemelt ügyekben szoktak…
dec. 1
11:10
Alpesi sí: Beaver Creekben pótolják az elmaradt vk-futamokat (She)
A jövő héten a coloradói Beaver Creekben rendezik meg azokat az alpesisí-világkupafutamokat, amelyeket hóhiány miatt nem tudnak megtartani a franciaországi Val d’Isere-ben.
dec. 1
11:12
Tenisz: Hewitt szabadkártyát kapott a jövő évi Australian Openre (She)
Szabadkártyát kapott a januári Australian Openre, az idény első Grand Slam-tenisztornájára Lleyton Hewitt, a hazaiak kedvence.
dec. 1
11:14
Videó: formában a nagy öreg, szenzációs védések Dwayne Rolosontól (She)
Nem a 42 éves Dwayne Rolosonon múlt, hogy csapata, a Tampa Bay Lightning kikapott a Detroit Red Wingstől 4–2 az NHL alapszakaszának 54. játéknapján. A kapus nagyszerű védéseket mutatott be.
dec. 1
11:24
40 méterről lőtt káprázatos bombagólt a mexikói támadó - videó (Agroinform)
A 32 éves Jamie Loranzo mintegy 40 méterről lőtte ki a hosszú felső sarkot, a kapus tehetetlen volt.

Keresés