2011. december 12. hétfő

dec. 12
0:00
Portugália: győzött, és tapad az éllovas Portóra a Benfica (She)
A Benfica 1–0-ra győzött a Marítimo ellen idegenben a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában, így továbbra is ugyanannyi pontja van, mint a tabella élén álló Portónak, amely tegnap nyert a Beira Mar ellen.
dec. 12
0:24
A Houston története első rájátszásának örvendhet! - videó (Agroinform)
A harmadik számú irányítóval felálló texasiak az utolsó pillanatban fordították meg 20-19-re a Cincinnati Bengals elleni mérkőzést.
dec. 12
2:06
NFL: Tebow és a Denver hosszabbításban folytatta jó sorozatát (She)
A Denver Broncos hosszabbításban győzte le a Chicago Bearst az NFL 14. játékhetén, s ezzel nemcsak saját előnyét növelte az AFC Nyugati csoportjában, a Bears legyőzésével a New Orleanst a playoffba juttatta. A Green Bay az idén 13-adszor is nyert, s továbbra is százszázalékos.
dec. 12
3:00
16 gyanúsított van már a bunda-ügyben (Blikk)
SIÓFOK -  Döbbenten állnak a bundabotrány fejleményeivel szemben a helyi élvonalbeli futballcsapat vezetői: a Központi Nyomozó Főügyészség pénteken újabb három olyan, a klubhoz köthető focistát hallgatott ki, aki kapcsolatba hozható a fogadási csalásokkal.
dec. 12
6:00
NFL: őrült hajrában nyert a Giants a Cowboys otthonában (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 14. fordulójának vasárnap esti (csoport)rangadóján a New York Giants elképesztő végjáték után diadalmaskodott Dallas Cowboys otthonában.
dec. 12
6:54
Serie A: Luis Enrique távozhat Rómából - lapértesülés (She)
Olasz lapértesülés szerint elképzelhető, hogy feláll a kispadról Luis Enrique, az olasz labdarúgó élvonalban jelenleg botladozó AS Roma vezetőedzője.
dec. 12
6:54
Szombat esti láz (Behaviour)
Általában egy évben kétszer találkoznak; ha összefutnak a kupában: háromszor-négyszer. Ma este viszont az idén immár hetedszer csapnak össze. Tíz órakor (Tv: Sport1) Real Madrid-Barcelona rangadó a spanyol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában, a szokásos fölfokozott hangulatban!
dec. 12
7:12
NHL: túlórázott a Chicago a San Jose ellen, hatot vágott a Rangers (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 65. játéknapján a Chicago hazai pályán hosszabbításos találattal győzött a San Jose ellen, a Rangers pályaválasztóként nem húzta eddig, hatot vágott a Floridának, amely csak eggyel válaszolt.
dec. 12
7:12
Adakoztak a sportolók (Behaviour)
Sportolók is vittek adományokat a Városligetben felállított MikulásGyárba. Miután a Groupama Garancia Biztosító és a Hungaroringen található Vezetéstechnikai Centrum is csatlakozott Európa egyik legsikeresebb karácsonyi akciójához, a MikulásGyár jótékonysági gyűjtéséhez, a biztosító által támogatott klubcsapatok is képviseltették magukat az adományok hétvégi átadásán.
dec. 12
7:14
Peterson legyőzte Amir Khant (Behaviour)
A Floyd Mayweather legyőzéséről álmodozó Amir Khan (26-2, 18 KO) borzalmas ébresztőt kapott Washingtonban, miután az amerikai Lamont Peterson (30-1-1, 15 KO) megosztott pontozással legyőzte, így elvette tőle az IBF és a WBA kisváltósúlyú profi ökölvívó világbajnoki címeit. Mindeközben a 43 éves Roy Jones Jr. (55-8, 40 KO) három kiábrándító vereséget követően végre nyert.
dec. 12
7:16
Barca: bevéve a Bernabéu (Behaviour)
Szuperrangadót nyert szombat este Madridban a Barcelona. Ráadásul kettőt. A futballcsapat 3-1-re győzött a Santiago Bernabéu Stadionban, noha a találkozó a lehető legrosszabbul kezdődött számára: Benzema az el clásicók történetének leggyorsabb gólját szerezte. Sikerükkel a katalánok az élre álltak; akárcsak a kézilabdázók, akik Nagy László vezérletével múlták felül 25-23-ra az Atléticót.
dec. 12
7:30
AHL: Kóger Dánielék 3-1-es vezetés után kaptak ki 5-3-ra otthon (She)
Az AHL-ben, azaz az észak-amerikai jégkorong másodosztályban kétgólos (5–3) vereséget szenvedett pályaválasztóként Kóger Dániel klubja, a St. John's IceCaps, amely a Worcester Sharkstól kapott ki.
dec. 12
7:30
Lemaradnak Görbiczék a londoni olimpiáról (Metropol)
A spanyol válogatott 23-19-re nyert Montenegró ellen vasárnap a brazíliai női kézilabda-világbajnokság nyolcaddöntőjében, ezzel eldőlt, hogy a magyar együttes nem vehet részt a londoni ötkarikás játékokon.
dec. 12
7:32
Argentína: már bajnokként nyert a Boca, gólig sem jutottak a vendégek (She)
Az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Apertura) 19. fordulójában a bajnoki címet magának már egy hete megszerző Boca Juniors hazai környezetben egygólos győzelmet aratott az All Boys ellen. A játéknapon négy összecsapást rendeztek, gólt egyik vendégcsapatnak sem sikerült szereznie.
dec. 12
7:48
Ferencváros: Nem szerepelek a listán - Grúz Tamás (She)
Jelentős átalakítások várhatók a télen az élvonalbeli Ferencváros labdarúgócsapatának keretében, különböző internetes kiadásokban már egy kezdőcsapatra való játékos neve szerepel azon a listán, akikre Détári Lajos szakmai igazgató nem tart igényt.
dec. 12
8:12
Luis Enrique ideje hamarosan lejárhat a Roma kispadján (Agroinform)
Az olasz élvonalban eddig botladozó AS Roma vezetőedzője úgy érzi, jó munkát végez, de tudja, hogy az eredmények számítanak.
dec. 12
8:24
Mexikó: a Tigres UANL 29 év után lett újra bajnok, immár harmadszor (She)
Kettős győzelemmel nyerte meg a mexikói labdarúgó-bajnokságot (Apertura) a Tigres UANL, miután a Santos Laguna elleni nagydöntő hazai visszavágóján 3–1-es diadalt aratott.
dec. 12
8:26
Sznúker: Judd Trump nyerte meg az Egyesült Királyság bajnokságát (She)
Judd Trump győzelmével ért véget a Yorkban megrendezett Egyesült Királyság bajnoksága. Az angol játékos a döntőben az északír Mark Allen ellen bizonyult jobbnak 10–8-ra.
dec. 12
8:28
Grúzia: Kaha Kaladze lemondott a válogatottságról (She)
Lemondott a válogatottságról Kaha Kaladze, a grúz nemzeti tizenegy csapatkapitánya.
dec. 12
8:30
Visszavonult a válogatottól a Milan egykori védője (Agroinform)
Lemondott a válogatottságról Kaha Kaladze, a grúz nemzeti tizenegy csapatkapitánya.
dec. 12
8:30
NB II: a szóbeli megállapodás szerint Arany marad a Balmazújváros edzője (She)
Szóban megegyezett a folytatásról Arany László vezetőedzővel az NB II-ben szereplő Balmazújváros labdarúgócsapatának elnöke, Tiba István.
dec. 12
8:32
A DK-győztes spanyol válogatott kapitányát díjazták az újságírók (Agroinform)
Albert Costa, a Davis Kupa-győztes együttes kapitánya nyerte el a spanyol tenisz szakújságírók 2011-es Nagydíját.
dec. 12
8:42
Fogadási botrány: H. Gyulát kirándulás után gyanúsítottként hallgatták ki (She)
A családi kirándulásról hazafelé tartva kérte a nyomozóhatóság H. Gyulát, hogy fáradjon be kihallgatásra két másik korábbi siófoki társával együtt. Mindhárman szabadon távoztak, de meggyanúsították őket a vesztegetési ügyben. Így már tizennyolc szereplőssé duzzadt a botrány.
dec. 12
8:44
Profi ökölvívás: kórházba került a kislégsúly legmeghatározóbb alakja (She)
Kórházban ápolják az amerikai, ám Fülöp-szigeteki színekben versenyző Brian Viloriától szombaton vereséget szenvedő profi ökölvívót, Giovanni Segurát a Fülöp-szigeteken. A mexikói bunyós arcán egy rendkívül csúnya seb keletkezett a meccsen, és a legfrissebb hírek szerint az arccsontja is eltört.
dec. 12
8:46
Videoton: Gyurcsó Ádámot váratlanul érte a visszarendelés (She)
A Videoton labdarúgócsapata az őszi szezon végeztével visszahívta a keretbe a Kecskemétre kölcsönadott Gyurcsó Ádámot. Az előző szezonban még az NB II-ben szereplő fiatal játékos a vidi.hu-nak adott interjújában elmondta, meglepte a döntés, de a télen igyekszik kiharcolni a helyét a fehérvári csapatban.
dec. 12
8:48
A "kis" Manning Óriásai nem adják fel - videó (Agroinform)
Nem akármilyen mérkőzést hozott a Cowboys-Giants rangadó, amit jó hajrával Eli Manning csapata nyert meg 37-34-re.
dec. 12
9:00
Videó: A Videoton címvédéséhez a Debrecen „segítsége” kell (She)
A labdarúgó NB I-ben a Videoton a harmadik helyen zárta az őszi tizenhét fordulót. A bajnoki címvédő együttes rosszul kezdte a bajnokságot, és csak az előző néhány meccsen szerepelt úgy, hogy fel tudott zárkózni a dobogóra. A Vidi újabb bajnoki elsőségéhez a jelenleg éllovas DVSC-Teva botladozásai kellenek.
dec. 12
9:02
DVTK: Takács vezetésével győzelem az MVSC jubileumi teremtornáján (She)
A hétvégén ünnepelte fennállásának 100. évfordulóját a Miskolci Vasutas Sport Club, az MVSC. Az ebből az alkalomból rendezett labdarúgó-teremtornán a rendező mellett a DVTK, a Kazincbarcika és a Felsőzsolca vett részt, és a diósgyőriek végeztek az első helyen – adta hírül a dvtk.eu.
dec. 12
9:18
Tenisz: az újságírók kitüntették Albert Costa spanyol Dk-kapitányt (She)
Albert Costa, a Davis-kupa-győztes együttes kapitánya nyerte el a spanyol tenisz-szakújságírók 2011-es Nagydíját.
dec. 12
9:20
Kína: Anelka két évig a Sanghaj Senshuában folytatja - hivatalos (She)
A kínai bajnokságban szereplő Sanghaj Senhua hivatalos honlapján jelentette be, hogy két évre szerződtette Nicolas Anelkát, a Chelsea csatárát.
dec. 12
9:24
A Rangers ágytakarót csinált a Párducok bőréből - videó (Agroinform)
Patrick Sharp hosszabbításban ütött góljával nyert a Chicago Blackhawks a vendég San Jose Sharks ellen az NHL vasárnapi játéknapján.
dec. 12
9:36
Mancini udvarolt a Chelsea-nek a rangadó előtt (Infostart)
Roberto Mancini azt állítja, még a Chelsea is bajnok lehet. Indirekt módon, ugyebár, ez azt is jelenti, hogy a londoni Kékeknek esélyük van tízpontos hátrányuk ledolgozására a Manchester Cityvel szemben. Az edző ezt komolyan gondolja? Vagy egyszerűen udvarias? Netán alapja is van a "félelemre"? Estére kiderül. Kilenctől a Stamford Bridge-en: Chelsea-Manchester City.
dec. 12
9:36
Kína: Anelka két évig a Sanghaj Senhuában folytatja - hivatalos (She)
A kínai bajnokságban szereplő Sanghaj Senhua hivatalos honlapján jelentette be, hogy két évre szerződtette Nicolas Anelkát, a Chelsea csatárát.
dec. 12
9:38
NB II: nem igazol senkit az Orosháza, cél a bennmaradás (She)
A 11. helyről várhatja a tavaszi folytatást az NB II Keleti csoportjában szereplő Orosháza FC labdarúgócsapata.
dec. 12
9:40
Barcelona: Guardiola védelmébe vette a bakizó Valdést - videóval (She)
Óriásit hibázott a szombati el clásico első percében Víctor Valdés, a Barcelona labdarúgócsapatának világbajnok kapusa, így Karim Benzema előnyhöz jutatta a Real Madridot. A rangadót azonban a vendégek nyerték meg 3–1-re, így Pep Guardiolának is könnyebben ment a megbocsátás és a feloldozás.
dec. 12
9:42
A németek menetelnek a 17. hely felé (Agroinform)
Sima győzelmet aratott Németország női kézilabda-válogatottja Kazahsztán ellen a női kézilabda-világbajnokság helyosztóján.
dec. 12
9:54
Olaszország: Diego Milito a legrosszabb, övé az Arany szemetes-díj (She)
Olaszországban hagyomány, hogy az év végén nemcsak a legjobbakat, hanem a legrosszabbnak tartott futballistát is megjutalmazzák. A Rai Radio2 Arany szemetes-díját a 2011-es esztendőben Diego Milito, az Inter csatára „érdemelte ki”, aki 17 hónap alatt jutott el odáig, hogy a Bajnokok Ligája-döntő hőséből az év nagy csalódását okozza.
dec. 12
10:00
Játék az élet - fogadj otthonról! (Agroinform)
Események szponzorálásán keresztül szolgálja ki fogadóit a Bet-at-home, amely a magyar sportfogadási piac egyik meghatározó szereplője.
dec. 12
10:02
Anelka két évre Kínába szerződik - hivatalos (Agroinform)
A francia csatár szerződése nyáron lejárt volna a Chelsea-nél, és mivel nem tudtak megegyezni a hosszabbításról, eligazol.
dec. 12
10:12
Stuttgart: A Bayern összességében sokat járatta a labdát - Hajnal (She)
Egygólos (2–1) vereséget szenvedett a Stuttgart otthon a listavezető Bayern Münchentől a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 16. fordulójában. A stuttgartiak magyar légiósa, a 87. percben lecserélt Hajnal Tamás szerint miután a 29. percben, 1–1-nél emberhátrányba kerültek, túl nehéz lett a dolguk.
dec. 12
10:30
Jégkorong: Hetényi Zoltán újra védett, a Jokerit újra győzött (She)
Másodszor állt finn első osztályú mérkőzésen a kapuban Hetényi Zoltán, és másodszor is győzelemre vezette a Jokerit jégkorongcsapatát.
dec. 12
10:32
Mainz: Stieberről pletykálnak, de aligha tér vissza az Aachenhez (She)
Több német forrás is beszámolt arról, hogy a Mainznál mellőzött Stieber Zoltán visszatérhet korábbi csapatához, a másodosztályú Aachenhez. A liga-zwei.de cikke szerint azonban erre kevés az esély.
dec. 12
10:48
Vitorlázás: nem kezdtek jól a perth-i vb e heti programjában a magyarok (She)
Nem kezdtek jól a Perth-ben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokság e heti programjában érdekelt magyarok.
dec. 12
10:54
Mourinho rutint szeretne a Realba, Lampardra hajt (Agroinform)
Az angol sajtóban ismét felvetődött, hogy José Mourinho régi nagy kedvencét, a vele együtt a Chelsea-nél befutó Lampardot szeretné leigazolni.
dec. 12
11:06
Vitorlázás: nem kezdtek jól a perthi vb e heti programjában a magyarok (She)
Nem kezdtek jól a Perthben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás-világbajnokság e heti programjában érdekelt magyarok.
dec. 12
11:08
Klub-vb: „Jó esélyünk lenne a Barca legyőzésére, ha tizenhatan lennénk” (She)
A klub-világbajnokság elődöntőjében az Európát képviselő BL-címvédő spanyol Barcelona ellenfele a katari al-Szadd lesz. Utóbbi uruguayi vezetőedzőjét, Jorge Fossatit a tunéziai Espérance legyőzését követően arról faggatták: mekkora esélyt ad maguknak a Barcelona legyőzésére.
dec. 12
11:10
WBA: Hodgson már tudja, kivel pótolhatja Gerát, nem lesz „pánikvásárlás” (She)
Mint ismeretes, Gera Zoltánt keresztszalag-szakadás miatt erre a szezonra elveszítette csapata, az angol élvonalbeli West Brom. A gárda menedzsere, Roy Hodgson ugyanakkor megerősítette korábbi nyilatkozatát, mely szerint a történtek nem befolyásolják jelentősen átigazolási politikájukat.
dec. 12
11:12
Diego Militónak szavazták meg az Arany Kuka-díjat a szurkolók (Agroinform)
Az Inter csatára kapta a díjat, amelyet az a labdarúgó "érdemel ki", aki a legkiábrándítóbb teljesítményt nyújtja az olasz bajnokságban.
dec. 12
11:24
NBA: Odom a bajnok Mavericksnél folytatja, Bryant háborog (She)
Némileg váratlanul az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi szezonjának legjobb csereembere, Lamar Odom a Los Angeles Lakerstől a bajnoki címvédő Dallas Maverickshez került.
dec. 12
11:24
Odom a bajnok Mavericksnél folytatja (Metropol)
Némileg váratlanul az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi szezonjának legjobb csereembere, Lamar Odom a Los Angeles Lakerstől a bajnoki címvédő Dallas Maverickshez került.

Keresés