2011. december 14. szerda

dec. 14
0:00
FA-kupa: Gróf Dávidékat negyedosztályú csapat búcsúztatta (She)
Gróf Dávid csapata, a harmadosztályú Walsall kiesett az angol FA-kupából, miután a 2. forduló újrajátszott mérkőzésén hosszabbítás után, 11-esekkel vereséget szenvedett a negyedosztályú Dagenham & Redbridge-től. A magyar kapus a kispadról nézhette végig a találkozót.
dec. 14
0:04
Kapufa üres kapura; Balotelli, a kesztyűtolvaj - napi top videók (She)
Elképesztő helyzet maradt ki a Bundesliga 2-ben, Mario Balotelli ellopta Kun Agüero kesztyűjét, gólparádét hozott Ronaldo és Zidane barátainak jótékonysági meccse, Erdélyben hangolnak hokisaink, történelmet írt a szolnoki kosárcsapat – avagy tekintse meg napi top videóinkat!
dec. 14
0:06
Nyert a Sevilla, bajban a Levante - eredmények (Agroinform)
A spanyol Király Kupában 13 mérkőzést rendeztek kedden, az élvonalbeli csapatok közül nyerni tudott a Sevilla, az Osasuna, a Málaga és a Sociedad.
dec. 14
0:08
Olasz Kupa: Ilicic hiába vágott hármat, a Palermo búcsúzott (She)
A Siena jutott az Olasz Kupa negyeddöntőjébe, miután idegenben búcsúztatta a Palermót. A mérkőzés nagyon látványosra sikeredett: a rendes játékidőben 3–3-ra végeztek a csapatok, majd a hosszabbításban is betalált mindkét együttes. Végül a tizenegyesek döntöttek.
dec. 14
0:12
Videó: egy közeli fejessel így győzte le az Internazionale a Genoát (She)
Mint arról beszámoltunk, ma pótolták a 11. fordulóból a heves esőzések miatt elhalasztott Genoa–Inter olasz élvonalbeli labdarúgó bajnoki mérkőzést. A találkozót végül az Inter nyerte egyetlen góllal.
dec. 14
0:24
Hiába védett nagyot a Getafe kapusa, mégis nyert a Málaga - videó (Agroinform)
A spanyol Király Kupa kedd esti mérkőzésén a Málaga Juanmi góljával 1-0-ra nyerni tudott a Getafa otthonában.
dec. 14
0:54
Newcastle: Kádár végigjátszotta a Bolton elleni tartalékmeccset (She)
A Newcastle United tartalékegyüttese hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Bolton tartalékcsapatával.
dec. 14
6:54
Tucatnyi érmet nyertek (Behaviour)
Kiss László, a magyar úszó-válogatott szövetségi kapitánya nagyon elégedett csapata szereplésével a Szcecinben vasárnap véget ért rövidpályás Európa-bajnokságon. A szakember ugyanakkor lapunknak azt mondta, teljes csapattal még jobbak lehettek volna az eredmények.
dec. 14
6:56
BL: Előzhet a Szeged, felzárkózhat az Eger (Behaviour)
A negyedik, egyszersmind az idei utolsó csoportkört rendezik szerdán a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában, így a 16 csapatos főtábla mindhárom magyar együttesét felvonultató C csoportban is. Ugyanezen a napon játssza visszavágóját a Szolnok gárdája idegenben az Eurokupa negyeddöntőjében.
dec. 14
6:58
Egy majdnem tökéletes év (Behaviour)
A 2011-es esztendőt lezárta, míg a sportág történetét bemutató kiállítást megnyitotta tegnap Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöke a szervezet székházában. Baráth Etele zsúfolt és sikeres évnek nevezte az ideit, amikor a szövetség a 70. születésnapját is ünnepelte.
dec. 14
7:00
Juhászék tét nélkül (Behaviour)
A magyar játékosokat foglalkoztató csapatok közül az L csoportban az Anderlecht a labdarúgó Európa Liga csoportkörének záró fordulója előtt biztosította továbbjutását a legjobb 32 közé, a Sturm Graz (Szabics Imre) viszont ugyanebből a négyesből már semmiképpen sem juthat tovább. A többi kvartettben öldöklő harc várható a továbbjutásért a mai meccseken.
dec. 14
7:12
Javított az Inter (Infostart)
Az Inter 1-0-ra győzött a Genoa ellen idegenben az olasz labdarúgó-bajnokság 11. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.
dec. 14
7:12
Labdarúgás: Franz Beckenbauer az elektronikus gólbíró ellen (She)
Ellenzi a következő szezontól bevezetendő elektronikus gólbírót Franz Beckenbauer, a Bayern München futballklub tiszteletbeli elnöke.
dec. 14
7:14
Könnyedén nyert a Real a kupában (Infostart)
A címvédő Real Madrid 2-0-ra nyert a harmadosztályú Ponferradina otthonában a Spanyol Király Kupa 4. fordulójának első mérkőzésén.
dec. 14
7:14
NHL: a Red Wings három góllal győzött a Penguins ellen Pittsburghben (She)
A Detroit Red Wings a gólt szerző, illetve gólpasszt adó Pavel Dacjuk vezetésével 4–1-re győzött a sérülésekkel sújtott nagy rivális Penguins ellen Pittsburghben az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 67. játéknapján.
dec. 14
7:30
Tenisz: Az elmúlt hónapokban elkoptam mentálisan - Rafael Nadal (She)
Idegi fáradtságnak tulajdonítja idei, viszonylag gyengébb szezonját Rafael Nadal, a férfi tenisz-világranglista második helyezettje.
dec. 14
7:48
MLSZ: év végi összejövetel a magyar válogatott futballistáinak (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség a hagyományoknak megfelelően év végi összejövetellel tiszteleg a magyar válogatott futballistái előtt.
dec. 14
8:12
Hiányzott belőlem a szenvedély - Rafael Nadal (Agroinform)
Idegi fáradtságnak tulajdonítja idei, viszonylag gyengébb szezonját Rafael Nadal, a férfi tenisz-világranglista második helyezettje.
dec. 14
8:24
NB II: Ausztriában folytatja a Veszprém brazil csatára (She)
Az osztrák SC Pinkafeldhez szerződik Alex José de Paula, a Veszprém FC csatára.
dec. 14
8:30
Szivics segítője kapta meg a kecskeméti kispadot (Agroinform)
A tulajdonosi kör ma döntött arról, hogy a jövőben kik irányítják a Kecskeméti TE szakmai munkáját.
dec. 14
8:42
Videó: Cseh és Gyurta magabiztossága Londonban is nyerő lesz - Takács R. (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett videós blogjában Takács Rita. A Sport Televízió műsorvezetőjét az NSO Tv ezúttal a magyar szempontból rendkívül szczecini rövid pályás úszó Európa-bajnokságról mondta el a véleményét.
dec. 14
8:48
Détári edzősködése alatt is kétgólos vereségre játszottak Siófokon? (Agroinform)
A Blikk úgy tudja, újabb siófoki meccs és a klub egykori labdarúgója keveredhet a hazai bundaügybe.
dec. 14
9:00
Jégkorong: Kógert visszaküldték Cincinnatibe az NHL előszobájából (She)
Az AHL-ben, azaz az észak-amerikai jégkorongbajnokság másodosztályában szereplő St. John's IceCaps közleményben tudatta, hogy felbontotta Kóger Dániel határozatlan időre szóló szerződését.
dec. 14
9:00
Konferencia az utánpótlásról (Metropol)
Nem gyerekjáték! címmel szakmai konferenciát rendez január 26-án a TF aulájában a MediaBook Kiadó az utánpótlássportról. Az egész napos tanácskozás fővédnöke Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.
dec. 14
9:02
NBA: Delonte West is a Dallas Mavericksnél folytatja (She)
Tovább erősített az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban címvédő Dallas Mavericks, amely szerződtette Delonte Westet.
dec. 14
9:06
Már 20 millió fontért szabadulnának Fernando Torrestől (Agroinform)
A gólképtelen világbajnok támadón 30 millió fontot bukna egy év alatt a Chelsea, de még így is szabadulnának tőle.
dec. 14
9:18
Haladás: ma döntenek a felfüggesztett Aczél Zoltán sorsáról (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladásnál ma délután döntenek Aczél Zoltán sorsáról. Mint ismert, az MLSZ felfüggesztette a fogadási botránnyal kapcsolatban meggyanúsított vezetőedző sportszakmai tevékenységét.
dec. 14
9:20
Videó: talán az év gólját lőtte a Treviso játékosa Olaszországban (She)
Fantasztikus lövéssel egyenlített és egyben szerzett pontot a Treviso labdarúgócsapata. A korábban az olasz élvonalbeli bajnokságban (Serie A) is szereplő – jelenleg a negyedik vonalban második helyen álló – gárda a Virtus Entella ellen a 90. percben Giuseppe Torromino hatalmas bombagólja után örülhetett.
dec. 14
9:24
A címvédő Boston gólt sem engedélyezett a Los Angelesnek - videó (Agroinform)
A Los Angeles Kings 3-0-ra kikapott a címvédő Boston Bruins otthonában az NHL keddi játéknapján.
dec. 14
9:36
Videó: A magabiztos Cseh, Gyurta duó Londonban is nyerő lesz - Takács R. (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett videós blogjában Takács Rita. A Sport Televízió műsorvezetőjét az NSO Tv ezúttal a magyar szempontból rendkívül szczecini rövid pályás úszó Európa-bajnokságról mondta el a véleményét.
dec. 14
9:38
Újpest: már nem fenyegeti a felszámolás veszélye a klubot működtető kft.-t (She)
Immár nem fenyegeti a felszámolás veszélye az NB I-es futballcsapatot működtető Újpest FC Kft.-t.
dec. 14
9:40
Videó: az Inter argentin csatára elképesztő helyzetet hibázott el (She)
Az Internazionale labdarúgócsapata kedd este a japán Nagatomo Juto 67. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Genoát idegenben az olasz bajnokság 11. fordulójának bepótolt mérkőzésén. A milánóiak a 34. percben is megszerezhették volna a vezetést, ám Diego Milito óriási ziccer hagyott ki. A 2010-es Bajnokok Ligája döntő hőséből Olaszországban Arany szemetes-díjassá váló támadó négy méterről…
dec. 14
9:42
Az MLSZ a felfüggesztéssel jogsértést követett el Aczélék szerint (Agroinform)
Az MLSZ maga sértette volna meg több ponton saját szabályzatát, az értesítési és egyéb garanciális szabályok figyelmen kívül hagyásával - írja Aczél Zoltán hivatalos blogja.
dec. 14
9:42
QPR: Buzsáky Ákos gólt lőtt a Tottenham elleni felhozó meccsen (She)
Buzsáky Ákos, az angol élvonalbeli Queens Park Rangers magyar labdarúgója gólt szerzett a Tottenham Hotspur vegyes elleni zárt kapus edzőmeccsen.
dec. 14
9:44
Kosárlabda EuroChallenge: a Chalon, a Bonn és az Aalst lesz az Olaj ellenfele (She)
A FIBA Europe hivatalos honlapján közzétette a férfi kosárlabda Eurochallenge második csoportkörének (legjobb tizenhat) csoportbeosztását. A H-csoportból ciprusi győzelmével másodikként továbbjutó Szolnoki Olaj francia, német és belga ellenféllel találkozik a J-csoportban.
dec. 14
9:54
Kolumbia: nem bíztak a szövetségi kapitányban, menesztették posztjáról (She)
A Kolumbiai Labdarúgó-szövetség (FCF) vezetősége azonnali hatállyal menesztette a válogatott szövetségi kapitányát, Leonel Álvarezt.
dec. 14
10:12
Kosárlabda Eurochallenge: a Chalon, a Bonn és az Aalst lesz az Olaj ellenfele (She)
A FIBA Europe hivatalos honlapján közzétette a férfi kosárlabda Eurochallenge második csoportkörének (legjobb tizenhat) csoportbeosztását. A H-csoportból ciprusi győzelmével másodikként továbbjutó Szolnoki Olaj francia, német és belga ellenféllel találkozik a J-csoportban.
dec. 14
10:14
Labdarúgás: az életéért küzd a Lazio és a PSG az El-ben - program (She)
Ma este kezdetét veszi az Európa-liga csoportkörének utolsó fordulója: az olasz Lazio és a francia PSG nehéz helyzetben, az életben maradásért küzd meg. A Megyeri Balázst is foglalkoztató Olympiakosz a Levadiakosszal csap össze a görög bajnokságban.
dec. 14
10:16
Man. Utd.: ha Ince Ferguson lenne, Iniestát vagy Modricot szerződtetné (She)
Paul Ince, a Manchester United egykori klasszis középpályása a BBC Sportnak nyilatkozva elmondta: véleménye szerint a sérülésektől sújtott „vörös ördögöknek” csatárt, kreatív középpályást és középhátvédet is igazolniuk kellene a téli transzferidőszakban.
dec. 14
10:18
Év végén is találkoznak a válogatott játékosok (Agroinform)
A Magyar Labdarúgó Szövetség idén is megrendezi az egykori és jelenlegi válogatott játékosok év végi találkozóját.
dec. 14
10:30
Sampdoria: megint Koman és Laczkó közeli távozását jövendölik (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Sampdoriánál télen várható jelentős játékosmozgásban vélhetően Koman Vladimir és Laczkó Zsolt is érintett lesz – jósolja az átigazolásokkal foglalkozó calciomercato.com.
dec. 14
10:32
Videó: pimasz emelés, csodás szabadrúgás - remek gólok a Király-kupából (She)
Kedden tizenhárom mérkőzést rendeztek a labdarúgó spanyol Király-kupában. A Real Madrid könnyed sikert aratott (2–0) a harmadik ligás Ponferradina otthonában, meglepetésre a Valencia nem tudott győzni Cádizban (0–0), ahogyan az Espanyol sem a Celta Vigo ellen (0–0). A Deportivo La Coruna meggyőző játékkal verte hazai pályán az év meglepetéscsapatát, a Levantét (3–1), az Osasuna remek gólokkal…
dec. 14
10:34
Női vízilabda: vereség az ausztráloktól a Kanada-kupa nyitányán (She)
Ausztrália válogatottja négy góllal legyőzte Magyarország nemzeti együttesét a hatcsapatos női vízilabda Kanada-kupa nyitányán.
dec. 14
10:36
Carlos Tévezzel robbantana a Tottenham Hotspur (Agroinform)
A Spursnél úgy tartják, Carlos Tévez leigazolása nagyobbat szólna, mint amikor Jürgen Klinsmann 1994-ben aláírt a csapathoz.
dec. 14
10:36
Klub-vb: a mexikói Monterrey ötgólos meccsen szerezte meg az 5. helyet (She)
A mexikói Monterrey 3–2-re győzött a tunéziai Espérance ellen a Japánban zajló klubvilágbajnokság ötödik helyéért vívott mérkőzésén.
dec. 14
11:06
Barcelona: a katalánok eladhatják Villát, Angliában köthet ki - sajtóhír (She)
A tekintélyes spanyol Marca napilap mai cikke szerint a Barcelona nyáron nagy valószínűséggel megpróbálja eladni a csapat spanyol válogatott csatárát, David Villát.
dec. 14
11:12
Mexikói csapat szerezte meg az 5. helyet - videó (Agroinform)
A mexikói Monterrey 3–2-re győzött a tunéziai Espérance ellen a Japánban zajló klubvilágbajnokság ötödik helyéért vívott mérkőzésén.
dec. 14
11:14
Az ,,Év csapata” – ahogy mi láttuk (Agroinform)
A hatharom.hu valamennyi válogatott találkozó után értékelte az egyéni teljesítményeket, de kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is! Szavazz!
dec. 14
11:24
DVTK: Tavasszal kevesebb gólt és több bravúrt várok - Veréb György (She)
Veréb György, a DVTK labdarúgócsapatának kapusedzője szerint mindhárom ősszel bevetett kapus jó átlagos teljesítményt nyújtott a szezonban, de tavasszal több bravúrban és kevesebb gólban reménykedik.
dec. 14
11:26
London 2012: Berecz Zsombor olimpiai kvótát szerzett a vitorlás vb-n (She)
A Laser hajóosztályban szereplő Berecz Zsombor kvótát szerzett a Perth-ben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokságon.

Keresés