2011. december 13. kedd

dec. 13
0:06
Így kapott ki a City Londonban - videó (Agroinform)
Balotelli gyors gólt szerzett, Meireles egyenlített, a hajrában Lampard tizenegyese döntött.
dec. 13
0:18
DVTK: öt poszton készül erősíteni a remek őszt futó újonccsapat (She)
Öt poszton készül megerősíteni keretét a tavaszi idényre a labdarúgó NB I ötödik helyén telelő Diósgyőri VTK – tudta meg a Borsod Online.
dec. 13
0:54
Női kézilabda-vb: Brazília is bejutott, teljes a negyeddöntő mezőnye (She)
A házigazda Brazília válogatottja hétfő késő este könnyedén, 35–22-re legyőzte Elefántcsontpartot, ezzel teljessé vált a negyeddöntő mezőnye a női kézilabda-világbajnokságon.
dec. 13
2:06
Eurofutball: a Fener nyerte a bajnokok ütközetét, tapad a Galatára (She)
A Fenerbahce 2–0-ra győzött a Bursaspor vendégeként a török labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának hétfői mérkőzésén.
dec. 13
6:00
NFL: magabiztos Seahawks-siker a hétfő esti csoportrangadón (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 14. fordulójának hétfő esti (csoport)rangadóján a Seattle Seahawks magabiztosan, 30–13-ra legyőzte a St. Louis Ramset.
dec. 13
6:54
Anzsi: Samuel Eto'o 122 ezer eurót adott kórházépítésre a hazájában (She)
Samuel Eto'o, a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala kameruni labdarúgója több mint százezer euróval járult hozzá egy kórház építéséhez hazájában.
dec. 13
6:54
Óriási volt a Kiss-csapat (Behaviour)
Négy arany-, három ezüst- és öt bronzéremmel, minden előzetes várakozást felülmúltak a magyarok a szczecini rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. A legeredményesebb Cseh László volt, aki három első helye mellé szerzett egy harmadikat is.
dec. 13
6:56
Kiemelt egészségügyi ellátás az olimpikonoknak (Behaviour)
A jövő évi londoni olimpiára és paralimpiára készülő magyar sportolók kiemelt egészségügyi ellátásban részesülnek a Nemzeti Erőforrás Minisztériumban (NEFMI) hétfőn aláírt megállapodás értelmében.
dec. 13
6:58
Meskó Zoltán meghatározó játékos az NFL-ben (Behaviour)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball bajnokság (NFL) 16 mérkőzésből álló alapszakasza lassan a végéhez közeledik, ilyentájt megkezdődik az idény legjobbjainak kiválasztása. A magyar származású, Temesváron született Meskó Zoltán a 32 csapatos ligában jelen állás szerint a 11. legjobb punternek számít. Vagyis: a népszerű New England Patriots csapatának rúgója tudja az egyik legjobban az égbe…
dec. 13
7:12
NHL: egyharmadnyi kapuskeserítés elég volt a Devilsnek (She)
A New Jersey Devils idegenben 5–4-re legyőzte a Tampa Bay Lightning legénységét az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) egyetlen, keddre virradóra megrendezett mérkőzésén.
dec. 13
7:14
Premier League: Bírói tévedés is kellett a Chelsea sikeréhez - Mancini (She)
Roberto Mancini az első félidőben kihagyott helyzeteket, illetve Mark Clattenburg játékvezető egy elmaradt ítéletét hozta fel magyarázatul arra, hogy csapata, az addig veretlen Manchester City miért kapott ki 2–1-re hétfő este a Chelsea otthonában vívott angol bajnokin.
dec. 13
7:30
Vasas: Létszámcsökkentés, minőségi érkezők, fő a bennmaradás - Vlak (She)
Marijan Vlak, a labdarúgó NB I 12. helyén telelő Vasas horvát szakvezetője az angyalföldi klub hivatalos honlapján értékelte a sok nehézséget hozó őszt, és vázolta, hogyan készülnek a nem kevésbé embert próbáló tavaszra.
dec. 13
7:30
Sidi: „Ez nem a fiatalok sportága” (Metropol)
Sidi Péter sportlövő szerezte a magyar csapat első kvótáját. London a negyedik olimpiája lesz, eddig a legjobb ered­ménye egy 6. hely.
dec. 13
7:48
Idegenben kikapott a listavezető Manchester City (Metropol)
A listavezető Manchester City kikapott a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának hétfő esti záró mérkőzésén.
dec. 13
7:50
Nem bírtak a Zebrák a Farkasokkal (Metropol)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának hétfő esti rangadóján.
dec. 13
7:54
Babonás klasszisok - az F1 és a 13-as szám (Agroinform)
Babona, vagy elővigyázatosság? Vajon, mi az oka annak, hogy a Formula-1-ben 1976 óta hiába keresünk 13-as rajtszámmal induló versenyzőt?
dec. 13
8:24
DVTK: egyetemi együttműködés, költözhet az NB III és az atlétika (She)
Egymás sporttevékenységét segítené a DVTK és a Miskolci Egyetem, erről szól az a megállapodás, melyet ünnepélyes keretek között a Miskolci Egyetem Tanácstermében írtak alá – olvasható a diósgyőri klub hivatalos honlapján.
dec. 13
8:26
Szerbia: nagytakarítás a Zvezdánál, Prosinecki frissíteni akar (She)
Hatalmas változások várhatók a szerb első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Crvena zvezda keretében, miután a horvát vezetőedző, Robert Prosinecki 11 futballistát tett átadólistára.
dec. 13
8:28
Profi ökölvívás: Nyugdíjba küldöm Vitalij Klicskót - Chisora (She)
Mint beszámoltunk róla, Vitalij Klicsko február 18-án, Németországban Dereck Chisora ellen védheti meg WBC nehézsúlyú világbajnoki címét. A kihívó brit természetesen nagyon várja a lehetőséget, és szokásához híven pozitívan áll a meccshez.
dec. 13
8:30
Javier Pastore kocsiját ellopták Párizsban (Agroinform)
Ellopták Javier Pastorénak, a Paris Saint-Germain argentin légiósának luxus-sportkocsiját Párizsban.
dec. 13
8:42
NHL: edzőt váltott a rossz szériába keveredő Los Angeles Kings (She)
Hétfőn edzőt váltott az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL) rosszul szereplő Los Angeles Kings.
dec. 13
8:44
FTC: a 18 éves tehetség már átesett az orvosi vizsgálatokon - sajtóhír (She)
Mint beszámoltunk róla, a legutóbb a Szeged 2011-ben futballozó 18 éves Batik Bence az NB I-es Ferencvárosnál szerepel próbajátékon, és a hírek szerint már átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.
dec. 13
8:48
Eto'o nem felejti honnan jött, egy kameruni kórház építésében segít (Agroinform)
A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala kameruni labdarúgója több mint százezer euróval járult hozzá egy kórház építéséhez.
dec. 13
9:00
Videoton: a klub spanyol védője bokaműtéten esett át Valenciában (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton spanyol védője, Héctor Sánchez Cabrera bokaműtéten esett át tegnap.
dec. 13
9:02
Anderlecht: Juhász Rolandék avatják fel Belgiumban a nyári Eb-labdát (She)
A jövő nyári Európa-bajnokságra kifejlesztett labdával vívják a vasárnapi Anderlecht–Lokeren mérkőzést a belga futballbajnokságban.
dec. 13
9:06
Japán majdnem meglepte Dániát, egyik nekünk fontos eredmény sem jött be (Agroinform)
Az esélyesebb dán válogatott csak hosszabbításban tudta legyőzni a japán csapatot a női kézilabda-világbajnokság nyolcaddöntőjében.
dec. 13
9:08
A New Jersey kilencgólos meccsen verte a Tampát - videó (Agroinform)
A Devils gólgazdag mérkőzésen nyert a Tampa Bay otthonában az NHL hétfői mérkőzésén, a vergődő Los Angeles Kings edzőt váltott.
dec. 13
9:18
Videó: a Győri ETO a Loki utolérésével megidézné a csapat múltját (She)
A labdarúgó NB I eddig lejátszott 17 fordulóját követően a Győri ETO a tabella 2. helyén áll. Kiválóan kezdte a bajnokságot, sokáig fej-fej mellett haladt a Debrecennel, majd egy kisebb hullámvölgy következett. Már ha hullámvölgynek nevezhető az, hogy a gárda még mindig magabiztosan áll az ezüstérmes pozícióban. Csertői Aurél vezetőedző azonban tavasszal megidézné a győri Aranycsapat '80-as…
dec. 13
9:36
NB II: alapos keretfrissítés várható a többre vágyó újonc Sopronnál (She)
Hat játékossal készül szerződésbontásra a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 10. helyezettjeként téli szünetre vonuló Sopron, ellenben a támadósorát alaposan megerősítené a tavaszra.
dec. 13
9:38
Zenit: Spalletti megérti, ha Huszti Szabolcs távozni akar a klubtól (She)
Luciano Spalletti, az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Zenit vezetőedzője elmondta, megérti, ha Huszti Szabolcs távozni akar a klubtól a téli átigazolási időszakban, hogy többet játszhasson.
dec. 13
9:42
A Seahawks könnyedén javított mérlegén a gyengécske Rams ellen - videó (Agroinform)
A Seattle Seahawks könnyed győzelmet aratott hazai pályán a St. Louis Rams ellen az NFL 14. fordulójának hétfő esti mérkőzésén.
dec. 13
9:54
Sturm Graz: a szezon végén távozik Szabics Imréék edzője (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sturm Graz bejelentése szerint Franco Foda vezetőedző a szezon végén távozik a Szabics Imrét is foglalkoztató klub éléről.
dec. 13
10:00
Végleges szerződést kapott a Manchester-verő edző a Baseltől (Agroinform)
Heiko Vogel októberben vette át a csapat irányítását a Hamburghoz távozó Thorsten Finktől, és a BL-nyolcaddöntőbe vezette azt.
dec. 13
10:02
Elindult Kevin Primeau csapata a csíkszeredai tornára (Agroinform)
A fiatalok számára a játékrendszerek gyakorlásán lesz a hangsúly a szerdán kezdődő csíkszeredai nemzetközi jégkorongtornán.
dec. 13
10:12
Anderlecht: Juhász a Lokomotiv ellen is hibátlan maradna az Európa-ligában (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlecht hibátlanul juthat tovább az Európa-ligában, ha megveri holnap este a Lokomotiv Moszkvát. Juhász Roland nehéz meccsre számít az orosz együttes ellen, de bízik benne, hogy a hatodik csoportmeccsükön is diadalmaskodnak.
dec. 13
10:14
Kézilabda: Nikola Karabatic a francia bajnokok bajnoka (She)
Nikola Karabaticot, a francia kézilabda-válogatott – és a Szegeddel azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő Montpellier – átlövőjét választotta a L'Équipe című szaklap a bajnokok bajnokává Franciaországban.
dec. 13
10:18
Nikola Karabatic a bajnokok bajnoka Franciaországban (Agroinform)
Nikola Karabaticot, a francia kézilabda-válogatott átlövőjét választotta a L'Equipe című szaklap a bajnokok bajnokává Franciaországban.
dec. 13
10:30
Jégkorong: a gyakorláson a hangsúly a Négy Nemzet Tornáján (She)
A fiatalok számára a játékrendszerek gyakorlásán lesz a hangsúly a szerdán kezdődő csíkszeredai nemzetközi jégkorongtornán.
dec. 13
10:32
Olympiakosz: Eddig még nem tettem semmi nagyot - Megyeri Balázs (She)
Ismét Megyeri Balázs a görög sportportálok egyik főszereplője, miután hibátlanul védett a Kerkira ellen 4–0-ra megnyert hétvégi bajnokin. A fiatal magyar kapus szerint azonban még csak az út elején jár.
dec. 13
10:34
Anglia: Phil Neville szerint bátyja csupán őszinte volt a playstationös hasonlattal (She)
Kiállt bátyja, Gary Neville mellett Phil Neville, aki szerint testvére csupán őszinte volt, amikor televíziós szakkommentátorként azt állította, David Luiz Chelsea-védő úgy mozgott a Liverpool ellen, mintha egy tízéves kisfiú irányítaná PlayStationnel.
dec. 13
10:36
Az Atlético uruguayi védőjét akarja a Real, az Inter, a Chelsea és az Arsenal is (Agroinform)
Több európai nagycsapat is az Atlético Madrid Copa América-győztes uruguayi hátvédjével, Diego Godínnal erősítené meg a védelmét.
dec. 13
10:54
Ezúttal ollózott az év góljának szerzője - videó (Agroinform)
Gerardo Masini, a Serie D-ben szereplő Teramo csatára a hétvégén az Atessa Val di Sangro ellen éles szögből ollózott gyönyörűen a kapuba.
dec. 13
10:56
Nincs bizonyíték a bundázásra az amatőr bokszszövetség szerint (Agroinform)
Az AIBA szerint megalapozatlan a BBC egyik riportjának azon állítása, hogy két garantált olimpiai aranyért cserében támogatott egy versenysorozatot egy azeri befektető.
dec. 13
11:06
NB II: Mezőkövesden az új edző rögtön érezte, hogy nincs egység (She)
„Ettől csak szebb jöhet, rosszabb nem" – összegezte idényértékelőjét Szabados György, az NB II Keleti csoportjának hatodik helyén álló, a legutóbbi szezonban még ezüstérmes Mezőkövesd vezetőedzője.
dec. 13
11:08
Derby County: Priskin jó hatással van a fiatal vetélytársra (She)
Nigel Clough, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Derby County menedzsere elégedett a hétvégén győztes gólt szerző Callum Ball teljesítményével, és úgy véli, Priskin Tamás kölcsönvétele jó hatással van a 19 éves csatárra.
dec. 13
11:12
Benítezt már az Atléticóval is összehozták (Agroinform)
Sajtóhírek szerint lehetséges, hogy a jó Európa Liga-szereplés ellenére is kirúgják a spanyol bajnokságban botladozó Atlético mesterét.
dec. 13
11:24
London 2012: az AIBA nem talált bizonyítékot az aranyos korrupcióra (She)
A Nemzetközi Amatőr Ökölvívó-szövetség (AIBA) belső vizsgálata szerint teljesen megalapozatlan a BBC egyik szeptemberi riportjának ama állítása, hogy két londoni ötkarikás aranyérem garantálásáért cserébe nyújtott támogatást egy azeri befektető a sportszervezetnek.
dec. 13
11:26
Labdarúgás: pályán a Real Madrid, Genoa-Inter - a mai program (She)
A Barcelona ellen elveszített szombati spanyol csúcsrangadó után ismét pályára lép a Real Madrid: a Király-kupában csap össze a harmadosztályú Ponferradinával. Ma rendezik a Genoa–Inter bajnokit Olaszországban, míg a Mainz a Kölnnel találkozik Németországban.
dec. 13
11:28
Videó: Stepan a saját kapujánál kezdett szólóba és lőtt gólt (She)
A New York Rangers hazai pályán 6–1-re kiütötte a Florida Pantherst az NHL december 12-i játéknapján. A Parkőrök harmadik gólját Derek Stepan lőtte, és nem is akárhogyan. A 21 éves center a saját gólvonalától indult meg és kezdett szólóba, majd a jobb szélen végigvezetve a korongot egyes-egyedül be is fejezte az akciót. A Panthers összeszedetlenségére kitűnő példa, hogy a támadónak igazából csak…
dec. 13
11:30
Franciaország: orosz milliárdos lehelhet életet a vergődő Monacóba (She)
Dmitrij Ribolovljov személyében orosz milliárdos enyhítheti a francia labdarúgó-bajnokság másodosztályának utolsó helyén álló Monaco anyagi gondjait.

Keresés