2011. december 7. szerda

dec. 7
0:06
Három perc alatt két gólt kapott a Milan, elúszott a győzelem - videó (Agroinform)
A Bajnokok Ligája H-csoportjának mérkőzésén az AC Milan Pato és Robinho góljaival 2-0-s vezetésre tett szert a második félidőben a Viktória Plzen vendégeként, de a a hajrában kicsúszott a kezéből a győzelem.
dec. 7
0:18
BL: Deschamps szerint eltolták az elejét, de a hit töretlen maradt (She)
A Bajnokok Ligájának E-csoportjában az Olympique Marseille idegenben legyőzte a Borussia Dortmundot, méghozzá kétgólos hátrányból, és a csoport második helyén végezve továbbjutott. A „hatpontos rangadó" után a franciák mestere, Didier Deschamps nem is tudta, nem is akarta palástolni elégedettségét.
dec. 7
0:36
BL: Wenger szerint megérdemelte az Arsenal a vereséget (She)
Legyőzte ugyan a magyar kapus, Megyeri Balázs együttese, a görög Olympiakosz az Arsenalt a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában az F-csoportban, mégsem jutott tovább. Az angolok igen, de ott a mutatott játékkal nem lehet éppen elégedett a francia menedzser, Arsene Wenger.
dec. 7
0:40
BL: Guardiola szerint a jövő elkezdődött Barcelonában (She)
A Real Madrid elleni szuperrangadó előtt csoportgyőztesként megengedhette magának a Barcelona, hogy a tartalékcsapatot játszassa a fehérorosz BATE Boriszov ellen a Bajnokok Ligája H-csoportjának utolsó fordulójában. A fiatalok néhol élvezetes játékkal magabiztosan győztek, de mesterük már a jövőbe tekint: a középtávoliba és a nagyon közelibe.
dec. 7
1:00
Valbuena egy káprázatos góllal lőtte a legjobb tizenhat közé a Marseille-t - videó (Agroinform)
A francia középpályás egy remek csel után a tizenhatos bal sarkáról szenzációsan tekert a Dortmund kapujának bal felső sarkába.
dec. 7
1:12
Női kézilabda-vb: brazil csoda, német szenvedés, spanyol siker (She)
A Brazíliában zajló női kézilabda-világbajnokság csoportkörének 3. fordulójában a házigazda együttes a szünetben még hétgólos hátrányban volt Franciaországgal szemben, de a második félidőben remekelt és győzött. Németország kínlódva nyert minimális különbséggel Kína ellen.
dec. 7
6:36
Világbajnok akarok lenni (Behaviour)
Erdei Zsolt ezúttal a ringen kívül bizonyította be, legény a talpán. Kiállt a nyilvánosság elé, és őszintén elmondta a december 31-i világbajnoki címmeccs elmaradásának okát. A korábban két súlycsoportban is világbajnoki címet szerző bokszoló elmondta, már az Onyango elleni meccsen megsérült a jobb keze, és mostanra derült fény arra, hogy ez a visszatérő probléma nagy valószínűséggel egy korábban…
dec. 7
6:38
Bővülhet a gyanúsítottak és a gyanúsítások köre (Behaviour)
Újabb gyanúsítottak kerülhetnek elő a magyarországi futball bundabotránnyal összefüggésben, és az sem zárható ki, hogy a gyanúsítottakkal szemben nem kizárólag gazdasági vesztegetés gyanújával folyik majd eljárás - többek között erről tájékoztatta Fazekas Géza a Népszavát.
dec. 7
6:54
Házi őrizetben Csábi Bettina egykori bokszvilágbajnok (Behaviour)
Házi őrizetbe helyezték tegnap Csábi Bettina egykori bokszoló világbajnok sportolót, akinek előzetes letartóztatását november 25-én rendelték el Kecskeméten, de a határozat ellen fellebbezett - közölte Sárközy Szabolcs, a Bács-Kiskun Megyei Bíróság sajtószóvivője az MTI-vel.
dec. 7
6:56
Juhász Rolandé a Magyar Aranylabda (Behaviour)
A honi sportújságírók szavazatai alapján - 2009 után másodszor - Juhász Rolandé lett a Magyar Aranylabda, őt választották 2011 legjobbjának.
dec. 7
6:58
Manchester izgalomban (Behaviour)
Még az a csúfság is megeshet a manchesteri alakulatokkal a Bajnokok Ligája csoportkörének záró játéknapján, hogy mindkettő kiesik: a City sorsa a Villarrealban vendégeskedő Napoli kezében van, a legutóbbi kiírásban döntős Unitedé legalább a sajátjában.
dec. 7
7:12
Atlético Madrid: új, hetvenezres stadiont épít a fővárosi klub (She)
Bemutatta új stadionjának terveit a spanyol labdarúgó Primera División nyolcadik helyén álló Atlético Madrid.
dec. 7
7:14
Milan: a jövő év elején futhat újra a szívműtéten átesett Cassano (She)
Legkorábban a jövő év elején kezdheti el a futóedzéseket Antonio Cassano, az AC Milan november 4-én szívműtéten átesett labdarúgója.
dec. 7
7:30
NHL: a Jets állította meg a rendes játékidőben szinte verhetetlen Bostont (She)
A Winnipeg Jets 2–1-re győzött a Boston Bruins ellen hazai pályán az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 60. játéknapján. A bostoniak október vége óta nem kaptak ki a rendes játékidőben, de most 15 megnyert találkozó után vesztesen távoztak a harmadik harmad végén.
dec. 7
7:48
Oroszország: sörreklámokat szeretne a stadionokban a futballelnök (She)
Az orosz törvényhozás alsóházához fordul Szergej Furszenko, az ország labdarúgó-szövetségének első embere, hogy elérje: módosítsák azt a törvényt, amely miatt nem lehet sört reklámozni a futballstadionokban.
dec. 7
7:50
Dakar: a címvédő Nasszer al-Attijah mégis indul jövőre (She)
Nasszer al-Attijah bejelentette, az előzetes tervekkel ellentétben indul a 2012-es Dakar-ralin.
dec. 7
8:12
Jövő év elején kezdheti a futóedzéseket Cassano (Agroinform)
Legkorábban a jövő év elején kezdheti el a futóedzéseket Antonio Cassano, az AC Milan november 4-én szívműtéten átesett labdarúgója.
dec. 7
8:30
Villas-Boas ünneplés helyett a Manchester Cityt piszkálta (Agroinform)
A Valencia elleni 3-0-s győzelem után a Chelsea menedzsere azt mondta, ebben a pillanatban csak egy csapat van Angliában, az a Manchester City.
dec. 7
8:42
West Brom: a sérült Gera Zoltán megkezdi a rehabilitációt (She)
Megkezdi a rehabilitációt Gera Zoltán, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich Albion magyar játékosa.
dec. 7
8:44
Videó: A tavalyi ezüst után idén is számolni kell velünk - Kis Károly (She)
A Paksi FC a nyolcadik helyen áll 17 forduló után a labdarúgó NB I-ben. Kis Károly vezetőedző a tavalyi ezüstérem fényében sem elégedetlen a szerepléssel, ugyanakkor még növelné ezt az érzést. A tréner kijelentette az NSO Tv-nek, büszke, hogy az idén is számolni kell csapatával.
dec. 7
8:48
Pontlevonás fenyegeti a Vasast (Agroinform)
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a Vasast 5.000.000. Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
dec. 7
9:00
Vitorlázás: magyar második hely a katamaránok között az Atlanti-óceánon (She)
A Bossányi Zsolt és csapata a One Dreammel a második helyen futott be kategóriájában a világ legnépszerűbb Atlanti-óceánt átszelő vitorlásversenyén, az Atlantic Rally for Cruisers (ARC) elnevezésű viadalon, ezzel szép sikert ért el, mivel először állt rajthoz magyar egység katamaránnal, és máris a közvetlen élmezőnyben végzett.
dec. 7
9:06
Ők a mi nagy értékeink, a gyöngyszemeink - Guardiola (Agroinform)
A Barcelona vezetőedzője különösen elégedett volt a fiatalok játékával a BATE Boriszov elleni idei utolsó Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
dec. 7
9:18
U16: Izraelbe utazott a válogatott egy négycsapatos tornára (She)
U16-os válogatottunk a hét második felében Eilatban vesz részt nemzetközi tornán, amelyen a mieinken kívül a házigazda izraeliek, valamint a szerbek és az olaszok szerepelnek. A Both József szakmai igazgató vezette stáb 20 fős keretet állított össze, a mérkőzéseken Pisont István irányítja az együttest. A csapat kedd délelőtt Tel-Aviv érintésével utazott el a Vörös-tenger-parti Eilatba.
dec. 7
9:24
Életem egyik legjobb meccse volt - megszólalt Aczél Zoltán (Agroinform)
A Haladás vezetőedzője először azt hitte a rendőrökről, hogy újságírók, aztán gyorsan kattant a kezén a bilincs.
dec. 7
9:36
NBA: 42 háromestés őrület az idénynaptárban, a Lakers így indít (She)
A csapatok összesen 42 alkalommal szembesülnek „három este, három meccs" akadállyal az előttünk álló idényben – ez az egyik lényeges elem az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint szerdára virradóra nyilvánosságra hozott 2011–2012-es versenynaptárában.
dec. 7
9:42
Kikapott a címvédő a Winnipeg Jetstől - videó (Agroinform)
A címvédő Boston Bruins 2-1-re kikapott a Winnipeg Jets vendégeként az NHL keddi játéknapján.
dec. 7
9:54
MLSZ: a szövetségnél Rudolf Gergely lett az év legjobbja (She)
A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az adott év legjobbjai. A Magyar Labdarúgó-szövetség idén Rudolf Gergelyt választotta meg az esztendő legjobbjának.
dec. 7
9:56
Jégkorong: Kóger bemutatkozott az NHL tartalékbajnokságában (She)
Kóger Dániel – harmadik magyarként – bemutatkozott az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) tartalékbajnokságának számító AHL-ben.
dec. 7
10:12
Elismerés: az év legjobbjai Carlos Péreztől Kozák Danután át Rudolf Gergelyig (She)
A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Az MTI ma tette közzé a 2011-es esztendő legjobbjait.
dec. 7
10:18
Rudolf Gergely lett az év labdarúgója (Agroinform)
A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai.
dec. 7
10:20
Néhány év múlva elhagyja San Franciscót a 49ers (Agroinform)
Elköltözhet San Franciscóból a legendás NFL csapat, a 49ers, amely 2015-től a közeli Santa Clarában lelhet új otthonra.
dec. 7
10:30
Fogadási botrány: „Ez nem valóságshow”- a sztárügyvéd Aczél előállításáról (She)
A Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzője, Aczél Zoltán őrzietbevételével, illetve az ellene folyó eljárással kapcsolatban Dr. Ruttner György sztárügyvéd is elmondta a véleményét a Nemzeti Sport kérdésére.
dec. 7
10:32
Sznúker: Higgins és O'Sullivan kiesett, Robertson továbbment Yorkban (She)
John Higgins és Ronnie O'Sullivan is búcsúzott a további küzdelmektől a sznúker Egyesült Királyság Bajnokságának nyolcaddöntői során. A világbajnoki címvédő skót Higgins honfitársától, Stephen Maguire-től kapott ki.
dec. 7
10:36
Izraelbe utazik Pisont István csapata (Agroinform)
Utánpótlás-válogatottjaink idei programját az U16-os csapat izraeli nemzetközi tornája zárja.
dec. 7
10:48
Elismerés: az év legjobbjai Pérez Carlostól Kozák Danután át Rudolf Gergelyig (She)
A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Az MTI ma tette közzé a 2011-es esztendő legjobbjait.
dec. 7
10:48
Hazai duplával kezd a címvédő Dallas (Metropol)
Bár a csapattulajdonosok és a játékosokat képviselő szakszervezet 11 napja kötött "próbamegállapodása" még szentesítésre vár, kedden elkészült a bérvita miatt szünetelő NBA menetrendje.
dec. 7
10:50
Vitorlázás-vb: Pál Gaszton és Detre Diána előrelépett Perth-ben (She)
A harmadik futamban két osztályban is született számottevő magyar eredmény a Perth-ben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokságon.
dec. 7
10:52
Hollandia: miért fontos tudni, hogy Horváth Gábor tojást reggelizett? (She)
A Hollandiában légióskodó futballisták holland nyelvtudásáról, kommunikációképességének fontosságáról közölt cikket szerdán a De Pers című napilap, példaként Horváth Gábor, a Den Haag magyar játékosának esetét választva.
dec. 7
10:54
Deschamps szerint csodálatos, Valverde szerint igazságtalan a futball (Agroinform)
Megyeri Balázzsal a soraiban győzte le 3-1 arányban az Olimpiakosz az Arsenal csapatát, de mivel a Marseille 3-2-re legyőzte a Dortmundot, a görög csapat az Európa Ligában folytathatja tavasszal.
dec. 7
10:54
Olimpia 2020: a japán parlament támogatja a pályázatot (She)
A japán parlament támogatja, hogy az ország – tokiói központtal – pályázzon a 2020-as nyári olimpia rendezésére.
dec. 7
10:56
Átszervezik jövőre a bajnokság divíziós rendszerét (Agroinform)
Jelenleg hat divízióból áll az NHL, az Atlanta költözése miatt azonban jövőre átszervezi a rendszert a liga.
dec. 7
10:56
BL: a manchesteriek még harcban, a Real már tartalékolhat - program (She)
Ma rendezik meg a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó mérkőzéseit, és még négy továbbjutó helyért versengenek a csapatok. A Bayern München, az Inter, a Benfica és a Real Madrid már nyolcaddöntős, de – többek között – a két manchesteri klubnak még meg kell dolgoznia a továbbjutásért. Íme, a szerdai program!
dec. 7
10:58
Haladás: Székely szerint érdekes szituáció lenne, ha őt neveznék ki vezetőedzőnek (She)
Székely Tibor, akit az előzetes letartóztatásban lévő Aczél Zoltán helyettesítésével bízott meg a Haladás labdarúgócsapatának vezetősége, elmondta, érdekes feladat lenne, ha véglegesen is őt bíznák meg a csapat irányításával.
dec. 7
11:06
BL: veszélyben a két manchesteri csapat (Infostart)
Nyolc mérkőzéssel zárul ma este a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. A nyolcból egyetlen sem tét nélküli, a résztvevő két csapatból legalább az egyik számára fontos a győzelem. Négy hely még kiadó, veszélyben az angol Premier League első és második helyezettje, a Manchester City és a Manchester United.
dec. 7
11:12
Dallas Mavericks-Miami Heat rangadóval indul az idény (Agroinform)
Bár a csapattulajdonosok és a játékosokat képviselő szakszervezet 11 napja kötött "próbamegállapodása" még szentesítésre vár, kedden elkészült a bérvita miatt szünetelő NBA menetrendje.
dec. 7
11:24
Newcastle: a sérüléshullám miatt Kádár Tamást az első csapatba várják (She)
A helyi Evening Chronicle internetes oldalának híre szerint Alan Pardew, a Newcastle United menedzsere azt fontolgatja, hogy a keretbe jelöli a rendszerint a második csapatban pályára lépő Kádár Tamást a Norwich elleni szombati, idegenbeli élvonalbeli bajnokira.
dec. 7
11:30
David Luíz a Juventusba menekülne Angliából (Agroinform)
A brazil védő nem tud alkalmazkodni az angol körülményekhez, ezért elhagyná a londoni klubját még januárban.
dec. 7
11:32
Három korzikai szakasszal indul 100. Tour de France (Agroinform)
Két év múlva Korzikában rajtol a francia kerékpáros körverseny, ahol három szakaszt is rendeznek a jubileumi Tour de France-on.
dec. 7
11:42
Gyász: pénteken búcsúztatják Menczel Ivánt az Illovszky-stadionban (She)
Az életének hetvenedik évében elhunyt Menczel Ivánt december 9-én, pénteken 13.30 órakor búcsúztatják Budapesten, az Illovszky Rudolf Stadionban.

Keresés