2011. december 18. vasárnap

dec. 18
0:00
Portugália: az otthon nyerő Porto visszavette az első helyet a Benficától (She)
A Porto hazai pályán 2–0-ra nyert a Gil Vicente ellen a portugál labdarúgó-bajnokság élvonalának 13. fordulójában, s ezzel visszavette vezető helyét a tabellán
dec. 18
0:18
Primera División: a Real Madrid kiütötte idegenben a Sevillát (She)
A Primera División 17. fordulójának legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzésén a Sevilla a Real Madridot fogadta. A találkozón az első félidőben a Real háromgólos előnyhöz jutott, amelyet a második félidőben még növelni is tudott – sokáig emberhátrányban játszva.
dec. 18
0:22
Videó: Ronaldo-tripla, Pepe-piros és az év védese - így nyert a Real (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Real Madrid 6–2-re nyert a Sevilla vendégeként. A fővárosiaktól Cristiano Ronaldo triplája mellett José Callejón, Ángel di María és Hamit Altintop is betalált – az ellenféltől Jesús Navas és Álvaro Negredo volt eredményes. A Real kapusa, Iker Casillas egygólos előnyben talán az év védését mutatta be Manu lövésénél. A játéknap többi mérkőzésén az…
dec. 18
0:54
Videoton: Bekő nem az elvárt színvonalon dolgozott - Garancsi (She)
Garancsi István, a Videoton tulajdonosa szerint a klubtól nemrég menesztett pályaedző, Bekő Balázs nem az elvárt színvonalon végezte feladatát a fehérvári klubnál.
dec. 18
2:27
Hengerelt a Real Madrid (Metropol)
A Real Madrid lehengerelte a Sevillát otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 18
5:42
NFL: Tony Romóék egy félidő alatt elintézték a Buccaneerst (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 15. fordulójának szombat esti mérkőzésén a Dallas Cowboys a három passzolt és egy futott touchdownig jutó Tony Romo vezetésével 31–15-re nyert a Tampa Bay Buccaneers otthonában.
dec. 18
6:54
Úszás: Cseh nyert 200 pillangón, Európa több mint 100 ponttal kapott ki (She)
Cseh László megnyerte a férfi 200 méter pillangót a Duel in the Pool elnevezésű úszópárviadal második, befejező napján. A házigazda Egyesült Államok 181.5–80.5-re nyert az európai vegyes csapat ellen.
dec. 18
6:56
NHL: a Detroit és a Pittsburgh nyolc, a Boston hat gólt vágott (She)
Több csapat is alaposan megszórta ellenfelét az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján. A Detroit a Los Angelesnek, a Pittsburgh pedig a Buffalónak lőtt nyolc gólt, míg a Boston 6–0-val intézte el a Philadelphiát.
dec. 18
7:48
Tenisz: Corretja és Bruguera is esélyes a spanyol Dk-kapitányi posztra (She)
Helyi lapértesülés szerint hárman is esélyesek arra, hogy betöltsék Albert Costa megüresedett helyét a Davis-kupában idén győztes spanyol férfi teniszválogatott kapitányi posztján.
dec. 18
7:50
Női vízilabda: a házigazdákkal játszunk a 3. helyért a Kanada-kupán (She)
A magyar női vízilabda-válogatott szombati mérkőzésén 13–8-ra nyert Spanyolország ellen a Montrealban zajló Kanada-kupán.
dec. 18
8:30
Ronaldo vezérletével kiütötte a Sevillát a Real Madrid - videó (Agroinform)
A spanyol bajnokság szombat esti rangadóján a Real Madrid 6-2-es győzelmet aratott a Sevilla otthonában.
dec. 18
8:32
Három esélyes a spanyol DK-kapitányi posztra (Agroinform)
Helyi lapértesülés szerint hárman is esélyesek arra, hogy betöltsék Albert Costa megüresedett helyét a Davis Kupában idén győztes spanyol férfi teniszválogatott kapitányi posztján.
dec. 18
8:48
A Santos vagy a Barcelona lesz a világbajnok? (Agroinform)
A 11:30-kor kezdődő döntőben a Neymar vezette Santos próbálja meg legyőzni Messiéket, hogy sikerül-e azt élő szöveges tudósításunk segítségével megtudhatod!
dec. 18
9:06
Iker Casillas tényleg az év védését mutatta be a Sevilla ellen - videó (Agroinform)
A Real Madridkapusa hihetetlen bravúrral védte ki a sevillai Manu ziccerét, mikor már mindenki gólt kiáltott jött Casillas és megmutatta miért a világ egyik legjobbja.
dec. 18
9:18
Így rúgott hat gólt Sevillában a Real Madrid (Infostart)
José Mourinho csapata magához tért a Barcelona elleni hazai vereség okozta sokkból, s Sevillában 6-2-re győzött a helyi csapat ellen. Cristiano Ronaldo ismét három gólt szerzett. Érdekes, hogy a Madrid májusban is pontosan 6-2-re nyert a Sánchez Pizjuán Stadionban.
dec. 18
9:18
Ökölvívás: Andre Ward simán nyert a Szuper hatok döntőjében (She)
Andre Ward nyerte meg a nagyközépsúlyú Szuper hatok tornát, miután Atlantic Cityben egyoldalú mérkőzésen kipontozta Carl Frocht.
dec. 18
9:24
Az Arsenal ellen javítana a City (Agroinform)
A Premier League rangadóján a legjobb formában lévő csapat látogat a listavezetőhöz, de a Manchester Unitedre és a Liverpoolra is nehéz mérkőzés vár.
dec. 18
9:36
Videó: a 94. percben bukott pontokat Szabics csapata a Ried ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, a Sturm Graz a sérült Szabics Imre nélkül játszott 1–1-es döntetlent a Rieddel az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. A hazaiak a 94. percben, Ivan Carril révén egy hatalmas szabadrúgásgóllal egyenlítettek ki.
dec. 18
9:38
Labdarúgás: a chilei Eduardo Vargas tavasztól a Napoli játékosa lesz (She)
Eduardo Vargas, az Universidad de Chile labdarúgócsapatának csatára bejelentette, hogy januárban az olasz Napolihoz igazol.
dec. 18
9:42
Záporoztak a gólok az NHL-ben - videó (Agroinform)
A Detroit és a Pittsburgh egyaránt 8 góllal szórta meg az ellenfeleit, de a többi mérkőzésen sem volt panasz a gólínségre.
dec. 18
9:54
Labdarúgás: klub-vb-döntő és Man. City-Arsenal a vasárnapi programban (She)
Gazdag futballkínálat ígérkezik vasárnapra, amelyen alighanem a minőséggel sem lesz probléma. A napot a Barcelona–Santos klubvilágbajnoki döntő alapozza meg, de már ebédidőben pályán láthatjuk a Manchester Unitedet és az Atlético Madridot is. A délután leginkább várt találkozója alighanem a listavezető Manchester City és az Arsenal csatája lesz Angliából, míg a napot többek között az ugyancsak…
dec. 18
9:57
Mourinho: télen nem igazol senkit a Real Madrid (Metropol)
A gárda vezetőedzője szerint az a céljuk, hogy egyben tartsák a jelenlegi keretet.
dec. 18
10:00
A 3. helyért játszhat a magyar csapat (Agroinform)
A magyar női vízilabda-válogatott ötgólos győzelmet aratott a spanyol együttes felett a hatcsapatos Kanada Kupa körmérkőzéses szakaszának ötödik fordulójában.
dec. 18
10:12
Videó: problémás őszön jutott túl a Haladás a 17-es szám jegyében (She)
Szezonértékelő sorozatunkban ezúttal a Haladással foglalkozunk, amely ősszel rengeteg nehézséggel küzdött. A szombathelyi együttesnél a mágikus 17-es szám körül forog minden, Aczél Zoltán ügye után pedig az is biztossá vált, hogy új vezetőedzővel kezdik a felkészülést januárban.
dec. 18
10:15
Mégis továbbjuthat a MU a BL-ben (Metropol)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) felfüggeszti Svájc tagságát, amennyiben az alpesi ország szövetsége egy hónapon belül nem bünteti meg a Vanczák Vilmost is foglalkoztató Sion csapatát.
dec. 18
10:18
Cseh nyert 200 m pillangón, de az amerikaiak győztek összetettben (Agroinform)
Cseh László révén az Egyesült Államok-Európa úszóviadal második napján, szombaton is volt magyar győzelem Atlantában. A hazaiak nagy fölénnyel, 181,5-80,5-re nyerték az összecsapást.
dec. 18
10:20
Mourinho nem akar igazolni a télen (Agroinform)
A januári átigazolási szezonban egyetlen játékos sem érkezik a Real Madrid labdarúgócsapatához, de távozó sem lesz - legalábbis így nyilatkozott José Mourinho, a gárda vezetőedzője.
dec. 18
10:30
DVTK: A legjobb diósgyőri meccsem még hátravan! - Gallardo (She)
Francisco Gallardo szerint álomszerű őszt produkáltak a Diósgyőr labdarúgócsapatával, és a spanyol légiós bízik benne, hogy tavasszal még jobbak lehetnek.
dec. 18
10:32
Videó: árnyékra vetődött a kapus, Feczesin pedig gólpasszt adott (She)
Mint arról beszámoltunk, három magyar játékos is a kezdőcsapatokban kapott helyet a Livorno–Brescia olasz másodosztályú labdarúgó-mérkőzésen, amelyen 2–0-s vendégsiker született. Filkor Attila a hazaiaknál, Vass Ádám a vendégeknél volt végig a pályán, Feczesin Róbertet a 77. percben lecserélték, Varga Rolandot nem küldte pályára a Brescia vezetőedzője. A győztes csapat az első fél óra végén…
dec. 18
10:33
Az amerikaiak nyerték az úszópárharcot (Metropol)
Cseh László révén az Egyesült Államok-Európa úszóviadal második napján, szombaton is volt magyar győzelem Atlantában. A hazaiak nagy fölénnyel, 181,5-80,5-re nyerték az összecsapást.
dec. 18
10:33
Cseh nyert 200 m pillangón, az amerikaiak győztek összetettben (Behaviour)
Cseh László révén az Egyesült Államok-Európa úszóviadal második napján, szombaton is volt magyar győzelem Atlantában. A hazaiak nagy fölénnyel, 181,5-80,5-re nyerték az összecsapást.
dec. 18
10:36
Gólzáporos mérkőzésen állhat talpra a Manchester City (Agroinform)
A "kisebbik" manchesteri alakulat két hatalmas pofon után az Arsenal elleni hazai mérkőzésen javítana mérlegén, az előzményeket ismerve izgalmas találkozóra van kilátás.
dec. 18
10:48
Újpest: Simon már gipsz nélkül, ám a futás még nem jöhet szóba (She)
Simon Krisztián lábáról már levették a gipszet, ám az Újpest futballistájának néhány hétig még a gyógytorna és a biciklizés jelenti a fő napi programot.
dec. 18
10:50
Klub-vb: tizenegyesekkel az al-Szadd szerezte meg a harmadik helyet (She)
A katari al-Szadd labdarúgócsapata szerezte meg a harmadik helyet a klub-vb-n, miután Jokohamában tizenegyesekkel legyőzte a hazai környezetben szereplő Kasiva Reysolt.
dec. 18
11:06
Klub-vb: Pedro és Sánchez is csak csere, Thiago kezd a Barcelonában (She)
David Villa sérülése ellenére Alexis Sánchez és Pedro is csak a cserék közt kapott helyet a Barcelonában, amely 11.30-tól a Santosszal játssza a labdarúgó klub-vb döntőjét.
dec. 18
11:08
Videó: újabb Ronaldo-műesés, triplája ellenére feldobta magát Sevillában (She)
Cristiano Ronaldo a Sevilla ellen is Janus-arcú volt. A portugál a triplája mellett ezúttal is bemutatott egy műesést. A büntető, illetve a büntetés elmaradt – mindkét oldalon.
dec. 18
11:12
Az Al-Szadd szerezte meg a harmadik helyet (Agroinform)
A katari al-Szadd végzett a harmadik helyen a Japánban zajló labdarúgó klubvilágbajnokságon, mivel vasárnap 11-esekkel felülmúlta a hazai környezetben szereplő Kashiwa Reysolt.
dec. 18
11:30
A Barcelona a bajnokok bajnoka! (Agroinform)
A katalánok már az első félidőben letörték a brazil csapat lelkesedését, a duplázó Messi vezérletével megérdemelten hódították el a világbajnoki címet.
dec. 18
11:42
Klubvilágbajnokság: Santos-Barcelona döntő élőben az NSO-n (She)
Jokohamában a Santos és a Barcelona labdarúgócsapata csap össze az idei klubvilágbajnokság döntőjében. A brazil gárda harmadszor, a katalán másodszor ülhet fel a világfutball trónjára. Kövesse Ön is a találkozót folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
dec. 18
11:44
Videó: egy japán hiba elég volt, az al-Szadd nyerte a klub-vb bronzát (She)
Mint arról beszámoltunk, a katari al-Szadd labdarúgócsapata szerezte meg a harmadik helyet a klub-vb-n, miután Jokohamában tizenegyesekkel legyőzte a hazai környezetben szereplő Kasiva Reysolt. Tekintse meg a mindent eldöntő párbajt!
dec. 18
12:00
Labdarúgás: kiesett a kolumbiai élvonalból a 13-szoros bajnok América (She)
Története során először kiesett a kolumbiai élvonalból a bajnoki címek tekintetében csúcstartó América labdarúgócsapata.
dec. 18
12:06
Pályán a nagyok: vasárnap játszik a Juventus az Inter és a Napoli (Agroinform)
Vasárnap hét mérkőzést rendeznek a Serie A 16. fordulójában. A Milan szombati győzelme után, az Inter és a Juventus is ma délután lép pályára.
dec. 18
12:24
Stieberék Mönchengladbachban fejezik be az őszi szezont (Agroinform)
A Bundesliga 17. fordulójának vasárnapi mérkőzésein a Kaiserslautern a Hannovert fogadja, a Mainz pedig a Borussia Mönchengladbach otthonába látogat.
dec. 18
12:36
Az al-Szaddé a harmadik hely a klubvilágbajnokságon (Infostart)
A katari al-Szadd végzett a harmadik helyen a Japánban zajló labdarúgó klubvilágbajnokságon, mivel vasárnap 11-esekkel felülmúlta a hazai környezetben szereplő Kasiva Reysolt.
dec. 18
12:38
Cseh nyert 200 m pillangón, az amerikaiak győztek összetettben (Infostart)
Cseh László révén az Egyesült Államok-Európa úszóviadal második napján, szombaton is volt magyar győzelem Atlantában. A hazaiak nagy fölénnyel, 181,5-80,5-re nyerték az összecsapást.
dec. 18
12:42
Hector Sanchez rutinműtéten esett át (Agroinform)
Egy tervezett műtét volt, az orvosi stáb még december elején döntött úgy, hogy  a bajnokság végén kerüljön rá sor.
dec. 18
12:44
Messi pimasz emeléssel szerezte meg a vezetést a Barcának - videó (Agroinform)
A Barcelona Lionel Messi pimasz emelésével szerezte meg a vezetést a Santos ellen a klubvilágbajnokság döntőjében.
dec. 18
12:54
Sífutás: Dario Cologna sprintversenyt nyert, a nőknél norvég siker (She)
Női és férfi szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata, a szlovéniai Roglában. A győzelmet előbbieknél a norvég Maiken Caspersen Falla, utóbbiaknál pedig a svájci Dario Cologna szerezte meg.
dec. 18
13:00
Cologna és Falla nyerték a roglai sprintet (Agroinform)
Svájci és norvég siker született a sífutók Világkupa sorozatának roglai versenyein vasárnap, ahol szabad stílusú sprint versenyeket rendeztek.
dec. 18
13:12
Magyarország rendezi a 2015-ös női kosárlabda Eb-t (Infostart)
Az Európai Kosárlabda Szövetség vasárnapi döntése értelmében Magyarország rendezi a 2015-ös női Európa-bajnokságot.

Keresés