2011. december 9. péntek

dec. 9
0:00
Olasz Kupa: a Juventus hosszabbításban gyűrte le a Bolognát (She)
A Juventus hosszabbítás után 2–1-re győzött hazai pályán a Bologna ellen, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Olasz Kupában. A torinóiak negyeddöntős ellenfele a Roma–Fiorentina találkozó győztese lesz.
dec. 9
0:04
Videó: a 96. percben kapott gólt a Juventus, de mégis nyerni tudott (She)
Nagy nehézségek után a Juventus végül 2–1-re legyőzte hazai pályán a Bolognát a labdarúgó Olasz Kupa nyolcaddöntőjében és továbbjutott. A vezetést a torinóiak szerezték meg Emanuele Giaccherini révén a 90. percben, azonban a hét perces ráadásban hatodik percében Andrea Raggi egy szöglet után fejjel egyenlített. Hosszabbítás következett, amelyben Claudio Marchisio egy remek lövéssel eldöntötte a…
dec. 9
0:06
De Marcos góljával nyert a Bilbao az Ovideo vendégeként - videó (Agroinform)
A spanyol Király Kupa 16 közé jutásáért rendezett párharc első mérkőzésén az Athletic Bilbao Oscar de Marcos 11. percben esett góljával 1-0-s győzelmet aratott a harmadosztályú Ovideo otthonában.
dec. 9
0:10
Claudio Marchisio volt ismét a Juventus megmentője - videó (Agroinform)
A Juventus olasz középpályása a 102. percben szerezte meg csapatának a győzelmet a Bologna elleni nyolcaddöntőben.
dec. 9
0:18
Spanyol Király-kupa: a Bilbao egygólos előnyt szerzett Oviedóban (She)
Az Athletic Bilbao Óscar de Marcos 11. percben szerzett góljával 1–0-ra nyert a másodosztályú Oviedo otthonában a labdarúgó spanyol Király-kupa 4. fordulójának első mérkőzésén.
dec. 9
0:22
Chelsea: Anelka Sanghajban folytatja pályafutását - sajtóértesülés (She)
A L’Equipe TV értesülései szerint Nicolas Anelka két évre szóló szerződést kötött a Sanghaj Senhua labdarúgócsapatával.
dec. 9
0:36
Női kézilabda-vb: Brazília ellen a románoknak sem volt ellenszerük (She)
A házigazda brazil válogatott végig vezetve 33–28-ra nyert Románia ellen a női kézilabda-világbajnokság C-csoportjának 4. fordulójában. Az eddig százszázalékos brazilok csoportelsőként lépnek a nyolcaddöntőbe.
dec. 9
0:42
A házigazda brazilok a románokon is átgázoltak (Agroinform)
A hazai pályán versengő Brazília végig vezetve 33-28-as győzelmet aratott Románia ellen, ezzel biztosan eldőlt, hogy megnyeri a D-csoportot.
dec. 9
1:30
Férfi kosárlabda Euroliga: a Barcelona továbbra is veretlen (She)
A Barcelona 63–50-re legyőzte hazai pályán az UNICS Kazanyt a férfi kosárlabda Euroliga D-csoportjának 8. fordulójában, így továbbra is százszázalékos.
dec. 9
5:42
NFL: Big Ben sérülten is győzelemre vezette a Steelerst (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 14. fordulójának nyitó mérkőzésén a Pittsburgh Steelers hazai pályán 14–3-ra legyőzte a csoportrivális Cleveland Brownst úgy, hogy Ben Roethlisberger a második negyedben kificamította a bokáját, de ezzel együtt is folytatta a második félidőben az összecsapást.
dec. 9
6:36
Ők az idei év legjobb magyar sportolói (Behaviour)
A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Az abszolút csúcstartó a voksolás történetében Portisch Lajos sakknagymester, aki 23-szor lett első 1964 és 1994 között. Az idei győztesek közül kiemelkedik a szintén sakkozó Polgár Judit 16. sikerével, valamint a sífutó Tagscherer Zoltán, aki 14.…
dec. 9
6:38
"No Erdei, no party!" (Behaviour)
Nagyon úgy tűnik, hogy Erdei Zsolt amerikai hódító hadjárata mégis beteljesedhet. Ugyanis az IBF félnehézsúlyú világbajnoki címéért szilveszterre kiírt, majd Madár sérülése miatt elhalasztott Tavoris Cloud elleni meccsel kapcsolatban a gálát közvetítő Showtime csatorna egyértelműsítette: ha nem jön össze a félnehézsúlyú csúcstalálkozó a két veretlen bunyós között, akkor maga a szilveszteri…
dec. 9
6:54
Kásás ismét a válogatottban (Behaviour)
Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya tegnap kihirdette a januári, eindhoveni Európa-bajnokságra készülő nemzeti együttes új keretét. Örömhír, hogy a felkészülését december 19-én megkezdő gárdának ismét tagja az olasz Pro Reccóban légióskodó, 35 éves Kásás Tamás is.
dec. 9
6:56
Röviden is Cseh a vegyeskirály (Behaviour)
Nem kellett sok ahhoz, hogy már az első napon teljesüljön Kiss László szövetségi kapitány álma a lengyelországi Szczecinben. A rövidpályás Európa-bajnokság előtt az edző öt-hat éremben, köztük legalább egy aranyban reménykedett.
dec. 9
7:12
Copa Sudamericana: chilei győzelem a döntő első mérkőzésén (She)
A második számú dél-amerikai labdarúgókupa-sorozat, a Copa Sudamericana döntőjének első mérkőzésén az Universidad de Chile Eduardo Varga góljával 1–0-ra győzött az ecuadori LDU de Quito otthonában. A visszavágót december 14-én rendezik Santiago de Chilében.
dec. 9
7:30
Női kézilabda: az Itxako edzőjével tárgyalhatnak a győri vezetők (She)
A Győri Audi ETO KC csütörtökön négynapos spanyolországi összetartásra utazott. Sajtóhírek szerint az edzőtáborban nem csak a játékosoknak, hanem a klubvezetőknek is lesz feladatuk – tárgyalhatnak az Itxako edzőjével, Ambros Martinnal.
dec. 9
7:48
NHL: sorozatban negyedszer nyert a Penguinst legyőző Flyers (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 62. játéknapján 12 mérkőzést rendeztek, hat találkozón született vendégsiker. Többek között a jelenleg ligaelső Minnesota is idegenben nyert – a Los Angeles elleni 4–2-es győzelem volt sorozatban a hatodik sikere a Wildnak. A Pittsburghöt otthon 3–2-re megverő Philadelphia egymás után a negyedik győzelmét könyvelte el, és vezeti a Keleti…
dec. 9
7:50
DVTK: meghosszabbítanák a szerződését a 23 éves védőnek (She)
A Diósgyőr NB I-es labdarúgócsapatánál lejár a szerződése Nagy Tamásnak, és a klub mindenképpen hosszabbítana a huszonhárom esztendős hátvéddel.
dec. 9
8:06
ZTE: Nagy Ferenc is elismerte, Tököli Attila hamarosan távozhat (She)
Minden bizonnyal távozik a ZTE-től a 35 esztendős Tököli Attila, aki szezon közben, Kecskemétről érkezett kölcsönbe Zalaegerszegre.
dec. 9
8:06
Xavi 600. mérkőzése lesz az El Clásicó (Metropol)
Nem mindennapi mérföldkőhöz érkezik pályafutásában Xavi, a spanyol bajnok, Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona labdarúgócsapatának karmestere: a 31 éves középpályás szombaton a Real Madrid elleni El Clásicón 600.tétmérkőzésén léphet pályára a katalán klub színeiben.
dec. 9
8:12
Xavi 600. mérkőzése lesz az El Clásicó (Agroinform)
Nem mindennapi mérföldkőhöz érkezik pályafutásában Xavi, a spanyol bajnok, Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona labdarúgócsapatának karmestere: a 31 éves középpályás szombaton a Real Madrid elleni El Clásicón 600. tétmérkőzésén léphet pályára a katalán klub színeiben.
dec. 9
8:30
Nem számít, hogy nevetségessé váltunk - Rio Ferdinand (Agroinform)
A Manchester United védője szerint nagyon kínos volt a kiesés a Bajnokok Ligájából, de csak ők tehetnek róla.
dec. 9
8:42
DVTK: a 23 éves védővel szerződést hosszabbítanának (She)
A Diósgyőr NB I-es labdarúgócsapatánál lejár a szerződése Nagy Tamásnak, és a klub mindenképpen hosszabbítana a 23 esztendős hátvéddel.
dec. 9
9:00
Videó: A világ legjobbjai a pályán, a Real jelenleg esélyesebb - Bognár (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Bognár György. A Nemzeti Sport szakértője a szombat esti el clásicóról mondta el a véleményét, amely szerint a Real Madrid jelenleg esélyesebb a Barcánál a bajnokság megnyerésére, míg ezen a rangadón a döntetlen is jó lehet a fővárosiaknak.
dec. 9
9:00
Dávid Kornél: „Hanga eljuthat az NBA-be” (Metropol)
Az eddigi egyetlen magyar NBA-kosaras, Dávid Kornél is pályára lépett a minapi Orosz László-emlékmérkőzésen. Bár a 107-szeres válogatott bedobó már 2008-ban visszavonult, a produkcióján nem érződött a kihagyás.
dec. 9
9:02
Argentína: a Vélez Sarsfield még versenyben a dobogóért (She)
A Vélez Sarsfield 3–1-re győzött a Tigre otthonában az argentin labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában, s ezzel feljött a tabella negyedik helyére.
dec. 9
9:06
Schultz László vallomása sokat érhet a nyomozóknak (Agroinform)
A Peruban őrizetbe vett játékos a fogadási botrány kapcsán került képbe, a Blikk szerint hamarabb hazajuthat Magyarországra, ha információkkal segíti a nyomozókat.
dec. 9
9:18
Férfi röplabda NB I: kizárták a Nyíregyházát a bajnokságból (She)
A Magyar Röplabdaszövetség versenybizottsága kizárta a bajnokságból a Sollight-Nyíregyházi FRK együttesét.
dec. 9
9:20
Haladás: Rózsával és Iszlaival is hosszabbítanának a vezetők (She)
Sajtóhírek szerint a Haladás labdarúgócsapata szóban megegyezett két játékosával, Rózsa Dániellel és Iszlai Bencével a nyáron lejáró szerződésük meghosszabbításáról.
dec. 9
9:22
Videó: csodás szóló után kapott szenzációs gólt a Vélez, mégis nyert (She)
Mint arról beszámoltunk, a Vélez Sarsfield 3–1-re győzött a Tigre otthonában az argentin labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában, s ezzel feljött a tabella negyedik helyére. A hazaiak gólja egészen pazarra sikerült, de nem sokat ért.
dec. 9
9:24
Góliszonyban szenvedett és kikapott a címvédő - videó (Agroinform)
A címvédő Boston Bruins még gólt sem lőtt a kétszer is betaláló vendég Florida Panthersnek az NHL csütörtöki játéknapján.
dec. 9
9:26
Roethlisberger sérülten vezette győzelemre a Steelerst - videó (Agroinform)
Az NFL 14. fordulójának csütörtök éjszakai mérkőzésén a Pittsburgh Steelers hazai pályán 14-3-ra győzte le a Cleveland Browns csapatát.
dec. 9
9:42
Erdei nélkül szilveszteri gála sem lesz (Agroinform)
Erdei Zsolt Anaheimben csaphatott volna össze az amerikai Tavoris Clouddal, de sérülése miatt az egész gála elmarad.
dec. 9
9:44
Rózsa Dániel és Iszlai Bence szóban megállapodott a folytatásról (Agroinform)
Tárgyal a vezetőség Guzmics Richárddal is, a védőnek azonban külföldi kérői is vannak, így elképzelhető, hogy már télen idegenlégiósnak áll.
dec. 9
9:54
Rövid pályás úszó Eb: Bohus középdöntőbe jutott 50 háton, Bernek nem (She)
Bohus Richárd 24.87 másodperces idejével továbbjutott a középdöntőbe férfi 50 méteres hátúszásban a lengyelországi rövid pályás úszó Európa-bajnokságon.
dec. 9
10:00
A Schalke elleni győzelemmel búcsúzna közönségétől a Hertha (Agroinform)
A hazai pályán eddig nem villogó Hertha BSC a Bundesliga 4. helyén álló Schalke 04-t fogadja a Bundesliga 16. fordulójának első mérkőzésén.
dec. 9
10:12
Rövid pályás úszó Eb: Tompa középdöntős 50 pillangón, Szilágyit kizárták (She)
Tompa Orsolya a 17. helyen továbbjutott a középdöntőbe az 50 méteres női pillangóúszás előfutamaiból a lengyelországi rövid pályás úszó Európa-bajnokságon.
dec. 9
10:14
Győr: Babic, Sztanisics, Djordjevics, Szabó és Fehér hosszabbított (She)
A Nemzeti Sport tegnap már beszámolt róla, hogy a Győri ETO FC vezetősége több futballistával is szerződéshosszabbításról tárgyal – az eto.hu beszámolója szerint öt játékossal meg is állapodtak.
dec. 9
10:16
Tenisz: Andy Murray édesanyja irányítja a brit Fed-kupa-csapatot (She)
A férfi világranglistán negyedik helyezett Andy Murray édesanyját, Judy Murrayt nevezték ki a Fed-kupában szereplő brit női teniszválogatott kapitányává.
dec. 9
10:30
Grosjean lesz Räikkönen csapattársa a Lotusnál (Infostart)
A francia Romain Grosjean lesz jövőre a 2007-es világbajnok finn Kimi Räikkönen csapattársa a Formula-1-es Lotus istállónál.
dec. 9
10:30
Kerékpár: vizsgálják Alekszandr Vinokurov vesztegetési ügyét (She)
A Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) vizsgálatot indított abban az állítólagos megvesztegetési ügyben, amelynek két főszereplője a kazah Alekszandr Vinokurov és az orosz Alekszandr Kolobnyev.
dec. 9
10:32
Rövid pályás úszó Eb: Verrasztó és Cseh is döntős 400 vegyesen (She)
Verrasztó Dávid és Cseh László is döntőbe jutott a 400 méteres férfi vegyes úszásban a lengyelországi rövid pályás úszó Európa-bajnokságon.
dec. 9
10:34
Tenisz: Söderling betegség miatt nem indul az Australian Openen (She)
Robin Söderling betegség miatt nem indul a január 16-án kezdődő Australian Openen, az új idény első Grand Slam tenisztornáján.
dec. 9
10:36
Söderling betegség miatt nem indul az Australian Openen (Agroinform)
Robin Söderling betegség miatt nem indul a január 16-án kezdődő Australian Openen, az idény első Grand Slam tenisztornáján.
dec. 9
10:36
Győr: Kiss Mátét ma engedik ki a kórházból porcműtétje után (She)
Székesfehérváron megoperálták a Győri ETO középpályását, Kiss Mátét. A labdarúgót ma engedik ki a kórházból.
dec. 9
10:38
Mario Balotelli öccse a Stoke Cityben lépett pályára (Agroinform)
A Manchester City támadójának öccsét korábban már a Napolival is szóba hozták, most már három hete azonban a Stoke Cityvel edz.
dec. 9
10:38
Rövid pályás úszó Eb: Verrasztó és Jakabos továbbjutott 100 vegyesen (She)
Verrasztó Evelyn és Jakabos Zsuzsanna holtversenyben a 3. legjobb időeredménnyel jutott be a 100 méteres női vegyes úszás középdöntőjébe a lengyelországi Szczecinben zajló rövid pályás Európa-bajnokságon.
dec. 9
10:48
Videó: közelről filmezték a nézők a két begőzölt NHL-jégkorongozót (She)
Az NHL 62. játéknapján a New Jersey Devils–Ottawa Senators találkozó sikerült a leglátványosabbra – ez hozta a legtöbb gólt (szétlövés után 5–4-re nyert a Devils), ráadásul jól egymásnak estek a játékosok is. Zenon Konopka és Mark Fraser hosszasan kalapálta egymást, a szurkolók pedig a plexi túloldaláról filmezték.
dec. 9
10:50
Rövid pályás úszó Eb: Szankovics és Ferenczi kiesett 200 női mellen (She)
Sztankovics Anna és Ferenczi Fanni sem jutott tovább előfutamából 200 méteres női mellúszásban a lengyelországi Szczecinben zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokságon.
dec. 9
10:54
Kénytelen voltam feljelenteni a Vasast - Komjáti (Agroinform)
A tréner több esetben próbált kapcsolatot teremteni az ügyvezetővel és a tulajdonossal, ez azonban az utóbbi időben nem nagyon sikerült.

Keresés