2011. december 9. péntek

dec. 9
11:06
Rövid pályás úszó Eb: Sztankovics és Ferenczi kiesett 200 női mellen (She)
Sztankovics Anna és Ferenczi Fanni sem jutott tovább előfutamából 200 méteres női mellúszásban a lengyelországi Szczecinben zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokságon.
dec. 9
11:08
Manchester United: Nemanja Vidics számára véget ért a szezon (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere hivatalosan elismerte, hogy Nemanja Vidics számára véget ért a szezon. A szerb hátvéd a Basel elleni mérkőzés első félidejében sérült meg súlyosan.
dec. 9
11:10
Rövid pályás úszó Eb: Takács és Kozma is középdöntős 100 gyorson (She)
Takács Krisztián és Kozma Dominik is középdöntőbe jutott a lengyelországi Szczecinben zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokságon.
dec. 9
11:12
Nemanja Vidics egész szezonra kidőlt a védelemből (Agroinform)
A Manchester United csapatkapitányát a Basel elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés első félidejében hordágyon kellett levinni a pályáról.
dec. 9
11:12
Rendőrség: feladta magát az emberölés miatt keresett futballista (She)
Önként jelentkezett a rendőrségen Herczku Szabolcs és Mészáros Tibor, akik ellen európai elfogatóparancsot adtak ki a két hete eltűnt szolnoki házaspár ügyében – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.
dec. 9
11:24
Videó: így sérült meg Vidics Bázelben, súlyos a baj a szerb térdével (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere hivatalosan elismerte, hogy Nemanja Vidics számára véget ért a szezon. A szerb hátvéd a Basel elleni BL-mérkőzés első félidejében sérült meg súlyosan.
dec. 9
11:30
A sörgyárak mozgatják a szálakat a háttérben (Agroinform)
Sört forgalmazó szponzorainak engedve kötött kompromisszumot a 2014-es labdarúgó-vb szervezőivel a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség.
dec. 9
11:32
Mourinho újabb botrányt kavart - nem lesz ott a sajtótájékoztatón (Agroinform)
A Real Madrid portugál trénere nem lesz ott az El Clásico előtti sajtótájékoztatón péntek este, Aitor Karanka helyettesíti.
dec. 9
11:42
AC Milan: Galliani megerősítette, a PSG is meg akarja szerezni Tévezt (She)
Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke kijelentette: a milánói nagycsapatnak a francia Paris Saint-Germainnel kell versenyeznie Carlos Tévez megszerzéséért.
dec. 9
11:44
Ferencváros: a Botafogóban folytatja az ősszel távozott csatár (She)
A brazil élvonalbeli Botafogo három új játékos szerződtetését jelentette be, közülük az egyik a nyáron még a Ferencvárosban játszó Felipe Félix.
dec. 9
11:48
Romain Grosjean lesz Kimi Räikkönen csapattársa a Lotusnál (Agroinform)
A francia Romain Grosjean lesz jövőre a 2007-es világbajnok finn Kimi Räikkönen csapattársa a Forma-1-es Lotus istállónál.
dec. 9
12:00
Ferencváros: a Botafogóban folytatja a Fraditól ősszel megváló csatár (She)
A brazil élvonalbeli Botafogo három új játékos szerződtetését jelentette be, közülük az egyik a nyáron még a Ferencvárosban játszó Felipe Félix.
dec. 9
12:06
Iniesta megvette egykori klubját (Agroinform)
A világbajnok Andrés Iniesta lett egykori klubjának az Albacete Balompié-nak a főrészvényese.
dec. 9
12:08
Verrasztó Dávid az első, Cseh László a harmadik legjobb idővel döntős (Agroinform)
Verrasztó Dávid az első, Cseh László pedig a harmadik legjobb idővel jutott a péntek délutáni döntőbe 400 m vegyesen az úszók lengyelországi rövidpályás Európa-bajnokságának második napján, Szczecinben.
dec. 9
12:18
Sílövészet: Hochfilzenben is a svéd Bergman sprintelt a legjobban (She)
A férfiak 10 km-es sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata az ausztriai Hochfilzenben. A győzelmet a svéd Carl Johan Bergman szerezte meg az orosz Andrej Makovejev és a svájci Benjamin Weger előtt.
dec. 9
12:24
Asada édesanyja betegsége miatt nem indul a GP-döntőn (Agroinform)
Az olimpiai második Mao Asada nélkül rendezik meg a hétvégén a műkorcsolyázók kanadai Grand Prix döntőjét.
dec. 9
12:26
Január elejéig Aczél Zoltán marad az edző (Agroinform)
A szombathelyieknél ma határoznak arról, ki irányítsa a csapatot, úgy tudni, Aczél Zoltán még bizalmat kaphat.
dec. 9
12:28
Shakira új frizurával készül az El Clásicóra - fotó (Agroinform)
A Barcelona hátvédjének, Gerard Piquének a barátnője fodrásznál járt a minap, és az új frizurájáról készült képet megosztotta rajongóival Twitterén.
dec. 9
12:36
Klub-vb: Neymar szerint ő sosem lesz Pelé, és most Messi a legjobb (She)
A Santos már megérkezett Japánba, a klubvilágbajnokság helyszínére, ahol mindenki azt várja az együttestől, hogy a döntőben a Barcelonával küzdjön meg a Világkupáért. A Santos pénteki sajtótájékoztatóján a labdarúgócsapat legnagyobb sztárja, a 19 éves Neymar válaszolt az újságírók kérdéseire, s elsőként is – immár sokadszor – a Pelével való párhuzam felvetésére.
dec. 9
12:38
Vasas: Elegem lett abból, hogy átnéznek rajtam a klubnál - Komjáti (She)
Az MLSZ keddre tűzte ki a meghallgatást Komjáti András és a Vasas labdarúgócsapata ügyében, Mint ismeretes, az augusztusban elbocsátott vezetőedző bepanaszolta a klubot a szövetségnél, mert nem kapta meg a szerződésében foglalt járandóságot.
dec. 9
12:42
Bergman nyerte a hochfilzeni sprintet is (Agroinform)
A szezon második sprint versenyét is Carl Johan Bergman nyerte meg, aki Östersund után Hochfilzenben is hibátlan lövészettel zárt.
dec. 9
12:54
FTC: feljelentést tett az ellene indított eljárás miatt Császy Zsolt (She)
Császy Zsolt, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) volt értékesítési igazgatója feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészségnél ismeretlen tettes ellen hivatali visszaélés, valamint hamis vád gyanúja miatt a Fradi-pálya értékesítése miatt ellene indított eljárás kapcsán, valamint panasszal élt a szerdán hajnalban történt előállítása miatt. Erről Császy Zsolt tájékoztatta az MTI-t pénteken.
dec. 9
12:56
IndyCar: Wheldon tragédiája miatt nem lesz verseny Las Vegasban (She)
A tengerentúli autós IndyCar-sorozat vezetői bejelentették, hogy 2012-ben nem rendeznek futamot a Las Vegas-i oválpályán, amelyen az őszi idényzárón Dan Wheldon halálos balesetet szenvedett.
dec. 9
13:00
A Chelsea, a Man. City és a Valencia harcol van der Wielért (Agroinform)
Az Ajax Amszterdam holland válogatott védőjének 2013-ig van szerződése klubjával, de az angol csapatok már januárban lecsapnának rá.
dec. 9
13:12
Női kézilabda KEK: a DVSC mindkét mérkőzését hazai pályán játssza (She)
A DVSC női kézilabdacsapata mindkét februári mérkőzését hazai pályán játssza a spanyol BM Mar Sagunto ellen a KEK nyolcaddöntőjében.
dec. 9
13:18
Neymar szerint Messi a világ legjobbja, de megpróbálják megállítani (Agroinform)
Neymar, a brazilok 19 éves csillaga szerint Lionel Messi, a spanyol bajnok, Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona futballistája a legjobb játékos a világon.
dec. 9
13:30
Schalke: megerősítették a Lukas Podolski iránti érdeklődést (She)
A Schalke labdarúgócsapatának egyik vezetője megerősítette, klubjuk azon van, hogy megszerezze Lukas Podolskit, a Köln válogatott támadóját.
dec. 9
13:32
Videó: a legérzékenyebb testrészt támadta - villant a piros Mexikóban (She)
Aljas módon bánt el ellenfelével Chato Rodriguez a Santos Laguna–Tigres mérkőzésen (0–1) a mexikói Apertura rájátszásában. A vendégek játékosát, Manuel Viniegrát tette ártalmatlanná a meccs 24. percében, miután beleszállt a legérzékenyebb pontjába. Villant a piros.
dec. 9
13:36
Élesen bírálta De Geát a Manchester United korábbi kapusa (Agroinform)
Mark Bosnich szerint a spanyol kapus elveszítette az önbizalmát, és már a védői sem bíznak meg benne.
dec. 9
13:38
Kábultan tántorgott a nagyot bukó cseh síugró - videó (Agroinform)
A harrachovi síugró verseny egyik csütörtöki edzésén csúnya bukás borzolta a kedélyeket. A hazaiak reménysége, Roman Koudelka ugyanis az egyik ugrása során csúnyán esett,majd az orvosi segítség érkezéséig furcsán tántorgott a lejtőn. A lassításból kiderül, hogy a cseh ugró jobb lábánál a kötés leoldott, ez okozta a - szerencsére - komolyabb bajt nem okozó balesetet.
dec. 9
13:48
BL: a francia hatóságok nem vizsgálják tovább a Zagreb-Lyon meccset (She)
Franciaország sportfogadásokat felügyelő hatósága nem talált rendellenességet a Dinamo Zagreb–Lyon Bajnokok Ligája-találkozó kapcsán. A mérkőzést azért vizsgálták, mert a hazai csapat 1–0-s vezetése után a vendég Olympique 7–1-re nyert, és a meccs közben a horvát Domagoj Vida rákacsintott a négy gólt vágó lyoni Gomisra.
dec. 9
13:50
Cselgáncs: Csernoviczki Éva ötödik lett a tokiói világkupán (She)
Csernoviczki Éva az ötödik helyen végzett a 48 kg-os súlycsoportban a cselgáncsosok olimpiai kvalifikációs világkupáján, a tokiói Grand Slam-viadalon.
dec. 9
13:54
A Fraditól elküldött brazil csatár a világhírű Botafogóba igazolt (Agroinform)
Bár Détári Lajos nem tartott igényt Felipe Félixre, a brazil már talált magának új csapatot és alá is írta a szerződését a Botafogóhoz.
dec. 9
14:06
Idén tíz magyar sportoló bukott meg (Infostart)
Idén tíz magyar sportoló bukott meg a doppingellenőrzésen - hangzott el a Magyar Antidopping Csoport évzáró sajtótájékoztatóján.
dec. 9
14:06
Fogadási csalás: Aczél Zoltánt szabadlábra helyezte a bíróság (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a bíró szabadlábra helyezte Aczél Zoltánt, a Haladás vezetőedzőjét, akit a november 30-ai Videoton–Haladás Magyar Kupa-mérkőzést követően tartóztattak le, mert gyanúba keveredett a fogadási csalás ügyében.
dec. 9
14:08
Baseball: a bajnok legjobbja 254 millióért ment át Los Angelesbe (She)
Elhagyta a bajnok St. Louis Cardinals együttesét Albert Puyols, az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) egyik legjobb játékosa, a World Seriest megnyerő klub kulcsembere, aki minden idők második legjobb szerződését kapta meg a Los Angeles Angels csapatától.
dec. 9
14:10
Férfi kézilabda: Fazekas is a Karácsony-kupára utazó 18-as keretben (She)
Megvan a magyar férfi kézilabda-válogatott kerete a december 20-án kezdődő hagyományos szlovákiai Karácsony-kupára. Mocsai Lajos csapata tizennyolc játékossal utazik a háromnapos tornára.
dec. 9
14:12
Kim Clijsters a világelső legyőzésével tért vissza (Agroinform)
Közel négy hónap kihagyás után újra pályára lépett az egykori világelső, Kim Clijsters, aki egy bemutató mérkőzésen győzött.
dec. 9
14:14
Hivatalosan is vége a lockoutnak (Agroinform)
Csütörtökön az érintett felek hivatalosan is aláírták a megállapodást az új pénzelosztási rendszerről, így véget ért az NBA-lockout.
dec. 9
14:16
A magyar női csapat nyerte a B-csoportot (Agroinform)
A magyar női curling válogatott megnyerte az Európa-bajnokság B-csoportját harmadszor is legyőzve a torna során Finnországot.
dec. 9
14:24
Aláírták a megállapodást az NBA-ban (Infostart)
A csapattulajdonosok és a játékosokat képviselő szakszervezet (NBPA) aláírta a november 26-án kötött "próbamegállapodást", így hivatalosan is véget ért a bérvita okozta szünet az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA).
dec. 9
14:24
Kosárlabda: nem született döntés a férfi és női szövetségi kapitányról (She)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) pénteki elnökségi ülésén nem született döntés arról, hogy ki lesz a férfi, illetve a női válogatott szövetségi kapitánya.
dec. 9
14:30
Wilshere szerint Wenger ideális szövetségi kapitány lenne (Agroinform)
Az Arsenal 19 esztendős, ötszörös angol válogatott középpályása szerint Arsene Wenger lenne a legalkalmasabb a nemzeti csapat élére Fabio Capello távozása után.
dec. 9
14:42
Curling Eb: aranyérmes a női válogatott a B-csoportban, játszhat a vb-ért (She)
Aranyérmet nyert pénteken a magyar női curlingválogatott a Moszkvában zajló Európa-bajnokság B-csoportjában, így péntek este és szombaton az A-csoportban nyolcadikként végző csehek ellen a jövő áprilisi világbajnokságra való kijutásért mérkőzik.
dec. 9
14:42
NBA: lezárult a bérvita okozta szünet (Metropol)
A csapattulajdonosok és a játékosokat képviselő szakszervezet helyi idő szerint csütörtökön aláírta a november 26-án kötött "próbamegállapodást", így hivatalosan is véget ért a bérvita okozta szünet az észak-amerikai profi kosárlabdaligában.
dec. 9
14:44
Fogadási botrány: a bíróság szerint nem indokolt a kényszerintézkedés Aczéllal szemben (She)
Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője megerősítette a Nemzeti Sport információját, mely szerint Aczél Zoltánt, a Haladás vezetőedzőjét szabadlábra helyezték. A szóvivő elmondta: a bíróság szerint a megalapozott gyanú fennáll a trénerrel szemben, viszont nem indokolt a kényszerintézkedés.
dec. 9
14:46
Zenit: Spalletti igazi nagyágyúkat akar a keretébe, különben lemond (She)
Luciano Spalletti, a Bajnokok Ligája csoportkörében a Portót megelőzve a nyolcaddöntőbe jutó orosz Zenit olasz vezetőedzője szerint eljött az idő arra, hogy a szentpétervári klub igazán erős játékosokkal erősítse meg a keretét, ellenkező esetben távozik. A csapatba eddig is csak nagyon ritkán beférő Huszti Szabolcs számára ez nem jó hír, bár a magyar középpályás januárban úgyis klubot váltana.
dec. 9
14:48
Aczél Zoltánt szabadlábra helyezték (Agroinform)
A Haladás vezetőedzőjét november 30-án, a Videoton elleni Magyar Kupa-mérkőzést követően vettek őrizetbe, mert kötelességszegés és vesztegetés gyanúja merült fel vele szemben.
dec. 9
14:48
Sport: továbbra is a MACS látja el a nemzeti doppingellenes feladatokat (She)
Az állam megbízásából idehaza a következő négy esztendőben is a Magyar Antidopping Csoport (MACS) látja el teljes körűen a nemzeti doppingellenes szervezet (NADO) feladatait.
dec. 9
14:50
Íme, a Barcelona és a Real Madrid összes idei góljának lőlapja, statisztikája (Agroinform)
A Marca számba vette a Barcelona és a Real Madrid összes idényben szerzett és kapott gólját.

Keresés