2011. december 15. csütörtök

dec. 15
0:00
Hosnyánszky svédcsavarja, Maina őrületes gólja - napi top videók (She)
Napi videós összefoglalónkban különleges csemegékkel találkozhatnak olvasóink. Ellátogatunk Japánba, ahol a klubvilágbajnokságon szereplő FC Barcelona labdarúgócsapata fukusimai gyerekekkel találkoztak. Láthatnak továbbá óriási gólokat, egy egészen speciális futsal-találatot, amelynek valószínűleg csak az ellenfél nem tapsolt, Luuk de Jong ollózását, és végül egy vízilabdameccsen született…
dec. 15
0:04
El: a Fulham menedzsere szerint nem figyeltek oda az utolsó beadásra (She)
A rendes játékidő letelte után kapott gólt a Fulham a dán Odense ellen az Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójában, és ezzel a 2–2-es döntetlennel a londoni együttes búcsúzott a sorozattól. A győzelemmel továbbjutottak volna az angolok.
dec. 15
0:06
Hibátlan maradt Juhász Roland Anderlechtje (Agroinform)
Juhász Rolanddal felálló belga Anderlecht gólgazdag mérkőzésen legyőzte az orosz Lokomotiv Moszkvát, így százszázalékos teljesítménnyel jutott be a legjobb 32 közé.
dec. 15
0:18
El: a PSG edzője fontos győzelemről beszél a kiesés ellenére is (She)
Hiába tudta megverni az Európa-liga csoportkörének záró fordulójában a már korábban továbblépett, erősen tartalékos Athletic Bilbaót a PSG, nem jutottak tovább a franciák, lévén az előttük a második helyen álló Salzburg idegenben is győzni tudott a Slovan ellen. A párizsiak edzője szerint nem arattak fölösleges diadalt.
dec. 15
0:24
Kikapott a címvédőtől a Sopron (Agroinform)
A Sopron közel 20 pontos vereséget szenvedett szerdán a címvédő spanyol Salamanca vendégeként a női kosárlabda Euroliga kilencedik fordulójában.
dec. 15
0:54
Női kézilabda-vb: a spanyolok kiejtették a házigazda brazilokat (She)
Utolsóként Spanyolország jutott elődöntőbe a brazíliai női kézilabda-világbajnokságon, miután hatalmas csatában 27–26-ra legyőzte a házigazda válogatottját. A spanyolok ellenfele a legjobb négy között Norvégia lesz.
dec. 15
6:36
Juhászék veretlenül jutottak tovább (Infostart)
A Juhász Rolanddal felálló belga Anderlecht gólgazdag mérkőzésen legyőzte az orosz Lokomotiv Moszkvát szerdán, a labdarúgó Európa Liga csoportkörének 6., utolsó fordulójában, így százszázalékos teljesítménnyel jutott be a legjobb 32 közé.
dec. 15
6:54
Úszópárharc: az Egyesült Államok Európa ellen (Behaviour)
Mind a tíz magyar úszó már a helyszínen, Atlantában van, ahol pénteken és szombaton rendezik meg az Egyesült Államok-Európa párviadalt. Az öreg kontinens csapatában a "női tagozatot" hárman, a férfit heten erősítik a piros-fehér-zöld színek képviselői közül.
dec. 15
6:56
Vajon ki nevet a végén? (Behaviour)
Négy továbbjutó helyért folyik a harc a labdarúgó Európa Liga csoportkörének mai záró fordulójában. Az egyik legizgalmasabb összecsapásnak az Udinese-Celtic mérkőzés ígérkezik, melyen a vendégek csak győzelemmel juthatnak tovább.
dec. 15
7:12
NHL: a bajnok Boston Bruins ötöt vágott az Ottawa Senatorsnak (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság legutóbbi játéknapján a bajnok Boston Bruins idegenben 5–2-re legyőzte az Ottawa Senatorst.
dec. 15
7:12
Schumacher lehet a Köln elnöke (Metropol)
Lapértesülések szerint akár a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher is lehet a német labdarúgó-bajnokságban szereplő 1. FC Köln elnöke.
dec. 15
7:12
Zárul a Szuper hatos (Behaviour)
Európai idő szerint vasárnap hajnalban befejeződik a profi ökölvívás történetének egyik csúcstornája, a nagyközépsúlyú Szuper Hatos.
dec. 15
7:30
Copa Sudamericana: az Universidad Chile nyerte meg a sorozatot (She)
Az Universidad de Chile nyerte meg a Copa Sudamericanát, miután a döntő második mérkőzésén hazai pályán 3–0-ra legyőzte az ecuadori LDU Quitót. A chilei csapat így 4–0-s összesítéssel hódította el a trófeát.
dec. 15
7:48
Euro 2012: a csehek ellenünk tartanák a főpróbát az Európa-bajnokságra (She)
A cseh sajtóban megjelent hírek szerint a cseh labdarúgó-válogatott közvetlenül a 2012-es Európa-bajnokság előtt a magyar nemzeti csapattal játszik felkészülési mérkőzést.
dec. 15
8:24
Felkészülés: Pumas-FTC és River Plate-Vasas meccsek lesznek Dallasban (She)
A főszervező AmeriSoccer USA hivatalos tájékoztatása szerint Dallasban is rendeznek egy négyes tornát, amelyen a mexikói UNAM Pumas és az argentin River Plate mellett Magyarországról a Vasas és a Ferencváros vesz részt.
dec. 15
8:30
A spanyolok legyőzték a brazilokat, négy európai csapat az elődöntőkben (Agroinform)
Utolsóként a spanyol válogatott jutott be a legjobb négy közé a brazíliai női kézilabda-világbajnokságon, miután a szerdai negyeddöntőben, drámai csatában minimális különbséggel legyőzte a házigazdák csapatát.
dec. 15
8:32
Meg kell műteni a kolumbiai védőt (Agroinform)
A jövő héten térdműtéten esik át Mario Yepes, az AC Milan kolumbiai labdarúgója.
dec. 15
8:34
Két évet kapott a részegen halálos balesetet okozó ex-pilóta (Agroinform)
Kétesztendős börtönbüntetést szabott ki egy finn bíróság Jyrki Ja:rvilehto volt Forma-1-es pilótára, aki erősen italos állapotban halálos balesetet okozott.
dec. 15
8:42
Verrasztó ököllel ütötte a kis Gyurtát (Blikk)
Budapest - Itt az újabb úszóbotrány: megint teljesen kivetkőzött magából Verrasztó Dávid (23)!
dec. 15
8:42
Sampdoria: két-három olasz klub is érdeklődik Laczkó Zsolt iránt (She)
Laczkó Zsolt elhagyhatja a Sampdoria labdarúgócsapatát a télen. Az olasz tuttomercatoweb.com a mind gyakoribb pletykákat tisztázandó Filipovics Vladant, a játékos ügynökét kérdezte.
dec. 15
8:48
Börtönbe került az egykori Forma-1-es pilóta, JJ Lehto (Agroinform)
Egy tragikus kimenetelű speedboat baleset miatt börtönbüntetésre ítélték az egykori Forma-1-es versenyzőt, JJ Lehtot.
dec. 15
8:50
Ötöt vágott az Anderlecht, búcsúzott a Fulham - szerdai játéknap összes gólja (Agroinform)
Hat csoportban befejeződtek a küzdelmek az Európa Ligában, az utolsó fordulóban harcolta ki a továbbjutást a Lazio és a Besiktas, de meglepetésre nem élte túl az őszt a Fulham és a PSG.
dec. 15
9:00
Sampdoria: két-három olasz klub, köztük a Cesena is érdeklődik Laczkó iránt (She)
Laczkó Zsolt elhagyhatja a Sampdoria labdarúgócsapatát a télen. Az olasz tuttomercatoweb.com a mind gyakoribb pletykákat tisztázandó Filipovics Vladant, a játékos ügynökét kérdezte.
dec. 15
9:24
A Minnesota otthonában is nyert a Chicago - videó (Agroinform)
A Chicago Blackhawks büntetőkkel győzött a Minnesota Wild otthonában, ezzel sorozatban ötödik idegenbeli sikerét aratta.
dec. 15
9:36
Videó: pimasz büntető, kemény bunyó, bravúros mentés - NHL-videók (She)
Szokásos NHL-összeállításunkban ezúttal a szerdai játéknap legszebb jeleneteiből válogattunk. Láthatnak egy különlegesen cseles büntetőt, egy klasszikus, de meglepően békés véget érő bunyót, végül egy hátvédet, aki remekül együtt élt a játékkal, és bravúros mentést mutatott be.
dec. 15
9:38
Női vízilabda: megvertük a hollandokat a Kanada-kupán (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 16–14-re legyőzte a holland együttest a hatcsapatos női vízilabda Kanada-kupa 2. fordulójában.
dec. 15
9:42
A Merész-lányok legyőzték Hollandiát a Kanada Kupán (Agroinform)
A magyar női vízilabda-válogatott 16-14-re legyőzte a holland együttest a hatcsapatos női vízilabda Kanada Kupa 2. fordulójában.
dec. 15
9:44
Félnek a kalózoktól a Volvo Ocean Race szervezői (Agroinform)
Fenyegetést kaptak a kalózoktól a Volvo Ocean Race vitorlásverseny szervezői - akik óvatosak lesznek a kelet-afrikai partoknál.
dec. 15
10:00
Már csak öten versengenek az Év játékosa címért (Agroinform)
Az Afrikai Labdarúgó Szövetség (CAF) szűkítette azt a listát, melyről az év legjobb afrikai játékosát választják meg.
dec. 15
10:12
Bundesliga 2.: Lázok János már a télen távozhat Duisburgból (She)
Az rp-online.de német portál hosszabb cikket közöl a Bundesliga 2.-ben szereplő Duisburg labdarúgócsapatánál várható téli változásokról, az írás szerint távozhat a klubtól a szeptemberben érkező Lázok János is.
dec. 15
10:30
NBA: Billups és Butler után Chris Paul is a Clippersben folytatja (She)
Szerdán lezárult az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egyik legjobb irányítójának számító Chris Paul hosszadalmasra nyúlt átigazolási ügye, a Los Angeles Clippersnek sikerült megszereznie őt.
dec. 15
10:36
Chris Paul a Los Angeles Clippersé (Agroinform)
Véget ért az egyik legjobb irányítójának számító Chris Paul hosszadalmasra nyúlt átigazolási ügye, melynek végén Clippersnek sikerült megszereznie őt.
dec. 15
10:38
A Packers stadionbővítése bizonyítja, van még romantika a sportban (Agroinform)
Bár az amerikai sport ligákban szinte mindent a pénz mozgat, a Green Bay Packers sikerei bizonyítják, az NFL-ben is lehet sikert elérni az érzelmekre alapozva.
dec. 15
10:48
Videó: Dibusz Dénes kirobbanthatatlan a Pécsből - Takács Rita (She)
Takács Rita legújabb videoblog-bejegyzésében Dibusz Dénesről, a Pécs kapusáról mondja el véleményét. A Sport Tv riportere szerint az olyan kapusokkal, mint Dibusz, biztosítva van a magyar utánpótlás ezen a poszton. És hogy ki Dibusz példaképe? Megtudhatják a videóból.
dec. 15
10:54
Francesco Totti a távozással fenyegetőzik (Agroinform)
Az AS Roma ikonjának számító 35 éves középpályás egyre nehezebben viseli az őt érő kritikákat, ezért az sem kizárt, hogy elhagyja a fővárosiakat.
dec. 15
11:12
Manning első dobóedzésén vett részt, de messze még a visszatérés (Agroinform)
Peyton Manning újabb nyakműtéte után is visszatérne, az első dobóedzés után viszont még nehéz megmondani, mikor játszhat tétmérkőzésen is.
dec. 15
11:14
Chilei csapat sikerével ért véget a Copa Sudamericana - videó (Agroinform)
Az Universidad de Chile csapata nyerte a labdarúgó Copa Sudamericanát, mivel a döntő visszavágóján - az egygólos idegenbeli sikerét követően - 3-0-ra verte az ecuadori LDU Quito együttesét.
dec. 15
11:16
Magyar úszók verekedtek össze az Eb után (Agroinform)
Botrányos esettel zárult az amúgy sportszakmailag igen sikeres szczecini rövidpályás úszó Európa-bajnokság, ahol a bankett után magyar versenyzők verekedtek össze.
dec. 15
11:18
A Serie B-ben is egyre kevesebb a néző (Agroinform)
Többek között a szurkolói kártya bevezetésének is köszönhetően az olasz másodosztályban is egyre kevesebb néző látogat ki a mérkőzésekre.
dec. 15
11:20
25 éve nem látott felvételen bukkant fel Szeles Mónika - videó (Agroinform)
Értékes és érdekes felvétel került fel a napokban az egyik legismertebb fájlmegosztó oldalra, amelyen Szeles Mónika 25 évvel ezelőtt magyarul nyilatkozik.
dec. 15
11:24
A Juventus is vinné Tévezt, de ő hazatérne (Infostart)
Vissza akar térni Argentínába Carlos Tévez. A Manchester Citynél kegyvesztetté vált labdarúgót a Milan, a Juventus és a PSG is szívesen látná, de a csatár inkább a Boca Juniorsban folytatná, akár annak az árán is, hogy kevesebb keresne.
dec. 15
11:24
Klub-vb: Xavi és Fabregas nincs a kezdőben az al-Szadd ellen (She)
A Barcelona a Pedro, Messi, Villa támadótrióval áll fel a katari al-Szadd ellen a labdarúgó klub-vb elődöntőjében (11.30, Eurosport2).
dec. 15
11:24
Felbontották Aczél szerződését (Metropol)
Aczél Zoltán vezetőedző szerződését a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) eltiltó határozata alapján egyhangúlag bontotta fel szerdán a Szombathelyi Haladás Labdarúgó Kft. taggyűlése.
dec. 15
11:30
Egyhangú döntéssel bontott szerződést Aczéllal a Haladás (Agroinform)
A szombathelyi klubot üzemeltető kft tulajdonosai között nem voltak alakul ki vita a döntést megelőzően.
dec. 15
12:00
Ajánló: Japánban a Barca, a továbbjutásért meccsel a Celtic és az Udinese - program (She)
Csütörtökön lezárul az Európa-liga 2011–2012-es idényének csoportköre, amelynek utolsó játéknapján 12 mérkőzést rendeznek. Délelőtt pedig a spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Barcelona Japánban, a klubvilágbajnokság elődöntőjében lép pályára a katari al-Szadd ellen.
dec. 15
12:02
NBA: a Detroittól távozó Richard Hamilton a Chicagóban folytatja (She)
A Chicago Bulls kosárlabdacsapatában folytatja pályafutását Richard Hamilton, akit kilenc év után tett szabadlistára a Detroit Pistons.
dec. 15
12:04
Milan: Berlusconi szerint Téveznek választani kell presztízs és pénz közül (She)
Silvio Berlusconi, korábbi olasz miniszterelnök, a Milan tulajdonosa a klub karácsonyi ünnepsége előtt nyilatkozott az újságíróknak a labdarúgócsapattal kapcsolatos kérdésekről. Berlusconi szerint Carlos Téveznek döntést kell hoznia, hogy a presztízs vagy a pénz fontosabb-e számára.
dec. 15
12:06
Csalódott vagyok a Tatabánya miatt - Mocsai Lajos (Agroinform)
A Budapest Bank Liga hétközi mérkőzésén az MKB Veszprém 22 góllal győzte le a tabella harmadik helyén álló Tatabánya-Carbonex együttesét, ami után Mocsai Lajos igen csalódott volt.
dec. 15
12:06
Videó: sírva fakadt a játékvezetőt megsértő, piros lapot kapó játékos (She)
A Jövő Bajnokai labdarúgótornán lejátszott Boca Juniors–Atlético MG U17-es mérkőzésen a Boca egyik játékosának nem tetszett a játékvezető ténykedése, és ezt meg is mondta neki. Hiba volt, mert a spori felmutatta neki a piros lapot. A játékos előbb iszonyúan dühös lett, majd sírva fakadt.
dec. 15
12:08
Pars Krisztián és Orbán Éva az év atlétái (Agroinform)
Két kalapácsvető, Pars Krisztián és Orbán Éva érdemelte ki idén az év atlétája címet Magyarországon - a magyar szövetség tájékoztatása szerint.

Keresés