2011. december 15. csütörtök

dec. 15
12:08
Haladás: egyhangú döntéssel bontott szerződést Aczéllal a klub (She)
Aczél Zoltán vezetőedző szerződését a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) eltiltó határozata alapján egyhangúlag bontotta fel szerdán a Szombathelyi Haladás Labdarúgó Kft. taggyűlése – tájékoztatta az MTI-t Marton Zsolt alpolgármester, aki a többségi tulajdonos szombathelyi önkormányzatot képviseli a kft-ben.
dec. 15
12:10
Sven Kramer a kerékpározásba is belekóstol (Agroinform)
Az olimpiai bajnok Sven Kramer a következő nyári szezonban amatőr kerékpáros versenyeken is részt vesz.
dec. 15
12:10
Atlétika: a férfiaknál és a nőknél is kalapácsvető lett az év atlétája (She)
Két kalapácsvető, Pars Krisztián és Orbán Éva érdemelte ki idén az év atlétája címet Magyarországon – a szövetség tájékoztatása szerint.
dec. 15
12:18
Milan: Berlusconi szerint Téveznek választania kell a presztízs és a pénz között (She)
Silvio Berlusconi korábbi olasz miniszterelnök, a Milan tulajdonosa a klub karácsonyi ünnepsége előtt nyilatkozott az újságíróknak a labdarúgócsapattal kapcsolatos kérdésekről. Berlusconi szerint Carlos Téveznek döntést kell hoznia, hogy a presztízs vagy a pénz fontosabb-e számára.
dec. 15
12:24
Egyszerre mondott le a két Davis Kupa-döntős kapitány (Agroinform)
Egyszerre távozott posztjáról az idei tenisz Davis Kupa-döntő mindkét csapatának, a győztes spanyol, valamint az argentin válogatottnak a szövetségi kapitánya.
dec. 15
12:26
Kilenc évvel hosszabbítottak az amerikai TV-k (Agroinform)
Továbbra is megmarad a vetésforgó a három nagy amerikai televíziós társaság, a CBS, a Fox és NBC között, akik kilenc évvel hosszabbították meg szerződésüket az NFL-lel.
dec. 15
12:28
A katari védelem bénázása kellett a Barca vezetéséhez - videó (Agroinform)
A Japánban zajló klubvilágbajnokság második elődöntőjében a Barcelona csapata a katari al Szadd ellen Adriano góljával szerzett vezetést.
dec. 15
12:36
Videó: vicces védelmi hiba után szerzett vezetést a Barcelona (She)
Nagy védelmi hiba után szerzett vezetést a Barcelona az al-Szadd elleni mérkőzésen a klubvilágbajnokság elődöntőjében. A katari együttesben elsősorban a kapus okolható a gólért, aki Adrianóba lőtte a labdát, s az a brazil játékos térdéről pattant a kapuba. Adriano még az első félidőben duplázott, majd a másodikban Seydou keity megszerezte a katalánok harmadik gólját is.
dec. 15
12:36
Pars és Orbán az év atlétái (Metropol)
Két kalapácsvető, Pars Krisztián és Orbán Éva érdemelte ki idén az év atlétája címet Magyarországon.
dec. 15
12:38
Tottenham: Ki van zárva, hogy megváljunk Bale-től vagy Modrictól - Redknapp (She)
Harry Redknapp, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur menedzsere elmondta: ki van zárva, hogy a téli átigazolási időszakban megváljanak Luka Modrictól vagy Gareth Bale-től. A játékosokért állítólag olyan klubok állnak sorban, mint a Chelsea, a Manchester United, a Barcelona vagy a Real Madrid.
dec. 15
12:40
Diósgyőr: Veréb szerint a kapusok jó átlagos teljesítményt nyújtottak (She)
Veréb György, a Diósgyőr labdarúgócsapatának jelenlegi kapusedzője a klub hivatalos honlapjának, a dvtk.eu-nak értékelte a mögöttünk hagyott fél szezont. Veréb elmondta, szerinte Ivan Rados és Farkas Balázs is hozzátette a maga részét a DVTK kitűnő teljesítményéhez, ugyanakkor elismerte, néha hibáztak is.
dec. 15
12:42
Macheda januárban távozhat az Old Traffordról (Agroinform)
A 20 éves olasz csatár szinte epizódszerepeket sem kap Sir Alex Fergusontól, ezért januárban valószínű kölcsönadják a Vörös Ördögök.
dec. 15
12:54
Tenisz: egyszerre távozott a két Davis-kupa-döntős kapitány (She)
Egyszerre távozott posztjáról az idei tenisz Davis-kupa-döntő mindkét csapatának, a győztes spanyol, valamint az argentin válogatottnak a szövetségi kapitánya.
dec. 15
13:00
Adriano életében először duplázott a Barcelonában - videó (Agroinform)
A klubvilágbajnokság elődöntőjében a brazil Adriano a 43. percben megszerezte a második gólját, miután Thiago passzából 16 méterről lőtte ki a hosszú alsót.
dec. 15
13:02
Abasst kölcsönadják, Vietnámban folytatja (Agroinform)
Szerződést hosszabbított egymással Dieng Abass és a Budapest Honvéd együttese, ugyanakkor a klub a tavaszi szezonra kölcsönadja a támadót Vietnámba.
dec. 15
13:12
Atlétika: Cheruiyot és Makau lett az év atlétája Kenyában (She)
Vivian Cheruiyotot, az 5000 és a 10 000 méter világbajnokát, illetve Patrick Makaut, a maratonifutás világrekorderét választották az év atlétájává Kenyában.
dec. 15
13:14
Barcelona: eltört David Villa sípcsontja, kérdéses az Eb-szereplése (She)
Eltört David Villa sípcsontja a Barcelona al-Szadd elleni klubvilágbajnoki mérkőzésén, így kérdéses, hogy a spanyol válogatott támadó részt vehet-e a jövő nyári Európa-bajnokságon.
dec. 15
13:30
Videó: a Barcelona sima négyest lőtt a klubvilágbajnokságon (She)
Nagy védelmi hiba után szerzett vezetést a Barcelona az al-Szadd elleni mérkőzésen a klubvilágbajnokság elődöntőjében. A katari együttesben elsősorban a kapus okolható a gólért, aki Adrianóba lőtte a labdát, s az a brazil játékos térdéről pattant a kapuba. Adriano még az első félidőben duplázott, majd a másodikban Seydou Keita megszerezte a katalánok harmadik gólját is. A végeredményt Maxwell…
dec. 15
13:32
Klub-vb: könnyed, négygólos Barcelona-siker az elődöntőben (She)
A Japánban zajló klubvilágbajnokság elődöntőjében a spanyol bajnok és BL-győztes Barcelona 4–0-ra győzött a katari al-Szadd ellen.
dec. 15
13:34
Futsal: a kazahok elleni, döntő jelentőségű vb-selejtezővel kezdhetünk (She)
Tét nélküli vasárnap reményében lép pályára a futsalválogatott a következő napokban. Frank Tamás együttese csütörtökön Kazahsztán, pénteken pedig Lettország ellen játszik a világbajnoki selejtezőcsoportban, ha összejönne a hat pont, a hét utolsó napján már tét nélkül léphetnének pályára a kispályások. Merthogy nem lenne jó, ha a világ legjobbjai között számon tartott Oroszország ellen kellene…
dec. 15
13:36
A Barca könnyedén jutott a döntőbe, David Villa a lábát törte (Agroinform)
Josep Guardiola a győzelem ellenére sem lehet túlságosan boldog, ugyanis David Villa sípcsonttörést szenvedett a katariak elleni elődöntőben.
dec. 15
13:48
Áldozattal járt a Barcelona-siker (Infostart)
A Barcelona 4-0-ra győzött a katari al-Szadd ellen a Japánban zajló klubvilágbajnokság elődöntőjében.
dec. 15
13:48
Súlyemelés: étteremben rendezik az év végi veresegyházi viadalt (She)
Szokatlan színhelyen lesz az amúgy szokásos év végi veresegyházi nemzetközi súlyemelő viadal az idén: a helyi Tavirózsa Étteremben viaskodnak ugyanis szombaton egymással és a súlyzókkal a meghívott hazai és külföldi erős emberek.
dec. 15
13:54
David Villa bal sípcsontja eltörött - videó (Agroinform)
A Japánban zajló klubvilágbajnokság csütörtöki elődöntőjében David Villa a katari Al-Szadd elleni mérkőzés első félidejében súlyos sérülést szenvedett.
dec. 15
14:06
Videó: Lionel Messinek nem tudott ollózva gólt rúgni az al-Szadd ellen (She)
A Barcelona–al-Szadd  klubvilágbajnoki elődöntőn (4–0) Lionel Messi ollózva próbált meg kapuba lőni egy felpattanó labdát, de nem sikerült neki.
dec. 15
14:06
Klubvilágbajnokság: döntőben a Barcelona (Metropol)
A Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona fölényes, 4-0-ás győzelmet aratott a katari al-Szadd felett a Japánban zajló labdarúgó-klubvilágbajnokság csütörtöki elődöntőjében, így készülhet a brazil Santos elleni vasárnapi fináléra.
dec. 15
14:08
Chelsea: Fernando Torres semmilyen összegért sem eladó - Villas-Boas (She)
André Villas-Boas, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea menedzsere kijelentette, hogy a híresztelések ellenére nem kíván megválni Fernando Torrestől.
dec. 15
14:08
David Villa súlyos sérülése (Metropol)
Sípcsonttörést szenvedett David Villa, a Barcelona csatára a Japánban zajló labdarúgó-klubvilágbajnokság csütörtöki elődöntőjében. A klub bejelentése szerint a játékosra előreláthatólag 4-5 hónap kényszerpihenő vár.
dec. 15
14:12
A Barcelona félidőnként 2-2 góllal terhelte meg a katariak kapuját - videó (Agroinform)
A Japánban zajló klubvilágbajnokság csütörtöki elődöntőjében a Barcelona nagyon magabiztos játékkal 4-0-s győzelmet aratott a karati Al-Szadd csapata felett és bejutott a vasárnapi fináléba.
dec. 15
14:14
A 100 éves IAAF is létrehozza a Hírességek Csarnokát (Agroinform)
Jövőre a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) is létrehozza az ún. Hírességek Csarnokát, amely sok más sportághoz hasonlóan a múlt nagyjainak kíván méltó emléket állítani.
dec. 15
14:24
Videó: Lionel Messi nem tudott ollózva gólt rúgni az al-Szadd ellen (She)
A Barcelona–al-Szadd  klubvilágbajnoki elődöntőn (4–0) Lionel Messi ollózva próbált meg kapuba lőni egy felpattanó labdát, de nem sikerült neki.
dec. 15
14:26
NB I: Törökországban is készül a DVSC-Teva a tavaszra (She)
A DVSC-Teva február 2. és 12. között Törökországban, Belekben készül majd a tavaszi szezonra – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
dec. 15
14:30
Järbyn ötven métert zuhant autójával, de túlélte - fotó (Agroinform)
Hálás lehet a sorsnak a férfi alpesi sí mezőny jelenlegi legidősebb versenyzője, aki csodával határos módon élt túl egy balesetet.
dec. 15
14:42
Labdarúgás: Nyilas Elek Pest Megyei Labdarúgásért díjat kapott (She)
Az idén hárman érdemelték ki a Pest Megyei Labdarúgásért díjat.
dec. 15
14:44
Honvéd: Abass hosszabbított a klubbal, de kölcsönadták Vietnamba (She)
A Budapest Honvéd labdarúgócsapata hosszabbított Dieng Abass-szal, így a játékost új szerződése 2013. december 31-ig köti a piros-feketékhez – olvasható a klub hivatalos honlapján. A szenegáli támadó ugyanakkor a következő fél évben nem a kispestiekkel készül, kölcsönadták ugyanis Vietnamba.
dec. 15
14:46
MTK: a Győri ETO ismét megpróbálja megszerezni Pátkai Mátét (She)
Noha a nyáron nem sikerült Pátkai Mátét Győrbe csábítania, az ETO vezetősége nem mondott le az MTK fiatal középpályásának megszerzéséről.
dec. 15
15:00
Videoton: Brandaót egyelőre nem foglalkoztatja az angolai meghívó (She)
Az angonoticias.com információi szerint Lito Vidigal, az angolai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya gondolkozik azon, hogy többek között Evandro Brandaót, a Videoton játékosát is meghívja a januári Afrika-kupára készülő keretébe.
dec. 15
15:06
Távozott Sebastian Vettel fő bizalmasa (Agroinform)
Háromévnyi közös munka után távozik Sebastien Vettel stábjából a finn Tommi Parmakoski.
dec. 15
15:18
NB I: törökországi edzőtáborba utazik februárban a DVSC-Teva (She)
A DVSC-Teva február 2. és 12. között Törökországban, Belekben készül majd a tavaszi szezonra – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
dec. 15
15:20
Férfi kézi: Nagy László versenyben a szakportál év legjobbja díjáért (She)
A dán Mikkel Hansen mögött jelenleg a második helyen áll Nagy László, a Barcelona kézilabdázója az handball-planet.com nevű szakportál Év legjobbja díjáért kiírt szavazáson.
dec. 15
15:36
Férfi kézi: Nagy László versenyben a szakportál Év legjobbja díjáért (She)
A dán Mikkel Hansen mögött jelenleg a második helyen áll Nagy László, a Barcelona kézilabdázója a handball-planet.com nevű szakportál Év legjobbja díjáért kiírt szavazáson.
dec. 15
15:42
A lengyel ultrák látványosan ünnepelték a Wisla Krakkó továbbjutását - videó (Agroinform)
Szerdán a Twente legyőzésével továbbjutott a Wisla Krakkó együttese az Európa Ligában, melyet a lengyel ultrák látványos módon ünnepeltek.
dec. 15
15:54
Vitorlázás: Berecz előrelépett, Gádorfalvi kvótaesélyei javultak a vb-n (She)
A már olimpiai kvótás, laseres Berecz Zsombor javított pozícióján, a szörfös Gádorfalvi Áron pedig egyre közelebb kerül a londoni részvétel kiharcolásához a Perthben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokságon.
dec. 15
16:00
A bizonyíték, amiért Fernando Torres eligazol Londonból - fotó (Agroinform)
Bár a Manchester City elleni győzelmet jelentő gólnak szívből örültek a Chelsea kispadján, Fernando Torrest egyáltalán nem érdekelte csapata találata.
dec. 15
16:12
Svájc: a CAS helybenhagyta az UEFA döntését Vanczákék ügyében (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) helybenhagyta az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) azon döntését, amellyel kizárta a Siont az Európa-ligából.
dec. 15
16:14
Klub-vb: Villát meg kell műteni, az al-Szadd edzője büszke csapatára (She)
Az al-Szadd elleni, 4–0-ra megnyert klubvilágbajnoki mérkőzés első félidejében sípcsonttörést szenvedett David Villa, a Barcelona és a spanyol válogatott csatára. Pep Guardiola, a katalán csapat edzője a meccs után újságíróknak elmondta, a támadót meg is kell műteni.
dec. 15
16:16
Sílövészet: Tarjei Bö egy büntetőkörrel is győzött Hochfilzenben (She)
A férfiak 10 km-es sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata az ausztriai Hochfilzenben. A győzelmet az összetett világkupa címvédője, a norvég Tarjei Bö szerezte meg, négy másodperccel megelőzve a francia Martin Fourcade-ot, míg a harmadik az orosz Tyimofej Lapsin lett.
dec. 15
16:18
Derek Chisora mind a két Klicskót elverné (Agroinform)
Az egy hete a finn Robert Helenius ellen vereséget szenvedő brit bunyós előbb Vitalijt majd Vladimirt győzné le.
dec. 15
16:18
Jégkorong: ezúttal Ukrajnától kaptunk ki, a Primeau-éra ötödik veresége (She)
A Csíkszeredában zajló Négy nemzet jégkorongtorna második játéknapján a magyar válogatott Ukrajnától szenvedett egygólos (2–3) vereséget úgy, hogy kétszer is vezetést szerzett, de a záró felvonásban ellenfele fizikailag felőrölte. Kevin Primeau szövetségi kapitányként továbbra is nyeretlen, irányításával nemzeti csapatunk az ötödik vereségét szenvedte el zsinórban.
dec. 15
16:20
Fogadási csalás: Sütő nem futballista, hanem hivatásos bundázó - Czeglédy (She)
Hazugsággal vádolják Aczél Zoltánék a trénert bemártó labdarúgót, Sütő Lászlót – ezt mondta Czeglédy Csaba, Aczél ügyvédje a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. A jogi képviselő úgy fogalmazott: „Sütő, Aczél játékosaként nem futballista volt a Siófoknál, hanem hivatásos bundázó.”

Keresés