2011. december 11. vasárnap

dec. 11
0:00
Görögország: begyűjtötte a három pontot otthon az AEK és a PAOK (She)
Az éllovas AEK Athén 2–1-re nyert hazai pályán a Pasz Jannina ellen a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában, így négypontosra növelte előnyét az Olympiakosszal szemben, amely két meccsel kevesebbet játszott.
dec. 11
0:04
Videó: Fabregas fejesével már kettő a Barcelona előnye Madridban (She)
A 66. percben már kétgólos előnyre tett szert a Barcelona a Real Madrid vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában. Az első gólt szerző Alexis Sánchez a jobb oldalról tekert középre, ahol érkezett Cesc Fabregas, aki Fabio Coentraót megelőzve fejelt a bal alsó sarokba.
dec. 11
0:08
Videó: remek Pazzini-emelés, szerencsés Nagatomo-gól - íme, az Inter-siker! (She)
Az Internazionale hazai pályán magabiztosan legyőzte 2–0-ra a Fiorentinát az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. A milánóiak Giampaolo Pazzini remek megoldásával szereztek vezetést, amelyet a japán Juto Nagatomo duplázott meg, bár a találathoz kellett a firenzei védők ügyetlenkedése.
dec. 11
0:12
El clásico: Madridban nyert és élre állt a Barcelona (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 16. fordulójának rangadóján a címvédő Barcelona idegenben 3–1-re nyert az összecsapás előtt még listavezető Real Madrid ellen. A fővárosiak így átadták vezető helyüket a tabellán a náluk egy mérkőzéssel már előrébb járó, de őket pontszámban most beérő katalánoknak. A Real Madrid második vereségét szenvedte el a bajnokságban, hazai pályán…
dec. 11
0:18
Videó: íme, Pazzini remek emelése és Nagatomo szerencsés gólja! (She)
Az Internazionale hazai pályán magabiztosan, 2–0-ra legyőzte a Fiorentinát az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. A milánóiak Giampaolo Pazzini remek megoldásával szereztek vezetést, amelyet a japán Juto Nagatomo duplázott meg, bár a találathoz kellett a firenzei védők ügyetlenkedése.
dec. 11
0:22
Videó: Real-gól az 1. percben, majd beindult a Barca-henger (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 16. fordulójának rangadóján a címvédő Barcelona idegenben 3–1-re nyert az összecsapás előtt még listavezető Real Madrid ellen. Nézze meg a találkozó góljait!
dec. 11
0:24
Így győzte le a Barcelona a Real Madridot - videó (Agroinform)
A Barcelona 3-1-re győzte le a Real Madridot a Bernabéu stadionban a két csapat spanyol bajnoki mérkőzésén.
dec. 11
0:36
A Barcelona elhozta Madridból a 3 pontot (Metropol)
A címvédő, Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona 3-1-re győzött a Real Madrid otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombat esti szuperrangadóján. A katalánok ezzel megszakították a fővárosiak 15 tétmérkőzésből álló győzelmi sorozatát.
dec. 11
0:54
El clásico: Az életünkért játszottunk - Pep Guardiola (She)
Pep Guardiola érthetően elégedetten és boldogan nyilatkozott a Real Madrid ellen idegenben 3–1-re megnyert szombati bajnokit követően, a Barcelona labdarúgócsapatának szakvezetője nagyobb küzdelemre számított.
dec. 11
7:30
Profi ökölvívás: bombameglepetés! - Lamont Peterson detronizálta Amir Khant (She)
Lamont Peterson megosztott pontozásos győzelmet aratott Amir Khan ellen a magyar idő szerint vasárnap hajnali washingtoni ökölvívógálán. A WBA és az IBF kisváltósúlyú világbajnoki övért folytatott küzdelem végén két pontozó 113–112-vel adta a meccset az amerikai öklözőnek, így az, hogy a harmadik pontozónál Khan győzött 115–110-re, gyakorlatilag semmit sem számított.
dec. 11
7:48
NHL: a Detroit Red Wings hetet ütött a Winnipeg Jetsnek (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság legutóbbi játéknapján a Detroit Red Wings hazai jégen nagyon simán, 7–1-re legyőzte a Winnipeg Jetset.
dec. 11
8:06
El clásico: Senki sem nyerte meg ma a bajnokságot - S. Ramos (She)
Sergio Ramos, a Real Madrid védője szerint a tegnap esti el clásico után még teljesen nyitott a spanyol bajnoki cím kérdése. A játékos a Barcelona ellen hazai pályán elszenvedett vereséget követően mindenkit megnyugtatozz, hogy nem kezelték le a katalánokat.
dec. 11
8:24
Stadionbiztonsági rendszert rendel az MLSZ (Behaviour)
Becsült értéken nettó 669 millió forint értékben írt ki gyorsított tárgyalásos eljárást a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) stadionbiztonsági rendszer tervezésére, szállítására és üzembe helyezésére - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
dec. 11
8:30
A Manchester City elutasította a Milan első, Tévezért tett ajánlatát (Agroinform)
Az olasz bajnok ingyen vette volna kölcsön a csatárt a tavaszi szezonra, de a manchesteriek szeretnének érte némi pénzt látni.
dec. 11
8:32
Kubica jövőre a Ferrarival tesztel, 2013-ban pedig már versenyezhet is (Agroinform)
Olasz lapértesülés szerint Robert Kubica, aki februárban súlyos ralibalesetet szenvedett, 2013-ban a Forma-1-es Ferrari pilótája lesz.
dec. 11
8:42
Videó: Nem állunk ékes helyen, kell az erősítés az Újpestnek - Barczi (She)
Új impulzust adott az edzőváltás az Újpestnek – mondta Barczi Dávid az NSO Tv-nek. Az NB I-es labdarúgócsapat a szezon közben megvált Mészöly Gézától, helyét Zoran Szpisljak vette át, de a csapat teljesítménye hullámzó maradt. Barczi szerint szükség van az erősítésre.
dec. 11
9:00
El clásico: Mourinho ezúttal Vilanova szeme helyett a kezét fogta meg (She)
A szombat este 3–1-es Barcelona-sikerrel végződő el clásicót követően a Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho első útja a vendég kispadhoz vezetett, hogy kezet fogjon a katalánok másodedzőjével, Tito Vilanovával, aki fültőmirigy-gyulladása óta először ülhetett le ismét a Barca kispadjára.
dec. 11
9:06
Mourinho Fortunára kente a Real Madrid Barcelona elleni vereségét (Agroinform)
A portugál vezetőedző kissé nehezen mondta ki, hogy a Barcelona volt sikeresebb a két csapat egymás elleni párharcában 2011-ben.
dec. 11
9:18
Räikkönen kézsérülést szenvedett (Metropol)
Kézsérülést szenvedett egy ausztriai motorosszán-versenyen Kimi Räikkönen, a finnek Forma-1-es pilótája.
dec. 11
9:24
A Winnipeg villámkezdés után nagyot kapott Detroitban - videó (Agroinform)
A Detroit 7-1-re kiütötte a vendég Winnipeget az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapján.
dec. 11
9:36
El clásico: José Mourinho szerint a szerencse volt a döntő tényező (She)
José Mourinho, a Real Madrid portugál vezetőedzője szerint a szombat esti, 3–1-es Barcelona-győzelmet hozó el clásicón a szerencse főszerepet játszott a végeredmény szempontjából.
dec. 11
9:38
El clásico: Xavi szerint sokkal jobbak voltak, Valdés pedig bátor volt (She)
Miután a Barcelona szombat este 3–1-re legyőzte a Real Madridot a Santiago Bernabéuban, a katalánok középpályása, Xavi Hernández nyilatkozatában csapattársát, az első percben nagyot hibázó Víctor Valdést dicsérte – érthető módon a teljes együttessel egyetemben.
dec. 11
10:00
A Real Madrid fel fog állni a vereségből - Guardiola (Agroinform)
A Barcelona elnöke, Sandro Rosell igencsak nagyképűen értékelte csapata szombati El Clásicón aratott győzelmét a meccs után.
dec. 11
10:02
Az Underworld lesz a megnyitó zenei felelőse (Agroinform)
A Trainspotting című film egyik híres betétdalát szerző kétszemélyes Underworld zenekart bízták meg a londoni olimpia megnyitójának zenei rendezésével.
dec. 11
10:30
Rövid pályás úszó Eb: Takács és Pulai sem elődöntős 50 pillangón (She)
A szczecini rövid pályás úszó Európa-bajnokságon nem lesz magyar versenyző a férfi 50 méteres pillangóúszás elődöntőiben, mert a selejtezőben induló Pulai Bence és Takács Krisztián ideje sem volt elég erős a legjobb húszba kerüléshez.
dec. 11
10:32
Klub-vb: katari ellenfele lesz a Barcának az elődöntőben (She)
Az al-Szadd lesz a Barcelona ellenfele a klubvilágbajnokság elődöntőjében, miután a katari csapat a negyeddöntőben 2–1-re legyőzte a tunéziai Espérance-t.
dec. 11
10:34
Rövid pályás úszó Eb: Jakabos döntőbe jutott női 400 vegyesen (She)
Jakabos Zsuzsanna döntőbe jutott a 400 méteres vegyes úszásban a szczecini rövis pályás úszó Eb-n. A magyar sportolónő az előfutamok során a hatodik legjobb időt teljesítette (4:36.44).
dec. 11
10:36
Az Arsenal kapusa van Persie lábára adott csókkal köszönte meg az Everton elleni gólt - fotó (Agroinform)
A szombat délutáni mérkőzést a holland csatár nagyszerű kapáslövése döntötte el, amit a kapus egy lábcsókkal köszönt meg.
dec. 11
10:38
Heidum Bernadett 13. helyen zárta az 500 métert (Agroinform)
Heidum Bernadett 13. lett vasárnap 500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók sanghaji Világkupa-versenyének zárónapján.
dec. 11
10:40
Vasárnapra is maradt egy barcelonai-madridi párharc (Agroinform)
Hét mérkőzést rendeznek vasárnap a spanyol bajnokság 16. fordulójában, az El Clásico után ismét egymásnak feszül egy madridi és egy barcelonai csapat.
dec. 11
10:48
Videó: nagy ziccerben telibe bombázta a kapufát a Siena játékosa (She)
Óriási gólhelyzetben hibázott Matti Destro, a Siena játékosa a Genoa elleni olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Destro közvetlen közelről a keresztlécet találta el.
dec. 11
10:50
Ajánló: vasárnap mini el clásicót rendeznek Barcelonában - a program (She)
Bár az el clásicót szombaton lejátszották (3–1-re nyert idegenben a Barcelona), a Primera División hét végi fordulója mérkőzéseinek zömét vasárnap rendezik, köztük a másik Barcelona–Madrid összecsapást, az Espanyol–Atlético mini el clásicót. A Serie A-ban a Milan és a Napoli is idegenben lép pályára, akárcsak a Bundesligában a Bayern München, a Ligue 1-ben pedig a Lyon. Tekintse meg a mai…
dec. 11
10:54
Hajnalék a Bayern Münchent, a címvédő a Kaiserslauternt fogadja - náluk élőben (Agroinform)
A Borussia Dortmund a Kaiserslauternt fogadja, a VfB Stuttgart a Bayern Münchennel csap össze a Bundesliga 16. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 11
11:06
Rövid pályás úszó Eb: Gyurta Dániel a legjobb idővel döntős 200 mellen (She)
A világcsúcstartó Gyurta Dániel a legjobb idővel jutott a délutáni döntőbe 200 méter mellen a rövid pályás úszó Eb-n Szczecinben. Gyurta meggyőző fölénnyel, 2:05.09-ces időeredménnyel előzött meg mindenkit.
dec. 11
11:08
Chelsea: Sanghajban megerősítették Anelka szerződtetésének hírét (She)
A kínai bajnokságban szereplő Sanghaj Senhua megerősítette, hogy megállapodott a Chelsea-től távozó francia Nicolas Anelkával. A 32 éves csatár a hírek szerint heti 175 ezer fontot fog keresni.
dec. 11
11:10
Rövid pályás úszó Eb: Verrasztó E. a 3. helyen döntős 200 gyorson (She)
Verrasztó Evelyn magabiztos úszással, a harmadik legjobb eredménnyel (1:55.66) bejutott a döntőbe 200 méter gyorson a szczecini rövid pályás Eb-n.
dec. 11
11:12
Lamar Odom otthagyja a Lakerst (Agroinform)
A Los Angeles Lakersből a bajnok Dallas Maverickshez igazolt a kétszeres NBA bajnok Lamar Odom.
dec. 11
11:14
A Giants-Cowboys rangadón eldőlhet a New Yorkiak sorsa - beharangozó (Agroinform)
Az NFC keleti csoportjának két éllovasa csap össze vasárnap, és ha a Dallas nyer, nagy lépést tesz előre a rájátszás és a csoportgyőzelem érdekében.
dec. 11
11:24
Arsenal: a Real Madridnak 40 millió fontot is megérne Van Persie - sajtóhír (She)
A Real Madrid a nyáron 40 millió fontért szerződtetné Robin van Persie-t, az Arsenal csatárát – írja a Sunday Mirrror.
dec. 11
11:24
Khan elvesztette WBA- és IBF-övét is (Metropol)
A brit Amir Khan szombaton pontozásos vereséget szenvedett az amerikai Lamont Petersontól Washingtonban, ezzel elvesztette a Boksz Világszövetség (WBA) és a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) kisváltósúlyú világbajnoki címét is.
dec. 11
11:26
Baseball: pozitív doppingminta miatt 50 meccsről eltiltják az MVP-t (She)
Pozitív lett az észak-amerikai profi baseballbajnokság Nemzeti ligája legértékesebb játékosává (MVP) megválasztott Ryan Braun doppingtesztje, amiért 50 mérkőzéses eltiltást kaphat.
dec. 11
11:28
Rövid pályás úszó Eb: Cseh bombaformában, 200 gyorson is döntőbe jutott (She)
Cseh László a harmadik legjobb idővel döntőbe jutott a férfiak 200 méteres gyorsúszásában a szczecini rövid pályás úszó Eb-n. Az eddig három aranyérmet nyerő Cseh 1:44.25-tel kvalifikálta magát a fináléba.
dec. 11
11:30
Amir Khan megosztott pontozással kapott ki Petersontól (Agroinform)
A brit Amir Khan szombaton vereséget szenvedett az amerikai Lamont Petersontól, ezzel elvesztette a WBA és az IBF kisváltósúlyú vb-címét is.
dec. 11
11:32
Hiába az olimpia, a britek így is keveset sportolnak (Agroinform)
Nagy-Britanniában is nehéz helyzetben van a tömegsport, az embereket az olimpiát rendező országban is nehéz rávenni a rendszeres testmozgásra.
dec. 11
11:42
Mourinho: "Szomorúak, de nyugodtak vagyunk" (Infostart)
A Real Madridot irányító José Mourinho főként a szerencsére panaszkodott a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombat esti szuperrangadója után, amelyet tanítványai hazai pályán 3-1-re elbuktak a címvédő, Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona ellen.
dec. 11
12:00
NBA: a Lakers letett Paulról, elengedte Odomot, és Howardra hajt (She)
A Los Angeles Lakers lemondott Chris Paul szerződtetéséről. Az NBA kaliforniai sztárcsapata a bérvita lezárását és a kollektív szerződés aláírását követően ráhajtott a New Orleans Hornets irányítójára, de az NBA megakadályozta az üzletet. Miután a második szerződéstervezet sem valósult meg, végleg lefújták a tranzakciót. A Lamar Odomot Dallasba elküldő Lakers legújabb kiszemeltje az Orlandótól…
dec. 11
12:02
Sílövészet: a norvég váltónak büntetőkör is belefért a győzelembe (She)
A férfiak váltóversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata az ausztriai Hochfilzenben. A győzelmet a Brattsveen, Berger, Svendsen, Bö összeállítású norvég csapat szerezte meg az oroszok és a franciák előtt.
dec. 11
12:06
A Tottenham a harapós Stoke otthonában menekülhet az Arsenal elől (Agroinform)
Redknapp együttese a bajnokságban menetel, míg az EL-benn betlizik. Pulis fiainál ez pont fordítva volt, de már ők is koncentrálhatnak a pontvadászatra.
dec. 11
12:18
Kubica Ferrarival térhet vissza? (Infostart)
Olasz lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Robert Kubica, aki februárban súlyos ralibalesetet szenvedett, 2013-ban a Formula-1-es Ferrari pilótája lesz.
dec. 11
12:18
Férfi kosár NB I: a Houston Rockets kivásárolta a Debrecen játékosát (She)
A Houston Rockets kivásárolta a Debrecen NB I-es kosárlabdacsapatából a 23 éves Damian Stewart Saunderst, így a játékos az NBA-ben folytathatja pályafutását.

Keresés